Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Säästölinja

"Tänään saa sit talouspaperi käydä kuukautissuojasta."
Suurenna näkymä
säästölinja

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +421 (679 ääntä)
   Kiinnostaaks ihmisii oikeesti tämmöset jutut, vai onks näitä aina toitotettava facebookissa?

   Lainaa

  2. eeeei pelle 17.12.2011 1:14
   Tulos: -426 (664 ääntä)
   onko sulla Siili joku ongelma kommentoida jotain että saat noita vitun plussia?

   Lainaa

  3. Tulos: +861 (933 ääntä)
   Mä en pysty kuvittelemaan kuin kolme tilannetta jolloin tämmösen asian vois jakaa fbssä : 1. Kavereista löytyy vain äiti,sisko (jos läheiset välit) ja bestis. + hyvät suojausasetukset 2. Jokin diagnosoitu tauti vaikuttaa sosiaaliseen käyttäytymiseen esim. Aspergerin syndrooma 3. Joku osoittaa 29. millisellä ohimoa

   Lainaa

  4. Tulos: +498 (534 ääntä)
   anni: Mä en pysty kuvittelemaan kuin kolme tilannetta jolloin tämmösen asian vois jakaa fbssä : 1. Kavereista löytyy vain äiti,sisko (jos läheiset välit) ja bestis. + hyvät suojausasetukset 2. Jokin diagnosoitu tauti vaikuttaa sosiaaliseen käyttäytymiseen esim. Aspergerin syndrooma 3. Joku osoittaa 29. millisellä ohimoa
   4. Känni/muu harkintakykyyn vaikuttava tila 5. Kaverit päässeet keppostelemaan FB-profiiliin 6. Se pelottava mahdollisuus, että joku oikeasti luulee ihmisiä kiinnostavan hänen kuukautisensa. Pysyisi nyt edes "au au au au v***u mun selkään ja vatsaan sattuuuU!!!" -päivityksissä o_O ketään ei kiinnosta muut likaiset yksityiskohdat. Paitsi Ällöä tietenkin.

   Lainaa

  5. Tulos: +93 (135 ääntä)
   Miks oi MIKSI ihmisten tarvii jakaa tämä kaikkien kesken fb:ssä?? tyhmä saa olla muttei idiootti!!

   Lainaa

  6. Tulos: +326 (332 ääntä)
   Joo mä tunnen ton muijan. Ei edes ole mitään kavereiden pilaa, vaan usein tulee tommosia ihme "säälikää köyhää opiskelijaa" -päivityksiä seinälle. Just viime viikolla oli "pesen sit vaatteita käsin ruokasoodalla ku ei oo varaa koneeseen, saati pesupulveriin."

   Lainaa

  7. Tulos: +59 (73 ääntä)
   Tähän ei voi muuta sanoa kuin että "voi voi!" ...

   Lainaa

  8. Tulos: +319 (327 ääntä)
   Toivottavasti Noora ei kuukautistensa aikana matkusta julkisella kulkuneuvolla, käy ulkona syömässä, luennolla/tunnilla, tutun luona kylässä tai ylipäätänsä istu missään kotinsa ulkopuolella.

   Lainaa

  9. Tulos: +40 (64 ääntä)
   anni: Mä en pysty kuvittelemaan kuin kolme tilannetta jolloin tämmösen asian vois jakaa fbssä :1. Kavereista löytyy vain äiti,sisko (jos läheiset välit) ja bestis. + hyvät suojausasetukset2. Jokin diagnosoitu tauti vaikuttaa sosiaaliseen käyttäytymiseen esim. Aspergerin syndrooma3. Joku osoittaa 29. millisellä ohimoa
   Voihan se olla että tässä suojaukset olivatkin kohdallaan. Joku kuitenkin keksi lähettää sen tänne.

   Lainaa

  10. Tulos: -120 (174 ääntä)
   Mä en tajua teitä jotka valitatte jokaisesta tänne lähetetystä päivityksestä... Pysykää poissa jos ei kiinnosta... Jos saa kysyä ni minkälaiset päivitykset teidän mielestänne tänne sit kuuluis? Sehän on vaan mukavaa jos joku on erityisen avoin...

