Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Feministille takaisin

"Miehet ovat kuin mainoksia"
feministille takaisin Lähettänyt: MarK ja Punakynä

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 62 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. omppupomppu 11.8.2011 4:49
      Tulos: +840 (850 ääntä)
      Ylemmän tajusin, mutta tuo toisen äidin kommentti jäi häiritsemään pahasti. :D

      Lainaa

    2. Tulos: +194 (628 ääntä)
      Taidan olla yksi niistä harvoista, joita keittiövitsit vielä jaksaa huvittaa. xD

      Lainaa

    3. Tulos: +234 (600 ääntä)
      Maiski: Niin olet.

      Lainaa

    4. Tulos: +63 (639 ääntä)
      Miks morsiuspuku on valkoinen? Niinhän ne muutkin kodinkoneet on :D

      Lainaa

    5. Tulos: -232 (544 ääntä)
      Ehkä hiukkasen nolo tuo pojan päteminen..:3 Kun kyseessä oli humoristisia "argumentteja"

      Lainaa

    6. Tulos: -139 (265 ääntä)
      Ja vitut kodinkoneet mitään valkosia ole. Ne halpislaitteet mitä 2000-luvun alussa ostettiin on nyt jo semmoisia kusen keltasia, kun aurinko on niitä vähän värjännyt. Rosteria ne on! Monellako morsmaikulla olet nähnyt rosterimekon päällä? Muakin nauratti kyllä tuo keittiövitsi :D :D Joo ja toi teinin kommentti on just sitä naisten itsetunnon kohotushömppää mitä nykysin lähes kaikki naistenlehdet on pullollaan . "ole itsenäinen, sä pystyt siihen, olet spesiaali" ja sitten ruikutetaan ku ukko sanookin mitä oikeasti ajattelee. Noh, onneksi naiset, jos saavat ajatella aivan itse, ovat pääsääntöisesti aika fiksuja, mutta vähän liian helposti taipuvaisia kaikkeen propagandaan. Kai osallistuitte kaikki huora.. siis lutkamarsseihin?

      Lainaa

    7. Tulos: +617 (631 ääntä)
      Olenko ainoa, jota tosissaan häiritsee nuo Pian mainoksiJA, hyvännäköisiJÄ, sekoittimiJA? Ja niin äidille lollasin ehkä pahiten. wtf?

      Lainaa

    8. Jukka Palmu 11.8.2011 9:06
      Tulos: +274 (300 ääntä)
      Kyllä. Todella ärsyttävijä!!!

      Lainaa

    9. Tulos: +286 (306 ääntä)
      Öh: Olenko ainoa, jota tosissaan häiritsee nuo Pian mainoksiJA, hyvännäköisiJÄ, sekoittimiJA?
      Mä revin melkein silmät päästäni noiden takia :P

      Lainaa

    10. Fanamanale 11.8.2011 9:25
      Tulos: -71 (107 ääntä)
      Feministille takaisin: Tällä hetkellä kommentista ollaan tykätty 23 kertaa.

      Lainaa

    11. Tulos: +107 (299 ääntä)
      En jaksa sitä, että jonkun miespuolisen on AINA pakko tulla heittämään joku ikivanha paskaläppä kommenttina naispuolisen henkilön laittamaan ikivanhaan mukahauskaan paskastatukseen. Argh, kumpikin osapuoli on tässä idiootti, mies etenkin tekee itsensä naurunalaiseksi vaivautumalla edes kommentoimaan tekstiä, jonka järkevät ihmiset jättävät vain huomioimatta.

      Lainaa

    12. Tulos: +93 (149 ääntä)
      ois opetellu toi hemmetin pia ees kirjottaa ennenku pistää tommosen statuksen... sattuu perkeleesti silmään kun muutenki vituttaa tommoset helvetin "vihaan miehiä ja oikeastaan kaikkea muutakin"-päivitykset.

