Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kauhea kankkunen

"Heräsin aamulla yksin Nizzan lentokentältä"
Kauhea kankkunen

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 45 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. tavallinen tollo 6.9.2011 2:20
      Tulos: +242 (260 ääntä)
      tää on paha

      Lainaa

    2. starry_eyes 6.9.2011 6:13
      Tulos: +472 (572 ääntä)
      Kivoja kavereita, kun ovat jättäneet Elenan yksin. Ja naureskelevat vielä Facebookissa. Ja miksei tämä äiti mennyt auttamaan Elenaa? Vittu ku ihmiset on raivostuttavia, eivätkä välitä muista kuin itsestään. :(((((((((((

      Lainaa

    3. Tulos: +128 (188 ääntä)
      Vielä on kehuskelun makua puheissa kun kerran naamakirjassakin pitää kuuluttaa. Mitähä sitte ku taas kerran kitattu sitä vinaa ja makaa ojan pohjalla raiskattuna, ehkä tapettuna? No, eihä se itse päähenkilöä enää siinä vaiheessa tietty liikuta mutta...

      Lainaa

    4. Tulos: +94 (168 ääntä)
      Tantta. Niin sitten syytetään muita! Muut ajo hänet tuohon tilanteeseen, ei hän itse. Yhteiskunta se oli! Ja Isä! Isä on mulkku!

      Lainaa

    5. Tulos: +95 (149 ääntä)
      Siis onhan toi omalla tavalla jo arvostettava suoritus :D

      Lainaa

    6. Tulos: -21 (51 ääntä)
      starry_eyes: Kivoja kavereita, kun ovat jättäneet Elenan yksin. Ja naureskelevat vielä Facebookissa. Ja miksei tämä äiti mennyt auttamaan Elenaa? Vittu ku ihmiset on raivostuttavia, eivätkä välitä muista kuin itsestään. ((((((((((
      Olettaen, että Julia on tämä vika liila (vai onko noissa värieroa?), mistä tiedät, että Julian äiti on Elenan kaveri tai oli yhtään varma, onko se Elena? Tai kuvitteli, että Elena on siellä yksin? Ja tuskin olikaan. Eihän sentään?

      Lainaa

    7. Tulos: +97 (101 ääntä)
      ^ Vika liila ei ole Julia, mutta eipä sillä ole väliä pointtisi kannalta.

      Lainaa

    8. Jukkaplamu 6.9.2011 11:10
      Tulos: +110 (124 ääntä)
      tän takia viina on K20

      Lainaa

    9. Tulos: +72 (96 ääntä)
      Tuntuu et se vähän kehuskelee sillä että on taas koval meiningil ollu ryyppäämäs ja kaikkee hullua tapahtunu.

      Lainaa

    10. Tulos: -75 (85 ääntä)
      eiks viina o K21?

      Lainaa

    11. Tulos: +101 (101 ääntä)
      "Lähen vaan parille tohon alakerran baariin..."

      Lainaa

    12. Jukkaplamu 6.9.2011 13:10
      Tulos: +48 (52 ääntä)
      mariia: eiks viina o K21?
      No sillon kun olin itte sen ikäinen niin yli 21%:set oli K20.

      Lainaa

    13. Tulos: +62 (66 ääntä)
      Jukkaplamu: No sillon kun olin itte sen ikäinen niin yli 21%:set oli K20.
      Ja on edelleen.

      Lainaa

    14. Tulos: +34 (56 ääntä)
      onhan nuo väkemmät sen K20, tosin ainaki viidel vuodel sais totakin korottaa.. :p

      Lainaa

    15. Tulos: +49 (57 ääntä)
      Welcome to Nizza?

      Lainaa

    16. Tulos: +68 (76 ääntä)
      Putosin kyl viimeselle kommentille. Ei varmaan kyl ihan heti tulis mielee ton kaverin mutsil, että törmää tyttärensä kaveriin Nizzan lentokentäl piestyn näkösenä :D Ja että se viel oikeesti oli se sama mimmi!! HUUUHHHHUUUUHHHH Once in a lifetime -kamaa!

