Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Elämän voi tehdä vaikeaksi

"APUA! Mulla on älyttömän kokonen lukki katossa!"
vaikeaa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 54 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +311 (325 ääntä)
      Laitas Renber vielä se koko tiliote tulemaan, kiitos!

      Lainaa

    2. Tulos: +424 (436 ääntä)
      Nyt ei ole Renberillä ihan kaikki eurot tilillä :D

      Lainaa

    3. Tulos: +149 (163 ääntä)
      Sori, oli pakko.

      Lainaa

    4. Tulos: +95 (149 ääntä)
      ...Olen itse hämähäkkikammoinen, mutta en minäkään noin avuton ole. o_o

      Lainaa

    5. Tulos: +188 (224 ääntä)
      "Tää on varmaan hirvein tilanne missä oon ikinä ollu"
      Onpas neiti päässy vähällä :) Tosin en voi kieltää, etteivätkö hämähäkit olisi hirveitä..

      Lainaa

    6. Tulos: +186 (194 ääntä)
      Jäi nyt kyllä tää "varsinainen moka" tän Renberin oman mokan varjoon :D

      Lainaa

    7. Tulos: +147 (157 ääntä)
      Olikos tämä nyt Feissarimokat -moka? :D

      Lainaa

    8. Tulos: +103 (105 ääntä)
      Tällästä mokaa ei ollukkaa ennen tullu vastaan... :D

      Lainaa

    9. Tulos: +91 (109 ääntä)
      Mmm. Jos on todellinen hämähäkkifobia, niin tuo pelko ja hätä on ihan todellista. Ei sillä lailla varsinaisesti naurata. Mutta toki kaikki fobiat on naurettavia ja uskomattomia, eivät vain niistä kärsivän mielestä...

      Lainaa

    10. Tulos: +6 (32 ääntä)
      Mäki kanski inhoon hämäpäkkejä mutta toiminta ei oo kyl tuota luokkaa.. Ylpeänä voin kertoa että jopa oon kerran tappanu hämähäkin kiljumatta tai itkemättä tai millään muullakaan tavalla näyttämättä että se oli kamalaa :P se rusaus on aina yhtä kammottavan kuulonen..

      Lainaa

    11. Tulos: +23 (49 ääntä)
      Ei ne varsinaiset hämähäkit, mutta noi LUKIT! Oon ite ihan samanlainen jos semmoseen törmään. Ne on kuvottavan näkösiä ja nykyään hemmetin isoja :( Pikkuhämikset on jopa ihan söpöjä.

      Lainaa

    12. Tulos: +74 (84 ääntä)
      Itsellänihän on siis aivan tajuton araknofobia, joten ymmärrän täysin tilanteessa olevaa! Pahimmassa vaiheessa näin itse n.3-4 kertaa viikossa öisin painajaisia juurikin lukeista ja etsin niitä sängystä öisin. Lisäksi en voi katsoa niitä edes kuvista, ilman että sydän alkaa hakata tyyliin 200 :( Enkä tajua miksi ihmeessä niitä pitää pelätä, mutta silti vaan pelkään :(

      Lainaa

    13. Tulos: -15 (31 ääntä)
      ja ne lukit jopa pureekin..

      Lainaa

    14. Tulos: +49 (57 ääntä)
      Yo dawg, I herd u like fails so we put a fail in yo fail so you can laugh while you laugh

      Lainaa

    15. Tulos: +25 (49 ääntä)
      Eikä pure... En oo ikinä joutunu purruksi vaikka on monituiset lukit kädelläni vilistäny :D Hämppikset on söpöjä ^^ Ei nää meiän suomalaiset hämähäkkyrät mitään (pahaa) tee, ovat hyödyllisiä vaan kun saalistavat muita ötököitä, sääskiä ja kärpäsiä ym. Siispä, elkää murhailko niitä, vaan kuskatkaa kämpistänne takasin ulos hyötytyötään tekemään! :3

      Lainaa

    16. Tulos: +2 (14 ääntä)
      Ite hieman kammoan hämähäkkejä mutta lukit on ihan siistejä. :D Ei ne pure ja on muutenkin hieman kömpelöitä, voi houkutella vaikka kädelle ja viskata ulos.

