Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pipo tiukalla

"Tapoja ärsyttää muita ihmisiä"
tiukkapipo

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 23 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +365 (405 ääntä)
      "Tietysti, jos on katkera elämälle ja pettynyt, se näkyy usein ulospäinkin" Taitaa Sisko-~~ olla melkosen pettynyt tai katkera elämälle.

      Lainaa

    2. Tulos: +74 (128 ääntä)
      Itse olen kerran kirjoittanut tuon viesti-kenttään, laitoin tilisiirtoa siskolleni (olin aina uhonnut että vielä joskus sen teen). Hän onneksi ei ole Sisko.

      Lainaa

    3. Tulos: +227 (265 ääntä)
      Ei oo tainu sisko saad vähään aikaan "seksuaalisia palveluita"

      Lainaa

    4. Tulos: +102 (126 ääntä)
      Tämän takia olen onnellinen ettei kukaan vanhemmista sukulaisista omista tunnuksia facessa. Siinä olisi kauhea kyyläys käynnissä. Toisaalta, mulla onkin aika rentoja sukulaisia, ei mitään kukkahattutätejä. Mutta ois kamalaa jos tollanen täti ois :D

      Lainaa

    5. Tulos: -106 (146 ääntä)
      Vaikka en ookaan samaa mieltä, tossa ei oo MITÄÄN kukkahattutätimäisyyttä. Tää ei kuulu feissarimokiin.

      Lainaa

    6. Tulos: +80 (84 ääntä)
      [x] Fasebook

      Lainaa

    7. Höpsö täti 17.5.2011 17:53
      Tulos: +74 (80 ääntä)
      Tämähän on selvästi Facebookissa olevan "testin" tulos, näitähän siellä on pilvin pimein, eli tädiltä taisi mennä ohi, ettei tämä ole mikään "aito" päivitys jostakin sellaisesta, mitä aloittaja oikeasti tekee. Mutta joo, Jos Marko haluaisi näin ärsyttää muita ihmisiä, niin ilmeisen onnistunut keino olisi kyseessä ;-)

      Lainaa

    8. Tulos: +53 (71 ääntä)
      Hahhah, Markona tekisin tilisiirron tädilleni ja kirjoittaisin siihen sarakkeeseen juuri noin. ;)

      Lainaa

    9. kokemuksella 17.5.2011 20:03
      Tulos: +72 (76 ääntä)
      Poikaystäväni kirjoitti juurikin nuo samaiset sanat tilisiirtoon. Ei naurattanut enää kun kela halusi tukea vastaan tilitiedot. Tais olla kelalla naurussa pidättelemistä : D

      Lainaa

    10. Tulos: +29 (33 ääntä)
      Mullekin yks kaveri kerran maksoi velkoja ja selityksenä oli "maksu seksistä". Sai sitä lukiessa hieman naureskella :D

      Lainaa

    11. Tulos: +28 (32 ääntä)
      Mummeli luuli oikeesti, että Marko menee kirjottaan jotain tollasta :D

      Lainaa

    12. Tulos: +50 (56 ääntä)
      Höpsö täti: Naulan kantaan. Vitsinä sen "testin" laitoin ja lueskelin syntynyttä keskustelua hämmentyneenä. Laitoin kyllä myöhemmin viestiketjuun, mikä ei tässä näy, että huumorimielessä tämän julkaisin. Siihen ei tullut tädiltä kommentteja. + 30 v:tä huvittaa varsinkin ihan ensimmäinen kommentti: "mikäli haluat menestyä elämässäsi...". Kuin teinille laitettu viesti. Marko

      Lainaa

    13. Tulos: -8 (20 ääntä)
      Eikö tuo ole yksi niistä sovelluksista jotka antavat valmiin vastauksen ja saat valita julkaisetko vai valitsetko uuden? Eli turha Markolle mennä sanomaan tuosta, mieluummin sovelluksen tekijälle.

      Lainaa

    14. Tulos: +19 (31 ääntä)
      Joltain oli kela kuulemma joskus evännytkin tuet, koska teki töitä: siis sai rahaa seksuaalisia palveluksia vastaam.. Tiedä sitten. Tämän takia vanhat ihmiset ei saa käyttää sosiaalista mediaa: tuokin kurppa luulee, että Marko on itse keksinyt tämän ja haluaa näin ärsyttää muita. Idiootti. Ja hirveä huuto päälle. Ja miksi ihmeessä näillä tädeillä on aina niin iso halu saarnata, tai siis jaella näitä elämänohjeita? Niin metsä vastaa kuin sinne huutaa, tee toisille kuin haluaisit itsellesi tehtävänn, kohtele muita kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan, sitä saa mitä tilaa.....

