Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tohtori Tukiainen, osa 2

"Perustin huippusuositun Glamour Dolls -ryhmän vuonna 2003"
Taustatietoja: Taas olisi jaossa annos Tuksun korvaamattomia elämänohjeita. Näädiltä saamiemme tietojen mukaan Johanna Tukiainen on vaihtanut Facebook-nimekseen Marianne Palonen. Tohtori Tukiainen, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +391 (407 ääntä)
   Tuksun kannattaisi noin viisaana ihmisenä keskittyä vain deittaaman itseään pitempiä ihmisiä, jotta kokisi miesten olevan häntä ylempänä.

   Lainaa

  2. Tulos: +201 (269 ääntä)
   Vaikuttaa feikiltä. Älkää kysyko miksi, mutta olen lukenut Johannan blogia, eikä tuo kirjoitus ole lainkaan hänen tyyliään. Tukiainen kirjoittaa paljon, noh, yksinkertaisemmin :)

   Lainaa

  3. Tulos: +47 (77 ääntä)
   tuksu aka narkkari

   Lainaa

  4. Tulos: -301 (331 ääntä)
   Mikä tässä on moka? ehkä se ettei ole Johannan omaa tekstiä? Johanna on harvoja sydämmelisiä ihmisiä. Aivan oikeen miksei ottaisi lääkettä paremman olon saamikseksi väärinkäyttö eri asia.

   Lainaa

  5. itse perkele 7.8.2011 7:25
   Tulos: +71 (85 ääntä)
   Moi johanna

   Lainaa

  6. Tulos: +48 (54 ääntä)
   Kyllä on ihan Tuksun oma kirjoitus.. Se näkyy kaikille.. on vielä lisäillyt kaikennäköistä sinne... Esimerkiksi hänen Ä/Ö toimii miten sattuu : Marianne Palonen: Mita vit......en ma taas osaa tata musavideoiden linkittamsta, varsinkaan vahan pollyssa.....Ö= Voisiko joku linkittaa munn seinalle seuraavat biisit 1. George Michael, Father figure 2. Enigma Gregorian Once in a lifetime 3. Hurts, Wonderful Life 4. David Guetta mika vaan biisi 5. Selenaa Marianne Palonen jo mut mun paska minilappari suoraan Thaimaasta ei toimi, kuten ei myoskaan a ja o pilkut Eilen 8:53.

   Lainaa

  7. Tulos: +50 (56 ääntä)
   Näh, ihan perus Tuksuhöpinää ja perus Tuksumollausta :D

   Lainaa

  8. Tulos: +12 (40 ääntä)
   juu olen kyllä lukenut pari tekstiä tuksun seiska-blogista niin tämä kielenkäyttö ei oo samanmoista töksäilyä... jos seiskan blogi on tuksun omaa tekstiä niin tämä ei kyllä ole. tiedä sitten mikä oikeasti on sen omaa, onko mikään...

   Lainaa

  9. Tulos: +98 (100 ääntä)
   Ei se kyllä oo Tuksulle vaikeeta löytää miehiä, jotka on sitä älykkäämpiä

   Lainaa

  10. no voi perse 7.8.2011 14:41
   Tulos: +62 (68 ääntä)
   äkkiä heilahtaa häkki jos se meinaa jotai terapiaryhmiä alkaa pitää ja jaella reseptilääkkeitä niissä... muistaakseni tuksu ei kuitenkaan ollut käynyt lääkistä?

   Lainaa

  11. Tulos: +49 (51 ääntä)
   Tuksun "bisnesvaistot" :D

   Lainaa

  12. Tulos: +19 (61 ääntä)
   Mä en tajua miks mä tän sanon mutta vois kyl antaa ton Tuksun jo olla rauhas...

   Lainaa

  13. Tulos: +6 (28 ääntä)
   Tuksu on ottanut muutaman euroshopperin,kyllä teksti on ihan Tuksua itseään

   Lainaa

  14. Tulos: +29 (29 ääntä)
   Ei taida Tuksu tietää, että diapamissa ja valiumissa vaikuttaa sama aine, diatsepaami... No mutta, ken tietää josko valiumin sidosaineissa on sitten jotain huomattavaa eroa, joka tekee siitä tehokkaampaa vaikeisiin tapauksiin kuin toisella nimellä markkinoitu nappi samalla kamalla.

