Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ajotaitoinen nainen

"Ajokortti, check!"
Taustatietoja: Juuri kortin saanut neiti todistelee jatkuvilla päivityksillään, että hän kyllä osaa ajaa. ajotaitoinen nainen

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 61 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +678 (696 ääntä)
      hihihii. odotan NIIIIIN PALJON kun saadaan se tilapäivitys tänne, missä tämä mestarikuski kertoo rytänneensä autonsa, ja ilmoittaa asian jonku muun syyksi :) hihihii.

      Lainaa

    2. Tulos: +459 (655 ääntä)
      Tykkäsin vittua päin ajavista naisista ja hitaasti ajavasta mulkusta. Nam nam.

      Lainaa

    3. Tulos: +380 (390 ääntä)
      Miten musta tuntuu, että osa noista päivityksistä oli tehty ajon aikana.. Osaisko joku sanoa, missä päin Sara asuu, että osaan pysyä poissa sielä? Kiitos etukäteen (:

      Lainaa

    4. rommia pullo 10.12.2011 6:41
      Tulos: +245 (297 ääntä)
      Toivottavasti tappaa vain itsensä mällätessään autonsa johonkin liikenteenjakaan. Typerä teini, itkee liikennesäännöistä ja samalla pätee ylinopeudellaan.

      Lainaa

    5. Tulos: +264 (266 ääntä)
      Kuinkas monet sakot saikaan tulla ennen kakkosvaihetta, että joutuu uudestaan ajamaan kortin?

      Lainaa

    6. Tulos: +105 (113 ääntä)
      lissu.

      Lainaa

    7. Tulos: -30 (206 ääntä)
      Pysyis keittiössä!

      Lainaa

    8. HOTSANDWICH 10.12.2011 9:04
      Tulos: +56 (72 ääntä)
      No voi ny herranjumala........................ -.-

      Lainaa

    9. Tulos: +90 (134 ääntä)
      Ooooo: Kuinkas monet sakot saikaan tulla ennen kakkosvaihetta, että joutuu uudestaan ajamaan kortin?
      Taisi tulla jo kiintiö täyteen. Usein olen ajatellut, että ajokortti-ikää pitäisi nostaa. Ja taas se sama ajatus tuli kummasti mieleeni.

      Lainaa

    10. Tulos: +128 (152 ääntä)
      Tutka päällä? Luuleeko se reppana että kaikissa poliisiautoissa on tutka?

      Lainaa

    11. Tulos: -107 (127 ääntä)
      Kommentit tulee justiinsa kaikilta micrakuskeilta, jotka munii tuolla liikenteessä, ja peittää ajotaidottomuutensa huolellisuuteen ja vastuullisuuteen =D=D=D Haluun nähä liikenteenjakajan joka voi tappaa jonku :D Tai no, mikraan jos on tottunu ni aurauskeppiki on vaarallinen objekti ajaa päin xd

      Lainaa

    12. Tulos: +100 (102 ääntä)
      varmaa erityise hauskaa neidillä ku joutuu varoajalle vuodeks ja jos tulee sakot ni kortti lentää hyllylle nopeemmi ku ehtii sanoo ajokoe :D

      Lainaa

    13. Tulos: -107 (173 ääntä)
      Naisia ei pitäisi päästää auton rattiin! Sydän kurkussa tuolla liikenteessä saa olla kun tällaisia Sara-sankareita on ratin takana.

      Lainaa

    14. Tulos: +181 (191 ääntä)
      Oikeesti hyvä kuski ei provosoidu kanssa-autoilijoista, eikä pidä ajotaidoistaan melua. Voin sanoa, että omat ajotaidot koko ajan kehittyy, 8 vuotta on ollu kortti ja ajeltua tulee melko paljon. Okei, vaaratilanteita liikenteessä on ollut muutamaan otteeseen, mut ne on olleet lähinnä maantiellä toisten tekemiä reikäpääohituksia vaarapaikoissa. Eikö kakkosvaiheessa opetettu, että just kortin saaneella on luulo taidoistaan korkealla, mut ajotaito heikko, kun taas 5 vuotta kortin saamisesta pylväsdiagrammi on toisinpäin. Ai niin, oon nainen.

