Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tohtori Tukiainen

Esikatselu: "Voi vittu näin suoraan. Mikä auttaa morkkikseen."

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 80 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +853 (863 ääntä)
      Kyseinen henkilö oli kuin olikin oikeassa, "keskenmenohan" sieltä tuli ;)

      Lainaa

    2. Tulos: -245 (507 ääntä)
      ...ketä oikeesti jaksaa kommentoida ja kyylätä jotain Hennaa Ja Johannaa, ja vielä noin huonoilla äidinkielentaidoilla...

      Lainaa

    3. Tulos: +218 (244 ääntä)
      Tässä kuvastuu kaikki se miksi ihannoimme Tuksua, jos joku oikeasti pitää Tuksua idolinaan niin maamme on menossa kohti Kissan pissa noroa pitkin valtamereen!

      Lainaa

    4. se joka jaksaa komme 22.12.2010 12:35
      Tulos: +109 (219 ääntä)
      Siis jos Annukalle jäi jotenkin epäselväksi niin facehan on mun ELÄMÄ <3 Sullakin aika raju alamäki alkanu kun jaksat seurata tai kommentoida edes tänne, hartaasti olet lukenut kun jokainen kirjoitusvirhekkin iskenyt silmään :D Mulla on katsos niin paljon kommentoitavaa että menee sormetkin jo sekasin, toihan oli vasta alkua, meidän keskustelu oli hyvin nautinnollinen ja pitkä. Itse taidat keskittyä niin paljon siihen kirjoittamiseen että sen takia sun kommentitkin ovat niin säälittäviä. Ketä jaksaa kommentoida tollasta sivuseikkaa. Luulin että mulla ei oo elämää, oikeesti mut nyt tuli taas hyvä mieli. Ihanaa, päiväni piristys Annukka <3

      Lainaa

    5. Tulos: +161 (215 ääntä)
      ^ Samaa mieltä yllä olevan kanssa. Kaiken lisäksi Annukka itse aloitti oman kommenttinsa kielioppivirheellä ("ketä" pitäisi olla "kuka").

      Lainaa

    6. Tulos: -38 (160 ääntä)
      Tää on vähän ikävämpi lainaus :( Monessa muussa ei tiedetä kuka on kommentoija ja nauretaan vaan itse mokille, mut tän tarkotuksena on pilkata henkilöä. Ilkeää :(

      Lainaa

    7. Tulos: -156 (168 ääntä)
      Nurkalle: "…ketä oikeesti jaksaa kommentoida" -lue-> "...ketkä oikeesti jaksavat kommentoida", eli tässä lauseessa "ketä" -sana pätee.

      Lainaa

    8. Tulos: +163 (185 ääntä)
      Ei... Se on joko: "kuka jaksaa" tai "ketkä jaksavat". Ei missään nimessä "ketä jaksaa"

      Lainaa

    9. Tulos: -154 (172 ääntä)
      Nurkka: "jaksaa" on "ketä" -sanan kanssa aivan oikea muoto, yksinkertaisella esimerkillä maisteleppas lausahdusta "ketä jaksavat". Tai no annetaampa selvempi esimerkki "ketä juhliin tulee" tai "ketä sinne on tulossa", EI "ketä juhliin tulevat" tai "ketä sinne ovat tulossa".

      Lainaa

    10. Tulos: +110 (118 ääntä)
      Ei se minusta noin mene. Eikö sen pitäisi olla "keitä sinne on tulossa" tai "ketkä ovat tulossa"? Löysin tällaisen artikkelin asiaan liittyen: http://www.kotus.fi/index.phtml?s=1166 Linkki tarkastettu ja turvallinen. – Ylläpito / FMteam

      Lainaa

    11. Tulos: +135 (143 ääntä)
      Siis vielä tarkennuksena edelliseen: luulen, että sinulla on mennyt sanat ketä, ketkä, keitä ja kuka sekaisin. Esim. OIKEIN: "Ketä rakastat?" OIKEIN: "Ketä Johanna rakastaa?" VÄÄRIN: "Ketä rakastaa Johannaa?" OIKEIN: "Ketkä rakastavat Johannaa?" tai yksikössä OIKEIN: "Kuka rakastaa Johannaa?". Siispä VÄÄRIN: "Ketä jaksaa kommentoida". OIKEIN: "Ketkä jaksavat kommentoida" tai yksikössä OIKEIN: "Kuka jaksaa kommentoida"

      Lainaa

    12. Tulos: -113 (141 ääntä)
      "ketä" -sana ei varsinaisesti kuulu kirjakieleen ollenkaan, mutta vahvasti on siirtymässä puhekielestä. "ketä" viittaa usein puhekielessä juuri monikon sanoihin "keitä ja ketkä", lainaten postaamastasi lähdesivustosta kohtaa: "Äidinkielenään suomea puhuvalle ei puhekielen lause 'Ketä sieltä tulee?' ole ongelmallinen. Se on tulkittavissa vain yhdellä tavalla: ’keitä sieltä tulee’."