      Lainaa

    17. Tulos: +41 (49 ääntä)
      Kaveria ei jätetä!!

      Lainaa

    18. Tulos: +66 (166 ääntä)
      En vain voi jättää kommentoimatta. Kirjoitin ensin hirveät sepustukset ja selittelyt anonyymina siitä mitä tuona perjantaiyönä oli oikeasti tapahtunut, mutta sitten tulin tolkkuihini ja tajusin, että eihän sillä ole minulle mitään väliä mitä rndm feissarimokien lukijat täällä tietävät ja mitä eivät ja kuinka judgeevat. Sanon nyt siis ihan vain periaatteen vuoksi lyhyesti, että kyllä niitä muita ajattelevia ihmisiä on vielä maailma täynnä, kun minunkin (fyysisenä) tukena ystävät oli koko yön ja kaikki vastaantulijat oikein avuliaita ja taksikuskikin antoi ilmaisen kyydin kotiin ja talutti kavereideni kanssa minut sänkyyn asti. Kaverit sitten kylvettivät ja putsasivat naaman parhaansa mukaan ja pitivät pakastevihannespussia naamallani pari tuntia. Yrittivät ne meikilläkin epätoivoisesti peittää niitä haavoja (huonolla menestyksellä…) ja sitten klo 05 pakkasivat minulle laukut ja saattoivat kentälle ja puhelun kautta ohjasivat minut turvatarkastuksen jälkeen koneeseen (sitä en sitten tiedä miten lentokentän henkilökunta päästi koneeseen sen näköisenä ja muutenkin siinä kunnossa). Eli oli ihan tarkoitus mennä Ranskaan ja ihmettelin vain miten sinne pääsin, kun muisti oli ihan pyyhkiytynyt klo 23-09 väliseltä ajalta ihan kokonaan. Oli illalla siis tullut niinkin hieno ajatus, että tänä yönä juodaan vihdoin se 80% viru valgee, kun niin uhkarohkea viinan ystävä olen. Kaverit ei siitä innostunut ihan yhtä paljoa niin omaan massuunhan se suurimmaksi osaksi päätyi. Kun kaveri linkkasi tämän sivun minulle faceookkiin, niin eniten ärsytti vain se, että no-life piiperot tulee tänne kertomaan miten muut ihmiset saisi tai ei saisi käyttäytyä ja elämäänsä elää. En ehkä ole pyhäkoululaisille säntillisille lapsosille mikään täydellinen esikuva, mutta itselläni on aika uniikki tapa katsoa maailmaa ja olen erittäin tyytyväinen elämääni. Uskon, että täällä planeetalla ollaan vain tämä pieni hetki ja että kuoleman jälkeen ei ole mitään afterlifeä tai uudelleensyntymisiä jne., joten haluan vain kokea niin paljon ja erilaisia asioita kuin vain ehdin. Elän elämääni täysillä joka päivä ja en näe muiden ihmisten mielipiteitä kovin merkittävinä. Eipähän sitten kaduta vanhana, että enpä ollut tarpeeksi impulsiivinen ja nauttinut kaikesta mitä elämällä on tarjota, vaan nyt voin naureskellen muistella näitä teinitoilailujani. En tarkoita, etteikö ihmisellä voisi olla hyvä ja onnellinen elämä, vaikka ei tekisikään ikinä mitään repäisevää ja ettei kärsisi tällaisista ylilyönneistä ja niiden seurauksista, toki voi elää hienon elämän kököttämällä yksin kotonaan lukemassa tämäntyyppisiä sivuja muiden mokista, jos haluaa. Mutta ihan oikeasti, kaikki loppuu aikanaan niin kai sitä saa vähän rellestää. En ehkä ole viimeviikonlopusta ylpeä, mutta to be honest en kyllä kadu tippaakaan. Otan sen vain hyvänä ja _tehokkaana_ opetuksena, ja nyt vihdoin ehkä sitten tajuan rajoittaa tätä juomistani (ei ole oikein onnistunut ennen tätä wake up callia). En nyt haluaisi vaikuttaa kauhealta vineejältä ja siltä, että minun on pakko puolustella ja moralisoida tuota tapahtumaa, mutta vähän vituttavia nuo kommentit ja häiritsee se, että jos tietynlaiset tutut löytävät tämän ja hekin saavat ihan väärän kuvan. Eikä silläkään kai nyt niin paljon väliä olisi. Minulla on sellainen asenne, että jos joku nyt saa piristyksen masentuneeseen päiväänsä lukemalla muiden misfortunate toilailuja, niin kiva, että voin olla avuksi!  Ja mieluummin kirjoitan tällaisia ns. mielenkiintoisia status updateja, kuin niitä ”yhyy mun kissalt lähti taas 1 karva” tai ”tykkää tästä statuksesta, niin kirjoitan seinällesi ’sä oot ihan kiva’ <3 <3 <3 <3”. Ok, pakko myöntää, että jotenkin ajatukseni kuulostavat paljon hienommilta ja filosofisimmilta päässäni, mutta nyt kun tuota lukee niin kuulostaa aika puolustelevalta ja teinilöpinöiltä. Voisin vaikka taas todeta, että WHO CARES. Elena kiittää ja kuittaa (ja joo hups, tuli vähän pidempi kuin tarkoitus….)

