Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koskikeskus

"Koskari, Suomen p**seenreikä"
Taustatietoja: Tiuski on 16-vuotias teiniäiti, joka on tuttu jo julkaisuista Riitaa kulmakarvoista ja Sekalaisia, osa 26. Tiuski pitää blogia Tiuski's f*ckin' perfect life. Koskari

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 42 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +666 (696 ääntä)
      Ahhahhah.. hajosin tuolle viimeiselle kommentille.. Tuohan puhuu itsestään! :D

      Lainaa

    2. Mr. Ällö 15.9.2011 1:43
      Tulos: +255 (477 ääntä)
      "Koskari, Suomen perseenreikä."
      Sinne sitten. Nam nam.

      Lainaa

    3. Tulos: +643 (669 ääntä)
      Itse en menis haukkumaan ketään teinipilluksi,jos olisin 16-vuotias teiniäiti...

      Lainaa

    4. Tulos: +346 (364 ääntä)
      "Miiiiiieeeeelipide...kaikil saa olla omat mmiiiiieeeelipiteet...se on kato mun miiiieeelipide. Kaikil saa olla oma mielipide, sul on sun miiiiieeelipide ja mul on mun miiiieeelpide. Saaa sanoo oman mmmiiiiieeeelipiteen jos haluu!!!11" EIKÖ PERKELE IHMISET NYKYÄÄN MUUTEN OSAA PUHUA KUN AINA VETOAMALLA JOHONKIN NAURETTAVAAN MIIIIEEELIPIDE-ASIAAN?! Kun kaikki ei aina oo mitään mielipidekysymyksiä. Apinat kuvittelee, että mitä tahansa aivotonta saa möläyttää vetoamalla aina siihen et "..HEI SAA OLLA ERI MIELT JOS HALUU KOSK KAIKIL ON ERI MIIIIIEEEELIPITEET!!!111!1!"

      Lainaa

    5. Tulos: +237 (243 ääntä)
      Ja mitä tulee sen ah - niin tärkeän ja järkevän mielipiteen ilmaisuus - itse en ymmärrä ihmisiä, jotka verhoavat kaiken vittuilun ja pään aukomisen mieilipiteeksi. "Kai mulla nyt on oikeus sanoa mielipiteeni!?" - Kun on haukuttu joku päin naamaa. Minne katosi hyvät käytöstavat ja toisten hyvä kohtelu? Äiti opetti ainakin mulle, että jos ei ole toisesta hyvää sanottavaa, älä sano mitään.... Ei taida päteä enää nykyään.

      Lainaa

    6. Tulos: +168 (174 ääntä)
      Saa olla mielipide jos sen perustelee.

      Lainaa

    7. Tulos: +160 (162 ääntä)
      Ei tältä tyttörukalta voi odottaa kauhean järkeviä kommentteja, jos ihmisen mielestä Euroopan täytyy tukea Kreikkaa taloudellisesti, koska hän on käynyt siellä lomamatkalla ja kivaa oli.. Tiuskilla on blogi, jossa hän kirjoittaa mielipiteitä ajankohtaisista asioista kavereidensa ehdotusten mukaan. Kommentointi on vapaata, kunhan se noudattaa kaavaa: "sinulla on täysi oikeus olla samaa mieltä kanssani".

      Lainaa

    8. Tulos: +31 (93 ääntä)
      Mr. Ällö, I am dissapoint. Annetaan niin hyvät aineet kunnon ällöilyyn, pikkupillut esittelee persettä. Ja mistä kirjoitat kommentin?? Häpeä, kerrankin olisit voinut kirjoittaa kunnolla aiheeseen liittyvän kommentin...

      Lainaa

    9. Tulos: +87 (95 ääntä)
      Koskarin teinit on kyllä ihan omaa luokkaansa, että ei toi väärin oo.. :D Mietin vaan.. yks Tiuskin kavereista on osa tota Koskarin teinijengiä ja paksuna tottakai.

      Lainaa

    10. Tulos: -49 (103 ääntä)
      Öh. Minkä helkkarin takia Tiuski pitää tuolla tavoin "ilmiantaa" täällä nimen ja blogin kanssa? En sano, että olisin häneen itsekään erityisen rakastunut, mutta jos kerran kehitysvammaisille ei saa nauraa, miksi täällä sitten saa avoimesti mustamaalata muita yksityishenkilöitä, joilla on ns. vähän vaikea elämä? Menkää itseenne, ylläpito.

