Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Palohälytys

"Alakerrassa palaa!"
palohälytys

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 32 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. omppupomppu 11.8.2011 4:52
   Tulos: +682 (706 ääntä)
   Vastuuntuntoinen pomo, ei tsiisus..

   Lainaa

  2. Tulos: +673 (687 ääntä)
   Ihailtavaa työmoraalia, kun ei edes palavasta talosta voi kesken päivän lähteä pois. Työaikana tosin hengaillaan facebookissa, mutta mitäpä pienistä. Toivottavasti lähtivät sieltä. Jos tuo oli paloharjoitus, niin feilasivat sen kyllä täysin. :D

   Lainaa

  3. En ole se suurin terroristi 11.8.2011 7:42
   Tulos: +125 (153 ääntä)
   Mihin tää maailma on menossa...

   Lainaa

  4. Tulos: +173 (191 ääntä)
   Tämän vuoksi Merita-pankki fuusioitui Nordbankenin kanssa ja Merita-sana hävitettiin nimestä. Ko. Merita oli varmaan silloinkin töissä siellä ...

   Lainaa

  5. Tulos: +181 (191 ääntä)
   Samaa aivottomuutta näkee kauppojen palohälytyksissä. Niissä kun ei nimittäin pidetä mitään harjoituksia (ainakaan asiakkaiden sisällä ollessa) vaan jokainen hälytys voi olla merkki ilmiliekeistä (tai hälytintä päin lentäneestä linnusta, sitä ei koskaan tiedä). No, suurin osa ei reagoi mitenkään korvia vihlovaan hälytysääneen, jatkavat vain ostosreissuaan kaikessa rauhassa. Jotkut tulevan hieman empien kyselemään, että mitä pitäis tehdä kun tuo palohälytys soi..? Niin ja toki kun aletaan ohjaamaan porukkaa ulos, niin se ostos pitää saada maksaa. Eikö ihmiset enää oikeasti tiedä, että palohälytyksen kuuluessa VÄLITTÖMÄSTI ULOS RAKENNUKSESTA.

   Lainaa

  6. Tulos: +28 (42 ääntä)
   Tämän vuoksi Merita-pankki fuusioitui Nordbankenin kanssa ja Merita-sana hävitettiin nimestä. Ko. Merita oli varmaan silloinkin töissä siellä …
   Indeed. :D

   Lainaa

  7. Tulos: -88 (106 ääntä)
   Keksitty juttu.. jos talossa on tulipalo, tuskin kukaan naureskelee sille Facebookissa -.-

   Lainaa

  8. Tulos: +145 (149 ääntä)
   Nyt todella kiinnostaisi tietää, minkä ikäinen henkilö tuo Merita on, jos kerta on pomona? Pomot eivät yleensä ole 14-vuotiaita, jonka Meritan iäksi voisi arvioida kirjoituksen perusteella.

   Lainaa

  9. Tulos: -82 (158 ääntä)
   noin tyhmä ämmä saiski palaa kuoliaaksi. olis edes yks ääliö vähemmän

   Lainaa

  10. Tulos: +96 (108 ääntä)
   mietin myös meritan ikää, minkälaisessa laitoksessa pomoksi pääsee tuollaisella olemuksella/tyylillä...?

   Lainaa

  11. Tulos: +118 (120 ääntä)
   Veikkaan että on pomona jossain puhelinmyyntipuljussa. Niissä ei kummoisia vaatimuksia ole.

   Lainaa

  12. Tulos: +13 (17 ääntä)
   Ei helvetti...

   Lainaa

  13. Tulos: -4 (30 ääntä)
   Tuollaisen pomon alaisuudessa haluaisin työskennellä...

   Lainaa

  14. Tulos: +44 (64 ääntä)
   ''Alakerrassa palaa'', ajattelin aluks että tarkoitti alapäätä..

   Lainaa

  15. Tulos: +47 (63 ääntä)
   Mitä väliä, minkä ikäinen Merita on. Typerää arvioida ihmisiä iän perusteella, onhan se käynyt selväksi ettei iällä ole älyn kanssa paljoakaan tekemistä.

   Lainaa

  16. Tulos: +10 (22 ääntä)
   Mutta ei se oo varmaa, että onko tuo koko juttu totta alunperinkään...Facebookissahan voi valehdella jos siltä tuntuu

   Lainaa

  17. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Voin iha ite sanoo, että tää on totta. Olen ite siellä paikassa duunissa & eilen oli tosiaan meidän toimiston talossa palohälytys.

