Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vihjailetko jotain?

"Olen ensimmäisellä viikolla ja himoitsen lihapullia"
Taustatietoja: Kyseessä on Facebookissa kiertävä viesti, jolla naiset yrittävät hämmentää miehiä kirjoittamalla statukseen: "Olen (oma syntymäkuukausi) viikolla, ja himoitsen (jotain herkkua)". raskaana

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 35 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Mr. Ällö 22.9.2011 6:35
      Tulos: +255 (477 ääntä)
      Craving meatballs? First take the meat, then lick the balls. Yum yum.

      Lainaa

    2. Tulos: +378 (440 ääntä)
      Terhi puhuu asiaa :D Kaverini laittoi tuommoisen päivityksen ja ensimmäinen ajatukseni oli, että "nyt oikeesti ämmä ne haarat yhteen tai laitan niihin munalukon!"

      Lainaa

    3. Tulos: +369 (405 ääntä)
      No voi, huomasin, että jotenkin "munalukko" sai tässä asiayhteydessä toisen merkityksen...

      Lainaa

    4. Tulos: +208 (256 ääntä)
      Niin, ja ehkä se "haarat levällään oleva ämmä" ei kuuluisi kategoriaan "kaverit".

      Lainaa

    5. Tulos: +220 (228 ääntä)
      Jonkin teorian mukaan noiden päivitysten kuuluisi levittää tietoisuutta rintasyövästä. En tiedä kyllä miten, kun naiset on vaan sitä mieltä, että miesten höynäyttäminen lisää tietoisuutta jotenkin. Ostaisivat ennemmin vaikka Roosa Nauha-tuotteita, niistäkin on enemmän apua syöpätutkimukseen kuin "hassunhauskat" statuspäivitykset Naamakirjassa.

      Lainaa

    6. Tulos: +95 (111 ääntä)
      Mun näkemän version mukaan tuo eka luku ei tule suoraan syntymäkuukaudesta, vaan syntymäkuukauden perusteella annetusta luvusta. "Jotain herkkua" taas tulee syntymäpäivän (esim. 8.pvä) perusteella. Nyt se on sitten paljastettu, eikä rintasyöpätietous leviä :(

      Lainaa

    7. Tulos: +66 (72 ääntä)
      Nyt paljastui kaikille tämänkin paskan idea. :D

      Lainaa

    8. Tulos: +138 (142 ääntä)
      En lähtenyt minäkään tuohon tällä kertaa mukaan. En viitsi säikyttää mutsia tai antaa ihmisille turhanaikasta puhuttavaa muka-raskaudestani. Eräskin miespuolinen työkaverini soitti tohkeissaan toisesta työkaveristamme, että tiesitkö että sekin oottaa vauvaa. Olin että täh, reippaasti yli 40-vuotias, onko muka totta. Tämä työkaveri sanoi että joo joo, se päivitti faceen että on 9 viikolla ja himoitsee jotain ruokia. Huokaisin syvään ja kerroin tälle työkaverille että se on feissariläppä. Kaveri hiljeni ja sanoi voi v*ttu, mä oon jo varmaan kymmenelle ihmiselle puhunu sen tyypin raskaudesta ja nyt se ei ookkaan totta. Jep jep :DD

      Lainaa

    9. Tulos: +106 (110 ääntä)
      Facessa oon löytänyt:" 5min ja 39 tuumaa" =Hiustenlaittoaika ja kengän koko "21m ja punainen" =Luokan koko+M, ja paidan väri" MISTÄ NÄITÄ REVITÄÄN? COSMOPOLITAN? ANNA?

      Lainaa

    10. Tulos: +70 (78 ääntä)
      Niin, ja jos nyt pilkkua lähdetään viilaamaan, niin 1. viikolla raskaana tarkottaisi aikaa 1-2 viikkoa ennen hedelmöitystä ja noin kuukautta ennen kuin voi tietää olevansa raskaana, joten äly hoi myös nuo onnittelijat... Vaikka ehkä itselle itsestäänselvyydet eivät niitä kaikille ole, jos itse ei raskaana ole ollut.

