Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Teinin keittiössä

  "Osataan tehdä toscakakkua"
  Suurenna näkymä
  teinin keittiössa

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 54 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +398 (458 ääntä)
   Nuudeleita vedenkeittimellä? Siis vedenkeittimen sisällä? Ei kai nyt sentään... + Off-topic: Pakko nauraa tolle ifolorin mainokselle...
   "Oletko miettinyt osaatko tehdä kuvakirjan?"
   Jep, täällä minä istuskelen päivät pitkät ja mietin, että osaanko tehdä kuvakirjan.

   Lainaa

  2. Tulos: +246 (266 ääntä)
   tottakai vedestä ja jauhoista syntyy makoisa kakku....

   Lainaa

  3. Tulos: +148 (154 ääntä)
   Eihä sitä opi jos ei harjoittele. Näiden likkojen kannattaisi kyllä tulevaisuudessakin asua lähellä äitejään, etteivät kuole nälkään :)

   Lainaa

  4. Tulos: -90 (184 ääntä)
   Mitkä Uncle Benssit? Sama kuin sanois että poltan pohjaan Saarioiset. Kyllä on kädetöntä ja tietämätöntä porukkaa.

   Lainaa

  5. Tulos: +65 (73 ääntä)
   Se on kyllä totta, siis ettei mitään opi ellei harjoittele. Kyllä näistäkin voisi varmaan vielä ihan hyviakin ruanlaittajia tulla, kun sinnikkäästi vain harjoittelee epäonnistumisista huolimatta. Aloittaa vain helpoilla resepteillä, kyllä siinä itsevarmuuskin alkaa nousemaan kun sitten lopulta tuleekin ihan hyvää ruokaa.

   Lainaa

  6. Tulos: +19 (59 ääntä)
   Yrittäis edes... pääasia on vaan että pääsee facebookiin vinkumaan

   Lainaa

  7. Tulos: +93 (101 ääntä)
   Hattu: Meillä ei entisessä duunipaikassa ollu hellaa käytössä, joten ensin keitettiin vedenkeittimellä vettä, sitten kaadettiin vesi+nuudelit kulhoon ja annettiin hautua hetki kannen alla ja sitten syötiin :) Että ei sentään vedenkeittimeen nuudeleita tungettu, vaikka sen avulla ne valmistettiinkin..

   Lainaa

  8. Tulos: -17 (95 ääntä)
   ainahan nuudelit tehään sillei, et keitetään vesi vedenkeittimellä.. miksi turhaan ruveta kattilassa sitä vettä keittämään kun se kestää paljon pidempään :DD

   Lainaa

  9. Tulos: +56 (68 ääntä)
   mitä ihmettä? Kai siinä kakussa oli muutakin kuin jauhoja ja vettä :D? Voi elämä...

   Lainaa

  10. fiksumpi kuin muut 25.8.2011 11:16
   Tulos: +23 (47 ääntä)
   "Nuudeleita vedenkeittimellä? Siis vedenkeittimen sisällä? Ei kai nyt sentään…"
   nuudelithan kuuluu tehdä niin että nuudelit kippoon ja kiehuva vesi kaadetaan sekaan ja odotetaan 3min, et eiköhän se vedenkeittimellä ole helpoin tehdä.

   Lainaa

  11. nuudeliekspertti 25.8.2011 11:26
   Tulos: +28 (78 ääntä)
   doing: Varmaan kyseessä ollut sellainen valmispussi missä jauhomaisena valmis seos mihin enää vesi pitää lisätä ja rasva ja uuniin, että tulee valmista. Onhan niitä muffiniseoksiakin samanlaisena, mainostettu telkkarissakin. One: Pyhpah. Jos vedenkeittimellä tekee nuudelit, niin kestää kyllä kauemmin kun kattilalla. Ja lopputuloskin on yleensä vetistä nuudelisoppaa, kun vesi ehtii jäähtyä siinä kulhossa ennen kun nuudelit on sen ehtiny kunnolla imeä itseensä ja turvota. Kattilassa kun keittää veden ja pistää nuudelit sinne samalla kun se vesi siellä kiehuu, on valmista nopeammin eikä jää ylimääräistä vettä ja kaikki mausteetkin ehtii hyvin imeytyä sen veden (ja mahd. öljyn) kera niihin nuudeleihin. Toki se vesi keittimellä lämpee nopeemmin, mut koko nuudelinvalmistusprosessi kestää sitä kautta kauemmin kun veden imeytyminen ja nuudelien pehmeneminen onkin sitten aika lailla hitaampaa.

