Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Gerbiili kadoksissa

"Mitä tehdä, jos koira syö gerbiilin?"
gerbiili

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 24 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -650 (858 ääntä)
      Kaikki koirat ja lokit pitäisi ampua.

      Lainaa

    2. Tulos: +927 (949 ääntä)
      Ärsyttää tommoset Roosat jotka tulee aina et "Ai sun talo palo? Ei se viel mitää, mun sedäl palo talo ja viel ulkosauna!"

      Lainaa

    3. Tulos: -115 (409 ääntä)
      ... Elviiran lemmikki syödään ja suurin ongelma on, mistä hän saa äkkiä uuden... Se tossa on paha, että tommosille luovutetaan eläviä otuksia.

      Lainaa

    4. Tulos: +297 (337 ääntä)
      Hosuli: Luitko tuota juttua loppuun laisinkaan? Elviirahan kertoo, ettei se ollut hänen oma gerbiilinsä. Toivottavasti ei tarvitse selittää jutun ideaa tämän pidemmälle.

      Lainaa

    5. Tulos: +328 (354 ääntä)
      Oho ää voisin lukee huolellisesti nää. Olen hiljaa ja häpeän :X

      Lainaa

    6. Tulos: +224 (228 ääntä)
      No on se mun mielestä silti aika huolestuttavaa että pitää nopsaan hommata uus, eiköhän tässäki selvittäs aika paljon pienemmällä pahalla kun oltas vaan rehellisiä. Tai jos nyt on pakko koittaa peitellä ja hankkia uus gerbiili niin luulis nyt että fb on viiminen paikka jossa sitä kannattaa alkaa etsimään? :-D

      Lainaa

    7. Tulos: +99 (101 ääntä)
      paha paikka sitku se kenen gerbiili se oli saa tietää sen.. :D

      Lainaa

    8. Tulos: +51 (87 ääntä)
      kaikki listvat pitäis ampua.

      Lainaa

    9. Tulos: +83 (87 ääntä)
      Hmm... olisiko eläinkauppa hyvä veikkaus?

      Lainaa

    10. Tulos: +102 (104 ääntä)
      Ja minun sanotaan ylireagoivan kun en päästä lintukoiraa samaan huoneeseen irtona olevan lintuparven kanssa, niin.

      Lainaa

    11. mangoananas 24.9.2011 23:28
      Tulos: +14 (16 ääntä)
      ei luoja.....

      Lainaa

    12. Tulos: +71 (77 ääntä)
      Tuli mieleen, että miten se koira ja gerbiili on päässyt kohtaamaa toisensa? Onko "hoitaja" jättänyt ne kahdestaa samaan tilaan valvomatta?! Koska tietääkseni gerbiilejä pidetään niiden omissa häkeissään... :D

      Lainaa

    13. Tulos: +41 (53 ääntä)
      PLINGGG: ...Koska tietääkseni gerbiilejä pidetään niiden omissa häkeissään…
      Ei niitä tietenkään pidetä koko elämää omassa häkissään. Oikeastaan mitään maalla elävää otusta ei saisi. Gerbiilejä päästetään muutamia kertoja viikossa ulos häkistään taloon/huoneeseen myllertämään. Eivät tee mitään vahinkoa ja ovat hauskoja otuksia, paitsi saattavat johtoja ja teräviä kulmia jyrsiä jos ei vahdita ja ne ovat pitkään pienessä huoneessa (useita tunteja). Ja saahan se koira niitä syötyä sieltä häkistäkin jos on sellainen avonainen koppi, niinkuin itse elätin gerbiilejä aikoinani vanhassa isossa akvaariossa, jonka tiivisteet olivat jo hajonneet. Eivät päässeet pois itsekseen ja sai katsella niiden tekemistä.

      Lainaa

    14. Minä ja mielipiteeni 25.9.2011 12:54
      Tulos: +50 (52 ääntä)
      Elviiralle en antaisi omaa gerbiiliäni vahdittavaksi...

      Lainaa

    15. Tulos: +73 (75 ääntä)
      Turha ostaa tilalle uutta. Vaikka uusi olisi samannäköinen, kyllä gerbiilin omistaja varmasti huomaa, ettei se olekaan se oma gerbiili enää. Kyllä nekin ovat käytökseltään erilaisia, vaikka ovatkin tuollaisia minijyrsijöitä.