   Lainaa

  15. Tulos: +10 (46 ääntä)
   En ymmärrä, miten Tukiainen ei voi löytää itseään älykkäämpää miestä. Paitsi tietysti jos etsii Turusta.

   Lainaa

  16. Tulos: +18 (26 ääntä)
   Ai se popsii lääkkeitä ulkomailta...vihdoinkin selitys...!

   Lainaa

  17. minä vain 7.8.2011 23:25
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Onks Tuksu kännissä vai miks toi teksti on noin epäselvää ja hyppää aiheesta toiseen??!?1

   Lainaa

  18. Tulos: +23 (43 ääntä)
   Jos toi on Tuksun omaa tekstiä ja jos se on ihan tosissaan... Voi luoja mitä paskaa se muija osaa suoltaa pihalle. 30mg opamoxia päivässä on väärinkäyttöä, mutta eipä kai Tuksu sitä voi vaaleanpunaisilla pumpuliunelma-aivoillaan tietää, kun lääkkeet käydään hakemassa ihan ulkomailta asti. :) Hyvä Tuksu, oot taas kerran onnistunu ylittämään ittes. <3

   Lainaa

  19. enkeli_80 8.8.2011 1:01
   Tulos: -11 (23 ääntä)
   jaa ei oo lehtee etei tää tuksu siihen pärstäänsä laitais jostain senkin on rahaa revitävä naimisiinkin vaan meni sen takia että saa kuvista rahaa ja sekin viellä että pääsee ilmaselle häämatkalle ja sen tanssista en maksaisi sentiäkkän enkä halua koskaan nähä koko tuksua livenä ihan turha julkis niikun martiina ei niin aitolehti.

   Lainaa

  20. enkeli_80 8.8.2011 1:03
   Tulos: -15 (19 ääntä)
   nii ja siihen älykyyten taitaa tukiaisen vari aineet sulataa viimisetkin aivo solut päästä vai onko niitä ollutkaan koskaan olemassa ja tekeekö sekin viellä tyhmemän kun on blondi vai pitääkö paikansa vain ainostaan tukiaisessa kysyn vaan.

   Lainaa

  21. TodellakinJoo 8.8.2011 4:30
   Tulos: -14 (30 ääntä)
   Siis ettekö suurin osa porukasta todellakaan tajunneet tämän Mariannen "Tuksu-imitaatio"-läppää?! Vaihtanyt vain Johannan kuvan profiiliinsa ja sitten heittää Tuksumaista juttua. Joillakin vaan on tällanen huumori...

   Lainaa

  22. Tulos: +14 (14 ääntä)
   TodellakinJoo: aika pitkälle on läppää heitetty, koska on Arton ja Tukiaisen klaanin fb ystäviä... Jos joku heittäisi tuon tasoista läppää, niin luultavasti joku älähtäisi

   Lainaa

  23. Tulos: -48 (56 ääntä)
   "Tunks: Kyllä on ihan Tuksun oma kirjoitus.. Se näkyy kaikille.. on vielä lisäillyt kaikennäköistä sinne… Esimerkiksi hänen Ä/Ö toimii miten sattuu "
   Ei taida se sinunkaan ÄO:si toimia ihan täysillä. älykkyys/ösamäärä?

   Lainaa

  24. Tulos: +22 (24 ääntä)
   TodellakinJoo, tämän voi moni taho vahvistaa aidoksi ja oikeaksi Johanna Tukiaiseksi. Kyseinen henkilö ei vaan saa enää rekkautua omalla nimellä fb:n toistuneiden väärinkäytöksien vuoksi, joten siksi alias. Tämäkin teksti on päästetty irti punaviinihöyryissä ja oikeastaan täältä Feissarimokista puuttuu parhaat palat tuosta ylläolevasta neronleimauksesta.