   Lainaa

  12. Tulos: +81 (81 ääntä)
   Noh, kerran olen nähnyt kun yksi kaveri (toimi kuulemma aina näin) laittoi nuudelit kahvinkeitinpannuun ja laittoi veden tippumaan... Ehkä erikoisinta kokkausta mitä olen koskaan nähnyt :D

   Lainaa

  13. Tulos: +76 (76 ääntä)
   Kahvinkeittimellä voi tehdä nakit ja muusin. :D muusijauhe pannuun, nakit suodatinpussin paikalle ja vesi tippumaan...

   Lainaa

  14. Tulos: -24 (38 ääntä)
   Pyhpah. Jos vedenkeittimellä tekee nuudelit, niin kestää kyllä kauemmin kun kattilalla. Ja lopputuloskin on yleensä vetistä nuudelisoppaa, kun vesi ehtii jäähtyä siinä kulhossa ennen kun nuudelit on sen ehtiny kunnolla imeä itseensä ja turvota. Kattilassa kun keittää veden ja pistää nuudelit sinne samalla kun se vesi siellä kiehuu, on valmista nopeammin eikä jää ylimääräistä vettä ja kaikki mausteetkin ehtii hyvin imeytyä sen veden (ja mahd. öljyn) kera niihin nuudeleihin. Toki se vesi keittimellä lämpee nopeemmin, mut koko nuudelinvalmistusprosessi kestää sitä kautta kauemmin kun veden imeytyminen ja nuudelien pehmeneminen onkin sitten aika lailla hitaampaa.
   no hui

   Lainaa

  15. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Joku on skipannut köksän tunnit...

   Lainaa

  16. Tulos: +33 (35 ääntä)
   No kyllä se nopeimmin tapahtuu, kun pistää tilkan vettä kattilan pohjalle, levyn täysille ja lopun veden vedenkeittimeen, ja kun se kiehuu, niin kattilaan.

   Lainaa

  17. Tulos: -13 (55 ääntä)
   :---DD ihme nuudelinkokkaajia täällä... vedenkeitin? Ehkä turhin laite minkä tiedän, sellaista ei kyllä meidän huusholliin tule. Tietenkin nuudelit keitetään kattilassa, tai jos on laiska eikä jaksa pestä kattilaa, niin vesi ja nuudelit kulhoon -> mikroon 2min -> mausteet perään, tarpeen mukaan lisää vettä -> mikroon 2min -> valmis!

   Lainaa

  18. dick hunter 25.8.2011 16:34
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   no heheheh hauskaa olla uusavuton vajakki

   Lainaa

  19. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Jos ne nuudelit tekee edellä mainitulla tavalla (eli laittaa nuudelit kippoon ja vedenkeittimellä kiehuvaa vettä päälle) niin niistä tulee ihan hyviä. Mutta siihen pitää laittaa kansi!

   Lainaa

  20. Tulos: +17 (27 ääntä)
   alkaa tehä mieli nuudeleita kun näitä lukee...

   Lainaa

  21. Tulos: +48 (48 ääntä)
   Ite teen aina vedenkeittimellä nuudelit, mut tykkään niistä kun ne on viel hiukan "rapeita" ja suosimissani nuudeleissa suurin nautinto on latkia lopuksi liemi lautaselta kun itse nuudelit on syöty... Pikkusisko taas käyttää aina pannua/kattilaa ja tekee nuudelinsa "kunnolla" eikä tykkää jos jää lientä. Meitä on moneen kulkuvälineeseen... Mmmmm nuudeleita.

   Lainaa

  22. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Hetken jo ajattelin, että se laittaa nuudelit sinne vedenkeittimeen veden sekaan ennen kuin tajusin, että se vaan kaataa kuuman veden nuudeleiden päälle :D

   Lainaa

  23. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Nyt ois jollekki nuudelinvalmistajalle hyvä mainospaikka tässä..

   Lainaa

  24. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Pakko mennä tekee nuudeleita.