      Lainaa

    13. Tulos: +186 (190 ääntä)
      toi äidin kommentti oli vähä off-topic :D

      Lainaa

    14. Tulos: +32 (66 ääntä)
      Todennäköisesti Pia, kuten niin monet muutkin fb:ssä olijat ja noita kiertoviestejä statukseensa postaavat ihmiset, on kopioinut tuon tekstin itselleen suoraan jonkun toisen päivityksestä, eivätkä kirjoitusvirheet (välttämättä) ole edes hänen omiaan. Markin ja keltaisen äidin kommentit saivat kyllä nauramaan.

      Lainaa

    15. Tulos: +109 (121 ääntä)
      ..mikään ei estä ihmistä korjaamasta toiselta kopioidun tekstin idioottimaisia virheitä.

      Lainaa

    16. Tulos: +68 (74 ääntä)
      itse kerran kommentoin kaverin kopioituun statukseen jostain kirjoitusvirheestä niin puolustus oli just se että hän oli kopioinut sen joltain.. johon tosiaan mainitsin että se ei estä sua korjaamasta kirjoitusvirheitä. ja nää tämän statuksen virheet on kyllä sitä luokkaa että silmään sattuu... :D

      Lainaa

    17. Tulos: -44 (96 ääntä)
      Joo, ei keittiö kommat jaksa kyl enee naurattaa ihan vaa nyhenki faktan takia. Harva nainen sielläkään mitään osaa enää tehä. Korkeintaa saa veden kiehumaan, senkin suurella tuurilla.

      Lainaa

    18. Tulos: +43 (147 ääntä)
      Alemmassa sinisen miehen kommentti tyypillistä miehelle. Keittiövitseille nauretaan räkä poskella ja kun naiset keksivät vähän jotain omaa ja näpäytyksen takaisin miehille, tullaan veren maku suussa pätemään tieteellisillä faktoilla. Tulee mieleen south parkin Eat, Pray, Queef - jakso.

      Lainaa

    19. Tulos: +79 (101 ääntä)
      Itteä keittiöläppä jaksaa naurattaa, lähinnä sen takia että mieheni kokkaa pääsääntöisesti joka kerta. Olen kokannut kaksi kertaa yhteiselomme aikana. Kun tarjosin miehelle ensimmäisen hänelle valmistaman ateriani: jääkylmää, suolaista pottumuussia ja kaupasta ostettuja, valmiiksi lämmitettyjä ja maustettuja kanoja, oli ilme näkemisen arvoinen. Jäi muussit syömättä ja seuraavana päivänä koulusta tullessani touhusi mies kauhan kanssa keittiössä. En valita, loistavat on eväät : D

      Lainaa

    20. Tulos: +61 (81 ääntä)
      jäi vähä epäselväks toi äiteen kommentti tos lopus... ja näistä jutuista tuli mieleen eräs vitsi: Pikku-Liisa oli häissä ja kysyi äidiltä: Äiti miksi morsiammella on valkoinen puku? Äiti vastaa: Koska on hänen onnellisin päivänsä. Pikkku-Liisa: No miksi sulhanen sitten on pukeutunut mustaan?

      Lainaa

    21. Tulos: -11 (25 ääntä)
      Harmi kun on vaan aika huono laatu eikä saa kunnolla tekstistä selvää :p

      Lainaa

    22. Tulos: -19 (25 ääntä)
      voiko joku aukasta mulle ekan ku en tajuu=????

      Lainaa

    23. Tulos: +79 (83 ääntä)
      Jälkimmäisessä jutussa äidin kommentti oli ihanan random. Mitä ensimmäiseen tulee, olisin Markin osassa kommentoinut piruuttani seuraavanlaisesti.
      Naiset ovat, kuin jääkaapit: keittijössä"

      Lainaa

    24. Tulos: +37 (103 ääntä)
      Mielestäni toi "naisen paikka on keittiössä" on aika jo kulunut juttu.

      Lainaa

    25. Tulos: +19 (63 ääntä)
      Mun mielestä tumman sininen argumentoi vallan nerokkaasti, vaikka tuo keltaisen feministimanifesti ei millään tavalla originelli olekaan.

