Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Piparkakkutalo

"Tässä tarjottimella oli aamulla piparkakkutalo"
piparkakkutalo

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 60 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1036 (1180 ääntä)
      Nyt kyllä vaan ärsytti. Antanu isän kädestä koiralle? Kukin tyylillään, mutta olis idiootti laittanut talonsa kaappiin piiloon kotoa lähtiessään. Pieksää nyt koiraa iltapäivällä asiasta, minkä se on ehkä aamulla jo tehnyt. Ei ansaitse koiraa... Eikä piparia. ;)

      Lainaa

    2. Tulos: +283 (529 ääntä)
      Koira sai piparia. Nam nam.

      Lainaa

    3. Tulos: +586 (658 ääntä)
      Olettaako se todella että koira ei koskisi siihen jos se on nenän alle laitettu? Ja sitten vielä kurittaa asiasta joka tapahtunut suurella todennnäköisyydellä monia tunteja sitten joten koira ei varmaankaan edes tajua miksi häntä nyt kuritetaan. Eläimet pois tuollaisilta idiooteilta.

      Lainaa

    4. Tulos: +334 (376 ääntä)
      Eläimet on eläimiä ja omistaja joka ei omaansa jaksa perehtyä tarpeeksi ei sellaista ansaitse. Vaikka kuinka olisi antanut isän kädestä ei koira enää siinä vaiheessa osaa yhdistää sitä piparkakkutalon syöntiin. Pitäisi tuossa iässä jo osata lukea niin sietäisi ostaa koiraopuksen tai mennä koulutuskurssille, voisi isäntäkin oppia miten koiran mieli toimii!

      Lainaa

    5. Tulos: +170 (274 ääntä)
      Meneekö liian pitkälle, jos kerron minkä ravintolan kokki Toni on, niin voitte boikotoida?

      Lainaa

    6. Tulos: +171 (197 ääntä)
      Meidän vanha koira oli semmonen että vei kaiken pöydältä. Kannellisesta leipälaatikonkin se tyhjensi. Sama sipuli purkit.. Sipuleja 10 kpl lattialla ja jokaisesta haukattu pieni pala.. Ja joskus jäi myös karkkipussi tiskipöydälle ja kaikki muut karkit oli hävinnyt paitsi salmiakit.. Että semmonen : ) isän kädestä ei kyllä kertaakaan saanut.

      Lainaa

    7. Tulos: +37 (55 ääntä)
      Näyttää ihan ipadilta.

      Lainaa

    8. Rainbow-Crash 15.12.2011 8:58
      Tulos: -57 (207 ääntä)
      Täällä jo tuomitsette, vaikka ette tiedä mitä Toni koiralle teki/onko koiralle tehty mitään...

      Lainaa

    9. Tulos: +27 (137 ääntä)
      Jaahas... Sedälläni oli koira, joka ei koskenut paistiin pöydällä jos se siihen jätettiin, oli hyvin koulutettu. Vanhempienkin koirat on opetettu ettei pöydälle saa mennä. Että vähän rodusta riippuu sekin. Ja eihän tässä ole selvitetty yhtään mitä se isän kädestä on. Ei aina kannata vetää johtopäätöksiä yhden lauseen perusteella.

      Lainaa

    10. Tulos: +24 (162 ääntä)
      kerttu: Meneekö liian pitkälle, jos kerron minkä ravintolan kokki Toni on, niin voitte boikotoida?
      Kerro. Vittu mikä idiootti äijä!

      Lainaa

    11. Paavo Pönttö 15.12.2011 9:36
      Tulos: +79 (143 ääntä)
      Tuossa vaiheessa ei ole mitään hyötyä enää koiraa kurittaa. Koira pois ja eläintenpitokieltoa tuollaiselle!

      Lainaa

    12. Tulos: -43 (137 ääntä)
      No huoooooooh eikö jengi vieläkään tajunnu, että kaveri ei välttämättä tehny koiralleen yhtään mitään!!!! tai sitte se sano että HYIHYI tuhma koira ja that's it!

