Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Sairasta: Saku Aleksi Hänninen

  Suurenna näkymä
  VAROITUS: Tavallisesta poiketen tässä jutussa ei ole mitään hauskaa, joten jätä lukematta, jos etsit huumoria. Jos kuitenkin haluat lukea jutun, kannattaa se lukea vasta muiden jälkeen. Lupasimme aiemmin, että emme jatka enää "Sairasta" -sarjaa, mutta se lupaus tulee nyt rikottua. murhaaja Sakun Facebook-profiili MTV3 Iltalehti

  Kelpaako julkaisu etusivulle?

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 107 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +266 (294 ääntä)
   Murhaaja

   Lainaa

  2. Tulos: +332 (358 ääntä)
   Hyvä, että saatiin oikeuden eteen. "Mies murhasi kehitysvammaisen toverinsa", tästä päätellen oli vielä oma kaveri..

   Lainaa

  3. Tulos: +155 (177 ääntä)
   Lain koura... *puristaa käden nyrkkiin* Hyvä loppu.

   Lainaa

  4. Tulos: -25 (165 ääntä)
   666 suosittelee

   Lainaa

  5. Tulos: +154 (160 ääntä)
   Ja löytyy vielä facebookista tämä tyyppi, seinäki kaikkien nähtävillä...

   Lainaa

  6. Huippukokki 27.8.2011 8:32
   Tulos: +72 (82 ääntä)
   Uskomatonta.

   Lainaa

  7. Tulos: +86 (108 ääntä)
   Onhan se omituista lukea toisen "seinää" ja pari napsua allapäin lukee, että 10v vankeutta. en olisi kyllä yhtään osannut odottaa sitä, vaikutti ihan normaalilta ihmiseltä. (tai no normaalihan se on, jos ei lasketa sitä, että on murhaaja)

   Lainaa

  8. Tulos: +171 (183 ääntä)
   jokseenkin hämmentävää, että tyyppi ihan normaalisti jatkaa elämäänsä facebookissa, vaikka on tappanut ilmeisesti oman kaverinsa. Ja muut kaverit eivät kai aavistaneet mitään, ainakaan tuon facebookin seinän perusteella. Mutta eihän murhaajilla olekaan normaalin ihmisen moraalia ja aivotoimintaa, niin että ilmeisesti ihan hyvin on elämäänsä jatkanut murhan jälkeen. Onneksi saivat tuon kusipään kiinni.

   Lainaa

  9. Tulos: +92 (102 ääntä)
   Armi ei tainnut veikkauksessaan arvatakaan miten lähelle osui. Pahoinpitelyä on varmasti ollut tarjolla ennen lopullista iskua. Kavereista varmasti tuntuu kauhealta ajatella, että murhaaja on ollut heidän keskuudessaan viimeiset kaksi vuotta.

   Lainaa

  10. Ihmettelevä 27.8.2011 9:42
   Tulos: +16 (38 ääntä)
   OHO! :O Hullu maailma kertakaikkiaan!

   Lainaa

  11. Ihmettelevä 27.8.2011 9:53
   Tulos: -16 (36 ääntä)
   Hei,muistaako joku, että miten se rehvasteli kavereilleen? M' en muista. Kamala tyyppi HYI!

   Lainaa

  12. Tulos: -27 (31 ääntä)
   Seinällä va mitiih luettavaa

   Lainaa

  13. Tulos: +38 (54 ääntä)
   todellakin SAIRAS

   Lainaa

  14. Tulos: -87 (123 ääntä)
   Piti tämäkin sitten näköjään tänne pistää... Lopettakaa jo.

   Lainaa

  15. Tulos: +74 (86 ääntä)
   Perhana tällästen kanssa... kuinka ihminen pystyy edes jatkamaan elämäänsä normaalisti moisen murhan jälkeen?

   Lainaa

  16. Tulos: -210 (260 ääntä)
   EIks tää ollu muka kenenkään mielestä hauska :D:D: D mä ainakin nauroin :D:D

   Lainaa

  17. dick hunter 27.8.2011 12:05
   Tulos: +5 (71 ääntä)
   @B: ei kukaan tollasta hullua ala säälimään, tappaa se pitäis.

   Lainaa

  18. Tulos: +104 (114 ääntä)
   B: Piti tämäkin sitten näköjään tänne pistää… Lopettakaa jo.
   Kyllä mua ainaki kiinnostaa tälläiset jutut.. Mahdollisimman paljon häpeää tollasille :S Ehkei se nyt ihan tänne kuulu mutta silti. Anuut vaan, että kyseinen henkilö tuskin tajuaa mitään moraalin päälle..

   Lainaa

  19. Huomenta suomi! 27.8.2011 12:34
   Tulos: +97 (109 ääntä)
   Ja tästäkin mies sai jopa 10 vuotta josta istuu varmasti alle 7.. Sillävälin kuolleen pojan kotona 7 vuoden päästä ei vielläkään asiaa ole unohdettu ja pojalla ois ollu mahollisesti pitkä elämä edessä.. Huomenta Suomen lakijärjestelmä!

   Lainaa

  20. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Huomenta suomi!: Ja tästäkin mies sai jopa 10 vuotta josta istuu varmasti alle 7.. Sillävälin kuolleen pojan kotona 7 vuoden päästä ei vielläkään asiaa ole unohdettu ja pojalla ois ollu mahollisesti pitkä elämä edessä.. Huomenta Suomen lakijärjestelmä!
   nii no, ensikertalainen istuu puolet. ja ku on kyseessä nuorena henkilönä tehdystä ja muut lieventävät asiahaarat.

   Lainaa

  21. Tulos: +95 (103 ääntä)
   Oli kuulemma kuristanut sähköjohdolla niin kovin, että johto oli mennyt poikki. Tästä syystä surma luokiteltiin erittäin rajuksi ja sai noin kovan tuomion. Vaikka olisikin lapsellista mennä pieksemään tuokin tyyppi, niin kyllä se ainakin pari monotusta ansaitsisi. Juuri sen oloinen ettei välitä muista kuin itsestään. Perus douchebag.

   Lainaa

  22. Tulos: +56 (68 ääntä)
   ja vielä kymmenen vuotta... ei se perkele riitä!

   Lainaa

  23. Tulos: +71 (73 ääntä)
   Saku Hännin oli jo pidätettynä alunperinkin heti teon jälkeen tutkinnan aikana, mutta silloin ei vielä näyttö riittänyt. Aika rennolla meiningillä ainakin fb-seinänsä perusteella on osannut jatkaa elämäänsä teon jälkeen kiinnijäämiseen saakka... Ei ilmeisesti paljoa nappaa osallisuus henkirikokseen.. Hyvä vaan, että asia aukesi edes näin pari vuotta myöhemminkin, niin saa sen mitä ansaitsee (tai edes osan siitä - tuomio olisi voinut olla kovempikin).

