Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Riitaa kulmakarvoista

"Mitkä on noi kulmakarvat?"
kulmakarvat Lähettänyt: Enye

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 200 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +455 (501 ääntä)
      Nuoriso voi pahoin. :(

      Lainaa

    2. Tulos: +947 (995 ääntä)
      Mitkä kulmakarvat :D

      Lainaa

    3. Tulos: +693 (771 ääntä)
      Toi keskustelu ei minusta oikeasti kuuluisi tänne. Se on liian henkilökohtaista. Mutta kuva on hyvä. Itse kulmakarvoista. En ole koskaan ymmärtänyt, että miksi ne pitää kaikki poistaa. Eikö kulmakarvoilla ole ihan oikea tehtäväkin (mm. estävät hien valumista silmään)?

      Lainaa

    4. Tulos: +376 (422 ääntä)
      Olen samaa mieltä J-P:n kanssa. Tädin ensimmäiseen kommenttiin asti hauska, siitä eteenpäin liian henk.koht! Olen muuten nähnyt paljon törkeämpiäkin kulmakarvoja: esim. meidän lähikaupan kassatäti näyttää siltä, kun kulmakarvat olis piirretty 2cm paksulla merkkaustussilla ja vielä vapisevalla kädellä.

      Lainaa

    5. Tulos: -174 (454 ääntä)
      Kirjootus tyylistä päätellen olivat pohojalaasia, et ei mikään ihme kommenttien taso.

      Lainaa

    6. Tulos: +427 (519 ääntä)
      Tytön kulmakarvoista luulin, että oli menossa esiintymään klovnina johonkin... Mutta jos on pelle päivästä toiseen, niin mikäs siinä.

      Lainaa

    7. Tulos: +106 (130 ääntä)
      Kappas vaan, ei oo montaa päivää kun bongasin tän kuvan. Se loppukeskustelu mikä on tän jälkee tullu oli hauskempi ku tää pitkä litania.

      Lainaa

    8. Mimmukka A.K.A Kärttyli 3.2.2011 15:22
      Tulos: -44 (236 ääntä)
      Hahhaa, karmeet kulmat ja nolo täti. Miten niin henkilökohtaista? FB on julkinen foorumi eikö?

      Lainaa

    9. Tulos: +67 (117 ääntä)
      On kyllä jännä keskustelu :D:D:D:D:D On siinä tädillä nyt hetkeksi varmaan miettimistä... Ja noi kulmakarvat on kyllä aika... jännät. Mä oon aina miettiny, että miks pitää piirtää kulmakarvat, ei niitä varmaan kaueen monet kato, tai en mä ainakaan? :o

      Lainaa

    10. Tulos: +177 (199 ääntä)
      Noi kulmakarvat :'---------------------DDD

      Lainaa

    11. Tulos: -2 (382 ääntä)
      @Mimmukka, täti ei ole mitenkään nolo. Nuo kakarat siinä on ihan hakoteillä.

      Lainaa

    12. Tulos: +34 (128 ääntä)
      kamalat kulmat kyllä, mutta samaa mieltä ettei keskustelua ole ihan asiallista laittaa tänne. liian henkilökohtaista.

      Lainaa

    13. Tulos: +122 (190 ääntä)
      Pelkkä kuva kulmakarvoist olis tosiaan riittänyt, kuten J-P sanoi. Ne oli jo itsessään aika vitsi! Keskustelu oli puuduttavaa luettavaa. Olis toi tätikin lopettanut ajoissa, eikä ollut noin nolo, vaikka tuo keltainen teini alkoikin vinkumaan.

      Lainaa

    14. Tulos: -19 (249 ääntä)
      minkä taakseen jättää sen edestään löytää... toivottavasti nää teinit edes JOSKUS ymmärtävät jotain mitä niille sanotaha... täti on kyllä hyvällä asialla...

      Lainaa

    15. Tulos: -54 (280 ääntä)
      Jos mää oisin Mirka... Niin hoitelisin tuon tätin kasvatuksen ennen kulmakarvojen kasvatusta...

      Lainaa

    16. Tulos: +55 (195 ääntä)
      Jeps.Tädillä pysy muuten ihan mopo käsissä, mut tuollasten arkaluontoisten asioiden paljastelua face-profiilissa(/muussa julkisessa mediassa) en sulattais.Eniten tuossa kuitenki vitutti teinien uhmakas asenne ja kielenkäyttö puoleen jos toiseen.Asioista voi myös kirjoittaa ilman tuota äksdeetä ja ihku-kieltä, antavat kovin lapsellisen kuvan kirjoittajasta. Toki tämä vaatii samaan aikaan ajattelua, mikä saattaa olla liian vaativaa useille :)

      Lainaa

    17. Tulos: +177 (207 ääntä)
      Jos haluaa ajella kulmakarvat pois, niin miksi pitää piirtää ne takaisin. Eikö se jo muutenkin näytä tarpeeksi friikiltä?

      Lainaa

    18. Tulos: +38 (68 ääntä)
      LOISTAVA avautuminen! :'DDDDD

      Lainaa

    19. Tulos: +157 (175 ääntä)
      Ei hitto ei kukaan voi haluta noin kauheita "kulmakarvoja".

      Lainaa

    20. Tulos: +132 (240 ääntä)
      Jeah, täti rulas ja kulmikset oli oikein viihdyttävät. Pakko myöntää, että hieman henkilökohtaiseksi meni, mutta ne teinivinkumiset oli omalla tavallaan viihdyttäviä :D ....ja huutonaurua tuli kommentista : nukahtanut kahvikuppien päälle...

      Lainaa

    21. Tulos: +53 (69 ääntä)
      Onko kulmakarvat mainittu jo :DDDDDDDDDDDD

      Lainaa

    22. Tulos: +106 (120 ääntä)
      Noi on aivan JÄRKYTTÄVÄT!!! X´D

      Lainaa

    23. Tulos: +85 (131 ääntä)
      Voi ei.... Kulmat liian korkealla, palloksi piirretty ja sama paksuus. opettelis luonnollisesti piirtään, niistä saa nätit jos vain osaa~ ps. keltainen kommentoija wut? 15-v elämä on aina rankkaa 8'''D

      Lainaa

    24. Vai että täti rulas?! 3.2.2011 23:58
      Tulos: +248 (332 ääntä)
      Kulmakarvat olivat aivan järkyttävät. Ei siitä sen enempää, mutta pakko oli lukea tuo keskustelu loppuun kun alkoi tulla tuolta tädiltä sen verran häiriintynyttä kommenttia. Ensinnäkin: "Kirosanat saat jättää sinne omahan päänuppihis" Missä kohtaa Mirka kiroili? "Turpa kii" ei tietääkseni ole kirosana. Missä kohtaa Mirka haukkui ketään? Itseäni on läpi elämäni (nyt 31 vee) ärsyttänyt suunnattomasti ihmiset, jotka kuvittelevat että vanhempia pitäisi kunnioittaa ja heillä olisi joku automaattinen oikeus neuvoa toisia ilman pyyntöä vain koska he ovat vanhempia. Kyllä jokaisen on ansaittava nuo oikeudet omilla teoillaan ja jos tuollainen täti tulisi minua neuvomaan, niin sanoisin kyllä pahasti. Toisin kuin Mirka.

      Lainaa

    25. Tulos: +44 (174 ääntä)
      en kyllä itse rupeais tuolla tavalla kenenkää kaverin tädille aukomaan, kuten toi keltanen, häveetköö sitte tulevaisuudes ku kävelee täti jossain vastaa.

      Lainaa

    26. Tulos: +46 (136 ääntä)
      ei tänne, Mirka ja keltasena esiintyvä 15 v aivan liian raakileita. Jos eivät kestä tuota tädin kritiikkiä, niin nehän sekoo koko Suomen kritiikistä. Nyt järkeä käteen.

      Lainaa

    27. Tulos: +156 (210 ääntä)
      Täti oli kyllä oikealla asialla, mutta oli itse paljon asiattomampi. Eihän Mirka mitään kiroillut? o_O Itse olisin sanonut pahasti jos tätini tulisi mulle selittämään meikkaamisestani ja kuinka en kunnioita vanhempia. Ei tollasta vainoharhasta psykopaattia tarvitsekaan arvostaa sen enempää kuin nuorempiakaan ihmisiä.

      Lainaa

    28. samaa mieltä 4.2.2011 2:19
      Tulos: +109 (247 ääntä)
      kaikilla 15-vuotiailla on vaikeeta joo, mut suurin osa 15-vuotiaista ei kuitenkaan joudu viettämään teinivuosiaan nuorisokodissa. ja tuo täti tässä on kyl ihan täys mulkku. nuoriso käyttää just sitä kieltä mitä ne nyt käyttää ja mun mielestä on ainakin kiva nähä et ees yks kavereista puolustaa tässä mirkaa. nim. 29 veeeeee

      Lainaa

    29. Tulos: -32 (148 ääntä)
      Voi hyvää päivää!! Jo on aurinkoinen tulevaisuus noillakin nuorilla! ÄO= kengän numero...

      Lainaa

    30. Tulos: +106 (208 ääntä)
      Kulmakarvoista viis, pahinta tässä ketjussa oli tuon tätin (ja muidenkin) todella ilkeät ja ikävät kommentit! Jokainen saa piirtää vaikka täydet ympyrät tussilla silmiensä ympärille, en ymmärrä miten kukaan jaksaa kommentoida ja valittaa toisen ulkonäöstä... Aina hetkellisesti kuvttelen, että Suomi on upea paikka asua siinä mielessä, täällä voi kuka tahansa näyttää ja olla mitä tahansa. Ja sitte taas saa nähdä tällasta surkeeta muiden asioihin pahantahtoista puuttumista, ilkeilyä ja valitusta. Hävetkää jokaikinen! Hyvä että joku kaveri puolusti tätä Mirkaa.

      Lainaa

    31. Tulos: -187 (267 ääntä)
      No uffuf! Onhan näitä omia kommentteja kiva lukea feissari mokista! :D terkuin. SE KELTAINENEN 15 vuotias! :D Huoh. Mä oon niin kamala nytten, kun en osaa käyttäytyä jtn ihmistä kohtaa? :P Oivoi. HEI NYT ON VUOSI 2011 ! :D Hah. :D Valittakaa niin kauan ku jaksatte, se ei mua pahemmin kirpaase :D Joo ja me pohojanmaalaset ollaa vähä tyhmiä, kiitos SAMOIN :) Tv. Tiuski Viertola

      Lainaa

    32. Tulos: -91 (153 ääntä)
      Mä en häpeä itseäni, enkä muita! Jokanen taplatkoon omalla tyylillänsä, minä tällä ;) Tv: Tiuski Viertola

      Lainaa

    33. Tulos: +48 (74 ääntä)
      Huhuh, kylläpäs on kannustava tätyskä

      Lainaa

    34. Tulos: +95 (173 ääntä)
      ..."Nyt on vuosi se-ja-se" ei ole mikään tekosyy epäkohteliaisuudelle. Jos ei osaa kuin haukkua toista ja käyttäytyä huonosti, niin pitäköön suunsa kiinni. Itse olen 23-vuotias ja yritän olla haukkumatta tai loukkaamatta ketään. Eipä ole vihamiehiä ilmestynyt. Nykyajan epäkohteliaat teinit, tosin... luuletteko saavanne töitä tuollaisella asenteella? Anteeksi vain, mutta ei onnistu. Joudutte todennäköisesti vain kadulle romanikerjäläisten sekaan.

      Lainaa

    35. Tulos: +75 (87 ääntä)
      mitkä ON noi kulmakarvat. hiukan paras kommentti. repeilly tolle jo pari tuntii jees. etusivutavaraa. ehdottomasti

      Lainaa

    36. Tulos: +141 (199 ääntä)
      Eikö muut kommentoijat ole olleet teinejä? Silloin oma elämä voi tuntua tosi rankalta (etenkin jos ei voi asua vanhempiensa luona...) ja teininä on myös ihan sallittua olla dramaattinen, lapsellinen, uhmakas, kiroilla jne. Aikuisen ja etenkin nuoren läheisen (kuten tämä täti) pitäisi ymmärtää tämä ja antaa nuorelle aikaa aikuistua; toki myös palauttaa nuorta maan pinnalle ja sanoa milloin menee yli. Onko aikuisille ylivoimaista asettua väillä nuoren kenkiin ja miettiä asioita tämän kannalta? Musta nämä tytöt vastaili ihan asiallisesti ottaen huomioon heidän ikänsä ja varsinkin keltainen puolusti ystäväänsä niin kuin kuuluukin! Kyllä nämäkin tytöt aikuistuu aikanaan eivätkä varmaan muutenkaan esim. työhaastattelutilanteessa käyttäytyisi noin... Eikö muut muka ole koskaan suuttuneet ja sanoneet pahasti ja aivan tyhmiä asioita? ;) Monet käyttäytyvät nykyään netissä samoin, vaikka ei tietenkään pitäisi. Jännä juttu muuten, mutta me nykyiset kolmekymppiset, työssäkäyvät, asialliset aikuisetkin oltiin niin mahdottomia silloin teininä... niin kuin nuoret AINA, sukupolvesta toiseen! Vahingonilo taitaa tosiaan olla paras ilo? Nuorena monet meikki- ja vaatekokeilut epäonnistuu ja onhan se sitten kiva nauraa niille maanlaajuisesti. Ja alkaa tehdä ihmisistä luonneanalyyseja ja maalata näiden tulevaisuutta YHDEN nettikeskustelun perusteella! Se on minusta äärimmäisen lapsellista ja typerää ja täysin suhteetonta.