      Lainaa

    11. Tulos: +36 (40 ääntä)
      no tiuski kyllä asettaa itsensä aika helpoksi keskustelun kohteeksi tuollaisella käytöksellä, Don't Dish it Out if You Can't Take It !!!

      Lainaa

    12. Tulos: -19 (31 ääntä)
      Musta tälläsissä tilanteissa pitäs peittää koko nimi... ton nimittäin löytää Facebookista aika helposti ja seinällä komeilee TUOREET TAPAHTUMAT Kirjoitti käyttäjän Koskikeskus Seinälle: "Koskari... Suomen perseenreikä. "

      Lainaa

    13. Tulos: +27 (35 ääntä)
      On muuten hankala löytää facebookista tuo kaveri : ) Ps. Täysin samaa mieltä tuohon mielipiteellä perusteluun. Se on vähän sama asia niinku se että sanois "ei pahalla mutta oot hirveän näkönen."

      Lainaa

    14. Tulos: +64 (102 ääntä)
      tiuski teki saman virheen ku äitinsä, eli piti lapsensa, lolololol

      Lainaa

    15. Tulos: -5 (29 ääntä)
      Olipas tylsä Mr. Ällön kommentti!!! >:( Tuollahan oli vaikka mitä, pikkupillut ja perseet, mut silti joku tollanen kommentti??

      Lainaa

    16. Tulos: +33 (35 ääntä)
      KULMAKARVAT!!!

      Lainaa

    17. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Ja tuommosia asuu Tampereella.... Hyih!

      Lainaa

    18. Tulos: +53 (57 ääntä)
      Tiuskin yksityisyydestä huolestuneille: - Tiuski on kirjoittanut tämän julkiselle sivulle, josta kuka tahansa voi käydä lukemassa kaikkien keskustelijoiden nimet. - Tiuskin kommentti, kun hän kuuli keskustelun päätyneen tänne: "lol" - Tiuski kommentoi Feissarimokien julkaisua "Riitaa kulmakarvoista" vapaaehtoisesti omalla etu- ja sukunimellään.

      Lainaa

    19. Tulos: -2 (10 ääntä)
      Oletettavasti kysessä ei ole Oulun kaupunginosa? 0_o Jälleen kerran tunnen itseni sivistymättömäksi.

      Lainaa

    20. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Koskikeskus eli Koskari on myös Tampereella sijaitseva kauppakeskus, jota tässä nyt tarkoitetaan. Ja ei tosiaan vaatinut yhtään vaivaa löytää tämä kommentti ja samalla Tiuski koko nimineen vaikka hänen nimensä olisi ollutkin sensuroitu, eli sensurointia ei tarvita.

      Lainaa

    21. Tulos: +23 (29 ääntä)
      No onhan se jo ennen tätä huomattu, ettei Tiuskille luontainen lahopäisyys riitä, vaan hänellä tuntuu olevan kauhea tarve todistaa koko kansakunnalle olevansa kaiken ei-toivottavan ruumiillistuma.

      Lainaa

    22. Tulos: +25 (37 ääntä)
      "pikkupillut esittelee persettänsä ja angstaa" Selvästi kuulunut tuohon piiriin ja siellä koskarissa varmaan raskaaksikin tullut ;D

      Lainaa

    23. Tulos: +28 (42 ääntä)
      Pelastakaa joku se viaton lapsi tuolta akalta.. :(

      Lainaa

    24. Tulos: +29 (35 ääntä)
      Aika ironista, että Tiuski itse on teini pahimmasta päästä, mutta kuvittelee olevansa niin ihmeellisen erikoinen, ettei kuulu haukkumaansa kategoriaan. Toivottavasti lapsi ei peri äitinsä älynlahjoja, vaan pääsee tätä pidemmälle elämässään...

      Lainaa

    25. Tulos: +18 (22 ääntä)
      Jos teinipillut kerran esittelee persettään siellä, mitähän tuo Tiuski on itsekin tehnyt...

      Lainaa

    26. Tulos: -13 (17 ääntä)
      voin muute kertoo ettei tämä tiuski oo sama henkilö ku tossa jutussa "riitaa kulmakarvoista"

      Lainaa

    27. Tulos: +17 (17 ääntä)
      voin muute kertoo ettei tämä tiuski oo sama henkilö ku tossa jutussa “riitaa kulmakarvoista”
      Itsehän se siellä omalla kokonimellään kertoi olevansa.