      Lainaa

    13. Tulos: +160 (204 ääntä)
      Kuka laittaa facebookkiin kuvan tarjottimesta, jossa OLI piparkakkutalo :DD Mäki laitan fb:hen kuvan tyhjästä kattilassa "Tässä oli nuudeleita, mut söin just kaiken."

      Lainaa

    14. Tulos: +124 (140 ääntä)
      Tässä kuvan lattialla oli kotiläksyni, kunnes koira ne söi.

      Lainaa

    15. Tulos: +28 (82 ääntä)
      Ihme vouhotusta. Luulisi että tuo kurittaminen on sitä liioittelua mitä väjintöön joka toinen facebookissa harrastaa! Koskaan ei tietysti tiedä, ei suuntaan eikä toiseen.

      Lainaa

    16. Tulos: +18 (30 ääntä)
      väjintöön=vähintään

      Lainaa

    17. Tulos: +104 (130 ääntä)
      Jos ei osaa kouluttaa sitä koiraa niin ettei se mene pöydälle, niin sillon se piparitalo pistetään tarpeeks ylös ettei koira pääse siihen millään. Miten joillaki voi olla tää elämä niin hirveen hankalaa? Toivottavasti ei sentään antanut koiralle "isän kädestä", oma mokansa kun oli.

      Lainaa

    18. Tulos: -9 (105 ääntä)
      No ettepä ole ihmiset täällä sen kummoisempia kun tuomitsette vaikka ette tiedä mitä todellisuudessa on käynyt. Entäpä jos tuo "isän kädestä" olikin vitsi? Ihan naurettavaa joltain jopa alkaa täällä julkaisemaan jotain työpaikkoja tms.. Menkääs vähän itseenne.

      Lainaa

    19. Tulos: +6 (72 ääntä)
      Porukka fb-mokien kommenteissa on ku pahaisia Seiskan toimittajia. Jos mä meen vaikka ens vuonna BB-taloon, taidan poistaa kaikki vanhat tilapäivitykseni, blogini, keskustelufoorumien viestit jne., kun jostain sivulausesta vedetään hirveet otsikot.

      Lainaa

    20. Tulos: -84 (110 ääntä)
      Koiralle kunnolla vittaa, kun menee toisten piparipurkille. Oppiipahan olemaan!!

      Lainaa

    21. Tulos: +52 (74 ääntä)
      Koira on koira... jos jätät jotain esille niin kyllä se siitä karkaa vaikka olis mikä palvelus/poliisi/superkoira kyseessä. Eikä niille ainakaan 'isän kädestä' (toisaalta se voi olla vaan sanonta ja tyyppi ei ole lyöny koiraa) saa antaa :/ en mä tosin tarkota että pitäs kehuakkaan.

      Lainaa

    22. Tulos: +24 (54 ääntä)
      Oli minulla ainakin viime yön ja tämän päivän pellillinen pipareita pöydällä, ei ole koira koskenut ei ;) Että koulutuksesta se on kiinni, ei siitä isän kädestä tai säilytyspaikasta.

      Lainaa

    23. Tulos: +23 (53 ääntä)
      Oli koira kuinka uskollinen ja viisas tahansa, niin sen luonnolliset vaistot menevät kaiken edelle. Mitäs jätti piparkakkutalon esille, eli Toni voi syyttää ihan itseään. Koira syö aina kun ruokaa on tarjolla ja niin kauan kunnes oksentaa.

      Lainaa

    24. Tulos: +41 (85 ääntä)
      kerttu: Meneekö liian pitkälle, jos kerron minkä ravintolan kokki Toni on, niin voitte boikotoida?
      Menee! Tuskin on kuitenkaan kyseisellä ravintolalla mitään tekemistä asian kanssa. Ei ole työntekijöiden vapaa-ajan tekemiset heidän vastuulla.