   Lainaa

  18. ihana työntekijä 11.8.2011 19:26
   Tulos: +18 (76 ääntä)
   totta koko juttu. mun työpaikka kyseessä ja 3 tuntia soi palohälytin. kun meritan kanssa lähdettiin 21 aikoihin niin vieläkin se soi, mutta ei meitä ainakaan tultu missään vaiheessa hakemaan eikä palokuntaakaan näkynyt. merita on kyllä vastuullinen ja hyvä pomo mutta kun ei edes 112 osattu neuvoa niin päätettiin jäädä sisälle. paras neuvo minkä 112 osasi antaa oli "soittakaa sille valmistajalle me ei ehditä tulla" että syyttäkää suomen pelastuslaitosta joka ei edes vaivaudu tarkistamaan onko ihmiset vaarassa. yhdistelivät meitä vain ihme yhtiöihin joissa käskettiin odottelemaan. jos sielä nyt joku palo oli niin ei ainakaan ylös asti ehtinyt eli joku varmaan käynyt sammuttamassa sen jos ei väärä hälytys ollut. ja tosiaankaan ei uskallettu alas mennä koska jos sielä kellarissa olisi ollut se palo niin olisi tullut liekit vastaan ja 4 kerroksesta ei oikeen viitsi hypätä ja niinkuin jo sanoin pelastuslaitoksesta sanottiin että "soittakaa vartioille tai joillekin meillä ei ole nyt aikaa" että sillä tavalla...

   Lainaa

  19. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Kun luin alakerrassa palaa -kommentin, ajattelin jotain ihan muuta.. Taidan olla väsynyt :D

   Lainaa

  20. Tulos: -6 (20 ääntä)
   tunnen meritan, hän on 17, ensi vuonna 18. Eikä oo keksitty juttu!

   Lainaa

  21. Pelastuslaitos 12.8.2011 8:27
   Tulos: +8 (34 ääntä)
   Ihana Työntekijä:
   syyttäkää suomen pelastuslaitosta joka ei edes vaivaudu tarkistamaan onko ihmiset vaarassa
   Suomen pelastuslaitoksella (mikä se edes on?) saattoi olla pelastettavana joku ihan oikeasti vaarassa oleva ihminen. Sellaiset tehtävät menevät yleensä ohi rikkinäisen palohälyttimen kanssa pulassa olevista teineistä.

   Lainaa

  22. Tulos: +48 (52 ääntä)
   "merita on kyllä vastuullinen ja hyvä pomo mutta kun ei edes 112 osattu neuvoa niin päätettiin jäädä sisälle"
   Hieno pomo. Eli pitää palohälytyksen kuuluessa soittaa ensin hätänumeroon ja tiedustella, että mitä pitäis tehä? Ja kun eivät osaa sanoa, niin jäätte totta kai sisälle. Vastuullinen pomo olisi ohjannut koko porukan ulos rakennuksesta, kun hälytin on alkanut soida.

   Lainaa

  23. Randomtalker 12.8.2011 14:51
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   Voi hyvät jumalat... Hyvin menee, kun pomo sanoo palotilanteessa: "Jaa, en minä tiedä, mitä pitäisi tehdä." Miten kyseinen tyyppi on johtoasemaan edes joutunut?

   Lainaa

  24. Tulos: +48 (52 ääntä)
   17-vuotias pomo??? Missä vitun yrityksessä??

   Lainaa

  25. Tulos: -15 (35 ääntä)
   Missä luki että hän on seitsemäntoista? Osaa ne vanhemmatkin ihmiset olla idiootteja. Nimim. tuttavan_nelikymppinen_äiti_uhkasi_humalassa_hakata_minut

   Lainaa

  26. poppelishoppelis 13.8.2011 12:58
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Outo yritys, jos ei ole mitään paloturvallisuusohjeita laadittu, tai ollut paloharjoituksia. Ja silti, vaikka noita ei olisikaan laadittu, niin missä ihmeessä on terve järki?? Mä ainakin muistelisin, et jo ala-asteella opetettiin, että jos palohälytin pärähtää päälle, niin rakennuksesta poistutaan aina ulos suorinta reittiä ja sit soitetaan hätäkeskukseen!

   Lainaa

  27. Tulos: +3 (23 ääntä)
   vitun puhelinmyyjät, polttakaa ne toimistonne kunnolla ja pysykää yläkerrassa!

   Lainaa

  28. totanoin... 21.8.2011 10:55
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Ite ainaki käsitin tosta asianomaisten kommenteista, että ne ei päässy alakertaan, ku sielä oli se oletettava tulipalo. Sikspä ne tiedusteli 112 et mitä pitäis tehdä, ku pois ei pääse, ku ovi alakerrassa, ja tosiaan sieltä. kerroksesta on vähä hankala varmaan hypätä... :D Itekki varmaa vähä paniikis soittaisin jonnekki hätänumeroon, ku ei ois hajuakaa mitä tehdä... Eli siks se ei tehny mitää, ku ei siinä ollu muita vaihtoehtoja ku johtaa ihmiset ulos, muttaku ei päässy ulos, ni mitä sitte?

