Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ensirakkaus

"Susanna ei ole enää parisuhteessa, vaan sinkku"
Suurenna näkymä
ensirakkaus Lähettänyt: Viimen!
Arvonta! Feissarimokat palasi Facebookiin upouudella sivulla ja arvomme 40 €. Osallistu

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 111 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +998 (1062 ääntä)
   Oli varmaan tosi pitkä ja vakava suhde :D

   Lainaa

  2. Tulos: +992 (1312 ääntä)
   Elämä on kuin peli. Pippeli. Nam nam.

   Lainaa

  3. Tulos: +559 (659 ääntä)
   ES auttaa myös sydänsuruihin. Ja jossei ole ikää ostaa, niin kyllä Viljamin veli hakee.

   Lainaa

  4. Tulos: +214 (248 ääntä)
   On se rankkkaa </3

   Lainaa

  5. Tulos: +639 (687 ääntä)
   Olihan se pitkä suhde. Melkeen puol vuotta. Harvinaisen hyvin tuon ikäsiltä.

   Lainaa

  6. Tulos: +503 (555 ääntä)
   niin. monet "aikusetkaan" ei pysty puoleen vuoteen. En oo koskaan tajunnu, kun vanhempi ikäpolvi kattelee nuorempiensa sydänsuruja nenän varttaan.. henkilökohtasesti itsellä jokanen sydänsuru on musta ollu aivan yhtä satuttava ja haavottava, ettei se tavallaan siitä "helpotu". Rakkauden loppuminen on aina paskaa, imo. Käsittelykyky ehkä vaan on vaan nuoremmilla nopeempaa? Ei muista lehmä vasikka-aikaansa. Samanlaisia kaikki ollu kumminki nuorena. :P

   Lainaa

  7. Tulos: +329 (345 ääntä)
   Juu, puol vuotta on pitkä aika 13-vuotiailta. Muistan sen kun tuohon aikaan jos seurusteli kuukauden niin se oli ÄLYTTÖMÄN pitkä aika.

   Lainaa

  8. Tulos: +218 (246 ääntä)
   Voimia Susannalle! Onhan tästä nyt jo muutama kuukausi, mutta koska et tule koskaan pääsemään Eliaksesta yli, niin iso hali ja onnea loppuelämään <3

   Lainaa

  9. Tulos: -111 (253 ääntä)
   Jaksoko joku lukea kaikki kitinät?

   Lainaa

  10. Tulos: -34 (126 ääntä)
   ei täs oikein oo mitään mokaa eikä muuta vastaavaa.

   Lainaa

  11. Tulos: +359 (437 ääntä)
   Minun kävi lähinnä sääliksi tuo: lapsi ymmärtämättään purkaa Facebookissa koko "kaverilistalleen" pahaa oloaan, sitten joku urpo iskee sen Feissarimokiin koko kansan nähtäväksi ja riepoteltavaksi. Aikuisten ihmisten pitäisi sen verran tajuta, että 13-vuotiaan sydänsuru on ihan yhtä todellinen kuin kenen tahansa aikuisenkin sydänsuru. Koko elämänsä ajan ihminen suhteuttaa kokemansa vastoinkäymiset omaan elämäänsä, siinä on turha toisen mennä neuvomaan tai kertomaan, kuinka hyvin asiat oikeasti on.

   Lainaa

  12. Tulos: -54 (170 ääntä)
   Sen 13-vuotiaan vanhempien pitäisi tajuta kieltää kakaraltaan facebook ja galleria sun muut vastaavat sivustot, niin vältytään näiltä.

   Lainaa

  13. Tulos: +147 (161 ääntä)
   Ja mitä vikaa ensirakkaudessa on? Elämä opettaa ja tämä on varmasti nuoreille tärkeitä hetkiä.

   Lainaa

  14. Tulos: +144 (164 ääntä)
   Leuka rintaa ja kohti uusia pettymyksiä.

   Lainaa

  15. Tulos: +34 (76 ääntä)
   Okei, mitä niin hirveen pahaa tässäkin nyt oli? Jokainen käsittelee eroja eri tavalla. Jos et tykkää niin älä lue.

   Lainaa

  16. Tulos: +175 (187 ääntä)
   Huh, onneksi ei ollut sosiaalista mediaa silloin, kun minä olin 13-16-vuotias ja pahin "kukaan ei rakasta mua" -teiniangsti oli päällä. :) Kyllä yksityiset päiväkirjatkin siltä ajalta hävettää jo ihan tarpeeksi.

   Lainaa

  17. Tulos: +83 (101 ääntä)
   Samaa mieltä mimmin kanssa, aika julmaa postata tällaista, sillä 13-vuotias on kuitenkin aikalailla lapsi vielä.

   Lainaa

  18. Tulos: +46 (66 ääntä)
   Hajosin viimeselle lisäykselle.

   Lainaa

  19. Tulos: +18 (34 ääntä)
   No mut hei aika söpöö tollanen :) Kyllä se siitä ajan myötä.

   Lainaa

  20. Tulos: +30 (56 ääntä)
   Loppu kruunas :DDDD "Tykätkää.. " :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Lainaa

  21. Tulos: +60 (92 ääntä)
   eka luulin et tää on hirvee teiniangsti, sit tajusin et tohon tyttöön sattuu oikeesti :( voimia <3

