Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kahakka kirpputorilla, osa 3

"Valmistetaan voileipäkakkuja tilauksesta"
Kahakka kirpputorilla, osa 3

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +396 (450 ääntä)
   Helvetin ari-pekka

   Lainaa

  2. Tulos: +285 (345 ääntä)
   Ari-Pekka ... Peri-Akka!

   Lainaa

  3. Tulos: +172 (336 ääntä)
   Tiia on oikeassa. Kun käyttää miesprostituoituja, niin vehkeet maksaa. Nam nam.

   Lainaa

  4. Tulos: +102 (142 ääntä)
   kivat värit nois kuvakkeis =)

   Lainaa

  5. Tulos: -86 (160 ääntä)
   ps toi ari-pekka o just asialline

   Lainaa

  6. Tulos: +100 (154 ääntä)
   ^ ari-pekalla nollamahikset pärjätä kirppisakkaliittoa vastaan, vaikka olis miten asiallinen

   Lainaa

  7. Tulos: +76 (82 ääntä)
   FB-kirpparihan on ehtymätön huumorilähde. :D Eipä ehkä kannattaisi kirpparilla alkaa huutelemaan alvien perään, just saying...

   Lainaa

  8. Tulos: +54 (74 ääntä)
   Tässä maailmassa on pärjättävä keinolla millä hyvänsä ja kakkujen myynti on hyvä idea, jos siitä itselle jotain jää. Mutta sitä en ymmärrä, miksi niitä myydään kirppurilla. Eikös kirpputorilla ole tarkoitus myydä käytettyä, itselle tarpeettomaksi jäänyttä tavaraa pikkurahalla? Käytetty voileipakakku, nam nam. ;)

   Lainaa

  9. Tulos: +15 (29 ääntä)
   hiphei: Tässä maailmassa on pärjättävä keinolla millä hyvänsä ja kakkujen myynti on hyvä idea, jos siitä itselle jotain jää. Mutta sitä en ymmärrä, miksi niitä myydään kirppurilla. Eikös kirpputorilla ole tarkoitus myydä käytettyä, itselle tarpeettomaksi jäänyttä tavaraa pikkurahalla? Käytetty voileipakakku, nam nam.
   Voihan siellä myydä lähes mitä vain. Mutta jos asia häiritsee, niin perusta käsitöitä myytävänä -sivu. Ja Mr. Ällö on sitten hiljaa.

   Lainaa

  10. Tulos: +7 (29 ääntä)
   Hei Ari-Pekka, eiköhän tässä ny myydä ihan tuttavapohjalta omia tekeleitä, monikin sitä FB:ssä tekee. Menetkös siitä ja halusitko nyt sen kakun vai et? Ja tuskin kukaan missään likasissa olosuhteissa sitä tekee, oma mainehan siinä menee jos huonoja myy.

   Lainaa

  11. Tulos: +73 (93 ääntä)
   Kuka helvetti maksaa 15€ kahdesta saunavihdasta??? Kestää noin 5 minuuttia tehä ja mettä on täynnä koivua!! ??? En ymmärä...

   Lainaa

  12. Tulos: +38 (48 ääntä)
   Tekopyhyys, tuo ehtymätön luonnonvara.

   Lainaa

  13. Tulos: -66 (72 ääntä)
   Siis Ari-Pekkahan vetää vain huumorilla! Tollot.. Ole ennenkään etelänpellet tajuneet.

   Lainaa

  14. Tulos: +29 (47 ääntä)
   Huumorilla tai ei, itselläni on hyvä huumorintaju mutta mua ei mikään tässä maailmassa silti niin paljon vituta kun ihmiset mitkä tulee nussimaan pilkkua joka nurkan takaa ja sen jälkeen ne saa näitä ihme kannattajia.. "Hei toi oli vaan huumoria! Tietämättömät idiootit!" Perustakaa joku pilkunnussinta kerho yhdessä ja miettikää yhdyssanan käyttöä ja vedelkää huumorianne siellä eikä mistään voileipäkakku ilmoituksesta.

