Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Asioista oikeilla nimillä

"Nyt on sit käyty oikeen ammattipsykologilla"
Puhutaan asioista oikeilla nimillä

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 39 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +147 (285 ääntä)
      Antti on muuten oikeassa. Mutta ei isyyttään ole kaiketi pakko myöntää?

      Lainaa

    2. Mr. Ällö 6.10.2011 7:35
      Tulos: +226 (458 ääntä)
      Voisin kyllä imeä Ellan paisuneita C-kuppeja.

      Lainaa

    3. Tulos: -136 (154 ääntä)
      Ärsyttää pilkun viilaajat..

      Lainaa

    4. Tulos: +139 (201 ääntä)
      Okno, minun tietääkseni isyyskokeisiin voidaan määrätä oikeuslaitoksen taholta. Ja jos välttelet testejä niin tulee elarit maksuun vielä takautuvasti. Kyllä se minustakin on huutava vääryys ettei mies saa itse valita. Jos haluaa tehdä yksin lapsen niin elättäköön myös.

      Lainaa

    5. Tulos: +44 (136 ääntä)
      MR. ÄLLÖ NAM NAM

      Lainaa

    6. Tulos: +157 (277 ääntä)
      Jos mies tahtoo pesää niin sitten täytyy olla valmis kestämään seuraukset. Jos tahto olla satavarma, ettei joudu maksamaan elatusmaksuja niin sitten kannattaa pitää se pippeli piilossa.

      Lainaa

    7. Tulos: +146 (168 ääntä)
      Suomen oikeuslaitos katsoo, että lapsella on oikeus isään. Oikeus voi määrätä miehen isyystestiin, jos hänen oletetaan olevan lapsen isä. Tietääkseni myös elatusmaksut määrätään joka tapauksessa takautuvasti maksettavaksi korkoineen päivineen. Näitä ihmisiä (miehiä) on valitettavan paljon, jotka uittavat penistään kaikessa kävelevässä ja jos nainen tulee raskaaksi, niin onhan se tietysti yksin naisen vika.

      Lainaa

    8. Tulos: +44 (98 ääntä)
      Joo mun mielestä mies voidaan määrätä oikeuslaitoksen kautta isyystesteihin, jos nainen niin tahtoo. Sinällään vähän p*ska homma, että nainenhan sen päätöksen lapsen pitämisestä loppujen lopuksi tekee. Tosi kiva jos mies on messissä, mutta että silti. Väärin pakottaa toinen isäksi, jos se ei sitä tahdo. Asia taas eri, jos ihan tyhmyyttään ehkäisy jäänyt, mutta jos ehkäisy on jo käytössä, musta se on aika selvä vinkki että ei lapsia kiitos. Ja sillon mun mielestä miehellä pitäis olla päätösvalta myös, tahtooko hän isäksi vai ei. Yhtälailla mun mielestä nainen voi kiistää isyyden tai kieltää isyystestin, jos ei tahdo tehdä. Entä jos se mies tahtookin olla isä ja mukana lapsen elämässä? :/

      Lainaa

    9. Tulos: +20 (46 ääntä)
      moonie: Yhtälailla mun mielestä nainen voi kiistää isyyden tai kieltää isyystestin, jos ei tahdo tehdä. Entä jos se mies tahtookin olla isä ja mukana lapsen elämässä? :/
      Käsittääkseni Suomessa ei ole mahdollista, että lapsen isää ei selvitetä. Se tehdään äidin tahdosta riippumatta, jopa oikeusteitse. Korjatkaa, jos olen väärässä? Ja isyystesteihin on siis pakko tosiaan mennä viimeistään oikeuden määräyksellä ja poliisin hakemana ja saattamana, jossei sinne testeihin muuten osaa mennä.

      Lainaa

    10. Tulos: +94 (142 ääntä)
      Antille pisteet! Suomessa isillä on todella heikot oikeudet ja se on NIIIN väärin! Varsinkin kun on aivan liikaa äitejä,jotka käyttävät lasta aseena erosta katkeroituneina ja unohtavat kostonhuumassaan ajatella OIKEESTI lastaan... juu,ja olen nainen!