      Lainaa

    37. Tulos: -68 (122 ääntä)
      Yhdyn kolkyt nikkiin :D Oivoi. Älkää jaksako valittaa, maailma on julma :D nii.i ja jos me ollaan sit niin TEINEJÄ , niin mitäs tuo tätyli höpöttelee? :D Mmm... Tulkaa ite tänne laitokseen arvosteltavaksi ;);)

      Lainaa

    38. Tulos: +67 (93 ääntä)
      Hyi helvata mitkä kaaret, ei noi ole edes kulmakarvat-nimeä ansainnu

      Lainaa

    39. Tulos: +59 (91 ääntä)
      ''no en mä pidä kulmakarvoi kun ne on ahdistavia'' :''D Hoho. Mäkään en pidä ripsiä, ne on ahdistavia jotenkin.. En tiiä nauroinki silti enemmän tolle melkein seuraavalle kommentille ''No siis mä oon aatellu että kasvatan ne takas''. Koita päättää.

      Lainaa

    40. Tulos: +4 (88 ääntä)
      eikö kaikilla oo omat tyylinsä? en ymmärrä miks ihmiset kuluttaa aikaansa mihinkään muuhun kuin toisten haukkumiseen? tuo alentaa niin paljo itsetuntoa että katsokaa peiliin ja miettikää jos joku muu tulisi sanomaan teille noin!!!

      Lainaa

    41. Tulos: +39 (93 ääntä)
      Mua pistää vähän mietityttään,että miten yhet kulmakarvat voi aiheuttaa tämmösen haloon?kuinka tylsä elämä ihmisellä täytyy olla,jos ei oo mitään muuta tekemistä ku tulla tänne haukkumaan ihmisten kulmakarvoja?:D eiköhän nyt vaan anneta kaikkien elää ja olla niinkun ne haluaa ja myös näyttää siltä miltä ne haluaa. en usko että tän kyseisen tytön kulmakarvat vaikuttaa niin paljon teijän elämään että tästä piti nousta tämmönen meteli :D ihan vinkkinä vaa,keksikää itellenne jotain järkevää tekemistä,sen sijaan että tuutte haukkumaan tänne tuntemattomia ihmisiä ja niitten ulkonäköä. ja mun mielestä kellään joka tulee arvostelemaan toisia ihmisiä niitten ulkonäön perusteella,ei oo varaa haukkua muita "teineiksi" tai "lapsellisiksi". miettikääpä sitä<3

      Lainaa

    42. trolley troll 4.2.2011 14:46
      Tulos: +18 (50 ääntä)
      Mitä jos maalais nenästä alaspäinki nii näyttäis vähä sievemmältä.

      Lainaa

    43. Tulos: +78 (118 ääntä)
      Mitäpä väliä sillä on kuka miltäkin näyttää? Kaikkienko samaan muottiin pitäisi sopia? Minulle tuli pahamieli varsinkin tädin kommenteista. Ilkeää. Mielipiteensä saa sanoa, ei ne kulmakarvat minustakaan hienot olleet, mutta miksi joku "täti" - aikuinen?- hyökkää tuolla tavalla nuoren kimppuun? Huh, ahdistavaa..

      Lainaa

    44. Tulos: +46 (80 ääntä)
      Ei minustakaan tuo kommentti tädiltä ollut mitenkään mukavasti sanottu! Ja ei todellakaan täydy olla samanlainen kuin muut, jokaisella on omat tyylit, on poppareita,hevareita,skinejä,emoja jne. mutta miksi ihmeessä joku moittii sellaista ihmistä jostain asiasta mistä hän itse pitää.mikä maailma tämä olisi jos kaikki olisivat samanlaisia?=o

      Lainaa

    45. Tulos: +27 (67 ääntä)
      Jokaisella on omat tyylinsä! Ja mikäs järki siinä olis jos kaikki näyttäisivät samalta?=o Minunkin mielestäni tädin kommentit olivat vähän töykeitä ja ilkeästi sanottuja.. eikä minun mielestäni tuo ystävä ole mitenkään pahasti sanonut olisin minäkin puollustanut ystävääni tuollaisessa asiassa koska kukaan ei voi kantaa tuollaista taakkaa yksin itsetuntohan tuossa laskee? eikä tämä yhteis haukkuminen mitenkään kivaa ole tuon tytön mielstäkään! Ja jos kulmat eivät tyttöä itse haittaa niin miksi niiden pitäisi haitata muiden elämää :o

      Lainaa

    46. Tulos: -16 (128 ääntä)
      Tiina: "Oivoi. Älkää jaksako valittaa, maailma on julma :D nii.i ja jos me ollaan sit niin TEINEJÄ , niin mitäs tuo tätyli höpöttelee? :D Mmm… Tulkaa ite tänne laitokseen arvosteltavaksi ;) ;)"
      ---- apua, onneks mulla on pää kunnossa ja järki tallella niin ei tarvi johonki laitokseen mennä :D

      Lainaa

    47. Tulos: +56 (90 ääntä)
      hmmm.. vaikka olisi järki päässä niin silti voi joutua laitokseen nimittäin minäkin asun laitoksessa! eikä se ole mitenkään mukava paikka ja ei se riipu pelkästään itsestään että asuuko laitoksessa, koska se voi johtua esim.perheenasioista tai jostain muusta!!!!!!

      Lainaa

    48. Tulos: +6 (62 ääntä)
      tsumpra: aika tökerösti mun mielestä sanottu tuo "...pohojalaasia, et ei mikään ihme kommenttien taso" itekki oon pohjanmaalta, enkä tietääkseni mikään laitoskersa joka käyttäytyy ku kolme vuotias.

      Lainaa

    49. Tulos: -39 (111 ääntä)
      Tiina: “Oivoi. Älkää jaksako valittaa, maailma on julma :D nii.i ja jos me ollaan sit niin TEINEJÄ , niin mitäs tuo tätyli höpöttelee? :D Mmm… Tulkaa ite tänne laitokseen arvosteltavaksi ;) ;) ”
      ----
      "apua, onneks mulla on pää kunnossa ja järki tallella niin ei tarvi johonki laitokseen mennä :D"
      ---- Mutta taidat olla muuten ihan vitun tyhmä :D

      Lainaa

    50. Tulos: +66 (92 ääntä)
      "eikö kaikilla oo omat tyylinsä? en ymmärrä miks ihmiset kuluttaa aikaansa mihinkään muuhun kuin toisten haukkumiseen? tuo alentaa niin paljo itsetuntoa että katsokaa peiliin ja miettikää jos joku muu tulisi sanomaan teille noin!!!"
      Tuon ikäisenä tulee mahdollisesti ensimmäisiä kertoja kokeiltua meikkejä ja eri meikkityylejä, eikä lopputulos ole aina ihanteellinen. Jos itse olisin tuo tyttö, niin toivoisin ettei kukaan kavereistani päästäisi minua ulos tai antaisi julkaista itsestäni kuvia näyttäen Pelle Hermannilta. Kerran se kirpaisee, mutta varmasti kiittelisi kavereitaan kun itsekin tajuaa miten idioottimaiselta näyttää noissa töherryksissä.

      Lainaa

    51. Tulos: -30 (88 ääntä)
      Kuules nyt J. ehkä kaikki eivät halua olla samanlaisia kuin kaikki muut! Eikä minun mielestäni ole mitenkään mukavaa lukea näitä kommentteja jotka koskevat tätä kyseistä tyttöä koska jos hän pitää niistä niin miksi muut vaivautuvat haukkumaan häntä?? :ooo Ja ymmärrän jos hänen ystävänsä eivät ole sanoneet hänelle että hänen pitäisi jäädä sisälle koska jos hänen ystävänsä ovat sellaisia jotka eivät välitä ulkonäöstä vaan luonteesta... minullakin on ystäviä jotka eivät pidä kulmakarvoja jos ne kerran ahdistavat henkilöä niin miksi muiden täytyy tulla "motkottamaan" hänelle siitä?=000 Sanon vain että tämä Tiina on todella järkevä tytsy joka pitää ystävänsä puolia eikä anna asian vain olla!!! Minä ainakin kaipaan tuollaisia ystäviä jotka eivät jätä sen takia miltä näytän kyllä minä uskon että teilläkin on omanlaisia ystäviä?????

      Lainaa

    52. Tulos: -81 (113 ääntä)
      Mä oon paras! hahahaha. Kiitooooksia nick asd ;) Ja tässä maailmassa ei pärjäis jos aina puhuis nätisti takasi. Jotka ymmärtää vasta sitte ku suututaa! :D

      Lainaa

    53. Tulos: +61 (121 ääntä)
      Olen samaa mieltä siitä, että Tiina on todella hyvä kaveri kun puolustaa varsinkin tuota tätiä vastaan. Tiina on oikeassa kun haukkuu tädin, sillä mikä aikuinen ihminen tulee uhkailemaan, että "jätän sut sinne viikonlopuksi" vain siksi, että on eri mieltä jostain ulkonäköasiasta. Eikä kyseessä edes ole tädin naama!

      Lainaa

    54. Tulos: -31 (51 ääntä)
      Hei oikeesti miks kaikki vaan aukoo päätään täällä Älkää kiusakko mun kavereitaaa MUHHAHHAHAAA siis tota "Mirkaa"

      Lainaa

    55. Tulos: -21 (55 ääntä)
      Mäki asun laitokses ja olkaa itte täällä missä hoitajat huutaa pää punasena korvan juures

      Lainaa

    56. Tulos: -202 (224 ääntä)
      HAHAAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!! MITÄ VITTUA TE SAATANAN TUNTEMATTOMAT NORSUT JOTKA KÄÄRIYDYTTE MAKKARANKUORIIN OOTTE SANOON MUISTA MITÄÄN??? VITTU TIIOKS ETTÄ MÄ OON TOI TYTTÖ JOKA ON TOSSA KUVASSA MUAUAUAUAUJAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!!!! VITUN PELLET SAATANAN NEEKERIN NUSSIJAT ;;)))) EI VITTU MUN MUTSIKI VAAN NAURAA TEILLE TE YRITÄTTE TEHÄ MUSTA JTN VITUN PASKAA IHMISTÄ SEN TAKII KU MUL EI OO KULMAKARVOOOI MUAHAHAHA.. EI VITTU MITEN SÄÄLITTÄVÄÄÄ!!!!!!!! TE TEETTE ITTESTÄNNE NIIN VITUN TYPERIÄ TOMMOSET 20-50 VUOTIAAT PASKA LÄJÄT TULEE TÄNNE ARVOSTELEEN KU VITTU ITELLÄ ON HIEKKAA ESINAHAN VÄLISSÄ VITTU NYT TÄÄ ALKAA RIITTÄÄ ETTÄ PIAN MÄ TUUN KOKO VITUN VIRON MAFIAN KAA TEIJÄN OVEN TAAKSE JA SIT SELVITELLÄÄN NÄÄ JUTUT PÄIN NAAMAA ;:;DDDDDDD JA RAMZI SEKÄ TIINA ON NIIN VITUN PARHAITA TYYPPEJÄ ETTÄ EI VITTU MITÄÄ RAJAAAA EI MAAILMASSA OO PAREMPIA IHMISIÄ NÄHTYKÄÄÄ KÄY VARMAAN KATEEKS KOSKA TEILLÄ EI OO OIKEITA YSTÄVIÄ ;PPPP<3<3<3<33<333

      Lainaa

    57. Tulos: -30 (50 ääntä)
      Kiitos tuomo olet todella mukavan oloinen ihminen (:::

      Lainaa

    58. Tulos: +96 (98 ääntä)
      nopiasti menny tämäki homma naurettavaksi täällä... :)

      Lainaa

    59. Tulos: -82 (86 ääntä)
      Öö ja sä oot sanoon jtn?=ooo

      Lainaa

    60. Voiherrajjee 5.2.2011 0:58
      Tulos: +79 (87 ääntä)
      Noi ''kulmakarvat'' ON IHAN HIRVEÄT!! 'miettikää jos joku tulis teille sanoon noin' << mä ainakin olisin kiitollinen myöhemmin jos ois ikinä ollu tollanen meikkaustyyli! Toi olis selvästi nätti tyttö, jos olis omat ja luonnolliset kulmakarvat..

      Lainaa

    61. Tulos: +55 (83 ääntä)
      En tier mut tuo keltanen pissis oli kyl niin säälittävä, et huhhuh :D Ja en nyt noist "kulmakarvoistaka" tier, olisin itekki ehkä antanu vähä palautet :DD

      Lainaa

    62. Voiherrajjee 5.2.2011 1:08
      Tulos: +61 (85 ääntä)
      Ja lisäys vielä: Loppua kohden täti meni täysin asiattomaksi.. siinä samaa mieltä että hyvä, että kaveri puolusti (vaikka senkin olisi voinut tehä paaaljon asiallisemmin!)

