Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puuttuvat ohjeet

"Ootko tulossa huomenna Jutan bileisiin?"
puuttuvat ohjeet

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 36 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +375 (423 ääntä)
      "CASP" LOCK.

      Lainaa

    2. Tulos: +349 (445 ääntä)
      caps lock = cock slap :D tajusin juuri itsekin :) hassua!

      Lainaa

    3. Tulos: +257 (449 ääntä)
      ^ Tähän kommenttiin liittyen tekisi mieli jakaa eräs kuva, mutta olen jo saanut ylläpidolta varoituksen. No mutta kaikki aikuiset, menkää osoitteeseen: http://nsfw.myconfinedspace.com/wp-content/uploads/mcs-nsfw-2/tdomf/212052/ ja kun saatte virheilmoituksen, lisätkää osoitteen perään zz.gif Nam nam.

      Lainaa

    4. Tulos: +31 (47 ääntä)
      Niin järkevä

      Lainaa

    5. puddingwaffles 13.12.2011 7:54
      Tulos: +90 (144 ääntä)
      En tiedä mistä aloittaa, kirjoitusvirheistä, alunperin mokasta vai tosta dankke shöönistä...

      Lainaa

    6. Tulos: +378 (384 ääntä)
      Jotenkin hauskaa, että toinen vain alistuu kohtaloonsa. "Mun 1000 euron koneella ei sitten voi enää koskaan kirjoittaa kuin isoilla kirjaimilla." :D

      Lainaa

    7. Tulos: +96 (112 ääntä)
      Mutta hyvä, että asia selvisi Heidillekin. Ja hän on vieläpä kiitollinen avusta. Ihana.

      Lainaa

    8. Tulos: +53 (79 ääntä)
      Ällö mitä luulet, auttoikohan tuo mitään vai saatko huutia FMteamilta? : )

      Lainaa

    9. Tulos: +24 (56 ääntä)
      Kyll se uus kone voi olla vaikee. Mut Ällön giffi oli kyll hauska :)

      Lainaa

    10. Tulos: +82 (88 ääntä)
      Paras tossa on kun olevinaan fiksumpi Fanny mokaa: "aa katos vaan" "miten se voi kadota??" :D

      Lainaa

    11. Tulos: -13 (25 ääntä)
      Söpsä :)

      Lainaa

    12. Tulos: -120 (160 ääntä)
      Olisikohan kuitenkin danke schön ja caps lock, kiitos... Heidi teki yleisimmät virheet, joita ikäisteni kirjoituksessa näen - konsonantit vaihtavat paikkaa ja sitten tuo "dankke shöön"... AARGH. Hei ihan oikeesti, jos et opiskele saksaa, älä yritä päteä kirjoittamalla sitä kuullun perusteella - vieläpä väärin. Sori paasaus mutta mua ärsyytttäää nämä tyypit. >.<

      Lainaa

    13. Tulos: -24 (112 ääntä)
      Hyvä esimerkki miks Mac on paska :)

      Lainaa

    14. Tulos: +143 (153 ääntä)
      Hohhoijaa Intia.. Itse ainakin kirjoitan välillä (ja olen nähnyt muidenkin kirjoittavan) esim. englanniksi jonkun lauseen ihan TARKOITUKSELLA niin kuin se sanotaan...tai vaikkapa facebook=feisbuuk. Ei se tarkoita välttämättä, ettei tietäisi miten se oikeasti kuuluu kirjoittaa.

      Lainaa

    15. Tulos: +27 (89 ääntä)
      Intia: Olisikohan kuitenkin danke schön ja caps lock, kiitos… Heidi teki yleisimmät virheet, joita ikäisteni kirjoituksessa näen – konsonantit vaihtavat paikkaa ja sitten tuo “dankke shöön”… AARGH. Hei ihan oikeesti, jos et opiskele saksaa, älä yritä päteä kirjoittamalla sitä kuullun perusteella – vieläpä väärin. Sori paasaus mutta mua ärsyytttäää nämä tyypit. >.<
      suaatanan pilkunnussijat tapan teijät

      Lainaa

    16. Tulos: +11 (103 ääntä)
      Tässä tiivistyy aika hyvin appleihmisten aivotoiminta.

      Lainaa

    17. Tulos: +42 (48 ääntä)
      Ihana! "Katos vaan" -Miten se voi kadota? :D

      Lainaa

    18. Tulos: +72 (86 ääntä)
      samaa olin sanomassa ku NO. ite kirjotan ainki just tolleen, vaikka tasan tarkkaan tiiän miten se kirjotetaan oikeesti. että ota INTIA se porkkana perseestä ja hernemaissipaprikat nenästä. just tuollaset pilkun nussijat ärsyttää kaikkein eniten.!!

