Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Kiinnostaa kuin kilo kakkaa

  Suurenna näkymä

  Kelpaako julkaisu etusivulle?
  VN:F [1.9.7_1111]

  47 kommenttia

  1. TotuudenTorvi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +407 (459 ääntä)

   Nyt on 2011. Suomi voitti lätkän MM-kultaa. Iso-Britannia käsittääkseni ei. Deal with it.

     Lainaa

  2. Anonyymi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +252 (316 ääntä)

   Mikä näitä lätkä-ANTI-faneja vaivaa? Joo, jos ei tykkää lätkästä niin sitten ei tykkää, mutta ei sitä oo väen vängällä pakko tuputtaa muille että “joo eihän toi nyt mitään suomi voitti mm-kultaa, onha muutki maat sitä voittanu!!?!? iha turhaa!!!”. Antakaa meidän nyt olla vaan ilosia.

   Muakaan ei jäkis silleen pahemmin kiinnosta, ja katoin nytkin vaan 2 Suomen viimestä peliä. Silti oon ihan fiilareissa siitä että voitettiin. Jätkät teki hyvää työtä ja edusti siellä meidän maata, kai sitä saa perkele juhlia?

     Lainaa

  3. ellu. k kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +154 (196 ääntä)

   john on vaa kateellinen koska SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI!

     Lainaa

  4. tinka kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +112 (122 ääntä)

   Johnilla ei matikkapää oikein toimi, Iso-Britannian kulta on vuodelta 1936, ja se on samalla olympiakulta. Kahta voittoa Iso-Britannialla ei ole.

     Lainaa

  5. vimppis kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +92 (118 ääntä)

   taivas varjele mitä sieltä tulee!! MAAALI!!

     Lainaa

  6. gdöliktlditi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -36 (120 ääntä)

   “Mikä näitä lätkä-ANTI-faneja vaivaa? Joo, jos ei tykkää lätkästä niin sitten ei tykkää, mutta ei sitä oo väen vängällä pakko tuputtaa muille että “joo eihän toi nyt mitään suomi voitti mm-kultaa, onha muutki maat sitä voittanu!!?!? iha turhaa!!!”. Antakaa meidän nyt olla vaan ilosia.” Saahan sitä iloinen olla, mut itteeni ei kiinnosta lätkä ollenkaa, eli samalla tavalla voisin sanoa, että ei teidänkää tarvii tuputtaa jokaista maalia kaikkialle. jos minua ois kiinnostanu, oisin kattonu sen enkä lukenu jostain feisbuukista montako maalia on missäkin vaiheessa.

     Lainaa

  7. minä vaan kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +54 (68 ääntä)

   eli tästä tehdään päätös: KUKAAN EI kirjota faseen mitään koska kaikkia ei kiinnosta joten kenenkään ei tarvitse mitään kertoa tai juhlia. Tosin tältä sivulta lähtee tarkotus mikä on harmi mutta..

   HYVÄ JELLONAT! Tätä on odotettukkin :)

     Lainaa

  8. Gona kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +40 (52 ääntä)

   Hahah, kaveri luuli “pudottaneensa” kovan pommin..

     Lainaa

  9. tm kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +34 (50 ääntä)

   “samalla tavalla voisin sanoa, että ei teidänkää tarvii tuputtaa jokaista maalia kaikkialle. jos minua ois kiinnostanu, oisin kattonu sen enkä lukenu jostain feisbuukista montako maalia on missäkin vaiheessa.”

   Tässä on pointtina kyllä se, että miks ihmisiä jotka on innoissaan Suomen kullasta pitäis kiinnostaa se, kiinnostaako sua lukea feisbuukista tai lehdistä siitä? Kyse on sen pipon löysäämisestä. Suurin osa Suomen kansasta on nyt innoissaan. Ole sinä hiljaa jos ei kiinnosta ollenkaan. Ota huomioon se muutama miljoonaa ihmistä joita kiinnostaa. Ei tää ikuisesti kestä tääkään ilo, mutta nyt kun kerrankin suomalaiset bilettää yhdessä ja pitää hauskaa niin onko sillä syylläkään loppujen lopuks mitään väliä… Mut ei huolta, ei kestä tosiaan kauankaan kun saadaan taas lukea viikkotolkulla lehdistä ja feisbuukista Johanna Tukiaisesta ja Matista ja politiikasta ja luonnonkatastrofeista ja terroristien nirhaamisista.