      Lainaa

    15. HOTSANDWICH 10.12.2011 10:30
      Tulos: +87 (97 ääntä)
      Whatever: Naisia ei pitäisi päästää auton rattiin! Sydän kurkussa tuolla liikenteessä saa olla kun tällaisia Sara-sankareita on ratin takana.
      Ei ne kaikki miehetkään osaa ajaa, kun esim. nyt kun lumet on maassa ni pitää päästä autolla vähä liirailee ni kylhän seki liikennettä mukavasti vaarantaa.. :)

      Lainaa

    16. Tulos: +241 (249 ääntä)
      Ajotaito ei ole kiinni siitä, mitä on jalkojen välissä, vaan mitä on korvien välissä. Valitettavasti poliisi ei tee psykologista testiä ajokorttihakemuksen jättäville.

      Lainaa

    17. Tulos: +153 (161 ääntä)
      Ei naurata pätkääkään tuollainen vastuuton paska, liikenteessä on kyse ihmishengistä!

      Lainaa

    18. Tulos: +48 (52 ääntä)
      Hiphein kanssa täysin samaa mieltä!

      Lainaa

    19. Tulos: +68 (78 ääntä)
      Yksi ajo-oikeudestaan huumaantunut teini vaan taas äänessä. Eiköhän tuo tuosta rauhoitu kunhan se ajokortti lakkaa olemasta niin mahdottoman "siisti" ja meuhkaamisen arvoinen asia. Kunhan tajuais vaan sillä välin olla tuon enempää leikkimättä muiden turvallisuudella.

      Lainaa

    20. Tulos: +75 (75 ääntä)
      minkä takia noin moni idiootti tykkää? ei noi ole hauskoja, hiton noloja vaan. oon myös huomannut että just kortin saaneet haukkuu muita autoilijoita herkemmin

      Lainaa

    21. Tulos: +56 (56 ääntä)
      hiphei: Taisi tulla jo kiintiö täyteen. Usein olen ajatellut, että ajokortti-ikää pitäisi nostaa. Ja taas se sama ajatus tuli kummasti mieleeni.
      En usko että se tässä tapauksessa auttaisi paljon vaan taitaa olla luonnevika.

      Lainaa

    22. Tulos: +36 (42 ääntä)
      Joku vielä kysyy miksen ajatelltu ajaa ajokorttia? Sen takia että siinä on nirri veks kun tuollaijnen tulee vastaan osasipa itse ajaa eli ei.

      Lainaa

    23. Tulos: +41 (47 ääntä)
      "se tunne kun ajat 35 km/h poliiseja vastaan ja niillä idiooteilla ei ole tutka päällä" Joo, tai sitten poliisit katsoivat, että antaa pikku-Saran vaan painella ihan rauhassa, menis koko kuukauden viikkorahat sakon maksamiseen.

      Lainaa

    24. Tulos: +39 (45 ääntä)
      Tän siitä saa, kun isi maksaa ajokortin ja auton. Noh luonto korjaa, kun tuo ässä päätyy mullan alle. Tuolla tahdilla se on ajan kysymys. Toivotaan, että edes hänellä on muutama ystävä, jotka eivät ole tarpeeksi tyhmiä kiivetäkseen kyytiin.

      Lainaa

    25. Tulos: +66 (66 ääntä)
      Tyttö ei tajua puhuvansa itseään pussiin joka toisella päivityksellä.

      Lainaa

    26. Tulos: +53 (57 ääntä)
      Klaukkalassa päin voi törmätä tähän kyseiseen henkilöön. Kun joku siitä kysyi.

      Lainaa

    27. Tulos: +57 (57 ääntä)
      Ooooo: Kuinkas monet sakot saikaan tulla ennen kakkosvaihetta, että joutuu uudestaan ajamaan kortin?
      Sakkoja saa tulla vain kaksi, ja heti sen toisen jälkeen on inssit ja teoriat uusittava, ja taas tulee väliaikainen kortti. Pakko siis sanoa, että FIKSUA, FIKSUA. :D Siinäpä Sara sitten makselee uusia inssejä ja teorioita.