      Lainaa

    16. Tulos: -4 (20 ääntä)
      qwasd: Ei niitä tietenkään pidetä koko elämää omassa häkissään. Oikeastaan mitään maalla elävää otusta ei saisi. Gerbiilejä päästetään muutamia kertoja viikossa ulos häkistään taloon/huoneeseen myllertämään. Eivät tee mitään vahinkoa ja ovat hauskoja otuksia, paitsi saattavat johtoja ja teräviä kulmia jyrsiä jos ei vahdita ja ne ovat pitkään pienessä huoneessa (useita tunteja). Ja saahan se koira niitä syötyä sieltä häkistäkin jos on sellainen avonainen koppi, niinkuin itse elätin gerbiilejä aikoinani vanhassa isossa akvaariossa, jonka tiivisteet olivat jo hajonneet. Eivät päässeet pois itsekseen ja sai katsella niiden tekemistä.
      Kyllä saisi, ja itse asiassa asumuksesta (terraario! gerbiileitä ei häkkiin) pois päästäminen ja lattialla juoksuttaminen voi olla vaarallista ja aiheuttaa tappelun laumakavereiden kesken & se on stressaavaa. Hyvin järjestetty juoksutus on ok, mutta ei välttämättömyys. Tärkeintä on panostaa siihen terraarioon ja sisustukseen. Whatever, kyse ei välttämättä ole edes irti päästämisestä, gerbiili on voinut päästä karkuunkin. Jos on juoksuttamisen seurauksena joutunut koiran suuhun niin sitten on kyllä järjestelyssä jotain vikaa.

      Lainaa

    17. Tulos: -60 (66 ääntä)
      MÄ VIHAAN GERBIILEITÄ! Saa jatkossakin syödä sellaset

      Lainaa

    18. Tulos: +28 (32 ääntä)
      Noin vaan ei voi kaupasta ostettua gerbiiliä laittaa entisen gerbun kavereiden sekaan sillä siinä on hyvin äkkiä tappelu pystyssä.

      Lainaa

    19. Tulos: +7 (25 ääntä)
      Älkää hyvät ihmiset hankkiko lemmikkei eläinkaupast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lahjotatte samal rahaa jolla ne hankkii lisää sairaita lemmikkejä liian pieniin ja virikkeettömiin terraariohin!! Tai häkkeihin!! Älkääkä ottako gerbiileitä häkkeihin vaa terraariohin! Hankkikaa eka tietoo ennenku alaattee pätee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Lainaa

    20. Tulos: -9 (21 ääntä)
      Listva: Kaikki koirat ja lokit pitäisi ampua.
      Sinut, jessica, roope ja kaikki marsut pitäs ampua.

      Lainaa

    21. Tulos: +3 (15 ääntä)
      Kaikki ihmiset pitäis ampua ja piste. Mutta herää kysymys tästä, että miks koira ja gerbiili edes oli samassa kämpässä...

      Lainaa

    22. Kumpi pahempi? 28.1.2014 0:15
      Tulos: +12 (16 ääntä)
      Hattu: Ärsyttää tommoset Roosat jotka tulee aina et “Ai sun talo palo? Ei se viel mitää, mun sedäl palo talo ja viel ulkosauna!”
      Mun kaverin sedän kaiman lapsen koiran pennun uuden omistajan isän veljellä palo noi+ sillä palo myös omistamansa metsä... Et ei toi oo edes paha

      Lainaa

    23. Sulkapallo 9.8.2014 17:39
      Tulos: -18 (24 ääntä)
      Kyllä saa koira olla aika mielenvikainen et menee tappamaan saatika syömään gerbiilin.

      Lainaa

    24. Tulos: +23 (27 ääntä)
      Sulkapallo: Kyllä saa koira olla aika mielenvikainen et menee tappamaan saatika syömään gerbiilin.
      Eipä kyllä. Meidän koira (ulkokoira, maatilalla) tappaa rottia ja joskus supikoiria. Jos koiraa ei ole erikseen opetettu olemaan gerbiilien (tai muiden elukoiden) kanssa, tuskin on yhtään erikoista että se sen menee syömään/tappamaan.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: gerbiili, koira, pupu, hamsteri, lemmikki