      Lainaa

    63. Tulos: +59 (67 ääntä)
      Eikö tolle Mirkaa esittävälle hahmolle vois selvyyden vuoksi piirtää samanlaiset kulmat?

      Lainaa

    64. kasvaa tai sitten ei 5.2.2011 2:01
      Tulos: +50 (58 ääntä)
      Ei muuten kannata nyppiä kulmakarvoja loputtomiin, ne ei välttämättä kasva takaisin ja jos kasvaa ne voi kasvaa paljon vaaleampana. Kokemusta on.

      Lainaa

    65. Tulos: -130 (150 ääntä)
      Mä oon tiedoks vaan kasvattanu ne vitun kulmat takasi että painukaa te kotionne itkeen saatana!!!!!!!!!!!! tulkaa päin naamaa pilllittäään!

      Lainaa

    66. Tulos: +94 (110 ääntä)
      ensi nauretaan ja vittuillaan, sitten itkupotkuraivarit, uhitellaan, kovistellaan ja itketään.. niihän se menee...

      Lainaa

    67. Tulos: -40 (52 ääntä)
      OSTAKAA ELÄMÄ!!!!

      Lainaa

    68. Tulos: -25 (61 ääntä)
      vau. panisin! ja kaikkia kolmea hiekkaa esinahan alla!

      Lainaa

    69. Tulos: +81 (95 ääntä)
      Viron mafia?!?!?!?????? :O Muahahahahahha!!!! Siis uhkaileeko se todellakin Viron mafialla? Voi elämän karut kävyt miten paljon teini agstaa noihin kahteen tyttölapseen voikaan mahtua!

      Lainaa

    70. Tulos: +130 (140 ääntä)
      Olin Mirkan puolella, mutta jos tämä nimimerkki asd on sama henkilö, niin ei hyvää päivää. Pisteet katos ja ropisten. Toivon että muistat tämän kolmen-viiden vuoden päästä ja ymmärrät miten säälittävä olit.

      Lainaa

    71. Tulos: +64 (94 ääntä)
      Ei helkkari mitkä kulmat. Mä en oo hetkeen nauranu näin paljoo! Mun täytyy kyllä antaa tädille pisteet, kun edes koitti saada tota likkaa käsittään, et luonnolliset kulmat olis paljon kauniimmat kun tollaset tussilla piirretyt puoliympyrät. Tokkopa täti pahalla, vaan mä luulen, et se vaan halus, et tuolle tytölle koko Suomi ei naurais. Tietty jokaisella tyylinsä ja jos haluaa ihan väkisin näyttää typerältä, niin by all means. Kannattaa kuitenkin samalla myös hyväksyä se, että kaikki nauraa jos ihan väkisin haluaa maalata naamansa pelleksi. Tytölle vinkiksi, että kasvata kulmakarvat takaisin ja anna vaikka kosmetologin värjätä ja muotoilla ne oikein, kun itse ei näytä oikeen hyvä tulevan...

      Lainaa

    72. Tulos: +26 (50 ääntä)
      hähähää!!! saatana miten hyvä setti! hienosti eskaloituu. jos haluavat pitää "henkilökohtaiset asiat" piilossa, niin profiilin sai pimentoon tai jotain? piirretyt kulmakarvat kuuluu teini- ikään siinä missä "siis vittu mä oon niiiiin kännis" ja meikkausvinkkien ottaminen sirkuspelleiltä. jatkakaa!

      Lainaa

    73. Tulos: +26 (62 ääntä)
      jos toi täti olis oikeesti välittäny tästä tytöstä niin se olis kasvotusten jutellu sen kanssa ja ystävällisesti huomauttanu et noi kulmat ei ehkä oo parhaat mahdolliset ja NEUVONU et miten niistä saa nätit. mä en ymmärrä nykypäivän aikuisia kun missään asiassa ei voi neuvoa kun "kaikessa pitää pärjätä ite"! ja vaikka nyt onkin kyse näin pienestä asiasta kun kulmakarvat niin silti... ja tän tytön parjaaminen täällä on kyl todella väärin, koska on kyse noin nuoresta ihmisestä, joka ei välttämättä vielä itse tiedä et mikä näyttää hyvältä tms. varmasti jokaikinen on joskus teininä tehny jotain "muotimokia" ja jos niistä joku on tullu haukkumaan, niin ettekö olis ite puolustautunu niinkuin tää tyttö teki?

      Lainaa

    74. Tulos: +20 (60 ääntä)
      Vaikka kulmakarvojen sotkenta noin naurettavan näköiseksi onkin typerää, ja kuvan julkaiseminen internetissä vielä typerämpää, niin kaikista typerintä on aloittaa riita näin triviaalista asiasta sukulaisten kanssa. Kulmakarvat kasvavat takaisin, ja murkkkuiän ulkonäköpelleilyt ihan normaaleja, mutta jos sukulaisten kanssa menee välit poikki, niin sitä on todella vaikea paikata. Kyllä 15-vuotiaalla jo pitäisi olla vähän enemmän älliä päässään.

      Lainaa

    75. Tulos: +29 (33 ääntä)
      Laalaa: Niinhän sen profiilin saakin pimentoon ja mistäs sen tietää, vaikka tämä käyttäjä olisi tehnytkin niin. Omille kavereilleen ne silti näkyy, ja jos joku niistä laittaa kuvan ja keskustelun tänne kiertoon, niin se näkyy paljon useammalla kuin alunperin on ollut tarkoitus. Siksi jo alunperin kommentoin, ettei tämä asian keskustelut facebook-kommenteissa välttämättä kuuluisi tälle sivustolle. Kuva on jo itsessään ihan hauska (ja mistäs sen tietää onko sekään julkinen), mutta keskustelun julkaiseminen ei ole mitään muuta kuin yksityisyyden loukkaamista. Nimet ja muut on onneksi peitetty eli siinä mielessä mennään ihan lain kirjaimen mukaan.

      Lainaa

    76. Tulos: -43 (89 ääntä)
      Mä oon tiioks kasvattanu ne kulmakarvat takasi Ja se ei oikeestikkaa oo mitenkää mukavaa ku ihmiset tekee tääl jtn yhteishaukkumisia jne.. Ja siis saanko mä kysyy nyt kaikilta että eikö teille oo ikinä sattunu nuorena mitään?:o Ehkä mä näytän sirkuspelleltä mutta ei mun kaverit välitä siitä ne välittää vaan siitä minkälainen luonne mulla on!(: Sandi mä oon samaa mieltä sun kaa tos txt mä en oo mikään vanha tyttö mä oon vaan 14 että tää on aika raskasta ottaa vastaan tääl kaikki nää kommentit tuntemattomilta ihmisiltä :/

      Lainaa

    77. Tulos: +21 (81 ääntä)
      Hei asd. Tosi kurjia nämä viestit olleet täällä ja myös siellä seinällä. Vaikuttaa että täälläkin moni kommentoija on alle 18v, koska normaalit aikuiset osaavat kyllä erottaa olennaiset seikat ja sulkea epäolennaiset (kuten nuoren ihmisen kiroilu ja uhoilu). Tsemppiä sinulle! Ja rohkeutta jatkossakin. Ihmisen "tehtävä" ei missään nimessä ole toisten miellyttäminen eikä naiseuden arvoa mitata ulkoisilla ominaisuuksilla tai miesten tykkäämisellä. Näiden varaan rakennettu itsetunto synnyttää juuri kohtaamiasi ilkeitä kommentteja, sillä kommentoijat ovat itse epävarmoja omasta viehättävyydestään. Aito itsevarmuus kasvaa hyvästä itsetuntemuksesta, ja sen löytämiseen auttaa mm. rohkeus kokeilla ja rohkeus epäonnistua.

      Lainaa

    78. Tulos: -32 (84 ääntä)
      Kiitos daa! toi piristi tosi paljon mun päivää (: niinhän se aina menee että jos joku haukkuu niin on epävarma itestään... Mä oon uskaltanu kokeilla erilaisia tyylejä ja ooon siitä aika ylpee koska kovin moni ei olisi uskaltanu (:

      Lainaa

    79. Tulos: -12 (50 ääntä)
      Eikö tämä ny vois jo loppua jokaisella on oma henkilökohtanen tyyli ja ei siihen pitäis muiden puuttua ja tää on niin naurettavaa eikö kaikki vaan voi olla omalaatusia ihmisiä lopettakaa nytte

      Lainaa

    80. Tulos: +75 (99 ääntä)
      Asd vois nyt omilla kommenteilla päättää minkälaisen kuvan itsestään haluaa antaa... Aikamoista teiniangstia ja paskamaisuutta nähtävissä valtaosassa viestiä ja kun huonolla suun soittamisella ei voiteta mitään niin itketään ikävistä kommenteista.. -.- Elämä on kurjaa, välillä itsestä riippumatta ja välillä itsestä johtuen.. voisit yrittää ymmärtää sen ja pyrkiä minimoimaan sen kurjuuden mitä omilla toimillasi aiheutat.. vaikka nuori oletkin, et niin nuori ettet omien tekojen seurauksia ymmärrä mikäli niitä oikeasti mietit! Muiden tuoma kurjuus pitää vain suodattaa.. kuten on sanottu, luonne merkkaa enemmän kuin ulkonäkö sun ystäville, arvosta siis heitä ja jätä muiden kommentit omaan varjoonsa.! Järkyttäväthän noi kulmat on mutta kaikkien ei tarvitse kulkea samassa muotissa, ehkä opit tästä virheestä ja yrität löytää itsellesi persoonalliset mutta näitä vähemmän persoonalliset kulmat! ;)

      Lainaa

    81. Tulos: +22 (38 ääntä)
      daa: hienoa tekstiä mutta: internetin hieno puoli on, että täällä voi iästä, sukupuolesta jne. riippumatta v*ttuilla tuntemattomille mistä ikinä jaksaa. paineen purku kanava siis. ja kommenttini oli osittain sarkastinen, osittain faktaa ja osittain toki silkkaa kuittailua :D ihanaaa...

      Lainaa

    82. Tulos: +32 (64 ääntä)
      Ei, kyllä sais tuo tätikin (täysi-ikäinen?) miettiä vähän sanomisiaan. Aikuisiässä normaalin ihmisen pitäisi jo tietää, milloin lopettaa.

      Lainaa

    83. Tulos: +46 (82 ääntä)
      Nimenomaan täti tuossa on hakoteillä. Mukatärkeä ja kaikkitietävä idiootti. "Arvostelua pitää ottaa vastaan mutta aikuisena sitä ei tarvitse noteerata", mitä v*ttua? Tuo tyttöhän ottaa arvostelun vastaan ihan hyvin, tietenkin puolensa pitäen niin kuin kuuluukin. Noteeraamatta saa olla oli sitten 10- tai 50-vuotias. Tädillä itellään näyttää olevan jotain alemmuuskompleksia kun täytyy niin korostaa aikuisuuttaan ja paremmuuttaan. Jokainen saa tehdä ulkonäölleen ihan mitä haluaa, eikä kenenkään tarvitse niellä paskaa puolustautumatta, kun ei tässä tietääkseni missään totalitäärisessä yhteiskunnassa eletä.

      Lainaa

    84. Tulos: +21 (37 ääntä)
      Hohoh. Itseäni huvitti eniten tuo selitys miten kuvan laittajalla on varmasti paljon vaikeampaa, johtuen toisten kommenteista. Tuskin sitä iäkkäämpi täti-ihminenkään kurjempaa kohtaloa kohdallensa keksisi pahimmissa painajaisissakaan.

      Lainaa

    85. Tulos: +3 (43 ääntä)
      Ei helvetti oikeesti kannattaako riidellä tällasesta turhanpäiväisestä asiasta? jokainen saa näyttää siltä miltä näyttää, tosin vois olla vähän aikuismaisempaa käytöstä. maailmassa tapahtuu paljon pahempiakin asioita, mm. eilen sattuneessa autokolarissa kuoli eräs 18-vuotias ystäväni. joten miettikääpä sitä.

      Lainaa

    86. Tulos: +55 (93 ääntä)
      Hämmentävää ei ole se, että 15-vuotiaat käyttäytyvät kuin 15-vuotiaat. Vaan se, että täti käyttäytyy kuin 15-vuotiaat... Minkälainen aikuinen oikeasti alkaa puhua tuohon sävyyn lapselle ja julkisesti nolata nuorta ja hänen ulkonäköään...

      Lainaa

    87. Tulos: +35 (45 ääntä)
      Omilla ongelmilla päteminen ei anna koskaan kypsää kuvaa ihmisestä edes sivuhuomautuksena.

      Lainaa

    88. Tulos: +6 (56 ääntä)
      Se,joka mielestaan on sopiva seuraavaan Miss Universum kisaan,nostakoon katensa!Nuorille tytoille asetetaan niin paljon ulkonakopaineita jo pelkastaan mediasta,etta he eivat sita todellakaan tarvitse omalta lahipiiriltaan.Helppo on ihmisten naureskella ja kirjotella mita tykkaavat tietokoneruudun takaa.Tosi elamassa ei se omakaan parsta taida niin kehuttava olla,kun on noin kova tarve haukkua toisia. Itse olin ylaasteella kiusattu omaperaisen tukkani takia.Menin usein kotiin ja itkin vaan,koska tunsin itseni niin rumaksi ja merkityksettomaksi.Nyt saman kundit ja kimmat maksais mita vaan,etta saisivat olla mun kavereita.Sen verran kaunis ja menestyva MALLI minusta tuli. Mirkalle tiedoksi,etta teiniys ei onneksi kesta ikuisesti.Muutaman hassun vuoden paasta olet jo aikuinen ja voit itse nauraa samoille tyypeille,jotka nyt nauravat sinulle.Katsokaa vaikka jotain super tahtea kuten Lady Gagaa!Hantakin varmaan kiusattais ja pilkattais jos kavisi jotain suomalaista kylakoulua.Mutta,siinapahan viipottaa kinkunsuikaleisiin ja alushousuihin verhoutuneena ja takoo miljoonia. Jokainen ihminen on arvokas,olipa hanella mika tyyli tai vaatemaku tahansa.