   Lainaa

  22. angstikakara 11.10.2011 14:55
   Tulos: -136 (162 ääntä)
   jjaa'a, eipä tuo puolvuotta vedä vertoja sille, et minä seurustelin vuoden. Mut siihen vuoteen se sit tyssäs, ku ei enää synkannu. Jja itekkin oon siis 13. Ei sillä, että vähättelisin toisen surua. Tiiän kyllä itekki miltä tuntuu, ku kaikista ihmisistä just se rakkain jättää.. siistii, varmaan kiinnosti ? :dd

   Lainaa

  23. Tulos: +25 (75 ääntä)
   ''nyt tykätkää''= ihmiset tykkäilee, ja sitten Susanna itkee että kuinka ihmiset aattelee sen olevan ruma. ei 13 vuotiaan pitäs iha noi nolo olla vaikka nuori onkin.:)

   Lainaa

  24. Ihmettelijä 11.10.2011 15:21
   Tulos: +92 (124 ääntä)
   angstikakara: "eipä tuo puolvuotta vedä vertoja sille, et minä seurustelin vuoden" Joo, kiinnosti ihan vitusti. Aika säälittävää ruveta pätee tälläsee :D En usko että olet mitenkään ainutlaatunen sen takia et olet vuoden seurustellut 13 vuotiaana. Ihme päteemistä..

   Lainaa

  25. Tulos: +49 (55 ääntä)
   :D jotenki pisti silmää ku toi jonna tykkää lähes kaikista noist angst - päivityksistä

   Lainaa

  26. Dat.princess 11.10.2011 16:26
   Tulos: +72 (82 ääntä)
   angstikakara: jjaa’a, eipä tuo puolvuotta vedä vertoja sille, et minä seurustelin vuoden.
   Joo, eipä tuo vuosi vedä vertoja sille, kun minä seurustelin 6,5 vuotta. Ai niin, seurustelenpa vielä edelleenkin ja ollaan kihloissa. Ja olen helvetin onnellinen, että ollaan, huolimatta siitä, minkälaista helvettiä välillä sattui olemaan ja meinattiin moneen kertaan erota. Jos tähän lähdetään, niin kyllä tätä voi jatkaa loputtomiin. Kyllä tuollasella lauseella mielestäni ryhtyy vähättelemään toisen tunteita. Ero voi tulla koska tahansa, ja se on arka paikka ihan kenelle vain, sama se onko henkilö 13 vai 54 jne. Suhteen pituus ei määrittele sitä, kuinka paljon eroaminen sattuu, vaan tunteet. On se tietysti todennäköisempää, että mitä pitempään on ollut yhdessä, niin sattuu sitäkin enemmän. Henkistä kipua ei pitäisi vähätellä. Jos me nyt erottaisiin, tottakai se sattuisi ja varmasti oma kipu tuntuisi kaikista pahimmalta. Tietysti, koska täytyy pärjätä itse ja yrittää selvitä erosta yli.

   Lainaa

  27. Tulos: -19 (55 ääntä)
   Hohhoijaa, teinit.

   Lainaa

  28. angstikakara 11.10.2011 17:30
   Tulos: -12 (42 ääntä)
   Ihmettelijä: angstikakara: “eipä tuo puolvuotta vedä vertoja sille, et minä seurustelin vuoden” Joo, kiinnosti ihan vitusti.Aika säälittävää ruveta pätee tälläsee En usko että olet mitenkään ainutlaatunen sen takia et olet vuoden seurustellut 13 vuotiaana. Ihme päteemistä..
   Dat.princess: Joo, eipä tuo vuosi vedä vertoja sille, kun minä seurustelin 6,5 vuotta. Ai niin, seurustelenpa vielä edelleenkin ja ollaan kihloissa. Ja olen helvetin onnellinen, että ollaan, huolimatta siitä, minkälaista helvettiä välillä sattui olemaan ja meinattiin moneen kertaan erota. Jos tähän lähdetään, niin kyllä tätä voi jatkaa loputtomiin. Kyllä tuollasella lauseella mielestäni ryhtyy vähättelemään toisen tunteita. Ero voi tulla koska tahansa, ja se on arka paikka ihan kenelle vain, sama se onko henkilö 13 vai 54 jne. Suhteen pituus ei määrittele sitä, kuinka paljon eroaminen sattuu, vaan tunteet. On se tietysti todennäköisempää, että mitä pitempään on ollut yhdessä, niin sattuu sitäkin enemmän. Henkistä kipua ei pitäisi vähätellä. Jos me nyt erottaisiin, tottakai se sattuisi ja varmasti oma kipu tuntuisi kaikista pahimmalta. Tietysti, koska täytyy pärjätä itse ja yrittää selvitä erosta yli.
   en tarkottanu sillai vähätellä :dd kunsiis en vaan osannu rakentaa sitä lausetta sillai oikei, et siitä ei tavallaa tulis väärää käsitystä :p tiiän miltä eroominen tuntuu, enkä todellakaan kuvittele olevani erikoinen sen takia, et oon seurustellu vuoden. Monethan on saattanu pysyä yhdessä yli 10vuotta ja silti rakastaa toisiaan. Enkä todellakaan yrittänyt tulla pätemään, vaikka siitä varmaan semmosen käsityksen sai.

   Lainaa

  29. Samalla luokalla 11.10.2011 17:53
   Tulos: +76 (102 ääntä)
   Taustatietoa, koska kyseinen tytteli on samalta paikkakunnalta: Normi yläastesuhde, kunnes muija sitten petti bileissä toisen jätkän kanssa. Kuulemma oli koittanut laittaa tekstaria tälle panolleen, mutta viesti olikin ajatuksissaan lähteny poikaystävälle. Joops että sellasta tänään.