      Lainaa

    26. Tulos: +23 (53 ääntä)
      Jotkut naiset ovat kuin lumikinokset: kauniita, mutta kylmiä.

      Lainaa

    27. Tulos: +27 (57 ääntä)
      Tippi: Jotta näpäytys onnistuisi niin siinä täytyy saada toiselle jauhot suuhun. Esim. Miehen vongatessa kakkosta niin sanoo, että "Suostun kyllä, kunhan kokeilet sitä itse ensin". Siinä vaiheessa nainen voi sanoa saaneensa miehen hiljaiseksi. Minusta sinisen kommentissa ei ole mitään moitittavaa, koska keltainenhan esitti kysymyksen: "Kuinka moni mies pystyy tähän" ja sininen vastasi.

      Lainaa

    28. Tulos: +52 (84 ääntä)
      öh..? En näe kyllä mitään yhteyttä feminismiin noissa tilapäivityksissä.

      Lainaa

    29. Tulos: +76 (84 ääntä)
      Mä vähä ihmettelen tota ylemmän tyypin tekstiä: "Miehet ovat kuin parkkipaikat: kaikki hyvät ovat varattuja ja loput ovat invoja..." eli siis ne loput, jotka eivät ole hyviä miehiä, ovat invoja, eli vammasia... koska tekstissä oli selvästi et hyvät ovat varattuja ja loput ovat invoja, niin pitäiskö toi ny sit tulkita, niin et kaikki "invat" ovat huonoja miehiä...? onks edes reilua käyttää tollasta termiä sellaisesta henkilöstä, joka ei itseään miellytä... se jätkä voi olla täys kusipää, mulkku, sovinisti, pervo jne, mut se et sitä kutsutaan vammaseks, on mun mielestä tyhmää... joku saattaa mua pitää vammasena, ku aattelen tältä kantilta, mut mun mielestä ei ketään sais haukkuu vammaseks, tai ny tässä tapauksessa invaks, iha vaan, jos se ei vastaa omaa näkemystä "hyvästä" miehestä... Ja tossa toisessa toi jätkä on siinä oikeessa vastatessaan siitä verenvuodatuksesta, et verenluovutuksessa menee paljon enemmän verta, ku kuukautisvuodossa... kyl tietysti näin naisena täytyy sanoo, et se tuntuu kurjalta koko ropassa, mut ei se loppupelissä ole niin paljoa, et me naiset voitais leuhkia sillä... ylipäätänsä turha haistattelu siitä, et naiset olis parempia ku miehet ja päin vastoin on turhaa, vaikkaki siitä taistelusta ei varmasti iha äkkiä päästä eroon... molemmista sukupuolista löytyy mätiä versioita, mutta me kuitenki täydennämme toisiamme aina jollai tasolla...

      Lainaa

    30. Tulos: +46 (78 ääntä)
      Yllä olevaan tahdon kommentoida sen verran että olet täysin oikeassa. Mutta. Mielestäni tuo jätkä mokassa vähättelee kuukautisia. Eihän kuukautisten kauheudessa kyse ole siitä veren määrästä, vaan siitä hemmetin tuskasta, kun tunnet, että nahka palaa irti sisälläsi jopa sen viikon ajan! Helvetti mitä tuskaa. Nimim. pillerit pitäs vaihtaa

      Lainaa

    31. Tulos: +40 (52 ääntä)
      (eihän tuo mokan tyttökään välttämättä kauhistellut sillä verenvuodolla, vaan sillä että oikeasti tapahtuu jotain sellaista että sitä verta vuotaa. Jos kaverisi on haaverissa ja sanot sitten toiselle että "hän sai runsaasti verta vuotavan haavan" ethän sinä silloin kauhistele sitä, että voi raasua kun hän vuoti niin paljon verta, vaan sitä tuskaa mikä aiheuttaa sen verenvuodon, eli sitä jumalatonta haavaa. Kaukaa haettua ehkä, toivottavasti joku ymmärsi. Pääpointti oli siis se että kuukautiset on elämän pituinen tuska.)