      Lainaa

    19. Tulos: +42 (70 ääntä)
      Ja vielä täälläkin haluan hekuttaa, kuinka kiitollinen olen siitä, että mulla on yksinkertaisesti maailman ihanimmat. anteeksiantavimmat ja tukea antavat ystävät ja rajattoman rakastava perhe, jotka kovasti yrittää ymmärtää mua. :) <3

      Lainaa

    20. Tulos: +26 (54 ääntä)
      ps. toivottavasti tää tunnustus (ja the fact et mun oli ihan TARKOTUS lentää lauantaiaamuna Ranskaa, mikä selvästi ei käyny ilmi ulkopuolisille tosta statuksesta) ei nyt pilannu teidän nauruja.

      Lainaa

    21. Miss_Lonely 7.9.2011 16:07
      Tulos: +4 (58 ääntä)
      Elena; ikävä kyllä tuo yksi "iloinen" iltasi sai jo sellaisen kuvan aikaan että harrastaisit yhtä huolettomasti muitakin samanlaisia. Varsinkin kun statuksesi alkukeskustelussa on että pitkästä aikaa näin paljon. Siitä saa sen kuvan ettet ehkä juo kovin usein mutta sitä railakammin, mikä on aika vaarallista koska sitä ei tiedä mitä tapahtuu sinä aikana, kun olet muistisi menettänyt. Tarkoitus ei ole saarnata vaan TODETA ettei se ole paras mahdollinen elämänrytmi. Itse en olisi päästänyt kaveriani tuossa kunnossa lentokentälle. Olisi pelottanut liikaa hänen puolestansa. Kuten sanoit niin tuo menee teinitoilailuihin eikä anna sinusta kuvaa fiksuna aikuisena, joka sinun pitäisi alkaa olla.

      Lainaa

    22. Tulos: +26 (38 ääntä)
      Miss_Lonely: Elena; ikävä kyllä tuo yksi “iloinen” iltasi sai jo sellaisen kuvan aikaan että harrastaisit yhtä huolettomasti muitakin samanlaisia. Varsinkin kun statuksesi alkukeskustelussa on että pitkästä aikaa näin paljon. Siitä saa sen kuvan ettet ehkä juo kovin usein mutta sitä railakammin, mikä on aika vaarallista koska sitä ei tiedä mitä tapahtuu sinä aikana, kun olet muistisi menettänyt. Tarkoitus ei ole saarnata vaan TODETA ettei se ole paras mahdollinen elämänrytmi. Itse en olisi päästänyt kaveriani tuossa kunnossa lentokentälle. Olisi pelottanut liikaa hänen puolestansa. Kuten sanoit niin tuo menee teinitoilailuihin eikä anna sinusta kuvaa fiksuna aikuisena, joka sinun pitäisi alkaa olla.
      Mielestäni mainitsinkin, että tuo kyseinen ilta toimi hyvänä herätyksenä, että ei tämä tällainen peli vetele ja se sai vihdoin ymmärtämään, kuinka vaarallista kännääminen voi olla. En tietenkään hakenut noin sekavaa tilaa, mutta kännissä innostuu juomaan vielä lisää ja siinä ei kaverin "nyt sulle kyllä riittää" oikein auta eikä omassa päässä kellot soi. Että nyt kyllä ainakin tämä loppuvuosi vedetään kevyellä linjalla, kun minunkin hullubilehenkeni on ehkä vihdoin sammunut. En kuollut, ei murtunut mitään tai hampaita lähtenyt niin koen itseni onnekkaaksi ja haluan jatkaa täysillä elämistä, mutta ymmärrän kuinka haurasta elämä on ja pienestä kiinni, niin alan nyt varjella sitä paremmin.