      Lainaa

    17. Tulos: +6 (12 ääntä)
      mie: ja lukit kyllä puree jos niitä uhataa =D

      Lainaa

    18. Tulos: -8 (14 ääntä)
      hyi lukit :/ ja oon kans ite kokeillu hiuslakkaa mm. kärpäsii...

      Lainaa

    19. Tulos: +48 (50 ääntä)
      Itse kärsin kovasta hämähäkki fobiasta, mikä näin miehenä on "huono" juttu. Ei sitä tunnetta mitä hämähäkistä tulee kukaan muu voi käsittää jos ei ole vastaavaa fobiaa :D

      Lainaa

    20. Tulos: +25 (29 ääntä)
      Joskus nuorempana tapoin hirveästi kesäisin hämähäkkejä ja lukkeja. Nyt tajuan, että tyhmäähän se oli, ku nehän tappaa kaikki tuholaiset

      Lainaa

    21. Tulos: -4 (12 ääntä)
      En kyl ihan noin hämähäkki/lukki kammoista oo tavannu :D hauska oli (:

      Lainaa

    22. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Ei sillä, ei voi sille mitään jos on hämähäkki fobia, ja vaikea kuvitella noin kammoista koska ite en pelkää hämähäkkejä. Mut tottakai pitää ymmärtää jos on fobia!

      Lainaa

    23. Tulos: +34 (44 ääntä)
      Kyllä lukit puree jos niitä härnää. Yleensä kyllä vain tiputtavat jalan että "saalistaaja" jäisi sitä ihmettelemään. Olen nähnyt ko. tilanteen ja oli erittäin huvittavan näköistä meininkiä kun jalka jäi yksin sätkimään :D Lukeistahan ei sinänsä ole mitään hyötyä, syövät yleensä kuolleita hyönteisiä. Mutta eipä niistä kamalasti ole haittaakaan. Hämikset taas ovat älyttömän käteviä otuksia, syövät talossa pörräävät hyttyset ja kärpäset. Itse aina suojelen niitä, nostan turvaan jos viipeltävät lattialla ja huolehdin ettei kukaan tallaa. Pari kertaa olen oikein suuttunut kun joku vieras on ollut listimässä talostamme hämistä. "Minun lemmikki! Älä tapa!"

      Lainaa

    24. Tulos: -29 (57 ääntä)
      tää on tätä kun muijat yrittää olla söpöjä/niin hauraita tällasella huomiohuoraamisella. vittu jokainen nyt lukin voi tappaa esim. lehdellä, eikä siit tarvi puolen suomea tietää.

      Lainaa

    25. Tulos: -42 (48 ääntä)
      plus toi vatipää on ite lähettänyt ton, se tekee tästä huumorittomasta paskasta ärsyttävän. kuka "mokaa tahallaan", että sais lähetettyä sen nettisivulle? noloooooo. päättelin tämän aivan itse omassa pienessä päässäni siitä, että viimene viesti on lähetetty 6s sitte.

      Lainaa

    26. Rose's street 18.8.2011 17:00
      Tulos: +30 (32 ääntä)
      Mulla on araknofobia, mutten sentään LIIMAILE LUKKEJA KATTOON HIUSLAKALLA!

      Lainaa

    27. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Saattaa olla että mä olen taas vaihteeksi kyvytön ymmärtämään lukemaani, mutta
      plus toi vatipää on ite lähettänyt ton, se tekee tästä huumorittomasta paskasta ärsyttävän. kuka “mokaa tahallaan”, että sais lähetettyä sen nettisivulle? noloooooo. päättelin tämän aivan itse omassa pienessä päässäni siitä, että viimene viesti on lähetetty 6s sitte.
      itse päättelisin lähettäjän nimimerkistä lähettäjän olleen Reni, eikä Mona, vaikka nämäkään nimet eivät täsmää tilisiirrossa esiintyviin nimiin... Ja eipä tässä nyt niin hauskaa ollutkaan muu kuin tuo lähettäjän moka. Ehkä se sitten oli tahallinen, ken tietää (barbie ei.)

      Lainaa

    28. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Mulla itselläni on hirveä kammo ampiaisia kohtaan, mutta itse tiedostan että se on hölmöä. Lukit ovat minun mielestä kivempia kuin hämähäkit :/

      Lainaa

    29. Tulos: -6 (24 ääntä)
      Hämähäkit ovat suloisia :3 Saahan sitä toki kammota, mua kyllä ällöttää enemmän tuommoiset ihmiset joitten tarvii heti tappaa kaikki minkä katsoo rumaksi ulkonäöltään.

      Lainaa

    30. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Lukit muuten puree. Monesti kun olen roikottanut niitä jalasta, ne on vetänyt itsensä sormea vasten ja purrut, ja puree aika lujaa vielä.

      Lainaa

    31. Tulos: +4 (14 ääntä)
      mitenkähän tuo verkkomaksun kuitti liittyy tähän+

      Lainaa

    32. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Hmmm... Yllättäen Minna ei itse maksa.

      Lainaa

    33. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Ää, kuulostaa varmaan hullulta että aloin ahdistua pelkästä hämähäkkistoorin lukemisesta... :s Mulla on aivan älytön araknofobia enkä pysty edes kuuntelemaan ihmisten juttuja hämähäkeistä ilman "sätkimistä". Tiedän, tuo kuulostaa naurettavalta mutta eiköhän jokainen pelkää jotakin. Vain toinen araknofobinen voi ymmärtää toista araknofobista.