      Lainaa

    32. Tulos: +48 (72 ääntä)
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Feminismi Harva nainen ja mies enää tietää, mitä feminismi edes oikeasti on. Ilman feministejä teillä naisilla tuskin olisi edes äänioikeutta, saatika lupaa käydä koulussa/töissä. Urvelot solvaa ja pilkkaa, mutta niiden kommenteilla on yhtä paljon painoarvoa kuin höyhenellä rautanaulaa vastaan. Huumoria on kaikenlaista, kyllä minua naurattaa aina ja ikuisesti "miksi miehen pippelin päässä on reikä? jotta aivot saisivat happea" ;) Pata kattilaa soimaa...

      Lainaa

    33. Tulos: -4 (6 ääntä)
      minuaKIN*

      Lainaa

    34. Tulos: +9 (51 ääntä)
      Naisen paikka ON keittiössä. Ainakin mun. Mies tekee niin paskaa sapuskaa ettei edes lehmät syö. Mut hyvin se tiskaa. Mies siis, ei lehmät.

      Lainaa

    35. Tulos: -36 (84 ääntä)
      Miksi iso osa naisista pitää kuukautisia jonain h****tin urotyönä? Esim. Wääk

      Lainaa

    36. Tulos: -16 (20 ääntä)
      Hitto, että vihaan näitä androgynistejä... tosin ei misogynistitkään ole kivoja.

      Lainaa

    37. Tulos: +25 (53 ääntä)
      Vei-jo: Ehkä siksi, että ne on tuskaa, itse et varmaan kestäisikään yhtä kauan sitä helvettiä.

      Lainaa

    38. Tulos: +12 (26 ääntä)
      Vitsi täällä on paljon taleja kommentoimassa. Ei tosta keittiöläpästä suuttua tarvi, sen juju onkin just se, että se on niin kulunutta.

      Lainaa

    39. Tulos: -1 (27 ääntä)
      Ihan loistavia nuo sinisen mieshenkilön vastasanomiset :DDD PS. Olen kai outo nainen kun nauran noille :DD

      Lainaa

    40. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Mua vaivas vaan toi "mainoksija" yms. mikä tuolla jo aiemminki mainittiin.. avautumisiin en jaksa ottaa kantaa.

      Lainaa

    41. Tulos: +17 (31 ääntä)
      Jos alkaa päteä ni olis vakuuttavampaa jos latelemansa "faktat" olis totta. :)) Ruokinnalla on todellakin merkitystä lehmän maidontuotolle. Esim. lehmää umpeen laitettaessa väkirehun määrää vähennetään pikkuhiljaa, samoin säilörehun. Lopulta lehmä syö suurimmaksi osaksi vain kuivaheinää, maidontuotanto hiipuu ja utareet saa levätä ennen uutta poikimista. Tämä toki on hieman off topic, mutta nauratti tuo painokas "ruoholla ja ruokavaliolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa". Hehehe. :D

      Lainaa

    42. Tulos: +27 (41 ääntä)
      Ylläpito, nyt vittu oikeesti! MIstähän päättelitte että kyseiset naiset ovat kenties feministejä? Ovatko näille kommentoineet miehet sitten samalla logiikalla sovinisteja?

      Lainaa

    43. Tulos: -18 (32 ääntä)
      Mark 1, telaketjufemakko 0

      Lainaa

    44. Tulos: +24 (36 ääntä)
      Eniten huvitti tuo "me voimme tuottaa maitoa syömättä ruohoa". Siis ihanko oikeasti pitää tehdä joku suora rinnastus lehmään ja vielä ylpeillä siitä, että onnistuu muuten tämä lehmänä olo ilman ruohon syömistä? Toki, lehmä on hyötyeläin ja aika söpökin vielä, mutta silti... Pitää tietysti muistaa, että on feministejä ja on femakkoja. Ensimmäiset ajavat yleishyödyllistä tasa-arvoaatetta ja jälkimmäiset ovat sovinistin naispuolisia vastineita henkisiä ominaisuuksia myöten. Ei liene vaikea arvata, kumpi ryhmä tässä jutussa on edustettuna.

