Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vaikeimman kautta

"Hei kulta, soittele kun voit."
Suurenna näkymä
vaikeimman kautta
Ilman lukijoita emme saa materiaalia. Muista jakaa, jotta voimme julkaista tasaiseen tahtiin myös koko kesän ajan. Lähetä linkki kaverille, jaa Facebook-ryhmässä tai vaikka seinälläsi. Jokainen jako auttaa!

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Riemuvoitto! 2.7.2011 7:14
   Tulos: +458 (476 ääntä)
   Ei siinä mennyt kuin tunti. Lissuilla opintoviikot?

   Lainaa

  2. Tulos: +154 (304 ääntä)
   Suomen tulevaisuus... Mihin tämä maailma on menossa kun suurin osa nuorisosta on näin tietämätöntä porukkaa?

   Lainaa

  3. Huippukokki 2.7.2011 9:37
   Tulos: -375 (709 ääntä)
   Kyllähän naiset ovat yleensä tyhmiä iästä ja vuosisadasta riippumatta.

   Lainaa

  4. Tulos: +128 (208 ääntä)
   Huippukokki, kiva provo :)

   Lainaa

  5. kommentit ftw 2.7.2011 10:31
   Tulos: +54 (142 ääntä)
   Ei varmaan ihan kaikki kuitenkaan tiedä EU-maita, EMU-maita, missä on Slovenia ja mitkä maat on mukana Schengen-sopimuksessa ja mitä sillä tarkoitetaan.

   Lainaa

  6. Tulos: +187 (193 ääntä)
   ^ Pitäisi silti tietää mitä eroa on EMllä ja EUlla, mikä on tulli tai edes mikä on passi.

   Lainaa

  7. Maalaisjärki 2.7.2011 11:29
   Tulos: +111 (115 ääntä)
   Millä helen logiikalla noi lähti selvittämään kaukopuhelujen hintoja jonkun vitun tullin ja passintarkastuksen kautta!?

   Lainaa

  8. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Ei näin...

   Lainaa

  9. Tulos: +80 (86 ääntä)
   cheerleading em kisat on sloveniassa nyt

   Lainaa

  10. Tulos: +152 (156 ääntä)
   Ennen nolotti kun nuoret toimi joka kysymyksen edessä katsomalla ekana wikipediasta tai luottamalla helppoihin ja yksinkertaisiin googlaustuloksiin ja niiden ensimmäisiin vastauksiin. Nykyään sitä toivoo, että tekisivät edes niin...

   Lainaa

  11. Tulos: +77 (81 ääntä)
   Aluksi ajattelin, että on ymmärettävää sekoittaa Eurooppa ja Euroopan unioni. Siinä vaiheessa, kun alkoivat ihmetellä mitä on tullit ja passit niin alkoi todellinen kuva paljastua. Myötähäpeä on suuri! Tytöt lienee hyvin nuoria.

   Lainaa

  12. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Minkäköhän ikäsiä nuo tytöt on?

   Lainaa

  13. Tulos: -18 (166 ääntä)
   e u ei oo maa :DD:D se on niiku mont maat jotka on kavereit joskus 1995 jengi kelas et et halutaa olla kavereit ulko maalaste kans sit ne perusti ton e un ja siin on iha sika paljo mait mukan mut timo soini aattelee et vittu mitä paskaa ku se haluaa sotia eikä kavereit sen takii se haluu erota e usta

   Lainaa

  14. Tulos: -6 (30 ääntä)
   En lukenut, niin normaalia jo.

   Lainaa

  15. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Tota...joo... menin sanattomaks.

   Lainaa

  16. Tulos: +6 (12 ääntä)
   tytöt ovat 15 vuotiaita...

   Lainaa

  17. Tulos: -1 (25 ääntä)
   Olen ehkä paranoidi, mutta haistan lavastuksen.

   Lainaa

  18. Tulos: +30 (42 ääntä)
   jeps, xXx:n kanssa samaa mielt. nykyään jengi kirjottelee omalle seinälleen tyhmyyksiä ja lähettää tänne et saa omat 15 minuuttii valokeilassa. ''no mikä se passi sitten on?'', c'mon, hitaimmatkin kyllä tietää mikä on passi. mutta yleisesti ottaen nää vastaavanlaiset antaa kyllä ajattelemisen aihetta koska nää on ollut lähes poikkeuksetta naispuolisten kirjoittamia ja tulee mieleen et tää liittyis parinvalintaan eli onko joidenkin nuorten mielestä vieläkin niin et naisen tulee olla höntti ja miestä tyhmempi osapuoli ja tällasilla junttikysymyksillä yritetään oikeastaan tehdä vaikutusta poikiin?! =))) jokatapuksessa aivoja särkee kun lukee näitä..

