Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uimareissu

"Ei mennyt ihan putkeen tämä uintireissu"
Suurenna näkymä
uimareissu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 31 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +228 (254 ääntä)
   Parempi onni ens kerralla.

   Lainaa

  2. Tulos: +308 (386 ääntä)
   Oishan se voinut himassa onkia sen kuminauhan sieltä? Ei ois roskiin tarttenut heittää, vaikka vituttikin.

   Lainaa

  3. Tulos: +179 (193 ääntä)
   Rahaa löytyy, kuten hän jos siitä mainitsi.

   Lainaa

  4. Tulos: +241 (267 ääntä)
   Uimahallit vuokraavatkin uikkareita. Mutta rahamies tietenkin ostaa 16 uutta jos yhdet hajoo.

   Lainaa

  5. Tulos: -32 (94 ääntä)
   kk: Uimahallit vuokraavatkin uikkareita. Mutta rahamies tietenkin ostaa 16 uutta jos yhdet hajoo.
   Eihän ne hajonnu! :O

   Lainaa

  6. Tulos: +288 (312 ääntä)
   Tää sama tyyppi nakkaa varmaan kenkänsäkin roskiin jos niistä aukeaa nauhat kesken lenkin, ja hiputtaa sitten sukkasillaan kotiin noitumaan elämän epäreiluutta.

   Lainaa

  7. Tulos: +127 (181 ääntä)
   Ihan oikeasti, kuka vuokraa uimahallista ties kuinka monen käyttämiä uikkareita? En pidä itseäni hienohelmana, mutta mielestäni on ällöttävä ajatus käyttää toisen uikkareita, alusvaatteita tai hammasharjoja.

   Lainaa

  8. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Mitäs rahan perään itkemään, ku kerra rahaa löytyy

   Lainaa

  9. Tulos: +34 (68 ääntä)
   ansi: Tää sama tyyppi nakkaa varmaan kenkänsäkin roskiin jos niistä aukeaa nauhat kesken lenkin, ja hiputtaa sitten sukkasillaan kotiin noitumaan elämän epäreiluutta.
   Tai sitten vain yksinkertaisesti vitutti liikaa. Itsekin joskus tehnyt vastaavasti, ei tosin uikkareilla, mutta joillain muilla tavaroilla. :P

   Lainaa

  10. Tulos: +32 (72 ääntä)
   samaa mieltä sirukan kaa. mieluumin itekki ostasisin ne 16 uikkaria, ku vuokraisin jonku hikisiä uikkareita. oli ne kuinka hyvin pesty.

   Lainaa

  11. Tulos: +65 (115 ääntä)
   ??: samaa mieltä sirukan kaa. mieluumin itekki ostasisin ne 16 uikkaria, ku vuokraisin jonku hikisiä uikkareita. oli ne kuinka hyvin pesty.
   Just just, ja hotellissa ei voi yöpyä kun joku on nukkunut niillä lakanoilla ja hammaslääkärissä ei käydä kun ne instrumenit on vaan pesty siinä välillä....

   Lainaa

  12. Tulos: +7 (39 ääntä)
   Siruka: Ihan oikeasti, kuka vuokraa uimahallista ties kuinka monen käyttämiä uikkareita? En pidä itseäni hienohelmana, mutta mielestäni on ällöttävä ajatus käyttää toisen uikkareita, alusvaatteita tai hammasharjoja.
   no jospa ne uikkarit nyt kuitenkin pestään huolellisesti ennen seuraavalle vuokraamista. ja tuskin mistään saa mitään käytettyjä alkkareita tai hammasharjoja :DD

   Lainaa

  13. Tulos: +183 (187 ääntä)
   Tämän takia pidän aina hakaneuloja perseessä

   Lainaa

  14. Tulos: -34 (52 ääntä)
   Kössi: Just just, ja hotellissa ei voi yöpyä kun joku on nukkunut niillä lakanoilla ja hammaslääkärissä ei käydä kun ne instrumenit on vaan pesty siinä välillä….
   lakanat jotenki mu mielest eri asia ja hammaslääkärillä käymine on vähäsen pakollista ja en usko et mua voi pitää hienohelmana koska monta kertaa käyny eräretkillä vaeltamassa ja melomassa jonne ei yleensä kovin paljon vaatteita tai muuta sellaista voi ottaa mukaan