      Lainaa

    89. Tulos: +7 (69 ääntä)
      Ihan kamala täti! :( Teinit nyt vielä saavat käyttäytyä vähän hassusti ja vähän hölmöilläkin ja kokeilla, mielestäni tytöt ottivat tädin törkeät jutut vastaan yllättävänkin rauhallisesti. Tsemppiä tytöille! :)

      Lainaa

    90. Tulos: +15 (39 ääntä)
      Saanko tän kehystettynä? PURE GOLD!!

      Lainaa

    91. Kakkapää 5.2.2011 21:44
      Tulos: +20 (30 ääntä)
      Sekaisin koko suku ja niin on kommentoijatkin, niin kuvassa kuin tällä sivullakin ja kyllä, itseni mukaan lukien. Otsikko on kyllä todella nimensä arvoinen, huhhuh.

      Lainaa

    92. Tulos: -23 (75 ääntä)
      nää kommentit on ihan turhia ja kaikilla on omat ongelmansa, en mä sitä kiellä, mutta se että asuu laitoksessa ja on ollu 9 vuotta koulukiusattu niiin ei oo mitenkään mukavaa ja sit ku sitä kuulee myös netissä! että mä kiitän kaikkia jotka on mun puolella täs asias!!!

      Lainaa

    93. niipänii 6.2.2011 0:00
      Tulos: +13 (29 ääntä)
      eijuma: nimenomaan, ei niitä kulmakarvoja kukaan kato... ennenkö nyt :) sen takia ne on vissiinki piirretty että ihmiset kiinnittää huomiota

      Lainaa

    94. Tulos: -6 (80 ääntä)
      Nämä on taas näitä "vapaan kasvatuksen" uhreja... Ehkäpä siellä nuorisokodissa oppivat miten käyttäydytään. Boot campille sietäisivät joutua... Ei kaikki vanhemmat ihmiset automaattisesti ole oikeassa, mutta kyllä nyt jotain tapoja pitää löytyä! Ehdottomasti Team Täti. Nykynuoriso on kyllä niin urpoja...

      Lainaa

    95. Tulos: +69 (85 ääntä)
      asd 14v ja ollu 9 vuotta KOULUkiusattu?

      Lainaa

    96. Tulos: +27 (35 ääntä)
      X'D Kyllä on nätit kulmakaaret... Toivottavasti oli viimeinen kerta kun kokeilee.

      Lainaa

    97. Tulos: +25 (77 ääntä)
      Mitä helv.... Pitäiskö noita teinejä si lelliä ja sanoa vaan, et joo on tosi hienot yms. Ja vaan siks et sil on huono itsetunto? Ei tod. Ei se itsetunto valheilla kasva, vaan sillä et ottaa sitä kritiikkiä vastaan, sekä asiallista että asiatonta. Ja tää täti oli täysin asiallinen.

      Lainaa

    98. Tulos: -103 (117 ääntä)
      HAhahahahhahahhahahahahhaahahhahahahahahhahaha , ei voi muutaku nauraa enää! :D täähä on menny hauskaks luettavaks tää keskustelu :P Hey.. Joku tais sanoa mua 15 vuotiaaks lissuks Hmph. Huvittavaaa <3 :):)): :D Kihihi . No te voitte sanoa mitä sanotte, onneksi se ei mun elämään vaikuta. :'D Voih..jos te vaa tietäisitte, minkä lainen mä oon yms.. Nii peruisitte sananne :D Oivoi. Kattokaa n. vuoden päästä tv:stä ku mä pomppaa ruutuun, kertoo teille tosi asioita :D * NAURAA* Ps. ootte säälittäviä <3 :):):)

      Lainaa

    99. Tulos: -8 (62 ääntä)
      No huhhu! Täti kattois perkele peiliin ja miettis itse sanomisiaan! On tää naurettavaa. Ja miksi helvetissä tässä maailmassa puututaan koko ajan tuleeko sieltä lauseen sekaan vittu,perkele tai helvetti sana? Eiköhän jokanen saa kiroilla miten mieli teköö! Ja vielä, tommosesta josta ihminen saa selvästikkin loukkaantua! Huoh! Joo nämä kommentit on ihan muutenkin täyttä paskaa, mitä ihmiset täällä anonyyminä kirjottelee! Onneksi Mirka on näköjään kaikesta paskasta huolimatta, vahva likka! Ja osaa antaa takaisin samalla mitalla ;) Ja tämä 15 vuotias, on minusta erittäin mielenkiintoinen tapaus ! Hän uskaltaa puolustaa kaveriaan, mikä on hyvä! Ja hän rohkenee esittäytyä nimellään täällä ! Jotempa täti voi suksia suolle, jos ei anteeksi osaa pyytää, tollasta paskamaisuuttaan. KRÖHÖM korostaen suunnilleen keskustelun ainut täysikänen! Voi muutakuin nauraa, että kyllä tulee tädillä olemaan hauskaa myöhemmin! Kaikkitietäväinen, hyi! Kaikki on vaan nykyään niin kylmiä ja tunteettomia, että sanoo mitä suustansa tulee, eikä ajattele toisen tunteita. SIINÄ VAIHEESSA ON TURHA ODOTTAA ITTELLEKKÄÄN MITÄÄN KAUNISTA TEKSTIÄ ! Että ihan näiden likkojen puolella olen, TSEMPPIÄ !!!

      Lainaa

    100. Tulos: +39 (57 ääntä)
      En haluu tietää, miltä toi näyttää kun pesee kulmat pois.

      Lainaa

    101. Tulos: +64 (70 ääntä)
      "Nyt saman kundit ja kimmat maksais mita vaan,etta saisivat olla mun kavereita.Sen verran kaunis ja menestyva MALLI minusta tuli."
      Lääkkeet!!! Harva haluaa MAKSAA siitä, että saa olla kauniin ihmisen seurassa, etenkin, jos ko. kaunis ihminen kuvittelee, että hänen seurastaan haluaisi joku maksaa...

      Lainaa

    102. Tulos: -7 (23 ääntä)
      Jude: "tsumpra: aika tökerösti mun mielestä sanottu tuo “…pohojalaasia, et ei mikään ihme kommenttien taso” itekki oon pohjanmaalta, enkä tietääkseni mikään laitoskersa joka käyttäytyy ku kolme vuotias." Ja sieltähän sitä pohojalaasta kommenttia taas tuli :D -> "...mikään laitoskersa joka käyttäytyy kuin kolme vuotias".

      Lainaa

    103. Tulos: +37 (47 ääntä)
      Tiina telkkariin... Hmm... Sopisit ehkä korkeintaan voittopottia juontamaan ;D

      Lainaa

    104. Tulos: +47 (57 ääntä)
      Kaikki parhaat jutut leviävät nopeasti... Siinä onkin sit tulevaisuudessa kiva mennä duunihaastatteluun, jossa kysytään "ei vitsi oletkos sä se viron mafialla uhkaileva kulmakarvatyyppi" :D Anyway - tämä jatkokeskustelu on vielä älyttömämpi kuin tuo alkuperäinen.

      Lainaa

    105. Tulos: +27 (35 ääntä)
      Tädillä tais loppua kärsivällisyys koko keskusteluun... Veikkaan että sen takia meni vähän lapselliseksi tuo touhu. Omasta mielestäni kulmakarvat aika erikoiset, ja tosiaan, näyttää siltä ku olis kahvikuppien päälle torkahtanut :D

      Lainaa

    106. novoinyt... 6.2.2011 18:05
      Tulos: +41 (61 ääntä)
      Tämä kommenttiketju on kohta huvittavampi kuin kuva ja sen kommentit yhteensä. Toiset haukkuu, toiset puolustaa, asianomaiset itse kivenkovaa joka välissä väittävät kuinka eivät asiasta tippaakaan välitä. Itselleni henkilökohtaisesti on aivan helvetin sama millaiset kulmakarvat Mirkalla on, päättäköön tyttö itse. Mutta se syy miksi kommentoin: nyt jumalauta vähän asiallisuutta näihin kommentteihin! Homma on karannut käsistä niin tytöiltä itseltään kuin joiltain vanhemmiltakin, joilta edes jonkinlaista kypsyyttä voisi odottaa. Nuoruudessa tulee tehtyä sitä sun tätä, se on täysin fakta, mutta koittakaa nyt edes vähän ajatella mitä kirjoitatte. Kiitos ja kumarrus (:

      Lainaa

    107. Tulos: +38 (68 ääntä)
      mun mielestä kaikkein järkyttävintä tässä koko jutussa on toi tantan (täti) kommentti siitä et jos mies neuvoo ulkonäköasioissa, ni sillon pitäis olla kuulolla- sillä tahtoohan jokainen nainen olla miehen mielestä kaunis ja olla miehelle mieliks. hyi helvetti, sanon minä.

      Lainaa

    108. Toinen Mirka 15v >:o 6.2.2011 20:23
      Tulos: -29 (57 ääntä)
      Miäki Mirka 15v! >:o Mitäs kettua...
      "mun mielestä kaikkein järkyttävintä tässä koko jutussa on toi tantan (täti) kommentti siitä et jos mies neuvoo ulkonäköasioissa, ni sillon pitäis olla kuulolla- sillä tahtoohan jokainen nainen olla miehen mielestä kaunis ja olla miehelle mieliks. hyi helvetti, sanon minä."
      Niimpä, sit mitä vittua joku MIES voi vaikuttaa mun ulkonäköön?! Kun ne itsekkään hädin tuskin partaansa ajaa niin miksi meidän täytyy niitä varten näyttää nätiltä? Ei vittu. :´D Ja jos ei kelpaa miehelle ilman nättejä vaatteita ja kivaa tukkaa niin voi hyvää päivää, mies vaihtoon, se ei ole minun arvoiseni. Ja mitä kulmakarvoihin tulee niin musta noi on jotenki söpöset... :´D<3 Itelläkin aika erikoiset kulmakarvat, sellaset lyhyet tyngät. Ja repesin ehkä "hieman" tolle tädille. Jumantsuikkeli että osaa olla lapsellinen.<3 Mä katkaisisin välit tollaseen muijaan. Ja uhkailee jollain kyydittä jättämisellä. Lol? Hihi, sano sil et mitä vittuu mä ees haluun tollasen harakan kyytiin, ajaa kumminkin kolarin. :D Ja keltainen on ihana, rakastuin. Noin hyviä frendejä on harvassa, olisin itse haukkunu kanssa pystyyn mun kaverin haukkujat. Jatka samaan malliin, oot ihana, fanitan!<3 Mutta nättimys!<3 Ja koita kestää!<3 Noi tulee viel joskus rukoilemaan sun anteeksiantoa. ;D

      Lainaa

    109. Tulos: +11 (57 ääntä)
      MITÄ HEVETTIÄ NOI KULMAKARVAT ON OLEVINAA? HYI VITTU. Vähä rajaa, ARMOA.

      Lainaa

    110. kahden äiti, kolmen täti 6.2.2011 23:34
      Tulos: +29 (69 ääntä)
      mua lähinnä surettaa nyt tää koko keskustelu. Harmittaa kyllä Mirkan puolesta koko juttu. Ihmiset hei, tässä on nyt kyse 15 vuotiaasta tytöstä, joka tahtomattaan on joutunut tällasen ryöpytyksen keskelle, eli jotain rajaa kiitos!! Ja ei ole ehkä helpoin elämänvaihe tytöllä meineillään, joten kannattaisko nyt keskittyä johonkin muuhun kuin lisäämään ahdistusta! tsemppiä Mirka, ikävää että sun kuvasta tuli t'llanen haloo. Oot varmasti nätti ja kiva tyttö. Muista, että jonakin päivänä sä vielä ehkä pystyt jo vaikka vähän hymyileen tälle, vaikka nyt ei ehkä sille tunnu. ps. täti koita edes sä olla aikuinen!!

      Lainaa

    111. Totta hemmetissä 7.2.2011 0:12
      Tulos: +28 (42 ääntä)
      tää on liian henkilökohtaista, sehän tässä juuri on se moka että päästetään tuollaista tavaraa FB:n = julkisuuteen. Sivun nimi on Facebook-mokat, ei "Viattoman hauskat jutut Facebookista (kuitenkaan paljastamatta mitään kiusallista tai saattamatta ketään huonoon valoon)" Ja itse jutusta: Kulmakarvat on tosiaan karseat mutta kyseessä on hyvin subjektiivinen mielipide, jos ei pidä niin voi sanoa vain lyhyesti että ei pidä riepomatta juttua sen enempää. Kaikkein noloin tässä on tämä täti - ilman tuota "Olen teitä vanhempi, siis automaattisesti oikeassa silloinkin kun olen väärässä"-asennetta olisin taipuvainen uskomaan, että kyseessä on joku uusperhetäti joka on samaa ikäluokkaa keskustelukumppaniensa kanssa. Ei kyllä koskaan lakkaa samaan aikaan sekä huvittamasta että tyrmistyttämästä nämä tyypit, joiden mielestä pelkät kerääntyneet ikävuodet oikeuttavat käyttäytymään idioottimaisesti, asiattomasti ja alentuvasti kaikkia itseä nuorempia kohtaan.

