Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rautalanka esiin

"Huomenna ostan itselleni synttärilahjan"
kommunikaatio Lähettänyt: Jorma

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 45 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. En ole se suurin terroristi 30.7.2011 8:06
      Tulos: +638 (708 ääntä)
      Ilmeisesti Jorma on olevinaan hyvinkin hauska. Sori, muttei tällä kertaa onnistunut. Ninalta hienoja yhdyssanavirheitä melkein nelikymppisenä, mutta ei kai siinä mitään.

      Lainaa

    2. Tulos: +187 (281 ääntä)
      Haluan kerrankin olla eka joka valittaa tästä; YHDYSSANAT PERHANA!

      Lainaa

    3. Tulos: +261 (293 ääntä)
      No katos, yks kommentti tullu enne mua ja joha siinä oliki jo mainittu yhdyssanoista.

      Lainaa

    4. Tulos: +94 (162 ääntä)
      Ninalla ei näytä ihan kaikki valot olevan päällä. Ehkä on humalassa, kun tuo keskustelun seuraaminen ei onnistu ollenkaan?

      Lainaa

    5. Tulos: +169 (235 ääntä)
      Jormalla epäselvää sekä turhaa pätemisen tarvetta, ei tuollaisesta kukaan ymmärrä mitään. Ninaa puolestaan käy sääliksi kun on tuollainen apina kaverilistalla..

      Lainaa

    6. Tulos: +152 (172 ääntä)
      Jorma yrittää aivan liikaa...ei kaikilta se huumori luonnistu.

      Lainaa

    7. Tulos: +139 (153 ääntä)
      No mutta kukas muu tän onkaan lähettäny ku Jorma ite. Tais olla omasta mielestää nii hauska...

      Lainaa

    8. Tulos: +72 (90 ääntä)
      thai maahan :D:d:D

      Lainaa

    9. Tulos: +54 (62 ääntä)
      Tuosta Jormasta tuli ihan mieleen yksi tuttu joka samalla lailla höpisi omiaan ja aina sai olla itse ihmettelemässä että mistä tuo puhuu. :d

      Lainaa

    10. Tulos: +61 (83 ääntä)
      Typerää dissata tuota Ninaa. Jorma vois vähän mennä itseensä.

      Lainaa

    11. Tulos: +84 (94 ääntä)
      Tässä ei mitään hauskaa ollu, moka tosin löytyi siitä, että Jorma munasi itsensä sekavilla jutuillaan ja ilmeisesti itse pitää sanailuaan vielä hauskana tai nokkelana - mitä se ei ole. :)

      Lainaa

    12. Tulos: +59 (73 ääntä)
      Minä en ainakaan oikein ymmärtänyt mitä Jorma tuossa oikein alkoi ajaa takaa. Ymmärrys loppuu kommentissa "jokin tässä kommunikaatiossa ei toimi" . Ei tietenkään se toimi, jos toinen alkaa puhua sekavia. Loput Jorman viestit ei aukea sitten ollenkaan.

      Lainaa

    13. Tulos: +40 (56 ääntä)
      Olenko tyhmä? En tajunnu oikeen noita Jorman juttuja. Mun mielest toi Nina vaikuttaa ulkomaalaiselta, sen takia yhdys sanat yms vähän hakusessa ja jännä kirjotustyyli.

      Lainaa

    14. Tulos: +23 (29 ääntä)
      Mäkin ymmärsin niin, että Nina on ulkomaalainen.

      Lainaa

    15. Tulos: +35 (45 ääntä)
      Nina teki virheen, kun meni mukaan tuohon Jorman sekoiluun. Jorman jutut oli täysin irrallaan toisistaan ja sekavia houri jostain Thaimaan Siperiasta tai Grönlannin Burmasta. Joko kirjoittanut humalassa tai maniassa.

      Lainaa

    16. kohtuukäyttäjä 30.7.2011 18:20
      Tulos: +34 (42 ääntä)
      Mullakin tulee tosi tyhmä olo, kun en ymmärrä. Ihan kuin Jorma kuittailisi Ninalle jostain aiemmasta (maantieteellisestä?) mokasta, mutta en vain ymmärrä miksi hän (tai kukaan muukaan) lähettäisi jutun tänne kun ei sitä kukaan muu ymmärrä.

