Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ihmeparantuminen

"Ei Laurilla olekaan syöpää"
Suurenna näkymä
ihmeparantuminen

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 35 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +651 (661 ääntä)
   "Sitä on liikkeellä."

   Lainaa

  2. Tulos: +393 (403 ääntä)
   Vuoden neropatti tuo Lauri.

   Lainaa

  3. Tulos: +378 (396 ääntä)
   Mä en oo koskaa tajunnu miks pitää pelleillä vakavilla asioilla ja vetää muut ihmiset iha paniikkii ku luulevat että tyypillä on oikeesti joku syöpä

   Lainaa

  4. Tulos: +195 (207 ääntä)
   Siinäpä osui oivasti pila omaan nilkkaan (vaikka vakavilla asioilla ei tietenkään saa leikkiä)!

   Lainaa

  5. Tulos: +143 (149 ääntä)
   Ihan oikein Laurille :D

   Lainaa

  6. Tulos: +185 (205 ääntä)
   Aika perseestä leikkiä ihmisten tunteilla ja pelleillä vakavan sairauden kustannuksella vaan saadakseen pillua.

   Lainaa

  7. Tulos: +146 (156 ääntä)
   Pakko sanoa, tuntuisi melko pahalta jos kaveri kusettas sairastavansa syöpää, kun just tän vuoden keväällä ystävä kuoli syöpään.

   Lainaa

  8. Tulos: -60 (284 ääntä)
   Olen aina halunnut maistaa syöpää koska sanotaan, että se on perseestä. Nam nam.

   Lainaa

  9. Tulos: +16 (94 ääntä)
   Ällö, odotin innolla kuvaa genitaalialueen kasvaimesta. Olen jälleen pettynyt. :(

   Lainaa

  10. Tulos: +88 (98 ääntä)
   Joo, ei mene Laurin temppuilu kaaliin. Oma isä sairastaa syöpää ja jos multa kysyttäisiin, niin voisipa tuo sälli ottaa isäni syövän jos kerta on noin muijankipeä.

   Lainaa

  11. Helarisimppa95 19.11.2011 20:14
   Tulos: -125 (161 ääntä)
   Miks ihmeessä syövästä ei sais heittää läppää? Meikän mielestä hyvä läppä :D

   Lainaa

  12. Viljami-Korianteri 19.11.2011 21:37
   Tulos: -7 (139 ääntä)
   Kaikesta saa ja pitääkin heittää läppää. Hauskintahan tässä on se että muijat luulee että syöpä tarttuu.

   Lainaa

  13. Tulos: +48 (90 ääntä)
   Viljami-Korianteri: Kaikesta saa ja pitääkin heittää läppää. Hauskintahan tässä on se että muijat luulee että syöpä tarttuu.
   Kaikesta pitää siis heittää läppää. Mummosi kuolee *hahahahha* Aivot käyttöön.

   Lainaa

  14. Tulos: +20 (36 ääntä)
   Juu, heitelkää vaan läppää minkä ehditte. Sitten kun syöpä tmv. vakava sairaus osuu omalle tai läheisen kohdalle voi ääni kellossa muuttua. Jukoliste että olette sanonko mitä..! Ja saman sanon jos olette ilman elämää olevia trolleja.

   Lainaa

  15. Vinttipimeenä 20.11.2011 0:25
   Tulos: +19 (37 ääntä)
   Spede: Ällö, odotin innolla kuvaa genitaalialueen kasvaimesta. Olen jälleen pettynyt.
   Pistä ite paremmaks jos ei kelpaa äläkä ruikuta.

   Lainaa

  16. Tulos: +107 (109 ääntä)
   En tiedä kumpi on säälittävämpää, ihminen joka teeskentelee sairastavansa syöpää, vai ihminen, joka luulee että se tarttuu.

   Lainaa

  17. SeilaavaSelleri 20.11.2011 13:33
   Tulos: +12 (26 ääntä)
   Mun mielestä vakavilla asioilla ei sais heittää tollasta läppää. Minunkin paras ystäväni muutama vuosi sitten syöpään, eikä ikää löytynyt kuin 11 vuotta. Mustalla huumorilla läpän heitto on tosi arvelluttavaa puuhaa, siitä voi saada jotain hauskaa, mutten minä ainakaan nauranut tälle jutulle. Tosiaan just tollaset 'Moi mulla on syöpä, mitäs siihen sanotte? :-----))' jutut on sieltä takapuolesta.. Sitten nauraisin jos ensivuonna ko. henkilölle syöpä oikeasti sattuis puhkeemaan ;)

   Lainaa

  18. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Voin vain kuvitella millainen tyyppi tuo Lauri on, ja millaisia naisia se on yrittänyt iskeä...