      Lainaa

    15. Tulos: -42 (62 ääntä)
      Huomaan olevani vanha kurppa ja kukkahattutäti. Olkootkin, että ko. vinkki tulee jostain bullshit FB sovelluksesta, niin onko : a) niitä pakko käyttää b) julkaista noita tuloksia Ja kun nyt joku kuitenkin tuollaisen sovelluksen käynnistää ja sylkee sen tuloksen kaikkien kavereidensa nätäväksi .... Niin luonnollisesti se vika on sen sovelluksen, ei sovelluksen käyttäjän? Toki tälläkin palstalla voimassa oleva yleinen mielipide on kätevä, kun väistellään vastuuta tekemisestä. Esim. jos heikosti nukutun yön ja parin paukun jälkeen Helsinki-Vantaan lentokentällä antaa haastattelussa kommentin "Pistetään Tampere sekaisin", niin sehän on vain alkoholin vika. Ei sen käyttäjän. Ymmärrän toki senkin, että kaikki eivät näe syyseuraussuhdetta sammalla tavalla kuin minä, mutta minhän olenkin tiukkapipoinen kukkahattutäti.

      Lainaa

    16. Tippakaveri 18.5.2011 19:48
      Tulos: +4 (14 ääntä)
      Tädit iskee jälleen

      Lainaa

    17. Tulos: +7 (27 ääntä)
      Huoh miten typerä akka. Tuollaisia huumorintajuttomia mammoja ei pitäisi päästää internetseihin ollenkaan.

      Lainaa

    18. Tulos: +22 (26 ääntä)
      wiljam: "Olkootkin, että ko. vinkki tulee jostain bullshit FB sovelluksesta, niin onko : a) niitä pakko käyttää b) julkaista noita tuloksia"
      ÖÖÖÖ. On, jos Marko itse halusi niin tehdä. Vai loukkasiko tuo nyt jollain lailla? Oliko sovellus ja sen antama vastaus mauton, rasistinen, hyvän tavan vastainen vai miksi tästätällainen haloo pitää tehdä? Vastaus oli niin tylsä ja kulunut, että en olisi itse sitä julkaissut, mutta Markon mielestä vitsi oli uusi ja tuore ja halusi tämän julkaista. Ja mitä noihin sinun syy-seuraussuhde-lässytyksiin tulee, niin olet nähtävästi tipahtanut kelkasta pahasti. Totta kai se on Markon vika jos hän tuon julkaisee. Samalla tavalla kuin on minun vikani, kun kirjoitan Facebook-statukseeni "hei kaikki". Jos se jotakuta loukkaa, niin voivoivoi. Jos taas tuo Markon juttu loukkaa sinua, niin en voi kuin nauraa.

      Lainaa

    19. Tulos: +14 (20 ääntä)
      Nykyään puhutaan siitä, kuinka tosi-tv-aikana nuoret haluaa olla niin paljon esillä, mutta kyllä Facebookista näyttää tulleen 60+-mummojen temmellyskenttä, mistä ei ymmärretä niin pätkän vertaa, mutta tuodaan vähän omaa itseä ja viisautta esille.

      Lainaa

    20. Tulos: +5 (15 ääntä)
      Hemmetin hihhuli tuo Sisko. Menis hoitoon,

      Lainaa

    21. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Herranjestas, sain kommenteista päivän naurut. :D Voisin noin joskus kirjoittaakin, jos jollekulle tutulle laitan joskus tilisiirtoa. ;)

      Lainaa

    22. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Sossussa ovat useamminkin raapineet päätään kun tiliotteessa lukee kavereilta tulleilta tai kavereille laitetuilla rahoilla milloin "3kpl viagraa" tai "Kumiasun vuokra" ja muita samantyylisiä. :D

      Lainaa

    23. Albino Punajuuri 11.12.2015 12:01
      Tulos: -7 (9 ääntä)
      En ookkaan koskaan kuullu sisko-tädeistä. Kuulostaa biologisesti melko mahdottomalta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tilisiirto, pankkisiirto, ärsyttää, tiukkapipo