   Lainaa

  15. Tulos: +41 (51 ääntä)
   Parastahan tässä on se, että kaikki tämä tapahtuu Päivin myydään ilmoituksessa. Jumalaton taistelu eikä Päivi sano sanaakaan :D

   Lainaa

  16. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Wääk: Parastahan tässä on se, että kaikki tämä tapahtuu Päivin myydään ilmoituksessa. Jumalaton taistelu eikä Päivi sano sanaakaan
   +1 ja täytyy kyllä todeta, että jos tuollainen tappelu ilmestyisi kuin tyhjästä oman ilmoituksen perään, niin sanattomaksihan se vetäisi. :D

   Lainaa

  17. Tulos: -17 (77 ääntä)
   Ari-Pekka on just asiallinen. Kyllä tuo vaikuttaa kunnon bisnekseltä, jos teet KAKKUJA TILAUKSESTA. Toisin kuin teet tavaraa myyntiin. Kyllä siinä silloin pimeä raha haiskahtaa ja paljon. Jos jotain kirpparilla myydään, niin valmiiksi tehtyjä tuotteita, ei yli 50 e/kpl kakkuja tilauksesta. Mielestäni siinä on ero. Sama kuin Ari-Pekka alkaisi tilauksesta väsäämään sinulle vihtoja, jos haluat ostaa. Silloin se menee yritystoiminnan puolelle. + että kaikissa ruuanvalmistuksellisissa "töissä" vaaditaan hygieniapassi. Tuo Päivin homma ei kuulosta siltä, että väsätään kaverille kakku muutenvaan, vaan tuntemattomille ihmisille kaupataan rahasta kakuntekopalvelua. Paristakin kakusta saa jo 100 euroa rahaa ja neljästä kaksi sataa, ellei sitten tilata tuotakin isompana. Kyllä ne on jo niin isoja tuloja, ettei ihan kirppariasia enää ole.

   Lainaa

  18. Tulos: -10 (18 ääntä)
   Ari-Pekka on trolli. Dont feed the troll ^^

   Lainaa

  19. Tulos: +15 (51 ääntä)
   "Paristakin kakusta saa jo 100 euroa rahaa ja neljästä kaksi sataa, ellei sitten tilata tuotakin isompana. Kyllä ne on jo niin isoja tuloja, ettei ihan kirppariasia enää ole" Ja keneltä se on pois?? Tuskin sulta? Onhan se nyt saatana maailman isoin vääryys että ihminen tienaa rahaa kun näkee vielä vaivaakin sen eteen.. eikä kehtaa edes hygieniapassia hankkia! Huh huh! Aika Suomalaista luonnetta että täällä aletaan naama vääränä murjottamaan kun naapuri saa rahaa pimeesti kun tekee kakkuja.. en mä jaksa ymmärtää.. kieltämättä ei onneks tarvitsekaan. Jos tulis joku tarve niin tilaisin oikeinkin mielelläni vaikka viidensadan euron edestä Päivin tekemiä kakkuja..ja ei herranjumala? Päivi sais 500 euroa ja mä hyvänmielen! Sikamaista!

   Lainaa

  20. Tulos: +13 (29 ääntä)
   Severi: Siis Ari-Pekkahan vetää vain huumorilla! Tollot.. Ole ennenkään etelänpellet tajuneet.
   Mut se on hyvä että teillä pohjosen junteilla on samanlainen huumorintaju!