   Lainaa

  19. elasta aailma 20.11.2011 16:19
   Tulos: -6 (24 ääntä)
   pipsu: Juu, heitelkää vaan läppää minkä ehditte. Sitten kun syöpä tmv. vakava sairaus osuu omalle tai läheisen kohdalle voi ääni kellossa muuttua. Jukoliste että olette sanonko mitä..! Ja saman sanon jos olette ilman elämää olevia trolleja.
   turha sitä ainakaan itkemään on ruvetä jos selaista sattuu tulemaan

   Lainaa

  20. CryptOrchid 20.11.2011 19:31
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   No muhun on kokeiltu tuota kikkaa joskus 8v. sitten. Jengi kyselee vieläkin "joko se kuoli?"...

   Lainaa

  21. Tulos: -1 (43 ääntä)
   Mitä kuuromykkä lapsi sai jouluna? -Syövän.

   Lainaa

  22. Tulos: -5 (27 ääntä)
   Ei kyllä kamalasti naurata syöpävitsit, kun toissa keväänä mummo kuoli syöpään ja nyt kaverilla on syöpä. Nuo "syöpä tarttuu" jutut on osittain totta, koska onhan olemassa tauteja, jotka aiheuttaa syöpää ja ne taudit voi tarttua.

   Lainaa

  23. Viljami-Korianteri 21.11.2011 9:28
   Tulos: +26 (34 ääntä)
   Tunnen, niinkuin varmaan joka ikinen ihminen maan päällä, monta ihmistä jotka sairastavat tai ovat kuolleet syöpään. En tarkoittanut että pitää henkilökohtaisesti mennä nauramaan jollekkin ihmiselle, pässit. Mutta niin syövästä kuin AIDSista pitää heittää läppää, jotta hommat ei mene liian vakavaksi.
   Pege: Kaikesta pitää siis heittää läppää. Mummosi kuolee *hahahahha* Aivot käyttöön.
   Jos tuo on käsityksesi huumorista niin onnea vaan. http://www.youtube.com/watch?v=IbV59MBYIYM 4:12 eteenpäin :) Huumori nyt vaan sattuu olemaan maailman paras lääke.

   Lainaa

  24. Tulos: +11 (19 ääntä)
   elasta aailma: turha sitä ainakaan itkemään on ruvetä jos selaista sattuu tulemaan
   Sillä lailla. Ehkä sinä olet tunteeton henkilö jota syöpä ei hetkauta. Mutta kas kun yleensä ottaen tällaiset jutut kolahtaa pahasti jos sellainen sattuu omalle kohdalle ja se on ihan normaali reaktio. Ja tämän Laurin tempaus on jotain niin typerää ettei tosikaan. Äh, mitä mä tässä päivänselvää asiaa edes selitän...

   Lainaa

  25. Huumorin ystävä 21.11.2011 13:10
   Tulos: +53 (55 ääntä)
   Kaikesta pitää voida heittää läppää, tämä on aivan totta! Musta huumori pitää pään kylmänä vaikeissakin tilanteissa, kuulisitte esimerkiksi poliisien juttuja, kun ihmisen rippeitä kaavitaan pois raiteilta. Tietenkin pitää miettiä, kenen seurassa hetulaa heittää, mutta kyllä mielestäni asiasta kuin asiasta saa vääntää vitsiä. Myös minun lähiomaisellani on tällä hetkellä syöpä, ja asia on minulle henkilökohtaisesti vaikea. En kuitenkaan vaadi muita myötäelämään minun surujani. Hulluksihan se ihmisen tekisi, jos pitäisi tuntea empatiaa kaikkia kissan kaiman naapureita kohtaan jatkuvasti. Ei sillä, Lauri käyttäytyi kuin täysi ääliö, eikä hänen käytöksensä mielestäni mene huumorista.