   Lainaa

  30. Tulos: +39 (55 ääntä)
   OIkeesti tää on ihan ymmärrettää käytöstä 13 vuotiaalta, muttakun mulla on yks 18 vuotias kaveri jolla oli juuri samanlaisia päivityksiä kun hän erosi n. 3kk suhteen jälkeen, ja se suhde oli sellainen jossa uskallettiin juuri ja juuri pitä toisiian kädestä kiiinni, saati edes pussata poskelle :D

   Lainaa

  31. Tulos: +17 (31 ääntä)
   Minusta tää nyt ei oo mitenkää hauska.. kaikilla, myös teini-ikäisillä on tunteet! ja kyl ite ainakin muistan sen verran lapsuudesta että kyllä jokainen "suhde" päätyttyään teki kipeää. vaikkei vielä tiennyt mitä rakkaus on.

   Lainaa

  32. Tulos: +47 (59 ääntä)
   Samalla luokalla: Taustatietoa, koska kyseinen tytteli on samalta paikkakunnalta: Normi yläastesuhde, kunnes muija sitten petti bileissä toisen jätkän kanssa. Kuulemma oli koittanut laittaa tekstaria tälle panolleen, mutta viesti olikin ajatuksissaan lähteny poikaystävälle. Joops että sellasta tänään.
   Joo eiköhän se sitten ole oma vika.. ^^

   Lainaa

  33. SuomenToivo 11.10.2011 19:13
   Tulos: +51 (59 ääntä)
   Samalla luokalla: Taustatietoa, koska kyseinen tytteli on samalta paikkakunnalta: Normi yläastesuhde, kunnes muija sitten petti bileissä toisen jätkän kanssa. Kuulemma oli koittanut laittaa tekstaria tälle panolleen, mutta viesti olikin ajatuksissaan lähteny poikaystävälle. Joops että sellasta tänään.
   ... No perkele.

   Lainaa

  34. Tulos: +14 (40 ääntä)
   Oikeesti hei? Tokihan se voi surettaa jos eroaa jostakin (vaikka olisikin vasta 13v), mut ei sitä nyt tarvi kaikille parqua keräten sympatiaa. Ei onnaa, ei.

   Lainaa

  35. Tulos: -19 (31 ääntä)
   mikä ton galleria nicki on?

   Lainaa

  36. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Onneksi ei ollu naamakirja ku ite olin tuossa iassa.

   Lainaa

  37. Tulos: +25 (35 ääntä)
   Ja taas sitä nykynuorisoa haukutaan. -.-

   Lainaa

  38. Tulos: +8 (22 ääntä)
   Pakko sanoa, itse totesin facessa tasan kerran kun tulin jätetyksi: "Nyt se sitten loppu." Sen jälkeen taasensa facesta löytyi tyttöystävä, nyt on vissiin vuosi tullut täyteen, mutten siltikään päivitä kerran kuussa: "1 kk, 2 kk, 3 kk, 4 kk jne."

   Lainaa

  39. Tulos: -10 (20 ääntä)
   heh kuolen nauruun ja myötähäpeään...

   Lainaa

  40. Tulos: +45 (53 ääntä)
   Pöh, kenen oli vika tai oliko kenenkään, mitäs sillä merkitystä. Äää, ja jotenkin kauheen näköstä et on sanat yläastesuhde ja pano samassa tekstissä. Ei kai se nyt vielä ihan niin kylmää ja aikuista elämää sillon oo. Mun mielestä kyllä ihanaa et tyttönen murehtii noin tunteella rakkauttaan, se on merkki siitä ettei oo hirveesti vielä muita murheita. Kyllä sitä kerkii kyynistymään myöhemmin. Ja kuten aikasemmin joku sanoikin, onneksi ei ollut nykyisenlaista sosiaalista mediaa sillon kun mä olin 13.. :D

   Lainaa

  41. Tulos: -38 (42 ääntä)
   mist tos näkyy muka et puol vuotta?? tä?:D

   Lainaa

  42. Tulos: +31 (41 ääntä)
   Susanna 21.01.2011-17.06.2011 <//3 ^ Kyllä tuosta saa lyhyelläkin matikalla aika lähelle puoli vuotta. Luetaan ne mokat alusta loppuun jooko?

   Lainaa

  43. Tulos: +35 (39 ääntä)
   Awww, tyttöpieni. On se aina tosirakkautta tuon ikäiselle. Onneksi silloin kun itse 14-vuotiaana itkin ensimmäisen poikaystävän perään (se pussaili mun kaverin siskoa! nilkki!) ei ollut mitään feisbuukkeja missä se maailmaa suurempi suru olisi ollut kaikkien luettavissa.

   Lainaa

  44. Tulos: +21 (25 ääntä)
   tyttöparka:< tiedän milt tuntuu menettää rakkaus, ja niin tietää varmaan kaikki muutki, paitsi jotkut onnekkaat.. rakkaus on ain rakkaut vaiks se tapahtuis 13 vuotiaan, tai 80 vuotiaana.

   Lainaa

  45. Tulos: -23 (27 ääntä)
   Aivan kamala toi Susanna. Hirveetä tekstiä.

   Lainaa

  46. Tulos: -2 (24 ääntä)
   Aww... voi tota nuorta rakkautta... xD

   Lainaa

  47. Tulos: +28 (64 ääntä)
   No olis sentää tyytyväinen että on ees joskus seurustellu. T. 15-vuotias, ei koskaan edes pitäny poikaa kädestä. Moro vaan. Oon katkera.