      Lainaa

    25. Tulos: +9 (17 ääntä)
      Huhis: Porukka fb-mokien kommenteissa on ku pahaisia Seiskan toimittajia. Jos mä meen vaikka ens vuonna BB-taloon, taidan poistaa kaikki vanhat tilapäivitykseni, blogini, keskustelufoorumien viestit jne., kun jostain sivulausesta vedetään hirveet otsikot.
      Eipä taida auttaa http://www.iltasanomat.fi/digi/facebook-paljasti-mita-tietaa-nuorukaisesta-1200-sivua-dataa/art-1288435492798.html

      Lainaa

    26. Tulos: +11 (25 ääntä)
      joo kyllä se koulutuksesta on kiinni. mä voin jättää penkille vaikka mitä herkkuja, (mihin mun koiran kuono todellakin yltää) ni ne ei hävii siitä. ei ees vilkase niihin päin. mutta ei koiria silti saa pahoinpidellä vaikkei sitä tässä tosin oo sanottukaan, ja tuo "isän kädestä" voi tosiaankin olla sanonta, mikä voi just tarkottaa pelkkää hyihyitä mitä joku jo sanoki. en tästä nyt vielä ottais tältä koiraa pois, ku kukaan ei tosiaan tiiä mitä se on sille tehny. vai onko mitään.

      Lainaa

    27. Tulos: +24 (34 ääntä)
      No joo. Ok, olette oikeassa. Eihän tosta tosiaan käy ilmi, että olisi välttämättä koiraa lyönyt. Pahoittelen hätäistä kommenttiani. Piparikommenttiani en peru, kun syöttää kerran koiralle!

      Lainaa

    28. Tulos: +3 (9 ääntä)
      Olen tottunut siihen alkujaan että koria vie pöydältä kaiken, mutta olen oppinut myös että kaikki vie. Jos ei ihminen tai koria, niin viimeistään ksisa tai lintu.

      Lainaa

    29. Tulos: -7 (15 ääntä)
      Mie rakastan Luu :n profiilikuvaa.

      Lainaa

    30. Tulos: -2 (24 ääntä)
      ainoo vika että idiootti ei tajua että se ei hyödytä yhtään mitään antaa koiralle läksytystä saati edes torua jälkeenpäin.. pitäis olla se koiran ajokortti..

      Lainaa

    31. Tulos: -6 (36 ääntä)
      On kyllä melkoinen isänmaantoivo jos oikeasti on koiran pieksänyt omasta tyhmyydestä. Toni, et ansaitse sen kummemmin koiraa kuin pipariakaan.

      Lainaa

    32. Tulos: +16 (30 ääntä)
      Niin ehkäpä tosiaan "[...] vaan eipä ollut enää [hauskaa]. Annoin isän kädestä." tarkoittaa nykyään, että asianosainen on sanonut hyi hyi tuhma koira... Tarkoittaahan saunan taakse vieminenkin tiettyjen tahojen mukaan nykyään paloturvallisuuteen liittyvää toimintaa ja reipasta ulkonaoloa! Toivon tosiaan ettei tuo sankari ole oikeasti koiraansa kurittanut, vaan yritti vain olla fb:ssa hauska/kova/jotain.

      Lainaa

    33. kettutyttö 15.12.2011 23:55
      Tulos: -16 (24 ääntä)
      Tässähän kerttu juuri loukkasi ko. henkilön kunniaa aika vakavasti. Kannattaisi hieman miettiä mitä koneellaan näpyttelee. Ip:t voi helposti jäljittää jne.

      Lainaa

    34. Tonin ystävä 16.12.2011 0:34
      Tulos: +16 (38 ääntä)
      Hei nyt koiraihmiset. Ottakaahan iisisti, Toni ei ole todellakaan koiraansa lyönyt, hakannut tms... Me puhutaan mm. "hammaslääkärikeikoista" yms niin netissä kuin oikeassakin elämässä. Se on vain meidän ystäväpiirin läppää jonka ei ole tarkoituskaan ulkopuoliselle avautua, nyt tämä vain päätyi tänne. Kaikki juo nyt iltaglögin ja menee hyvillä joulumielillä nukkumaan, niin minä teen. terveisin koko elämä koirien ja Tonin seurassa :)

      Lainaa

    35. Tulos: -6 (42 ääntä)
      kerttu: Meneekö liian pitkälle, jos kerron minkä ravintolan kokki Toni on, niin voitte boikotoida?
      Kerroppa toki niin saat nauttia kunnianloukkaussyytteestäsi.