      Lainaa

    13. Tulos: -45 (77 ääntä)
      ja tietenkin lisään vielä, että sosiaalisessa verkossa usein käytetään puhekieltä

      Lainaa

    14. akateeminen nainen 31.12.2010 8:53
      Tulos: -83 (139 ääntä)
      Millä perusteella Hennan, Johannan ja Arton nimet näkyvät täällä kokonaan, kun kaikkien muiden nimet on peitetty. Toivottavasti sivun ylläpito puuttuu tähän asiaan. Tai vastavuoroisesti kaikkien nimet näkyviin. Tasapuolisuuden vuoksi. Nyt tuntuu siltä, että tiettyjen ihmisten kustannuksella halutaan erityisesti tehdä pilaa.

      Lainaa

    15. Tulos: +225 (229 ääntä)
      Samalla perusteella, kuin lehdetkin kirjoittavat ko. henkilöistä. Oletko joskus nähnyt Iltalehden sensuroivan Tukiaisen kuvia ja kirjoittavan otsikolla: "Satunnaisen blondin keskenmeno"?

      Lainaa

    16. Tulos: -35 (45 ääntä)
      V¡ttu sä oot tyhmä!!

      Lainaa

    17. kukkahattutäti 2.1.2011 22:40
      Tulos: +40 (66 ääntä)
      akateeminen nainen: Jos et sä osaa päätäs käyttää, niin voisit ainakin munaas näyttää

      Lainaa

    18. Forssalaiset ja Turkulaiset... 11.1.2011 1:38
      Tulos: +124 (144 ääntä)
      Ketä on väärin käyttää yhteydessä, jossa tarkoitetaan kuka. Ketä on jostain syystä eksynyt Juuri Turun ja Forssan alueelle tai lähipiiriin tarkoittamaan juurikin "kuka". Ketä on kohde. Esimerkki: Jaakko heitti Juhaa lumipallolla. Kysymys: "ai ketä?" Tässä tarkoitetaan JUHAA, paitsi Forssalaiset ja Turkulaiset sun muut vääräoppiset tarkoittavat heittäjää. Tästä on joskus vuosia sitten tapeltu intissä, ja Turkulaiset myöntää tajuavansa kielioppivirheen käyttäessään sanaa "ketä" väärin, mutta heitä se ei kuulemma kiinnosta koska kaikki tajuaa sen kuitenkin. Forssalaiset on muuten vaan tyhmiä. Mut se on vaan mun mielipide :)

      Lainaa

    19. Tulos: +24 (48 ääntä)
      Tarkoitat "turkulaiset" pienellä, adjektiivi. Aiemmille tiedoksi ettei "ketä" siirry puhekieleen kirjakielestä vaan tulee murremuodosta "kekä". Sen lisäksi olette ohittaneet alkuperäisen viestiketjun kammotuksen "Thaimaaseen", josta tunnetusti palataan kotimaaseen, vai miten se nyt taipukaan.

      Lainaa

    20. Tulos: -32 (42 ääntä)
      Ihme paskaa random nappula kiitos, ja olis kivaj os teil olis joku kommentti mahollisuus

      Lainaa

    21. Tulos: +62 (64 ääntä)
      Mitä tarkoitat kommenttimahdollisuudella?

      Lainaa

    22. Turkulainen 13.1.2011 21:56
      Tulos: +18 (84 ääntä)
      Mistä lähtien "turkulaiset" on adjektiivi? -"Olipa turkulainen kebab!", vai? "Tuo kukka on niin nätti, pieni ja turkulainen"? "Sun meikkaustyyli on tosi turkulainen!"

      Lainaa

    23. Tulos: +152 (156 ääntä)
      Siis pitääkö tuosta Tuksun hedelmällisyyskommentista vetää johtopäätös, että hän on synnyttänyt koiravauvan?