   Lainaa

  24. Tulos: -18 (26 ääntä)
   nii tosiaan, ja se aika minkä se on ollu vangittuna ennen tuomiota ni vähennetään siitä tuomioajasta :)

   Lainaa

  25. Tulos: +50 (64 ääntä)
   Ei kuinkaha kauan tää lopulta istuu? Tulee mieleen nää Hollywoodin pelleilyt, joissa bimboblondi ajaa kännissä, saa tuomion joka lopulta muutetaan kotiarestiksi ja aikakin vähenee kaks kolmannesta. Ja noista kommenteista tuli mieleen (ei varsinaisesti ko. tapaukseen liittyen): Ei murhaaja ole mitenkään erikoinen ihminen. Se voi olla kuka vaan, ja moni ihminen on tietyissä tilanteissa valmis tappamaan, vaikkei sitä itsestä uskoisikaa. Ei sitä tiedä ennen kuin tilanteeseen joutuu. Mielenterveyskin on yllättävän herkästi hajotettavissa. Ei tappajia voi ulkoistaa: ne on edelleen ihan samanlaisia ihmisiä kuin kaikki muutkin, niin vaikeaa kun se toisille on myöntää.

   Lainaa

  26. Tulos: -6 (36 ääntä)
   mä veikkaan että se istuu tod.näkösesti jtn 5-6 vuotta, ja siitä ainaki vuosi avolla. Nii ja ihmisiähän ne murhaajat ja muutki linnassa istuvat on. Vaikka toisen elämän päättäminen oman käden kautta ei ookkaan koskaan hyväksyttävissä ni tuntuu silti pahalta omaisten puolesta lukea nuita "se pitäs tappaa" ja muuta vastaavia. Kyl mä uskon että se katumus sieltä tulee ku alkaa linnan seinät kaatuun päälle. Tosin Pelsohan nyt on semmonen lepokoti ettei mitää rajaa.

   Lainaa

  27. Tulos: +191 (205 ääntä)
   Kaverini murhattiin viime keväänä, syyllinen oli avomies. Murhaajan seinälle tietenkin alkoi kertyä aika paljon vihaisia viestejä. Mutta puolustus viestit oli parasta antia. Joku oli jopa laittanut. "Hei älkää viitsikö, kuka vainhan tuon olisi voinut tehdä" Siis anteeksi mitä. Ai kuka vain voisi kuristaa tyttöystäväänsä niin että kaulavaltimo puhkeaa. Kuka vain voisi sitten yrittää lavastaa tämä kuoleman itsemurhaksi. Kuka vain ripustaisi kuolleen tyttöystävänsä kattoon vyöllä. Kuka vain kantaisi tyttöystävän seuraavana päivänä ojaan, huomatessaan että itsemurha ei näytä luonnolliselta. Kuka vain alkaisi pari viikkoa murhan jälkeen seurustella. Kuka vain puhuisi kavereilleen samalla tavalla kuin ennenkin. Kuka vain piilottelisi tyttöystäväänsä ojassa jopa kuukauden. Kuka vain saisi jopa kuolleen tytön veljen uskomaan omaa tarinaansa. Toivon syvästi että tämä "Kuka vain" saa enemmän kuin hänelle vaaditut 9 vuotta tuomiota. Ja toivon että koko hänen elämänsä on pilalla. (vaikka läheisistä se pahalta tuntuisikin) Toivon että en koskaan enää näe tätä henkilöä johon olin ihastunut, joka vuosien päästä murhasi ystäväni. Toivon että ymmärrät, kusipää, mitä helvettiä olet mennyt tekemään.

   Lainaa

  28. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Hyi. Puistattaa tollanen. Suorastaan sikamaista jos kerran 'toveri'. Sais olla loppuikänsä jos rehvastelee kerran kavereillekkin. Kiehun.

   Lainaa

  29. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Mikä saa ihmisen tekemään jotain noin kauheeta :S Sähköjohdolla kuristaminen tuskin mikään vahinko ollu ja jos pohtii esim. koulukiusaamista ja patoutumia, niin tuskin kyseinen uhri on kiusaaja ollut tai muutenkaan voinut ärysttää noin pahasti olemuksellaan.. Voiko ihmisen mieli olla noin sekasin, että tekee moista ilman minkäänlaista motiivia? Tietääkö kukaan tarkemmin tapauksesta? Kiinnostais tietää, mikä nuoriin poikiin on mennyt, että ajatuivat moiseen.. Oli ilmeisesti ollut useampi mukana (?) joten ei ole yksittäisen henkilön mielihäiriö..

   Lainaa

  30. Tulos: -62 (84 ääntä)
   Tän jutun laittaminen tänne ylipäätänsä on aika ala-arvoista, tää ei oo mikään feissarimoka ja näkeehän tässä että halutaan vaan provosoida ihmisiä. Ylläpidolta aika ala-arvoista julkaista tämä täällä. Kyllä tuolla on netissä varmaan keskustelupalstat muutenki täynnä tätä samaa.

   Lainaa

  31. Tulos: -8 (26 ääntä)
   ps. seinällään (olen kyylä.. ) vielä surrut ilmeisesti jotakin kuollutta sukulaista? Päätellen kommenteista "voimia perheelle" ja jälkeenkin useassa päivityksessä muistellut kuollutta sukulaistaa.. Ei siis ihan täysin moraaliton. Kenties siksi, että kyseessä oli läheinen ihminen. Eipä noilla, jotka kommentoivat pahoitteluja, ollut hajuakaan, että kyseinen poika on murhannut ihmisen.

   Lainaa

  32. Tulos: +26 (28 ääntä)
   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

   Lainaa

  33. Tulos: +49 (61 ääntä)
   Wääk: Kaverini murhattiin viime keväänä, syyllinen oli avomies. Murhaajan seinälle tietenkin alkoi kertyä aika paljon vihaisia viestejä. Mutta puolustus viestit oli parasta antia. Joku oli jopa laittanut. “Hei älkää viitsikö, kuka vainhan tuon olisi voinut tehdä” Siis anteeksi mitä. Ai kuka vain voisi kuristaa tyttöystäväänsä niin että kaulavaltimo puhkeaa. Kuka vain voisi sitten yrittää lavastaa tämä kuoleman itsemurhaksi. Kuka vain ripustaisi kuolleen tyttöystävänsä kattoon vyöllä. Kuka vain kantaisi tyttöystävän seuraavana päivänä ojaan, huomatessaan että itsemurha ei näytä luonnolliselta. Kuka vain alkaisi pari viikkoa murhan jälkeen seurustella. Kuka vain puhuisi kavereilleen samalla tavalla kuin ennenkin. Kuka vain piilottelisi tyttöystäväänsä ojassa jopa kuukauden.Kuka vain saisi jopa kuolleen tytön veljen uskomaan omaa tarinaansa. Toivon syvästi että tämä “Kuka vain” saa enemmän kuin hänelle vaaditut 9 vuotta tuomiota. Ja toivon että koko hänen elämänsä on pilalla. (vaikka läheisistä se pahalta tuntuisikin) Toivon että en koskaan enää näe tätä henkilöä johon olin ihastunut, joka vuosien päästä murhasi ystäväni. Toivon että ymmärrät, kusipää, mitä helvettiä olet mennyt tekemään.
   Otan osaa :(

   Lainaa

  34. Tulos: +31 (37 ääntä)
   Kyllä siinon varmasti vanhemmat pojasta ylypeitä! Eikä kun miten hitossa tommonen sairas paska voi saaha VAAN kymmenen vuotta? Kymmenen vuotta ku mennään ni ei oo viikari mikskään muuttunu, tuskin ees vanhentunu vielä siinä ajassa. Toisen hengen viemisestä pitäs aina maksaa omalla koko loppuelämällään, miten se ei ole itsestäänselvyys tän maan laissa?!! Käsittämätöntä... Pitääpä pitää äijän nimi ja naama mielessä jos satun tulevaisuudessa vielä asuun tuolla suunnalla, että tietää varoa. Eiköhän se enskertalaisena pääse jo tuokin puolella. Pelottaa jo valmiiks..

