Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Osataan enkkuu

  "I'll go and go, sometimes I wondering"
  Suurenna näkymä
  osataan enkkuu Lähettänyt: Mörrinen

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +741 (773 ääntä)
   I laugh this picture.

   Lainaa

  2. Tulos: +180 (204 ääntä)
   Tähän ei voi sanoo mitään...

   Lainaa

  3. Tulos: +549 (715 ääntä)
   "I'll go and go"
   I'll come and come. Yum yum.

   Lainaa

  4. Tulos: +370 (406 ääntä)
   I write englis in Fase Book, I make moka, soon I be in Feissarimokat...

   Lainaa

  5. Tulos: +209 (229 ääntä)
   Menen ja menee, joskus olen ihmetellyt, mihin mun paikka? Tarvitsen jotain uutta, yritän löytää sen, mutta jos se menee happened.Sometimes elämä on kovaa ja joskus haluan tappaa myself.I "m niin peloissani. /by google translate

   Lainaa

  6. Tulos: +124 (144 ääntä)
   it veary nise thaty u spek englesh here i fasebook becuse very internation ants cool look languistics!!

   Lainaa

  7. Tulos: +39 (49 ääntä)
   Sain eri tulokset kuin göögeli.

   Lainaa

  8. Tulos: +45 (51 ääntä)
   ^ Ehkä siksi koska pisteen jälkeen tulee väli?

   Lainaa

  9. Tulos: +7 (25 ääntä)
   HAHA YOU SUCK

   Lainaa

  10. Tulos: +35 (59 ääntä)
   Swast: I laugh this picture.
   Ei perkele mokasin. =DD Tuohan on kieliopillisesti oikein, vaikka tuollaista muotoa ei käytetäkään usein.

   Lainaa

  11. Sovinistisika 26.11.2011 11:29
   Tulos: +33 (101 ääntä)
   " Sometimes i wondering where is my place " Kelasin et joku ois tullu laittamaa siihe " Kitchen ". Petyin :(

   Lainaa

  12. Tulos: +66 (82 ääntä)
   Her english hurts my eyes.

   Lainaa

  13. asdfghjklöädfsd 26.11.2011 12:05
   Tulos: +17 (33 ääntä)
   I D I O O T I T

   Lainaa

  14. Tulos: +6 (14 ääntä)
   google on kaveri, or not.. :D

   Lainaa

  15. Tulos: -32 (88 ääntä)
   Here's a good tip for you two: if you can't remember the basic grammar rules of English, don't try to speak it at all.

   Lainaa

  16. Tulos: -50 (74 ääntä)
   Maissa joisa Englanti on äidinkielenä on myös surkeaa Englantia puhuvia tapauksia (itse puhun parempaa Englantia kuin moni jolle se on äidinkieli) mutta ne sentään osaa laittaa menneet aikamuodot ja sijamuodot....

   Lainaa

  17. Myrkkymuratti 26.11.2011 15:38
   Tulos: +108 (114 ääntä)
   Morsku: Kielen nimet kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella. Kiitos.

   Lainaa

  18. Tulos: +13 (29 ääntä)
   Swast: Ei perkele mokasin. =DD Tuohan on kieliopillisesti oikein, vaikka tuollaista muotoa ei käytetäkään usein.
   Eikä ole. "laugh" verbinä tarvitsee aina preposition, ja substantiivina siinä pitäisi olla artikkeli...

   Lainaa

  19. Tulos: -5 (19 ääntä)
   Juu, googletin etten nyt häpäise itseäni, mutten löytänyt vastausta. Eikös se "English" kirjoiteta englanniksi isolla? Voin olla väärässä älkää ruoskiko.

   Lainaa

  20. Tulos: +15 (25 ääntä)
   Korjaan kommenttiani: "laugh" verbinä tarvitsee aina preposition, jos sitä seuraa attribuutti... Ja Spede, englannin kielessä kielten nimet kirjoitetaan isolla, suomen kielessä ei. Eli "English" mutta "englanti".

   Lainaa

  21. Tulos: +8 (60 ääntä)
   It's good to see people are not afraid to communicate with foreign languages, but if they want to discuss difficult issues and be taken seriously, it's wise to make sure they don't make others laugh at their writings. Using short and simple expressions, like "fuck my life" is nice and easily understandable way to tell that your life sucks.

   Lainaa

  22. Tulos: +21 (45 ääntä)
   That stupid girl not know how to speak england.

   Lainaa

  23. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Hyvä. Niin olin muistavinanikin.