   Mun puolesta tätä hommaa saa juhlia nyt niin paljon ja niin kauan kun kukakin jaksaa.

     Lainaa

  10. Feline kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +25 (29 ääntä)

   Justhan tossa toi John sanoo että on pakko pudottaa teidät Suomen kartalle, ja ite jauhaa Iso-Britanniasta…? :D

     Lainaa

  11. ES kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -49 (75 ääntä)

   Niinno en ymmärrä miksi Ruotsia haukutaan koska he ovat kuitenkin voittaneet MM-kultaa 8 kertaa ja Suomi 2

     Lainaa

  12. oupp kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +27 (41 ääntä)

   Hei, ikävät ihmiset, jotka ette osaa iloita muiden ilosta: pysykää poissa facebookista pari päivää?!! Jos siis lätkähype niin hitosti häiritsee :D

     Lainaa

  13. Bomber kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +25 (27 ääntä)

   Toivottavasti kukaan ei kerro Johnille, että Iso-Britannia on toinen niistä maista, joita Suomi ei ole koskaan pystynyt voittamaan jääkiekossa :)

     Lainaa

  14. katjakettu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +38 (48 ääntä)

   “Niinno en ymmärrä miksi Ruotsia haukutaan koska he ovat kuitenkin voittaneet MM-kultaa 8 kertaa ja Suomi 2″

   Ruotsin haukkumisen kysehän on siitä että ennen finaalia ruotsin lehdet ja joukkue uhosi kuinka nynnyjä leijonat on ja miten me ei voitaisi ikimaailmassa voittaa niitä. Suomalaiset ottivat asiat kuitenkin asiallisemmin. Ei uhottu tai haukuttu ruotsalaisii, vaan toivottiin parasta ja tsempattiin omaa joukkuetta. Ei oltu yhtä satavarmoja voitosta kuin ruotsalaiset. Ja kuinkas sitten kävikään. Saivat ruotsalaiset maistaa omaa katkeran karvasta kalkkiaan. Mitäs menivät hehkuttamaan.

     Lainaa

  15. gdöliktlditi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -8 (36 ääntä)

   miks niitten joita ei kiinnosta pitäis olla hiljaa ja ei sais sanoa siitä jos ei kiinnosta, kun samalla tavalla muutkin saa koko ajan hehkuttaa. minutin välein: nyt tuli maali, nyt tuli toiselle, nyt ei tapahu mtn, mut ilmotampa siitä kuitenki koska JÄÄKIEKKO !

     Lainaa

  16. TiedänTän kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +7 (15 ääntä)

   Siis tää kommenttihan tuli venäjäpelin jälkeen minkä suomi voitti 3-0 ja tiputti venäjän. Ja kyseinen John on ilmeisesti Venäläinen, ainakin profiilikuvasta päätellen.

     Lainaa

  17. Savannah kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +14 (26 ääntä)

   Anonyymi: Täysin sama fiilis oli mullaki, en oo oikein koskaan ollu minkäänlaisesta urheilusta kiinnostunu, mut nyt päätin kattoo Suomi-Ruotsi-finaalin, ja oon tosi ilonen että katoin! Tuli iha mahtava fiilis, että Suomi voitti pitkän tauon jälkeen, ja kyllä pistää ärsyttään nää voitonvähättelijät ja muut rasittavat valittajat.