      Lainaa

    112. Tulos: +25 (43 ääntä)
      Vaikka tämä henkilön kaveri onkin laitoksessa ollut, ei silti tarvii olla noin agressiivinen...

      Lainaa

    113. Tulos: +32 (60 ääntä)
      Emmä muusta tiiä, mut tosta Tiinan käytöksestä näkee kyllä et miksi se on laitoksessa. Joskus tekis ihmiselle itsekritiikki ja peiliinkattominen myös hyvää vaikka ois kuinka angsti vaihe menossa :P No onneks siperia opettaa :)

      Lainaa

    114. Jätskinkkari 7.2.2011 2:21
      Tulos: +32 (36 ääntä)
      http://img.kyon.pl/static/img/remiq.net_13091.jpg Linkki tarkastettu ja turvallinen. – Ylläpito / FMteam

      Lainaa

    115. Tulos: +33 (51 ääntä)
      Ei luoja! :D .. Itekki oon aikoinani laitokses asunu ( ja viäläpä vähä kauempaa kotia ) ja voin kertoo, et vaikkei se aina ajoittain niin kivaa ollukkaa niin koittakaa ny hajota!! .. Edes vähän :D .. Mun miälestä se, et asuu laitokses ei todellakaan oikeuta käyttäytyy tai puhuu miten sattuu.. Ja muutenki tää kaksikko ( Tiina, Mirka ) vaikuttaa jokseenkin lapselliselta :) .. Mut tosiaan tää on vaan MUN MIELIPIDE.. Ja joillekkin kitisijöille tiedoks, et mielipiteen kertominen on vaan mielipiteen kertomist :) Ei siis haukkumista sinänsä! :))

      Lainaa

    116. Tulos: +34 (58 ääntä)
      Olen tätä keskustelua seuraillut ja tuntuu oikeasti typerältä. Mun mielestä todellinen kaveri ei valehtele. Mun mielestä täti oli tässä todellinen kaveri. Jos mä itse koittaisin liikkua ihmisten ilmoilla typerän näköisenä, niin mun mielestä mun kavereiden suoranainen VELVOLLISUUS olis kertoa mulle, että nyt ei kaikki ole niinkuin pitää. Mun mielestä ei todellakaan olisi ystävän teko antaa mun tehdä itsestäni naurunalaista ja vielä päälle koittaa selittää, kuinka kaunis olenkaan. Toki jokainen itse päättää omasta lookistaan ja jos todellakin pitää kauniina tuollaisia kulmakarvoja ja ei välitä pätkääkään mitä muut ajattelevat, niin sitten pitäköön kulmakarvansa tuollaisina suttuina. Ei kuitenkaan pidä loukkaantua, jos joku nauraa niille. Nauran ihan taatusti, jos joku vapaaehtoisesti tuollaiset kulmat itselleen tuhertaa. Jos luonto jonkun kammottavan epämuodostuman seurauksena jollekin onnettomalle ne antaa, niin se ei enää ole naurun asia, kun kyse ei ole omasta valinnasta. Toki teininä tekee virheitä, eikä kuvan tytön mun mielestä pidä tähän niin kauhean vakavasti suhtautua. Tyylimokia sattuu ja tulevaisuudessa niille voi varmaan jo itsekin nauraa. Ei tämä maailman suuria asia ole! Ei todellakaan!

      Lainaa

    117. Tulos: +32 (40 ääntä)
      Miten joku voi kannustaa jotakuta pitämään tollasia kulmakarvoja? :D hyvähän se on että kaveri puolustaa, mut ei niitä kirosanoja tartteis joka sanan välin tunkee, ja tosiaan vois kyl rehellisesti kertoo että nuo näyttää AIVAN kamalilta :D

      Lainaa

    118. Tulos: +24 (26 ääntä)
      ei voi muuta sanoa kun: http://thedollymama.files.wordpress.com/2010/09/bozo.jpg Linkki tarkastettu ja turvallinen. – Ylläpito / FMteam

      Lainaa

    119. Tulos: +18 (30 ääntä)
      Kun tässä hitusen webbiä surffaili tämän keskusteluketjun tietojen pohjalta, niin tuo Tiinan suuri tuleva telkkuesiintyminen on dokkari 15-vuotiaasta Tiina-lapsesta, joka on raskaana... http://tiuskiii.blogspot.com/ Linkki tarkastettu ja turvallinen. – Ylläpito / FMteam

      Lainaa

    120. asiallista(ko) 7.2.2011 15:55
      Tulos: -5 (37 ääntä)
      Hei te jotka täällä kohotatte itsetuntoanne muiden mollaamisella. Mietin tossa lueskellessani tätä viestiketjua, että ompas ihmisillä ongelmia itsensä kanssa kun pitää etsiä toisesta vikaa ja tulla se tänne ilmoittamaan. Jospa ihmiset katsahtaisitte peiliin että mitä sieltä näkyy ja vasta sitten arvostelisitte muita, koska täydellistä ihmistä tuskin löytyy.

      Lainaa

    121. Voivoiettä 7.2.2011 17:09
      Tulos: +19 (31 ääntä)
      Ihan parasta viihdettä tämä kuva ja nämä kommentit. Toivottavasti teinit aikuistuvat ja järkiintyvät ajoissa ja tajuavat ettei tässä (noissa kulmakarvoissa tahi täällä mekastamisessa) ole mitään mieltä. Ai että kun myöhemmin tyttöjä hävettää...

      Lainaa

    122. Tulos: +29 (45 ääntä)
      - mokista! :D terkuin. SE KELTAINENEN 15 vuotias! :D Huoh. Mä oon niin kamala nytten, kun en osaa käyttäytyä jtn ihmistä kohtaa? :P Oivoi. HEI NYT ON VUOSI 2011 ! - fiksu tyttö, kerroppa miten vuosi 2011 oikeuttaa unohtamaan käytöstavat ? Tätin kommentteja voisi kritisoida jos osaisitte itse käyttäytyä kunnolla, mutta kun tuntuu käytöstavat puuttuvan niin ihan hyvä että joku teillekkin sanoo vastaan. Olisitte antaneet asian vaan olla niin olisitte osoittaneet olevanne fiksumpia ..

      Lainaa

    123. Totta hemmetissä 7.2.2011 17:54
      Tulos: +19 (21 ääntä)
      "Poliisit tulee oven taakse jne." No höpönlöpönlöpön. Noita henkilöitä ei tästä taatusti tunnista ketkään muut kuin läheiset, ja sitä ei lasketa tunnistamiseksi kun puhutaan kunnianloukkauksesta jne. Sitäpaitsi poliiseja ei taatusti kiinnosta tällaiset tapaukset pätkääkään, kun ketään ei ole varsinaisesti loukattu tai parjattu vaan pelkästään julkaistu ihan sellaisenaan jotain, mitä ihmiset ovat jo itse vapaaehtoisesti nettiin postanneet. Jos kiinnostaisi niin Suomeen pitäisi perustaa erikseen toinen poliisilaitos tutkimaan Facebookia ja nettiä yleensä. Eli mitä tästä opimme? ÄLÄ POSTAA FACEBOOKIIN MITÄÄN SELLAISTA, MITÄ ET OLISI VALMIS JULISTAMAAN ESIM. KOTIKAUPUNKISI TORILLA.

      Lainaa

    124. Tulos: +2 (26 ääntä)
      heh.. eihän tässä kulmakarvoista ole lainkaankyse, vaan tädin lausunnoista: "siisti kieltäs" sanoo toiselle ja ite puhuu "vittuilusta" ;DDD

      Lainaa

    125. Tulos: +17 (27 ääntä)
      just näin. :) vähän ihmetytti kyllä tuo kun 15 vuotiaana on niin rankkaa.. mutta kai sitä jokaisella on ollu murkkuiässä jotakin itsesääli patoumia tms. :D Mutta kulmakarat on kyllä niin läppä että hohhoh, pirisi päivää kummasti... :D

      Lainaa

    126. Whiplasher 7.2.2011 20:25
      Tulos: +33 (41 ääntä)
      Viihdyttävämpää kuin itse kuva tai keskustelu oli, että Tiina vaivautui ihan tänne asti kertomaan moneen otteeseen ettei häntä kiinnosta. Jos ei kiinnosta niin tuskinpa olisit vaivautunut edes katsomaan kommentteja, saatika sitten vastaamaan niihin. Yritys hyvä, muttei mene läpi. Vinkkinä Tiinalle, että joskus on hyvä pysytellä ihan hiljaa vaan niin ihmiset voivat erehtyä luulemaan fiksuksi. Sitä odotellessa kun "hyppäät ruutuun". ..

      Lainaa

    127. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Ihan oikeesti, ei mullakaan 15-vuotiaana aina tyyli toiminu, mut kyllä mulla jotai itsekriittisyyttä kumminki oli.. Ja hyviä ystäviä jotka hienovarasesti huomautti asiasta.

      Lainaa

    128. Tulos: +22 (30 ääntä)
      No onhan nuo "kulmakarvat" ihan törkeet. Ja se, että kaverille sanoo jonkun olevan naamassa v*tullaan omien toimien takia (niin kuin juuri kulmakarvat gone bad tai joku kanansiipi poskessa), on sitä kaverin huomioonottamista. Kaikki ihmiset arvostelee vastaantulijoita ulkonäön perusteella. Kyllä mä ainakin tykkään omista kavereistani sen verran että sanon niille mielipiteeni jos joku on NOIN pahasti perseellään kuin aloituksen kuvassa. Nojoo. "Ei kiinnosta", pointsit sulle kun täällä kuitenkin vaivaudut jankkaamaan. Ja parikytä hymiöö joka väliin.

      Lainaa

    129. Tulos: +27 (35 ääntä)
      Toisten kommentit voi poistaa omasta profiilistaan, eikä niitä tarvitse kommentoida, jos ei itse halua. Kommentit olisi voitu jättää omaan arvoonsa, mutta oli pakko lähteä mylläämään. Täti saattoi puhua joissain muissa yhteyksissä tapahtuneesta kiroilusta? Ja hän oli muutenkin oikeilla jäljillä: halusi vain siskon/veljentyttönsä parasta, ei vain tiennyt miten asian ilmaisisi. En ymmärrä nykypäivän nuoria (itse 18v), miksi pitää olla niin epäasiallinen? Ihan mukavaa, että puolustaa kavereitaan, mutta ei mitään järkeä kiroilla ja huudella toisten sukulaisille? Aikuisia pitäisi kunnioittaa, vaikka he eivät sitä ehkä aina ansaitsikaan. Ymmärrän, että on vaikeaa käydä läpi laitosrumbaa, mutta ehkä pitäisi miettiä, miksi joutui sinne ja parantaa tapansa. Täti kuitenkin alussa ystävällisesti antoi vinkkejä ja heitti läppää, mutta sitten Tiina (vai mikä keltainen onkaan) alkoi haastaa riitaa, en todellakaan syytä tätiä suuttumisesta.

      Lainaa

    130. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Iteki nuorempana käyny läpi ton kulmakarvarumban, oli nypitty vähän liikaa ja maalattu päälle..sitte ku äiskä puhu järkee ni kylhä se otti kupolii. Kyllä sitä vanhempana viisastuu, ajan kanssa. Jälkeepäin voi vaa naura kui nolo joskus on ollu :D

      Lainaa

    131. Tulos: +23 (25 ääntä)
      "Mun miälestä se, et asuu laitokses ei todellakaan oikeuta käyttäytyy tai puhuu miten sattuu."
      Hyvin puhuttu. :) Tässä erään nuoren tädin ajatukset tästä 'riidasta' ja sitä seuranneesta *keskustelusta*: 1) Vaikka mikä olisi, on kaikkien kannalta parasta pyrkiä käyttäytymään (ja kirjoittamaan) asialiisesti. Jos ei ole vielä oppinut hyvää, itseä ja toisia kunnoittavaa käytöstä, niin kannattaa heti aloittaa perusasioiden opettelu. 2) Provot kommentit kannattaa deletoida. 3) Em. vinkkien (1 & 2) noudattaminen olisi hyväksi kaikille osapuolille.

