Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tiedote naapureille

"Nyt tälle v*tun pienelle kylälle tiedoksi ---"
Taustatietoja: Tuppukylässä tapahtuu: Naimisissa oleva äiti yrittää puhdistaa nimeään... tuppukylässä tapahtuu Lähettänyt: Lekkeri

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 16 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +187 (209 ääntä)
      O'ou......

      Lainaa

    2. Tulos: +465 (505 ääntä)
      Olen jotenkin aina ihmetellyt näitä ihmisiä, jotka huutelevat Naamakirjassa juuri tuollaista "Älkää puhuko paskaa mun selän takana, vaan tulkaa sanomaan naamatusten, jos ongelmia on". Eivät siis itsekään hoida asioita kasvoista kasvoihin niiden paskanpuhujien kanssa, jos asia pitää sosiaalisen median sivuilla hoitaa. Itsellänikin pari tuttavaa, jotka jaksoivat ainakin kerran kuussa valittaa samaa asiaa, aloittivat aina "En viitsi mainita nimiä, mutta..."

      Lainaa

    3. Tulos: -121 (287 ääntä)
      tyhmä huora

      Lainaa

    4. Tulos: +118 (132 ääntä)
      Netissä ei pidä kertoa ihan kaikkea...... ja yhdyn Opparin kommenttiin

      Lainaa

    5. Tulos: +322 (360 ääntä)
      No eihän tässä mun käsittääkseni ollut pettämisestä kyse, jos kerran asumuseroonkin on päädytty ja mitä ilmeisemmin myös avioero on tulossa näin ajatellen? Suhdehan on ohi. Vai pitäisikö kaikkien naimisissa olevien olla se 6kk, jonka avioero vie tapailematta ja tekemättä mitään kenenkään kanssa, etteI "pettäisi". Huoh. Ja tuskinpa tuo naikkonen rahaa otti, joten huoraksikaan on turha sanoa. Ärsyttää tuo ylenpalttinen huora-sanan käyttö, hankkikaa ihmiset sanakirja, jos ei muuta nimittelykeinoa löydy muuten. "I don't do it for money, I do it for fun!"

      Lainaa

    6. Tulos: +97 (109 ääntä)
      no joo, asiahan sinänsä voi ärsyttää ja nainen voi olla varmasti oikeassa ettei ole pettänyt tai muuta mutta tää avautumistapa ja -foorumi oli ehkä hieman väärä siihen... :D

      Lainaa

    7. Tulos: -89 (131 ääntä)
      Asia on niinkin yksinkertainen, että äitinä on käyttäydyttävä kunniallisesti ja arvokkaasti. Ja jos joku haluaa haukkua tai on haukkunut selän takana, minä vain hymähdän jos se puhuminen on kohdistunut minuun itseeni. Jos lapsestani puhutaan pahaa selän takana, laitan puhujan seinää vasten ja kysyn, oliko hänellä jotain sanottavaa minulle. Koskaan ei ole ollut ja puhuminen on loppunut siihen. Sekin kyllä kannattaa muistaa että oma käytös voi herättää paheksuntaa joissain; jos se paheksunta tapahtuu esimerkiksi uuden hiustenvärin takia, sitä saakin ihmetellä, mutta omalla käytöksellä on aina seuraamuksensa. Huoraksi ei saa haukkua, mutta en minäkään kovin hyvällä suhtaudu niihin jotka on heti eron jälkeen toisen miehen muna suussa ja vaihtavat miestä kuin sukkia koska mikään ei tyydytä. Kyllä minä harkitsisin tuollaisia tapaamisia tarkkaan jos olisin yhden vasta jättänyt.

      Lainaa

    8. Otto Fredrikson - tai ainakin melkein 30.5.2011 8:39
      Tulos: +20 (64 ääntä)
      Surulliseksi on mennyt tämä maailma. Joskus 20 vuoden päästä Sarin lapsi saa lukea tätä jostain netin syövereistä. En kadehti sitä lasta silloin...

      Lainaa

    9. Tulos: +68 (84 ääntä)
      Niin, maailman ainoan Sarin lapsi saa kyllä tulevaisuudessa hävetä!

      Lainaa

    10. Tulos: -90 (110 ääntä)
      “I don’t do it for money, I do it for fun!” <--- The definition of a 'huora'. Joo sori, mut meillä päin ei ainakaan huoraa käytetä prostituoiduista. Eikä ole kyllä ainakaan pariinkymmeneen vuoteen käytetty. Sanan merkitys on nykyään lähempänä perinteistä lutkaa. Huora on sitä paitsi alkujaankin ollut paljon prostituoitua laajempi merkitykseltään ja sanan varsinaista ydintä on juurikin aviorikos (älä tee huorin).