   Lainaa

  35. Tulos: +2 (18 ääntä)
   No näyttää kyllä aika retardilta itsekin. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1593245722781

   Lainaa

  36. Tulos: -63 (67 ääntä)
   mä en voi ku nauraa , oikeesti :D:D:D

   Lainaa

  37. Pinkkihinkki 28.8.2011 5:38
   Tulos: +7 (15 ääntä)
   Hyi helvetti ku on sairas yksilö, käyttäytyi Facebookissakin ilman, että olisi mitään tehnyt. Pahintahan tässä on se, että tämä meidän Sakumme mitä todennäköisemmin EI tule istumaan tuota tuomiotaan kokonaan. Anna mun kaikki kestää...

   Lainaa

  38. Tulos: -11 (21 ääntä)
   Olen aina kuvitellut että Wääk on mies...

   Lainaa

  39. Minun tuttu... 28.8.2011 12:36
   Tulos: +10 (20 ääntä)
   Kyseessä on kaveri, jonka tunsin ja jonka kanssa olin samassa koulussa. En tarkoita "kaveria" silleen että olisin paras ystävä vaan juttelimme eikä ollut ongelmia. Kun kuulin uutisesta, järkytyin. Silmien puhkasu on sairainta mitä ihmiselle voi tehdä... Ja tämä on minulla vielä kaverina facebookissa :s

   Lainaa

  40. Minun tuttu... 28.8.2011 12:39
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   Kävin kattoo tämän facebook seinää uutisen jälkeen. Ihmiset uhkaili aika pahasti. "kun pääset pois, et selviä hengissä kymmentä metriä pidemmälle portilta"

   Lainaa

  41. dick hunter 28.8.2011 12:47
   Tulos: +3 (13 ääntä)
   ^puhkaisko toi hänninen sen uhrinsa silmät?

   Lainaa

  42. Tulos: +15 (21 ääntä)
   Ei ollut tämä mielestäni hauska mutta ei varmaan ollut tarkoituskaan. Kuitenkin ihan mielenkiintoista oli tää lukee.. Outoa että ihminen joka on murhannut toisen ihmisen pystyy jatkaa elämää normaalisti ja heittämään viel tollasta läppää fb:ssä! siinä meni kuitenkin pojan nuoruus..

   Lainaa

  43. Tulos: +16 (38 ääntä)
   Kaikista sairainta on, että kun joku tappaa, sitä kyllä paheksutaan mutta samalla uhataan tappaa tuo murhaaja. Niinkun se nyt ei muka olisi yhtään paheksuttavaa...

   Lainaa

  44. Tulos: -12 (38 ääntä)
   "Ei murhaaja ole mitenkään erikoinen ihminen. Se voi olla kuka vaan, ja moni ihminen on tietyissä tilanteissa valmis tappamaan, vaikkei sitä itsestä uskoisikaa. Ei sitä tiedä ennen kuin tilanteeseen joutuu. Mielenterveyskin on yllättävän herkästi hajotettavissa. Ei tappajia voi ulkoistaa: ne on edelleen ihan samanlaisia ihmisiä kuin kaikki muutkin, niin vaikeaa kun se toisille on myöntää."
   Oon samaa mieltä.. Niin ja mun mielestä silloin jos te tääl huutelette että toi poika pitäs tappaa, siis oisitte valmiita tappaa nuoren pojan??? ettekö oo sillo yhtä sairaita? ja miks ihmees se on pahempi jos tappaa kehitysvammasen? onko sen sielu jotenki arvokkaampi ku normaalin ihmisen? Oisinhan minäkin (pienirakenteinen) aikalailla puolustuskyvytön jos joku hirvee lihaskimppu yrittäs tappaa mut? (Kun se sitä tuomiota koventaa kun on puolustuskyvytön vastassa, niinku tossa kehitysvammaisen tapauksessa)

   Lainaa

  45. Tulos: +10 (32 ääntä)
   ^Kehitysvammainen luottaa toisiin ihmisiin enemmän, eli kyllä se minusta on pahempi.

   Lainaa

  46. Tulos: +43 (51 ääntä)
   Saku Aleksi Hänninen Lisää tämä seinällesi,jos sinulla on Joku taivaassa Jota kaipaat tänäkin jouluna luoksesi!♥:'( 25. joulukuuta 2010 kello 1:02 ^ Ei taida Saku tajuta, että niin hänenkin raa'asti murhaamaa nuorta miestä kaipaa moni. Oksettavaa tekopyhyyttä.

   Lainaa

  47. Tulos: -10 (10 ääntä)
   Kyyläsin Sakun seinää... onkohan omatunto kolkuttanut. Saku Aleksi Hänninen Kolmeroistoa, ryösti konttoria. Silivatiseilaa silivatiseilaa, yksi juoksi pois. Kaksi roistoa, istuu linnassa. Silivatiseilaa silivatiseilaa, yksi petti ne. Yksi roisto vaan piileksi kotonaan. Silivatiseilaa silivatiseilaa, kohta kuolee pois. Kopioi itsellellesi jos sait ikuiset pelle traumat salkkareista :< 17. marraskuuta 2010 kello 15:29 7 henkilöä tykkää tästä.

   Lainaa

  48. Tulos: -2 (14 ääntä)
   Saku Aleksi Hänninen os mielessäsi pyörii joku, jota haluaisit hakata, roikottaa sillalta ja päästää irti,ampua haulikolla, lisää tämä statukseesi!! 13. heinäkuuta 2010 kello 1:58 3 henkilöä tykkää tästä.

   Lainaa

  49. Tulos: -5 (13 ääntä)
   Saku Aleksi Hänninen ‎:DDDDD Mikä murhaaja olet? - Chucky Tulos: Chucky Olet veikeä tappajanukke Chucky, jolle hurmaavasta ulkomuodostaan huolimatta 'ruumis' ei ole vieras sana. 1. kesäkuuta 2010 kello 14:07 via Quiz Planet · Vastaa tähän kyselyyn 3 henkilöä tykkää tästä.

   Lainaa

  50. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Näyttäis kaverilla olevan useampia "julkkiskavereita" myös Facebookissa (esim. Nino Hermas, Henna Kalinainen, Jussi Ridanpää ym...) Pistetäänpä muistiin, että tänään 28.8.2011 klo. 21.08 hänellä on 574 kaveria Facebookissa. Uskoisin että määrä vähenee, kun ihmiset saavat tietää mitä hän on tehnyt. Yököttävää!