      Lainaa

    132. asiallista(ko) 8.2.2011 11:36
      Tulos: -25 (35 ääntä)
      laitoin tänne jo ennemmin ketjuun viestiä että poliisille lähtee ilmoitus jos kuvaa ei sensuroida paremmin tai poisteta koska henkilö on helposti tunnistettavissa, mutta näköjään se osa kommentista poistettiin. Kai tästä on sitten pakko poliisille ilmoittaa kun ei muuten oteta tosissaan. Ja nimimerkille Totta hemmetissä niin kukaan ei ole puhunut poliisien oven taakse tulemisesta :DD että hyvä lähteä kritisoimaan kommenttia kun ei itse ole sen tarkemmin tekstiin perehtynyt =)

      Lainaa

    133. Ei hyvää päivää 8.2.2011 11:36
      Tulos: +28 (42 ääntä)
      Joo, ihminen saa piirtää kulmakarvansa - jos sen osaa! :D Mutta noi on hirveimmät ikinä, IKINÄ nähdyt. Tytöllä ei minkäänlaista lahjakkuutta... Ja toi keltainen henkilö, ei voi olla ihmine enemmän typerä. Pittää ihtiänsä jonai maailman omistajana "oon 15wee ooämgee, mua ei satuta mitää ja oon kokenu nii kovii ku oon laitoksessaki et tiiän mistä puhun!!1!" :DDDD KOVIA KOKENUT - kortit vedetty suuntaan kun toiseenkin. :D Toiv. pysyvät laitoksessa pitkään. Häpeen niin paljon noiden tyttöjen puolesta.. kun varttuvat niin varmasti tajuavat kuin nolon näköistä toi teksti on :D Oli vuosi 60 tai 2011 niin ei se tarkota et noin typeriä pikkulikkoja pitäisi olla, ja hei 2011 "on nii muotii niiQ olla ongelmalapsi ja laitokses!!" :D Jos noita tyttöjä ei hetkauttais toisten mielipiteet, ne ei lähtis tuohon keskustelukierteeseen mukaan vaan antais asioiden olla :D Eikä kovistelis

      Lainaa

    134. Tulos: +20 (28 ääntä)
      Voi kun on kova uhmaamaan ja kaikkititoinen tuo Tiina. Siskoni -15vuotias, on kova teinipissis kanssa, mutta ei todellakaan noin epäkypsä. Ja Tiina vai saa lapsen, en tahdo edes ajatella tätä..... Toivottavasti ei tee lasta siksi että luulee muuttuvansa fiksummaksi ja vastuutuntoiseksi 15vuotiaaksi. ei ei ei.

      Lainaa

    135. Vähän järkeä käteen 8.2.2011 20:40
      Tulos: +17 (19 ääntä)
      Asiallista(ko): Ehkä olis kannattanu laittaa tollanen viesti (jo silloin ekalla kerralla) suoraan sivuston ylläpitäjille omien yhteystietojen sekä asianomaisen/asianomaisten valtuutuksen kera. Ei oikein tunnu järkevältä kanavalta tää kommenttiosio tollasen tekstin laittamiseen. Ja ehkä kannattais tiedustella eka sieltä virkavallalta, et onko edes mitään perusteita tehdä poliisille ilmoitusta asiasta. Kuten yllä joku jo mainitsikin, ei ehkä ihan täyty kriteerit. P.S. Ja ei, en ole osallinen millään tavalla tämän sivuston ylläpidossa yms. jutuissa

      Lainaa

    136. Tulos: -13 (21 ääntä)
      Miksi kaikki vouhottaa kulmakarvoista kun toi paita tässä on se hirveä? SIIS MISTÄ JOKU ON TOLLASENKI KAIVANU? Hyi v*ttu!

      Lainaa

    137. Tulos: -12 (20 ääntä)
      Ja valkoista luomiväriä, hyiii... Ja hiukset tolleen, wtf? :D

      Lainaa

    138. Tulos: +4 (6 ääntä)
      @Pöllö "joku kanansiipi poskessa" kerros vähä? :D

      Lainaa

    139. Tulos: -5 (33 ääntä)
      Tollaset jutut kuuluu tohon ikään, sillon kuuluu kokeilla ja kaikki kokeilut ei aina vaan voi onnistua. Vähän ymmärrystä ihmisiltä, puhe on nyt kuitenkin nuoresta, joka ei ole tehnyt mitään pahaa kenellekään. Jos joku kulmakarvakokeilu epäonnistuu, niin kyllähän ne takaisin kasvavat. Uskallan väittää ettei kenestäkään teistä olisi mukava lukea näitä kommentteja jos ne koskisivat teitä itseänne? Varsinkaan silloin teini-ikäisenä?

      Lainaa

    140. Tulos: +16 (24 ääntä)
      Pomppaapa sitten ruutuun kertomaan kun olet ensin käynyt koulut ja opetellut oikeinkirjoituksen...

      Lainaa

    141. Tulos: -7 (21 ääntä)
      hirvistys ku ihmiset o hirveitä :'''D

      Lainaa

    142. Tulos: +2 (32 ääntä)
      Onhan nuo kulmat erilaiset mutta 99% kaikista nuorista sattuu muotimokia joita myöhemmin katuu. Mitä tulee nuorten "epäkypsyyteen" niin miten kypsiä murrosikäisten sitten pitäisi olla? Ihan totta... Keskustelun epäkypsä osapuoli oli aikuinen täti joka on jämähtänyt sinne teini-ikään missä muut keskustelijat. Murrosikä on monien tutkimusten mukaan myös elämän vaikein ajanjakso psyykkisesti joten rankkaa todella voi olla.

      Lainaa

    143. Tulos: +22 (32 ääntä)
      Tädin sanomisissa ei ole muuta vikaa kuin tuo järkyttävä lässytys siitä, miten naisen tulisi kuunnella miesten mielipiteitä; olettaa vielä, että jokainen emakko on hetero. Noinko tossun alla on ämmä elänyt. :D

      Lainaa

    144. Tulos: +31 (33 ääntä)
      Onneksi ei ollut facebookia kun minä olin teini.

      Lainaa

    145. Tulos: +11 (21 ääntä)
      täällä ihmiset päivittelee tälläsiä turhia asioita. joku sano et ei 15 vuotiaana voi olla rankkaa. voin kuule kertoo et ihan yhtä rankkaa voi olla 15vuotiaana ku vanhempanaki. ite menetin nimittäin 15vuotiaana pikkusiskon, että eikö ihmiset mieti tärkeempii asioita ku kulmakarvat ?!

      Lainaa

    146. Tulos: -11 (33 ääntä)
      On kyllä täys idiootti täti. Miten voi omaa siskon tyttöö tuolleen kohdella? Huhuh.. menis hoitoon, ja käyttäytyi niinkuin joku 15-vuotias tosiaankin!

      Lainaa

    147. Tulos: +29 (33 ääntä)
      A.) Kulmakarvat tosissaan on piirretty aivan päin persettä (Hävettää aina katsoa kuinka tenavat piirtää kulmansa aivan miten sattuu) B.) Täti on kyllä todella törkeä kun alkaa tuolle Mirkalle valittamaan vaikka hän mitään edes ole sanonut. Vastaanottanut vain negatiivisia kommentteja omasta ulkonäöstään. Ja tuo että aikuisia pitää kunnioittaa ja kuunnella ja plaa plaa plaa mutta aikuiselle ei saa sanoa mitään vastaan.. Joopa joo. Täti taitaa olla hieman vanhoollinen tantta. Oma tätini jos olisi tuollainen tapaus niin en minä tuommoista katsoisi tai sulattaisi. C.) Tuo Neiti Keltainen on kyllä erittäin naurettava tapaus. Etenkin tuo toiseksi viimeinen postaus (pitkä) on kyllä sellainen että ei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Ihan asiallisestikkin kun voi asiansa ilmaista, ei tarvitse alkaa toisen tädille haistattelemaan, luettelemaan liutaa osaamistaan kirosanoista ja muutenkin huutamaan ja puhkikuluttamaan Caps lockia.

      Lainaa

    148. Tulos: +12 (34 ääntä)
      On kyllä niin idioottimaiset teinit. Kyllä sais teinienkin käytös olla nykyisin siivompaa kuin mitä on joten tädin ojennus oli ansaittua. En kyllä arvosta tädin mielipidettä miesten miellyttämisestä. Ja ei helvetti, säälittävä pentu paksuna. Sääliksi käy syntyvää lasta, sääliksi käy teinin vanhempia. On lapselle tulossa elävä nukke leikittäväksi. Ei, en usko että noin nuori on kypsä ÄIDIKSI. Sitä valitetaan sitten myöhemmin kun on nuoruus pilalla kun pitää muksua vahtia, tai vietetään villiä nuoruutta ja annetaan mummun hoitaa muksu... Ylipäätään ei sais idioottien antaa lisääntyä.

      Lainaa

    149. randomirotta 9.2.2011 23:54
      Tulos: +16 (22 ääntä)
      "ei voi muuta sanoa kun: http://thedollymama.files.wordpress.com/2010/09/bozo.jpg "
      NAUROIN NIIN PALJON ETTÄ ITKETTI

      Lainaa

    150. Tulos: +19 (35 ääntä)
      Onhan nuo kulmakarvat aika tyylittömät, mutta tyttö on 15-VUOTIAS : ( Tulin tästä vaan pahalle mielelle, ja tytön täti käyttäytyy ihan uskomattomalla tavalla. Kuka aikuinen rupeaa riitelemään alaikäisen siskontyttönsä kanssa facebookissa?!? EI tällaisia tarvitsisi tänne postata!

      Lainaa

    151. Tulos: -12 (44 ääntä)
      Hei Mirka! <3 Älä välitä näistä ilkeistä ihmisistä. Etsi ympärillesi sydämellisempiä ihmisiä jotka osaavat ja haluavat olla ystäviäsi ja tukea sinua. Tätisi ilkeät ja epäkypsät puheet eivät ole tasapainoisen ja kypsän aikuisen mielipiteitä. Tsemppiä kaikkeen mihin ryhdytkin. <3 Hyvää kevättä! T.Anna

      Lainaa

    152. Tulos: +36 (44 ääntä)
      "nukahtanut kahvikuppien päälle" osu ja uppos!

      Lainaa

    153. Tulos: +24 (24 ääntä)
      Kulmakarvat voi piirtää jos siltä tuntuu, mutta ehkä kannattaisi vaikka etsiä ohjeet netistä tai kysyä joltain neuvoa. Täti vois riitelyn sijasta viedä tytön johonkin kepsuun ja ostaa oikean kulmakynän ja pyytää että myyjä näyttää miten homma hoituu...

      Lainaa

    154. Tulos: +49 (49 ääntä)
      Hei haloo. Nyt on keskustelun taso mennyt pikkasen vika raiteille. Asiallisuutta peliin! (Täytyy kyllä sanoa, että itsekkin naurahdin kuvan kulmakarvoille ja tädin ensimmäiselle kommentille.) Mielestäni aina saa, ja täytyykin sanoa mielipiteensä, pitää vain miettiä miten sen esittää loukkaamatta toista. Tyylimokia sattuu, eikä asiallisista huomautteluista kannata sen enempää itteensä ottaa. Itsekkin parisen vuotta sitten olin ystäväni kanssa kahvilla. Tämä sitten pamautti yhtäkkiä: "Sä nypit noi kulmat tuolta ulkoreunasta ihan liian ohkasiks.. nyt noi näyttää hassuilta". Jotain siinä sitten naurahdin ja vastasin lyhyesti "aijaa" ja vaihdoin aihetta. Kotona sitten katsoin peiliin, ja tajusin, että hei, noi on tosi ohuet. Päätin sitten kokeilla kasvattaa ne paksummiksi ja luonnollisemmiksi ja TADAA, paljon paremmat! Olen todella kiitollinen tälle ystävälleni, että uskalsi sanoa ääneen mielipiteensä, joka oli täysin oikea. Ja onneksi minä osasin olla nolaamatta itseni, ja otin kommentin vastaan täysin asiallisesti. Olisikin nyt myöhemmin noloa muistella, kuinka kaikki ihmiset olisivat kauhistuneena katsoneet, kun olisin pää punaisena huutanut "VITTU NE ON MUN KULMAKARVAT KAI SAAN VITTU NÄYTTÄÄ MILTÄ HALUUN!!! KAIKKI ON ERILAISII VITTUU!" :D en varmaan kävisi kyseisessä paikassa enää. Täti kyllä nolasi itsensä, kun rupesi inttämään, kuinka hän tietää paremmin blabla, mutta tuo keltainen tytsykin olisi voinut hieman miettiä sanojaan, ja varsinkin kirjoitustyyliään. Jatkuva kiroilu, haistattelu ja vittuilu ei saa KETÄÄN vaikuttamaan järkevältä, vaan ennemminkin typerältä ja lapselliselta. Mutta tosiaan.. Kulmakarvat. Ne on sentään muokattavissa! Tsemppia Mirkalle, ei kannata ottaa kaikkia kommentteja liikaa itteensä! Kritiikkiäkin voi ottaa positiivisella mielellä vastaan, ja siitä voi oppia, vai mitä? (:

      Lainaa

    155. Sanonpahan vaan..-.-'' 10.2.2011 23:06
      Tulos: -8 (32 ääntä)
      Oikeesti tosi loukkaavaa tollanen keskustelu ja sekä kommenteissa että tossa facejutussa. Oma mielepide on ok mutta jotain rajaa.Siis mitä toi tätiki oikeen säätää ku oman KUMMITYTTÖNSÄ kuvaa kommaa tolla tavalla. Ja sitte vielä kehtaa uhkailla kostolla ja valittaa etää silläki on ongelmia JA että mirkan pitäs siistii kielenkäyttöö vaik ite puhuu vittuilemisesta...-.- blaa blaa blaa. Ei oo kaikki muumit vissii laaksossa silläkää, jos kerta aikusena ihmisenä kommaa tollasta. ja ziisus KETÄ VITTUA SE LIIKUTTAA JOS JOLLAKI ON EPÄSIISTIT KULMAKARVAT?!! Ja ei kyl tarvii olla kaikkien mieleen että vähän vois rajaa näitä keskusteluja. Ja omaa sukuaanhan ei voi valita...-.-'' Hyvä et kamu puollustaa.. Kritiikkiä voi ottaa toisilta vastaan mutta et oma täti alkaa kirjottaan tollasta.. omalla kohdallla en puhuis sille enää ikinä. Ulkonäkö ei todellakaan merkkaa mitään, olkaa persoonallisia ja just sellasii ku ootte, oli sitte piirretyt tai nypityt kulmikset.