      Lainaa

    24. Tulos: +52 (60 ääntä)
      Nimimerkille Turkulainen: "Tuo mies on turkulainen", "Sää ja mää ovat turkulaisia persoonapronomineja", "Suomen joutsen on turkulainen nähtävyys". Tarvitsetko lisää esimerkkejä? Joka tapauksessa suomeksi kirjotetaan pienellä demonyymit, kuten kansallisuudet tai kaupunkien väestönimitykset: turkulainen, helsinkiläinen, suomalainen, ranskalainen, jne.

      Lainaa

    25. Turkulainen 14.1.2011 7:47
      Tulos: -43 (57 ääntä)
      Juhoi hei.... http://fi.wikipedia.org/wiki/Adjektiivi: "Adjektiivit (laatusanat) on sanaluokka, joka kuuluu nomineihin. Adjektiivi ilmaisee asian tai esineen laatua. Se vastaa kysymykseen millainen[1]. Suomessa adjektiivi taipuu sijamuodon ja luvun mukaan. Muissa kielissä sitä voidaan taivuttaa myös esimerkiksi suvun eli genuksen mukaan. Useimmista adjektiiveista voidaan muodostaa vertailuasteet. Adjektiivi sellaisenaan on positiivi eli perusaste. Suurempaa astetta ilmaisee komparatiivi eli voittoaste ja suurinta (tai erittäin suurta) astetta superlatiivi eli yliaste." Eli turkulainen, turkulaisempi, turkulaisin, niinkö? No huhhuh...

      Lainaa

    26. Tulos: +51 (63 ääntä)
      Uuuh. En tiedä kumpi aiheuttaa enemmän myötä häpeää (sic), itse nämä Feissarimoat, vai osa näistä artikkeleiden kommenteista (jopa poislukien kirjoitusvirheet ja valitus kirjoitusvirheistä). Tässäkö on Suomen tulevaisuus?

      Lainaa

    27. Tulos: +39 (45 ääntä)
      No hei Turkulainen, tiedän mitä adjektiivit ovat ja taivutit yhden ihan oikein. En tiedä mikä siinä on niin kummallista. Otetaan taas esimerkkejä. "Sää on sä-muotoa turkulaisempi tapa sanoa sinä", tai "Piispanmunkki on mitä turkulaisin nimitys berliininmunkille". Turkulainen on toki myös substantiivi, mutta kirjoitetaan pienellä, kuten alunperin sanoin.

      Lainaa

    28. Tulos: +43 (51 ääntä)
      Ja aiempi yritys todistaa päinvastoin oli outo. Ei adjektiivin tarvitse sopia minkä tahansa adjektiivin paikalle. Samoihin lauseisiin sopimattomia adjektiiveja ovat vaikkapa hiljainen, tai keltainen: "keltainen kebab" kuulostaa lähes yhtä oudolta kuin turkulainen vastaava, tai "hiljainen kukka". Kaikki ovat muuten kieliopillisesti oikein, merkitys vain kummallinen.

      Lainaa

    29. Tulos: +101 (117 ääntä)
      Ai, täällä on äidinkielen tunti menossa..

      Lainaa

    30. Turkulainen 14.1.2011 13:42
      Tulos: +45 (67 ääntä)
      Ha ha, okei okei, I surrender! Kiitos oppitunnista, se oli mitä...öööö....tamperelaisin....? (En herännyt tänäänkään turhaan!) Se on moro! ;)

      Lainaa

    31. Tulos: +13 (61 ääntä)
      Tuksu tee palvelus?Vedä ittes jojoon. OKEI?

      Lainaa

    32. ei herranjumala 20.1.2011 15:17
      Tulos: -27 (69 ääntä)
      Luuletteko että kommenttinne otetaan yhtää sen enempää vakavasti, vaikka kirjoittaisitte kuinka OiKeAoPPisesti........ Tärkeintähän on itse sanoma.