      Lainaa

    11. Tulos: +88 (92 ääntä)
      Oppari & elmo, olet täsmälleen ja vahvasti asian ytimessä. Oon itekin nainen ja mua on aina ärsyttänyt nämä "tietoisuutta levittävät jutut", ihan niiden keksimisestä asti. Ihan vain siksi, koska ne ovat kaksimielisiä, huomionhakuisia (miehiä kohtaan) eivätkä kyllä levitä mitään tietoisuutta mistään. Toissa- tai viime vuonna oli se, että piti vain yhdellä sanalla ilmoittaa, että missä tykkää säilyttää laukkuansa, ja news feedini ylikuormittui kaikenlaisesta "lattialla", "(keittiön)pöydällä"-shaissesta ja vink vink-hymiöitä perään. Roosa-nauha-like page tms. ja statukset, joissa esim. kerrotaan, kuinka vakava sairaus rintasyöpä on, edistäisivät oikeanlaista tietoisuutta, eivätkä tällaiset hämmentävät ja ärsyttävät raskausviikkopelleilyt.

      Lainaa

    12. Tulos: +18 (26 ääntä)
      aaaa nyt tajusin ton :DD oon nähny jollai "olen 8. viikolla ja himoitsen nallekarkkeja" ja nyt tajusin vasta..

      Lainaa

    13. Tulos: +45 (47 ääntä)
      Aikamoista miehien aliarvioimista jos uskoo, että kukaan näihin jekkukekkuihin enää lankeaa. Kappas, mitenkäs nyt kaikki eri yhteyksistä tutut naiset ovatkaan raskaana ja päättävät ihan yhtä aikaa kertoa siitä? Ekan kerran kun näin tällaisen (piti laittaa joku juoma sivilisäädyn mukaan, esim avioliitossa = olut, sinkku = siideri jne.) tosiaan hämmästelin miksi kaikki nyt yhtäkkiä tykkäävät kovasti ginistä koska kuulun niihin naisiin, joille näitä ei jostain syystä koskaan lähetetä, mutta nykyään niistä ei ole juuri muuta iloa kuin yrittää keksiä, mistäköhän arkisista asioista nuo uuteen kontekstiin repäistyt numerot ovat. Hauska elämä varmaan sillä, joka näitä kiertoviestejä rustailee...

      Lainaa

    14. Tulos: +22 (32 ääntä)
      Oon 7. kuulla ja himoitsen mozartin kuulia

      Lainaa

    15. Tulos: +14 (26 ääntä)
      olen 18. kuulla ja himoitsen tomaatteja...

      Lainaa

    16. Tulos: +29 (43 ääntä)
      Kato, kato, Mr. Ällöhän osaa kieliä :D

      Lainaa

    17. Tulos: +17 (59 ääntä)
      elmo: Facessa oon löytänyt:” 5min ja 39 tuumaa” =Hiustenlaittoaika ja kengän koko “21m ja punainen” =Luokan koko+M, ja paidan väri” MISTÄ NÄITÄ REVITÄÄN? COSMOPOLITAN? ANNA?
      saanko kysyä että kenen helvetin kenkä on 39 tuumaa

      Lainaa

    18. Tulos: +47 (51 ääntä)
      pointti oli ehkäpä juuri lisätä se tuuma sen numeron perään, darwin.

      Lainaa

    19. Tulos: -18 (42 ääntä)
      toi kengän koko ja hiusten laitto oli iha helvetin tyhmä, koska tarkotuksena oli laittaa kengänkoko tuumissa! vittu kenen jalka on koko 39 tuumaa??? vittu ei kenenkään! siihen ois kuulunu laittaa tuumakoko perkele, esim 40 = 9 tuumaa!!!!!!! kenen penis vittu olis 39 tuumaa pitkä???????????????????????? aamurage :D

      Lainaa

    20. Tulos: +11 (19 ääntä)
      lala: Eipä, se valopää joka ton käänsi suomeksi ei vaan osannut muuttaa sitä mihinkään suuntaan. Se osa toimii paremmin jenkkikokoina ilmotettuna. (Vai onko ne jenkkien kengänkoot nimenomaan tuumina? Fade to Google...)

      Lainaa

    21. Tulos: +16 (32 ääntä)
      anonyymi: pointti oli ehkäpä juuri lisätä se tuuma sen numeron perään, darwin.
      darwin? ehkä mieluummin einstein, tai vaikka sherlock?