   Lainaa

  25. Tulos: +20 (20 ääntä)
   @hani:
   "Voi luoja mitä paskaa se muija osaa suoltaa pihalle. 30mg opamoxia päivässä on väärinkäyttöä, mutta eipä kai Tuksu sitä voi vaaleanpunaisilla pumpuliunelma-aivoillaan tietää"
   Olikohan sulla nyt kirjoituksessasi jotain niin hienoa ironiaa, että se meni multa ihan ohi? 30mg Opamoxia päivässä on ihan normiannostus, oikeastaan jopa aika vähän. Enimmillään lääkäri voi määrätä sitä jopa 120mg/vrk (3-4 annokseen jaettuna).

   Lainaa

  26. Tulos: +22 (42 ääntä)
   Enkeli_80, eikö tästä jo puhuttu. Tekstiäsi on helvetin hankala lukea, eikä siinä useimmiten ole päätä tai häntää. Jotta ymmärtäisit, koitan korjata virheet kommenteistasi. (En takaa että menee täysin oikein, mutta varmasti paremmin kuin alkuperäinen teksti) Caps locit ja sulkeet ovat korjauksia. enkeli_80:
   "(Iso alkukirjain) jaa ei oo lehtee et(T)ei tää tuksu siihen pärstäänsä lait(T)ais (pilkku) jostain senkin on rahaa revi(T)tävä (piste) naimisiinkin vaan meni sen takia (pilkku) että saa kuvista rahaa ja sekin viellä (VIELÄ) että pääsee ilmaselle häämatkalle (lauseen voisi jo pikkuhiljaa lopettaa) ja sen tanssista en maksaisi sentiäkkän (pilkku, ehkä mielummin kannattaisi jo pikkuhiljaa aloittaa uusi lause) enkä halua koskaan nähä koko tuksua livenä (SE UUSI LAUSE!) ihan turha julkis niikun martiina ei niin aitolehti. (Herranjumala tyttö (?), mikä sun ongelma on! Kokonainen vitun lause koko kommentti! Aaah!)"
   enkeli_80:
   "(Iso alkukirjain) nii ja siihen älyk(K)yyten (pilkku) taitaa (iso alkukirjain) tukiaisen vari (väri?) aineet sulat(T)aa viimisetkin aivo(yhteen)solut päästä (pilkku) vai onko niitä ollutkaan koskaan olemassa (ollutkaan koskaan olemassa? Mielenkiintoinen sanajärjestys. Ps. ALOITA UUSI LAUSE!) ja tekeekö sekin viellä (VIELÄ) tyh(M)memän kun on blondi vai pitääkö paik(K)ansa vain (JA) ainostaan (iso alkukirjain) tukiaisessa (pilkku) kysyn vaan."
   Tulin lopputulokseen, että sinulla on todella, TODELLA, vakava lukihäiriö. Olen pahoillani jos loukkasin, mutta tekstiäsi on oikeasti aivan JÄRJETTÖMÄN hankala lukea. Ole kiltti ja yritä edes erotella lauseet. Kirjoitusvirheet vielä menee, mutta herranjumala noita lauseita! Ei noin voi tehdä!

   Lainaa

  27. Tulos: +17 (17 ääntä)
   "Näädiltä saamiemme tietojen mukaan..." WTF? :D

   Lainaa

  28. Tulos: +6 (14 ääntä)
   ^ Ehkä Fm-teamillakin on frettejä! ^^

   Lainaa

  29. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Gluglu, Tuksutus miehineen nimittää heitä mollaavia, tai muuten vain epämiellyttäviä, ihmisiä näädiksi. :D

   Lainaa

  30. Tulos: +4 (6 ääntä)
   @Wääk, no etpä itsekään huomannut / osannut korjata kaikkia virheitä tosta.

   Lainaa

  31. Tulos: +12 (16 ääntä)
   "v-rasti" Mitä hemmettiä! Näädäthän on mitä suloisimpia otuksia! "Trololol" Huomasin kyllä itsekin että en kaikkia virheitä korjannut. En ole itsekään hirveän hyvä äidinkielessä, mutta tekstistäni sentään saa selvän. Ja kuten sanoin "En takaa että menee täysin oikein, mutta varmasti paremmin kuin alkuperäinen teksti" ;)

   Lainaa

  32. kukkopukko 9.8.2011 14:58
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Öö taitais nopeesti käydä köpelösti jos noota lääkkeitä rupee ihmisille jakamaan, nopeesti ei oo siellä mitkää masentuneet jonossa vaan lääke-narkit. Käsittääkseni joistakin noista lääkkeistä sais ihan kunnolla rahaa katukaupassa.