   Lainaa

  26. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Hei Huumorin ystävä, en minä (ja tuskin kukaan muukaan joka Laurin hölmöydestä ärsyyntyi) mitään empatiaa kerjääkään, mutta mielestäni tietynlaista hienovaraisuutta pitäisi noudattaa eikä möläyttää suustaan mitä tahansa. Itse olen mustan huumorin ystävä ja olen ollut töissä paikassa jossa sitä välillä viljeltiin, juurikin sen vuoksi kun asiat olivat välillä sen verran rankkoja että jollain tapaa niitä piti purkaa. Tilannetajua siis pitää olla missä sellaista huumoria viljellään ja kyllä mun mielestä ei ole väärin jos tuohtuu tällaisista Laurin kaltaisista tapauksista. En myöskään kehtaisi sanoa kenellekään että turha sitä on alkaa itkemään jos sellainen sattuu tulemaan omalle kohdalle. (Viittaan siis tähän erääseen kommentoijaan).

   Lainaa

  27. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Miten piristävää lukea tämä moka nyt kun itsellä todettu syöpä justiinsa (ja syöpä vienyt myös ystäviä) juu jatkakaa vain.

   Lainaa

  28. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Syöpävitsit on kuitenkin vähän eri asia kuin se, että valehtelee ihmisille sairastavansa syöpää.

   Lainaa

  29. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Kaikesta pitää voida heittää läppää, tämä on aivan totta! Musta huumori pitää pään kylmänä vaikeissakin tilanteissa
   Vaarillakin oli keväällä syöpä ja, kun hoidossa pumpattiin suoniin kultaa, niin käsi hän pitää kullan kurssia silmällä, et myöhemmin saadaan rahaa, kun myydään kulta pois... :D

   Lainaa

  30. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Hyvät ihmiset, kyllä se asioihin suhtautuminen riippuu myös melko pitkälti ihmisestä itsestään ja luonteesta jne. Ja ennusteesta, olosta, onko huolettavia....Yksilöitähän me ollaan. Joten turha julistaa mitään yleispätevää totuutta miten asioihin PITÄÄ suhtautua perustellen hienosti että tietää enemmän kuin muut koska itsellä on syöpä... Kiitoksia mutta olen sairastanut syövän "kahdesti" ja aion edelleenkin päättää itse omista mielipiteistäni ja suhtautumisistani. Tätäkin asiaa pelätään jo valmiiksi sen verran että pipon löysääminen voisi olla kumminkin paikallaan muiden vuoksi, ehkä opittaisiin puhumaan asiasta joskus. Saahan yksilö edelleen omassa elämässä vajota hartaaseen tunnelmaan tai vaihtoehtoisesti pelotella asialla lapsia taskulampun valossa, mikä nyt tuntuu omimmalta. Itse pitäisin mieluusti kaikki kaverini, ne hyvänpäiväntututkin, ja jatkaisin elämääni normaalisti. Enkä menettäisi ihmisiä ympäriltäni heidän uskoessaan että pitäisi osata sanoa jotain erityistä tai että ei uskalla sanoa minulle enää mitään....

   Lainaa

  31. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Sitten nauraisin jos ensivuonna ko. henkilölle syöpä oikeasti sattuis puhkeemaan
   En kyllä ymmärrä tätä, että ensin saarnataan siitä kuinka vakavilla asioilla ei saisi vitsailla ja sen jälkeen tulee just jotain tämmöstä settiä että nauraisin jos tälle tulisi oikeesti syöpä. Miettikää hei ennen ku sanotte mitään.

   Lainaa

  32. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Komppaan Leenua. Kaikesta saa vitsailla ja oma vika jos ei mustaa huumoria kestä. Mutta se että koittaa saada säälipimppaa kertomalla et on muka syöpä... Ei helevetti, se menee jo yli!!! Sairasta.

   Lainaa

  33. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Hahah. Itse entisenä syöpäpotilaanahan olen tuota hyväksikäyttänyt :DDDD

   Lainaa

  34. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Uskomatonta kyllä, puolet ruotsalaisnuorista luulee syövän tarttuvan: http://yle.fi/uutiset/puolet_ruotsalaisnuorista_luulee_syovan_tarttuvan/6266403?origin=rss

   Lainaa

  35. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Pege: Kaikesta pitää siis heittää läppää. Mummosi kuolee *hahahahha* Aivot käyttöön.
   Kuollu jo aikoja sit.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: syöpä, huijaus, parantua, säälipisteet