      Lainaa

    36. Tulos: +16 (30 ääntä)
      Fobba: Kerroppa toki niin saat nauttia kunnianloukkaussyytteestäsi.
      Hah hah, miten? En ole mitenkään sen kannalla, että kenenkään työpaikkoja aletaan täällä paljastella - siis toivottavasti ei! - mutta miten se sun mielestä on _kunnianloukkaus_ jos henkilö a. kertoo missä henkilö b. on töissä? :D Tiedätkö ylipäätään mitä kunnianloukkaus tarkoittaa?

      Lainaa

    37. Tulos: +12 (16 ääntä)
      minikki: Meidän vanha koira oli semmonen että vei kaiken pöydältä. Kannellisesta leipälaatikonkin se tyhjensi. Sama sipuli purkit.. Sipuleja 10 kpl lattialla ja jokaisesta haukattu pieni pala.. Ja joskus jäi myös karkkipussi tiskipöydälle ja kaikki muut karkit oli hävinnyt paitsi salmiakit.. Että semmonen : ) isän kädestä ei kyllä kertaakaan saanut.
      oikein, ettei isän kädestä saanu, mut ei oo todellista, jokaisesta sipulista maistanu :D :D kerro nyt rotu :D :D

      Lainaa

    38. Tulos: +10 (26 ääntä)
      Todella törkeetä syödä toisen vaivalla vääntämä piparkakkutalo. En mäkää menis koiran ruokakipolle vaikka ois kuinka jättänyt sen näkyville. Ilkee rakki, varmasti tietää, ettei saa ottaa mitään pöydiltä.

      Lainaa

    39. lakimiesmies 16.12.2011 12:04
      Tulos: +1 (19 ääntä)
      : Hah hah, miten? En ole mitenkään sen kannalla, että kenenkään työpaikkoja aletaan täällä paljastella – siis toivottavasti ei! – mutta miten se sun mielestä on _kunnianloukkaus_ jos henkilö a. kertoo missä henkilö b. on töissä? Tiedätkö ylipäätään mitä kunnianloukkaus tarkoittaa?
      8 § Yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen Joka oikeudettomasti 1) joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai 2) muuten toimittamalla lukuisten ihmisten saataville esittää toisen yksityiselämästä tiedon, vihjauksen tai kuvan siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, on tuomittava yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. Yksityiselämää loukkaavana tiedon levittämisenä ei pidetä sellaisen yksityiselämää koskevan tiedon, vihjauksen tai kuvan esittämistä politiikassa, elinkeinoelämässä tai julkisessa virassa tai tehtävässä taikka näihin rinnastettavassa tehtävässä toimivasta, joka voi vaikuttaa tämän toiminnan arviointiin mainitussa tehtävässä, jos esittäminen on tarpeen yhteiskunnallisesti merkittävän asian käsittelemiseksi.

      Lainaa

    40. Tulos: +3 (25 ääntä)
      HAHAHAH! Jos tuntisitte Tonin niin ette todellakaan kirjoittelisi tänne noita juttujanne! Kaikki mitä kuvaan on kommentoitu on läppää.. näköjään jotkut tosikot ei vaan voi ymmärtää. Veikkaan että enemmistö (tai ainakin kaikki jotka ymmärtää läppää) nyt nauraa näille kommenteille täällä! Etenki sinä joka olet viestin tänne laittanu > hanki elämä tai opettele ainakin tulkitsemaan asiat oikein ennen kun niitä muille levittelet! Saipahan taas päivän naurut tästä asiasta :D

      Lainaa

    41. sillälailla 16.12.2011 12:22
      Tulos: +2 (18 ääntä)
      ... jos tuossa olisi näkyvillä vielä pari kommenttia tuon kuvan alta, niin siellähän selvästi kerrottiin mitä tuo "annoin isän kädestä" tarkoitti! ja siellä henkilö itsekin taisi todeta että "en ikinä löisi koiraa".