   Lainaa

  51. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Murhista selviää aivan liian helpolla. 10 vuotta elämästä ei ole mitään siihen verrattuna mitä uhri menetti. Ja tämä vinkuminen siitä ettei vankeja ole varaa pitää vankilassa. Miksi heille sitten tarjotaan sitä parhaimman laadun ruokaa ja kaikenmaailman virikkeitä?

   Lainaa

  52. Tulos: -7 (9 ääntä)
   Saku Aleksi Hänninen jeah.. mä olenkin aina halunnut olla jason :D mikä kauhu elokuvan murhaaja olet? - Jason Voorhees Tulos: Jason Voorhees Et tykkää jos joku tulee reviirillesi tykkäät olla rauhassa.Tapat kaikki jotka tulevat reviirillesi.Kukaan ei pakene sinulta. 30. tammikuuta 2010 kello 20:01

   Lainaa

  53. Villitamma89 29.8.2011 0:57
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Ei voi kyllä sanoa muuta kuin että herranjestas :o.

   Lainaa

  54. Tulos: -4 (10 ääntä)
   Saku Aleksi Hänninen hulluhan mä olen :D Kuka kauhuleffan pahis olet? - Michael Myers Tulos: Michael Myers Olet Michael Myers.Halloweeninä kuusivuotiaana tapoit isosiskosi.Jouduit mieli- sairaalaan ja kun 15 vuotta oli kulunut niin karkasit sieltä ja olet siitä lähtien alkanut tappaa.Ryöstit rautakaupasta naamion ja veitsen ja aloit vainota nuorta nimeltä Laurie Strode joka paljastui myöhemmin siskoksesi. 8. helmikuuta 2010 kello 14:04

   Lainaa

  55. Tulos: -1 (7 ääntä)
   U2FsdGVkX1+QB/LducI2Q/SlsPl5HaQFN9uZDbVeF6NI8XfFUlbO2UxfzjbAgFsG52o+cbCs549XwdsdpojT3DCC8hHhl+awsyDLPfgtEaIMsYjU8rUYevuSQXkINDq8SSeypL0K7LJ10qPhmSalpxUf2FGH4WxbF7nQDqGGvsD9v2apoPi+ssXZysYDm2V+59yPztShM6kfGNMllbgBPKutUoMi/7nEmpQtlSPbrLo=

   Lainaa

  56. Tulos: +2 (10 ääntä)
   Haluasin tietää mitä Saku oli laittanut Facebookiin heti murhan jälkeen tai muutamina päivinä sen jälkeen. Oliko sillä tili silloin? Yritin katsoa itse, mutta Facebookissa pitää klikata "Näytä lisää" niin loputtomiin, että selaimeni tilttasi. En jaksaisi aloittaa uudestaan...

   Lainaa

  57. Tulos: -15 (15 ääntä)
   Saku Aleksi Hänninen Yksi lapsi kertoi äidilleen: "Äiti, maalasin lakanat huulipunalla",raivoissaan äiti löi lapsen tajuttomaksi. Sitten hän pahoitteli mitä hän oli tehnyt ja pyysi lastaan avaaman silmät, mutta seoli liian myöhäistä. Hänen pieni sydän oli pysähtynyt. Makuuhuoneen ...lakanoissa luki "Äiti, minä rakastan sinua". Lisää tämä seinällesi tunniksi... ja osoita, että olet lasten pahoinpitelyä vastaan! 19. marraskuuta 2010 kello 12:34
   just...

   Lainaa

  58. Tulos: -7 (11 ääntä)
   Saku Aleksi Hänninen Jos kaipaat vanhoja aikoja, vanhoja ystäviä ja niitä ihania hetkiä vanhojen ystäviesi ja rakkaimpiesi kanssa, ja kaikkea sitä naurua ja myöskin niitä tyhmiä mutta hauskoja juttujanne, kopioi tämä statukseesi. ♥ 16. tammikuuta kello 23:20

   Lainaa

  59. Tulos: -7 (27 ääntä)
   Toivottavasti joku pahoinpitelee, kiduttaa ja lopuksi tappaa tuon neiti homon linnassa tai sitten, kun se pääsee sieltä.

   Lainaa

  60. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Utelias: Haluasin tietää mitä Saku oli laittanut Facebookiin heti murhan jälkeen tai muutamina päivinä sen jälkeen. Oliko sillä tili silloin? Yritin katsoa itse, mutta Facebookissa pitää klikata “Näytä lisää” niin loputtomiin, että selaimeni tilttasi. En jaksaisi aloittaa uudestaan…
   Mä selailin, ei sillä ollu tiliä silloin.

   Lainaa

  61. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Minävain: Oon samaa mieltä.. Niin ja mun mielestä silloin jos te tääl huutelette että toi poika pitäs tappaa, siis oisitte valmiita tappaa nuoren pojan??? ettekö oo sillo yhtä sairaita? ja miks ihmees se on pahempi jos tappaa kehitysvammasen? onko sen sielu jotenki arvokkaampi ku normaalin ihmisen? Oisinhan minäkin (pienirakenteinen)aikalailla puolustuskyvytön jos joku hirvee lihaskimppu yrittäs tappaa mut? (Kun se sitä tuomiota koventaa kun on puolustuskyvytön vastassa, niinku tossa kehitysvammaisen tapauksessa)
   No, useiden mielestä lienee vähemmän paha tappaa murhamies kuin "tavallinen" suht. kunnollinen ihminen. :P (kehitysvammaiset lukisin myös tässä mielessä tavallisiin kunnollisiin ihmisiin)

   Lainaa

  62. Tulos: +2 (6 ääntä)
   kyylä: Kyyläsin Sakun seinää… onkohan omatunto kolkuttanut. Saku Aleksi Hänninen Kolmeroistoa, ryösti konttoria. Silivatiseilaa silivatiseilaa, yksi juoksi pois. Kaksi roistoa, istuu linnassa. Silivatiseilaa silivatiseilaa, yksi petti ne. Yksi roisto vaan piileksi kotonaan. Silivatiseilaa silivatiseilaa, kohta kuolee pois. Kopioi itsellellesi jos sait ikuiset pelle traumat salkkareista :< 17. marraskuuta 2010 kello 15:29 7 henkilöä tykkää tästä.
   kyl toi on ihan suora lainaus salkkareista :D

   Lainaa

  63. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Terhi: Näyttäis kaverilla olevan useampia “julkkiskavereita” myös Facebookissa (esim. Nino Hermas, Henna Kalinainen, Jussi Ridanpää ym…) Pistetäänpä muistiin, että tänään 28.8.2011 klo. 21.08 hänellä on 574 kaveria Facebookissa. Uskoisin että määrä vähenee, kun ihmiset saavat tietää mitä hän on tehnyt. Yököttävää!
   nyt 29.8 18.00 573 kaveria...