      Lainaa

    156. Sanonpahan vaan..-.-'' 10.2.2011 23:19
      Tulos: -13 (29 ääntä)
      Ja ps. vaikka oonki mirkan puolella totally täs keskustelussa nii vaikka kuinka on vaikeeta niin ehkä kielenkäyttö saattaa olla osasyy näihin ongelmiin sama koskee sitä keltasta pullaa että hieoo et osaat sanoo asiat tolleen ja puollustat kamuu jne. mutta ei tullu yhvä mieli ku aloin lukee noita vittu haistatteluja et kyllä suurin osa täällä tarkottaa pelkkää hyvää..:))) mutta noi oli kyl niin loukkaavii noi jotku kommentit et hyvä et tungit välii:DD

      Lainaa

    157. Sanonpahan vaan..-.-'' 10.2.2011 23:20
      Tulos: -8 (20 ääntä)
      osaan kirjottaa

      Lainaa

    158. Tulos: +12 (18 ääntä)
      Saraz, kirjoitit juuri ensimmäisen järkevän kommentin koko tähän viestiketjuun!

      Lainaa

    159. Tulos: +21 (25 ääntä)
      MAN THE CRAYONS !!

      Lainaa

    160. Tulos: -4 (26 ääntä)
      no hei ne on kuitenki vain kulmakarvat, tai piirretyt semmoset..kaatukoha siihe nyt kenenkää maailma? voi tyttö parkaa mimmoseen hullunmyllyn keskelle on joutunu..eikä halua olla mitää muutako oma itesensä, eikä kulje valtavirran mukana..mirkan tätille sen verran että mie voin kyllä soittaa auton hakemaan lähimpää pehmustettuu huoneeseen :) ymmärrän jos on halunnu vain "auttaa" tyttöä jollai tavalla että ei "häpäisis" ittiään.. ainaki meillä on täällä fb ssä ollu toi inbox? kai sitä ossaa jokanen käyttää, ja jos ei ossaa voin mie siihenki avun soittaa hitto soikoon :)

      Lainaa

    161. Tulos: +7 (15 ääntä)
      väsyttävä oli toi mirkan ja kumppaneiden keskustelu ja puolet väsyttävämpää kommentit täällä.. ennemmin vois käyttäjien kommenteista tehdä ns. "mokapätkiä"

      Lainaa

    162. Tulos: +24 (30 ääntä)
      ''Mä en pidä kulmakarvoi ku ne on ahistavia. mielummin piirrän ne =)'' '' joo oon ajatellukki että kasvatan ne takas'' jep.

      Lainaa

    163. Tulos: +6 (22 ääntä)
      Voi P******! Meni joo tädillä hieman asiattomaks teksti loppua kohden ja on kiva ku kavereita puolustaa ja saa olla teininä teini. Mutta ei se laitokseen joutuminen anna oikeutta käyttäytyä idioottimaisesti. Itekki olen laitoksessa aikoinani asunu, eikä muutenkaan oo helppoa ollu.. mutta hei- kellä on?!? Ja kannattas varmaan tyttösen miettiä et jos se lomille pääseminen on jotenki tädistä kii ni kannattaako niitä välejä katkasta joittenki KULMAKARVOJEN takia? Ja vielä kaveri yllyttää.. huh huh..

      Lainaa

    164. Minä vainn 13.2.2011 17:10
      Tulos: +12 (34 ääntä)
      Tunnen tuon likan ja osallistuin keskusteluun! Hyi iesus mikkä kulmakarvat! :D

      Lainaa

    165. Tulos: +9 (31 ääntä)
      "Kiitos daa! toi piristi tosi paljon mun päivää (: niinhän se aina menee että jos joku haukkuu niin on epävarma itestään… Mä oon uskaltanu kokeilla erilaisia tyylejä ja ooon siitä aika ylpee koska kovin moni ei olisi uskaltanu (:"
      Mitä, onko syntynyt uusi teinityyli? Onko sen nimitys Pelle Hermannin pikku apurit?

      Lainaa

    166. Tulos: +15 (21 ääntä)
      Kuvan nähdessä sain kyllä hyvät naurut (on jotain tälläistä sattunut varmaan kaikille, ei kannata liian henkilökohtaisesti ottaa) mutta noita kommentteja lukiessa tuli kyllä mieleen että mikä pakkomielle ihmisillä on saada joka saatanan keskustelusta tappelu aikaan?

      Lainaa

    167. Tulos: +2 (24 ääntä)
      ei luoja. Jos ton likan porukat muka antaa sen olla mitä on ja tehdä mitä tekee niin voi sanoa, että kyllä se näkyy. ihan kauhea lehmä puhumattakaan noista klovni lissun kulmakarvoista.

      Lainaa

    168. Tulos: -7 (15 ääntä)
      semisöpö..

      Lainaa

    169. Tulos: +7 (21 ääntä)
      Jos ajaa kulmakarvat pois, niin pitäköön ne myös poissa. Saimi Nousiainen näyttää ihan hyvältä ilman kulmakarvoja... mutta piirretyt? Siis mitä ihmettä, sirkuspellen maalilta se näyttää.

      Lainaa

    170. Tulos: +13 (19 ääntä)
      MUHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA :'''DDDDDD Reps

      Lainaa

    171. Tulos: +24 (40 ääntä)
      JAA ETTÄ MIEHIÄ PITÄS TÄSSÄ TÄDIN MIELESTÄ KUUNNELLA JA VASTA 18v SAA MEIKATA MITEN HALUAA? WTF??!! Ja ps. Mirka ja hänen kaverinsa: ei ihme että ootte laitoksessa ku on tollaset käytöstavat.

      Lainaa

    172. Tulos: +6 (28 ääntä)
      Tätihän tässä selvästi se häiriintynein on. Mirkan ja kumppanien jutut voi kiistatta pistää iän piikkiin, lapsiahan he vielä ovat.

      Lainaa

    173. Tulos: +11 (27 ääntä)
      Ihan älyttömän naurettavat kulmakarvat! Tai siis se, että ne on ajeltu pois ja otsaan piirretty tuollaset Miss Piggy-viivat. Ihan Järkky nolot! Ja ei tarvitse mennä kuin kaksi vuotta, kun tuo tyttö häpeää ihan sairaasti tota kuvaa! Siis voi kamala...ihan supernolot....hävettää pikkulikan puolesta...vähänkö kaikki tuijottaa kaupungilla ja tirskuu selän takana...ja tottakai Mirkan kaverit kehuu, koska sehän tekee heistä itsestään kauniimpia, kun Mirka on monsteri!

      Lainaa

    174. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Minimerkki: sanonpahan vaan on Tiuski, eli se keltainen tyyppi. Kirjoitustyyli ja virheet paljasti sen...

      Lainaa

    175. pohjanmaalta 20.2.2011 18:42
      Tulos: +32 (36 ääntä)
      asd:
      HAHAAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!! MITÄ VITTUA TE SAATANAN TUNTEMATTOMAT NORSUT JOTKA KÄÄRIYDYTTE MAKKARANKUORIIN OOTTE SANOON MUISTA MITÄÄN??? VITTU TIIOKS ETTÄ MÄ OON TOI TYTTÖ JOKA ON TOSSA KUVASSA MUAUAUAUAUJAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!!!! VITUN PELLET SAATANAN NEEKERIN NUSSIJAT ;;)))) EI VITTU MUN MUTSIKI VAAN NAURAA TEILLE TE YRITÄTTE TEHÄ MUSTA JTN VITUN PASKAA IHMISTÄ SEN TAKII KU MUL EI OO KULMAKARVOOOI MUAHAHAHA.. EI VITTU MITEN SÄÄLITTÄVÄÄÄ!!!!!!!! TE TEETTE ITTESTÄNNE NIIN VITUN TYPERIÄ TOMMOSET 20-50 VUOTIAAT PASKA LÄJÄT TULEE TÄNNE ARVOSTELEEN KU VITTU ITELLÄ ON HIEKKAA ESINAHAN VÄLISSÄ VITTU NYT TÄÄ ALKAA RIITTÄÄ ETTÄ PIAN MÄ TUUN KOKO VITUN VIRON MAFIAN KAA TEIJÄN OVEN TAAKSE JA SIT SELVITELLÄÄN NÄÄ JUTUT PÄIN NAAMAA ;:;DDDDDDD JA RAMZI SEKÄ TIINA ON NIIN VITUN PARHAITA TYYPPEJÄ ETTÄ EI VITTU MITÄÄ RAJAAAA EI MAAILMASSA OO PAREMPIA IHMISIÄ NÄHTYKÄÄÄ KÄY VARMAAN KATEEKS KOSKA TEILLÄ EI OO OIKEITA YSTÄVIÄ ;PPPP<3<3<3<33<333
      ---- asd:
      nää kommentit on ihan turhia ja kaikilla on omat ongelmansa, en mä sitä kiellä, mutta se että asuu laitoksessa ja on ollu 9 vuotta koulukiusattu niiin ei oo mitenkään mukavaa ja sit ku sitä kuulee myös netissä! että mä kiitän kaikkia jotka on mun puolella täs asias!!!
      ---- Toi sun lapsellinen avautumises tossa alussa ei ainakaan auttanut asiaa yhtää. Ei sillä, kiitti hyvistä nauruista. :D:D

      Lainaa

    176. terve pöytään!! 2.3.2011 15:00
      Tulos: +15 (21 ääntä)
      Miten yksistä kulmakarvoista ja perheriidasta on voinu tulla näin iso juttu? :D huvittavaa

      Lainaa

    177. Tulos: +18 (40 ääntä)
      *Naamapalmu* En ikinä uskonut sanovani tätä, mutta voisiko tässä tapauksessa tämä kiusattu Mirka on kiusaamisensa ansainnut.... Saatan kuulostaa kamalalta, mutta jos on oikeasti noin pihalla, ei ole mikään ihme jos toisilta ei heru kunnioitusta...(Enkä nyt puhu tuosta screenshotista vaan ko. lapsukaisen avautumisesta tänne)..Voi voi...

      Lainaa

    178. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Ooteko huomannu et näissä kommenteissa vaan toistuu samat asiat koko ajan? Joo, kulmakarvat ei oo hienot mut jos ite tykkää nii mikäs siinä. Joo, kielenkäyttö on kauheaa. Joo, ei saa arvostella. Joo, paskaa.

      Lainaa

    179. Tulos: +2 (44 ääntä)
      HYi perkele ku oot ruma :DD Mun mielestä tädin kommentit oli aivan oikein sanottu..

      Lainaa

    180. Tulos: +15 (25 ääntä)
      tää juttu alkaa olla yhtä hyvää viihdettä ku tuksu ja sen jutut. KIITOS MAHTAVISTA NAURUISTA, arvoisat 15 vuotiaat :)

      Lainaa

    181. Tulos: +13 (21 ääntä)
      mulla on hiekkaa esinahan välissä :D

      Lainaa

    182. Tulos: +11 (15 ääntä)
      This made my day xD

      Lainaa

    183. Tulos: +21 (29 ääntä)
      Ootteko aatelleet, ettei tuo ''asd'' nimimerkin takana oleva ihminen ole tämä Mirka vaan joku häneksi tekeytyvä joka haluaa jostain syystä lisää vettä myllyyn? Ja muutenkin tää on jotain niin uskomatonta että tällänen keskustelu syntyy jostakin kulmakarvoista. Luoja.

      Lainaa

    184. Totuuden torvi 15.3.2011 16:34
      Tulos: +1 (37 ääntä)
      Tädissä ei ollut mitään noloa. Kunhan yritti poloinen pikkuisen takoa pissaliisan päähän järkeä, kuten käytöstapoja, mutta ohihan nuo menivät aikuisen puheet. Siperia opettaa ja Mirkaa vanhempana kaduttaa. Helvetinmoinen yllätys, että kyseessä on jotain lastenkotitapauksia. Toinen on ensimmäisenä menossa "rollaamaan" FB-seinät täyteen paskaa. Voi kiesus, isänmaan toivot näyttäytyvät taas koko komeudessaan. Aina on tämä "älä sä käy mulle päätäs aukomaan" -mussutus ja hirveän kovan roolin pitäminen. Kasvakaa aikuisiksi ja sillä välin pitäkää suunne kiinni.