      Lainaa

    11. Tulos: +24 (130 ääntä)
      siis miehenhän ei tartte muuta tehä ku maksaa naisen tarttee olla raskaana 9 kk, synnyttää, imettää jne. et eiks se oo vaan ihan reilua että se toinen osapuolikin tekee jotain...?

      Lainaa

    12. Tulos: +28 (32 ääntä)
      suomessa äidillä on oikeus kieltää isyyden selvittäminen. http://www.ouka.fi/sote/lapset_perheet/isyys.htm

      Lainaa

    13. Tulos: +70 (74 ääntä)
      Tämä laki taitaa olla olemassa myös siksi, että naisen ja lapsen elämä voidaan turvata myös tapauksissa, joissa nainen on raiskattu..

      Lainaa

    14. Tulos: +13 (41 ääntä)
      Mr.Ällö MISSÄ ON NAM NAM?!?!?

      Lainaa

    15. Tulos: +18 (36 ääntä)
      Sori pojat, tää keskustelu on käyty jo Demissäki ihan samoin sävelin. Se on vaan kaksiteränen miekka, että ketään ei saa pakottaa vanhemmaksi (isäksi), mutta ketään ei saa pakottaa aborttiinkaan. Itsehän kannattaisin aborttia tuollaisessa tilanteessa, mutta minkäs teet jos on lapsirakas ja niin edelleen.

      Lainaa

    16. Yli öpistö hörhö 6.10.2011 22:02
      Tulos: +4 (14 ääntä)
      Cikru: Okno, minun tietääkseni isyyskokeisiin voidaan määrätä oikeuslaitoksen taholta. Ja jos välttelet testejä niin tulee elarit maksuun vielä takautuvasti. Kyllä se minustakin on huutava vääryys ettei mies saa itse valita. Jos haluaa tehdä yksin lapsen niin elättäköön myös.
      Ei mene noin. Voi olla kusipää ja jättää maksamatta, mikä tarkoittaa että ns. valtio maksaa

      Lainaa

    17. Tulos: +1 (17 ääntä)
      miks kaikki kirjottaa tollee niinku tos vipas eli: Kata: aaaa voi hitto! miks niitten pitää laittaaa se nimi siihe et kelle ne vastaa jossei kukaa muu oo kommentoinu? sit ymmärtää jos useempi kommentoi mut ku noi kaksistaan puhuu...

      Lainaa

    18. Kyllästynyt rekkafeministeihin 6.10.2011 23:18
      Tulos: +2 (114 ääntä)
      Naisena mua ketuttaa suunnattomasti tämä kaksinaismoralismi: Nainen voi vaatia isyystestit ja elatusmaksut lapsesta, mitä mies ei halua. Mies ei voi vaatia isyystestejä ja näin oikeutta lapseen, mikäli nainen on sitä vastaan. Itse pitäisin oikeudenmukaisena sitä, että miehen on maksettava elatusmaksut lapsesta, jonka vain nainen on halunnut vain, jos lakia muutetaan siten, ettei nainen saa tehdä aborttia, jos mies lapsen haluaa. Usein ajattelen, että on lottovoitto syntyä naiseksi tässä rekkafeministien maassa, missä miehillä ei tunnu olevan mitään muuta kuin syntipukin ja rahasammon virka.

      Lainaa

    19. Tulos: +35 (77 ääntä)
      Hei nimimerkki "Kyllästynyt rekkafeministeihin", feministit kylläkin hakevat aitoa tasa-arvoa, nuo naisten lisäoikeuksia haluavat ovat asia erikseen. Ja noissa lapsenhankinta/lasten oikeus vanhempiin-asioissa ollaan vielä niin lastenkengissä, koska niitä ei ole edes kauaa vielä käsitelty, joten ihan turha itkeä että nykynen systeemi ois vaan naisten lisäoikeuksia ajavien työn tulosta. Ne on ihan meidän (myös mies-)poliitikkojen päätösten tuotosta, joita on pikkuhiljaa tehty, kun yritetään edetä kohti tasa-arvoisempaa ja lapselle parempaa systeemiä.