      Lainaa

    22. Tulos: +16 (36 ääntä)
      Miksi ihmeessä Einstein tai Sherlock? Eikö Darwin passaa paremmin kun oli kerran väärässäkin ;)

      Lainaa

    23. Tulos: +19 (25 ääntä)
      Savannah: Oppari & elmo, olet täsmälleen ja vahvasti asian ytimessä. Oon itekin nainen ja mua on aina ärsyttänyt nämä “tietoisuutta levittävät jutut”, ihan niiden keksimisestä asti. Ihan vain siksi, koska ne ovat kaksimielisiä, huomionhakuisia (miehiä kohtaan) eivätkä kyllä levitä mitään tietoisuutta mistään. Toissa- tai viime vuonna oli se, että piti vain yhdellä sanalla ilmoittaa, että missä tykkää säilyttää laukkuansa, ja news feedini ylikuormittui kaikenlaisesta “lattialla”, “(keittiön)pöydällä”-shaissesta ja vink vink-hymiöitä perään. Roosa-nauha-like page tms. ja statukset, joissa esim. kerrotaan, kuinka vakava sairaus rintasyöpä on, edistäisivät oikeanlaista tietoisuutta, eivätkä tällaiset hämmentävät ja ärsyttävät raskausviikkopelleilyt.
      Itse linkitin wikipedia-artikkelin rintasyövästä ja muutamankin muun artikkelin Naamakirjaan, silloin kun nämä olivat ajankohtaisia. Muistaakseni ekana vuonna, kun näitä jekutusjuttuja oli, niin piti vain kirjoittaa rintaliivien väri - se nyt sentään etäisesti liittyi jotenkin rintoihin ja niiden kuntoon. Mutta nyt nuo päivitykset eivät liity asiaan mitenkään ja se on jotenkin loukkaavaa edes luulla, että näistä on enää mitään apua. Ja nyt puhuu ihminen, jonka läheisellä on ollut rintasyöväksi epäilty kyhmy.

      Lainaa

    24. Tulos: +8 (8 ääntä)
      lala: toi kengän koko ja hiusten laitto oli iha helvetin tyhmä, koska tarkotuksena oli laittaa kengänkoko tuumissa! vittu kenen jalka on koko 39 tuumaa??? vittu ei kenenkään! siihen ois kuulunu laittaa tuumakoko perkele, esim 40 = 9 tuumaa!!!!!!! kenen penis vittu olis 39 tuumaa pitkä???????????????????????? aamurage
      Nää on taas näitä todella taidokkaasti suomennettuja juttuja, varmasti alunperin englanniksi ja juuri noita tuumissa olevia kokoja käytetty. Mutta eihän hei sitä kannata ottaa huomioon, tai yleensäkään miettiä yhtään mikä sen tekstin sisältö on, kunhan vaan pääsee äkkiä spämmäämään kavereidensa seinät tukkoon <3

      Lainaa

    25. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Jaa. No enpä oo ikkään kuullu että nää rintasyöpään liittyis, mutta tulipa nyt sitten sekin selväks ett minkä takia oon poistanu meleko monta naispuoleista ystävääni mun facebookista.

      Lainaa

    26. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Oppari: Itse linkitin wikipedia-artikkelin rintasyövästä ja muutamankin muun artikkelin Naamakirjaan, silloin kun nämä olivat ajankohtaisia. Muistaakseni ekana vuonna, kun näitä jekutusjuttuja oli, niin piti vain kirjoittaa rintaliivien väri – se nyt sentään etäisesti liittyi jotenkin rintoihin ja niiden kuntoon. Mutta nyt nuo päivitykset eivät liity asiaan mitenkään ja se on jotenkin loukkaavaa edes luulla, että näistä on enää mitään apua. Ja nyt puhuu ihminen, jonka läheisellä on ollut rintasyöväksi epäilty kyhmy.
      Muistan kans ton rintaliivien väri-statuksen, ja mun piti mainita tästä tuossa mun aiemmassa kommentissa, mutta se sitten unohtui. :D Ja se on itse asiassa ainoa, johon olen koskaan osallistunut, koska statukseen piti kirjoittaa vain väri enkä ajatellut sen olevan niin ärsyttävä juttu, kuin nää viimeisimmät. Ja tosiaan tuokin, että se liittyi jotenkin etäisesti rintasyöpään.

