Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuravettä päälle

"Taajamamerkit muutetaan monikulttuurisemmiksi"
Taustatietoja: Linkitetty artikkeli löytyy täältä. kuravettä päälle

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +523 (537 ääntä)
   Paras toi Anni, kun sille jopa huomautettiin, että toi oli 1.4.: "mitä sitte? paskaa toi on silti."

   Lainaa

  2. Tulos: +87 (433 ääntä)
   Otsikko sai mut ajattelemaan jotain ihan muuta. Ei tarvitse varmaan vääntää rautalangasta ja laittaa kuvaa ripulikylvystä tähän. Nam nam.

   Lainaa

  3. Ministeri Nieminen 15.12.2011 7:16
   Tulos: -180 (474 ääntä)
   Mr. Ällö, eikö sinulla ole minkäänlaista omaa elämää? Ala-arvoiset kommettisi huutavat huomionhakuisuutta ja vaikka joku saattaa pitää niitä huvittavinakin, minusta ne ovat lähinnä säälittäviä eleitä huomion saamiseksi. Hanki siis oikea elämä niin ei tarvitse netissä mankua huomiota.

   Lainaa

  4. Tulos: +170 (172 ääntä)
   Täytyy sanoa, että Facebook on kyllä tuonut aprillipiloihin ihan uuden ulottuvuuden. :D

   Lainaa

  5. Rainbow-Crash 15.12.2011 9:03
   Tulos: +50 (62 ääntä)
   Todella vanha aprillipila, gg ihmiset...

   Lainaa

  6. Rainbow-Crash 15.12.2011 9:06
   Tulos: +70 (96 ääntä)
   undefined: Mr. Ällö, eikö sinulla ole minkäänlaista omaa elämää?Ala-arvoiset kommettisi huutavat huomionhakuisuutta ja vaikka joku saattaa pitää niitä huvittavinakin, minusta ne ovat lähinnä säälittäviä eleitä huomion saamiseksi. Hanki siis oikea elämä niin ei tarvitse netissä mankua huomiota.
   Ja juuri tätä Ällö yrittää saada aikaan. Nyt kun se sai taas haluamansa reaktion aikaan, se ei ainakaan lopeta...

   Lainaa

  7. Tulos: +209 (219 ääntä)
   "Mä jo luulin et tää on joku aprillipila, mut huhtikuu on vielä kaukana." Tiedoksi: huhtikuita on ollut ennenkin.

   Lainaa

  8. Paavo Pönttö 15.12.2011 9:31
   Tulos: +25 (39 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Mr. Ällö, eikö sinulla ole minkäänlaista omaa elämää? Ala-arvoiset kommettisi huutavat huomionhakuisuutta ja vaikka joku saattaa pitää niitä huvittavinakin, minusta ne ovat lähinnä säälittäviä eleitä huomion saamiseksi. Hanki siis oikea elämä niin ei tarvitse netissä mankua huomiota.
   Ei se ole ollenkaan vaarallista, kunhan vaan pidätte silmät tiukasti kiinni.

   Lainaa

  9. Tulos: +74 (102 ääntä)
   Ihan alakoululainen ei tuota Mr. Ällön settiä pystyisi tuottamaan. Aika osuvia usein, vaikka ovatkin niljakkaita. :) Selkeää trollaamistahan tuo on, ja vieläpä omassa kategoriassaan korkealaatuista. Ei niistä kannata hermostua. Itselläni meni jopa muutama sekunti kun ymmärsin Ällön tämänkertaisen kommentin, kun tajusin sitten vasta katsoa "mokan" otsikon. Kyllä meille kaikille täällä tilaa on, antaa kaikkien kukkien kukkia. :)

   Lainaa

  10. Tulos: +114 (118 ääntä)
   :'DDDD Tällaiset on kans facebookin parhaimmistoa. Kesällä jaetaan lehtiartikkelia, joka on kirjoitettu 10.10.2010 ja ollaan "OMG KOHTA TULEE LUNTA!" Talvella taas jaetaan artikkelia päivältä 4.7.2009 ja ollaan silleen "OMG NYT TULEE HELLE. " Ne päivämäärät olisi syytä tarkistaa.