      Lainaa

    19. Tulos: +2 (60 ääntä)
      Go Mr. Ällö :D ! Go

      Lainaa

    20. Tulos: -12 (46 ääntä)
      Tyypillinen macin käyttäjä.

      Lainaa

    21. どどーん! 13.12.2011 20:19
      Tulos: -2 (30 ääntä)
      Älkää tehkö yleistyksiä pilkunviilaajista radikaalitapausten perusteella! Poliittinen korrektius, ihmiset, poliittinen korrektius.

      Lainaa

    22. Tulos: -76 (84 ääntä)
      no: TARKOITUKSELLA niin kuin se sanotaan…tai vaikkapa facebook=feisbuuk.
      Ihanko oikeasti lausut englanninkielisen sanan kirja "buuk"? Kyllä sen lausunta on ennemminkin "buk". Ikävä kun suomalaiset tykkäävät laittaa sitä ruotsin aksenttia englanninkielisiin sanoihin, ruotsalaiset tosiaan sanovat kirjankin "buuk".

      Lainaa

    23. Tulos: -17 (55 ääntä)
      Juuri tyypillinen Unix eli Mac ja Linux koneiden ongelma: Koneen asetukset ovat ihan sekaisen jokaisen pienenkin päivityksen jäljiltä ja pahimmassa tapauksessa koko kone toimimaton. Nyt päästiin vähällä. Windows koneissa ei tällaisia ongelmia ole koskaan ollut sillä Windows on kaikkien aikojen paras tietokoneiden käyttöjärjestelmä. Se osaa toimia täysin oikein ja virheettömästi jopa rikkinäisessä koneessa. Lisäksi Windows on aina moraalisesti parempi valinta: Applen koneet ja softat tehdään lähes orjatyövoimalla ja Linuxia näpertävät peräkammareissaan nettipornoon addiktoituneet peräkammarin pojat. Microsoftille tärkeitä arvoja ovat perhe ja isänmaallisuus joista jokaisen tulisi pitää kiinni! Kaikki olisi niin paljon helpompaa jos kaikki vain tajuaisivat käyttää Windowsia!

      Lainaa

    24. Tulos: +15 (25 ääntä)
      PeterMicrosoftille tärkeitä arvoja ovat perhe ja isänmaallisuus joista jokaisen tulisi pitää kiinni!
      Suomalaisen on aika turha tuosta isänmaallisuudesta hehkuttaa tässä asiassa, kun Windows on jenkkiläinen keksintö. Ja Linux sattuu muuten olemaan suomalainen keksintö. Miksi muuten edes puhut Linuxista, kun kyseessä oli Mac?

      Lainaa

    25. Tulos: +6 (14 ääntä)
      Älkää alistuko trolleille hömpät.

      Lainaa

    26. Tulos: +7 (19 ääntä)
      Pieni lisäys viestiini: Windows on hyvin kätevä yleiskäyttöön, osaa perushommat hyvin, on parempi ohjelmoimiseen ja lisäksi paljon halvempi kuin Mac. Mutta Macille taas on parhaimmat kuva-, ääni- ja videosoftat ja ne toimivat Macillä paremmin. Eli Macin hankkiminen ei sinäänsä ole huono idea, mutta sellainen kannattaa hankkia vain, jos tietää sitä erikseen johonkin tarvitsevansa.

      Lainaa

    27. Tulos: +30 (34 ääntä)
      Intia: Olisikohan kuitenkin danke schön ja caps lock, kiitos… Heidi teki yleisimmät virheet, joita ikäisteni kirjoituksessa näen – konsonantit vaihtavat paikkaa ja sitten tuo “dankke shöön”… AARGH. Hei ihan oikeesti, jos et opiskele saksaa, älä yritä päteä kirjoittamalla sitä kuullun perusteella – vieläpä väärin. Sori paasaus mutta mua ärsyytttäää nämä tyypit. >.<
      Äläs ny, aika moni kirjottaa ton päin vittua vaikka tahallaan, koska .... no, mitä väliä sillä on? Monta kertaa saatan kirjoittaa vaikka englantia piruuttani niinkuin se lausutaan, ei se tarkoita sitä ettenkö osaa englantia. Sama kun kirjoittais huumorilla suomen murteita, murretta omistamatta NÄÄS. Itseäni ärsyttää liian vihaset ihmiset, jotka ottaa kilareita ihan pikkujutuista. ;P

      Lainaa

    28. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Mokahan tässä oli siis se, että Jarno kirjoitti Heidin nimen väärin.