      Lainaa

    28. Tulos: +71 (75 ääntä)
      Tyypillinen liikenneidiootti, joka polttaa kaikkien muiden hermot, haittaa liikenteen sujuvuutta ja aiheuttaa toistuvasti vaaratilanteita ja onnettomuuksia. Nämä tunnistaa yleensä heti jo "alinopeus"-termin käytöstä; tätähän ei löydy mistään laista, pykälästä tai virallisesta paperista (edes autokoulun oppikirjoista) vaan kyse on termistä, jonka jatkuvasti törkeää ylinopeutta ja/tai liian suurta tilannenopeutta ajavat ovat keksineet tarkoittamaan rajoitusten mukaan tai hieman yli ajavia.

      Lainaa

    29. どどーん! 11.12.2011 1:17
      Tulos: +32 (46 ääntä)
      Tilastojen mukaan nuoret miehet aiheuttaa huomattavasti enemmän onnettomuuksia kuin nuoret naiset. Just saying.

      Lainaa

    30. Tulos: +13 (19 ääntä)
      Ooooo: Kuinkas monet sakot saikaan tulla ennen kakkosvaihetta, että joutuu uudestaan ajamaan kortin?
      kolmannesta lähtee kortti

      Lainaa

    31. Tulos: +35 (37 ääntä)
      Toivottavasti tämä pässi ei kolaroi muita kuin itsensä, kun omat ajotaidot osoittautuvatkin puutteellisiksi. Juuri näiden tällaisten takia en tykkää enää ajaa, koko ajan saa olla pelkäämässä, et tällainen suuruudenharhainen tyllerö/nappula täräyttää kylkeen. Eikä näille vatukeille koskaan mitään käy, ne on ne sivulliset jotka maksaa näiden tötöilystä. Että pistää vihaksi!

      Lainaa

    32. Tulos: -1 (23 ääntä)
      どどーん!: Tilastojen mukaan nuoret miehet aiheuttaa huomattavasti enemmän onnettomuuksia kuin nuoret naiset. Just saying.
      Niin, mutta miten se nyt liittyy Saraan?

      Lainaa

    33. Tulos: +35 (37 ääntä)
      Tiedän tuon Saran, ja oon ärsyyntynyt noista sen päivityksistä ikuisuuden. Joka toinen on tyyliin "kukaan muu ei osaa ajaa ja minä olen täydellinen". Onneksi alle puoli vuotta kortin omistaneella on kokemusta muiden kritisoimiseen.

      Lainaa

    34. Tulos: -67 (69 ääntä)
      rommia pullo: Toivottavasti tappaa vain itsensä mällätessään autonsa johonkin liikenteenjakaan. Typerä teini, itkee liikennesäännöistä ja samalla pätee ylinopeudellaan.
      18v ei oo enään teini

      Lainaa

    35. niinnuuusskkaa 11.12.2011 22:10
      Tulos: +62 (70 ääntä)
      v: 18v ei oo enään teini
      Teini-ikä päättyy vasta, kun täyttää 20 vuotta. Sana 'teini' tulee sanasta teen; eli thirTEEN-nineTEEN. Ps. enää -sanaan ei tule n-kirjainta perään. Räyh.

      Lainaa

    36. Tulos: +24 (26 ääntä)
      huoh: Tiedän tuon Saran, ja oon ärsyyntynyt noista sen päivityksistä ikuisuuden. Joka toinen on tyyliin “kukaan muu ei osaa ajaa ja minä olen täydellinen”. Onneksi alle puoli vuotta kortin omistaneella on kokemusta muiden kritisoimiseen.
      Jos tunnet Saaran, niin voitko linkata tämän sille? Jos se vaikka lukis kommentit ja näkis mitä mieltä ihmiset on tuommoisista.

      Lainaa

    37. Tulos: -46 (54 ääntä)
      jopas te otatte jutut tosissanne.. onneksi aina on päteviä ihmisiä arvostelemassa tuntemattomien "teinien" luultavasti vitsillä heitettyjä facebook päivityksiä! -.-