      Lainaa

    45. Tulos: +4 (26 ääntä)
      Kun puhutaan, että pettävä mies on pelimies ja "normaali", mutta nainen on inhottava lutka, niin sama pätee tässä näin; tällaisia statuksia laittava nainen on "normaali", mutta mies on sovinisti.

      Lainaa

    46. Tulos: +16 (22 ääntä)
      pettävä mies on pelimies? pettävä mies on enemmänkin kusipää ja muuta kamalaa, mistä sait noinkin fiksun ajatuksen päähäsi? Itse en ainakaan miehenä pidä pettämistä minään pelimiehen merkkinä tai "urotekona". :-D

      Lainaa

    47. Tulos: -17 (39 ääntä)
      Maya: http://fi.wikipedia.org/wiki/Feminismi Harva nainen ja mies enää tietää, mitä feminismi edes oikeasti on. Ilman feministejä teillä naisilla tuskin olisi edes äänioikeutta, saatika lupaa käydä koulussa/töissä. Urvelot solvaa ja pilkkaa, mutta niiden kommenteilla on yhtä paljon painoarvoa kuin höyhenellä rautanaulaa vastaan. Huumoria on kaikenlaista, kyllä minua naurattaa aina ja ikuisesti “miksi miehen pippelin päässä on reikä? jotta aivot saisivat happea” Pata kattilaa soimaa…
      Harva nainen ja mies tietää, millaiseksi "feminismi" on tänä päivänä muuttunut. Se ei ole mitään tasa-arvon kannattamista vaan suoraa miesvihaa.

      Lainaa

    48. Tulos: -5 (11 ääntä)
      Vittu tuon ensimmäisen viimeinen kommentti on asialline :D

      Lainaa

    49. Tulos: +5 (17 ääntä)
      noh ei tuo nyt mikään feministi ollut.. kunhan haukkui miehiä, perus. ei hössöttänyt mitään naisten paremmuudesta. keittiövitsit ei naurata enää, niin odotettavissa.

      Lainaa

    50. Tulos: +29 (33 ääntä)
      jep: ei feminismissä ole kyse miesvihasta, vaan molemminpuolisesta tasa-arvosta. tämän takia myös monet miehet ovat feministejä... jos yhtään kunnioittaa ja arvostaa naisia.

      Lainaa

    51. Tulos: +9 (19 ääntä)
      Mua käy tota äitiä sääliks :( Mut siis vähän aiheen vierestä: Mua ärsyttää ton ukon päteminen jostain kuukautisvuodon määrästä. Oon aina ihmetelly että milläköhän tavalla se on mitattu? Joku pitäny jotain kuppia vaginansa alla koko kuukautisten ajan ja sitten katottu paljon tuli? Plus se ois pitäny tehä aikamoisen monelle naiselle, koska jo pelkästään yhdenkin naisen vuodon määrä voi elämän aikana muuttua paljonkin. Joillain se on tosiaan niukkaa vuotoa kolmena päivänä, mutta jollain sitten taas 8 päivän niin runsaat vuodot, että saa pitää super maxi yösiteitä päivälläkin ja silti välillä tulee housuista veret läpi... Helppohan jonkun miehen on päteä, kun ei joudu ite kärsimään kuukautisista. Ja toinen mikä ärsyttää on toi kiertoviestin, "nainen tekee maitoa, vaikka ei syö ruohoa". Eiköhän se ole ihmeellisempää, että se lehmä saa siitä ruohosta maitoa aikaan, ku se että ihminen saa sitä aikaan kun ihminen kuitenkin syö paljon monipuolisemmin, että niitä maidon rakennusaineita kyllä naisen ravinnosta löytyy paremmin kuin jostain ruohosta, Ja ihmisen maito onkin kyllä ravinteikkaampaa kuin lehmän.