   Lainaa

  15. Tulos: +24 (34 ääntä)
   kylläpäs lapset keksii tästäkin kitisemisen aihetta

   Lainaa

  16. Tulos: +17 (49 ääntä)
   Miehet heittää usein asioita roskiin, ennen kuin jaksaisivat alkaa korjailemaan, putsaamaan tai mitä tahansa. Tiedän meinaan monia miehiä, jotka heittävät roskiin mitä tahansa, mikä ei heidän mielestään toimi. Tätä varten ovat naiset. :DD

   Lainaa

  17. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Trallalama: no jospa ne uikkarit nyt kuitenkin pestään huolellisesti ennen seuraavalle vuokraamista. ja tuskin mistään saa mitään käytettyjä alkkareita tai hammasharjoja D
   Käytettyjä alushousuja kirpputorilta saa.

   Lainaa

  18. Tulos: -2 (24 ääntä)
   Kauheeta tuhlausta... toivottavasti se ei oikeesti niitä sinne roskiin jättäny :P

   Lainaa

  19. Tulos: +10 (32 ääntä)
   ??: samaa mieltä sirukan kaa. mieluumin itekki ostasisin ne 16 uikkaria, ku vuokraisin jonku hikisiä uikkareita. oli ne kuinka hyvin pesty.
   Uimahallin uikkareita ei pestä koskaan. Eikä mitään muitakaan lainakammpeita missään. Paitsi ehkä kerran 70- luvulla. kerran lukioaikoina kävin liikuntaryhmän kanssa nyrkkeilemässä ja ne käsien sitomisnauhat oli hiestä keltasia. Alunperin olleet vissiin valkosia. hahahahahhaha

   Lainaa

  20. Tulos: +6 (22 ääntä)
   Jes, heitetään vaan kaikki roskiin vaikka vois vielä kotona korjata. Just nii. Hienoa toimintaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Trallalama: no jospa ne uikkarit nyt kuitenkin pestään huolellisesti ennen seuraavalle vuokraamista. ja tuskin mistään saa mitään käytettyjä alkkareita tai hammasharjoja D
   Saa. Oletko ikinä käynyt Internetissä? Sieltä saa kaikkea.

   Lainaa

  22. Tulos: -7 (27 ääntä)
   lakanat jotenki mu mielest eri asia ja hammaslääkärillä käymine on vähäsen pakollista ja en usko et mua voi pitää hienohelmana koska monta kertaa käyny eräretkillä vaeltamassa ja melomassa jonne ei yleensä kovin paljon vaatteita tai muuta sellaista voi ottaa mukaan
   Kaikki mitä luin oli "bla bla bla Jonne Bla Bla Bla"

   Lainaa

  23. Tulos: +15 (43 ääntä)
   Kössi: Just just, ja hotellissa ei voi yöpyä kun joku on nukkunut niillä lakanoilla ja hammaslääkärissä ei käydä kun ne instrumenit on vaan pesty siinä välillä….
   Pitää päästä pätemään: lakanat ovat hieman eri asia, ne kun ei välttämättä ole suorassa yhteydessä intiimialueisiin ja hammaslääkärin instrumentit pestään/desinfioidaan ehkä pikkasen paremmin kuin mitä vaatteet pesukoneessa *ba-dum-tsih*

   Lainaa

  24. Tulos: +12 (28 ääntä)
   "ei välttämättä ole suorassa yhteydessä" Mutta voi olla ja vielä pahemmassakin kosketuksessa, eli kaikenlaiset eritteet joita tulee naisista ja miehistä kun tehdään rakkautta. Hotellissahan se on hyvä huoletta pyyhkästä vekottimen päästä ylimääräset lakanoille. Pieni ripulinen pierukin voi ruikahtaa rankan ryyppyreissun jälkeen sinne peiton alle ja joku limanen ruttuposki valuttaa kuolaansa tyynylle minkä kerkiää. Eli en pitäs lainauikkareita yhtään sen pahempina ku hotellin lakanoita. Käytin muuten armeijassa "firman" kalsareita, omia ku ei jaksanu roudata hirveetä kasaa ja lomatki välillä vähissä, eikä niitä voinu siellä itekkään pyykätä, kivaa olis ollu pitää parin viikon kalsari satsia kaapissa? Hengis oon vielä, eikä oo vehje syöpyny pois.