      Lainaa

    42. Tulos: -2 (28 ääntä)
      lakimiesmies: 8 § Yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen Joka oikeudettomasti 1) joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai 2) muuten toimittamalla lukuisten ihmisten saataville esittää toisen yksityiselämästä tiedon, vihjauksen tai kuvan siten, että teko on omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa, on tuomittava yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi. Yksityiselämää loukkaavana tiedon levittämisenä ei pidetä sellaisen yksityiselämää koskevan tiedon, vihjauksen tai kuvan esittämistä politiikassa, elinkeinoelämässä tai julkisessa virassa tai tehtävässä taikka näihin rinnastettavassa tehtävässä toimivasta, joka voi vaikuttaa tämän toiminnan arviointiin mainitussa tehtävässä, jos esittäminen on tarpeen yhteiskunnallisesti merkittävän asian käsittelemiseksi.
      Joopa joo, ja se että henkilö a kertoo missä joku Toni on töissä, aiheuttaa laissa tarkoitettua vahinkoa tai kärsimystä asianosaiselle "Tonille"...missä todellisuudessa? Ihanko oikeasti luulet että tuossa olisi minkäänlaista pohjaa kunnianloukkaussyytteelle? Oletko kenites jotain sukua sille Feissarimokien Seijalle (http://www.feissarimokat.com/2011/11/kunnianloukkaus/), vai mistä teitä kunnianloukkaus-jankuttajia oikein sikiää? :D PS. Se, että osaat copy&pastea Finlexistä, ei tee sinusta "lakimiesmiestä"... ;)

      Lainaa

    43. Tulos: -20 (30 ääntä)
      Hyvä se nyt jälkeenpäin yrittää selittää, ettei ole antanut isännän kädestä. Toivottavasti ko. henkilöstä on tehty ilmoitus eläinsuojelu-viranomaisille.

      Lainaa

    44. KoiraSkappari 16.12.2011 17:50
      Tulos: -34 (50 ääntä)
      Toivottvasti tyyppi ei usko näitä eläinsuojelu-viranomaisilla trollaajia. Koiran pitää saada juurikin isänkädestä jos tälläistä sattuu. Ensiksi menee piparkakkutalo ja seuraavaksi menee jonkun lapsi jos tähän ei puututa. Näytät koiralle rajat antamalla runtua kunnolla tämmöisten temppujen jälkeen. Näitä koiraihmisten trollauksia kehtaa viela lukea täällä mutta ei kovin montaa IS juttua jossa koira on taas syönyt jonkun pennun. Joten samaan malliin niin saat ehka hurtan ruotuunkin joskus

      Lainaa

    45. Minkä_värinen_hammasharja_sulla_on_?_:) 16.12.2011 21:31
      Tulos: +8 (16 ääntä)
      Näistä, jotka tulee aina näihin valittamaan sais tänne sivuille mokan jos toisenkin .... :)

      Lainaa

    46. Tulos: +28 (30 ääntä)
      KoiraSkappari: Toivottvasti tyyppi ei usko näitä eläinsuojelu-viranomaisilla trollaajia. Koiran pitää saada juurikin isänkädestä jos tälläistä sattuu. Ensiksi menee piparkakkutalo ja seuraavaksi menee jonkun lapsi jos tähän ei puututa. Näytät koiralle rajat antamalla runtua kunnolla tämmöisten temppujen jälkeen. Näitä koiraihmisten trollauksia kehtaa viela lukea täällä mutta ei kovin montaa IS juttua jossa koira on taas syönyt jonkun pennun. Joten samaan malliin niin saat ehka hurtan ruotuunkin joskus
      Nimenomaan se koira pitää kouluttaa. Koiralle pitää antaa rajat ja ihmisen pitää ehdottomasti olla se joka määrää, sen oot sisäistänyt ja siitä onneksi olkoon vaan sulle. Se, että sille antaa "isän kädestä" töistä kotiin tullessa kun koira on päivän aikana syönyt piparkakkutalon, ei vaan ole mitään kouluttamista eikä se koira opi siinä muuta kuin pelkäämään, se ei tajua syy-seuraussuhdetta. Just sun kaltaisten koirista mitään tajuamattomien pönttöjen takia noita ongelmakoiria ylipäätään on. Ei ne hyvin koulutetut koirat lasten kimppuun hyökkäile, ne hyökkäilijät on joko luonnevikaisia tai just tolla sun lobbaamalla tavalla ilman mitään logiikkaa "koulutettuja", eli suomeksi sanottuna kouluttamattomia.