   Lainaa

  64. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Ei jumalauta tol Sakul on mun kans 2 yhteist kaverii... Tuli huomattuu et hyviä kavereita myös.. Oijoi........

   Lainaa

  65. Tulos: +5 (9 ääntä)
   aika jäätävä, ku eka toi facekeskustelu ja sit paljastetaan tyypin todelline luonne

   Lainaa

  66. Tulos: +11 (17 ääntä)
   PLINGGG: Ei jumalauta tol Sakul on mun kans 2 yhteist kaverii… Tuli huomattuu et hyviä kavereita myös.. Oijoi……..
   nii? eikai ne sun kaveris oo mittää tehny? :DD miten tää nyt liityy mihinkään :DD

   Lainaa

  67. Tulos: -6 (8 ääntä)
   Kävinpä kattomassa ja serkkuhan se siellä yhteisissä kavereissa. Terve.

   Lainaa

  68. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Ps. Miksi murhaajalla on 572 kaveria?

   Lainaa

  69. jajajajajahcvhhv 30.8.2011 19:49
   Tulos: -34 (42 ääntä)
   ei se oo tajunnu mitä se on tehnyt, siis. ei varmasti täysin. Homma on livennyt käsistä. varmasti katuu käy häntä sääliksi mutta en silti väitä (enne ku ehitte alkaa urputtaa) että ei olis tehny väärin. et ikinä voi tietää mitkä kokemukset vie sut mihinkin tilanteeseen. On hyvin sanottu narkomaaneista joita on haukuttu että.. "Jos olisitkin kävellyt vähän eri polut, vähän eri tiet..." "se voisin olla minä, se voisit olla sinä" lisää pitää huolehtia ihmisten hyvinvoinnista ja ennaltaehkästä nää tapaukset!! vaikka toi jätkä palais ikuisuuden helvetissä toi kehari ei vaan tule enää ikinä takaisin!!!!!!!!!

   Lainaa

  70. Tulos: -26 (36 ääntä)
   Wääk: Ps. Miksi murhaajalla on 572 kaveria?
   siis mitä te vauhkoatte nyt onko teän serkut tai jokku sen kavereita?? eihän ne ole mitään tehny?? voi jeesus mikä kukkahattutätejä täälläki, voi sitä kaunista päivää kun jos omasta lähipiiristä joku joutuu syytetyn penkille ni mitenkäspäin sit oltais. On mullaki kaveri joka istuu linnassa taposta, entä sitten, ei se mua ole koskaan yrittäny tappaa. Onneksi tässä maailmassa on edes hitusen niitäki ihmisiä jotka osaa ajatella, esimerksiki viitaten jajajajajhc....

   Lainaa

  71. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Tulin vaan ihan kertomaan teille että saatte lisää aihetta panikoida ja muuta ni noi murhaajat ja muut linnassa istuvathan työskentelee pääsin vankilan ULKOPUOLELLA. Aatelkaa sitä ens kerralla ku meette vaikka korjauttaan autoanne ! Hauskaa päivänjatkoa :)

   Lainaa

  72. Tulos: +25 (27 ääntä)
   damdaam: siis mitä te vauhkoatte nyt onko teän serkut tai jokku sen kavereita?? eihän ne ole mitään tehny?? voi jeesus mikä kukkahattutätejä täälläki, voi sitä kaunista päivää kun jos omasta lähipiiristä joku joutuu syytetyn penkille ni mitenkäspäin sit oltais. On mullaki kaveri joka istuu linnassa taposta, entä sitten, ei se mua ole koskaan yrittäny tappaa. Onneksi tässä maailmassa on edes hitusen niitäki ihmisiä jotka osaa ajatella, esimerksiki viitaten jajajajajhc….
   Jos lukisit mitä oon tuolla aiemmin kirjottanut niin tietäisit hyvinkin että entinen kaverini istuu hyvän ystäväni taposta vankilassa. Ja entinen kaveri todellakin, vaikka miten ois ollut "sellanen tilanne" joka on ajanut ihmisen tappamaan toisen, niin luuletko että se ihminen voi enää tapon jälkeen olla henkisesti terve jos ennen sitä olikin. Ainakin nyt linnassa istuva kusipää sekosi täysin tapttuaan ystäväni. Todellakaan en halua olla sellaisen ihmisen kaveri edes virtuaalimaailmassa, joka voi toiselle ihmiselle tehdä aiemmassa kommentissa mainitsemani asiat. Vielä kun se ei ollut kuka tahansa henkilö. Eli serkusta "vauhkoamisella" tarkoitin vain sitä että miksi helvetissä serkkuni enää on ko. henkilön kavereissa, vaikka ko. henkilö kaivoi toiselta ihmiseltä silmät päästä. Kuulostaa erittäin terveeltä kaverilta. Varmasti mukavaa juttuseuraa : )

   Lainaa

  73. Tulos: -33 (39 ääntä)
   Tuoki on tapaus kohtausta, mun kaveri on ihan selväjärkinen ja fiksu tyyppi, sattu nyt vaan oleen kännissä(okei, sen piikkiin ei voi koskaan laittaa mitään) mutta kuitenkin. Katuu tekoa ja istunu jo yli puolet tuomiosta ja pääsee kohta avolle. vapiskaa. Entä jos se sun serkkus ei vaan ole niin umpimielinen, jos se osaa katsoa asioita vähän toiseltakin kantilta.? Osanotot sen sun läheises puolesta mutta life happens.

   Lainaa

  74. Tulos: +28 (32 ääntä)
   Kuulostaa tuo sinunkin kaveri tosi mukavalta.. Entä jos se sattuu olemaan kännissä kun oot sen tiellä? Luulen että mielipiteesi olisi toinen jos uhrikin olisi ollut ystäväsi. Ei tällaisia asioita pysty käsittämään ennen kuin ne itse kokee. Hyvä että itsekkään pystyn vielä nyt puolen vuoden jälkeenkään ymmärtämään, että ihminen jonka tunsin ja johon joskus jopa olin ihastunut voi tehdä jotain noin helvetin hirveää. Eikä tekonsa katuminen riitä jos on jonkun tappanut. Minun mielestäni ei kuulu saada ikinä anteeksi jos toisen ihmisen tappaa. Tietenkin sillä erotuksella jos tapat esim. itsepuolustukseksi. En ole sanonut että pelkäisin tappaja-tuttavani kaltaisia ihmisiä. Vihaan heitä, en mitään muuta. Serkustani en sano sen enempää, pitäkööt murhaajat kavereinaan jos tykkää. Oman mielipiteeni vain ilmaisin.

   Lainaa

  75. Tulos: -21 (39 ääntä)
   Joo, en ala kiisteleen asioista mistä ei voi olla samaa mieltä. Mä aion pitää mun kaverit kavereina vaikka ne tekiski virheitä. Ja kyllä, minultakin on kuollut läheisiä ympäriltä mm. rattijuoppojen takia. Se, että huutelisin keskustelupalstoilla tai muissa vastaavissa kuinka niiden ajajien pitäs kuolla, ei tuo kavereitani takaisin yhtään elävämpänä. Päivän jatkoja kaikille, mä lähen Ikeaan.