   Lainaa

  21. käskystä! 20.10.2011 17:07
   Tulos: +35 (41 ääntä)
   Pratam: Perustakaa joku pilkunnussinta kerho yhdessä ja miettikää yhdyssanan käyttöä ja vedelkää huumorianne siellä eikä mistään voileipäkakku ilmoituksesta.
   pilkunnussinta kerho = pilkunnussintakerho voileipäkakku ilmoituksesta = voileipäkakkuilmoituksesta :)

   Lainaa

  22. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Sarahi: Ari-Pekka on just asiallinen. Kyllä tuo vaikuttaa kunnon bisnekseltä, jos teet KAKKUJA TILAUKSESTA. Toisin kuin teet tavaraa myyntiin. Kyllä siinä silloin pimeä raha haiskahtaa ja paljon. Jos jotain kirpparilla myydään, niin valmiiksi tehtyjä tuotteita, ei yli 50 e/kpl kakkuja tilauksesta. Mielestäni siinä on ero. Sama kuin Ari-Pekka alkaisi tilauksesta väsäämään sinulle vihtoja, jos haluat ostaa. Silloin se menee yritystoiminnan puolelle. + että kaikissa ruuanvalmistuksellisissa “töissä” vaaditaan hygieniapassi. Tuo Päivin homma ei kuulosta siltä, että väsätään kaverille kakku muutenvaan, vaan tuntemattomille ihmisille kaupataan rahasta kakuntekopalvelua. Paristakin kakusta saa jo 100 euroa rahaa ja neljästä kaksi sataa, ellei sitten tilata tuotakin isompana. Kyllä ne on jo niin isoja tuloja, ettei ihan kirppariasia enää ole.
   Niin, otathan huomioon, että vaikka siitä kakusta sen 50 euroa saakin, ei sen kakun tekeminen ilmaista ole. Ihan vain vinkkinä, 40 hlön voileipäkakun ainekset maksaa 80-100 euroa, jos ei pelkällä sulatejuusto/kinkkusuikalelinjalla tee. Kuvasta päätellen tuskin. Esim. Linkosuo ottaa 12 hlön vl-kakusta 40e.

   Lainaa

  23. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Toiminimellä saa tehdä 8500€ alvittomana. Vasta sitä suuremmasta liikevaihdosta on alv-velvollinen, jolloin tosin pitää myös maksaa takautuvasti alv koko liikevaihdosta. Toisaalta alv:n saa maksaa myös pienemmästä liikevaihdosta, jolloin on oikeutettu alv-vähennyksiin. Ei ole aina pimeää bisnestä, vaikkei alveja maksaiskaan.

   Lainaa

  24. Tulos: -14 (24 ääntä)
   noni ämmät taas mesoo...

   Lainaa

  25. Tulos: -6 (6 ääntä)
   Tuija on paras :-D (ensimmäisen myynti-ilmoituksen viimenen kommentti..)

   Lainaa

  26. Tulos: +14 (14 ääntä)
   assgh: Tuija on paras (ensimmäisen myynti-ilmoituksen viimenen kommentti..)
   ei ole

   Lainaa

  27. Tulos: +13 (13 ääntä)
   Alv: Toiminimellä saa tehdä 8500€ alvittomana. Vasta sitä suuremmasta liikevaihdosta on alv-velvollinen, jolloin tosin pitää myös maksaa takautuvasti alv koko liikevaihdosta. Toisaalta alv:n saa maksaa myös pienemmästä liikevaihdosta, jolloin on oikeutettu alv-vähennyksiin.
   Näin. Ja jos toiminnan vuositulot ovat alle 2100 e, ei tarvitse maksaa mitään veroja/maksuja. Jos tulot taas ylittävät tuon summan, pitää maksaa ennakonpidätykset oman veroprosentin mukaan.

   Lainaa

  28. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Alv: Toiminimellä saa tehdä 8500€ alvittomana..
   Jos Päiville maksettaisiin 50e/jokainen kakku ja tarvikkeisiin menisi puolet rahoista niin Päivi saisi vääntää 340 kakkua/vuosi.

   Lainaa

  29. Tulos: -18 (24 ääntä)
   Siis tuossa on Ari-Pekka varmaankin aika vitsillä laittanut, on muutenkin aika kova heittään läppää kyseisellä kirppari-sivustolla

   Lainaa

  30. Tulos: +6 (24 ääntä)
   Kuka myy elintarvikkeita kirpputorilla? minä en ainakaan keltään tuikituntemattomalta yksityiseltä mitään 50e kakkua ostaisi..