      Lainaa

    27. Tulos: -17 (23 ääntä)
      joo.. mitä vittua te välitätte jostai tommosesta jos joku laittaa tai jatkaa nuita kiertokirje naistenjuttuja??? jos ei teitä kiinnosta nii antaa ääliöt olla. Oma on asiansa jos sellasia päivittelee? ei vissii oo omaa elämää että pitää tuntemattomien tilapäivityksiä feissarimokiksi laitella :D huh huh.. jos ei itteä kiinnosta nii antakaa olla.

      Lainaa

    28. Tulos: -7 (17 ääntä)
      hei oikeesti lukekaapas näitä kommentteja. kaikki täällä puhuu nyt rintasyövästä. ei ehkä kätävin tapa levittää tietoa siitä, mutta kuka voi ainakaan tämän julkaisun ja näitten kommenttien jälkeen väittää, etteikö tuo ois toiminu. ehkä sen tarkotuskaan ei ollu kertoo nimenomaan faktatietoo rintasyöpään liittyen esim sen yleisyydestä tms. vaan muistuttaa ihmisiä sairaudesta nimeltä rintasyöpä. ja siinä se onnistu. tuo on levinny facessa naisten keskuudessa ja mukana on ollu viesti siitä, että se liittyy juurikin rintasyöpään. ja sitä paitsi niin monet naiset kun ton ja kaikkien muidenkin tällesten mukaan tekivät edes yhden päivityksen ovat osoittaneet ottavansa rintasyövän tosissaan ja haluavansa välittää viestiä siitä. okei, tapa on ehkä omalaatuinen, mutta se on hyvällä asialla kuiteskin, joten musta ei kannata dissata niitä, jotka noita juttuja on päivitelly...

      Lainaa

    29. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Noi on kyllä ihan ihme p*****, ikinä en ole lähtenyt mukaan, vaikka on tullut noita yhteisviestejä frendeiltä "nyt höynäytetään miehiä silläjasillätavalla", ja pointti on? Eihän tämänkään "mokan" huijaus liity mitenkään rintoihin? Enkä muutenkaan ymmärrä miten tämä levittää sanomaa rintasyövästä, on siihen parempia ja asiallisempiakin keinoja!

      Lainaa

    30. Tulos: +3 (9 ääntä)
      Ahh, tää provosoiva wannabe-älykkö löytyi munkin feissarikamuista. Harmi ettei keskustelun loppu oo päätynyt tänne, oli nimittäin melkosen idioottimainen kissatappelu. :D

      Lainaa

    31. mahdollisesti minä 29.9.2011 22:37
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Ja mulle kun tuli ekana mieleen vanhemmat karkkilakkolupaukset. :)

      Lainaa

    32. Kunhan kysyn 2.10.2011 19:49
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Jauni: Ahh, tää provosoiva wannabe-älykkö löytyi munkin feissarikamuista. Harmi ettei keskustelun loppu oo päätynyt tänne, oli nimittäin melkosen idioottimainen kissatappelu.
      Miksi pidät häntä kaverilistallasi, kun hänestä et nähtävästi pidä? En ole koskaan tajunnut tällaista toimintaa.

      Lainaa

    33. EpäkohteliasÄrsyttäjä 9.12.2011 17:30
      Tulos: +3 (11 ääntä)
      Olen 284. viikolla ja himoitsen ämpärillistä paskaa. Piis.

      Lainaa

    34. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Siis millätavalla naiset luulee miehiä noilla jutuillansa huijaavan? Naisethan tossa jutussa o iha pihalla ja ainut mies joka siihe kommentoi osui aivan oikeaan... Siis WTF

      Lainaa

    35. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Kunhan kysyn: Miksi pidät häntä kaverilistallasi, kun hänestä et nähtävästi pidä? En ole koskaan tajunnut tällaista toimintaa.
      Minä ainakin aina nautin niiden tyhmille päivityksille nauramisesta, niiden tekijöille näpäyttämisestä, ja siitä seuraavasta Caps Lockkauksesta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: raskaus, rintasyöpä, naiset, kiertoviesti, himoitsen, viikolla, lihapullat