      Lainaa

    23. Tulos: +17 (53 ääntä)
      Kuules Elena. Jos ne sun kaverit on oikeasti sulle noin tärkeitä ja rakkaita, niin mitäs jos ajattelisit uudelleen asian heidän kannaltaan. Onko sun kavereita kohtaan reilua että käyttäydyt noin, aiheutat huolestumista puolestasi ja kaiken näköistä harmia ja lisätyötä? Onhan se hienoa että kantavat mukana, pesevät, hoitavat, pakkaavat vielä laukutkin ja huolehtivat lentokoneeseen, mutta onko oikeasti hyvä juttu että yksi ihminen aiheuttaa heille näin hirveästi vaivaa? Sanon vaan, että sen jos olisit jättänyt tekemättä niin tuskin kaduttaisi kiikkustuolissakaan...

      Lainaa

    24. Tulos: +5 (19 ääntä)
      Minäkin kyllä kertoisin tällaiset asiat facebookissa...

      Lainaa

    25. Tulos: +20 (36 ääntä)
      Mursula: Kuules Elena. Jos ne sun kaverit on oikeasti sulle noin tärkeitä ja rakkaita, niin mitäs jos ajattelisit uudelleen asian heidän kannaltaan. Onko sun kavereita kohtaan reilua että käyttäydyt noin, aiheutat huolestumista puolestasi ja kaiken näköistä harmia ja lisätyötä? Onhan se hienoa että kantavat mukana, pesevät, hoitavat, pakkaavat vielä laukutkin ja huolehtivat lentokoneeseen, mutta onko oikeasti hyvä juttu että yksi ihminen aiheuttaa heille näin hirveästi vaivaa? Sanon vaan, että sen jos olisit jättänyt tekemättä niin tuskin kaduttaisi kiikkustuolissakaan…
      Kai nyt tyhmäkin tajuaa, että en kavereille toivoisi tuollaista, että pitää paapoa minua kuin vauvaa. Voitkohan edes kuvitella, kuinka monta kertaa olen pyydellyt anteeksi ja kiittänyt. Ja kuten olen sanonut, niin en kadu sen takia, koska tämä oli niin tarpeellinen koettelemus itselleni, mutta olisihan se ofc ollut helpompaa, jos ei olisi muita ihmisiä omaan opetuksen saamiseeni tarvittu.
      jana: Minäkin kyllä kertoisin tällaiset asiat facebookissa…
      Hieno homma! Siis voi ei, jos nyt muut ihmiset tuomitsevat ja saavat tietää, että kaikki tekevät virheitä. Kuten sanoin, kiva jos tää jotain randomeita naurattaa ja halusin vaan helposti jakaa kuulumiset kavereille yhdellä kertaa.

      Lainaa

    26. Tulos: -11 (47 ääntä)
      Saanko kysyä, miksi käytätte aikaanne tällaisten juttujen lukemiseen? Vittuakaan Elenaakaan varmaan kiinnostaa teidän mielipiteenne. Yksi bileilta mennyt pieleen ja joku frendi päättänyt ilmeisesti jakaa sen muillekin täällä. Mitä siitä? Virheistä oppii. Ei muuta.

      Lainaa

    27. Tulos: +45 (61 ääntä)
      -.—-: Saanko kysyä, miksi käytätte aikaanne tällaisten juttujen lukemiseen? Vittuakaan Elenaakaan varmaan kiinnostaa teidän mielipiteenne. Yksi bileilta mennyt pieleen ja joku frendi päättänyt ilmeisesti jakaa sen muillekin täällä. Mitä siitä? Virheistä oppii. Ei muuta.
      Saanko kysyä, miksi sitten itse olet täällä?

      Lainaa

    28. Tulos: +12 (34 ääntä)
      Nuoret törttöilee. Onneks ei käyny mitään, ja virheistä kannattaa oppia. Mua alko ärsyttää tuo Veera.