      Lainaa

    38. Tulos: +23 (25 ääntä)
      Ei ole olemassa "alinopeutta" ?

      Lainaa

    39. Tulos: -81 (91 ääntä)
      Pakko tulla nyt selventää muutamaa asiaa teille vakavamielisille :D Eli kyllä ajan ylinopeutta mutta itsepähän mahdolliset sakkoni maksan. Toi juttu naisten ajokorttien kiellosta on aikalailla läppä koska olenhan jokseenkin nainen itsekin (jos tietäisitte ketä arvostelette ymmärtäisitte että toi "omapoika" juttu tekee koko päivityksestä vitsin) . Punaista mondeota ajava mulkku on mun kaveri ja toi on hauskan päivän päätteeks kehittyny läppä koko juttu. Ja sakot oli parkkisakko ja rikesakko. Älkää ihmiset ottako kaikkea niin kovin vakavasti mitä täällä luette, vaikka onhan noi teidän analyysit surkeasta teinilissu kuskista ihan hauskaa luettavaa :)

      Lainaa

    40. Tulos: +45 (51 ääntä)
      sara: onhan noi teidän analyysit surkeasta teinilissu kuskista ihan hauskaa luettavaa
      Sellainenhan sinä et ole, koska olet maailman taitavin naiskuski.

      Lainaa

    41. Tulos: +6 (26 ääntä)
      Juomari: Tyypillinen liikenneidiootti, joka polttaa kaikkien muiden hermot, haittaa liikenteen sujuvuutta ja aiheuttaa toistuvasti vaaratilanteita ja onnettomuuksia. Nämä tunnistaa yleensä heti jo “alinopeus”-termin käytöstä; tätähän ei löydy mistään laista, pykälästä tai virallisesta paperista (edes autokoulun oppikirjoista) vaan kyse on termistä, jonka jatkuvasti törkeää ylinopeutta ja/tai liian suurta tilannenopeutta ajavat ovat keksineet tarkoittamaan rajoitusten mukaan tai hieman yli ajavia.
      Alinopeus voi olla aivan yhtä vaarallinen kuin ylinopeuskin. Itse asiassa, enemmän vaaratilanteita syntyy juuri alinopeuksien takia. Ja että miksikö? No, koska yleensä huomattavaa (lue: huomattavaa. Itse lasken yli 10km/h alinopeuden tähän piiriin) alinopeutta huristelevat ovat epävarmempia ajotaidoistaan kuin sitä "normaalia" tai lievää ylinopeutta harrastavat kansalaiset. Lievä alinopeus ei luulisi liikuttavan ketään, etenkään ohituskaistojen välittömässä läheisyydessä. Kuka tykkää mistäkin. Itse valitsen Charmanderin.

      Lainaa

    42. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Ja tällä "normaalilla" tarkoitin siis ns. normaalia ajonopeutta, enkä mitään "normaalia" ylinopeutta, kuten liirum laarumini saattaa antaa käsittää. Viikonloppu ja oikoluku hukassa. Pahoitteluni :)

      Lainaa

    43. Rappion Apostoli 12.12.2011 9:58
      Tulos: -28 (38 ääntä)
      niinnuuusskkaa: Teini-ikä päättyy vasta, kun täyttää 20 vuotta. Sana ‘teini’ tulee sanasta teen; eli thirTEEN-nineTEEN. Ps. enää -sanaan ei tule n-kirjainta perään. Räyh.
      PS. Oikea muoto on "enää-sanaan", eli ennen viivaa ei tule välilyöntiä. PPS. Oikea muoto on PS, ei Ps. Räyh.

      Lainaa

    44. Tulos: +18 (22 ääntä)
      Voi ei, mullakin on yksi samanlainen tuttu. Hänen kohdallaan vastaava ajotaidoilla reteily alkoi hiipumaan vasta joskus kolme vuotta ajokortin saamisen jälkeen. Ja voi sitä naljailun määrää, kun itse en hankkinutkaan ajokorttia heti täysi-ikäistyttytyäni vaan vasta pari vuotta myöhemmin. :)

      Lainaa

    45. Tulos: +54 (60 ääntä)
      "Eli kyllä ajan ylinopeutta mutta itsepähän mahdolliset sakkoni maksan." Tällanen pistää niiiiin vtuttamaan. Joo maksat sakot itse, mut entäs kun se sun stanan ylinopeutta ajaminen aiheuttaa jonkun vaaratilanteen ja pahimmassa tapauksessa onnettomuuden, joka vie ihmishenkiä?? Ei paljon uhrin omaisia lohduta se, että olet valmistautunu maksamaan sakkosi itse! Prkl. Ja vaikka vielä muutama muukin painokelvoton sana kaupan päälle. Argh.