      Lainaa

    34. Tulos: -33 (35 ääntä)
      vitun avuton akka -.- :D itekki oon akka mut en sentää tollee pelkää jotain LUKKIA

      Lainaa

    35. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Se tunne, kun tallentaa aina kaikki tiedostot "nimettöminä" ja saat kerran maksaa siitä? : D

      Lainaa

    36. araknofoobikko 20.8.2011 22:19
      Tulos: +19 (23 ääntä)
      Ei tässä oo mitään hauskaa - itse kärsin aivan järjettömästä araknofobiasta, lukit on se kaikista pahin. Jos auto on seissyt pari päivää pienen metsikön vieressä, en varmasti lähde ajamaan, ennen kuin joku on tarkistanut, ettei hämähäkkejä ole. En uskalla tappaa hämähäkkiä, en edes millään kättä pidemmällä, jos sellanen tulee sisään, jähmetyn aivan täysin. Jos olen yön yksin kotona, tarkastan aina sängyn ympäristön ennen nukkumaanmenoa. Jos lukki/hämis kiipeilee talon seinällä 5m säteellä ikkunasta, heitän vettä päälle, jotta tippuisi, koska en saa mielenrauhaa ennen ku on kauempana... Mainittakoon, että muutoin olen hyvinkin reipas ja selviän näppärästi tilanteesta kuin tilanteesta, en todellakaan ole avuton tai vässykkä. Ihan normaali ja tervejärkinen ihminen oon kaikin puolin. Tiedän, että pelkoni ON järjetön ja turha - en vain voi sille mitään. Olen joskus harkinnut siedätyshoitoa tms., mutten uskalla, koska pelkään jopa sitä, että lakkaisin pelkäämästä niitä. Naurakaa pois, sanokaa avuttomaksi, mutta fobia on fobia, ja sen ymmärtää vain sellainen, jolla on itsellään vastaava samasta tai muusta asiasta. Että ymmärrän kyllä "mokaajaa".

      Lainaa

    37. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Niin, helppohan se on naureskella näille, mutta jostain meille toisille on kehittynyt tällaisia alitajuisia pelon/inhon tunteita hämähäkkejä kohtaan. Itsellä on lähtenyt liikkeelle siitä etten ole ikinä pitänyt hämähäkeistä, ne ovat ällöttäviä. Jostain syystä olen sitten tullut iän myötä herkemmäksi, ja jos näen jossain ison hämähäkin, jonkun pitää tulla tappamaan se, sitä ei saa jättää piiloutumaan. Kun näen hämähäkin liikkuvan vaikka lattialla, tulee fyysisesti paha olo ja tulen hysteeriseksi, eli alan vilkuilla joka puolelle (esim. pöydän alapinnalle) ettei siellä vain olisi hämähäkkejä joita en ole huomannut. Kerran töissä kun olin menossa pieneen koppiimme (lue parin neliön toimisto) laskemaan kassaa, näin siellä ISON hämähäkin, se roikkui vieressäni ovenkarmista. Lähdin karkuun ja pyysin että kahvilla ollut vartijamme olisi tullut tappamaan sen. Hämis tottakai hävisi sillä välin kun kävin vartijan hakemassa. Hän miehille tyypilliseen tapaan tuhahteli vain, ja jouduin sitten jäämään sen "tarantellan" kanssa sinne 30-asteiseen toimistoon. Sen sijaan että olisin istunut pöydän ääreen, seisoin lähes koko ajan jotta pystyin näkemään ettei jalkojeni ympärillä liikkunut mitään. Myös aina kun menin sisään toimistoon, piti käydä koko paikka lattiasta kattoon katseella läpi. Sain melkein paniikkikohtauksen ja itku oli kyllä herkässä kun ahdisti niin paljon... Ja olen kyllä muuten ihan tavallisen oloinen tyttö, en mikään mielisairas.

      Lainaa

    38. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Turiikka, sä oot mun idoli! :)

      Lainaa

    39. Tulos: -8 (16 ääntä)
      Luin jostain hiljattain, että lähin hämähäkki ei ole koskaan metriä kauempana sinusta. :) Että tsemppiä kaikille hämähäkkikammoisille.

      Lainaa

    40. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Wääk:: Lukit syö kyllä eläviä(kin) ötököitä. Niillä on nimenomaan sen takia niin pitkät jalat että saavat juoksemalla saalitaan kiinni....