      Lainaa

    20. Kyllästynyt rekkafeministeihin 7.10.2011 13:28
      Tulos: +22 (22 ääntä)
      Pfs: Annoin plussaa, koska postauksesi sisältää paljon fiksua asiaa ja itse toin asiani julki internetille tyypillisesti karrikoiden. Miehen ja isän oikeudet on mielestäni kuitenkin tärkeä, äidin ja lapsen oikeuksien jalkoihin usein polkeutuva asia, ja sen puolesta kannattaa "itkeä" ja valittaa.

      Lainaa

    21. Tulos: +18 (50 ääntä)
      Kyllä täällä miehiä syytellää yksistää et uittavat mulkkua millo missäki. Kyllä ne naiset yhtälailla antaa ilmeisesti kaikkien sit uittaa siellä?

      Lainaa

    22. Tulos: +39 (43 ääntä)
      Muutenkin on olemassa sellainen kuminen pussi, joka jostain syystä näyttää kommentoijilta unohtuvan. Sitä saa käyttää, muuten voi lapsen lisäksi omistaa myös ikävän vesikellon...

      Lainaa

    23. Tulos: -10 (22 ääntä)
      Cikru: Okno, minun tietääkseni isyyskokeisiin voidaan määrätä oikeuslaitoksen taholta. Ja jos välttelet testejä niin tulee elarit maksuun vielä takautuvasti. Kyllä se minustakin on huutava vääryys ettei mies saa itse valita. Jos haluaa tehdä yksin lapsen niin elättäköön myös.
      Anteeks nyt vaan, mut ei kukaan yksin sitä lasta tee. Tässä kohtaa pitäis mun mielestä miettiä lähtökohtaa, eli miks ehkäsy petti. Jos molempien vika molemmat lapsen maksaa, jos nainen on temppuillu eikä hakenu edes jälkiehkäsyä niin saa ite maksaa koko hoidon nurisematta.

      Lainaa

    24. Tulos: +3 (11 ääntä)
      Isyyttään ei tarvitse tunnustaa. Siten ei ole papereissa olemassa mitään lasta eikä maksuja tarvitse maksaa. Kokemusta on nimimerkillä isätön.

      Lainaa

    25. Tulos: -27 (31 ääntä)
      Eikö ketään muuta häiritse toi sana abortoida? Voiko niin sanoa? :D

      Lainaa

    26. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Miksei voisi?

      Lainaa

    27. Tulos: -24 (62 ääntä)
      Pfs: Hei nimimerkki “Kyllästynyt rekkafeministeihin”, feministit kylläkin hakevat aitoa tasa-arvoa, nuo naisten lisäoikeuksia haluavat ovat asia erikseen.
      Siinä tapauksessa feministit ajaa miesten asiaa, koska Suomessa naiset on jo järkyttävän paremmassa asemassa kuin miehet. Ja ero vain kasvaa jatkuvasti.

      Lainaa

    28. Tulos: +3 (19 ääntä)
      hippuli: Anteeks nyt vaan, mut ei kukaan yksin sitä lasta tee. Tässä kohtaa pitäis mun mielestä miettiä lähtökohtaa, eli miks ehkäsy petti. Jos molempien vika molemmat lapsen maksaa, jos nainen on temppuillu eikä hakenu edes jälkiehkäsyä niin saa ite maksaa koko hoidon nurisematta.
      Siinä se just onkin, miten mies saa todistettua että nainen on hakeutunut raskaaksi tahallaan...? Oon kuullut jotain niin ihmeellisiä juttuja joidenkin naisten tahoilta että hävettää ihan olla samaa sukupuolta niiden kanssa.... itse pitäisin oikeudenmukaisena sitä että jos mies haluaa olla osana lapsen elämää hän joutuu silloin maksamaan elotuskorvaukset, jollei, niin nainen saa vastuun...