   Lainaa

  48. Tulos: +28 (36 ääntä)
   R: No olis sentää tyytyväinen että on ees joskus seurustellu. T. 15-vuotias, ei koskaan edes pitäny poikaa kädestä. Moro vaan. Oon katkera.
   hahh, sama miulla ; DD

   Lainaa

  49. Tulos: +21 (25 ääntä)
   voi raukkaaa ): mun mielest just et mitä pienempi sydän, sitä haavottuvaisempi. eli vaik onki noi pikkusii, ni ei se tarkota ettei sattuis ku jätetää!

   Lainaa

  50. Tulos: +25 (37 ääntä)
   Lopusta puuttu enää: Susanna on parisuhteessa ja perään taas rakkauskirjoituksia.

   Lainaa

  51. Tulos: -4 (10 ääntä)
   näin justiisa örm (Y)

   Lainaa

  52. Tulos: +11 (15 ääntä)
   :(

   Lainaa

  53. Tulos: +10 (28 ääntä)
   Kun olin 13-vuotias, nämä oli tapana purkaa päiväkirjaan, eikä facebookiin. Suosittelen samaa nykyteineillekin.

   Lainaa

  54. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Olen kyllä tyytyväinen, ettei ollut Facebookia kun olin teini-iässä, ja tavallaan myös siitä ettei meillä ollut nettiä kotona. On liian helppo kirjoitella sellaista, mitä myöhemmin katuu. Muistan senkin, että tuossa iässä sydänsurujen rinnalla maailmanloppukin kuulosti ihan kivalta vaihtoehdolta. Ne tuntuivat niin lopullisilta, ei silloin ollut kokemuspohjaa ymmärtää että joskus tuska menee ohi. Eikä niissä ollut mitään huvittavaa.

   Lainaa

  55. Tulos: -10 (24 ääntä)
   tää on yks mun kaveri DDD: ja se oikeesti suri sitä.

   Lainaa

  56. Tulos: +21 (31 ääntä)
   Ei tos muuten ois ollu mitää mut sit tuo tyttö laittaa kymmenen päivitystä samasta asiasta vaikka pari päivitystä ois iha hyvin riittänyt ilmasee asian .. Jos on suruja niin opettelisi käyttämään chattia jolloin ei tukkisi muiden etusivua ja tekisi itseään naurun alaiseksi.

   Lainaa

  57. asian ns. päähenkilö 13.10.2011 15:50
   Tulos: -25 (35 ääntä)
   Samalla luokalla: Taustatietoa, koska kyseinen tytteli on samalta paikkakunnalta: Normi yläastesuhde, kunnes muija sitten petti bileissä toisen jätkän kanssa. Kuulemma oli koittanut laittaa tekstaria tälle panolleen, mutta viesti olikin ajatuksissaan lähteny poikaystävälle. Joops että sellasta tänään.
   mitä helvettiä jos saan kysyy ? ja joo, sori toi ihana angstaus. ja kun kerra tiedetää et milt eroomine tuntuu nii turha tulla tänne ruikuttaa :DDD minkäs sille voi jos se sattuu et menettää tärkeen henkilön. et joo, turvat kiinni kiitos. ja kiitos niille jotka on ns tukenu :d enkä oo ollu kerjäämäs säälii. eikä toi viimene tykkäys- homma ees liittyny asiaa, muut hyvä. ja nyt, kaikki voi hankkii oman elämän ja pitää turpansa kiinni. ++++ tää ei oo moka ees :DDDDd noo sain vuode naurut. kiitos .

   Lainaa

  58. Tulos: -16 (32 ääntä)
   oikeesti jos teitä ei vittu oikeesti kiinnosta mikään muuku dissaamine tai muuten vaa vittuilu sinänsä, ei tartte tänne kirjotella mtn. ite olin melkee koko ton ajan kysyisen henkilön ns. paraskaveri & tiedän niin saatanan hyvin kuinka paljo häneen sattu ! ja joo toi puolvuotta on aika pitkä aika ku ottaa iän siihe mukaan.

   Lainaa

  59. asian ns. päähenkilö 13.10.2011 15:55
   Tulos: -20 (34 ääntä)
   Terve: Aivan kamala toi Susanna. Hirveetä tekstiä.
   nyt hajos :DDDD kato peilii kulta.

   Lainaa

  60. asian ns. päähenkilö 13.10.2011 16:04
   Tulos: -23 (45 ääntä)
   joo oon angstannu iha helvetist oikeest. mut ei tää oo teijä asia ? mä purin tän tällä tavalla ja se siitä. te voitte kirjotella niihi päiväkirjoihinne mut mä en sitä tehny enkä tuu tekemään. älkää tulo oikeest pätee tänne mtn et joo oon ollu vuode tai kaksyhe kans yhes jenjnejnjne , mua ei vittuukaa oikeest kiinnosta :DDd eiks teil oo oikest mitää muut tekemsit ku tulla dissaa ja aukoo päätänne ? hankkikaa elämä kiitos. ja viel kerra suurkiitos kaikille jotka ns puolustaa täällä (: <3

   Lainaa

  61. asian ns. päähenkilö 13.10.2011 16:07
   Tulos: -14 (32 ääntä)
   : mikä ton galleria nicki on?
   kuuluuki sulle ?

   Lainaa

  62. asian ns. päähenkilö 13.10.2011 16:08
   Tulos: -22 (32 ääntä)
   no-ok: Joo eiköhän se sitten ole oma vika.. ^^
   täs o tälläne pikku juttu.. mä en vitu s oo pettäny ktn :DD

   Lainaa

  63. asian ns. päähenkilö 13.10.2011 16:14
   Tulos: -19 (31 ääntä)
   iipset: ES auttaa myös sydänsuruihin. Ja jossei ole ikää ostaa, niin kyllä Viljamin veli hakee.
   ootpas taas iha perkelee hauska.