   Lainaa

  25. Tulos: +2 (10 ääntä)
   Tässähän rupeaa tulemaan nälkä, kun näitä lukee täällä :D

   Lainaa

  26. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Toivoisin, että naisilla/tytöillä joku olisi sanomassa että mitä tehdä. Itsekin opettelin vasta täysikäiseä kunnolla tekemään ruokaa mutta äiti oli hyvä apu ihan perusasioissa, esim. kananmunan keitto. Joskus lapsena tuli tehtyä vaikka mitä, Paras kerta oli, kun "paistettiin" pullat mikrossa, kun kaverillä ei ollut lupaa käyttää uunia :D Eli: Reseptit on helppoja + virheistä oppii, kaikki kokkaamaan :)

   Lainaa

  27. Satunnainen lukija 26.8.2011 11:36
   Tulos: +10 (14 ääntä)
   TurmionK: Kahvinkeittimellä voi tehdä nakit ja muusin. muusijauhe pannuun, nakit suodatinpussin paikalle ja vesi tippumaan…
   Kun luin bilispallosta pimpissä, luulin revenneeni. Nyt tiedän olleeni väärässä.

   Lainaa

  28. Satunnainen 26.8.2011 13:40
   Tulos: +10 (22 ääntä)
   Minusta tuntuu, että tyttöjen suurin ongelma on kyvyttömyys keskittyä siihen ruoanlaittoon. Eihän se mitään supervaikeaa ole, mutta järestäänkin palaa kaikki pohjaan, kun laittaa ruoan valmistumaan ja sitten menee vaikka toiseen huoneeseen puuhaamaan muuta, eikä ole tajunnut ajastinta laittaa. Tai sitten ei vain noudateta ohjeita: "Siis hyi, en lisää rasvaa kakkutaikinaan, kun se lihottaa!"

   Lainaa

  29. Tulos: 0 (4 ääntä)
   nuudeleita vedenkeittimessä! :D

   Lainaa

  30. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Satunnainen: kyvyttömyys keskittyä siihen ruoanlaittoon. Eihän se mitään supervaikeaa ole, mutta järestäänkin palaa kaikki pohjaan, kun laittaa ruoan valmistumaan ja sitten menee vaikka toiseen huoneeseen puuhaamaan muuta, eikä ole tajunnut ajastinta laittaa.
   allekirjotan ainakin omalta kohdaltani täysin, ruoanlaitto ei oo niin mielenkiintonen askare itelleni et jaksaisin jäädä seuraamaan veden kiehumista ja nuudelin paisumista..

   Lainaa

  31. Tulos: -3 (15 ääntä)
   ei varmaan voi olettaa että vedestä ja jauhoista kovin hyvä kakku syntyis. en usko että sitä olis se margariinikaan pelastanu vaikka se olis mukaan muistettu laittaa. iha miten vaan xD

   Lainaa

  32. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Huhis: :—DD ihme nuudelinkokkaajia täällä… vedenkeitin? Ehkä turhin laite minkä tiedän, sellaista ei kyllä meidän huusholliin tule. Tietenkin nuudelit keitetään kattilassa, tai jos on laiska eikä jaksa pestä kattilaa, niin vesi ja nuudelit kulhoon -> mikroon 2min -> mausteet perään, tarpeen mukaan lisää vettä -> mikroon 2min -> valmis!
   Vedenkeitin säästää sähköä ainakin sähkölieteen verrattuna. Ekoteko siis.
   heidi: ei varmaan voi olettaa että vedestä ja jauhoista kovin hyvä kakku syntyis. en usko että sitä olis se margariinikaan pelastanu vaikka se olis mukaan muistettu laittaa. iha miten vaan xD
   Kauppojen hyllyt ovat väärällään kakkujauheita, joihin lisätään vain vesi tai vesi ja öljy.

   Lainaa

  33. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Täytyyki muistaa ostaa nuudeleita.

   Lainaa

  34. Tulos: +13 (15 ääntä)
   nyt ei ainakaa jääny epäselväks miten nuudelit tehään.

   Lainaa

  35. Tulos: -18 (20 ääntä)
   nih: Noh, kerran olen nähnyt kun yksi kaveri (toimi kuulemma aina näin) laittoi nuudelit kahvinkeitinpannuun ja laittoi veden tippumaan… Ehkä erikoisinta kokkausta mitä olen koskaan nähnyt
   Toden tuntuinen tarina. "Olen kerran nähnyt että toimi kuulemma näin" Jep jep.