      Lainaa

    29. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Aika hauskoja. :P

      Lainaa

    30. Tulos: -6 (18 ääntä)
      Mr. Ällö: Voisin kyllä imeä Ellan paisuneita C-kuppeja.
      Et tuu koskaan näkemään edes tissejä

      Lainaa

    31. Tulos: +5 (25 ääntä)
      Miina: itse pitäisin oikeudenmukaisena sitä että jos mies haluaa olla osana lapsen elämää hän joutuu silloin maksamaan elotuskorvaukset, jollei, niin nainen saa vastuun…
      eli siis jos mies on tehny naisen rakaaksi, muttei halua lasta, ja nainen taas haluaa pitää lapsen (muttei siis ole tahallaan hakeutunut raskaaksi) nainen joutuisi itse maksamaab kaiken, ja mies pääsisi kuin koira veräjästä?

      Lainaa

    32. Tulos: -21 (37 ääntä)
      Missä iässä naisille kasvaa aivot ?

      Lainaa

    33. Tulos: -20 (32 ääntä)
      Jorkku: Missä iässä naisille kasvaa aivot ?
      Suunnilleen samaan aikaa kuin miehilläkin, mutta aika isolla osalla naisista se aivojen käyttötaito jää kehittymättä.

      Lainaa

    34. Tulos: -1 (17 ääntä)
      Niin siis miehellähän ei ole mitään sananvaltaa, jos hän haluaa lapsen ja nainen ei, niin eiköhän se nainen sen abortin silti voi tehdä, mutta toisinpäin ei kyllä toimi. Kuinka monen naisen olet kuullut maksavan miehelle elatusmaksuja, jos lapset päätyvätkin miehelle ?

      Lainaa

    35. Tulos: +1 (1 ääni)
      abortti pelastaa päivän ^^

      Lainaa

    36. Tulos: -4 (12 ääntä)
      Kyllästynyt rekkafeministeihin: Usein ajattelen, että on lottovoitto syntyä naiseksi tässä rekkafeministien maassa, missä miehillä ei tunnu olevan mitään muuta kuin syntipukin ja rahasammon virka.
      Niinhän se menee.

      Lainaa

    37. Tulos: +10 (12 ääntä)
      A: Niin siis miehellähän ei ole mitään sananvaltaa, jos hän haluaa lapsen ja nainen ei, niin eiköhän se nainen sen abortin silti voi tehdä, mutta toisinpäin ei kyllä toimi. Kuinka monen naisen olet kuullut maksavan miehelle elatusmaksuja, jos lapset päätyvätkin miehelle ?
      Öööö, kaikkien etä-äitien? Se on ihan lakisääteinen juttu, se elatusmaksuasia. Se jonka luona lapsi ei pääsääntöisesti asu, maksaa elatusmaksuja sille jonka luona lapsi asuu. Ihan sukupuoleen katsomatta.

      Lainaa

    38. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Kaverille kävi vähän toisin päin, nainen tuli raskaaksi ja kaveri olis halunnut pitää lapsen. Mut eihän ketään voi pakottaa synnyttämään lasta. Kaveri koitti vielä siitä porista että jos hän huolehtisi lapsesta kokonaan, eli ilmeisesti tunnustaa isyyden, adoptoi lapsen tai jotenkin hankkii yksinhuoltajuuden mut nainen ei suostunut. En syytä naista pätkääkään, mut muistan kyllä kaverin sydämen pohjasta tulevan itkun kun nainen ilmoitti että menee raskaudenkeskeytykseen tiettynä päivänä. Kaveri koki niin että nainen tappoi hänen lapsensa, itse en ehkä kokisi asiaa noin. Mut niin, onhan näitä ollut maailman sivu.

      Lainaa

    39. Petäjävaara 10.7.2018 15:56
      Tulos: -5 (7 ääntä)
      Niinhän se menee, ettei naisen tarvitse saada kuin hiukkasen spermaa tavalla tai toisella, niin elatusmaksut tulee ja mies on syyllinen. Lapsen etu on kaukana tällaisissa tilanteissa. Itse pitäisi tuollaista tilannetta lähinnä törkeänä petoksena, koska summat ovat huomattavia.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ammattipsykologi, ammatinvalintapsykologi, abortti, adoptio, imusolmuke