   Lainaa

  33. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Tramalit puuttu. Ja tennarit.

   Lainaa

  34. Tulos: -6 (6 ääntä)
   Ei tää kyllä oo Tuksun kirjottamaa tekstiä. Lukekaa sen blogia ni huomaatte.

   Lainaa

  35. Tulos: -9 (11 ääntä)
   Jaa ÄlykkyysÖsamäärä? :D

   Lainaa

  36. Tulos: -1 (17 ääntä)
   Mä tykkään Tuksusta. <3 Mitä siitä vaikka se onki tyhmä? On tyhmilläkin oikeus elää ja puhua asioistaan. :P

   Lainaa

  37. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Nekku kun ei kukaan ole ÄÖ:sta puhunut. Mokan tummansininen jätkä puhuu siitä ettei Tuksu käytä tekstissään äätä eikä öötä. Vaaleansininen taas ÄO:sta. Kommentit Ä/Ö liittyvät Tuksun tekstiin (Ä/Ö-kirjaimet) ja ÄO älykkyysosamäärään niinkuin sinä fiksuna jo keksitkin ;)

   Lainaa

  38. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Nimim. Tantta, sinäkin voisit lukea yllä olevan tekstin. (ja kommentit yleensäkkin loppuun asti, ennenkuin alat pätemään)

   Lainaa

  39. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Ainakin Diapamin hallussapito ilman reseptiä on luokiteltavissa huumerikokseksi. Siitä vaan rikosilmoitusta tekemään, anyone?

   Lainaa

  40. Lääkärin täti 1.9.2011 14:46
   Tulos: -13 (13 ääntä)
   muuten hyvä mutta Opamoxit on 10 mg :D

   Lainaa

  41. miä vaan 3.9.2011 2:23
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   ei muuten ole opamoxeja 10 mg vahvusena... Lukases pakkaus seloste ennen ku alat päteen... http://www.laakeinfo.fi/Medicine.aspx?m=733&

   Lainaa

  42. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Kyllähän sen jo näkee kaukaa tuosta emännästä, että (väärin)käyttää lääkkeitä: pöhöttynyt/turvonnut olemus, sammaltava puhe, jutuissa ei järjenhiventä + siihen vielä alkoholia niin käytös aggressiivista (Artoa kohtaan?) yms. Ikävä sanoa, mutta tuskin elää tuolla menolla pitkään... Nim. Lääkkeiden yliannostukseen läheisensä menettänyt

   Lainaa

  43. White Trash at it`s finest 17.7.2012 20:56
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   kui: Mikä tässä on moka? ehkä se ettei ole Johannan omaa tekstiä? Johanna on harvoja sydämmelisiä ihmisiä. Aivan oikeen miksei ottaisi lääkettä paremman olon saamikseksi väärinkäyttö eri asia.
   Johanna ei ole sydämmellistä nähnytkään, se nainen on narsisti ja kärsii pahoista mielenterveyongelmista. Johanna ei koskaan näe itsessään mitään vikaa vaan aina vika on muissa, Artoakin syyttää kaikista ongelmistaan, vaikka todellisuudessa ne ovat itseaiheutettuja. On nostanut itsensä jalustalle ja kuvittelee olevansa muiden ihmisten yläpuolella, on myös hyvin itserakas ja Johanna kehuukin itseään jatkuvast, mm. kauniiksi ja älykkääksi. Käyttää muita säälimättömästi hyväkseen, jos asiat ei mene niin kuin Johanna haluaa, hän suuttuu ja on eräällä videolla uhkaillut katkaisevansa välit äitiinsä. Tyypillisiä narsistin piirteitä. Onneksi Arto tajusi jättää tuon naisen ja voi nyt paljon paremmin.

   Lainaa

  44. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Eino::D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tuksu, glamour dolls, diapam, valium