     Lainaa

  18. jeaaaakkkkk kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -3 (19 ääntä)

   joopa joo… ihan huikeeta että Suomi voitti ja hienoo leijonat!
   Tosin se että ruotsalaisia kirotaan siitä kun ne laittoivat leijonalle tutin on kuitenkin vielä vähän eri kastissa kuin se että Suomessa poltetaan ruotsin lippuja…
   Ja kyllä se oikeastaan niin on mennyt että Suomessa on ruotsalaisia haukuttu aika kovalla kädellä ja sieltä on tullu vähän asiallisempaa palautetta. Ei siis sillä etteikö toki joku ruotsalaispelaaja joskus sanoisi jotain typerää

     Lainaa

  19. rose kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (3 ääntä)

   Kaveri asuu briteissa ja siellä syntynytkin, mitään ei ole puhunu lätkästä vaikka hirveesti fanittelee, ehkä vaan hyvä…

     Lainaa

  20. pena kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (10 ääntä)

   Hieno murskavoitto finaalissa, ja saipahan matt sundin ja muut ruotsalaiset kerrankin nenilleen :)

     Lainaa

  21. Iso Einari kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (13 ääntä)

   Montakohan mäkihypyn maailmanmestaruutta Isolla-Britanialla on? Tai lumilautailun?

     Lainaa

  22. Jaa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (6 ääntä)

   Taitaa John olla nimen ja puheiden perusteella Iso-Britanniasta kotoisin

     Lainaa

  23. Jaa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (10 ääntä)

   Ja eikö sillon oo enemmän juhlinnan aihetta, jos voittaa harvakseltaan mestaruuksia, eikä joka toinen vuosi

     Lainaa

  24. helou kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (19 ääntä)

   John on toki oikeassa siinä, että olympiakultaa Suomi ei ole jääkiekossa voittanut, toisin kuin Yhdistynyt kuningaskunta. Toisaalta mäkihyppyä ja lumilautailua hypettäville muistutettakoon Englannin voittaneen jalkapallon, eli kuningaslajin, maailmanmestaruuden kun Suomi ole arvokisoihin ikinä edes päässyt.

     Lainaa

  25. huhhuh kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (7 ääntä)

   Älkää ihmeessä kaverit kyselkö kuka saa kirjottaa facebookkiin mitä haluaa ja kuka ei :D jos haluat ilmaista KUINKA ILOINEN OLET SUOMEN VOITOSTA niin kerro ihmeessä ja jos vihaat jääkiekkoja älä anna jipottajien haitata, niinkuin sinunkaan mielipiteet ei kiinnosta yhtäkään lätkäfania! löysätkää sitä pipoa.. ::D

   HYVÄ SUOMIIIIIIII!//(UISHsiu8w890w

     Lainaa

  26. miisa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (6 ääntä)

   Jääkiekosta ei ole pakko pitää, eikä sitä ole pakko ymmärtää. Mutta pitää ymmärtää suht harvinaisen voiton merkitys Suomen kansalle eikä mollata juhlijoita….

     Lainaa

  27. Smiul kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (11 ääntä)

   Jos saa kertoa kuinka iloinen on Suomen voitosta niin kyllä mun mielestä pitäisi saada kertoa myös se, ettei pidä voittoa kovin merkityksellisenä asiana.

     Lainaa

  28. Uuno kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -3 (13 ääntä)

   Syy ettei suomi ole voittanut jalkapallossa mitään on se. Koska täällä parhaat näyttelijät palkataan elokuviin tai telkkariin. Nyky jalkapallo on kaukana oikeasta urheilusta. Kyllähän jääkiekossakin näitä filmauksia yritetään, mutta se yleensä johtaa filmaajan rankaisemiseen tavalla tai toisella. Jalkapallossa taasen syytön laitetaan suihkuun. On se niin hiano peli että.

     Lainaa

  29. tallu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (12 ääntä)

   Juu, Salmela ja kumppanit edusti oikein hienosti Suomea voitonjuhlissa… “:peukku:” Jotain rajaa sille juhlinnallekin.

   Kyllähän itseäkin se ärsyttää, kun suurin osa facebook-kavereista päivittää jokaisen maalin jälkeen tilanteen tyyliin: “Granlund ♥" "Ihanaa!!!" "HYVÄ SUOMI!!!1!" "Hieno MAALI!" Miten niillä ihmisillä on edes aikaa hengailla Facebookissa kesken matsin? :D Todellisia lätkäfaneja.