   Lainaa

  31. Tulos: +3 (13 ääntä)
   Ihme, ettei kukaan ole tullut vielä sanomaan: "Nettivinkattu veronkierrosta!"

   Lainaa

  32. Tulos: +16 (16 ääntä)
   "moralisoida suunnitteilla olevaa aktia" hieno ilmaisu. :D

   Lainaa

  33. Tulos: -1 (17 ääntä)
   pakko ny todeta, et mitä hiton välii tol hygieniapassil on? Ei se ny sitä takaa miten kukakin aineksia ja muita säilyttää käsittelee, ite joutunu joskus kauhul seuraamaan vierest, ku eräs lähipiiris hygieniapassin omistava on kans vastaavii tehny, ja en kyllä ite uskaltais syödä.. :x iteltäkin kyseinen kortti löytyy, joten ehkä alanki pyörittää voileipäkakku bisnestä, or not.. >:D

   Lainaa

  34. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Hygieniapassi on turhake! Kysymyksiä mihin vastataan kyllä tai ei, todella helppoa. Kaikilla on sen verran maalaisjärkeä että niihin osaa vastata.

   Lainaa

  35. Tulos: 0 (6 ääntä)
   MITÄ IHMETTÄ!!!1 Mulla taitaa olla maagisia kykyjä. Heti, kun aloin lukea keskustelua ja Ari-Pekan kommentit eksyivät silmiini, aavistin, että kyseessä on torniolainen. Ja kuinkas ollakkaan! Terveisin, myös torniolainen.

   Lainaa

  36. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Sarahi: Ari-Pekka on just asiallinen. Kyllä tuo vaikuttaa kunnon bisnekseltä, jos teet KAKKUJA TILAUKSESTA. Toisin kuin teet tavaraa myyntiin. Kyllä siinä silloin pimeä raha haiskahtaa ja paljon. Jos jotain kirpparilla myydään, niin valmiiksi tehtyjä tuotteita, ei yli 50 e/kpl kakkuja tilauksesta. Mielestäni siinä on ero. Sama kuin Ari-Pekka alkaisi tilauksesta väsäämään sinulle vihtoja, jos haluat ostaa. Silloin se menee yritystoiminnan puolelle. + että kaikissa ruuanvalmistuksellisissa “töissä” vaaditaan hygieniapassi. Tuo Päivin homma ei kuulosta siltä, että väsätään kaverille kakku muutenvaan, vaan tuntemattomille ihmisille kaupataan rahasta kakuntekopalvelua. Paristakin kakusta saa jo 100 euroa rahaa ja neljästä kaksi sataa, ellei sitten tilata tuotakin isompana. Kyllä ne on jo niin isoja tuloja, ettei ihan kirppariasia enää ole.
   Mainitsen nyt heti alkuun että ainakin omassa kaupungissa olen nähnyt useasti leivonnaisia kirppareilla myytävänä, eritoten kuivakakkuja. Ja on se kyllä hieman eri asia jos vääntää saunavihtoja, joita saa luonnosta ilmaiseksi, voi tehdä vaikka sata tusinaa varastoon ja myydä sieltä hulluille halukkaille älyttömään hintaan. VS. Väännät hikihatussa töitä kakun parissa jonka tarvikkeet jo maksavat sen verran että ei tuollakaan hinnalla kummoista "tuntipalkkaa" jää käteen (varsinkaan jos tahtoo yhtä nätin ja siistin yksilön kuin mokan kuvassa). Niitä on hieman vaikeampi tehdä varastoitavaksi, ellet meinaa, että ilmoittajan täytyisi joka päivä tehdä uusi kakku, laittaa ilmoitus kirpparille ja toivoa että joku ostaisi ennen kuin tuote pilaantuu. Teet kalakakun ja sinä päivänä olisikin kovasti menekkiä lihakakulle, voi harmi?! Puhumattakaan että ihmiset yleensä tahtovat vastaavat tuotteensa kustomoituina täytteiden ja mahdollisten allergioiden varalta joten eikö sen terve järkikin jo sano että totta helvetissä tällaiset tuotteet myydään tilauksella. Minusta on hienoa että - oli Päivi sitten harrastelija tai ammattilainen - ihmiset tarjoavat osaamistaan muiden palvelukseen suoraan kotoa. Itse ainakin ostaisin kakun Päiviltä enemmin kuin suuremmalta yritykseltä. Laatua ja vähemmän laatua löytyy varmasti molemmilta puolilta eikä totuus selviä kuin kokeilemalla. Mutta leipomoissa tuppaa menemään niin,että riippuen siitä kuka saa osakseen kakkusi teon, on lopullinen tulos arpapeliä. Päivin kohdalla ainakin tietäisi kuka kakun on tehnyt ja että haluanko tilata häneltä uudestaan. Rahastuksesta ja veroista puhuminen tällaisessa toiminnassa on yhtä naurettavaa kuin puheet pullonkeräyksen verottamisesta. Kyllä valtio saa riistää ja sitten voivotellaan mutta jos naapuri tekee hyvää niin heti kannellaan?