   Lainaa

  11. Tulos: -17 (127 ääntä)
   anni: Mä en pysty kuvittelemaan kuin kolme tilannetta jolloin tämmösen asian vois jakaa fbssä 2. Jokin diagnosoitu tauti vaikuttaa sosiaaliseen käyttäytymiseen esim. Aspergerin syndrooma
   Mikähän saa sinut ajattelemaan noin? Ei Asperger mikään hallitsematon tila ole, missä et pysty kontrolloimaan tekemisiäsi, eikä se edes ole mikään sairaus. Tiedoksesi vaan muutenkin, että AS-ihmiset ovat keskivertoisesti älykkäämpiä, kuin neurotyypilliset. Autismin kirjoa on erilaista ja AS on sieltä lievimmästä päästä. Perehdy asioihin.

   Lainaa

  12. Tulos: +79 (85 ääntä)
   Eikö se nyt ole vähän Feissarimokien idea, että nimenomaan "valitetaan"=kommentoidaan ihmisten typeriä päivityksiä? Kyllähän nyt jokainen normaali ihminen tajuaa, että FB:ssä ei tosiaankaan tulee jakaa kaikkea. Mulle on periaatteessa ihan sama, mitä ihmiset muuten jakaa, mutta sellaset asiat, jotka menee liian henk.kohtaiseksi, niin ei oikeen kuulosta hyvältä jakaa sadan muun ihmisen kesken. Vai kokisitko MAW korrektina sen, että joku huutelisi tuolla kadulla, millainen kuukautissuoja sillä on tai millä tavoin se on pannut viime yönä? Siitä tulee kanssaihmisille vaan pirun nolo olo sen ihmisen puolesta, joka tällaisia jakelee yleisesti.

   Lainaa

  13. Tulos: +65 (69 ääntä)
   Ja kysehän ei ole siitä, että valitettaisiin siitä, että niitä päivityksiä on tänne lähetetty vaan nimenomaan siitä päivityksen sisällöstä ja typeryydestä. On tainnut MAWilta mennä Feissarimokien idea vähän ohi...

   Lainaa

  14. Tulos: +79 (101 ääntä)
   Ostais kuukupin. Tulee pitemmänpäälle halvemmaksi, ekologisemmaksi, ei lopu kesken ja parasta on se ettei tarvii käyttää vaippoja :)))) http://www.kuukuppikunta.net/

   Lainaa

  15. Tulos: +86 (124 ääntä)
   Ja tää on taas varmaan niitä mitkä menee baariin kun opintotuet yms. tulee. Silloin on varaa viinaan mutta yhtäkkiä ei enää olekaan varaa ostaa parin euron tuotetta.

   Lainaa

  16. Tulos: +70 (76 ääntä)
   MAW: Mä en tajua teitä jotka valitatte jokaisesta tänne lähetetystä päivityksestä… Pysykää poissa jos ei kiinnosta… Jos saa kysyä ni minkälaiset päivitykset teidän mielestänne tänne sit kuuluis? Sehän on vaan mukavaa jos joku on erityisen avoin…
   Ei tässä valiteta siitä, että tänne tulee ne päivitykset vaan miten auliisti ihmiset ovat valmiita nolaamaan itsensä Facebookissa. Kaikki jaetaan p*skalla käymisestä lähtien ja valokuvat varmuudeksi perään. Tämä sivusto on tehty näiden tonttujen vuoksi ja se on meidän ilo, mutta saa kai sitä myötätunnosta hävettää puolesta.

   Lainaa

  17. Satunnainen 17.12.2011 12:26
   Tulos: +49 (65 ääntä)
   Olen perin tyrmistynyt. Tiedän, että Kela tiukentaa tukia, jotka ovat jo valmiiksi pienet (ja otamme toki huomioon, että kyseessä on nimenomaan tuki, ei asumisen ja elämisen ylläpito) ja asuminen ja eläminen vain kallistuu koko ajan, mutta olisipa silti kiva tietää, miten ei ole varaa ostaa noin vitosen hintaista kuukautissuojapakettia? Mahtaisiko auttaa, jos jättää muutamia ylellisyystavaroita pois? Nooran kulutustottumuksistahan minulla ei ole mitään tietoa, mutta on tässä allekirjoittaneellakin takana ollut ties minkälaista työttömyyshistoriaa ja sensellaista - eikä koskaan ole tarvinnut tinkiä hygieniatuotteista tai pesuaineista, kun pitää pään kylmänä ja suunnittelee hieman astetta tarkemmin, mitä ostaa ja mistä.