      Lainaa

    17. Tulos: -12 (84 ääntä)
      tosikot : D mun mielestä jorma oli oikein hauska

      Lainaa

    18. Tulos: +24 (34 ääntä)
      Ihan liikaa yrittämistä Jormalla juu. Ja Ninalla on yhdyssanojen lisäksi myös isot alkukirjaimet ja välimerkit hukassa. Tuollaista tekstiä on kyllä raskas lukea :(

      Lainaa

    19. En ole se suurin terroristi 30.7.2011 19:05
      Tulos: +20 (28 ääntä)
      Nina voi hyvinkin olla venäläinen (tai jostain itäblokista kotoisin), kun ei ole kahta i-kirjaita peräkkäin nimessä (vrt. Niina). En väitä, että olisi, sillä onhan noita ihan supisuomalaisiakin niin naisia kuin miehiä, iässä kuin iässä nähty useasti kirjoittavan huonompaakin tekstiä. Ja itse asiassa tämä minun postaukseni on varmaan vähän vaikea ymmärtää, joten kukapa minä olen heitä arvostelemaan.

      Lainaa

    20. Tulos: -19 (49 ääntä)
      jutusta hieman poiketen, on erittäin ärsyttävää kun ihmiset ostavat "lahjoja" itselleen. Toki itselleen nyt saa jotain kivaa ostaa, mutta typerää kun sitä kutsutaan lahjaksi. Tunnen muutamia kavereita jotka tosissaan ostavat lahjoja itselleen, paketoivat sen ja sitten avauksen yhteydessä huutelevat "kattokaa mitä mä sain!!". Itserakkauden huippu.

      Lainaa

    21. Randomtalker 30.7.2011 19:48
      Tulos: -9 (21 ääntä)
      On se nyt perkele, kun ei hyvät, suomalaiset koulut käyneenä (?) yhdyssanoja osaa.

      Lainaa

    22. Tulos: +7 (23 ääntä)
      hei tiesittekö että thai maa ja indo kiina ovat yhdys sanoja? mennään kausin suomi kieli pilaamaan kiriotus taidoilla. jotka ovat melkot huonoja nykysin.

      Lainaa

    23. Tulos: -3 (21 ääntä)
      nina on selvästi ulkomaalainen, ainakin ollut. jormalta kevyt kiusaaminen ihan ok mut ei tarvi etusivulle laittaa kiitos. :D

      Lainaa

    24. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Tunnen erään espanjalaisen joka kirjoittaa samalla tavalla kuin Nina.

      Lainaa

    25. Tulos: +33 (39 ääntä)
      Minä ymmärrän yleensä vaikeaselkoiset jutut hetken kuluttua, mutta tämä... ei oikein aukene... Thaimaan siperia? Grönlannin Burma? Jätkä yrittää vääntää jotain vitsiä, mutta mulle tää ei nyt valitettavasti loksahda auki.

      Lainaa

    26. Tulos: +16 (20 ääntä)
      toivon todella ettei tämä "jorma" ole itse tätä lähettänytkin tätä "mokaa" tänne... meinaan tuollahan lukee lähettänyt jorma...

      Lainaa

    27. Tulos: +13 (15 ääntä)
      yhdys sana on yhdyssana....

      Lainaa

    28. Tulos: +31 (33 ääntä)
      Jorma noloilee fb:ssä ja tämän jälkeen lähettää todistusaineiston feissarimokiin. Haha. :D

      Lainaa

    29. Tulos: +8 (16 ääntä)
      Pah, mullakin on yks Jorman tyylinen kaveri, ja ihan hauskoja täysin randomeja kommentteja. Mielipideasia tietysti, että jaksaako tuommosta lukea. Miten ihmeessä ihmiset mieltää Ninan ulkomaalaiseksi, kun vaikuttaa täysin suomea osaavalta idiootilta? Tunnen yhen Italiassa nykyään asuvan suomalaisen, joka kirjottaa tolla tyylillä. Ei pysty ymmärtämään miten voi pisteet sun muut vaan kadota tuolla tavalla...