   Lainaa

  24. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Ehkä tasottominta feissarimokaa tähän mennessä :/

   Lainaa

  25. CryptOrchid 27.11.2011 11:21
   Tulos: -5 (15 ääntä)
   Sovinistisika: ” Sometimes i wondering where is my place ” Kelasin et joku ois tullu laittamaa siihe ” Kitchen “. Petyin
   Mä meinasin kommentoida just noin mut en sit kehdannut. :D Löytyy FB kavereista.

   Lainaa

  26. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Kati V: Eikä ole. “laugh” verbinä tarvitsee aina preposition, ja substantiivina siinä pitäisi olla artikkeli…
   Postposition.

   Lainaa

  27. Tulos: +2 (12 ääntä)
   helou: Postposition.
   Joo, totta... Tämän siitä saa kun sotkee kahden kielen termistön :D. Englanniksi se on "preposition" mutta suomi tosiaan erottelee pre- ja postpositiot. Pahoitteluni.

   Lainaa

  28. Tulos: -12 (16 ääntä)
   Kati V: Eikä ole. “laugh” verbinä tarvitsee aina preposition, ja substantiivina siinä pitäisi olla artikkeli…
   Siis I laugh this picture = nauran tätä kuvaa?

   Lainaa

  29. Tulos: -7 (15 ääntä)
   Myrkkymuratti: Morsku: Kielen nimet kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella. Kiitos.
   No se oli sitten väärän kielen muistisääntö |:

   Lainaa

  30. Tulos: -10 (14 ääntä)
   Kinda lame posting some engrish by someone obviously attending lower elementary school.

   Lainaa

  31. Tulos: -5 (41 ääntä)
   hieno homma. joku purkaa ahdistustaan ja ainoo mihin keskitytään on kirjotusvirheet. mikä helvetti teitä vaivaa.

   Lainaa

  32. Tulos: +31 (43 ääntä)
   sosuli: hieno homma. joku purkaa ahdistustaan ja ainoo mihin keskitytään on kirjotusvirheet. mikä helvetti teitä vaivaa.
   Väitätkö että ton 'ahdistuksen' pystyi ottamaan tosissaan :D

   Lainaa

  33. Tulos: +10 (12 ääntä)
   PECTOPAH: Her english hurts my eyes.
   Yup, mine too. Hieno lohkaisu muuten tolta vihreeltä, että statuksen kirjoittaneen englanti on samaa tasoa kuin Google translatella tsekattuna.

   Lainaa

  34. Tulos: +53 (55 ääntä)
   Rankeli: Here’s a good tip for you two: if you can’t remember the basic grammar rules of English, don’t try to speak it at all.
   Quite the contrary. If you have troubles with learning a language you shouldn't hesitate speaking it. It's the best way to learn. I for once have never managed to "learn" grammar rules of any language, but I get by.

   Lainaa

  35. Tulos: -1 (1 ääni)
   Eikä tää ees ollu kokonaisuudessaa laitettu xDD

   Lainaa

  36. Tulos: +36 (50 ääntä)
   Suurin moka tulee kylläkin näistä kommenteista. Kovasti pädetään olevan niin huippuja englannin kielessä, mutta yksi kommentoijakin ei kuitenkaan osaa omaa äidinkieltään edes sen vertaa, että tietäisi kilten kirjoitettavan pienellä alkukirjaimella. Kielten opiskelussahan muuten sanotaan, että parhaiten oppii käyttämällä sitä. Hyvin varmaan sitten kieltä opiskeleva uskaltaa sitä käyttää, jos vastassa on heti naureskelua ja vittuilua. Nykyään on ilmeisesti niin trendikästä naureskella sellaisille, joille englannin opiskelu ei suju kuin vettä vaan. Olisikohan sitten fiksumpaa esim. neuvoa kuinka lauseissa esiintyvät virheet korjataan? Voi että ihmiset on idiootteja, ei voi muuta sanoa. Te kyllä teette tästä sen mokan.

   Lainaa

  37. Tulos: +2 (18 ääntä)
   Ei ole: Suurin moka tulee kylläkin näistä kommenteista. Kovasti pädetään olevan niin huippuja englannin kielessä, mutta yksi kommentoijakin ei kuitenkaan osaa omaa äidinkieltään edes sen vertaa, että tietäisi kilten kirjoitettavan pienellä alkukirjaimella. Kielten opiskelussahan muuten sanotaan, että parhaiten oppii käyttämällä sitä. Hyvin varmaan sitten kieltä opiskeleva uskaltaa sitä käyttää, jos vastassa on heti naureskelua ja vittuilua. Nykyään on ilmeisesti niin trendikästä naureskella sellaisille, joille englannin opiskelu ei suju kuin vettä vaan. Olisikohan sitten fiksumpaa esim. neuvoa kuinka lauseissa esiintyvät virheet korjataan? Voi että ihmiset on idiootteja, ei voi muuta sanoa. Te kyllä teette tästä sen mokan.
   Ihanaa kun yleistät.