   Lainaa

  29. Tulos: +1 (5 ääntä)
   @poppelishoppelis "Outo yritys, jos ei ole mitään paloturvallisuusohjeita laadittu, tai ollut paloharjoituksia. " eipä ole minunkaan kohdalleni ikinä paloharjoituksia osunut missään työpaikassa... ja työuraa takana jo reilut 10vuotta, koulussa muistan toki tuollaisia olleen...

   Lainaa

  30. Tulos: -1 (5 ääntä)
   ihana työntekijä: totta koko juttu. mun työpaikka kyseessä ja 3 tuntia soi palohälytin. kun meritan kanssa lähdettiin 21 aikoihin niin vieläkin se soi, mutta ei meitä ainakaan tultu missään vaiheessa hakemaan eikä palokuntaakaan näkynyt. merita on kyllä vastuullinen ja hyvä pomo mutta kun ei edes 112 osattu neuvoa niin päätettiin jäädä sisälle. paras neuvo minkä 112 osasi antaa oli “soittakaa sille valmistajalle me ei ehditä tulla” että syyttäkää suomen pelastuslaitosta joka ei edes vaivaudu tarkistamaan onkoihmiset vaarassa. yhdistelivät meitä vain ihme yhtiöihin joissa käskettiin odottelemaan. jos sielä nyt joku palo oli niin ei ainakaan ylös asti ehtinyt eli joku varmaan käynyt sammuttamassa sen jos ei väärä hälytys ollut. ja tosiaankaan ei uskallettu alas mennä koska jos sielä kellarissa olisi ollut se palo niin olisi tullut liekit vastaan ja 4 kerroksesta ei oikeen viitsi hypätä ja niinkuin jo sanoin pelastuslaitoksesta sanottiin että “soittakaa vartioille tai joillekin meillä ei ole nyt aikaa” että sillä tavalla…
   Niin just, säälittävää valittaa täällä että on huono pomo!

   Lainaa

  31. Tulos: +4 (4 ääntä)
   J: Samaa aivottomuutta näkee kauppojen palohälytyksissä. Niissä kun ei nimittäin pidetä mitään harjoituksia (ainakaan asiakkaiden sisällä ollessa) vaan jokainen hälytys voi olla merkki ilmiliekeistä (tai hälytintä päin lentäneestä linnusta, sitä ei koskaan tiedä). No, suurin osa ei reagoi mitenkään korvia vihlovaan hälytysääneen, jatkavat vain ostosreissuaan kaikessa rauhassa. Jotkut tulevan hieman empien kyselemään, että mitä pitäis tehdä kun tuo palohälytys soi..? Niin ja toki kun aletaan ohjaamaan porukkaa ulos, niin se ostos pitää saada maksaa. Eikö ihmiset enää oikeasti tiedä, että palohälytyksen kuuluessa VÄLITTÖMÄSTI ULOS RAKENNUKSESTA.
   Pari kokemusta näistä palohälytyksistä julkisissa paikoissa. Hyvinkään Prismassa alko soimaan, ni kuulutettiin et ei syytä paniikiin ja hälytyksen syytä tutkitaan. Jyväskylän Sokos Hotellissa ilmesty televisioon teksti et pysykää omissa huoneissa rauhallisina, oltiin tosin sinä vaiheessa poistuttu jo aulaan, jossa saatiin tietää, että keittiö oli polttanu ruuat pohjaan... kuuden aikaan aamulla.

   Lainaa

  32. Tulos: -3 (5 ääntä)
   J: Samaa aivottomuutta näkee kauppojen palohälytyksissä. Niissä kun ei nimittäin pidetä mitään harjoituksia (ainakaan asiakkaiden sisällä ollessa) vaan jokainen hälytys voi olla merkki ilmiliekeistä (tai hälytintä päin lentäneestä linnusta, sitä ei koskaan tiedä). No, suurin osa ei reagoi mitenkään korvia vihlovaan hälytysääneen, jatkavat vain ostosreissuaan kaikessa rauhassa. Jotkut tulevan hieman empien kyselemään, että mitä pitäis tehdä kun tuo palohälytys soi..? Niin ja toki kun aletaan ohjaamaan porukkaa ulos, niin se ostos pitää saada maksaa. Eikö ihmiset enää oikeasti tiedä, että palohälytyksen kuuluessa VÄLITTÖMÄSTI ULOS RAKENNUKSESTA.
   Mä en ainakaan poistu mihinkään, jos ei näy savua tai liekkejä tai haise palanut. Näissä laitteissa on eri paikoissa niin paljon vikoja, että on tilastollisesti järkevää veikata asiaa taas yhdeksi vääräksi hälytykseksi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: tulipalo, pelko, työpaikka

 • Uusimmat

 • Kategoriat