   Lainaa

  11. Tulos: +14 (44 ääntä)
   aijai Ministeri Niemisen säälittävä peukkukalastusyritys epäonnistui ja pahasti :D

   Lainaa

  12. Tulos: +19 (65 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Mr. Ällö, eikö sinulla ole minkäänlaista omaa elämää?Ala-arvoiset kommettisi huutavat huomionhakuisuutta ja vaikka joku saattaa pitää niitä huvittavinakin, minusta ne ovat lähinnä säälittäviä eleitä huomion saamiseksi. Hanki siis oikea elämä niin ei tarvitse netissä mankua huomiota.
   Kuule, Mr.Ällö on feissarimokien yksi oma helmi, aina jännittää nähdä mitä se on kommentoinut, ja mieti nyt itsekin, nimi ja tekstit, voitko tosiaan kuvitella, että se jätkä on edes yhtään tosissaan, tai hakisi jotain huomiota? Nooo kaikki ei voi ymmärtää, varsinki jos oma elämä on niin viturallaan, että pitää toisille lähteä sellasta tarjoamaan PS. En halua loukata ketään tekstilläni.

   Lainaa

  13. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Saatana miten helposti ihmiset menee tommoseenki eikä edes epäile sen todenperäisyyttä, itsehän automaattisesti aattelin että "mitä helvettiä?" ja tarkastin päivämäärän mistä selvisikin totuus. Ei tuu kyllä kovin pitkälle selviämään elämässä tommosella päättelykyvyllä.

   Lainaa

  14. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Joonas vei :D

   Lainaa

  15. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Joonas pisti hyvän =D

   Lainaa

  16. Tulos: +3 (21 ääntä)
   Ite luin ton artikkelin muutama viikko sitten, enkä tietenkää tajunnu kattoa päivämäärää.. Tosiaankin luulin että toi on totta. Näköjään feissarimokistakin voi jotain oppia...... :D

   Lainaa

  17. Tulos: +30 (44 ääntä)
   Aika riski toi pila kun tietää että moni vetää herneen nenäänsä ihan mistä vaan monikulttuuriin liittyvästä asiasta... Eli just aika hyvä siis! xDDD

   Lainaa

  18. Tulos: +6 (34 ääntä)
   se tunne ku yrität klikata yhtä mokan linkeistä...

   Lainaa

  19. Tulos: +15 (29 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Mr. Ällö, eikö sinulla ole minkäänlaista omaa elämää?Ala-arvoiset kommettisi huutavat huomionhakuisuutta ja vaikka joku saattaa pitää niitä huvittavinakin, minusta ne ovat lähinnä säälittäviä eleitä huomion saamiseksi. Hanki siis oikea elämä niin ei tarvitse netissä mankua huomiota.
   Sääntö numero 14: "Do not argue with trolls - it means that they win" Eli vapaa suomennos: "Älä väittele trollien kanssa - se tarkoittaa, että he ovat voittaneet"

   Lainaa

  20. rommia pullo 15.12.2011 16:14
   Tulos: +12 (52 ääntä)
   Hyvä Suomen kansa: tätä ovat persut. Olisi luullut, että edes jollain olisi vähän raksuttanut.

   Lainaa

  21. Yli öpistö hörhö 15.12.2011 17:08
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Mr. Ällö, eikö sinulla ole minkäänlaista omaa elämää?Ala-arvoiset kommettisi huutavat huomionhakuisuutta ja vaikka joku saattaa pitää niitä huvittavinakin, minusta ne ovat lähinnä säälittäviä eleitä huomion saamiseksi. Hanki siis oikea elämä niin ei tarvitse netissä mankua huomiota.
   Pata kattilaa soimaa kun ei tunnu olevan muuta elämää kuin netissä soimata toisia... Vai mitä? Mutta joo, tämä aprillipila oli kyllä harvinaisen loistavasti suunniteltu kun tälleen jälkikäteen hirveä myrsky noussut oikeastaan jokaisella sivustolla minne se on laitettu. Jää poliisiminipossutkin kauas taakse

   Lainaa

  22. Mattimeikäläinen 15.12.2011 20:41
   Tulos: -10 (40 ääntä)
   Parasta (huolestuttavinta?) on , että toi menee aivan täydestä, koska se voisi olla ihan hyvin tottakin.