      Lainaa

    11. Tulos: +129 (147 ääntä)
      Minua ottaa päähän ja rankasti tämä ikuinen huorittelu. Se on niin helvetin helppoa vetäistä se huorakortti esiin heti, kun naista halutaan loukata, nöyryyttää tai muuten vain "palauttaa ämmä paikalleen". Jos huorittelijoilta (miehet sekä naiset) on jäänyt huomaamatta, niin me muut ainakin eletään jo jokseenkin edistynyttä aikakautta, eikä vapaasti seksiä harrastava nainen ole huora. Lakanoissa saa mylkätä sekä miehet että naiset. Jos se ei satuta ketään, miksi tarvetta nimittelylle? Siksi että ihmiset muhivat vihamielisyydessä, halveksuvat toisiaan ja syytävät omista epävarmuuksistaan johtuvaa sontaa ympärillä olevien ihmisten niskaan. Olen itse ollut jo iät ja ajat vakaassa parisuhteessa, eli en juokse enää heinäladoissa, tein tämän "huorien" puolustuspuheen ihan kaikkien naisten, mutta ihan ylipäätänsäkin kaikkien ihmisten puolesta. Onko niin helvetin mukava vihata? "Joo sori, mut meillä päin....." Läpä läpä, teillä päin vissiin ollaan infantiileja naurisaivoja.

      Lainaa

    12. Tulos: -12 (12 ääntä)
      muahahahahha....

      Lainaa

    13. Tulos: +29 (37 ääntä)
      Crishelle: Asia on niinkin yksinkertainen, että äitinä on käyttäydyttävä kunniallisesti ja arvokkaasti. Ja jos joku haluaa haukkua tai on haukkunut selän takana, minä vain hymähdän jos se puhuminen on kohdistunut minuun itseeni. Jos lapsestani puhutaan pahaa selän takana, laitan puhujan seinää vasten ja kysyn, oliko hänellä jotain sanottavaa minulle. Koskaan ei ole ollut ja puhuminen on loppunut siihen. Sekin kyllä kannattaa muistaa että oma käytös voi herättää paheksuntaa joissain; jos se paheksunta tapahtuu esimerkiksi uuden hiustenvärin takia, sitä saakin ihmetellä, mutta omalla käytöksellä on aina seuraamuksensa. Huoraksi ei saa haukkua, mutta en minäkään kovin hyvällä suhtaudu niihin jotka on heti eron jälkeen toisen miehen muna suussa ja vaihtavat miestä kuin sukkia koska mikään ei tyydytä. Kyllä minä harkitsisin tuollaisia tapaamisia tarkkaan jos olisin yhden vasta jättänyt.
      Kröhh... Eli siis heittelet ihmisiä seiniä vasten, jos joku on puhunut pahaa lapsistasi selän takana? Ja väkivaltahan ratkaisikin kaikki asiat? :D Millaisenkohan kuvan annat itsestäsi lapsille, jos heittelet ihmisiä seinille? Ja eiköhän se ole jokaisen oma asia miten kukin eronsa hoitaa. Kukaan tuskin seisoisi tuppi suussa odotellen puolta vuotta, että ero on hoidettu, eikö? ;) Ne jotka puhuvat selän takana, tekevät itsestään vaan naurettavia ja tyhmiä.

      Lainaa

    14. Rivien välistä 22.5.2012 20:15
      Tulos: -52 (60 ääntä)
      Asiahan on niin, että asumuserossa olevat ihmiset eivät ole eronneita. Mikäli naimisiin asti olet mennyt niin yksi puolivuotta ei ole mikään este terveelle ihmiselle (miehelle taikka naiselle) selvitä ilman seksiä. Kaiken lisäksi teksti antaa olettaa että pari on palannut yhteen harkinta-ajan aikana, joten suhde ei ole loppunut missään kohtaa. Naimisissa toisen kanssa oleva joka harrastaa suhteen ulkopuolista seksiä on sanan kaikissa merkityksissä pettänyt puolisoaan.

      Lainaa

    15. Tulos: +27 (27 ääntä)
      Jos erottu jo on, niin hittoako ihmisten pitää juoruta? Ja tuollaiset muna suussa -kommentit vois jättää kirjoittamatta. Ei mikään ihme, ettei pennut eikä teinit osaa käyttäytyä, kun esimerkki on tällainen.

      Lainaa

    16. Tulos: +5 (5 ääntä)
      JennI: No eihän tässä mun käsittääkseni ollut pettämisestä kyse, jos kerran asumuseroonkin on päädytty ja mitä ilmeisemmin myös avioero on tulossa näin ajatellen? Suhdehan on ohi. Vai pitäisikö kaikkien naimisissa olevien olla se 6kk, jonka avioero vie tapailematta ja tekemättä mitään kenenkään kanssa, [...]
      Just näin!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tuppukylä, äiti, huhu, juoru, avioliitto, ero, pettää