   Lainaa

  37. Tulos: +9 (13 ääntä)
   En ihan ymmärrä miksi maristaan alveista. Ennen niitä pitäisi maksaa normaalit verot oman prosentin mukaan. Eikä niitäkään tarvitse mikäli toiminta ei ole ammattimaista, eikä noilla kakuilla nyt omaisuuksia tehdä tarvikkeiden maksaessa omansa. Ihme kusipäisyyttä mennä nillittämään jos joku omaksi ja muiden iloksi tekee jotain taidokasta pienellä hyödyllä. Paljonko se verottajan osuus yhdestä kakusta nyt sitten olisi jos tarvikkeisiin menee yli puolet, olettaen että niitä edes tehtäisiin niin paljoa että mitään veroja tarvitsisi edes maksaa? Päivi tuskin taiteilee kakkuja useammalla tonnilla vuodessa. Ja "etelän pellet". Ketäs niitä kuuluisia lappalaisia nyt oli, Arto Länsman ja Raja-Jooseppi? Enkä nyt sitten tiedä kuka on pässi, jos typerä ja toisen toimintaa haittaava päänaukominen on huumoria.

   Lainaa

  38. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Olen kuullut, että kirpparilla myytävistä pullista ym. leivonnaisista ei tarvitsisi maksaa veroa. Meillä päin onkin kirppareilla oikein hyvät valikoimat: on pullaa, kuivakakkua, kampanisuja jne. Eli kaikki vaan pullia vääntämään ja verotonta tuloa hommaamaan :)

   Lainaa

  39. Tulos: -1 (3 ääntä)
   60€ kakku sisältäen alv:n on halvempi kuin 50€ kakku ilman alv:a, jos ostaja on alv-vähennyksiin oikeutettu.

   Lainaa

  40. Tulos: +1 (9 ääntä)
   "Perustakaa joku pilkunnussinta kerho yhdessä ja miettikää yhdyssanan käyttöä ja vedelkää huumorianne siellä eikä mistään voileipäkakku ilmoituksesta." AAHHAAAHHAAAH ::-----------DDD tää on mahtava keskustelu tääl

   Lainaa

  41. Tulos: +6 (8 ääntä)
   "Myydään saunavihtoja.." Luin eka, että sananvaihtoja :D Ois aika kätevää rahastaa sellasilla

   Lainaa

  42. Tulos: +12 (12 ääntä)
   Ohikulkija: Ja on se kyllä hieman eri asia jos vääntää saunavihtoja, joita saa luonnosta ilmaiseksi, voi tehdä vaikka sata tusinaa varastoon ja myydä sieltä hulluille halukkaille älyttömään hintaan.
   Saunavihdan aineksia ei tosin saa metsästä katkoa ilman maanomistajan lupaa tai omaa metsää, jokamiehenoikeuksiin nimittäin ei kuulu puuston vahingoittaminen, vähän samaan tapaan kun joulukuustakaan ei saa lain mukaan hakea naapurin tai valtion metsästä.