      Lainaa

    33. Tulos: +16 (40 ääntä)
      vakavemmin*.

      Lainaa

    34. Tulos: +41 (47 ääntä)
      Kaikki tekevät typoja, edes kerran elämässään. Pitääkö siitä nostattaa niin kova haloo? Sitten kun kaikki lauseet ovat yksiä typoja, sitten kannattaa huolestua, mutta muuten, antakaa olla. Sormettakaa raivoissanne mieluummin itseänne kuin sitä näppäimistöä. :D

      Lainaa

    35. Tulos: -12 (16 ääntä)
      Nimesi: Mistä typosta puhut?

      Lainaa

    36. Tulos: +8 (20 ääntä)
      Eh typolla tarkoitetaan lahinna kirjoitusvirhetta...

      Lainaa

    37. Tulos: -4 (28 ääntä)
      "lähinnä"?

      Lainaa

    38. Tulos: -25 (73 ääntä)
      Mielestäni tossa facebook-keskustelussa Johanna T. vaikutti porukan mukavimmalta ja selväjärkisimmältä henkilöltä...enough said :-)

      Lainaa

    39. Tulos: +28 (36 ääntä)
      Ihan alkoi naurattaa niin että vesi valui silmistä, kun luin tän koko rimpsun. Tulikohan paljon kielioppivirheitä. Että jaksatte olla....:)

      Lainaa

    40. Tulos: +6 (18 ääntä)
      jos ei jaksa kommentoida miks on kommentoinu joten turpa kiinni sit jos ei kiinnosta

      Lainaa

    41. Kannista kaliman kalinapa niiraa 1.2.2011 19:01
      Tulos: -17 (17 ääntä)
      jos ei ole samalla kesken, niin ei kannata ottaa lähtemään yhtä jos ei toistakaan. ja samalla tarkoitan kolmatta, ilman niitä jotka aina.

      Lainaa

    42. Tulos: +7 (21 ääntä)
      Ai että näitä kommentteja on kiva lukea,koko kerrostalo raikaa kun nauran teille. xDDDDD

      Lainaa

    43. huutonaurua 9.2.2011 23:42
      Tulos: +27 (43 ääntä)
      Kuolen nauruun! =D Jää Tuksun jutut kakkoseksi näiden kommenttien rinnalla. Turkulaisen ei pitäis opettaa ketään kirjoittamaan.

      Lainaa

    44. ketä öööö...eiku kuka????? 13.2.2011 12:10
      Tulos: +28 (34 ääntä)
      sai kyllä päivän naurut tosta: "ketä/kuka" keskustelusta!!!! XD :D

      Lainaa

    45. Tulos: +25 (37 ääntä)
      Annukka: …ketä oikeesti jaksaa kommentoida ja kyylätä jotain Hennaa Ja Johannaa, ja vielä noin huonoilla äidinkielentaidoilla… Eipä taida Annukallakaan olla nuo äidinkielentaidot ihan hallussa.. :-D

      Lainaa

    46. Tulos: +4 (26 ääntä)
      Joo mä kanssa vihaan tota porilaisten tapaa käyttää sanaa "ketä" sanan "kuka" tilalla. Btw, tuo Henna näyttää ihan Evangeline Lillyltä. :o

      Lainaa

    47. Tulos: -6 (28 ääntä)
      Toivon totta tosiaan, että täällä ei kukaan sekoita tamperelaista säämää-murretta turkulaisten epäselvään sönkötykseen.

      Lainaa

    48. Tulos: +53 (57 ääntä)
      ompas se tuksu hedelmälline ku on koiravauvanki pyöräyttäny.... :D mutta kuka on sen isä?? :O

      Lainaa

    49. Tulos: +2 (30 ääntä)
      näitä kommentteja lukiessa tuli sellanen dejavu 20v taakse, että eksyinkö äidinkielen tunnille takasin. ja ihan piruuttani jätän KAIKISTA nettikirjotuksistani isot alotus kirjaimet pois ja viel jätän kirjotusvirheet korjaamatta.

      Lainaa

    50. Tulos: +37 (37 ääntä)
      akateeminen nainen, julkkikset menettävät yksityisyydensuojansa tullessaan tunnetuiksi. Esimerkiksi nuorempana Henna Kalinainen ei ollut julkkis, joten nimet piti sensuroida, mutta tulleessaan julkkikseksi, ei sensurointia enää tarvitse tehdä. Lisäksi Hennan ja Johannan FaceBook -sivut ovat kaikille täysin avoimia, joita kuka tahansa voi lukea. Silti olisi ehkä voinut sensuroida nimet, ihan vain tasavertaisuuden nimissä. Silti Henna ja Tuksu tuo erityistä huumoria ;)