      Lainaa

    185. Tulos: +4 (26 ääntä)
      Täytyy kyllä myöntää että täti meni tässä liian pitkälle. Monet ihmettelivät, missä kohtaa Mirka kiroili. "Siisti kielenkäyttösi" tarkoittaa muutakin kuin kiroilemista? :D JÄRKI KÄTEEN NYT, IHMISET! Mirkalla ei taida olla niin hyviä kavereita, koska levittelevät tällasia julkiselle palstalle. Ja mikäs tätä 15-vuotiasta neitiä vaivaa? Taitaa olla syystä laitoksessa kun antaa aika lapsellisen kuvan itsestään. Se ei kannata, varsinkaan netissä. OK, olen itsekin vielä alaikäinen, mutta minulla sentään on sen verran järkeä etten laita itsestäni mitä tahansa kuvia _minnekkään_, ja jos minusta tulisi tuollaista kommenttia niin jättäisin ihan huomioimatta, olisit Mirka säästynyt näiltäkin kommenteilta jos osaisit lopettaa ajoissa, sama pätee sinun tätiisi. Tämä siis minun mielipiteeni.

      Lainaa

    186. Tulos: +5 (21 ääntä)
      *unohtui edellisestä* 15-vuotias (Tiina?), älä kerjää sympatiaa sun laitostarinalla. Se on MENNEISYYTTÄ! Jos olette ollut koulukiusattuja 9 vuotta niin miksette ole tehneet mitään asialle? Kyllä vanhemmat varmasti osaisivat ottaa yhteyttä mm. koulukuraattoriin. Olen ollut itse samassa tilanteessa, minua on kiusattu mutta kerroin vanhemmilleni ja asia selvitettiin alusta alkaen.

      Lainaa

    187. Tulos: +12 (20 ääntä)
      nää kommentit on kyl aika kaameeta luettavaa =.=

      Lainaa

    188. Tulos: +6 (18 ääntä)
      Käy sääliks tota likkaa ): vaikka noi kulmakarvat onkin kamalat, niin kaikki heistä kommentoijista myös Mirkaa myöten olisivat voineet olla vaan kommentoimatta. Jos mulle ois tultu kommentoimaan, olisin antanut olla.. vaikka vaikeetahan se kun noin tullaan ilkeesti ja suoraan sanomaan. Mirkan tätikin aika lapsellisesti käyttäytyi.. noh.. kukin tavallaan

      Lainaa

    189. Tulos: -1 (15 ääntä)
      ja vielä lisään, että onhan se hienoa, että kaveri puollustaa, itsekin puolustanut kaveria..vähän samalla tyylillä ja nyt se sitten myöhemmin nolottaa kuinka kirosin ja huutomerkkiä toisen perään. Jos noi kommentit (joista osa olikin) olis ollu fiksuja ja olis jätetty turha pois niin ok (: mutta se menikin överiksi :o

      Lainaa

    190. Tulos: +5 (15 ääntä)
      "Eikö muut kommentoijat ole olleet teinejä? Silloin oma elämä voi tuntua tosi rankalta (etenkin jos ei voi asua vanhempiensa luona…) ja teininä on myös ihan sallittua olla dramaattinen, lapsellinen, uhmakas, kiroilla jne. Aikuisen ja etenkin nuoren läheisen (kuten tämä täti) pitäisi ymmärtää tämä ja antaa nuorelle aikaa aikuistua; toki myös palauttaa nuorta maan pinnalle ja sanoa milloin menee yli. "
      Kolkyt - tyypin kommentti. Luin sen vasta jälkeenpäin ja tuo kuulostaa kyllä tosi järkeenkäypältä kun nyt itsekin ajattelen.. ehkä ois vaan parempi että tädit kertoo nätisti oman kommenttinsa ja sitten antaa teinien keskenään selvittää asiansa. hmm ,... :D

      Lainaa

    191. Tulos: -5 (13 ääntä)
      Noh Huhhujjaaa Tedän Kaa ;DD Repesin Khyll Tohon Kuvaan -Ei Millään Pahalla[:-

      Lainaa

    192. Tulos: +1 (23 ääntä)
      haha toi täti o nolo ^^ toi keltane tyyppi teki iha oikei ku puolusti frendiinsä mut noi kulmakarvat o kyl aik jännät :DD

      Lainaa

    193. Tulos: +12 (20 ääntä)
      en sano muutaku että rumat. ja nyt varmaan minua ruvetaan haukkumaan kun sanoin noin :0

      Lainaa

    194. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Kyse on nyt vain ja ainoastaan siitä, että muutoksia itseensä saa kyllä tehdä, mutta sen jälkeen pitää olla valmis ottamaan ne torasanatkin vastaan. Ketään ei saa halveksia ulkomuodon perusteella, mutta niitäkin valitettavasti löytyy. Sen sijaan pitää vetää johonkin se raja, että varoittaako toinen toista nolaamasta itseään täysin vai onko kyse puhtaasti siitä että toinen puuttuu joka ikiseen ulkonäössä tapahtuvaan asiaan. Sekin on kyseenalaista, saako toisen kulmakarvoja kritisoida jos toinen haluaa pitää ne tuon näköisinä ja pitääkö ne muuttaa siksi että joku saattaa niitä kummastella vai onko tuonnäköisten kulmakarvojen pitäminen niin hirveä rikos muita ihmisiä vastaan, että ne pitää muuttaa heti. Pitääkö muilta ihmisiltä ylipäätään hakea hyväksyntää vai olla sitä mitä on piittaamatta muista? Sen jokainen päättäkööt itse. Kritiikittä ei kukaan kuitenkaan tässä maailmassa selviä. Teki mitä tahansa, niin aina tulee joku urputtamaan. Jos se kritiikki tulee siitä, mitä tekee, on se ihan eri asia kuin kritiikki siitä, mitä ulkonäöltään sattuu olemaan. Tiina saa varautua siihen että kaikki eivät hänen nuorta ikäänsä ota kovin hyvällä ja tulee arvostelijoita. Olen itsekin teiniäiti ja elokuvissa, mainoksissa ja ties missä muissa esiintynyt, mutta se ei tee minusta millään tavalla sen kummempaa ihmistä kuin muutkaan. Mitä tulee noihin Tiinan kertomiin tosiasioihin, on kyllä olemassa tiettyjä tosiasioita kuten se, että aurinko lämmittää ja että maa on pyöreä ja että jos kappaleen päästää ilmassa irti, se lähes poikkeuksetta putoaa. Sen sijaan teiniäitiydestä voidaan olla montaa mieltä eikä ketään tulisi iän perusteella torpedoida, mutta sen sanon minäkin että lapsen kasvattaminen on niin helkkarin iso vastuu että on 101% tiedettävä, mihin ryhtyy. Jokainen lisääntykööt silloin kun haluaa, mitä se mulle kuuluu. Mutta ruusuiset kuvat äitiydestä on syytä heittää hevon v*ttuun kun äidiksi ryhtyy; lapsesta vastataan seuraavat 20-30 vuotta psyykkisesti, fyysisesti ja sosiaalisesti. Tiina saa myös luvan varautua siihen että kun kamerat eivät häntä seuraa, asenteet häntä kohtaan voivat hyvinkin muuttua. Ihan vaan varoituksen sanana!

      Lainaa

    195. Tulos: +4 (20 ääntä)
      ''Nimesi: Kun tässä hitusen webbiä surffaili tämän keskusteluketjun tietojen pohjalta, niin tuo Tiinan suuri tuleva telkkuesiintyminen on dokkari 15-vuotiaasta Tiina-lapsesta, joka on raskaana… http://tiuskiii.blogspot.com/''
      Tälläisen löysin täältä kommenttiryöpystä.. Ekana tuli vaan mieleen että hieno elämä tosiaan eessä ku heittäytyy raskaaks 15 vuotiaana.. mutta tosiaan kulmakarvat ovat kyllä kunnon riemukaaret :)

      Lainaa

    196. Tulos: +10 (36 ääntä)
      Voi angst. Mikä siin on, et ku teinille yrittää asiallisesti ja provosoimatta selittää, että 'minusta tuo ei ole kovin kaunista', kun muija näyttää sirkuspelleltä, ni sit revitään ranteet auki? Vähä harmittaa ton tädin puolesti, ku se yrittää fiksusti selittää, et jokaisella on oma mielipide, eikä kukaan ole ketään haukkunut, ni sit teinin mielestä täti on ihan mulkero ja 'puhuu paskaa'. Luki- tai ymmärtämishäiriö?

      Lainaa

    197. Tulos: +3 (7 ääntä)
      [x] rollaamaan.

      Lainaa

    198. tonii-chan 20.4.2011 3:10
      Tulos: +7 (11 ääntä)
      "Opi - tee- opeta." Jokainen meistä näyttää esimerkkiä. Jokainen meistä tulee tekemään tiedostetusti tai tiedostamatta jotain jonkin esimerkin kaltaisesti. Jälkeenpäin huomataan taas mitä ollaan opetettu. Elämä on kuitenkin suurilta osin kiinni omasta asenteesta oli se millainen tahansa. Se on vaikutusta ja reagointia niin hyvässä, sekä pahassa. Tädillä oli hyviä neuvoja paikoitellen, mutta jossain vaiheessa ne ikävästi hämärtyivät. Nämä nähtiin tädin omissa kommenteissa. Hetkellisesti hän itse teki niin, kuin sanoi, että ei kannata tehdä ja se vaikutus näkyi tässä lapsessa jo ennemmin, joka taas vain halusi tehdä kuten itsestä tuntui ja kokeilla uudenlaista tyyliä itselleen. Hän selvästi ei tiennyt kumpaa aluksi kuuntelee, mutta otti tiedostamattaan molemmilta osapuolilta oppia ja se taas näkyikin jo kommenttien lopputuloksessa. Se on hyvä, että lapsi osaa kyseenalaistaa ja puollustaa omia mielipiteitään, mutta hän olisi ehkä pystynyt olemaan kohteliaampi, jos hänen ympärillään olevat ihmiset olisivat kyenneet olemaan toinen toisilleen kohteliaampia. Palatakseni tähän tätiin niin varmaan hän vain unohti omat neuvonsa, mutta sillä ei ole merkitystä. Tekoja ei saa tekemättömiksi, mutta niitä voidaan kokeilla lieventää joskus. Parempi kuitenkin on olla tekemättä jotain negatiivista ellei tahdo siivota omia jälkiään tai ainakin pitää niistä asioista kiinni joita haluaa opettaa eteenpäin eikö vain? Tässä tapauksessa aikuisen eli tämän tädin olisi tullut osata myös puhua yhtä kohteliaasti, kuin oli ensin antanut olettaa voivansa, mutta myös rakkaudella toista kohtaan. Lapsi tai nuori (noin alle 20-vuotiaat) ottaa mallia jokaisesta ihmisestä joihin he samaistuvat tai jättävät samaistumatta. Tuttuihin ja läheisiin ihmisiin samaistutaan helpommin ja tuntemattomiin heikommin, mutta tuntemattomasta ne läheisetkin muodostuvat ajan myötä. Pitää muistaa, että kaikilla on tunteet ja että lapsissa piilee meidän kaikkien tulevaisuus. Jokainen meistä voi auttaa heitä kyllä, mutta vain he pystyvät kulkemaan oman matkansa omalla tavallaan. Tämä tyttö halusi tehdä jotain kivaa ja hän teki niin. On kiva nähdä, että joku saa inspiraation joistain pienistä asioista, kuin kulmakarvoista, mutta pienistä asioistahan tämä elämä koostuukin. Tällä tytön ystävällä oli tämä hieno ajatus takana, jota täti ei vain nähnyt tai sitten hän ymmärsi sen toisin. Tällä ystävällä tosin oli tuolla hetkellä todella vahvat mielipiteet joskin kiroavalla tavalla, mutta voi olla, että täti ei olisi jättänyt asiaa tuohon ellei hän olisi ollut yhtä tiukka. Jokaisella keskustelussa kuitenkin on vielä opittavaa. Meidän tulee vain päättää, että miten me otamme sen opin vastaan ja minkälaisiksi ne opitut asiat itsellemme muokkaamme parhaiten sopiviksi. "Minkä takia minun tulisi tehdä kuten neuvot?" Mikäli sie et keksi tähän vastausta niin silloin siun neuvosi sopii todennäköisesti vain siulle itsellesi, mikä on ihan hyvä asia, koska ehkä se olisi huonompi juttu, jos se ei sopisi edes sinulle vai kuinka? Mielipiteistä voidaan keskustella, mutta toisen mielipide täytyy myös hyväksyä. Totta kai mielipiteet, jotka sisältävät ehdotuksia voidaan sivuuttaa ehdotusten puolesta, mutta jokaisessa mielipiteessä on aina totuuden siemen minkä tähden niitä edes on ylipäänsä. Eli ehkä ainakin mitä me voimme tehdä vähintään on kuunnella niitä, jotka ovat eläneet pidemmän aikaa ja päättää sen jälkeen onko meillä sanomista asiaan eikö totta? Aina kannattaa kyseenalaistaa erilaisia asioita, mutta vain mikäli se kirkastaa siun mieltäsi. "On olemassa monia totuuksia joten miksi tyytyä yhteen siemeneen, kun voi oppia useamman?" O(≈^_^≈)O

      Lainaa

    199. Tulos: +5 (25 ääntä)
      Ton 15-vuotiaan teinimamman on btw laittanu oikee MIES paksuks :) Ihania nää jailbait-huntterit, HUOH. Saa kyllä miettiä mitä kettua sen tytönki päässä on liikkunu!

      Lainaa

    200. Tulos: +8 (18 ääntä)
      voi härreguud.. yksistä kulma"karvoista" tommone soopa. mihin tää maailma on menossa?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kulmakarvat