   Lainaa

  43. Tulos: -17 (19 ääntä)
   Itsehä arvostan herkkuja jotka on tehty ilman hygieniapassia. Mahassa kutkutusta sitte siitäkin eestä. Samako työntäs käden anukseen ja kysys onko sulla kakkaa siellä tai toinen vois olla että käskee entisen pedofiilin lapsen vahdiksi. Heitetään nyt 3:s esim. vielä oot tilannu tavaraa netin kautta ja rekkaa ajaa jalaton kääpiö jolla ei oo korttia. Eli ihan hiton sama jollekkin veroille jos leipuri tarjoaa jotain hiton tulityökorttia eikä edes tiedä mitä tarkoittaa hygieniapassi :D

   Lainaa

  44. Tulos: +13 (19 ääntä)
   ^ Et varmaan oo syöny äitis tekemiä ruokia? Aivan huikean hupaisat esimerkit. Plussaa kyllä nyt niin vitusti.

   Lainaa

  45. Tulos: +6 (12 ääntä)
   Hygieniapassia en ole koskaan omistanut, opiskelin kokiksi kaksi vuotta jona aikana minun valmistamaani ruokaa tarjoiltiin mm. ravintolan asiakkaille. Kukaan ei kuollut saati saanut muita tauteja ruoasta. Hajoa heikki siihen ;)

   Lainaa

  46. Tulos: -3 (13 ääntä)
   Pratam: Pratam: Tulos: +9 (33 ääntä) “Paristakin kakusta saa jo 100 euroa rahaa ja neljästä kaksi sataa, ellei sitten tilata tuotakin isompana. Kyllä ne on jo niin isoja tuloja, ettei ihan kirppariasia enää ole” Ja keneltä se on pois?? Tuskin sulta? Onhan se nyt saatana maailman isoin vääryys että ihminen tienaa rahaa kun näkee vielä vaivaakin sen eteen.. eikä kehtaa edes hygieniapassia hankkia! Huh huh! Aika Suomalaista luonnetta että täällä aletaan naama vääränä murjottamaan kun naapuri saa rahaa pimeesti kun tekee kakkuja.. en mä jaksa ymmärtää.. kieltämättä ei onneks tarvitsekaan. Jos tulis joku tarve niin tilaisin oikeinkin mielelläni vaikka viidensadan euron edestä Päivin tekemiä kakkuja..ja ei herranjumala? Päivi sais 500 euroa ja mä hyvänmielen! Sikamaista!
   Tavallaan on ja tavallaan ei (pois multa), mutta ärsyttää kun itse tekee laillisia ja verollisia töitä niska limassa ja toiset tekee pimeenä lisätuloja ja mahdollisesti vielä on itse töissä. Aletaanko me kaikki tekemään pimeenä töitä, jolloin kukaan ei maksa veroja, verot nousee ja se on rehellisiltä kansalaisilta pois siinä vaiheessa. Toisekseen, tuollainen bisnes EI EDELLEENKÄÄN kuulu kirpputorille. Esim. menenkö kauppaamaan vaikkapa parturipalveluitani kirpputorille. Tai "siivoan talosi" palvelua kirpputorille. Itse käyttäisin palveluissa ihan oikeita - laillisia palveluntarjoajia kuin pimeenä kotona tekeviä harrasteleipojia. Lisänä, jos ei ole tyytyväinen palveluun eli esim. kakku on leivottu pilaantuneista aineksista, hiuksia, kynnenpalasia yms. löytyy kakusta niin minnekkös valitat. Yritysrekisterissä tai edes toiminimellä toimiva liikeidea on kuluttajaviraston ja valitusoikeuden mahdollisuuksien alla.