      Lainaa

    47. Kokemusta on 17.12.2011 2:26
      Tulos: +1 (11 ääntä)
      Nina: Koira on koira… jos jätät jotain esille niin kyllä se siitä karkaa vaikka olis mikä palvelus/poliisi/superkoira kyseessä. Eikä niille ainakaan ‘isän kädestä’ (toisaalta se voi olla vaan sanonta ja tyyppi ei ole lyöny koiraa) saa antaa :/ en mä tosin tarkota että pitäs kehuakkaan.
      Ei muuten karkaa jos on hyvin koulutettu

      Lainaa

    48. SappiVatukas 20.12.2011 14:03
      Tulos: -3 (25 ääntä)
      Söin kiinanreissulla koiraa. Oli muuten hyvää.

      Lainaa

    49. Tulos: +6 (22 ääntä)
      HYVÄ. Mokaa lukiessani ajattelin että jipii, eläinvihaajakansa ei varmaan edes tajua mikä on pielessä, mutta onneksi oli jo ensimmäisessä kommentissa puututtu asiaan. Kiitos. (Mutta luulen ja toivon kyllä, että tuo 'isän kädestä' on vain heitetty tuohon ja koira on maximissaan saanut torut. Ja vielä viimeinen asia mihin haluan puuttua on tuo että 'koira ei ymmärrä jos sitä torutaan monta tuntia sitten tapahtuneesta asiasta'. Paskapuhetta. Elämäni aikana olen omistanut yli kymmenen koiraa ja voin kertoa että kyllä ne tietävät tekonsa ja muistavat ne monenkin tunnin jälkeen. Hyvänä esimerkkinä meidän mäyräkoira joka levitti usein roskiksen jos sille oli sinne pääsy, kotiin tullessani tiesin heti onko roskis levitetty, kun koira käyttäytyi TÄYSIN erillä tavalla viattomana tai syyllisenä. Vein koiran roskiksen luo ja kysyin rauhallisesti 'mikä tuo on' ja koira uikutti aina häpeissään, vaikka en huutanut, riuhtonut tai edes puhunut toruvalla äänellä. Tiukka 'mikä tuo on riitti' ja koira ymmärsi tehneensä väärin. Tosin se ei auttanut siihen että se aina tilaisuuden tullen kuintekin levitti roskiksen.)

      Lainaa

    50. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Swast: Oli koira kuinka uskollinen ja viisas tahansa, niin sen luonnolliset vaistot menevät kaiken edelle. Mitäs jätti piparkakkutalon esille, eli Toni voi syyttää ihan itseään. Koira syö aina kun ruokaa on tarjolla ja niin kauan kunnes oksentaa.
      Periaatteessa samaa mieltä. Joillekin kun selän kääntää, samalla sekunnilla häviää ison koiran suuhun pari pullaa tai puolet lautasella olevasta ruoasta. Pahimmille vauvanmaidotkin, avaamattomassa purkissa. Mutta se että koira söisi aina kun ruokaa on tarjolla ja niin kauan oksentaa, no ei, ei voi yleistää. Meillä on sellainenkin koira, jolle ehkä nakki kelpaisi, mutta jos tosiaan kaikenlaista ruokaa olisi tarjolla, niin iso osa jäisi täysin koskematta. Tuskinpa on ainoa laatuaan :) Sama kissojen kanssa. Yksi syö kaiken mahdollisen, miltei sormet mukana, yksi taas haistelee, miettii ja ihmettelee, ennenkuin ehkä kelpaa :) Sama kuin ihmisillä, ei mekään olla kaikki samanlaisia, onneksi.

      Lainaa

    51. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Kyllähän koiralle voi niin sanotusti antaa "isän kädestä", esim. torua tms. jos se jää kiinni itse teosta, milloin se todellakin tajuaa, mistä sitä torutaan. Mutta tässä tapauksessa tapahtuneesta on mitä todennäköisemmin jo tunteja, joten toruminen ei ole kohdallaan.

      Lainaa

    52. Tulos: 0 (8 ääntä)
      Kehtaakin koiraa syyttää omasta tyhmyydestään. Mitä jätti pöydälle jotain, mitä koira ei saa syödä. Ei se eläin tajua mikä on omaa ja mikä ihmisten ruokaa. Minkäs se vaisoilleen voi. Vituttaa tuollaiset idiootit.