   Lainaa

  64. asian ns. päähenkilö 13.10.2011 16:15
   Tulos: -28 (34 ääntä)
   Emilia: Oli varmaan tosi pitkä ja vakava suhde
   öö ?

   Lainaa

  65. asian ns. päähenkilö 13.10.2011 17:14
   Tulos: -20 (38 ääntä)
   eka luulin et tää on hirvee teiniangsti, sit tajusin et tohon tyttöön sattuu oikeesti voimia <3
   kkiitoss :3

   Lainaa

  66. Tulos: -11 (33 ääntä)
   mun eksä .. siis toi susanna :D

   Lainaa

  67. asian ns. päähenkilö 13.10.2011 17:20
   Tulos: -20 (28 ääntä)
   joku: mun eksä .. siis toi susanna
   mee pois kultarakas :D

   Lainaa

  68. noniin teinit -.- 13.10.2011 17:22
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   asian ns. päähenkilö: joo oon angstannu iha helvetist oikeest. mut ei tää oo teijä asia ? mä purin tän tällä tavalla ja se siitä. te voitte kirjotella niihi päiväkirjoihinne mut mä en sitä tehny enkä tuu tekemään. älkää tulo oikeest pätee tänne mtn et joo oon ollu vuode tai kaksyhe kans yhes jenjnejnjne , mua ei vittuukaa oikeest kiinnosta Dd eiks teil oo oikest mitää muut tekemsit ku tulla dissaa ja aukoo päätänne ? hankkikaa elämä kiitos. ja viel kerra suurkiitos kaikille jotka ns puolustaa täällä (: <3
   Viljami-korianteri trollaamassa, feissarimokissa maken kanssa Jou JOu

   Lainaa

  69. Tulos: -9 (15 ääntä)
   Mimmi: Minun kävi lähinnä sääliksi tuo: lapsi ymmärtämättään purkaa Facebookissa koko “kaverilistalleen” pahaa oloaan, sitten joku urpo iskee sen Feissarimokiin koko kansan nähtäväksi ja riepoteltavaksi. Aikuisten ihmisten pitäisi sen verran tajuta, että 13-vuotiaan sydänsuru on ihan yhtä todellinen kuin kenen tahansa aikuisenkin sydänsuru. Koko elämänsä ajan ihminen suhteuttaa kokemansa vastoinkäymiset omaan elämäänsä, siinä on turha toisen mennä neuvomaan tai kertomaan, kuinka hyvin asiat oikeasti on.
   Hah.

   Lainaa

  70. Tulos: +27 (33 ääntä)
   asian ns. päähenkilö: joo oon angstannu iha helvetist oikeest. mut ei tää oo teijä asia ? mä purin tän tällä tavalla ja se siitä. te voitte kirjotella niihi päiväkirjoihinne mut mä en sitä tehny enkä tuu tekemään. älkää tulo oikeest pätee tänne mtn et joo oon ollu vuode tai kaksyhe kans yhes jenjnejnjne , mua ei vittuukaa oikeest kiinnosta Dd eiks teil oo oikest mitää muut tekemsit ku tulla dissaa ja aukoo päätänne ? hankkikaa elämä kiitos. ja viel kerra suurkiitos kaikille jotka ns puolustaa täällä (: <3
   Älä ole tosissasi, please, älä ole.

   Lainaa

  71. asian ns. päähenkilö 13.10.2011 19:56
   Tulos: -19 (25 ääntä)
   hei menkää jo pois :Dd

   Lainaa

  72. Tulos: +25 (33 ääntä)
   Jos se ei oo "meijän asia", ni ei varmaan sitte kannata kirjotella niitä asioita faceen :D ja kyllä tuo nyt melkoselta angstaamiselta/huomionkerjäämiseltä sattuu vaikuttamaan. Kannattaa eka miettiä mitä haluaa jakaa kenenkin kans ennenku kirjottelee. Vaikka olis millaset sydänsurut ni jatkuva facebookiin angstailu sattuu nyt naurattamaan ihmisiä. Ne erot voi varmaan hoitaa ihan kahden kesken ja ne oman mielen surut voi varmaan kertoa sille "bestikselle" tai muille kavereille.

   Lainaa

  73. Tulos: +36 (40 ääntä)
   kaikista naurettavinta on kuitenki tulla tänne puolustamaan itseään...

   Lainaa

  74. asian ns. päähenkilö 13.10.2011 20:43
   Tulos: -38 (44 ääntä)
   haha: kaikista naurettavinta on kuitenki tulla tänne puolustamaan itseään…
   lol :DDd mee pois jo vitu paska. ei oo sun asias.

   Lainaa

  75. Tulos: +10 (24 ääntä)
   Rakkaus sattuu, oli vanha tai nuori. Hyvähän se on tuoda tunnot julki. Riskinä siinä silti on se, että joku laittaa viestii feissarimokille. Kaikki ei ymmärrä tai niitä ei kiinnosta, kuka petti ketä ja missä bileissä. Kelaa rauhassa, kyllä se siitä suosittelen pitää noi tilapäivitykset pois fb:stä. ettei sit myöhemmin kaduta, mitä tuli kirjoteltuu.

   Lainaa

  76. Tulos: +36 (40 ääntä)
   asian ns. päähenkilö: lol Ddmee pois jo vitu paska. ei oo sun asias.
   Korjaus: Vielä naurettavampaa on alkaa aukoa päätään.