   Lainaa

  38. Tulos: +3 (17 ääntä)
   Swast: Siis I laugh this picture = nauran tätä kuvaa?
   Onhan tuo ymmärrettävää, mutta kieliopillisesti rakenne menee "I laugh AT this picture". Ja kyllä, kieltä oppii käyttämällä sitä ja virheet kuuluvat asiaan, mutta jos julkaiset vieraskielistä tekstiä, joka on kuin suoraan Google Translatesta, voit varautua kuittailuun...

   Lainaa

  39. Tulos: +10 (18 ääntä)
   Ei ole: Suurin moka tulee kylläkin näistä kommenteista. Kovasti pädetään olevan niin huippuja englannin kielessä, mutta yksi kommentoijakin ei kuitenkaan osaa omaa äidinkieltään edes sen vertaa, että tietäisi kilten kirjoitettavan pienellä alkukirjaimella.
   Milloin sanoin että suomi on äidinkieleni? En ole koko ikääni Suomessa edes asunut.

   Lainaa

  40. Tulos: +5 (11 ääntä)
   xXx: Ihanaa kun yleistät.
   Mikäli et sattunut huomaamaan, puhuin tänne tulleista kommenteista.

   Lainaa

  41. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Pointti joka tapauksessa siinä, että kielten opiskelussa sitä kieltä pitäisi käyttää niin usein kuin mahdollista, jotta oppisi. Ihmettelen vain, miten sitä sitten uskaltaa käyttää, mikäli vähänkin osaamatonta haukutaan heti idiootiksi? Mutta kertokaa toki parempi tapa oppia, kun ilmeisesti englantia ei kannata edes yrittää julkisesti puhua ennenkuin sen osaa täydellisesti. Olisi hyvin kiinnostavaa kuulla sellainen oppimismetodi.

   Lainaa

  42. Tulos: +14 (16 ääntä)
   En ite ainakaan löytäny kun kolme virhettä, eli en sanois että tolla likalla ihan kaikki ois enkun tunneilla menny ohitte. Sanajärjestys ois voinu saada vähän fiksumminkin, muttei toikaan väärin ole. Sanon vaan että typerää haukkua tyhmäks noin pienestä. Ei kaikki ruleta kaikissa aineissa, paremmin tuo vetää englantia kun mä ruotsia..

   Lainaa

  43. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Niin noloa tollanen, ku kirjotetaan johonki feissariin tai galtsuun englantia, vaikka on suomalainen ja valtaosa tai kaikki kaverit kans suomalaisia. Tulee sellanen olo et tyyppi luulee olevansa tosi COOL ku "osaa" kirjottaa englanniks. Mun yks kaveri kerran kirjotti kuvateksteiks tällaset ku "oh my God, I FALLED in love TO a skinhead", "I DIDN'T SAYING that" ja jotain muuta yhtä ärsyttävää, jota en nyt harmikseni enää muista...

   Lainaa

  44. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Ei ole: Mikäli et sattunut huomaamaan, puhuin tänne tulleista kommenteista.
   Joita et ilmeisesti lukenut.

   Lainaa

  45. Tulos: -1 (11 ääntä)
   xXx: Joita et ilmeisesti lukenut.
   Valitettavasti en ala pänttäämään ulkoa joka ikistä kommenttia, joten tarkennatko nyt pikkuisen, että mikä kohta sua nyt vituttaa?

   Lainaa

  46. Tulos: +7 (13 ääntä)
   LOL: Niin noloa tollanen, ku kirjotetaan johonki feissariin tai galtsuun englantia, vaikka on suomalainen ja valtaosa tai kaikki kaverit kans suomalaisia. Tulee sellanen olo et tyyppi luulee olevansa tosi COOL ku “osaa” kirjottaa englanniks. Mun yks kaveri kerran kirjotti kuvateksteiks tällaset ku “oh my God, I FALLED in love TO a skinhead”, “I DIDN’T SAYING that” ja jotain muuta yhtä ärsyttävää, jota en nyt harmikseni enää muista…
   No sinähän ärsyynnyt helposti. Parhaiten sitä kieltä oppii (ja pitää opittua kielitaitoa yllä) käyttämällä sitä. Vai pitäisikö mennä johonkin syrjäiseen hylättyyn latoon yksinään englantia pälpättämään, ettei vain ärsyttäisi muita?