   Lainaa

  76. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Tuo saku aleksi hänninen todella ansaitsisi kuolla. Sairas kaveri mutta hei, hyvä että sillä on kavereita.

   Lainaa

  77. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Saku Aleksi Hänninen tykkää kohteesta Shawshank Redemption. Anteeksi, naurahdin. :D

   Lainaa

  78. Tulos: -5 (13 ääntä)
   Ihan vaan tälleen btw pojan isä tehny itsarin, että paljopa taitaa vanhemmaT katella.

   Lainaa

  79. Tulos: +4 (4 ääntä)
   ^ Koska? Ihan nyt vai jo joskus aiemmin?

   Lainaa

  80. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Vähän aikaa sitten

   Lainaa

  81. Järki käteen 21.9.2011 20:29
   Tulos: -44 (56 ääntä)
   te ette tiedä tästä asiasta mitään niin voisitte pitää ne päänne kiinni. ja sitä paitsi omaisista kuten minusta on aika ärsyttävä lukea tälläistä ja vielä lisäksi se että se ei kyllä todellakaan ole kasvatuksessa vika jos mietitte että ihan kyllä ne on ne omat ajatukset jotka siellä päässä pyörii. Ja mitä se teille kuuluu ?? tarvi tulla toisia tänne haukkumaan... kuvitelkaa omalta osalta kun oma isosisko/isoveli/pikkuveli/pikkusisko tappaisi jonkun niin ei se teistäkään kovin kiva olisi tälläistä P*skaa lukea. Ja ette voi kuvitellakaan sitä minkälainen lapsuus sakulla on ollut. Te ette tiedä tästä jutusta paskaakaan niin olkaa vain hiljaa ja pitäkää ne päänne kiinni. Järki käteen. ja saku ei todellakaan ollut ainoa tässä jutussa mukana että oli siinä muukin mukana että ei ollut ainoa

   Lainaa

  82. Ei näin... 21.9.2011 23:37
   Tulos: +32 (36 ääntä)
   Järki käteen: te ette tiedä tästä asiasta mitään niin voisitte pitää ne päänne kiinni. ja sitä paitsi omaisista kuten minusta on aika ärsyttävä lukea tälläistä ja vielä lisäksi se että se ei kyllä todellakaan ole kasvatuksessa vika jos mietitte että ihan kyllä ne on ne omat ajatukset jotka siellä päässä pyörii. Ja mitä se teille kuuluu ?? tarvi tulla toisia tänne haukkumaan… kuvitelkaa omalta osalta kun oma isosisko/isoveli/pikkuveli/pikkusisko tappaisi jonkun niin ei se teistäkään kovin kiva olisi tälläistä P*skaa lukea. Ja ette voi kuvitellakaan sitä minkälainen lapsuus sakulla on ollut. Te ette tiedä tästä jutusta paskaakaan niin olkaa vain hiljaa ja pitäkää ne päänne kiinni. Järki käteen. ja saku ei todellakaan ollut ainoa tässä jutussa mukana että oli siinä muukin mukana että ei ollut ainoa
   Sehän oikeuttaa raa'kaan murhaan, koska siinä oli muitakin osallisena? =D Nyt niitä kuuluisisia valoja tähän väliin. Lapsuus saattaa olla karu, mutta niin on myös sakun tekokin, joten en nää minkäänlaista oikeutta tappaaa ei sillä, että tappamisessa koskaan olisi minkäänlaista järkeä (Ainoastaan hätävarjelu sun muissa tapahtuneet kuolemat), ja sen jälkeen vielä kehtaa rehvastella kavereille kuinka hienon suorituksen tekikään. Ei näin.....

   Lainaa

  83. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Järki käteen: te ette tiedä tästä asiasta mitään niin voisitte pitää ne päänne kiinni. ja sitä paitsi omaisista kuten minusta on aika ärsyttävä lukea tälläistä ja vielä lisäksi se että se ei kyllä todellakaan ole kasvatuksessa vika jos mietitte että ihan kyllä ne on ne omat ajatukset jotka siellä päässä pyörii.Ja mitä se teille kuuluu ?? tarvi tulla toisia tänne haukkumaan… kuvitelkaa omalta osalta kun oma isosisko/isoveli/pikkuveli/pikkusisko tappaisi jonkun niin ei se teistäkään kovin kiva olisi tälläistä P*skaa lukea. Ja ette voi kuvitellakaan sitä minkälainen lapsuus sakulla on ollut. Te ette tiedä tästä jutusta paskaakaan niin olkaa vain hiljaa ja pitäkää ne päänne kiinni. Järki käteen. ja saku ei todellakaan ollut ainoa tässä jutussa mukana että oli siinä muukin mukana että ei ollut ainoa
   Tottakai se lapsuus vaikuttaa, kasvatus vaikuttaa ja kaikki mahollinen paska mitä niskaan on tullut, vaikuttaa. Joidenkin mielenterveys ei vain sitä kestä ja saattaa käydä hassusti. Ilmeisesti Sakun psyyke ei kestänyt. Turha silti syytellä että "tässä jutussa oli muitakin mukana", mitä sitten? Niin Sakukin oli mukana ja yhtä lailla on tehnyt väärin kuin muutkin.

   Lainaa

  84. vierestä-seurannut 15.10.2011 10:51
   Tulos: +26 (30 ääntä)
   Jokaisella oma mielipide, jos jotakin häiritsee "haukkuminen" ynnämuut halveksuvat kommentit, jättäisivät lukematta kokonaan! Jokaisella on oikeus sanoa tasan se MITÄ AJATTELEE, ja ymmärrän täysin Sakua haukkuvia ihmisiä. Niin nätisti se esitti syytöntä, kerto miten veljensä oli murhannut kehitysvammaisen ja itsekin piti veljensä tekoa moraalittomana ja arvosteli tätä, vietti tavallista elämää, hymy naamalla.oma osallisuus murhaan unohtui mielestä..Psykopaatti hän on. Ei minkäänlaisia aitoja tunteita. Mutta ymmärrän kyllä niitä jotka häntä puolustaavat, kellä vaan voi itsehillintä pettää ja sitten SUUNNITELLUSTI MURHATAAN KEHITYSVAMMAINEN... näinhän se menee. Ja ei haukkuminen murhattua ihmistä tuo takaisin, kuka niin on väittänyt että toisi? ainakin itse ilmaisen vaan oman mielipiteeni joka sattuu olemaan negatiivinen SAKU ON PSYKOPAATTI, pystyy tekemään MITÄ VAIN ja kykenee hymyilemään sen jälkeen iloista hymyään ja unohtamaan kaiken.. ne jotka sakun tunsivat ja häntä puolustavat, ovat varmaan itsekin hiukkasen tunteettomia omaan napaansa tuijottavia.. kenties hekin PSYKOPAATTEJA.