      Lainaa

    28. Tulos: -8 (16 ääntä)
      Mua naurattaa aina lukia näitä kommentteja, kaikki haukkuu toisiansa, ja ei tunne ihmistä, ei siinä, en itekää tunne näitä tyyppejä, mutta elkää antako tommosten kirjotusten muokata ihmistää,,, täh ossaan kirjottaa=)=)= kts nam<3

      Lainaa

    29. Tulos: -19 (39 ääntä)
      No huhhuh! Miksi oletetaan, että 16v on teinipillu/jakorasia jos on tullu raskaaksi??! Tuon ikäisillä kun sattumoisin voi hyvinkin olla jo seurustelukumppani ja Tiuskin tuntien tiedän, että hänellä oli kumppani, joka kuitenkin lähti lätkimään. Hän ei ole 'jaellut' itseään + Hän on paras mahdollinen äiti lapselleen.

      Lainaa

    30. Tulos: +2 (2 ääntä)
      hauska juttu, mutta korjaisin nyt vaan sattumalta kun kyseisen liandro ***in tunnen niin hän on kyllä miespuolinen henkilö.

      Lainaa

    31. Tulos: -18 (24 ääntä)
      Sitä minä vaan, kun satuin uteliaisuudesta vilkaisemaan tuota blogia, niin Tiuskilla on tyttöystävä ja vauva. Eli siis hän on lesbo, mutta on silti synnyttänyt lapsen(?). Miten se on mahdollista? Keinohedelmöityksellä tai jotain? Olen selvästi tyhmä, mutta jaoin ajatukseni teillekin.

      Lainaa

    32. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Minä: Sitä minä vaan, kun satuin uteliaisuudesta vilkaisemaan tuota blogia, niin Tiuskilla on tyttöystävä ja vauva. Eli siis hän on lesbo, mutta on silti synnyttänyt lapsen(?). Miten se on mahdollista? Keinohedelmöityksellä tai jotain? Olen selvästi tyhmä, mutta jaoin ajatukseni teillekin.
      Tiedätkö mitä tarkoittaa bi-seksuaali?

      Lainaa

    33. Tulos: +3 (11 ääntä)
      teiniäiti!? voi lapsiparkaa....

      Lainaa

    34. Tulos: +2 (2 ääntä)
      paras oli se kohta kun huomasin että liandron kuvan päälle on laitettu tommonen muija sensuuri. tunnen tuon liandron, ja hän on mies.

      Lainaa

    35. Tulos: +4 (4 ääntä)
      No mitäs muuta tähän vois sanoa : ''Nomen est omen''

      Lainaa

    36. Ällön Fani -95 2.10.2012 1:30
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Viimeinen kommentti 16-vuotiaalta :DD

      Lainaa

    37. Tulos: 0 (0 ääntä)
      http://areena.yle.fi/tv/1655585

      Lainaa

    38. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Hyi... Ton blogii ku kattoo nii hirveit duckface ja herutuskuvii. Ja ite näytelly perseen lisäks pilluu ku on teiniäiti. :'D

      Lainaa

    39. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Yritin vilkaista tuota blogia... Sain ehkä viis sekuntia kattottua, kun alko jo päätä särkemään blogin värivalintojen takia...

      Lainaa

    40. Tulos: -2 (6 ääntä)
      W-: “Miiiiiieeeeelipide…kaikil saa olla omat mmiiiiieeeelipiteet…se on kato mun miiiieeelipide. Kaikil saa olla oma mielipide, sul on sun miiiiieeelipide ja mul on mun miiiieeelpide. Saaa sanoo oman mmmiiiiieeeelipiteen jos haluu!!!11″ EIKÖ PERKELE IHMISET NYKYÄÄN MUUTEN OSAA PUHUA KUN AINA VETOAMALLA JOHONKIN NAURETTAVAAN MIIIIEEELIPIDE-ASIAAN?! Kun kaikki ei aina oo mitään mielipidekysymyksiä. Apinat kuvittelee, että mitä tahansa aivotonta saa möläyttää vetoamalla aina siihen et “..HEI SAA OLLA ERI MIELT JOS HALUU KOSK KAIKIL ON ERI MIIIIIEEEELIPITEET!!!111!1!”
      Mielipide on kuin peräaukko. Kaikilla semmoinen on ja ne kaikki haisee.

      Lainaa

    41. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Mitähän nykyään kuuluu Tiuskille, tai esimerkiksi Cannalle?

      Lainaa

    42. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Blog is open for invited readers only... Nyt on eliittitekstiä varmasti blogi täynnä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Koskikeskus, Koskari, Tiuski

  • Uusimmat

  • Kategoriat