   Lainaa

  36. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Ps. FM-TEAM. Toinenkin parannus olisi tarpeen. Nappi josta voit muokata lähettämääsi viestiä. Ettei tarvi aina laittaa viestin perään että. "ohops kirotin väärin" , "ohops. siis: kirjotin" Tai jos jotain jää puuttumaan viestistä, niin sen voisi lisätä samaan viestiin lähetyksen jälkeen. Ei tulisi tällaista spämmäystä tänne kommentteihin.

   Lainaa

  37. Tulos: +20 (20 ääntä)
   ^ Toiveesi toteutukoon. Toiminto on otettu kokeellisena käyttöön Vauvamokissa ja se siirtynee myös tänne pian.

   Lainaa

  38. Jukkaplamu 28.8.2011 9:28
   Tulos: -20 (24 ääntä)
   Kuka urpo syö nuudeleita yleensäkään? Ihan hirveen hajuista paskaa.

   Lainaa

  39. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Eikö ketään muuta häiritse se, että tytöt kokkaavat valmisruokia: nuudelit, toscakakku oli tod.näk "lisää vain vesi ja rasva" -mallia, uncle bens -kastiketta (tai ehkä kyseessä olikin riisi?). Tietysti nämä voivat olla poikkeuksia tyttöjen ruokavaliossa, mutta jotenkin jäi sellainen vähän surullinen tunne, etteivät tytöt tiedä tämän oikeampia ruokia olevan olemassakaan.

   Lainaa

  40. Tulos: +11 (17 ääntä)
   Wääk: Toden tuntuinen tarina. “Olen kerran nähnyt että toimi kuulemma näin” Jep jep.
   Heh, opettele lukemaan :) Yksinkertaistetaan lauserakennetta sinulle: Olen kerran nähnyt, kun näin toimitaan. Minulle on kuitenkin kerrottu, että ei ollut ainoa kerta.

   Lainaa

  41. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Tytöt pystyivät siis kusemaan valmiskakun tekemisenkin? :D Voi luoja..

   Lainaa

  42. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Kyseessä kuppinuudelit, joihin kuuluu kaataa vettä keittimestä ja Uncle Benseistä puhuttaessa tarkoitetaan pussissa olevaa riisiä, jota pidetään kiehuvassa vedessä tietty aika. Kyllä, olin paikalla.

   Lainaa

  43. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Joitakin naisia ei ole tarkoitettu keittiöön.

   Lainaa

  44. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Oho. Pahoitteluni "Nih" en näköjään todellakaan osaa lukea! : D

   Lainaa

  45. Tulos: -10 (18 ääntä)
   Mun on ihan pakko tulla tänne sanomaan näitä kommentteja lukiessani, että siis herranjumala kokkaaminenhan ohjeista on niin helppoa! En ymmärrä miten jotkut kusevat siinäkin hommassa.. Joko 'vika' on minussa: olen joko luonnostani lahjakas kokki (paistoin itse lättyjä ollessani 10v yksin kotona ja hyvää tuli!) tai sitten jotkut eivät vain osaa lukea ohjeita ja toimi niiden mukaaan keittiössä.. Nuudelit ovat ihan hyvää ruokaa välillä, mutta niidenkin kanssa paistan ain wokkivihanneksia. Nopeata (yht. aikaa noihin menee max. 10min) ja hyvää ruokaa +wokit tuovat ruokaan edes hiukkasen enemmän terveellisyyttä, vaikka ne siinä öljyssä paistetaankin. :) Niin ja itse en todellakaan lähtisi kehuskelemaan sillä, että en osaisi kokata pätkääkään.. Hävettäis vaan, koska onhan se kuitenkin aika tärkeätä osata laittaa ruokaa, ettei ihan nälkään kuole.. terv, 16v tyttö

   Lainaa

  46. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Pussinuudelit kahvinkeittimessä: 1) ota mukiin vettä, ainakin joku kolme neljäsosaa 2) laita vesi mukista kahvinkeittimen säiliöön 3) rusenna nuudeli kun se on vielä pussissa, krunts 4) laita nuudeli ja mausteet mukiin 5) laita muki kahvinkeittimeen pannun paikalle 6) kahvinkeitin päälle 7) odota pari minuuttia

   Lainaa

  47. SovinistiSika 8.10.2011 18:14
   Tulos: -18 (24 ääntä)
   Kyllä naisen pitäisi osata ruokaa laittaa! Jos nainen ei osaa mitään tehdä keittiössä tai sitten makuuhuoneessa, niin on se kyllä tarpeeton, jopa haitallinen!