      Lainaa

    29. Tulos: -4 (26 ääntä)
      Hurrhurr: Saanko kysyä, miksi sitten itse olet täällä?
      Koska mä olen nolis ihan niinku tekin. :)

      Lainaa

    30. starry_eyes 8.9.2011 17:58
      Tulos: +28 (30 ääntä)
      ____: En vain voi jättää kommentoimatta. ------
      Joo no toi avas tietysti vähän mitä oikeasti on tapahtunut. Pelkän julkaistun tekstin mukaan tulee mieleen vähän toinen tilanne. Enkä itse tässä kohtaa arvostellut kuin tekstistä välittyvää kuvaa siitä, että kaverit nauraa facessa, kun toinen on toisessa maassa, eikä aivan parhaimmalla fiiliksellä ehkä? Mut hyvää syksyn jatkoa elena! :)

      Lainaa

    31. Tulos: +8 (14 ääntä)
      Niin siihen viinaanhan (21 prossasiin) on ainoastaan ostamisen ikäraja 20v. juoda saa kaikki 18 täyttäneet.

      Lainaa

    32. Tulos: +5 (25 ääntä)
      respectii tälle muijalle :D

      Lainaa

    33. Tulos: +5 (21 ääntä)
      Jep. Tätä ei ollutkaan tarkotettu julkaistavaksi tänne ja vain noiden ensimmäisten kommenttien kanssa, niin että ihmiset, joilla ei ole hajuakaan miksi Ranskaan olin mennyt jne. tätä lukisi. Ja no Suomessa ei taideta ylipäätään myydä 80% viinaa (ellei sitten jossain tyyliin 2cl pulloissa..), että voitte tuohonkin liittyvän kiistelyn jo lopettaa. Mutta kiitos ja hei hei.

      Lainaa

    34. Tulos: +51 (83 ääntä)
      Minua ärsyttää Tantan kommentti siitä, kuinka "hän löytää itsensä raiskattuna ojan pohjalta tuolla menolla". Jos nainen juo viinaa ja on päissään, se ei tarkoita sitä, että jos hänet raiskataan, se on hänen vikansa. Haista p-ska, olet häpeäpilkku kaikille naisille. Järkevä pitää olla, mutta raiskaus ei ole silti IKINÄ naisen vika. Kaikki tekevät virheitä ja bilettävät joskus ankarasti, mutta silti se, että sinä olisit heti syyllistämässä raiskatuksi tulemisesta menee liian pitkälle.

      Lainaa

    35. Tulos: -22 (42 ääntä)
      voi että, pitääkö noiden fb-mokaajien tulla tänne piipertää, en kestä tätä myötähäpeää. Pidetään se moka mokana, eikä yritetä "paikkailla" mitään, koska se vain pahentaa. Ok?
      "En vain voi jättää kommentoimatta. Kirjoitin ensin hirveät sepustukset ja selittelyt anonyymina siitä mitä tuona perjantaiyönä oli oikeasti tapahtunut, mutta sitten tulin tolkkuihini ja tajusin, että eihän sillä ole minulle mitään väliä mitä rndm feissarimokien lukijat täällä tietävät ja mitä eivät ja kuinka judgeevat."
      Päätit sitten kuitenkin avautua oikein pidemmän kaavan mukaan? Paljon pahemmin siitä "judgee", kun tosta alkuperäisestä mokasta, josta sai vain etäisen mielikuvan melko white thrash-bimbosta

      Lainaa

    36. Tulos: +19 (25 ääntä)
      Jzy: voi että, pitääkö noiden fb-mokaajien tulla tänne piipertää, en kestä tätä myötähäpeää. Pidetään se moka mokana, eikä yritetä “paikkailla” mitään, koska se vain pahentaa. Ok? Päätit sitten kuitenkin avautua oikein pidemmän kaavan mukaan? Paljon pahemmin siitä “judgee”, kun tosta alkuperäisestä mokasta, josta sai vain etäisen mielikuvan melko white thrash-bimbosta
      Ihan ymmärrettävää että tällaisen löytäessään ja kommentteja lukiessa tekee mieli oikaista faktoja, esim. että Ranska oli määränpäänä ihan tarkoituksella. ? Tai kyllähän se vähän tota lieventää. En ite suomalaisena, menis toista finskiä syyttelemään,jos on vähän mennyt yli toi viinalla läträäminen. Vaikkakaan en sitä rohkaise niin myönnän että itsekin olen siihen syyllistynyt ja tiedän että moni muukin. Hauska tarina jaettu. Mä sanoisin vaan, että c'est la vie!!!