   Lainaa

  85. Tulos: -27 (37 ääntä)
   MInulla on ystävä joka murhasi isäpuolensa, enkä pidä häntä mitenkään sen psykopaattisena kuin ketään muutakaan. joskus luonto vaatii sen.. En sano, ettäkö saku olisi tehnyt oikein, mutta meistä kukaan ei tiedä onko saku kuristanut sillä johdolla tai puhkonut ne silmät.. mistä me tiedämme miten tämä asia oikeasti ees menee kumpi teki ja mitä, kun emme ole olleet paikalla. molemmat ovat osallisia ihan yhtälailla, toinen ehkä enemmän kuin toinen. Onko teistä kukaan varma siitä, istuiko saku vain vieressä kyyneleet silmissä katsomassa, kun tämä hänen ns. veljensä, joka ei ole mitään veri sukua sakulle murhasi tämän pojan raa'asti vai oliko se toisinpäin, pakottiko tämä ns. veli sakun tähän kaikkeen vai kuinka siinä kävikään... Kukaan meistä ei ole tuomitsemaan ketään siitä, mitä me emme ole itse silmillämme nähneet tai korvillamme kuulleet. Itse uskon sakun katuneen jo pitkän aikaa asiaa, miksi muuten hän olisi ajautunut huumeiden ja muiden päihteiden käyttäjäksi, perhekotiin ja rikoksentielle. Hei haloo ihmiset, ottakaa järki käteenne. Tiedättekö edes kenen kanssa olette tässä maailmassa tekemisissä? Se R-kioskin kiva setä on tainnut istua linnassa tapon yrityksestä ja pahoinpitelystä, sekä se iltapäiväkerhon ihanaohjaaja mies, se on istunut murhasta ja tapon yrityksestä. Se H&M:n kaunis ja mukava myyjätär, sekin on ollut vankilassa, huumeiden diilauksesta, pahoinpitelyistä ym. Tässä vaiheessa voisin tulla yhteen toiseen kuolin tapaukseen täällä kainuussa, josta ei ole ollut lehdissä eikä missään mainintaa ja jossa nuoripoika kuoli huumeiden yliannostukseen. Poliisi ilmeisesti pitää tapausta ns. itseaiheutettuna, mutta kaverit ne ovat pumpanneet tämän pojan täyteen aineita, ensimmäisen tipahtamisen jälkeen vain jatkaneet, niin pitkään, että sydän on lakannut lyömästä. Ja edelleen tuolla kulkee ne kaverit ilman tuomiota tai mitään. Välittäen paskaakaan siitä mitä ovat tehneet.. He voivat olla jopa jonkun teistä kavereita ken tietää.. Saku on nyt tuomiollaan ja kantaa vastuun teoistaan. Vaikka hän on riistänyt hengen toiselta, silti hänellä on vielä rakastavat ihmiset ympärillään, jotka oikeasti tietävät miten asiat ovat, eivätkä koskaan tuomitse sakua.

   Lainaa

  86. Tulos: 0 (2 ääntä)
   kyylä: Mä selailin, ei sillä ollu tiliä silloin.
   tili oli kyllä silloin

   Lainaa

  87. Tulos: +6 (10 ääntä)
   ....: :lle Kirjoitat: "...sekä se iltapäiväkerhon ihanaohjaaja mies, se on istunut murhasta ja tapon yrityksestä." Nykyään laki lasten ja nuorten kanssa työskentelevistä ehkäisee tällaista. Siis jokainen, joka toimii työssään lasten ja nuorten kanssa, joutuu toimittamaan rikosrekisterinsä työnantajalle ennen kuin työntekijän valinta vahvistetaan. Ensi vuoden alusta myös harjoittelua tekevät opiskelijat joutuvat toimitatmaan rikosrek.otteen. Väkivalta-, seksuaali- ja huumausainerikokset ovat sellaisia, jotka estävät työn saannin. Rikosrekisteriotteet tulostetaan vain noiden rikosten osalta. Tässä vielä lainaus mol:n sivuilta Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä ja siihen liittyvä rikosrekisterilain muutos tulivat voimaan vuoden 2003 alusta. Lailla säädettiin uudesta menettelystä, jolla lasten kanssa työskentelemään valittavien henkilöiden rikostaustaa voidaan selvittää. Menettelyn tavoitteena on vähentää lasten riskiä joutua seksuaalisesti hyväksikäytetyksi, väkivallan kohteeksi tai houkutelluksi huumausaineiden käyttöön. Rikostaustan selvittämismenettely koskee vain tilanteita, joissa työ on luonteeltaan sellaista, että se mahdollistaa läheisen vuorovaikutuksen lapsen kanssa. Yksityinen henkilö saa maksutta itseään koskevia tietoja rikosrekisteristä, kun hänet on tarkoitus valita työskentelemään lasten kanssa. Eli esim. opettajat/lastenhoitajat/ nuoriso-ohjaajat toimittavat rikosrekisteriotteen ennen kuin heidän valintansa työsuhteeseen vahvistetaan.

   Lainaa

  88. Tulos: -15 (19 ääntä)
   Annie: Olen itse nuoriso-ohjaaja ammatiltani ja ollut työpaikassa töissä, jossa on entisiä huumeiden käyttäjiä, ihmisiä jotka on istunut linnassa tapon yrityksestä, ylipäätänsä väkivalta rikollisten kanssa.. Eikä se heitä mitenkään estä työskentelemästä yhtään missään.. Tunnen Iltapäiväkerho-ohjaajan joka on istunut taposta ja tapon yrityksestä.. Ym ym... Joten tiedän mistä puhun. Enkä todellakaan ole ensikertalainen näiden lakien suhteen. Mutta kukaan meistä ei voi ruveta ketään syyllistämään mistään, sillä ihmisiähän tässä kaikki vain ollaan!!

   Lainaa

  89. jeppisjepulis 26.6.2012 4:32
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   olihan tuolla joku postannu sen apinan seinälle " eikö sua kukaan oo vielä saanu pois päiviltä? 7. elokuuta 2010 kello 0:29 ·" on voinu tuolla persreijjällä vähän kuumottaa sen jälkeen, että mitähän kyseinen herra asioista tietää...

   Lainaa

  90. kyllä juu 26.6.2012 6:32
   Tulos: -2 (18 ääntä)
   Mäkin tunnen yhden "murhaajan" hakkasi juovuspäissään hengen pois tutultaan, ei tajunnut lopettaa ajoissa. Sama mies on aina puolustanut minua (olen kaverin pikkusisko), hakenut autolla kaverini ja mut baarista, vain ettei jäätäisi notkumaan keskustaan, eli on hyvin ystävällinen ja välittävä, moraalinen ihminen. Aina kun ei vaan mene asiat niin kuin toivoisi, mutta se ei kaikista pahaa tee.

   Lainaa

  91. Tulos: -4 (8 ääntä)
   jepjep: Tän jutun laittaminen tänne ylipäätänsä on aika ala-arvoista, tää ei oo mikään feissarimoka ja näkeehän tässä että halutaan vaan provosoida ihmisiä. Ylläpidolta aika ala-arvoista julkaista tämä täällä. Kyllä tuolla on netissä varmaan keskustelupalstat muutenki täynnä tätä samaa.
   älä itke...