   Lainaa

  77. Tulos: +14 (34 ääntä)
   Hei jättääkä jo tyttö rauhaan! Sehän on lapsi vielä. Ja totta hemmetissä 6kk suhteen päättyminen voi tehdä kipeää! Itse surin parikymppisenä todella paljon 3 kk suhteen päättymistä, koska olin korviani myöten ihastunut, ja minut jätettiin. Se on aina tilannekohtaista, ja toiset ovat herkempiä. Tämänpäivän teini-ikäisille FB ja muu sosiaalinen media on arkipäivää, eikä julkaisukynnys ole yhtä korkealla, kuin meillä vanhemmilla. Ei sekään siis niin erikoista ole, että tyttö avautuu fb:ssä. Susannalle toivon hyvää jatkoa ja ilonaiheita elämään! Ei kannata haaskata energiaa täällä kiistelemiseen. Ihmisiä ja mielipiteitä mahtuu maailmaan. Eron aiheuttama surukin hiipuu pikkuhiljaa, ja kuvioihin tulee uusia ihmisiä ja kokemuksia. toivottelee kolmekymppinen "täti"

   Lainaa

  78. asian ns. päähenkilö 14.10.2011 15:41
   Tulos: -30 (42 ääntä)
   jokuraja: Korjaus: Vielä naurettavampaa on alkaa aukoa päätään.
   viel naurettavampaa o tulla sanoo tänne mitää ku et tiiä asiasta vittuukaa

   Lainaa

  79. Tulos: +7 (25 ääntä)
   no mees ite pois :D ja kyllä se sattuu olemaan nyt vaan kaikkien sun facebook-kavereiden ja feissarimokien asia.. veikkaan että ku vähän kasvat ni tuut vielä nauramaan ja häpeämään tätä kyseistä juttua. nyt näköjään ei kantti riitä muuhun ku kiroiluun ja uhoomiseen. Uu, aika kovis! koska kuitenkin olen vanhempi ja viisaampi ni ehkä jätän tän aukomisen nyt tähän :D mutta muista että ihan ite oot soppas keittäny.

   Lainaa

  80. Tulos: +20 (28 ääntä)
   Elämä on kuin peli. Jotkut ottaa sen ehkä VÄHÄN liian tosissaan

   Lainaa

  81. Tulos: +6 (20 ääntä)
   Janson mahtavaa riimiä taas! Propsit! Älkää enää kiusatko lapsi-parkaa <3

   Lainaa

  82. Tulos: +16 (34 ääntä)
   tuollaset 13v angsti teinit pitäis estää facebookista, menkööt muualle poraamaan!

   Lainaa

  83. Tulos: +21 (29 ääntä)
   Kunnon dramaqueen. :----D

   Lainaa

  84. Tulos: +25 (43 ääntä)
   Miksi ihmeessä 13-vuotiaiden pitää ylipäätään seurustella!?

   Lainaa

  85. Tulos: -2 (28 ääntä)
   13-vuotiaalle puolen vuoden suhde on superpitkä. Ja vielä mahdollisesti ensirakkaus... Mun mielestä nämä oli ihan ymmärrettäväviä päivityksiä facebookiin jossa pitäisikin olla vain ystäviä, ikävä kyllä ystävälistallaan on ollut nyt joku joka on halunnut nähdä päivitykset koomisina. Hei Susanna, jos luet näitä niin musita että sinulla ei ole mitään hävettävää, ainoastaan sillä on joka rajatulle ystäväporukalle nähtäväksi tarkoitetun tekstin on tänne lähettänyt. Sitäpaitsi on harvinaisen rohkeaa että julkisesti kerrot tunteistasi ja siitä että eron takia on paha olla. Tiedätkö että 99% näistä kommentoijista ei sitä USKALTAISI tehdä vaan nyyhkisivät vain kotona tyynyynsä ja toivoisivat että uskaltaisivat avoimesti ilmoittaa ihmisille että surettaa ero.. Olet rohkea tyttö ja ole ylpeä itsestäsi. Muista katsoa säälivästi niitä joiden mielestä tässä on jotain huvittavaa sillä ne tyypit itse ovat niitä kaikkein säälittävimpiä ja pelkureita.

   Lainaa

  86. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Voi kun kiva että nä feissarimokat sivusto tuli! Tämäkin mokassa oleva neidonalku voi sitten 5 vuoden päästä miettiä hävetys ja nauru päällimmäisenä tunteena että mitä helvettiä se on mahtanu sekoilla. Jotenkin söpöä, tommoset ekat sydänkivut.

   Lainaa

  87. Tulos: +31 (35 ääntä)
   Ensin tuli kova myötätunto Susannaa kohtaan. Myötätunto muuttui myötähäpeäksi heti, kun ko. henkilö päätti tulla tänne huutelemaan.. "lol Dd mee pois jo vitu paska. ei oo sun asias" ... :D

   Lainaa

  88. Tulos: +9 (17 ääntä)
   muija o 98 ja se jätkä elias 99 et oli aika laatuu.. tunnen kyseiset pikkuset ku o kaveri pikkuveli..

   Lainaa

  89. Tulos: -22 (24 ääntä)
   mm puol vuotta pitkä suhde? kuukaus pitkä suhde?? itse olin 13:vnä 10kk suhtees about vuoden tauko kuukauden suhde(eri henkilö) about 3kk tauko ja saman kaa yhes ku sillo 13 v:nä : DD näin...