      Lainaa

    29. Tulos: 0 (12 ääntä)
      Rankeli: Pieni lisäys viestiini: Windows on hyvin kätevä yleiskäyttöön, osaa perushommat hyvin, on parempi ohjelmoimiseen ja lisäksi paljon halvempi kuin Mac. Mutta Macille taas on parhaimmat kuva-, ääni- ja videosoftat ja ne toimivat Macillä paremmin. Eli Macin hankkiminen ei sinäänsä ole huono idea, mutta sellainen kannattaa hankkia vain, jos tietää sitä erikseen johonkin tarvitsevansa.
      Mä itse asiassa diggaan Macista mm. sen takia että ulkoiset ominaisuudet, näppäimistö & trackpad. Verrattuna kaikkiin muihin läppäreihin mitä olen käyttänyt (no ei niitä kyllä paljoa ole, enimmäkseen aceria ja paria HP pavilionia) näppäimistö tuntuu sormien alla ihan uskomattoman epäluonnolliselta ja touchpad ei vain toimi. Olen vasenkätinen joka käytti koko nuoruusikänsä oikeakätisten hiirtä, joten nyt en osaa käyttää hiirtä kummallakaan kädellä. Oikeasti hyvin toimiva trackpad on kuin pieni henkilökohtainen jeesukseni. Plus oon törkeästi näppärämpi tän käyttiksen kanssa kuin mitä Winukan kanssa oon ollut ikinä, tiedän oikeasti mitä tehdä jos tulee ongelmia. Siinä olen kyllä samaa mieltä että sikamaisen kalliita ovat. Mutta en anna asian häiritä, iloitsen mieluummin omistaessani koneen kuin koneen.

      Lainaa

    30. seppo seurapiiriläinen 15.12.2011 9:32
      Tulos: +9 (19 ääntä)
      Tästä voimme huomata kenelle Applen mainonta (ainakin) iskee. Ihmisille jotka eivät konetta juurikaan taida tarvita kuin tyyliin surffailuun ja someen. Koneen tärkein ominaisuus taitaa olla se että se on muotia. Siinä missä vaatteiden ja tyypin kuluttamien muidenkin tuotteiden. En näe järkiperäisenä tekona maksaa laitteesta 500 euroa enemmän kuin vastaavasta PC-puolen koneesta, varsinkin kun löytyy Linux-julkaisuja jotka kattavat samat temput kuin OS-X ja näin ollen ulkonäon ja toiminnan saa Macmaiseen kuosiin. Ilmaiseksi muuten, ilman omppu-lisiä. Toki jokainen saa ostaa Macin ja väittää kuinka hyvä se on. Vakaakin on. Itselläkin muuten on kone jatkuvassa käytössä enkä muista yhtään kaatumisia tai muitakaan ongelmia. Kyllä se on käytöstä ja käyttäjästä kiinni. Mokan tapauksessa ehkä pitäisi jo harkita niitä lasten ensi-läppäreitä?

      Lainaa

    31. Tulos: +9 (9 ääntä)
      shoon: Jotenkin hauskaa, että toinen vain alistuu kohtaloonsa. “Mun 1000 euron koneella ei sitten voi enää koskaan kirjoittaa kuin isoilla kirjaimilla.”
      Olisin niin kovin halunnut nostaa toisenkin peukalon ylös tästä kommentista :D

      Lainaa

    32. Tulos: 0 (12 ääntä)
      basic mac user

      Lainaa

    33. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Nimesi: Ihanko oikeasti lausut englanninkielisen sanan kirja “buuk”? Kyllä sen lausunta on ennemminkin “buk”. Ikävä kun suomalaiset tykkäävät laittaa sitä ruotsin aksenttia englanninkielisiin sanoihin, ruotsalaiset tosiaan sanovat kirjankin “buuk”.
      feisbuuk vai feisbuk ?

      Lainaa

    34. Tulos: -2 (4 ääntä)
      juuli: feisbuuk vai feisbuk ?
      Englanniksi todellakin [feisbuk], tosin se U lausutaan hieman eri tavalla kuin suomeksi. Jotain suomalaisen O:n ja U:n väliltä, eli todellisuudessa [ˈfeɪsbʊk].

      Lainaa

    35. Tulos: -6 (6 ääntä)
      minkä takia tuo poika sano sitä heiniks onko sen oikee nimi heini eikä heidi? vai oonko ollu niin dorka etten oo tajunnu että täällä heitetään nuo ihmisten nimet randomilla noille vai hähä? okei olen tyhmä :D

      Lainaa

    36. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Voi elämä..

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: caps lock, isot kirjaimet, mac, Apple, tietokone, näppäimistö