      Lainaa

    46. Tulos: +24 (30 ääntä)
      Itsekin tuon Saran tiedän. Puhuu jatkuvasti itsestään ja arvostee muita. On ehkä lievästi sanottuna liian itsevarma itsestään. Raivostuttavaa välillä kuunnella sen juttuja.

      Lainaa

    47. seppo serkun kaveri 13.12.2011 13:42
      Tulos: +3 (9 ääntä)
      Juomari: Tyypillinen liikenneidiootti, joka polttaa kaikkien muiden hermot, haittaa liikenteen sujuvuutta ja aiheuttaa toistuvasti vaaratilanteita ja onnettomuuksia. Nämä tunnistaa yleensä heti jo “alinopeus”-termin käytöstä; tätähän ei löydy mistään laista, pykälästä tai virallisesta paperista (edes autokoulun oppikirjoista) vaan kyse on termistä, jonka jatkuvasti törkeää ylinopeutta ja/tai liian suurta tilannenopeutta ajavat ovat keksineet tarkoittamaan rajoitusten mukaan tai hieman yli ajavia.
      Kyllä alinopeus on ihan oikea ongelma jos se tosiaan on huomattavasti muuta liikennevirtaa hitaampaa. Tosin ongelma ehkä kiteytyy ongelmaksi vasta kun muut hermostuvat hitailijaan ja alkaa ohittelut jne. Tämä on kuitenkin omiaan luomaan vaaratilanteita, jotka alunperin johtuvat juuri tuosta alinopeuttelijasta. Esimerkiksi 80 km/h on vielä ihan ok 100 km/h alueella mutta sen alle kun mennään niin alkaa tulemaan tuota hermostumista muissa kuskeissa. Voit toki syyttää muita kuskeja huonoista hermoistakin, mutta itse näen myös enemmän ongelmaksi sen joka hidastelee. Se mikä taas on alinopeutta kenenkin mielestä, on subjektiivista. Tästä tekstistä saa lähinnä minun, melko skaalautuvasti muodostuvan mielipiteeni alinopeudesta. Tilannekohtaistahan se on, kuten ajotilanteet jo itsestäänkin.

      Lainaa

    48. Tulos: +14 (22 ääntä)
      Tuossa hiljattain kun kakkosvaiheen ajoin, niin sanottiin että jos välttämättä sitä alinopeutta haluaa ajaa, niin sitten esim. mielummin 60km/h 80rajoitusalueella, kuin 70km/h samassa paikassa. Syystä että ohittaminen helpottuu ja turhilta riskiohituksilta säästytään. Lisäksi selvää alinopeutta kulkevan ajoneuvon voi turvallisesti ohittaa omaa ajonopeuttaan kiihdyttämättä, mikä siis on laitonta, jos nopeusrajoitus on se 80km/h. Edelliseen kommenttiin, jossa alinopeutta ajavat ovat todellinen ongelma: Ei se hitaasti liikkuva ajoneuvo aiheuta ruuhkaa, vaan se, joka sen perään jää roikkumaan.

      Lainaa

    49. niinnuuusskkaa 13.12.2011 18:45
      Tulos: +2 (8 ääntä)
      Rappion Apostoli: PS. Oikea muoto on “enää-sanaan”, eli ennen viivaa ei tule välilyöntiä. PPS. Oikea muoto on PS, ei Ps. Räyh.
      Pahoittelen. En ollut huomannut välilyöntiä, mutta Ps:ää en voi puolustella, ilmeisesti en osaa kirjoittaa minäkään! GRR! Takaisin kouluun, mars!