      Lainaa

    53. Tulos: -6 (6 ääntä)
      kerttu: Meneekö liian pitkälle, jos kerron minkä ravintolan kokki Toni on, niin voitte boikotoida?
      gaijin?

      Lainaa

    54. Tulos: -1 (7 ääntä)
      Swast: Oli koira kuinka uskollinen ja viisas tahansa, niin sen luonnolliset vaistot menevät kaiken edelle. Mitäs jätti piparkakkutalon esille, eli Toni voi syyttää ihan itseään.Koira syö aina kun ruokaa on tarjolla ja niin kauan kunnes oksentaa.
      Ei koira kyl syö aina kun ruokaa on tarjolla ja niin kauan kunnes oksentaa. idiootti. aina on kuivanappuloita tarjolla, ja se käy ottamassa aina sillonkun on nälkä.

      Lainaa

    55. Tulos: -12 (16 ääntä)
      Vitun tekopyhät paskat, eläinaktivistit taas vauhdissa - vaikka itse päiviätn että kissa pasko lattialle, heitän sen parvekkeelta alas niin enpä sitä oikeasti tee, tuskinpa Tonikaan koiraa löi. VÄHÄN HUUMORIA ihmiset joo? Saatanan saatana.

      Lainaa

    56. jukkapalmu 15.7.2012 9:18
      Tulos: -10 (12 ääntä)
      piparkakkutalo... No nyt on 25v. poju elementissään.

      Lainaa

    57. Tulos: -5 (21 ääntä)
      Siis mä en ymmärrä koiraihmisiä...en sitten ollenkaan. Joku heittää tsoukilla "annoin isän kädestä" niin heti syntyy kauhee paskamyrsky: "Tälläset äijät pitäs hirttää munista, repiä pää irti ja paskantaa kaulaan"... Sitten elämäntehtäväks muodostuu kylvää sosiaalisessa mediassa jotain ällöjä kuvia jostain kirgisialaisista taudin runtelemista kulkukoirista ja päivittää facebookkiin 5min välein että meijän Remu on niin reipas koiiiiraaaaaakoirakoirakoirakoiraoirakoiraaaaa!!! Melkein yhtä rasittavia kuin jotkut "meat is murder, amnesty, PETA, lesbo, telaketjufeministit" Se on jännä kun esimerkiksi raiskareita hyysätään eikä ikinä kukaan saa tietää tuntomerkkejä yms. ja tapaukset jää ratkeamatta ja unohdetaan, mutta sit ku joku löytää jostain kuvan ku Mustiparalla on rähmää silmässä ja tassu kipiä, ni tuhannet hullut koiraihmiset on jakamassa kuolemantuomioita, räyhää netin tukkoon ja leikkii vigilantea. pakko siteerata hieman Kyösti Pöystiä: http://www.youtube.com/watch?v=dSD89bI0NgA

      Lainaa

    58. Tulos: -2 (4 ääntä)
      Kyllä tässä nyt selvästi vika on koiran! EI sen saa mennä tekemään ihan mitä vaan itse haluaa. Hengiltä olisin tuollaasen koiran ottanu saman tien tai ainaki kunnolla potkinu sitä. Oppisipahan olematta tekemään virheitä!

      Lainaa

    59. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Aseesa: Kyllä tässä nyt selvästi vika on koiran! EI sen saa mennä tekemään ihan mitä vaan itse haluaa. Hengiltä olisin tuollaasen koiran ottanu saman tien tai ainaki kunnolla potkinu sitä. Oppisipahan olematta tekemään virheitä!
      Ootsä se aseidenkeräilijä Esa, jolla on iso lava-auto, asut pienessä kunnassa etelä-Suomessa? Nimi ja jutut viittaa yhteen tyyppiin...

      Lainaa

    60. Lahjoava fretti 23.11.2022 22:08
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Hanksla sitä koiraa jälkinäteen on komentaa, kun ei ymmärrä miksi sitä komennetaan

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: pipari, piparkakkutalo, koira