   Lainaa

  90. Tulos: +3 (7 ääntä)
   teinisuhteet <3

   Lainaa

  91. Tulos: -11 (17 ääntä)
   Aissu: Juu, puol vuotta on pitkä aika 13-vuotiailta. Muistan sen kun tuohon aikaan jos seurusteli kuukauden niin se oli ÄLYTTÖMÄN pitkä aika.
   Itseasiassa tunnen erään ton ikäsen parin jolla tuli viimeviikolla vuosi täyteen

   Lainaa

  92. Tulos: -1 (13 ääntä)
   Ite aloin seurustelemaan ku olin 13 ja olen nyt ollu 3 vuotta yhessä saman ihmisen kanssa, että kyllä ne 13 vuotiaittenki suhteet voi kestää. ja joo sori tästä

   Lainaa

  93. EiniinJonna 5.5.2012 22:16
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   iipset: ES auttaa myös sydänsuruihin. Ja jossei ole ikää ostaa, niin kyllä Viljamin veli hakee.
   Ikää ei riitä, silti myydäään :D

   Lainaa

  94. Tulos: 0 (16 ääntä)
   13-vuotiaat varmasti tietääki mitä on rakkaus.

   Lainaa

  95. juhlarusakko 15.7.2012 14:23
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   maria: OIkeesti tää on ihan ymmärrettää käytöstä 13 vuotiaalta, muttakun mulla on yks 18 vuotias kaveri jolla oli juuri samanlaisia päivityksiä kun hän erosi n. 3kk suhteen jälkeen, ja se suhde oli sellainen jossa uskallettiin juuri ja juuri pitä toisiian kädestä kiiinni, saati edes pussata poskelle
   mulla oli kaveri, myös silloin 13, joka tuskin uskalsi halata "poikaystäväänsä"...

   Lainaa

  96. Tulos: +4 (20 ääntä)
   jostain syystä mä en voi ottaa tota tosissaa. 13-vuotiaana mullaki oli "seurustelusuhteita" ja nykyään vaan nauran koko jutuille. erottiin aina parin viikon päästä.. ei ton ikäset voi SEURUSTELLA tosissaan

   Lainaa

  97. Katkeria(ko) 8.8.2012 17:44
   Tulos: 0 (14 ääntä)
   katariina: jostain syystä mä en voi ottaa tota tosissaa. 13-vuotiaana mullaki oli “seurustelusuhteita” ja nykyään vaan nauran koko jutuille. erottiin aina parin viikon päästä.. ei ton ikäsetvoi SEURUSTELLA tosissaan
   Minä oon seurustellu 13 vuotiaasta asti (ensirakkaus) ja ollaan vieläki yhessä!! Kyllä voi sen ikäsetki seurustella!!

   Lainaa

  98. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Katkeria(ko): Minä oon seurustellu 13 vuotiaasta asti (ensirakkaus) ja ollaan vieläki yhessä!! Kyllä voi sen ikäsetki seurustella!!
   Ja nyt olet, anna kun arvaan, 14?

   Lainaa

  99. ei helvetti. 8.8.2012 19:25
   Tulos: +10 (20 ääntä)
   huoh: 13-vuotiaat varmasti tietääki mitä on rakkaus.
   Valistappas sitten, mitä on se rakkaus? Rakkaushan on välittämistä ja kiintymystä? Käsittääkseni rakkaudelle ei ole mitään ikärajaa. Jotkut eivät välttämättä ole valmiita sitoutumaan tai ottamaan kovin vakavasti suhdetta tuon ikäisenä, mutta on myös nuoria jotka osaavat rakastua ihan oikeasti ja se rakkaus saattaa kestää montakin vuotta, ellei jopa koko elämää. Rakkaushan ei ole pelkästään sitä, että toinen on hyvännäköinen ja kiva, ehkä moni noin nuorien suhde on sellasta. Mutta se ei tarkota että kukaan 13-vuotias ei voisi rakastua ja tuntea rakkautta koska ei tiedä mitä se on, jos 13v seurustelee jonkun kanssa pitkän aikaa ja suhde on sellasta että osaa katsoa toisen negatiiviset puolet positiivisina puolina, osaa arvostaa toista juuri sellaisena kuin hän on ja osaa myös ymmärtää ja tukea niin kyllä mä kutsuisin sitä siinä vaiheessa rakkaudeksi, ja kyllä se sattuu jos toinen jättää, siinä vaiheessa varsinkin noin nuorelle voi tulla sellainen tunne että ''vika oli minussa, mä en oo tarpeeksi hyvä'' ja sitten sattuu vielä enemmän. Minä en käsitä sitä kuinka ihmiset menee sanomaan onnelliselle nuorelle että ''Et sä ole rakastunut, sä et ole edes tarpeeksi vanha ymmärtämään mitä rakkaus on.'' Hullua että joku voi ajatella tuollatavalla. Kyllähän nuori perhettäänkin rakastaa. Rakkaus ei katso ikää. Ihmiset järkyttää mua päivä päivältä enemmän.

   Lainaa

  100. Naamallasi on kirja! 20.8.2012 22:20
   Tulos: +16 (20 ääntä)
   asian ns. päähenkilö: mitä helvettiä jos saan kysyy ? ja joo, sori toi ihana angstaus. ja kun kerra tiedetää et milt eroomine tuntuu nii turha tulla tänne ruikuttaa DD minkäs sille voi jos se sattuu et menettää tärkeen henkilön. et joo, turvat kiinni kiitos. ja kiitos niille jotka on ns tukenu :denkä oo ollu kerjäämäs säälii. eikä toi viimene tykkäys- homma ees liittyny asiaa, muut hyvä. ja nyt, kaikki voi hankkii oman elämän ja pitää turpansa kiinni. ++++ tää ei oo moka ees DDDd noo sain vuode naurut. kiitos .
   Hetken aikaa tää oli söpöä, sitten tollasta tekstiä... En vielä noin nuorena rupeisi opastamaan toisia pitämään turpansa kiinni ja hankkimaan elämän kun ei itselläkään ole elämästä kokemusta ja rakkaudestakaan ei vielä oikeastaan ymmärretä mitään.