      Lainaa

    50. Tulos: -7 (27 ääntä)
      JS: Tuossa hiljattain kun kakkosvaiheen ajoin, niin sanottiin että jos välttämättä sitä alinopeutta haluaa ajaa, niin sitten esim. mielummin 60km/h 80rajoitusalueella, kuin 70km/h samassa paikassa. Syystä että ohittaminen helpottuu ja turhilta riskiohituksilta säästytään. Lisäksi selvää alinopeutta kulkevan ajoneuvon voi turvallisesti ohittaa omaa ajonopeuttaan kiihdyttämättä, mikä siis on laitonta, jos nopeusrajoitus on se 80km/h. Edelliseen kommenttiin, jossa alinopeutta ajavat ovat todellinen ongelma: Ei se hitaasti liikkuva ajoneuvo aiheuta ruuhkaa, vaan se, joka sen perään jää roikkumaan.
      Kyllä alinopeus on lähes aina epäturvallinen teko liikenteessä, koska se provosoi muita ohittamaan sinut tai aiheuttaa pienimuotoisen ruuhkan. Sitten perään iskeytyy joku stressaantunut, kiireinen kanssa-autoilija joka unohtaa turvavälin tai uskoo että ei sieltä nyt ketään tule vastaan. Voi olla että niitä äkkijarrutuksia ei tule ja ketjukolarilta säästytään. Ehkä myös se toinen kaista on tyhjä, vaikka ohitus ajoitettiinkin pimeään mutkaan. Ei tietenkään ole oikein syyttää nokkakolarissa vastaantulijoiden kaistalla sitä ketä oltiin ohittamassa, mutta onko mitään järkeä ajaa niin hiljaa että luodaan tälläinen pieni prosentuaalinen riski? En muutenkaan näe yhtäkään pätevää syytä ajaa alinopeutta? Jos on auton vika, pitäisikö sillä sitten ajella yleisillä teillä siinä kunnossa? Jos kuski ei koe hallitsevansa autoa ajaessa nopeusrajoitusten mukaan olisi tarpeellista kehittää niitä omia ajotaitoja ihan sen verran että ei olla piikki muiden lihassa. On tuossa hyppysellinen totuutta mukana että ruuhkan aiheuttaa se perään jäävä autoilija, mutta syypää löytyy aina jonon ensimmäisenä, poikkeuksetta. Jotta näiltä tyhmiltä ohituksilta ja ruuhkilta vältytään, te alinopeutta ajavat lukekaas nyt oikein tarkkaan ja sisäistäkää seuraavat opit; Ajakaa tien reunassa jotta mahdollisella ohittajalla olisi parempi näkyvyys Jos olosuhteet edessä mahdollistavat sen ohituksen (hyvä näkyvyys, ei vastaantulijoita) vilkauttakaa vasemmalle, tällöin takana olija tietää ohituksen olevan mahdollinen. Tai kaikista paras kun jonoa alkaa muodustumaan, katsotte seuraavan taukopaikan, bussipysäkin, huoltoaseman tai muun mahdollisen pysähdyspaikan ja päästätte sen jonon ohitse. Turha vedota siihen että tähän menee aikaa, ei teillä voi olla kiire jos päästelette reippaasti alle nopeusrajoituksen. Tulipas huomattua oikoluettaessa että tekstistä voi huomata ehkä tuohtuneen sävyn näitä hidastelijoita kohtaan, anteeksi siitä. Yritin kirjoittaa mahdollisimman neutraalisti. Lisään loppuun vähän itsekritiikkiä tasapainottaakseni asian.. Olen se joka ohittaa sinut, se joka ajaa aina sakotettavaa ylinopeutta maantiellä, se joka on koko moottoritien ohituskaistalla. Joudun ajamaan päälle tuhat kilometria joka viikko töiden takia ja aikataulut on melkein aina hyvin tiukat, jotta päivät ei venyisi joka ilta sinne seitsemään asti. Siinä tilanteessa tunnustan lievän liikenneraivon kun on oikeasti kiire, esim jos on tunti aikaa taittaa se satakilometria ja joku päättää ajaa kuuttakymppiä, aiheuttaa ruuhkan eikä ymmärrä tehä asialle mitään niin kyllä se pistää v*tuttamaan.