      Lainaa

    37. Tulos: -11 (13 ääntä)
      feissarimokat-moka?

      Lainaa

    38. Tulos: +14 (32 ääntä)
      Ärsyttää ihmiset, jotka tuomitsevat Elenan säätämisen ja varsinkin tyyppi, joka sanoi, että tyhmää tulla puolustelemaan! Herran jumala, ihmiset tekee virheitä! Ja tyttö kuitenkin jakoi tämän fb:ssa, jonka minä tulkitsen niin, että hän tajuaa töpänneensä ja ehkä haluaa olla varoittava esimerkki kavereilleen. En todellakaan huomaa jutussa mitään mahtailevaa sävyä tyyliin "vitsit kun oli siiiistiääää herätä naaama veresssäääääää". Ja eikä hänen tarkoituksenaan ollut varmaan se, että tämä päätyy tänne teidän puhtaiden pulmusten moitittavaksi! Ja kyllä varmasti kaduttaa ja hävettää että ystävät joutusivat pitää huolta, mutta eikö jokainen tekisi niin toisen puolesta ja siinä huomaa ketä on oikeita ystäviä! Itse tekisin minun ystävien puolesta lähes mitä tahansa. Omassa kaveripiirissäkin on joskus sattunut tapauksia jolloin henkilö on täysin toisten huolettavana, mutta aina on pyydetty anteeksi ja kiitetty ja aina ollaan oltu että tottakai me susta huoli pidetään ja ei stressiä! Ja opiksi on otettu! Ja turha sitä pahaa oloa on lisätä näillä "miettisit vähän, oisit voinu kuolla ja miten oot voinu tehä ton sun kavereille blablaablaa" -jutuilla. Ehkä Elena ite tajuaa ja nämä kyseiset ystävät ovat varmasti sanoneet myöskin huolestuneisuuttaan ja thats it. Ja huolestuneisuuden voi myöskin ilmaista ystävällisesti ja uskon että Elenan ystävätkin ovat tällä tavalla sen sanonutkin. Tottakai jokaisen pitäisi tietää omat rajansa, mutta ylilyöntejä myös tapahtuu joskus harvoin KAIKILLE! Silloin tajuaa, että ei ollut kovin fiksua, en tee uudelleen. Kaikki olemme VAIN ihmisiä! Pääskää jo yli siitä! Ja miksei Elena kertoisi taustoja, jottei tule väärä kuva (tosin osa on näköjään saanut jo väärän kuvan tapahtuneesta)? Eletään hei jokainen sitä omaa elämää! Terveisin itsekin toilaillut ja opiksi ottanut!