   Lainaa

  101. Tulos: -5 (11 ääntä)
   anteeks: Ite aloin seurustelemaan ku olin 13 ja olen nyt ollu 3 vuotta yhessä saman ihmisen kanssa, että kyllä ne 13 vuotiaittenki suhteet voi kestää. ja joo sori tästä
   Ja nyt oot 16? Etsä silti tiedä siitä vielä mitään, sori. En mäkään tiedä nyt kolmen vuoden seurustelun jälkeen (oon nyt 20v), ja kaikki muuttuu aika lailla kun alkaa oikeesti elämään seurustelukumppanin kanssa. Tapailu on niin eri asia. Vaikka nyt tuntuu että tottakai me ollaan yhessä aina ja kaikki on mahtavaa, kaikkee voi vielä tapahtua. Mun systeri eros just kymmenen vuoden avioliiton jälkeen, vaikka mun ikäsenä oli ihan täsmälleen samassa tilanteessa kuin minä.

   Lainaa

  102. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Jep, aika surullista toi et joku lisää tollasen tänne :( JA TOLLE IHMISELLE JOKA NYT PÄTEE TOSTA VUODEN SEURUSTELEMISESTA, ehe ehe mun kaveri seurusteli YLI vuoden _11_ vuotiaana :) ja ihan aika lailla vakava suhde oli. Mut omalla kaverilistallani on kans tommonen joka lisää noita päivityksiä koko ajan seinälleen, pikku hiljaa alkaa riepoo. Lisäks viel laittaa perään "Vaan (kaverinnimi) voi ymmärtää !!!!!!!!!!!!!!!111" ja aina ne samat päivitykset ja sydänrikko hymiöt perään :D

   Lainaa

  103. Tulos: +6 (10 ääntä)
   jotenki mulla tulee mun kaverit mieleen kun he seurustelevat jonkun kanssa se kestää korkeintaan viikon(lyhyin on kestäny 0,5 tuntii) vaikka heti ku he ovat eronneet he ovat tyyliin: vitun horo onneks jätin sen

   Lainaa

  104. Tulos: +3 (7 ääntä)
   Näitä näkyy edelleen, vaikka ikää olisi 3 vuotta enemmän. Postataan seinälle raukkauslaulun sanoja ja parin viikon päästä " Sattuu, järki sanoo toista ja sydän toista, en pysty unohtamaan paskaa..." ARGH! Ja sama meno joka eri jätkän kuukauden välein.

   Lainaa

  105. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Tota itsesäälin määrää...

   Lainaa

  106. Huomiohuoraus 26.11.2013 0:05
   Tulos: -9 (9 ääntä)
   Taas tuttu huomiohuoraus astuu peliin:) Ymmärtäisin 50-vuotiaalla, joka on eronnut avioliitosta. Mutta 13-vuotias pentu?!:D Valoja... Eiköhän se saa huomiota jo tarpeeks, tuskin maailma siihen kokonaan kaatuu...

   Lainaa

  107. Tulos: 0 (6 ääntä)
   nää on aina niin draagisia :( oli jo häät ja talokin katottu. Lapsien nimetkin mietitty. Yhteinen hautapaikka jne.

   Lainaa

  108. Tulos: -2 (2 ääntä)
   kaks meijän luokkalaist alko 5lk olee yhes, ne eros ku ne oli ollu vajaan vuoden yhessä, mut sitte noin viikon pääst ne oli taas yhessä.... awww

   Lainaa

  109. Muikkelismaikkelis 12.10.2015 8:16
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   haha: no mees ite pois ja kyllä se sattuu olemaan nyt vaan kaikkien sun facebook-kavereiden ja feissarimokien asia.. veikkaan että ku vähän kasvat ni tuut vielä nauramaan ja häpeämään tätä kyseistä juttua. nyt näköjään ei kantti riitä muuhun ku kiroiluun ja uhoomiseen. Uu, aika kovis! koska kuitenkin olen vanhempi ja viisaampi ni ehkä jätän tän aukomisen nyt tähän mutta muista että ihan ite oot soppas keittäny.
   Vanhenmpi ja viisaampi ymmärtäis miksi tyttö tuli tänne uhoamaan. Hän näytti herkän puolensa, vasten tahtoaan tänne. Ihmiset on vaan naureskelleet ja aukoneet päätäön. Miten itse olisit toiminut tälläisessä tilanteessa 13-vuotiaana? Oikeestikko ihmiset on näin tunteettomia? Tyttö on hei 13 vuotias, vielä ihan lapsi.

   Lainaa

  110. Niinpänäin 17.1.2019 23:36
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kyllä ne teinivuosien erot sattuivat ihan yhtä lailla kuin vanhempanakin. Aina sama homma. Uskotaan ikuiseen rakkauteen, sitten kaikki päättyy ja homma alkaa alusta.

   Lainaa

  111. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mitenköhän Susanna jakselee näin vuonna 2020? Pääsikö koskaan yli?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: sinkku, ero, parisuhde, teini, suhde