   Lainaa

  48. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Hattu: Nuudeleita vedenkeittimellä? Siis vedenkeittimen sisällä? Ei kai nyt sentään… + Off-topic: Pakko nauraa tolle ifolorin mainokselle… Jep, täällä minä istuskelen päivät pitkät ja mietin, että osaanko tehdä kuvakirjan.
   Nuudelit vedenkeittimellä. Nuudelit laitetaan lautaselle ja sitten kuuma vesi päälle. Idiot.

   Lainaa

  49. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Pyhpah. Jos vedenkeittimellä tekee nuudelit, niin kestää kyllä kauemmin kun kattilalla. Ja lopputuloskin on yleensä vetistä nuudelisoppaa, kun vesi ehtii jäähtyä siinä kulhossa ennen kun nuudelit on sen ehtiny kunnolla imeä itseensä ja turvota. Kattilassa kun keittää veden ja pistää nuudelit sinne samalla kun se vesi siellä kiehuu, on valmista nopeammin eikä jää ylimääräistä vettä ja kaikki mausteetkin ehtii hyvin imeytyä sen veden (ja mahd. öljyn) kera niihin nuudeleihin. Toki se vesi keittimellä lämpee nopeemmin, mut koko nuudelinvalmistusprosessi kestää sitä kautta kauemmin kun veden imeytyminen ja nuudelien pehmeneminen onkin sitten aika lailla hitaampaa.
   Sori on pakko sanoo oma kantani tähän. Tein ennen lempipikanuudelini laittamalla kuumaa vettä lautaselle>nuudelit>kansi. Sitten luulin, että oikeasti ne kuuluu keittää kattilassa, ja aloin tekemään näin, mutta niistä tuli kovia ja toisaalta kumimaisia, ei hirveen hyviä, ja jäi häiritsemään, joten tarkistin asian. Nuudelipussin kyljessä on "ohjeet" joiden mukaan : "Kuumenna vesi vedenkeittimellä. Laita lautaselle nuudelit, mausteet ja kuuma vesi. Odota hetki." tms. Eikai niihin mitään oikeaa tapaa ole valmistaa, mutta näin luki siellä pussissa ainoastaan. Nopeammin ne minusta valmistuu lautasella kannen alla 2-4 minuutissa, kuin että pitäis ensin oottaa veden kiehumista kattilassa (tai siis toki se kiehuu keittimessäkin, mutta nopeemmin se tapahtuu ainaki meillä) jne ja siltikin lopputulos on sellasia kumisia nauhoja joihin ei ole mausteiden maku tarttunut. Ihme tilitys pikanuudeleista kylläkin... :D

   Lainaa

  50. Tulos: 0 (6 ääntä)
   kaikki varmaa ymmärs että se sen veen keitti sill keittimellä mutta se vaan selitti tos kommentis sen huonosti ko se kuulostaa et se ois ne nuudelut keittäny siel vedenkeittimes sisällä :) ..vaikka noi kyl vaikutti sen verran taliaivoilta etten ihmettelis et se olis ne nuudelit sinne vedenkeittimee laittanu :D

   Lainaa

  51. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Nyt osaan kokata nuudeleita, kiitos Feissarimokakommentoijat!

   Lainaa

  52. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Nuudelisota.

   Lainaa

  53. Tulos: +1 (1 ääni)
   Repesin jutun alle tulleelle kokkikoulun mainokselle. :D

   Lainaa

  54. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Tällaiset naiset, jotka eivät osaa edes alkeita kokata, kuuluisivat jalkapuuhun torille. Miten ruokkivat lapset tulevaisuudessa? Mätetäänkö kurkkuun vain einessotkuja?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: toscakakku, resepti, nuudelit, kakku, vedenkeitin, uncle ben's