      Lainaa

    41. Tulos: -13 (21 ääntä)
      Törkeetä oli feissarimokien puolesta laittaa tuo tilinumerojuttu tähän.

      Lainaa

    42. Tulos: -9 (15 ääntä)
      jep, vähän törkeää laittaa, kuitenkin kaverini puhdas vahinko tuo... kiva nähdä oma tilin siirto vaikkakin sensuroituna kaikkien nähtävillä .........

      Lainaa

    43. Tulos: +13 (15 ääntä)
      ^ Eiköhän puolet koko sivuston jutuista ole "puhtaita vahinkoja"? Se nyt on vähän niinku tän sivuston idea...

      Lainaa

    44. Tulos: -3 (5 ääntä)
      rtrete:
      "Wääk:: Lukit syö kyllä eläviä(kin) ötököitä. Niillä on nimenomaan sen takia niin pitkät jalat että saavat juoksemalla saalitaan kiinni…."
      Sanoinkin että yleensä syövät kuolleita. Kovin vähän löytyy huoneistosta juoksemalla kiinni saatavia ötyköitä ;)

      Lainaa

    45. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Miten niin, Wääk? Mites sokeritoukat ja muurahaiset esimerkiksi? Muuten: Lukit on ihan kovia matsaamaan, mutta nekään ei pärjää muurahaisille. Ei tarvii olla ku pieni hyönteisylivoima murkuilla, niin johan tuli lukille/lukeille noutaja. Tämä(kin) oli jännä luontonäky.

      Lainaa

    46. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Minulla on araknofobia, ei onneksi noin paha. Pystyn tappamaan sen hämpsyn, mutta jos se on elävä ja menee jossakin en kulje ilman sanomalehteä sielä päin. Otan osaa kaikkia niitä kohtaan joilla se on pahempi, minua on siedätetty.

      Lainaa

    47. Tulos: +3 (7 ääntä)
      hyh, voin kuvitella kuinka se hyppäs sieltä katosta. ja joo, tiedän että se on vaa lukki mut mulal tuli mieleen harry potter ja salaisuuksien kammiosta tutut ihanat jättikokoset hämähäkit. :ss yääk, alko tulee kylmiä väreitä. että olisin kyllä yhtä paniikissa niinku toikin jos kävis toi tilanne. :D

      Lainaa

    48. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Minä pelkään myös hämähäkkejä aika suunnattomasti, ja sain vielä pahemmat traumat viime viikonloppuna. Lauantaina aamulla heräsin, avasin silmäni ja tuijotin hetken eteeni - voi vattu, ihan täsmälleen nenän edessä sängyn laidalla minua tuijottaa iso hämis. Lähdin aika liukkaasti karkuun ja koko sen päivän etsin sitä hämähäkkiä huoneesta jotta voisin taas nukkua.

      Lainaa

    49. Tulos: +5 (7 ääntä)
      SpanishJ: Miten niin, Wääk? Mites sokeritoukat ja muurahaiset esimerkiksi? Muuten: Lukit on ihan kovia matsaamaan, mutta nekään ei pärjää muurahaisille. Ei tarvii olla ku pieni hyönteisylivoima murkuilla, niin johan tuli lukille/lukeille noutaja. Tämä(kin) oli jännä luontonäky.
      Hyönteisylivoima muurahaisilla on aina, silloinkin kun 1 muurahainen vs 1 hämähäkki...

      Lainaa

    50. Tulos: -2 (4 ääntä)
      Itsekin kammoan hämähäkkejä, mutta lukki ei ole paha..

      Lainaa

    51. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Jotenkin ymmärrän Monaa. Itse satun pelkäämään kaikenlaisia hämähäkkejä ihan suunnattomasti (ja joo, ei auta vaikka tiedän etteivät ne pure yms) :s

      Lainaa

    52. menninkäinen 8.6.2012 21:55
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      olisin tos tilantees ihan samanlaises paniikis! hyi :/

      Lainaa

    53. aasipalvelija 5.12.2012 0:58
      Tulos: -5 (13 ääntä)
      Voisiko ylläpito kertoa, että kumpi tässä oli se moka? Väärin lähetetty viesti vai hämähäkkikammo? Onhan tuollainen pelko joidenkin mielestä varmasti huvittavaa, mutta itseäni ei haittaa, kun pelkään hämähäkkejä ja ampiaisia ihan sairaasti. Katsonut varmaan liikaa elokuvia hyönteisiin liittyen :( Ja jos moka olisi tuo virheellisesti lähetetty viesti, niin en ymmärrä senkään hauskuutta. Joten voisiko ylläpito vähän puolustella itseään, kiitos :)

      Lainaa

    54. Kirjava perhonen 14.6.2021 21:53
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      Koska kukaan muu ei sitä ole sanonut, niin uhraudun: Lukit ei ole hämähäkkejä…

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: lukki, tilisiirto