Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tatuointi

"Onks sul jo tatska?"
henna Lähettänyt: Merisieni

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +402 (412 ääntä)
   Ei Jenny kuitenkaan ymmärtänyt asiaa

   Lainaa

  2. Tulos: +159 (427 ääntä)
   Voisin myös ottaa Hennan. Nam nam.

   Lainaa

  3. spörökirkkoon 13.10.2011 6:46
   Tulos: +120 (326 ääntä)
   Aa. Hennatatutointi, "aikuisempi nimi" lasten siirtokuvatatuoinneille.

   Lainaa

  4. Tulos: +80 (120 ääntä)
   Kyl tosta ny näkeeki ettei oo aito.

   Lainaa

  5. Tulos: +118 (160 ääntä)
   spörökirkkoon: Aa. Hennatatutointi, “aikuisempi nimi”lasten siirtokuvatatuoinneille.
   Et näemmä sinäkään tiedä mikä on hennatatuointi... lasten siirtokuvatatskat on vähän eri asia.

   Lainaa

  6. Tulos: +67 (161 ääntä)
   Aa. Hennatatutointi, “aikuisempi nimi” lasten siirtokuvatatuoinneille.
   Fail. :D otahan selvää mikä on hennatatuointi..

   Lainaa

  7. Tulos: +63 (83 ääntä)
   Fail. otahan selvää mikä on hennatatuointi..
   Mulla taas tuli mieleen, että spörökirkkoon kirjoituksessa oli hieman ironiaa :)))) Saatan olla väärässä..

   Lainaa

  8. Tulos: +74 (98 ääntä)
   Katti: Fail. otahan selvää mikä on hennatatuointi..
   Minä ainakin tiedän, mikä hennatatuointi on, ja spörökirkkoon tavoin nimitän sitä vain aikuisten versioksi lasten siirtokuvatatuoinniksi. Kun ei uskalleta/haluta ottaa oikeaa tatuointi niin otetaan sellainen joka haalistuu pois. Tosin yksi tuttu tosiaan otti aikoja aikoja sitten hennatatuoinnin ja sen piti kestää maksimissaan sen puoli vuotta, mutta reilusti yli 7v ollut jo ihossa kiinni...

   Lainaa

  9. Tulos: +58 (64 ääntä)
   Lisäksi vielä tuohon mun juttuun, että tätä kyseistä tatuointiliikettä josta mun tuttu sen tatskan otti ei enää oo, yhteystietoja ei löydy enää mistään koska numeroihin "ei saada yhteyttä" ym. Että kannattaa vissiin olla tarkkana mistä ostaa mustetta iholle.

   Lainaa

  10. Tulos: +76 (92 ääntä)
   Pepper: Minä ainakin tiedän, mikä hennatatuointi on, ja spörökirkkoon tavoin nimitän sitä vain aikuisten versioksi lasten siirtokuvatatuoinniksi. Kun ei uskalleta/haluta ottaa oikeaa tatuointi niin otetaan sellainen joka haalistuu pois. Tosin yksi tuttu tosiaan otti aikoja aikoja sitten hennatatuoinnin ja sen piti kestää maksimissaan sen puoli vuotta, mutta reilusti yli 7v ollut jo ihossa kiinni…
   Ehdota tutullesi käymään useammin suihkussa.

   Lainaa

  11. Tulos: +37 (63 ääntä)
   Roob: Ehdota tutullesi käymään useammin suihkussa.
   Hennatatuoinnit ei kyllä kulu vaikka kuinka suihkuttelet. Ellet sitten ole niin kauan suihkussa että iho menee rikki ihan kokonaan. Ja ihan varmistukseksi selitän vielä sulle erikseen, että sitä mun tuttua kusetettiin ja sille tehtiin oikea tatuointi hennan sijaan.

   Lainaa

  12. Tulos: +26 (40 ääntä)
   https://www.kosmetiikka-allergia.fi/prime_14.aspx Onnea vaan. Noita mustia hennatatuointeja ei edes saa (ja syystä!) tehdä EU:n alueella. Voivat aiheuttaa erittäin vakavia allergisia reaktioita. Itse "moka" nyt oli tuollainen muka-hauska. Hah.