   Lainaa

  18. Tulos: +49 (59 ääntä)
   Ei näin... D: Mä kyllä ostasin tolle vaikka koko paketin jos tuntisin... jos lupais olla kirjottamatta siitä FB:seen...

   Lainaa

  19. Yli öpistö hörhö 17.12.2011 15:10
   Tulos: +18 (38 ääntä)
   Hyi. Miksi ihmisten pitää jakaa KAIKKI facebookissa???? Laittakaa nyt niitä verkkopankkitunnuksia vielä jakoon, puhelinnumerot, osoitteet ja kuppikoot. Voi hyvä elämä.

   Lainaa

  20. Tulos: +64 (68 ääntä)
   Eikö oma äitinsä voi antaa edes paria euroa että saa kuukautissuojia? kai nyt joku kaveri voi kaks euroa lainata...

   Lainaa

  21. Tulos: +26 (38 ääntä)
   too much information

   Lainaa

  22. Tulos: +46 (50 ääntä)
   Suvi: Eikö oma äitinsä voi antaa edes paria euroa että saa kuukautissuojia? kai nyt joku kaveri voi kaks euroa lainata…
   Tai edes antaa siteen tai pari! Olen myös opiskelija mutten koskaan ole ollut niin pahassa rahapulassa ettei parin euron sidepakettiin ole varaa.

   Lainaa

  23. Tulos: +7 (79 ääntä)
   Ostaisi kuukupin, niin ei menisi rahaa kuukautissuojiin seuraavaan kymmeneen vuoteen ainakaan. o_O Tai kestositeitä. Kertakäyttökulttuurin pahin ilmentymä nämä nykyiset kuukautissuojat. Tulee vaan hikinäppyjä pyllyyn, kutinaa koko alapäähän, tulehduksia ja pahaa hajua muuten vaan. Eipä ole ollut mitään ylimääräisiä ongelmia, kun lakkasin käyttämästä kemikaaleilla höystettyjä "raikkaita" muovipusseja ja sisuskalut kuivattavia supertamppooneja kuukautisten aikana.

   Lainaa

  24. Tulos: +38 (48 ääntä)
   miten voi olla mahdollista ettei 22 vuotiaallaa ole muutamaa euroa?! hienoa taloudenhoitoa sanoisin. ja kyllä, olen ollut opiskelija, eikä tarvinnut talouspaperia housuhin tunkea... maksaahan sekin sitäpaitsi.

   Lainaa

  25. Tulos: -14 (28 ääntä)
   Esa M: Ei tässä valiteta siitä, että tänne tulee ne päivitykset vaan miten auliisti ihmiset ovat valmiita nolaamaan itsensä Facebookissa. Kaikki jaetaan p*skalla käymisestä lähtien ja valokuvat varmuudeksi perään. Tämä sivusto on tehty näiden tonttujen vuoksi ja se on meidän ilo, mutta saa kai sitä myötätunnosta hävettää puolesta.
   Sitä mä just tarkotin et valitetaan siitä miten avoimia jotku on (luetunymmärtämistä vois joku harjotela :D)... Tän kaltasille päivityksille tää sivusto on tehty joten jos niitä ei olis, ei olis tätä sivustookaan.... Joten koittakaa päättää kumpi on parempi...

   Lainaa

  26. Tulos: -18 (20 ääntä)
   mirmeli: Eikö se nyt ole vähän Feissarimokien idea, että nimenomaan “valitetaan”=kommentoidaan ihmisten typeriä päivityksiä? Kyllähän nyt jokainen normaali ihminen tajuaa, että FB:ssä ei tosiaankaan tulee jakaa kaikkea. Mulle on periaatteessa ihan sama, mitä ihmiset muuten jakaa, mutta sellaset asiat, jotka menee liian henk.kohtaiseksi, niin ei oikeen kuulosta hyvältä jakaa sadan muun ihmisen kesken. Vai kokisitko MAW korrektina sen, että joku huutelisi tuolla kadulla, millainen kuukautissuoja sillä on tai millä tavoin se on pannut viime yönä? Siitä tulee kanssaihmisille vaan pirun nolo olo sen ihmisen puolesta, joka tällaisia jakelee yleisesti.
   Se vois olla ihan mukavaaki kuultavaa... Vois tehä niin et muuntais noi hihhulit semmosiks huutelijoiks ni ois ainaki parempi tulos :D

   Lainaa

  27. Tulos: +32 (38 ääntä)
   Ai saatana, et taas repesin. Ois nyt joku laittanu tyttöparalle linkin kestositeisiin/kuukautiskuppeihin, kun niihin ei tarvii kun kerran investoida isommin. Ja sama homma se peseminen on kun ohi vuodon jälkeen vaatteistakin.. Rahapula vie ekoiluun..yhä edelleen. Terveisin 10v sitten 27e sijoittanut...