      Lainaa

    51. Tulos: +18 (22 ääntä)
      Julkisuuden henkilöiden nimet saavat näkyä. Kuten seiskassakin.

      Lainaa

    52. Tulos: +11 (15 ääntä)
      ^ Sitähäm mä just sanoin?

      Lainaa

    53. Tulos: +5 (19 ääntä)
      Tuksu: ysimillinen burana päästää meidät sinusta...

      Lainaa

    54. Tulos: +14 (18 ääntä)
      jankatkaa vielä vähän lisää, jooko, niin mä voin kokeilla tuksun neuvoa

      Lainaa

    55. Tulos: +35 (37 ääntä)
      "Siis kuka ei voi saada lapsia??? Minä olen kuule hyvin hedelmällinen nainen. Ja pikku koiravauva mulla jo onkin! <3" Hän on niin hedelmällinen, että on saanut koiravauvan. Kinkyä...

      Lainaa

    56. Tulos: +11 (17 ääntä)
      arto on tukiaisen kanssa tai oli tai no miten nyt onkaan... sen takia että ei saa parempaa ku semmosen jolla rinnat onku turva tyynyt....

      Lainaa

    57. Tulos: -13 (39 ääntä)
      Voi juma teijän teinien kanssa taas.. Kuka vai ketä.. Se riippuu TÄYSIN siitä, missä päin Suomea ollaan ja mitä murretta puhutaan.. Kumpikin on oikeessa, joten oliko järkevää taistella?

      Lainaa

    58. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Kikjo: tietysti se riippuu siitä, mutta yleensä nämä kielioppikeskustelut käydään siltä pohjalta, että oikea versio on suomen kielen kieliopin eli ns. kirjakielen mukainen. Itse myönnän turun seudulla asuavana käyttäväni sanaa "ketä" kun vaikka kysyn että "ketä siellä oli?" (oik. "kuka/keitä siellä oli") ja tuossa tapauksessa tuo "ketä" on siis sekä yksikkö että monikko, vastauksena voi siis olla monta tai yksi. ja se siitä. se on turkulaisittain oikein, mutta virallisesti kirjakielellisesti hieman vikaan. ja ps. EN ole teini vaan 25v, en ole yksikään noista aiempien kommenttien kirjoittajista ja puhun sujuvasti sekä turun murretta että kirjakieltä tilanteesta riippuen. hassua että nämä kommenttiketjut aina menee johonkin yksittäisen sanan kielioppivirheen vatvomiseen kun itse asia olisi ihan toinen ja paljon hauskempi :D

      Lainaa

    59. Tulos: +2 (18 ääntä)
      Hahahah pohjat veti kyllä neiti nimimerkillä "se joka jaksaa kommentoida" tässä kommenttien alkupäässä :---D Eiss noloa oikeesti, en ikinä jaksais ruveta avautuun jollekin Tukiaiselle. Täytyy olla ehkä tuplasti yhtä vammainen että kiinnostaa. Tuksu on sentään ylpeä itsestään, tai edes yrittää olla.

      Lainaa

    60. Tulos: +7 (11 ääntä)
      KIVAA!! tästä tulikin oikea Äidinkielen tunti :D ja voivoi tuota tukiasta hän on kuulemma: ammatti tanssija ja laulaja.. ;)

      Lainaa

    61. Tulos: +17 (19 ääntä)
      AHAHAHAHAH !:DD nämä kommentit olivat vain niin paljon viihdyttävempiä kuin itse moka!:dd::d

      Lainaa

    62. Tulos: +2 (14 ääntä)
      täällähän on äidinkielentunti menossa? ja joo on varmasti kirjotusvirheitä, mutta en jaksa alkaa tarkistamaan joka ikistä kirjainta koska te teette sen mun muolesta. anteeksi minun puolestani. :) mitä Tuksuu ja Hennaan tulee niin, Henna, loistava idea ja Tuksu koita kuin paljon pystyt vetää niitä nappeja :D vedä kaikkia sekasin ja viinaa päälle.. älä unoha sitte pamejen kanssa sirdaludeja. ei satu vaikka kaatuisikin :D

      Lainaa

    63. Tulos: 0 (20 ääntä)
      Mitä elefantin rauhoittavia se tuksuki syö? Eihä sellane normi tabu pitäs tollasee tankkiin tehota?