   Lainaa

  19. Tulos: +13 (37 ääntä)
   Roope taitaa kuulua näitten tyttöjen kanssa ihan samaan kastiin? Ja yhteinen asia teille kaikille kolmelle, pitäkää turpanne kiinni edes netissä.

   Lainaa

  20. Satunnainen lukija 4.7.2011 4:51
   Tulos: +3 (15 ääntä)
   95 tais olla kun suomi liitty... ja peruskeikyvän piti halventua 4 markkaan pullo eikä bensan pitänyt enää sanottavasti kallistua. Mutta kuinka kävikään?

   Lainaa

  21. Tulos: +10 (38 ääntä)
   Hah ai kaikki naiset on typeriä! Eiköhän niitä miehistäkin löydy! Jos jokku tuommoset typerät teinit ei tiedä mistään mitään niin sekö tarkoittaa, että kaikki naiset on typeriä??

   Lainaa

  22. Tulos: +7 (11 ääntä)
   rölli?

   Lainaa

  23. Tulos: +7 (11 ääntä)
   niiku tiiätsä niiku ihmiset niiku tulee niiku tullista niiku... olikoha ny tarpeeks niikuteltu tiiätkö sillee jännästi?? -_-'

   Lainaa

  24. Tulos: +21 (33 ääntä)
   Mun mielestä kommentoijat ovat nyt sisälukutaidottomia, eikä tämä ketju kuuluisi tänne, koska ei ole ollenkaan tarpeeksi tyhmä ollakseen hauska. Teinityttöjen kirjoitustyyli on usein vähän tajunnanvirtamaista ja vapaamuotoisessa sähköisessä viestinnässä lauseet jätetään usein vajaiksi, jolloin sisältö voi vaikuttaa tyhmemmältä kuin oikeasti on. Roosa ei ihmettele, mikä passi on, tämä käy ilmi aiemmasta kommentista. Hän on ajatellut, että passi näytetään tullissa, ja nyt kaveri ilmoittaakin, että tullissa katsotaan matkatavarat passin sijaan, jolloin Roosa jää miettimään, missä ja kenelle passi sitten näytetään. Mielestäni ihan ymmärrettävä sekaannus. Roosalla on myös selkeä käsitys siitä, että kaikki Euroopan maat eivät kuulu EU:hun. Jonkinlainen käsitys hänellä näyttää myös olevan vapaasta liikkuvuudesta, ja että sen perusteella voidaan päätellä, kuuluuko maa EU:hun. Kaveri ei tunnu (tässä asiassa) olevan aivan yhtä fiksu.

   Lainaa

  25. Jorma Hirventappaja 7.7.2011 22:55
   Tulos: -4 (14 ääntä)
   "Mun mielestä kommentoijat ovat nyt sisälukutaidottomia, eikä tämä ketju kuuluisi tänne, koska ei ole ollenkaan tarpeeksi tyhmä ollakseen hauska."
   Valitettavasti juurikin kyseinen tajunnanvirtamaisuus johtaa siihen, ettei normaali ihmisolento tai edes oletettavasti kädellisiin kuuluva olento näitä kovin helposti ymmärrä. Oletettavasti olette enemmänkin opiskelleet nuorten naisten kirjallista viestintää enemmänkin, mikä johtanee siihen johtopäätökseen, etteivät he elä samalla planeetalla muun väestön kanssa. Yhtäkaikki, "Roosa", olipa se sitten hänen oikea nimensä tai ei, tosiaankin ymmärtää senkin, että maantieteellisesti Eurooppaan kuuluvista maista kaikki eivät ole EU-maita, mistä kiitos. Kuitenkin, ei se fiksuuden puute tunnu pelkästään kaveriinsa rajoittuvan. Lisäksi, miksi nämä ihmiset eivät käytä kunnollista kirjoitusasua, että muutkin ymmärtäisivät edes jotain?

   Lainaa

  26. Jorma Hirventappaja 7.7.2011 22:56
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Pahoitteluni toiston suhteen, vähennetään edellisestä kommentista tuo yksi "enemmänkin"-sana pois.

   Lainaa

  27. Tulos: +4 (6 ääntä)
   *FACEPALM*

   Lainaa

  28. Tulos: +17 (19 ääntä)
   Jorma Hirventappaja, miksi ihmeessä muiden pitäisi ymmärtää jotain? Nämä kaksi tuntuvat ymmärtävän ihan hyvin toisiaan, joten silloin viestintä on katsottava toimivaksi. Nyt heräsikin oikeastaan kiinnostus, että onkohan kukaan tullut tutkineeksi tyttöjen sähköisen viestinnän kieltä.