      Lainaa

    30. Tulos: +24 (34 ääntä)
      Kyllä mäkin ostelen lahjoja itselleni. Esim. hyvin tehdystä työstä palkitsen itseni. Ehkä on itserakkautta, mutta itsesanoisin, että se olisi itsensä arvostamista.

      Lainaa

    31. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Kaksi vähemmän älykästä ihmistä yrittää kommunikoida. So? Ei typeryys itsessään ole viihdyttävää.

      Lainaa

    32. Tulos: -14 (26 ääntä)
      "Thaimaan siperiaan" taitaa yrittää viitata sarkastisesti että thaimaassahan on niin "kylmä" (kun siellä siis ei ole kylmä) että sinne nakulomalle vaan. Ite käsitin ainakin heti, enemmän nauratti tuo Ninan hoo-moilailu :D

      Lainaa

    33. vastaanottaja 1.8.2011 10:51
      Tulos: +13 (17 ääntä)
      En usko, että Nina on suomalainen, tai ainakaan suomea äidinkielenään puhuva, juurikin kun vertaan noita yhdyssana- ja äänenpainovirheitä (vaateen, haitaa) ulkomaalaisten tuttujeni tekemiin virheisiin. Villi veikkaus; Nina on Viron maalta?

      Lainaa

    34. Tulos: +6 (16 ääntä)
      Kommenttejensa perusteella vaikuttaa siltä, että Nina ei ole kovin välkky eikä ainakaan Jorman tyylistä huumoria ymmärrä. Olen huomannut, että moni vanhempi ihminen, joka face to face on ihan huumorintajuisen ja fiksun oloinen ei tajua ikään kuin samoja juttuja kirjoitettuina, vasta fb:n myötä on avautunut mahdollisuus tällaisen huomaamiseen. Niinpä epäilen, voisiko näille ihmisille olla erityisen tärkeitä ne eisanalliset viestit, ilmeet, eleet, äänenpainot? Ja pelkkä kirjoitettu ei niin aukeakaan?

      Lainaa

    35. Tulos: +10 (12 ääntä)
      Tarkennus: yritin sanoa, että vaikuttaa siltä ettei ole kovin välkky, MUTTA sitten kuitenkin livenä voi olla ihan erilainen.

      Lainaa

    36. Tulos: -8 (48 ääntä)
      Hyvää juttuahan Jorma tuossa heittää. Niina parka on ihan ulapalla. Käsitin tän näin, että Jorman ensimmäinen kommentti tarkoitti sitä mitä viksu sanoi. Sitten kun huomasi, että toinen on huuli pyöreänä eikä tajunnut vitsiä niin Jorma päätti jatkaa ja katsoa tajuaako Niina seuraavan kommentin kohdalla ja lisäsi mukaan hiukan piruilua. Seuraava kommentti, kun toiselle ei vieläkään aukea, on täysin piruiluheitto omaksi ja muitten keskustelua seuraavien iloksi ja Niinan vielä suuremmaksi hämmennykseksi. Sitten seuraa muutama yleistietoa koskeva piruilukysymys ja kun toinen ei VIELÄKÄÄN ymmärrä, niin viimeisen kommenttinsa kohdalla Jorma varmaan pitelee vatsaansa naurusta. Mutta koska tämän tyyppinen huumori ei ilmeisesti kolahda valtaväestöön niin kai tämä sitten jää takasivulle :/ Jorma voisit kommata tänne ja kertoa asian oikean laidan kaikille.