   Lainaa

  28. Tulos: +36 (38 ääntä)
   Enemmin jättäsin sen talouspaperin ostamatta koska se ei ole kamalan tärkeä.. (itsasiassa kas..mulla ei olekkaan sellasta ylellisyyttä ollut piiiiiitkäään aikaan) Ja enemmin laittasin statukseen "oisko kellää antaa menkkasiteitä?" kuin tuollasen..erh..säälinkerjäyksen joka sais vain kaverit perumaan kyläilykutsun ja varmaan oksentamaankin. Ei oo kerta eikä kaks ku on tullu tekstari, oisko tarjota siteitä ku kaupat kii ja menkat alko. Kamalaa. Btw, ainakin pidempiaikaselle asiakkaalle sossu rahoittaa e-pillerit. Ihan noin vinkiksi mokailijalle. En oo varma enää pitikö olla x aika asiakkaana ennenkuin e-pilleritkin rahottavat, vai saako heti. On kokemusta, mutta en muista.

   Lainaa

  29. Tulos: +29 (45 ääntä)
   nb: Mikähän saa sinut ajattelemaan noin? Ei Asperger mikään hallitsematon tila ole, missä et pysty kontrolloimaan tekemisiäsi, eikä se edes ole mikään sairaus. Tiedoksesi vaan muutenkin, että AS-ihmiset ovat keskivertoisesti älykkäämpiä, kuin neurotyypilliset. Autismin kirjoa on erilaista ja AS on sieltä lievimmästä päästä. Perehdy asioihin.
   sori, mä korjaan: 2. Jokin diagnosoitu tauti vaikuttaa sosiaaliseen käyttäytymiseen. Esimerkiksi aspergerin oireyhtymä ( joka ei ole sairaus, vaan autismin kirjoon kuuluva neurobiologinen keskushermoston kehityshäiriö) saa ihmisen käyttäytymään normatiivisesta normaliudesta poikkeavasti sosiaalisen käyttäytymisen saralla. En kuitenkaan usko että aspergers olisi millään tavalla mahdollinen Nooralla, koska asperger syndroomaiset ihmiset ovat tunnetusti keskivertoa älykkäämpiä, ja muutenkin kyseinen oireyhtymä kuvaa tässä tapauksessa vain sosiaalista käyttäytymistä, ei Nooran avoimuutta ällöttävissä hygieeniakysymyksissä. kutittaako vielä persettä? :)

   Lainaa

  30. Tulos: +23 (29 ääntä)
   "Tosi hyvät mustat farkut joista ei näy läpi" ???

   Lainaa

  31. Tulos: -3 (17 ääntä)
   Voi teitä, jospä tyttö toivoo että julkaisemalla asian joku säälii ja heittää kympin tai libresse-paketin.

   Lainaa

  32. Tulos: +19 (25 ääntä)
   maikki: Voi teitä, jospä tyttö toivoo että julkaisemalla asian joku säälii ja heittää kympin tai libresse-paketin.
   Tätä tyttö varmasti toivoikin, mutta olisi ollut ehkä vähemmän noloa, jos olisi suoraan pyytänyt kymppiä tai siteitä lainaan...

   Lainaa

  33. Tulos: -10 (34 ääntä)
   Tää on oikein semmonen ilmiö opiskelijoiden kesken, kilpaillaan että kuka on köyhin. Taitaa se valtiolta saatu ilmanen raha mennä useimmilta nestemäisiin nautintoaineisiin... Ei jää sitten rahaa ruumiintarpeiden hoitoon, kuten ruokaan ja terveyssiteisiin. Mistä sitten seuraa, että on pakko jakaa facebookissa "syön sitten loppukuun nuudeleita"-tyylisiä päivityksiä. Ja tämmöisiä.