   Lainaa

  47. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Voi jumalavita sanon minä! xD Täällä rajalla on ihan normaalia heittää tommosta huulta, jotku vain hermostuu vähän helpolla.. yleensä jos joku tilaa vl-kakun niin se maksaa ainekset ja jonku 20e sen tekemisestä.. ja ari-pekka itse myy puita ja vihtoja yms yms.. kyseisellä sivulla on ollut myynnissä myös marjoja että riista lihaa esim hirveä....

   Lainaa

  48. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Ja tuskin kukaan kynsiään leipoo kakkuihin? Koulujen joulumyyjäisetkin on riistoa, siellähän on myynnissä kakkuja ja käsitöitä.... :'D ja täällä kuiten löytyy vielä rehellisiä ihmisiä :)

   Lainaa

  49. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Ei sillä hygieniapassilla kyllä mitään todisteta jos te ette kuitenkaan sitä kakuntekovaihetta näe. Ei hygieniapassin olemassaolo estä sen suorittanutta henkilöä esimerkiksi kaivamasta nenäänsä kokkaamisen aikana. Ja aika helvetin hienoa huulta heitti kaveri (ainakin omasta mielestään), kun ei edes malttanut ajoissa lopettaa. Ensimmäisen kommentin voi käsittää vielä vitsinä, mutta kuka rupeaa vääntämään väkisin tollasta "läppää", joka ei edes ole hauskaa vaikka sen vitsinä yrittäisikin käsittää.

   Lainaa

  50. Tulos: -4 (4 ääntä)
   "Huumorilla tai ei, itselläni on hyvä huumorintaju mutta mua ei mikään tässä maailmassa silti niin paljon vituta kun ihmiset mitkä tulee nussimaan pilkkua joka nurkan takaa ja sen jälkeen ne saa näitä ihme kannattajia.. “Hei toi oli vaan huumoria! Tietämättömät idiootit!” Perustakaa joku pilkunnussinta kerho yhdessä ja miettikää yhdyssanan käyttöä ja vedelkää huumorianne siellä eikä mistään voileipäkakku ilmoituksesta." Kyseisenä nurkallakyttääjänä mä yksinkertasesti rakastan juuri sunlaisia ihmisiä, jotka kirjoittaa äidinkielellisesti päin vittua, ja vielä suututte jos pikkasenkin huomauttaa :D feissarimokat.com ei kuitenkaan oo mikään maailmaamuuttava nettisivu, joten täähän on kommentointipoksillaan juuri asiaan kantaaottamista ja vittuilua varten tehty! Pliis, vastaa tähän ja valita lisää :D

   Lainaa

  51. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mahtava tuo viimeinen kommentti :D

   Lainaa

  52. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Pelle tuo aripekka. Ei se millään huumorilla vedä, se on huumoria koko apina.

   Lainaa

  53. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Maailma vs. Ari-Pekka 6-0

   Lainaa

  54. Tulos: -3 (5 ääntä)
   joo-o. Ihme Ari-Pekan lynkkaus meininki. Metsää omistavana saa myydä puuta, ja ei voi siittä luistaa alvin maksustakaan. (varastokirjanpito pidettävä) mutta, tuo, että heti tottakai pirkko kakun tekijää puolustetaan hampaat irvessä.. huokaus.

   Lainaa

  55. heimosenkeimo 20.11.2022 22:42
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Ei voi ku hämmästellä suomalaista mentaliteettiä että kun joku yrittää jotain nii toiset katkeroituu ja lyttää sen. Ei se ainakaan myytti ole se suomalaisen kateellisuus et maksaa 50e että naapuri ei saa 100e.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: voileipäkakku, kirpputori, kirppis, verot, ALV, hygieniapassi