      Lainaa

    37. Tulos: -1 (15 ääntä)
      Ai niin, ja jutun parantaa tuplasti höynäytettävän ikä :D

      Lainaa

    38. Tulos: -2 (14 ääntä)
      Kyllä tämä ainakin minua hymyilytti, pieni random parantaa aina päivää. :D

      Lainaa

    39. Tulos: -20 (26 ääntä)
      se että te ette jonnet ymmärrä tätä juttua ei tarkota etteikö se vois olla hauska :E gosh what retards :/

      Lainaa

    40. Tulos: +2 (6 ääntä)
      ehdotus FMteamille: sillon ku on poikkeuksellinen julkaisuaikataulu nii kertokaa et minä päivinä mokat tulee Jos julkaisuaikataulua ei ole mainittu, tarkat päivät eivät valitettavasti ole tiedossa. – Ylläpito / FMteam

      Lainaa

    41. Tulos: +5 (11 ääntä)
      Itselläni on tuttu, jolla on dysfasia ja aikalailla samanlaista tekstiä tältä tulee. Harmittaa jos tällä Ninalla on dysfasia ja Jorma alkaa pelleilemään sen kanssa. Plah.

      Lainaa

    42. Satunnainen lukija 3.8.2011 4:04
      Tulos: +6 (6 ääntä)
      Tuskin Jorma tuon dysfasian kanssa niinkään... itse kuulin tuossa viime joulun seudussa erään kaverin laukaisevan, että "jos tää ilmasto vielä tästä lämpenee, mä muutan jonnekin Thaimaahan". Tiedän itse erään dysfasiasta kärsivän, joka kirjoitaa vielä huomattavasti vaikeaselkoisemmin - Ninalla sentään lauseet etenevät asiajärjestyksessä, mutta tuttuni suoltaa sellaisia lauseita ja tekstikappaleita, joissa ei ole ainuttakaan välimerkkkiä tai isoa kirjainta muuten kuin nimien alussa, eikä usein päätä eikä häntää vieraamman henkilön tarkastellessa... "yhdys sanat" hän kirjoittaa useimmiten erikseen, ellei hänelle kerrota että "tuo on yhdyssana"... teksti harhailee asiassa pitkin ja poikin. Hän saattaa myös aloittaa kesken toisten keskustelun puhumaan jostain tyystin eri aiheesta erikseen alustelematta, olettaen että kaikki tietävät heti mistä on kysymys. Hänelle puhuessa täytyy artikuloida selkeästi ja sittenkin joutuu usein toistelemaan, sillä muuten hän jakaa kuulemansa kirjainjonot sanoiksi vääristä kohdista. Hän ei esimerkiksi huomaa mitä omituista on Tom Tom -navigaattorin suomenkielisen naisäänen painotuksessa, tai miten Nokian puhelinten navigaattorin ääni eroaa siitä painotukseltaan. Jälkimmäinen kuulostaa minun korvaani vielä oudommalta.

      Lainaa

    43. Tulos: 0 (22 ääntä)
      Joo, en todellakaan piruillut väärinkirjoittamiselle tai ollut muutenkaan ilkeä, kuten eräät täällä ovat asian ymmärtäneet, vaan tarkoitukseni oli puhtaasti onnitella, omalla tavallani. Huumorintajua on monenlaista, kaikille tämä ei aukea - onneksi eräät ovat tajunneet, että ilkeydellä ja harmittomiksi tarkoitetuilla sanaleikeillä on selkeä ero. Toki, kuten aina ennenkin, liika alleviivaaminen saattaa tuottaa tarkoittamattomia sivuosumia, kenties tässäkin on niin käynyt.

      Lainaa

    44. Nuoriso ei osaa ajatella enää 28.8.2011 16:19
      Tulos: -4 (10 ääntä)
      >-: Itselläni on tuttu, jolla on dysfasia ja aikalailla samanlaista tekstiä tältä tulee. Harmittaa jos tällä Ninalla on dysfasia ja Jorma alkaa pelleilemään sen kanssa. Plah.
      Miten puheongelma liittyy kirjoittamiseen? Myöskään lukihäiriö ei liity yhdyssanojen väärin kirjoittamiseen.

      Lainaa

    45. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Jorma mee uuniin..

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: syntymäpäivä, synttärit, lahja, Thaimaa, siperia, indokiina, vitsi, huumorintaju