      Lainaa

    64. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Enpä ihmettelis tota Tuksun hedelmällisyys juttua...se muija jos kukaan vois kai hyvinki synnyttää koiravauvan. Taidan jättää miettimättä miten sekin tilanne on alkunsa saanut.

      Lainaa

    65. Ette ole tosissanne 23.5.2011 9:52
      Tulos: +22 (22 ääntä)
      Tästä teidän viestiketjusta sais paremman mokan tälle sivustolle :D

      Lainaa

    66. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Miten voit nähdä tikun lähimmäisesi silmässä mutta et huomaa että omassa silmässäsi on hirsi? -The Bible

      Lainaa

    67. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Nää kommentit ovat aivan mahtavia :D Jäi tuksukeskustelu jälkeen.

      Lainaa

    68. Tulos: +3 (3 ääntä)
      :'DDDDD

      Lainaa

    69. kaikenlaista 7.7.2011 14:02
      Tulos: -1 (9 ääntä)
      30mg opamoxia, sallikaa mun nauraa!!

      Lainaa

    70. Tulos: +6 (8 ääntä)
      "Tässä maassa on vaikka kuinka paljon ihmisiä jotka on koukussa minuun"
      Joo, muttei sillä tavalla mitä toivoisit, vai mitä Tuksu rakas?

      Lainaa

    71. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Onhan se sentään hyvä ettei täällä kommenteissa keskitytä vihaamaan muita ihmisiä, vaan sivistämään muita Suomen kansalaisia. Kylläpä olemme älykäs kansa.

      Lainaa

    72. Tulos: +3 (7 ääntä)
      joo ei oo lehtee mihin tukiainen ei tunkis pärstäänsä ihan turha julkis niikö martiina ei niin aitolehti

      Lainaa

    73. Voi hyvänen aika 11.8.2011 2:46
      Tulos: -2 (12 ääntä)
      Voi hyvänen aika.. Ette voi olla tosissanne tän keskustelun kanssa. KETÄ kiinnostaa onko jollakin kirjotusvirheitä tekstissään. Hankkikaa oikeesti elämä! :D

      Lainaa

    74. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Joitain voi oikeasti kiinnostaakin. Minusta tämä keskustelu on hyvinkin mielenkiintoinen :D Mutta kukahan urpo tuolla väitti että sana "turkulainen" ei voi olla adjektiivi? "turkulainen kauppa" <-- millainen kauppa? No turkulainen.. Melkein mistä tahansa sanasta saa adjektiivin, esim "koira". "Kissani on hyvin koiramainen" <-- millainen kissa? Koiramainen. Ps. Ketä, ketkä ja kekä ovat mielestäni hyvin pieni ongelma sanan kutka rinnalla. Aivan järkyttävää kielenkäyttöä :D

      Lainaa

    75. Tulos: 0 (4 ääntä)
      tukiainen on idiootti :)

      Lainaa

    76. Tulos: -1 (9 ääntä)
      30mg opamox parempi kun vodkashotti? Surullista.

      Lainaa

    77. Tulos: +1 (9 ääntä)
      Mitä toi ulkopuolinen tulee selittää jonkun tuksun raskaushuhuista täysin aiheeseen liittymättömästi toisen ihmisen tilapäivitykseen? Kyllä käytöstavat saa pitää mielessä

      Lainaa

    78. Tulos: -11 (11 ääntä)
      Olisi kiva tietää feissarimokien politiikka sensuroinnin suhteen? Miksi tiettyjen julkisuuden henkilöiden statukset ja kommentit julkaistaan nimien ja kuvien kanssa, kun muut sensuroidaan? Selitykseksi ei käy julkinen profiili, sillä statukset ovat luettavissa monen muunkin profiilista.

      Lainaa

    79. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Jos se Tuksun koiravauva on bulldoggi, ne on aika samannäkösiä

      Lainaa

    80. Tulos: +3 (9 ääntä)
      Aika kusipää tuo sotkettu nimimerkki. Vaikka en Tuksusta tykkääkään, niin minusta aidosti yrittää kamuaan auttaa. Ei pikkuvitutukseen nappeja tarvita, mutta jos elämä itsetuhon partaalla käy niin lääkärin määräämät rauhoittavat on ihan hyvä vinkki. Toki Thaimaa ei ole se paras paikka, mutta tarkoitus hyvä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Britney Spears, Henna Kalinainen, Johanna Tukiainen, diapam, Opamox, Thaimaa, Tuksu