   Lainaa

  25. Tulos: -5 (15 ääntä)
   Dana: Miehet heittää usein asioita roskiin, ennen kuin jaksaisivat alkaa korjailemaan, putsaamaan tai mitä tahansa. Tiedän meinaan monia miehiä, jotka heittävät roskiin mitä tahansa, mikä ei heidän mielestään toimi. Tätä varten ovat naiset. D
   En nyt lähtisi näinkään yleistämään. Riippuu tietenkin mikä esine on kyseessä, mutta jos vaikkapa puhelimesta hajoaa jokin osa, esim näyttö, niin väittäisin että ennemmin nainen on se joka heittää sen pois, ja mies vaihtaa siihen itse uuden näytön. Toki esim. vaatteiden kanssa juttu voi olla vähän erilainen, tosin en ainakaan itse heittäisi heti mitään pois, vaan yrittäisin korjata tai vaikkapa myydä käytettynä.

   Lainaa

  26. Tulos: -14 (14 ääntä)
   Meinasitko samasta kaupasta löytää 16 omankokoista uikkaria? Ja miks se hakaneula sinne perseesee piti tunkee, ku tietääkseni sen voi jättää kaappiin ja suihkutilasta palata sinne hakemaan hakaneulan ja tökkiä sen narun sieltä ulos?

   Lainaa

  27. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Ssara: Meinasitko samasta kaupasta löytää 16 omankokoista uikkaria? Ja miks se hakaneula sinne perseesee piti tunkee, ku tietääkseni sen voi jättää kaappiin ja suihkutilasta palata sinne hakemaan hakaneulan ja tökkiä sen narun sieltä ulos?
   Miks ne pitäis samasta kaupasta ostaa ne uikkarit? Ja jos se olis varautunu siihet et ne uikkarit hajoo niin kaipa se olis ennemmin ottanu mukaan varauikkarit ku kanniskellu näppäränä jotain hakaneulaa..?

   Lainaa

  28. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Kapuseta: Tämän takia pidän aina hakaneuloja perseessä
   Löytyy niitä sieltä uimahallin kassastakin, tai ainakin klemmareita. Ei olisi eka kerta kun asiakkaan kuminauhaa kalasteltaisiin. Joten säästä rectumisi niihin tarkoituksiin, joihin se on suunniteltu.

   Lainaa

  29. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Parhaat naurut ikinä! :D This just made my day! :D

   Lainaa

  30. Tulos: -2 (6 ääntä)
   Mika Mika: En nyt lähtisi näinkään yleistämään. Riippuu tietenkin mikä esine on kyseessä, mutta jos vaikkapa puhelimesta hajoaa jokin osa, esim näyttö, niin väittäisin että ennemmin nainen on se joka heittää sen pois, ja mies vaihtaa siihen itse uuden näytön. Toki esim. vaatteiden kanssa juttu voi olla vähän erilainen, tosin en ainakaan itse heittäisi heti mitään pois, vaan yrittäisin korjata tai vaikkapa myydä käytettynä.
   Täällä ilmoittautuu nainen, joka vaihtoi rikkimenneen tabletin näytön omatoimisesti. Kukahan se tässä yleistää?

   Lainaa

  31. Sillaisitte 2.11.2019 4:01
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mä jouduin kerran vuokraamaan hallista uikkarit, kun oli unohtunut kotiin. Oon xs-kokoinen naisihminen ja sain vaaleansiniset simmarit, joissa ois tissien kohdalle mahtunut mun nöpöttimien lisäksi vesipullo ja sämpylä. Tuli uitua pikkuisen varovaisemmin, kun lahkeet lepattivat ympärillä kuin purjeet.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: uimahalli, uimahousut, uida, sauna, suihku