   Lainaa

  29. Kikki-hiiri 25.7.2011 18:27
   Tulos: +1 (11 ääntä)
   Roope on ihana <3 pistää halvalla huumorintajuttomia tosikoita jotka ei todellisuudessa omista älyä edes sen vertaa että osaisivat havaita sarkasmin ja lukea rivien välistä. Muuta selitystä en vihalle keksi, onhan valtaosa ihmisistä idiootteja. Mokasta sen verran, että jo puhe/kirjoitustavasta huomaa ettei nuo mimmit ole mitään älyn jättiläisiä missään mielessä, todennäkösesti ns. aikuisia pissiksiä.

   Lainaa

  30. Tulos: -1 (1 ääni)
   Em on eurooppaa?

   Lainaa

  31. huhhukfodkf 22.8.2011 17:42
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Ärsyttää, kun itse tajusin tuon "mikä se passi sitten on?" jutun niin, että ei kysyjä kysynyt mikä passi on, vaan mikä on nimeltään se "ku passit katotaan ennen ku pääsee pois." Ja nyt kaikki täällä kommentoi kuinka ne ei edes tiedä mikä on passi...

   Lainaa

  32. savolaenen 4.12.2011 0:53
   Tulos: -9 (9 ääntä)
   kommentit ftw: Ei varmaan ihan kaikki kuitenkaan tiedä EU-maita, EMU-maita, missä on Slovenia ja mitkä maat on mukana Schengen-sopimuksessa ja mitä sillä tarkoitetaan.
   pitäs kyllä tietää jumalauta

   Lainaa

  33. Tulos: -5 (5 ääntä)
   Voi ttu häpiän mun lajitovereita

   Lainaa

  34. Lopputulos 1.3.2012 22:25
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Miten tää on mahollista?

   Lainaa

  35. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Voi ei, on se jännä lukee näitä kommentteja ja ajatella niiden tulevan suoraan mulle, en olis ite tiennyt edes noin hyvin. Pitääpäs nyt heti googlata EU:t sun muut. Mää oon neljätoista ja perus-sivistystä ei oo ton vertaa, halleluja...

   Lainaa

  36. Tulos: +7 (7 ääntä)
   "Euroopan unioni (EU) on 27 eurooppalaisen jäsenvaltion muodostama taloudellinen ja poliittinen liitto." Jes, mää sain tietää! Nyt mää meen lukemaan ton koko artikkelin loppuun, ei tälläsessä tietämättömyydessä voi elää!

   Lainaa

  37. Tulos: -15 (19 ääntä)
   Kyllä naiset osaavat olla TYHMIÄ. Aivottomia kanoja joiden tarkoitus on vain imeä munaa ja antaa reikäänsä miehille.

   Lainaa

  38. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Pete: Suomen tulevaisuus… Mihin tämä maailma on menossa kun suurin osa nuorisosta on näin tietämätöntä porukkaa?
   Turhia yleistyksiä. Vastaavia idiooteja on hyvin vähän ja hekin viisastuvat yleensä. Jos löydät paljon idiootteja sivustolta jonne niitä etsitään, on turha perustaa mielipiteensä sille ja sanoa että kyseessä olisi suurin osa nuorisosta, kun kyseessä on pieni murto-osa

   Lainaa

  39. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Likainen: Kyllä naiset osaavat olla TYHMIÄ. Aivottomia kanoja joiden tarkoitus on vain imeä munaa ja antaa reikäänsä miehille.
   Minua huolestuttaa tyhmyttää enemmän se, että miehet Suomessa tuntuvat olevan enemmän tai vähemmän sovinistisia. Ja ei, minua ei kiinnosta onko kyseinen kommentti trolli/provo, tai miksi te nuoret nyt näitä kutsuttekaan. Huolestuttavaa joka tapauksessa, että koulussa ei ilmeisesti opeteta tasa-arvosta saati ihmisoikeuksista sen vertaa, että tällaiset kommentit jäisivät sanomatta.

   Lainaa

  40. Tulos: +1 (1 ääni)
   Kiinnostais näitte tyttöjen iät.. : D

   Lainaa

  41. Annneeeeee- 1.3.2013 17:08
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Asian ois varmaan selvittänyt alle viiteen sekuntiin googlaamalla.. ei oo suomen tulevaisuus kovin vankalla pohjalla jos nää neitoset on sitä rakentamassa.

   Lainaa

  42. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Huippukokki: Kyllähän naiset ovat yleensä tyhmiä iästä ja vuosisadasta riippumatta.
   Mulle on ainakin äiti opettanut että ole tytöille kiltti. ;)

   Lainaa

  43. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Piti lopettaa lukeminen ennen aivoinfraktia.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: eu, Eurooppa, slovenia, tulli, passi, passintarkastus, kännykkä, soittaa, EM-kisat