   Lainaa

  34. Tulos: +13 (45 ääntä)
   Surullista, että menkat on vielä tässä maailmassa niin nolo ja piiloteltava asia.

   Lainaa

  35. Tulos: +1 (23 ääntä)
   eekoo ja anni, ootte juurikin siellä asian ytimessä molemmat. Jotain käytöstapoja ja hienotunteisuutta, kiitos. Ketään EI KIINNOSTA vammaset ällöttävät menkka/veri/sisälmysjutut. Tää likka jakaa varmaan kaikki oksennustauti- ja ripulikertomuksensakin Facebookissa...

   Lainaa

  36. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Mul ei just nyt oo varaa vessapaperiin ni mä pyyhin perseen Hesarilla. Mut se ei haittaa koska mun housuist ei nää läpi.

   Lainaa

  37. Tulos: +19 (45 ääntä)
   Jos oikeasti noin köyhä on, niin kannattaa säilöä se veri että saa tehtyä verilettuja.

   Lainaa

  38. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Yli öpistö hörhö: Hyi. Miksi ihmisten pitää jakaa KAIKKI facebookissa???? Laittakaa nyt niitä verkkopankkitunnuksia vielä jakoon, puhelinnumerot, osoitteet ja kuppikoot. Voi hyvä elämä.
   Kyllähän sielä jo jaetaankin puhelinnumeroja.

   Lainaa

  39. Tulos: -1 (39 ääntä)
   Miksi ihmiset säikkyvät ihan normaaleja ruumiintoimintoja näin? Puolella väestöstä on kuukautiset jossain vaiheessa elämässään. Jokainen meistä käy paskalla ja kusella ja varmasti myös saa vatsataudin, oksentaa ja ripuloi ainakin kerran. Ei siinä ole mitään sellasta mihin tarvitsisi suhtautua kuin se olisi jotenkin kuvottavaa tai ällöttävää. Jestas.

   Lainaa

  40. Tulos: +6 (18 ääntä)
   anni: 3. Joku osoittaa 29. millisellä ohimoa
   29. millinen ey ? Onko siis kyseessä kahdeskymmenesyhdeksäs millinen ase vai jokin pieni tykki ? Tärkeän äärellä ollaan!!

   Lainaa

  41. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Mahtavaa, että tänne on ehtinyt jo muitakin kuukupin fanittajia kommentoimaan. Tässäpä Nooran siskolle (tai äidille tai kaverille tai kenelle vaan) loistava joululahjavinkki: ostakaa sille kuukuppi niin ei enää moneen vuoteen tarvi "sijoittaa" kuukautisiin euroakaan.

   Lainaa

  42. Tulos: +21 (29 ääntä)
   Pantsu: Miksi ihmiset säikkyvät ihan normaaleja ruumiintoimintoja näin? Puolella väestöstä on kuukautiset jossain vaiheessa elämässään. Jokainen meistä käy paskalla jakusella ja varmasti myös saa vatsataudin, oksentaa ja ripuloi ainakin kerran. Ei siinä ole mitään sellasta mihin tarvitsisi suhtautua kuin se olisi jotenkin kuvottavaa tai ällöttävää. Jestas.
   Vaikka kaikenmaailmat paskat ja veret onkin normaaleja asioita, niin on myös vallan normaalia ja tavallista, että monille tulee niistä huono olo ja ne ällöttävät. Vaikket ehkä itse moisista jutuista olisi moksiskaan, niin on itsekästä edellyttää, että kaikki muutkin olisivat. Monien mielestä ei ole kovin kivaa voida huonosti, joten tällöin olisi varmaan aika suotavaa, ettei tarvitsisi olla tekemisissä pahoinvointia tuottavien asioiden kanssa, jollei ole pakko. Omasta mielestäni on aika törppöä julistella ruumiintoimintojaan julkisesti ja sitten edellyttää, että kuulijoiden vain tulisi niellä pahoinvointinsa ja hyväksyä jutut, koska "ne on ihan normaaleja asioita".

   Lainaa

  43. Tulos: -2 (10 ääntä)
   eeeei pelle: onko sulla Siili joku ongelma kommentoida jotain että saat noita vitun plussia?
   Hän on Silli, ei Siili. ;)

   Lainaa

  44. Tulos: -10 (28 ääntä)
   Mä kirjotan feissarii mitä haluan ja millo haluan. Se o mun oma sivu ja poistakoot ihmiset mut kaverilistalta jos ei kestä mun juttuja. Heitän siviilissäki iha älyttömiä juttuja eli ne jotka mut tuntee ni tietää et mun feissari jutut ei poikkee mitenkää mun arkielämästä.