   Lainaa

  47. Tulos: 0 (6 ääntä)
   FACEPALM. :-)

   Lainaa

  48. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Ollaanpa taas niin mystistä ja diippiä. Ja vielä huonolla englannilla!

   Lainaa

  49. Tulos: +8 (12 ääntä)
   I cannot brain today. I has the dumb.

   Lainaa

  50. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Olette kyllä tasottomia mollaajia! Ja tämän "mokan" huumori näyttää perustuvan perinteiseen jo koulumaailmasta tuttuun ajatteluun, minkä mukaan ei kannata yrittää, jos on pienikin vaara epäonnistua.Yrittämällä epäonnistuvat tulevat kehittymään ja sietämään epäonnistumisia, ja näin luomaan jotain uutta. Ja hei pliiis (=pleace): 1. älkää tarkastako tekstini kielioppia ja 2. älkää ottako tätä tekstiä liian tosissanne. Tuntuu muuten, että tämä Feissarimokat on menossa kohti Lambook-sivustoa. Toivottavasti olen väärässä! Ja nyt jatkan nauramista vakavana.. I'm out!

   Lainaa

  51. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Musta on hienoa, että uskaltaa yrittää, vaikkei ihan täydellisesti menisikään!!! Ei se kielitaito ainakaan jurottamalla parane!! Suomalaiset lannistetaan koulussa takertumalla jokaiseen kielioppivirheeseen (ja sama jatkuu täällä netissä), niin että kukaan ei uskalla puhua vieraita kieliä, ellei satu olemaan erityislahjakkuus tai omaa poikkeuksellisen vahvan itsetunnon. ...tai on riittävän humalassa... Hatunnosto siis alkuperäiselle kirjoittajalle ja kaikille (meille) muillekin epätäydellisille jotka kuitenkin yritämme. Pääasia, että tullaan ymmärretyksi!!! Ei ne muutkaan englantia vieraana kielenä puhuvat sitä useinkaan niin täydellisesti käytä, mutta käyttävät kuitenkin, rohkeasti!

   Lainaa

  52. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Suht hyvinhän tuo enkkua osaa siihen verrattuna, että parille yläasteilaisille (7luokalla) luokkalaisille piti oikeasti opettaa numerot 1-10 englanniksi kun ne ei niitä osanneet. Ja eivät siis olleet mitään "rajoittuneita" vaan ihan omaa laiskuuttaan/tyhmyyttään eivät osanneet.

   Lainaa

  53. Tulos: -4 (8 ääntä)
   nyt ei voi ku nauraa. en tajuu miks taytyy kirjottaa englanniks jos sita ei osaa...

   Lainaa

  54. Naamallasi on kirja! 19.8.2012 22:27
   Tulos: -10 (16 ääntä)
   Nää on taas näitä surkealla enkulla raapusteltuja huomiohuorauksia... Facebookissa pitäis ollu joku menkkalukko yms.

   Lainaa

  55. Tulos: -3 (5 ääntä)
   "Joskus haluan tappaa hyllyni" rofl.... Juu tiedän tämä on jo yli kaks vuotta vanha moka -.-

   Lainaa

  56. Tulos: +4 (4 ääntä)
   PECTOPAH: Her english hurts my eyes.
   So does this... *English

   Lainaa

  57. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Boss93: “Joskus haluan tappaa hyllyni” rofl…. Juu tiedän tämä on jo yli kaks vuotta vanha moka -.-
   Dude... "hylly" on "shelf"... Toki "my self" tarkoittaa vähän eri asiaa kuin "myself".

   Lainaa

  58. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Juuri tällaisten kommenttien takia uskalsin itse alkaa käyttämään englantia julkisesti vasta melkein kaksivitosena... EN nyt ihan vastaavia "syvällisiä" kirjoituksia tehnyt, mutta yritin päivittää englanniksi esim. koulupäivästä. Kyllä sitä helposti lopettaa kokonaan, kun aina joku aukoo päätään "se on on ei at, se on did ei do, se on goes ei go, ei lol googleako käytät?!" Että jos niistä teksteistä saa selvää - vaikkei kieliopillisesti täydellistä olekaan - älkää aukoko päätänne. Kertokaa ystävällisesti, miten lauseen voi korjata, jos on pakko päästä pätemään. Kaikilla ei ole kielipäätä eikä se sillä kyllä pääse kehittymäänkään, ettei uskalleta mollaamisen takia käyttää.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: englanti, Google Translate