   Lainaa

  13. Tulos: -18 (20 ääntä)
   aika sekavaa, koska joissakin medioissa yms käytetään sanaa "henna -tatuointi" niistä mitkä voi just liimata iholle. ja sit kuitenki se on sellanen tatuointi joka tehään vaan tiettyyn ihokerrokseen asti et se joskus kuluu poiski

   Lainaa

  14. Tulos: -32 (42 ääntä)
   mikä moka tässä oli? Jos tossa kuvassa ei oo kasvoja, mistä sitä voi tietää onko se joku "henna" vai onko se tosiaan hennatatuointi. Jos ihminen on pitkään sanonu ottavansa tatuoinnin, niin ei sitä ekana tule mieleen, että se olisi hennatatuointi, jos joku sanoo että "se on henna".

   Lainaa

  15. Tulos: -10 (22 ääntä)
   ^^ Jeap. :D Mä tiedän hyvin, mikä on hennatatuointi, mut ymmärsin eka että kuvassa on "joku Henna" x)

   Lainaa

  16. Tulos: +13 (27 ääntä)
   Mustan henna-tatuoinnin jälkeen on aika riskialtista enää esim. värjäillä hiuksia.. toivottavasti tyttö on ottanut asioista selvää ennen tatuoinnin ottoa, sillä vaikka se kuluu pois niin mahdolliset seuraukset jatkuvat läpi elämän.

   Lainaa

  17. Tulos: +52 (66 ääntä)
   Pepper: Ja ihan varmistukseksi selitän vielä sulle erikseen, että sitä mun tuttua kusetettiin ja sille tehtiin oikea tatuointi hennan sijaan.
   Aika tampio saa olla jos ei tajua että sulle tehdään oikeata tatuointia hennan sijaan.

   Lainaa

  18. Tulos: -25 (35 ääntä)
   Pepper: Lisäksi vielä tuohon mun juttuun, että tätä kyseistä tatuointiliikettä josta mun tuttu sen tatskan otti ei enää oo, yhteystietoja ei löydy enää mistään koska numeroihin “ei saada yhteyttä” ym. Että kannattaa vissiin olla tarkkana mistä ostaa mustetta iholle.
   Kiviäkin kiinnostaa, että jonkun tuttua kusetettiin. Liittyykö tuo nyt mitenkään tähän mokaan?

   Lainaa

  19. Tulos: -16 (18 ääntä)
   Jaa, ainakin ite luulin että kuvassa on Henna ja sit toi Jenny rupeis jotain retardeilemaan, mutta tää olikin ihan paska moka.

   Lainaa

  20. Tulos: +33 (45 ääntä)
   Pepper: Ja ihan varmistukseksi selitän vielä sulle erikseen, että sitä mun tuttua kusetettiin ja sille tehtiin oikea tatuointi hennan sijaan.
   Ei oo kyl kaikki muumit ollut laaksos jos on luullut et hennatautuointia tehdään vaikka ihoa vähän sattuu -.-

   Lainaa

  21. Tulos: +3 (15 ääntä)
   no johan on ruma kuva!

   Lainaa

  22. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Oikea henna (lawsonia inermis) haalistuu ajan myötä eikä pitäisi aiheuttaa allergisia reaktoita kuin aivan minimaalisessa ryhmässä ihmisiä. Musta henna (jonka joku jo mainitsikin olevan kiellettyä EU-alueella) sisältää herkistävää PPDtä joka jo kertakäytön jälkeen saattaa vaikuttaa siten että mm. hiuksia ei voi värjätä enää ikinä ilman vakavia allergisia reaktioita. Myös monissa ihan normihiusväreissä on PPD-johdannaisia, jotka saattavat herkistää. Kannattaa vähän miettiä mitä iholleen ja hiuksiinsa laittaa. Saattaa helposti mennä loppuelämä perseelleen. http://kemikaalikimara.blogspot.com/2009/03/polttomerkityt-lapset.html

   Lainaa

  23. Tulos: +1 (15 ääntä)
   Mulla on ollu musta hennatatska ja ei kyllä todellakaan oo mitään oireita tullu. Ja kuten Jännä jo sanoi, aika tollo kyllä täytyy olla jos ei tajua ollaanko itselle tekemässä hennatatuointia vai oikeaa.

   Lainaa

  24. Tulos: -4 (8 ääntä)
   Haha? Voi L. että jotkut pystyvät olemaan noin .. tyhmiä

   Lainaa

  25. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Voi herrajumala, tapelkaa nyt jostain hennatatskoista ja siirtokuvista...

   Lainaa

  26. joujouuskskks 14.10.2011 10:19
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   Ihan paska "moka"!!! Ja ruma tatuointi, oli aito tai ei.