   Lainaa

  92. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Mää en tajua miten sairaita ihmisiä asuu täällä samalla maapallolla. Ihan käsittämätöntä että toisia tapetaan ja muille aiheutetaan kipua ja kärsimystä. Miksi maailmassa ei voisi vain olla kaikki hyvin, eikä tarvitsisi joka viikko kauhistella jonkinlaista pahoinpielyä/raiskausta/murhaa/ryöstöä ja muita tämäntapaisia tapauksia lehdistä. JÄRKYTTÄVÄÄ!

   Lainaa

  93. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Itse olen kokenut sen miltä tuntuu olla "tappajan" omainen.. Isoveljeni onneksi ei kuitenkaan onnistunut teossaan, uhri jäi luojan kiitos henkiin. Mutta se paska mitä koko meidän perheemme sai tapahtuman jälkeen niskaan.. Säälin tämän Sakun perhettä mitä he joutuvat kokemaan. Sen sijaan tämä Saku ei saa minulta sympatiaa tippaakaan. Jos tuollaisen hirmuteon jälkeen kykeni jatkamaan elämäänsä normaalisti ja vielä retosteli teollaan! Mädäntykööt vankilassa. Veljeni tekoa en puolustele, se oli hirveä, mutta hän kuitenkin katui tekoaan ja vaipui masennukseen teon jälkeen. Uhri antoi hänelle anteeksi eikä kantanut kaunaa. Uhri jopa pahoitteli muiden käytöstä ja niitä tappouhkauksia joita tämän teon johdosta sateli. Veljeni joutui tapahtuman myötä muuttamaan toiselle paikkakunnalle ja vaihtamaan koulua. Tämä tapaus oli kuitenkin hänelle hyvä opetus jos jotain positiivista asiasta täytyy löytää. Veljeni ei ole enää lainkaan väkivaltainen ja aggressiivinen kuten aiemmin. Hän on nykyään hyvin elämässään pärjäävä mies. Mikäli uhri olisikin kuollut, kaikki olisi toisin. Veljeni olisi varmasti joutunut vankilaan eikä hänen elämänsä suunta olisi kääntynyt kuten nyt. Aika pienestä kiinni. Todella surullista minusta kuitenkin nämä nuoret jotka joutuvat rikoksen tielle. Ymmärrän kuitenkin sen kuinka mm. koulukiusaus voi saada normaalista nuoresta miehestä vihaisen ja väkivaltaisen. Näihin ongelmiin ja ongelmakäyttäytymiseen pitäisi puuttua aiemmin ennen kuin näitä hirveyksiä tapahtuu.

   Lainaa

  94. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Kävin katselemassa Sakun profiilia. Tuntui oudolta selailla tällaisen ihmisen kuvia, ja vielä vaikeampaa ymmärtää, että tuo on kuin kuka tahansa teinipoika. En vain käsitä.

   Lainaa

  95. Tulos: +4 (8 ääntä)
   ..Lisäksi katselin Sakun silmiä ja kasvonpiirteitä. Ei pahalla, mutta oliko nuorukaiselle itselleen tehty mielentilatutkimusta tai tsekattu toi henkisen kehityksen tila. Silmät tai niiden poimut sekä jokin noissa kasvoissa viittaa joko fas- oireyhtymään tai kehitysvammaisuuteen.:P

   Lainaa

  96. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Erikoista että ko. henkilö postailee kaikkea facebookissa.. luulis että vankilassa ei välttämättä saa facee käyttää, vai oonko väärässä?

   Lainaa

  97. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Joo on aika kummallista mustakin....

   Lainaa

  98. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Enni: Erikoista että ko. henkilö postailee kaikkea facebookissa.. luulis että vankilassa ei välttämättä saa facee käyttää, vai oonko väärässä?
   Ettei olis sitten avovankilassa, tai vankilasta "lomilla" välillä...? Tai sitten koko hommassa on kyse eri henkilöstä, kuin kenen tuo FB profiili oikeasti on.

   Lainaa

  99. Tulos: +8 (8 ääntä)
   Ihan hävettää että on yhteisiä kavereita näköjään noin kuvottavan kusipään kanssa... Tässä on varmaan ollu kyse perinteisestä Kainuun meiningistä: viinaveloista tms. Toisinsanoen, ei ehkä oo henkilölle tarjonnut ryyppyä, naps (näin on käynyt aiemminkin Kainuussa) ja ei edes taju ahävetä kun elämä vaan jatkuu! Ei jumalauta! Ja kyse on juurikin tuosta henkilöstä. Seinällänsäkin pari postausta mm. siitä että mitä helvettiä' tuo on mennyt tekemään.

   Lainaa

  100. niinpäniin-- 13.2.2014 23:16
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   tän vuoden tammikussa päivitelly facebookkiin?

   Lainaa

  101. qesxvrftewqtf 26.3.2014 21:55
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   niinpäniin–: tän vuoden tammikussa päivitelly facebookkiin?
   23. maaliskuuta .2014 pelannut Candy Crush Sagaa ja kirjoitellut Faceen... Melkein 10 vuotta!

   Lainaa

  102. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Kävin äsken kattomassa kyseisen jätkän fb seinää. Siellä lukee et on parisuhteessa jonkun naisen kaa ja että on kyllä kavereita jotka tykkää ja kommentoi ton tilapäivityksiin. Siis.. Eikö jotkut tiiä et se on murhaaja vai säälivätkö?! Eikö kannattaisi kertoa jos eivät tiiä tms? Sairas jätkä, kuka ton kaveri haluaa olla :(

   Lainaa

  103. Tulos: +2 (2 ääntä)
   10v. kakku kestää vain 1800 päivää.

   Lainaa

  104. Ei ymmärrä 25.3.2016 10:51
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Selasin jätkän profiilin ja tosiaan näyttäisi siltä että olisi ollut vankilassa vain vuoden.. Nykyhetki on tämä, että on kavereita jotka kommentoivat ja tykkäilevät ja myös tyttöystävä.. Mutta tytöllä ei lue mitään parisuhteesta eikä tule ilmi että olisi edes suhteessa. Tekisi niin mieli mennä kysymään tytöltä onko oikeasti suhteessa ja tiedustella tietääkö poikaystävänsä taustaa.. Pakko sanoa että todella sairasta..

   Lainaa

  105. Tulos: 0 (0 ääntä)
   Oletteko nyt ihan varmoja tuosta Facebook-profiilista...?

   Lainaa

  106. Vuokrafirman sankari 12.5.2018 21:13
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Mistä tiedätte minkälainen tapaus oli tämä kehitysvammainen kaveri? Joskus ovat eläimellisiä mörköjä joiden tappamisesta ei pitäisi edes tuomita.

   Lainaa

  107. Jankon Betoni 4.3.2019 16:16
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Oli jollaki kusipäällä millanen lapsuus hyvänsä ni se ei oikeuta murhaan ketään!! Yhyy, mulla oli muksuna liian vähä leluja, ikkunat mettäänpäin ja kiree pipo ni tapanpa jonku.... sairas paska.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: saku aleksi hänninen, murha, murhaaja, tuomio, sakset, kehitysvammainen, Facebook, surma