      Lainaa

    39. Tulos: +29 (37 ääntä)
      aapeli: Minua ärsyttää Tantan kommentti siitä, kuinka “hän löytää itsensä raiskattuna ojan pohjalta tuolla menolla”. Jos nainen juo viinaa ja on päissään, se ei tarkoita sitä, että jos hänet raiskataan, se on hänen vikansa. Haista p-ska, olet häpeäpilkku kaikille naisille. Järkevä pitää olla, mutta raiskaus ei ole silti IKINÄ naisen vika. Kaikki tekevät virheitä ja bilettävät joskus ankarasti, mutta silti se, että sinä olisit heti syyllistämässä raiskatuksi tulemisesta menee liian pitkälle.
      Raiskatuksihan voi joutua vaikka absolutistina koskaan kotoa poistumatta, jos oikein huono tuuri käy, ja se raiskaaja on tilanteen todellinen kusipää. Mutta on aivan täyttä hulluutta väittää, että omilla toimillaan ei voisi vaikuttaa siihen todennäköisyyteen, että jotain pahaa sattuu omalla kohdalle. Jos ryyppää jatkuvasti itsensä toimintakyvyttömäksi, lähtee tuntemattomien matkaan, haastaa riitaa grillijonossa, lähtee päissään rattiin/veneilemään, ei ole selväpäistä kaveria mukana vahtimassa, ottaa vastaan juomia tuntemattomilta ja oikaisee kotimatkalla hämärien kujien poikki, niin kyllä siinä on pikkuisen aihetta katsoa peiliin, vaikka sattuisi olemaan niin onnekas, ettei koskaan käy mitään. Tämä koskee tietenkin myös miehiä. Ja tämän kaiken sanon naisena, joka joutui yläasteikäisenä raiskatuksi ja voin ihan hyvin sanoa, että omaa tyhmyyttäni. Oli monta asiaa, jotka olisin voinut tehdä toisin, ja tilanteelta olisi vältytty _kokonaan_. Tapauksesta en oikeastaan paljon viisastunut, jouduin jatkossakin monesti kiperiin tilanteisiin, mutta silloin mukana oli aina joku kaveri, joka pelasti. Luotin tuolloin ehkä liikaa "naisen oikeuteen olla tulematta raiskatuksi tilanteesta riippumatta". Tosiasiahan on, että raiskaajia ei kiinnosta h-lvettiäkään mikään "Ei tarkoittaa Ei" -puhe ym, ja jos joku pitää tervettä järkeä syyllistämisenä niin sanattomaksi vetää. Ihmettelen, että lapsia saa varoittaa vieraista miehistä ja kun aikuiselle naiselle sanoo saman, onkin yhtäkkiä raiskaajan puolella ja pahimmilaan hirveä kompastuskivi feminismille. Tosiasiat tunnustamalla muutamalta raiskaukselta voitaisiin välttyäkin. Ei passaa tietenkään raiskauksen uhrille mennä sanomaan, että mitäs läksit, jälkiviisastelulla kun harvemmin saavutetaan mitään. Yhtä rikollinen se raiskaaja joka tapauksessa on, raiskasipa sitten baarin vessaan sammuneen naisen tai pahaa-aavistamattoman lenkkeilijän keskellä päivää. Raiskaaja on ehkä jopa vielä vastenmielisempi hyökätessään täysin puolustuskyvyttömän kimppuun. Vaikka maailmassa ei olisi yhtään ainutta rikollista, ottaisin silti kaverin vahtimaan, jos meinaan ryypätä perseet olalle, ettei tule kotimatkalla esim. tukehduttua omaan oksennukseen tai hukuttua lampeen.

      Lainaa

    40. Tulos: -16 (18 ääntä)
      no perse . Heräsin kerran aamulla hirveeseen oloon ,eikä siinö kaikki.Ite oo 20 ja vittu se setä oli varmaan 100.housut oli pois ja muutenki tuntu saaneelta ,.V***U ELÄMÄ ON NIIN VÄÄRIN

      Lainaa

    41. Tulos: -14 (28 ääntä)
      ____: En vain voi jättää kommentoimatta. Kirjoitin ensin hirveät sepustukset ja selittelyt --- . . .
      Älä vikise. Helvetin tyhmää toi silti oli, vaikka mitä selittelisit. :oP

      Lainaa

    42. Tulos: 0 (20 ääntä)
      Jättäkää pennut viinanjuonnit niille jotka homman osaa fiksummin. ;P

      Lainaa

    43. Tulos: +2 (28 ääntä)
      Kaikkein hauskinta tässä on se, että kun tuollainen bilihile tipahtaa ojaan Nizzassa niin sitä on joka ikinen lehti kuuluttamassa, miten vaarallisessa maassa viaton suomalainen tyttö raiskattiin ja tapettiin. Perään viellä varmasti jaksetaan kuuluttaa, kuinka hän kävi kunniallisesti rippikoulun ja luki B-paperit lukiosta. ...ja EI, en todellakaan sano, että "haha, ansaitsevat tuollaista, kun juovat". Vaan ehkä enemmänkin yritän herättää jossain pikku-bilehileessä niitä pieniä ajatuksen poikasia, että kannattaako juoda itseään siihen kuntoon, että konttaa housut kintuissa tuolla tavan toreilla. Suurin osa ihmiskunnasta, kun jättää auttamatta sellaisia tapauksia ja kylmästi kävelee ohi. Ne ketkä käyvät kimppuun ovat harvassa ja ne ketkä auttavat ovat viellä harvemmassa. BTW... Ihan pieni juttu tuosta avun annosta, tai oikeastaan sen antamatta jättämisestä. Jos joka stanan päivä näkee saman ihmisen räkä poskella ja nostaa tämän maasta, sekä hoivaa kuntoon niin kyllä se jossain välissä alkaa vituttamaan. Sitten, kun ei enää nostakaan pystyyn, kun ei vaan jaksa on automaattisesti hirviö ja väliinpitämätön paska muiden silmissä. Ihan vain pieni ajatus siinäkin teille, että kukakohan se oikeasti on paska.