   Lainaa

  45. Tulos: -5 (13 ääntä)
   no ohhoh missäs Ällö menee kun ei oo heti pilaamas näitä kaikkia mokia?

   Lainaa

  46. Hölömörkö 19.12.2011 22:32
   Tulos: +5 (23 ääntä)
   LOL vai että tekee se susta Alfanaaraan ku tuhero verisenä kylillä kuljet! :D :D :D

   Lainaa

  47. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Äh, Sillli tahon tuon tuon profiilikuvan :c

   Lainaa

  48. letter of recommendation 26.12.2011 23:32
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   lol

   Lainaa

  49. Tulos: +9 (11 ääntä)
   On kyllä melkeinpä viihdyttävämpää lukea näitä kommentteja kuin itse mokia. Taistellaan sitte turpa vaahdossa että mitä saa kommentoida ja mitä ei.

   Lainaa

  50. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Sanonpa vaan, vaikka onkin vanha juttu, että kannattaa käydä yleisessä vessassa (koulun tai kaupan) laittamassa ne talouspaperit sinne housuun, ei mee rahaa siihenkään ;) Sukka vois kans olla hyvä väliaikanen keino.

   Lainaa

  51. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Minua naurattaa suuresti, että jos joku henkilö tekee jotain poikkeavaa tai jälkeenjäävää, niin melko usein häntä luullaan nettikirjoituksen perusteella AS-ihmiseksi tai joksikin muuksi 'kehitysvammaiseksi'. Ihmisten kannattaisi ottaa selvää asioista ennen kuin tulevat huutelemaan puolitotuuksia. Plussaa asian korjanneelle henkilölle annille =)
   eekoo: 4. Känni/muu harkintakykyyn vaikuttava tila 5. Kaverit päässeet keppostelemaan FB-profiiliin 6. Se pelottava mahdollisuus, että joku oikeasti luulee ihmisiä kiinnostavan hänen kuukautisensa. Pysyisi nyt edes “au au au au v***u mun selkään ja vatsaan sattuuuU!!!” -päivityksissä o_O ketään ei kiinnosta muut likaiset yksityiskohdat. Paitsi Ällöä tietenkin.
   Tuossa taisikin tulla kaikki todennäköiset lisäsyyt (joista nro 2 voidaan eliminoida hyvien perusteiden nojalla) Mr. Ällön kommenttia odotellessa...

   Lainaa

  52. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Tällanen huomionhakuisuus on kyl ärsyttävää... mutta jos rahaa on vähän muutoinkin, niin en kyllä yhtään ihmettele, että ei oo varaa siteisiin... niissä on niin karmeet hinnat, ettei paremmasta väliä... Kansalaisaloite: Kuukautissuojat Kela-korvattaviks ja HETI!!!!

   Lainaa

  53. Tulos: +1 (1 ääni)
   ei muuta kun patenttia hakemaan.

   Lainaa

  54. Tulos: +1 (3 ääntä)
   dana: miten voi olla mahdollista ettei 22 vuotiaallaa ole muutamaa euroa?! hienoa taloudenhoitoa sanoisin. ja kyllä, olen ollut opiskelija, eikä tarvinnut talouspaperia housuhin tunkea… maksaahan sekin sitäpaitsi.
   No sitä minäkin tässä ihmettelin että onhan se talouspaperi nyt huomattavasti kalliimpaa kuin siteet. X-tra- merkkiset persrätit maksavat alle euron per paketti.

   Lainaa

  55. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Kipsu__: Tällanen huomionhakuisuus on kyl ärsyttävää… mutta jos rahaa on vähän muutoinkin, niin en kyllä yhtään ihmettele, että ei oo varaa siteisiin… niissä on niin karmeet hinnat, ettei paremmasta väliä… Kansalaisaloite: Kuukautissuojat Kela-korvattaviks ja HETI!!!!
   Missä kuukautissuojissa on karmeat hinnat? Itsellä menee menkkoihin noin 12e vuodessa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: talouspaperi, kuukautiset, farkut, veri