   Ja ei, en aio poistaa kavereita listoiltani tapahtuman takia, joka saa suomalaiset sekoamaan kerran vuodessa.

     Lainaa

  30. tallu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (10 ääntä)

   Onneksi kisat on nyt ohi.

     Lainaa

  31. TQ kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +7 (7 ääntä)

   Uuno taisi nähdä tässä kuussa ensimmäisen jalkapallomatsinsa, kun Barcelona ja Real Madrid iskivät yhteen. Se ottelupari oli aika pelleilyä, futis noin kokonaisuudessaan ei ole. Tämän on tajunnut myös suurin osa urheilua seuraavasta väestöstä maailmalla. Mene katsomaan vaikka Veikkausliigaa, tulet yllättymään positiivisesti. Futis on parasta paikan päällä ja sama pätee luultavasti myös muuhun urheiluun.

   Tämä ei ollut yritys aloittaa mitään vastakkainasettelua lajien välillä vaan pikemminkin suomalaisen peruspenkkiurheilijan herättelyä sieltä stereotypioiden ihanasta maailmasta.

     Lainaa

  32. TQ kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +8 (12 ääntä)

   Ja korjataan nyt vielä faktat. Syy, miksi Suomi ei ole vielä voittanut jalkapallossa mitään, on yksinkertaisesti lajin suosio maailmalla. Vertailun vuoksi voisi todeta, että helppohan kiekossa on menestyä, kun laji ei herätä maailmalla kiinnostusta kuin vähän alusta. Esimerkiksi espanjalaislehti Marcasta löytyi pienenpieni juttu Suomen maailmanmestaruudesta, heti sieltä päivän vesipallotulosten alapuolelta.

     Lainaa

  33. Mursu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (6 ääntä)

   Kendojanarit taas vauhdissa.

     Lainaa

  34. Huhhhuubusu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +6 (12 ääntä)

   En pidä Englannista (tai Iso-Britanniasta), mutta jääkiekon MM-kulta ei ole urheilussa järin suuri saavutus.

     Lainaa

  35. Eijumalauta.... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -4 (10 ääntä)

   Maailmalla = Espanjassa? Mutta olet oikeassa, USA:ssa, Kanadassa, Venäjällä ja Keski-Euroopassahan esimerkiksi ei olla missään määrin kiinnostuneita jääkiekosta, päin vastoin.

     Lainaa

  36. helou kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +7 (11 ääntä)

   Eijumalauta, mainitsemistasi maista tai alueista jääkiekko on jalkapalloa suositumpaa vain Pohjois-Amerikassa. Keskieurooppalaiset ja venäläiset seuraavat enemmän jalkapalloa.

     Lainaa

  37. helou kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (6 ääntä)

   Lisättäköön, että eurooppalaisista maista jääkendo on kuningaslajia suositumpaa vain Suomessa ja Latviassa.

     Lainaa

  38. sa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -3 (7 ääntä)

   Miksi jääkiekkofanit sitten eivät voi pysyä poissa facebookista sitä paria hehkutuspäivää ja antaa “anti-fanien” olla rauhassa siellä? Kun joku laukaisi että anti-fanit voivat pysyä feisbuukista poissa.

   Mun kannalta on ihan sama jos hehkuttaa lopputulosta tjtn vaikka niitäkin postauksia on miljoona, mutta kun joka ikisestä maalista piti tehdä oma postauksensa, ja niitä oli yllättävän monta sitten etusivulla. Ja sama rumba seuraavasta maalista.

     Lainaa

  39. katjakettu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (7 ääntä)

   Tiesittekö että siellä facebookissa on semmonenki valinta että saatte tiettyjen henkilöiden tilapäivityksen pois näkymästä. Ja tämä on tarkotettu kaikille niin faneille kuin anti-faneillekkin. Itse hehkutin aina kun suomi voitti ja oli paljon jotka tykkäsi. Toisaalta oli myös näitä vähättelijöitä ja ihmisiä jotka meinasi menettää järkensä jääkiekkofanien takia. Itse jätin ne täysin omaan arvoonsa vaikka osa niistä ärsytti minuakin. mutta minulla oli kuitenkin yksi nappi puolellani “piilota julkaisu käyttäjältä ****” Se helpottaa, kokeilkaa tekin ihmeessä.