   Lainaa

  23. Tulos: +32 (44 ääntä)
   Tämä artikkeli on yksi niitä harvoja hetkiä, jolloin turkulaisuuudestaan voi olla ylpeä :D Viimevuotinen aprillipila, ja vieläkin se aiheuttaa halvauksia kitiseville kemapersuille.

   Lainaa

  24. Tulos: +15 (25 ääntä)
   Mattimeikäläinen: Parasta (huolestuttavinta?)on , että toi menee aivan täydestä, koska se voisi olla ihan hyvin tottakin.
   ... AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

   Lainaa

  25. Tulos: +8 (8 ääntä)
   TS:n sivuilla vielä sivupalkissa toisen artikkelin "mainos": "Uutinen on luotettava" ;)

   Lainaa

  26. Helarisimppa95 16.12.2011 0:28
   Tulos: +9 (29 ääntä)
   Oon saanu jo 2 kertaa ku oon alkanu käyttää ällön slouganeja ;)

   Lainaa

  27. Tulos: -10 (16 ääntä)
   Mr. Ällö: Otsikko sai mut ajattelemaan jotain ihan muuta. Ei tarvitse varmaan vääntää rautalangasta ja laittaa kuvaa ripulikylvystä tähän. Nam nam.
   Mutta väänsit silti... :)

   Lainaa

  28. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Onnistunut aprillipila, ku toimii vieläkin!! Tää on tätä internetaikaa!

   Lainaa

  29. seppo seuramies 17.12.2011 12:07
   Tulos: -9 (21 ääntä)
   rommia pullo: Hyvä Suomen kansa: tätä ovat persut. Olisi luullut, että edes jollain olisi vähän raksuttanut.
   Taidan mennä tosi huonoon trolliin mutta mennään silläkin uhalla.. Ihan oikeastiko meinaat että pelkästään persut olisivat tuollaista säätämistä vastaan ja näin ollen kaikki pilaan menneet ovat persuja? Sinun mielestäsi rahaa saa laittaa johonkin noin turhaan asiaan joka ei oikeasti merkitse kenellekään yhtään mitään, aikana jolloin Suomen velka kasvaa ja kasvaa? Toivon että olet vain huono trolli.

   Lainaa

  30. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Ja itse menin ihan saman tekemään, kun nuo muutkin... t: 29-v typerys

   Lainaa

  31. Tulos: 0 (8 ääntä)
   Huomaa ettei tästä ah niin uskottavasta uutisesta pulttia ottaneet persut ole paljon ulkomailla käyneet, ainakaan Ruotsia kauempana. Käsite taajama määritelmineen kun on käytössä vain Pohjoismaissa ja siten myös taajaman liikennemerkki on ihan pohjoismainen juttu. Kaikkialla muualla Euroopassa ja maailmassa on sitten omat tapansa ilmoittaa että nyt ollaan saapumassa kohtuullisen tiheästi asutulle alueelle, mutta ei täkäläistä selvästi määriteltyä taajamamerkkiä.

   Lainaa

  32. vitun hienoo 23.1.2014 7:31
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Ministeri Nieminen: Mr. Ällö, eikö sinulla ole minkäänlaista omaa elämää?Ala-arvoiset kommettisi huutavat huomionhakuisuutta ja vaikka joku saattaa pitää niitä huvittavinakin, minusta ne ovat lähinnä säälittäviä eleitä huomion saamiseksi. Hanki siis oikea elämä niin ei tarvitse netissä mankua huomiota.
   Jos minä olisin aina yöllä ensimmäisten kommentoijien joukossa enimmäkseen neuvomassa muita, en käskisi ketään hankkimaan elämää.

   Lainaa

  33. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Oliskohan pitäny ottaa kuva lähettää faceen mun ja kaverin keskustelu aprillipilasta jossa ylinopeutta kun ajaa, niin sakot saa samantien sähköpostiin. Luki vielä että "200 ensimmäistä saa sakon anteeksi" Eikä kaverilla siltikään välähtänyt. Ajaa työkseen rekkaan...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Turun Sanomat, pila, aprillipila, aprillipäivä, aprilli, taajamamerkit