      Lainaa

    52. Tulos: +6 (20 ääntä)
      Eikö kukaan muu huomannu, että ilman miehiä me naiset emme vois ''tuottaa maitoa'' ? :D

      Lainaa

    53. Tulos: -1 (5 ääntä)
      Jusba: Miks morsiuspuku on valkoinen? Niinhän ne muutkin kodinkoneet on
      On harmaita jääkaappeja...

      Lainaa

    54. Tulos: -15 (15 ääntä)
      Jos mun äiti kirjoittaisi noin huonosti, en minäkään suostuisi olemaan yhteydessä. Eläköön älyllinen äitini.

      Lainaa

    55. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Pia on kuin minun ystäväni, ei osaa äidinkieltä. :)

      Lainaa

    56. Tulos: -3 (17 ääntä)
      Niin ja miehet tekee sitä saatanan spermaa mikä pistää naiset tekemään maitoa.

      Lainaa

    57. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Keittiövitsit ei jaksa naurattaa näin 2000-luvulla, vaikken todellakaan mikään femakko ole...... mutta alemmassa jutussa jäi hieman ihmetyttään toi äidin kommentti :D

      Lainaa

    58. Tulos: -27 (35 ääntä)
      Komia paskamyrsky tästäkin saatu aikaiseksi. Kaikki sen tietää, että miehet aka urokset ovat vahvempi osapuoli miltein joka eläinlajissa. Pian tämä touhu menee siihen, että cosmopolitanit sun muut sen kaltaiset paskalehdet saavat naiset jällee tavoittelemaan tasa-arvoa ja kunniaa jonka tavoittelu on ollut nousussa jo kauan. Odotettavaksi jää mihin raja vedetään. Mielestäni pitäisi alkaa elää niinkuin ennen: naiset osasi heille sopivat kotityöt eivätkä valittaneet turhista kuten nykyään ja aika jolloin neekerit ynnä muut loiset eivät käyneet silmille, varastelut ja tehny rikoksia. Ei mulla muuta

      Lainaa

    59. Tulos: +22 (28 ääntä)
      Paskaa että tämä paska on sitten "feminismiä". t. oikea feministi

      Lainaa

    60. elä päde jos et tiedä 29.9.2014 13:34
      Tulos: +4 (8 ääntä)
      Ei pitäs päteä jos ei ole itsellä varmaa tietoa.. lypsykarja tuottaa maitoa vaikka ei ole tiineenä tai vasta poikinut.. ja yleensä tiineenä olevalla lehmällä maitomäätä laskee poikimista kohden ja ennen poikimista lehmä on ummessa eli lehmää ei lypsetä...

      Lainaa

    61. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Pliiiis ihmiset opetelkaa, mitä tarkoittaa feminismi. Feminismi ajaa myös muun muassa miesten oikeuksia (uskokaa tai älkää), eikä liikkeen idea ole todellakaan ajaa naisten ylivertaisuutta. Olen feministi ja mielestäni suuria yhteiskunnallisia ongelmia ovat vain miehiä koskeva asevelvollisuus ja se että miesten täytyy pelätä "homoleimaa" esimerkiksi jos sattuu tykkäämään perinteisesti feminiinisiksi luokiteltavista asioista. Älkää tuomitko liikettä, jos ette edes tiedä mistä siinä on kysymys. Sanoisin, että on kummaa jos joku ihminen ei ole feministi. Eikö jokainen ihminen tahdo elää vapaasti ilman, että joutuu miettimään, mitä muut ajattelevat. Minä ainakin haluan. (oho mikä palopuhe)

      Lainaa

    62. Pesunkestävä alligaattori 26.12.2020 20:25
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      Naiset ovat kuin tarkkailuluokkalaisia: Päästetään peruskoulusta läpi vain siksi, ettei niitä tarttis enää katsoa. Ainakin tämän ensimmäisen kielioppivirheistä päätellen näin on.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: feministi, sovinisti, miehet, naiset, kiertoviesti