      Lainaa

    51. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Jos olosuhteet edessä mahdollistavat sen ohituksen (hyvä näkyvyys, ei vastaantulijoita) vilkauttakaa vasemmalle, tällöin takana olija tietää ohituksen olevan mahdollinen.
      Ei ehkä vasemmalle kannata vilkauttaa, koska sitten takanaoleva ei ainakaan uskalla ohittaa, kun epäilee edelläajavan mahdollista kääntymistä vasemmalle. Eli älä sinäkään tuohtunut autoilija nyt herranen aika lähde ohittamaan autoa, joka vilkauttaa vasemmalle! Muuten ihan hyviä vinkkejä hitaasti ajaville, mutta edelleenkään se ei ole hitaasti ajavan syy, että takana tulevat provosoituvat vaaralliseen ohitukseen tai ovat stressaantuneita/kiireisiä. Kyllä stressi ja kiire liikenteessä ovat vähintään yhtä vaarallisia. Eikä nopeusrajoitusten noudattaminen ole hitaasti ajamista myöskään, kuten monet, minä usein mukaan lukien, tuntuvat ajattelevan. Joustavuutta ja ennakointia liikenteeseen roppakaupalla mukaan. Jos vaikka joutuukin hinaamaan hidastelijan tai vaikka traktorin perässä minuutin tai pari, niin se ei matka-aikaan vaikuta hölkäsen pöläystäkään.

      Lainaa

    52. Tulos: -7 (9 ääntä)
      Mokan otsikko on aikas epäuskottava...

      Lainaa

    53. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Täytyy myöntää, että minua hieman ärsyttävät ihmiset, ketkä heti kortin saatuaan ovat olevinaan muita parempia kuskeja.

      Lainaa

    54. Tulos: +8 (14 ääntä)
      Ajais päin seinää niin tostakin pääsis eroon!

      Lainaa

    55. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Rappion Apostoli: PS. Oikea muoto on “enää-sanaan”, eli ennen viivaa ei tule välilyöntiä. PPS. Oikea muoto on PS, ei Ps. Räyh.
      http://en.wikipedia.org/wiki/Postscript

      Lainaa

    56. Näin mennään 7.2.2012 18:08
      Tulos: -21 (27 ääntä)
      Tän takia 18v. tyttöjä EI pitäis päästä ratin taakse

      Lainaa

    57. Tulos: 0 (2 ääntä)
      No huhuh..

      Lainaa

    58. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Juomari: Tyypillinen liikenneidiootti, joka polttaa kaikkien muiden hermot, haittaa liikenteen sujuvuutta ja aiheuttaa toistuvasti vaaratilanteita ja onnettomuuksia. Nämä tunnistaa yleensä heti jo “alinopeus”-termin käytöstä; tätähän ei löydy mistään laista, pykälästä tai virallisesta paperista (edes autokoulun oppikirjoista) vaan kyse on termistä, jonka jatkuvasti törkeää ylinopeutta ja/tai liian suurta tilannenopeutta ajavat ovat keksineet tarkoittamaan rajoitusten mukaan tai hieman yli ajavia.
      kyllä mä käytän tota alinopeus sanaa ihan niistä, jotka ajaa hyvällä kelillä selkeästi ALLE nopeusrajoituksen. Itse kun tahtoisin ajaa niiden rajoitusten mukaista nopeutta aina kun keli sen sallii... vituttaahan se ku joku ajaa 65-70km/h jossai 80 alueel... pahimmassa tapauksessa ohikaan ei pääse...

      Lainaa

    59. Tulos: -3 (9 ääntä)
      Ooooo: Kuinkas monet sakot saikaan tulla ennen kakkosvaihetta, että joutuu uudestaan ajamaan kortin?
      Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kertoa, että jos saat väliaikaisella ajokortilla (eli sinulla on ollut kortti alle puolitoista vuotta ja et ole käynyt kakkosvaihetta tähän mennessä) kahdet ylinopeus sakot vuoden sisään tai kahden vuoden sisään kolmet, joudut ajokieltoon ja joudut hankkimaan väliaikaisen ajokortin uudestaan (eli hankkimaan ajokorttiluvan sekä käymään inssin ja teoriakokeen uudestaan). Terveisin 3.7.2012 ajokiellosta vapautuva nainen

      Lainaa

    60. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Näin mennään: Tän takia 18v. tyttöjä EI pitäis päästä ratin taakse
      Tai samanlaisen asenteen omaavia muitakaan ikätovereita, ei pelkästään tyttöjä.

      Lainaa

    61. Kannukseton preeriasusi 28.11.2020 4:22
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Olen ajanut 10 vuotta päivittäin 15-300km ja olen nainen, enkä ole ikinä saanut sakkoa, en edes parkkisakkoa. Joten on jo saavutus saada montakin sakkoo päivässä..

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ajokortti, ajaminen, liikenne, auto

  • Uusimmat

  • Kategoriat