      Lainaa

    44. Tulos: +2 (12 ääntä)
      wryyy: Kaikkein hauskinta tässä on se, että kun tuollainen bilihile tipahtaa ojaan Nizzassa niin sitä on joka ikinen lehti kuuluttamassa, miten vaarallisessa maassa viaton suomalainen tyttö raiskattiin ja tapettiin. Perään viellä varmasti jaksetaan kuuluttaa, kuinka hän kävi kunniallisesti rippikoulun ja luki B-paperit lukiosta. …ja EI, en todellakaan sano, että “haha, ansaitsevat tuollaista, kun juovat”. Vaan ehkä enemmänkin yritän herättää jossain pikku-bilehileessä niitä pieniä ajatuksen poikasia, että kannattaako juoda itseään siihen kuntoon, että konttaa housut kintuissa tuolla tavan toreilla. Suurin osa ihmiskunnasta, kun jättää auttamatta sellaisia tapauksia ja kylmästi kävelee ohi. Ne ketkä käyvät kimppuun ovat harvassa ja ne ketkä auttavat ovat viellä harvemmassa. BTW… Ihan pieni juttu tuosta avun annosta, tai oikeastaan sen antamatta jättämisestä. Jos joka stanan päivä näkee saman ihmisen räkä poskella ja nostaa tämän maasta, sekä hoivaa kuntoon niin kyllä se jossain välissä alkaa vituttamaan. Sitten, kun ei enää nostakaan pystyyn, kun ei vaan jaksa on automaattisesti hirviö ja väliinpitämätön paska muiden silmissä. Ihan vain pieni ajatus siinäkin teille, että kukakohan se oikeasti on paska.
      aina ei tarkota et jos on muistin menettäny et oli niin kännissä että konttaa toreilla housut kintuissa.... viinaa sen verran iteki juoneena tiedän kuinka joku tollanen 80prossanen voi iskee ihan kun salama kirkkaalta taivaalta ja siinä tulee sellanen vihanneskänni enemmänki. ja toi nyt oli aika tyhmästi sanottu että raiskataan ja tapetaan sen seurauksena että on ollut kännissä ja nainen..... kaveria autetaan oli tilanne mikä hyvänsä ja kyllä varmaan viimeistään tollasen jälkeen alkaa sitä järkeä päähän viimeistään tulla itselleenkin. älkää tuomitko kun ette tiedä koko tarinaa tai hklöä.

      Lainaa

    45. Tulos: +8 (16 ääntä)
      aapeli: Minua ärsyttää Tantan kommentti siitä, kuinka “hän löytää itsensä raiskattuna ojan pohjalta tuolla menolla”. Jos nainen juo viinaa ja on päissään, se ei tarkoita sitä, että jos hänet raiskataan, se on hänen vikansa. Haista p-ska, olet häpeäpilkku kaikille naisille. Järkevä pitää olla, mutta raiskaus ei ole silti IKINÄ naisen vika. Kaikki tekevät virheitä ja bilettävät joskus ankarasti, mutta silti se, että sinä olisit heti syyllistämässä raiskatuksi tulemisesta menee liian pitkälle.
      Entä kun nainen raiskaa miehen? Eikö se silloinkaan ole naisen vika? Älä pliis käytä sanan "uhri" tilalla sanaa "nainen", se antaa sinusta aika inhottavan kuvan, aivan kuin luulisit että nainen on AINA uhri ja mies AINA rikollinen. Terveisin nainen.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: humala, krapula, Nizza, lentokenttä, kännissä