   Lainaa

  27. turnipsitonttu 14.10.2011 16:53
   Tulos: -4 (10 ääntä)
   Synteettinen punainen henna toivottavasti kielletään suomessa. Mulla on kerran ollut hennatatuointi ja "tatskan" tekijä sanoi, että sen saa pysymään kauemmin sitruunamehulla. Itsekin suhtaudun mustaan hennaan kuin myrkkyyn. Sitä paitsi jos tatuoinnin ottaminen vielä mietityttää, niin miksei väliaikainen ole hyvä vaihtoehto. Mä pyysin oman hennakuvani myös paperisena versiona. Jos vaikka ottaisi saman oikeasti. En jaksanut kuvaa katsella ja olin tyytyväinen kun haalistui pois.

   Lainaa

  28. Tulos: -4 (8 ääntä)
   empä ny tiiä onko täs mitää erikoista, mäki olisin voinu ihan samallalailla erehtyy... normi erehdys...

   Lainaa

  29. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Pepper: Hennatatuoinnit ei kyllä kulu vaikka kuinka suihkuttelet. Ellet sitten ole niin kauan suihkussa että iho menee rikki ihan kokonaan.
   Ainakin aidolla hennalla tehdyt (joita kuvan väsäelmä ei väristä päätellen edusta) kuluvat kyllä, itse olen onnistunut aktiivisella saippuahinkkauksella haalistamaan iholta hennatatskoja huomattavasti ja hiuksistakin väri kuluu, mitä enemmän pesee, vaikkei kokonaan lähdekään. Mutta menettää intensiteettiään. Ainakin omissa, säännöllisesti hennattavissa hiuksissani.

   Lainaa

  30. juurikasvuletti 14.10.2011 23:40
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   bean: Oikea henna (lawsonia inermis) haalistuu ajan myötä eikä pitäisi aiheuttaa allergisia reaktoita kuin aivan minimaalisessa ryhmässä ihmisiä. Musta henna (jonka joku jo mainitsikin olevan kiellettyä EU-alueella) sisältää herkistävää PPDtä joka jo kertakäytön jälkeen saattaa vaikuttaa siten että mm. hiuksia ei voi värjätä enää ikinä ilman vakavia allergisia reaktioita.Myös monissa ihan normihiusväreissä on PPD-johdannaisia, jotka saattavat herkistää. Kannattaa vähän miettiä mitä iholleen ja hiuksiinsa laittaa. Saattaa helposti mennä loppuelämä perseelleen.http://kemikaalikimara.blogspot.com/2009/03/polttomerkityt-lapset.html
   Tosikuvesi, itsehän en pysty enää hiuksiani värjäilemään normiväreillä. Että olkaa järkeviä älkääkä ottako mustia "henna"tatuointeja.

   Lainaa

  31. Tulos: -1 (3 ääntä)
   juurikasvuletti: Tosikuvesi, itsehän en pysty enää hiuksiani värjäilemään normiväreillä. Että olkaa järkeviä älkääkä ottako mustia “henna”tatuointeja.
   Paitsi ne jotka tietää ettei ole allergisia otelkoon vaan tatskoja, itse en ole ja voin ottaa hennoja ja värjäillä päätäni.

   Lainaa

  32. Tulos: +10 (12 ääntä)
   minä: aika sekavaa, koska joissakin medioissa yms käytetään sanaa “henna -tatuointi” niistä mitkä voi just liimata iholle. ja sit kuitenki se on sellanen tatuointi joka tehään vaan tiettyyn ihokerrokseen asti et se joskus kuluu poiski
   Kyseessä ei ole tatuointi, eikä sitä tehdä tiettyyn ihokerrokseen asti et se joskus kuluu poiskin....hennalla tehdään kuviot iholle ja se sitoutuu iho keratiiniin. Kuva haalistuu pois sitä mukaa kun iho uudistaa itseään eli kuolleet solut karisee pois. Vähän kuin tussilla piirtäisi...

   Lainaa

  33. Tulos: -5 (9 ääntä)
   Tuli mieleen kun joskus sanoin kaverille, että olin värjänny hiukset hennalla, ja sit se ihmetteli kun ne haisi vähän oudoilta niin sanoin että joo se on se henna. Sit se kaveri oli vähän että wtf miten ne voi haista hennalta... Se luuli että olin värjänny hiukseni yhen Hennan luona siis :D Mut ei tollasia juttuja voi tietää.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: hennatatuointi, henna, tatuointi, kuva