     Lainaa

  40. sam kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -7 (7 ääntä)

   Kaitse noit hikisia futareit vituttaa ku eivät koskaan mitään hienoa voita, kun toisaalla taas mestareiden ja todellisten urheilijoiden lajissa jääkiekossa syntyy tulosta vuodesta toiseen. (ei ehkä sitä kirkkainta mitallia mutta mitalleja silti, toisinkun hikipallossa)

     Lainaa

  41. oupp kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (8 ääntä)

   sa: just siksi ettei tarvitse aina lietsoa negatiivisia ajatuksia, kun kerrankin on aihetta iloon ja juhlaan. JOO on turhaa, että jokasesta maalista ilmotetaan tuhat kertaa, mutta se yhdistää monia ihmisiä, mun mielestä ainakin on kivaa iloita yhdessä : )

   itse mielummin kuitenkin luen facebookistani “JEE MAALI IHANAA!”-kommentteja kuin “Vⅰttu ootte pellei ja jääkiekko on iha turhaa”-kommentteja.

     Lainaa

  42. helou kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (7 ääntä)

   Nimim. sam: totta, Suomi voittaa jääkiekossa, koska siellä ovat ne oikeat urheilijat. Eikä esim. sen takia että jääkiekko on marginaalilaji joka ei oikeastaan kiinnosta paljon ketään.

     Lainaa

  43. wanda kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (6 ääntä)

   John kuulostaa ihan suomalaiselta :D Jalat maahan, ettei ylpistytä turhaan

     Lainaa

  44. joujou kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (3 ääntä)

   Ai vitsi tänne kommentteihinkin on eksyny näitä normisuomalaisia joilla on aina lasi puolityhjänä (tosin siitä mangutaan sellasella asenteella että luulis että on ihan tyhjänä). Positiivisuus kunniaan!

   Omalla pällikirjasivullaan saa olla niin negatiivinen kun itseään lystättää eikä kaikkia tartte juhlimisen kiinnostaa, mutta tartteeko tulla pissimään toisten booliin, niinkun tämä John näyttää tässä tekevän? Siis että jos meikä iloitsee jostain omalla sivullani niin siihen ei tartte tulla toitottamaan kuinka oikeestaan mun pitäis olla hirveen häpeissäni/surullinen/apaattinen/negatiivinen. Vastapalveluksena me positiiviset sitten voitais luvata ettei tulla pilaamaan kenenkään päivää iloisilla ajatuksilla!

     Lainaa

  45. Yli öpistö hörhö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (2 ääntä)

   Vähän sama mitä eräskin kanadalainen kaverini sanoi kun hehkutin mm-kultaa: “meillä kanadassa ei oteta jääkiekkoa niin vakavasti, voitetaan tai ei”.. Ja mitä kävikään kun kanadalainen joukkue ei voittanut nhl-kisoja? Helvetilliset mellakat kaduilla, autoja poltettiin ja kauppoja ryöstettiin.. :D Happamia sanoi kettu…

     Lainaa

  46. Tantta kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (4 ääntä)

   gdöliktlditi: Saahan sitä iloinen olla, mut itteeni ei kiinnosta lätkä ollenkaa, eli samalla tavalla voisin sanoa, että ei teidänkää tarvii tuputtaa jokaista maalia kaikkialle. jos minua ois kiinnostanu, oisin kattonu sen enkä lukenu jostain feisbuukista montako maalia on missäkin vaiheessa.

   Sitten ei varmaan kannata käydä feispuukissa jos on liian kova pala se että kerran vuodessa mahdollisesti hehkutetaan. Ja ei hätää, tuskin Suomi voittaa monena vuotena putkeen. Odotetaan seuraavaa riehaa taas noin 10 vuotta.
   Eniten vituttaa just tollaset kitisijät.

     Lainaa

  47. Awsumi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -1 (1 ääni)

   Nyt o 2019 ja suomi voitti eile lätkä mm kultaa

     Lainaa

  48. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , ,