Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kiinnostaa kuin kilo kakkaa

"Pakko pudottaa teidät Suomen kartalle"
kiinnostaa

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 48 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. TotuudenTorvi 17.5.2011 7:45
      Tulos: +425 (481 ääntä)
      Nyt on 2011. Suomi voitti lätkän MM-kultaa. Iso-Britannia käsittääkseni ei. Deal with it.

      Lainaa

    2. Tulos: +263 (327 ääntä)
      Mikä näitä lätkä-ANTI-faneja vaivaa? Joo, jos ei tykkää lätkästä niin sitten ei tykkää, mutta ei sitä oo väen vängällä pakko tuputtaa muille että "joo eihän toi nyt mitään suomi voitti mm-kultaa, onha muutki maat sitä voittanu!!?!? iha turhaa!!!". Antakaa meidän nyt olla vaan ilosia. Muakaan ei jäkis silleen pahemmin kiinnosta, ja katoin nytkin vaan 2 Suomen viimestä peliä. Silti oon ihan fiilareissa siitä että voitettiin. Jätkät teki hyvää työtä ja edusti siellä meidän maata, kai sitä saa perkele juhlia?

      Lainaa

    3. Tulos: +158 (200 ääntä)
      john on vaa kateellinen koska SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI!

      Lainaa

    4. Tulos: +115 (125 ääntä)
      Johnilla ei matikkapää oikein toimi, Iso-Britannian kulta on vuodelta 1936, ja se on samalla olympiakulta. Kahta voittoa Iso-Britannialla ei ole.

      Lainaa

    5. Tulos: +94 (120 ääntä)
      taivas varjele mitä sieltä tulee!! MAAALI!!

      Lainaa

    6. gdöliktlditi 17.5.2011 11:41
      Tulos: -38 (122 ääntä)
      "Mikä näitä lätkä-ANTI-faneja vaivaa? Joo, jos ei tykkää lätkästä niin sitten ei tykkää, mutta ei sitä oo väen vängällä pakko tuputtaa muille että “joo eihän toi nyt mitään suomi voitti mm-kultaa, onha muutki maat sitä voittanu!!?!? iha turhaa!!!”. Antakaa meidän nyt olla vaan ilosia." Saahan sitä iloinen olla, mut itteeni ei kiinnosta lätkä ollenkaa, eli samalla tavalla voisin sanoa, että ei teidänkää tarvii tuputtaa jokaista maalia kaikkialle. jos minua ois kiinnostanu, oisin kattonu sen enkä lukenu jostain feisbuukista montako maalia on missäkin vaiheessa.

      Lainaa

    7. Tulos: +54 (68 ääntä)
      eli tästä tehdään päätös: KUKAAN EI kirjota faseen mitään koska kaikkia ei kiinnosta joten kenenkään ei tarvitse mitään kertoa tai juhlia. Tosin tältä sivulta lähtee tarkotus mikä on harmi mutta.. HYVÄ JELLONAT! Tätä on odotettukkin :)

      Lainaa

    8. Tulos: +40 (52 ääntä)
      Hahah, kaveri luuli "pudottaneensa" kovan pommin..

      Lainaa

    9. Tulos: +33 (51 ääntä)
      "samalla tavalla voisin sanoa, että ei teidänkää tarvii tuputtaa jokaista maalia kaikkialle. jos minua ois kiinnostanu, oisin kattonu sen enkä lukenu jostain feisbuukista montako maalia on missäkin vaiheessa."
      Tässä on pointtina kyllä se, että miks ihmisiä jotka on innoissaan Suomen kullasta pitäis kiinnostaa se, kiinnostaako sua lukea feisbuukista tai lehdistä siitä? Kyse on sen pipon löysäämisestä. Suurin osa Suomen kansasta on nyt innoissaan. Ole sinä hiljaa jos ei kiinnosta ollenkaan. Ota huomioon se muutama miljoonaa ihmistä joita kiinnostaa. Ei tää ikuisesti kestä tääkään ilo, mutta nyt kun kerrankin suomalaiset bilettää yhdessä ja pitää hauskaa niin onko sillä syylläkään loppujen lopuks mitään väliä... Mut ei huolta, ei kestä tosiaan kauankaan kun saadaan taas lukea viikkotolkulla lehdistä ja feisbuukista Johanna Tukiaisesta ja Matista ja politiikasta ja luonnonkatastrofeista ja terroristien nirhaamisista. Mun puolesta tätä hommaa saa juhlia nyt niin paljon ja niin kauan kun kukakin jaksaa.

      Lainaa

    10. Tulos: +25 (29 ääntä)
      Justhan tossa toi John sanoo että on pakko pudottaa teidät Suomen kartalle, ja ite jauhaa Iso-Britanniasta...? :D

      Lainaa

    11. Tulos: -49 (75 ääntä)
      Niinno en ymmärrä miksi Ruotsia haukutaan koska he ovat kuitenkin voittaneet MM-kultaa 8 kertaa ja Suomi 2

      Lainaa

    12. Tulos: +27 (41 ääntä)
      Hei, ikävät ihmiset, jotka ette osaa iloita muiden ilosta: pysykää poissa facebookista pari päivää?!! Jos siis lätkähype niin hitosti häiritsee :D

      Lainaa

    13. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Toivottavasti kukaan ei kerro Johnille, että Iso-Britannia on toinen niistä maista, joita Suomi ei ole koskaan pystynyt voittamaan jääkiekossa :)

      Lainaa

    14. Tulos: +38 (48 ääntä)
      "Niinno en ymmärrä miksi Ruotsia haukutaan koska he ovat kuitenkin voittaneet MM-kultaa 8 kertaa ja Suomi 2"
      Ruotsin haukkumisen kysehän on siitä että ennen finaalia ruotsin lehdet ja joukkue uhosi kuinka nynnyjä leijonat on ja miten me ei voitaisi ikimaailmassa voittaa niitä. Suomalaiset ottivat asiat kuitenkin asiallisemmin. Ei uhottu tai haukuttu ruotsalaisii, vaan toivottiin parasta ja tsempattiin omaa joukkuetta. Ei oltu yhtä satavarmoja voitosta kuin ruotsalaiset. Ja kuinkas sitten kävikään. Saivat ruotsalaiset maistaa omaa katkeran karvasta kalkkiaan. Mitäs menivät hehkuttamaan.

      Lainaa

    15. gdöliktlditi 17.5.2011 17:43
      Tulos: -8 (36 ääntä)
      miks niitten joita ei kiinnosta pitäis olla hiljaa ja ei sais sanoa siitä jos ei kiinnosta, kun samalla tavalla muutkin saa koko ajan hehkuttaa. minutin välein: nyt tuli maali, nyt tuli toiselle, nyt ei tapahu mtn, mut ilmotampa siitä kuitenki koska JÄÄKIEKKO !

      Lainaa

    16. TiedänTän 17.5.2011 17:56
      Tulos: +7 (15 ääntä)
      Siis tää kommenttihan tuli venäjäpelin jälkeen minkä suomi voitti 3-0 ja tiputti venäjän. Ja kyseinen John on ilmeisesti Venäläinen, ainakin profiilikuvasta päätellen.

      Lainaa

    17. Tulos: +14 (26 ääntä)
      Anonyymi: Täysin sama fiilis oli mullaki, en oo oikein koskaan ollu minkäänlaisesta urheilusta kiinnostunu, mut nyt päätin kattoo Suomi-Ruotsi-finaalin, ja oon tosi ilonen että katoin! Tuli iha mahtava fiilis, että Suomi voitti pitkän tauon jälkeen, ja kyllä pistää ärsyttään nää voitonvähättelijät ja muut rasittavat valittajat.

      Lainaa

    18. jeaaaakkkkk 17.5.2011 19:08
      Tulos: -3 (19 ääntä)
      joopa joo... ihan huikeeta että Suomi voitti ja hienoo leijonat! Tosin se että ruotsalaisia kirotaan siitä kun ne laittoivat leijonalle tutin on kuitenkin vielä vähän eri kastissa kuin se että Suomessa poltetaan ruotsin lippuja... Ja kyllä se oikeastaan niin on mennyt että Suomessa on ruotsalaisia haukuttu aika kovalla kädellä ja sieltä on tullu vähän asiallisempaa palautetta. Ei siis sillä etteikö toki joku ruotsalaispelaaja joskus sanoisi jotain typerää

      Lainaa

    19. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Kaveri asuu briteissa ja siellä syntynytkin, mitään ei ole puhunu lätkästä vaikka hirveesti fanittelee, ehkä vaan hyvä...

      Lainaa

    20. Tulos: +2 (10 ääntä)
      Hieno murskavoitto finaalissa, ja saipahan matt sundin ja muut ruotsalaiset kerrankin nenilleen :)

      Lainaa

    21. Tulos: +1 (13 ääntä)
      Montakohan mäkihypyn maailmanmestaruutta Isolla-Britanialla on? Tai lumilautailun?

      Lainaa

    22. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Taitaa John olla nimen ja puheiden perusteella Iso-Britanniasta kotoisin

      Lainaa

    23. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Ja eikö sillon oo enemmän juhlinnan aihetta, jos voittaa harvakseltaan mestaruuksia, eikä joka toinen vuosi

      Lainaa

    24. Tulos: +3 (19 ääntä)
      John on toki oikeassa siinä, että olympiakultaa Suomi ei ole jääkiekossa voittanut, toisin kuin Yhdistynyt kuningaskunta. Toisaalta mäkihyppyä ja lumilautailua hypettäville muistutettakoon Englannin voittaneen jalkapallon, eli kuningaslajin, maailmanmestaruuden kun Suomi ole arvokisoihin ikinä edes päässyt.

      Lainaa

    25. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Älkää ihmeessä kaverit kyselkö kuka saa kirjottaa facebookkiin mitä haluaa ja kuka ei :D jos haluat ilmaista KUINKA ILOINEN OLET SUOMEN VOITOSTA niin kerro ihmeessä ja jos vihaat jääkiekkoja älä anna jipottajien haitata, niinkuin sinunkaan mielipiteet ei kiinnosta yhtäkään lätkäfania! löysätkää sitä pipoa.. ::D HYVÄ SUOMIIIIIIII!//(UISHsiu8w890w

      Lainaa

    26. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Jääkiekosta ei ole pakko pitää, eikä sitä ole pakko ymmärtää. Mutta pitää ymmärtää suht harvinaisen voiton merkitys Suomen kansalle eikä mollata juhlijoita....

      Lainaa

    27. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Jos saa kertoa kuinka iloinen on Suomen voitosta niin kyllä mun mielestä pitäisi saada kertoa myös se, ettei pidä voittoa kovin merkityksellisenä asiana.

      Lainaa

    28. Tulos: -3 (13 ääntä)
      Syy ettei suomi ole voittanut jalkapallossa mitään on se. Koska täällä parhaat näyttelijät palkataan elokuviin tai telkkariin. Nyky jalkapallo on kaukana oikeasta urheilusta. Kyllähän jääkiekossakin näitä filmauksia yritetään, mutta se yleensä johtaa filmaajan rankaisemiseen tavalla tai toisella. Jalkapallossa taasen syytön laitetaan suihkuun. On se niin hiano peli että.

      Lainaa

    29. Tulos: +6 (12 ääntä)
      Juu, Salmela ja kumppanit edusti oikein hienosti Suomea voitonjuhlissa... ":peukku:" Jotain rajaa sille juhlinnallekin. Kyllähän itseäkin se ärsyttää, kun suurin osa facebook-kavereista päivittää jokaisen maalin jälkeen tilanteen tyyliin: "Granlund <3" "Ihanaa!!!" "HYVÄ SUOMI!!!1!" "Hieno MAALI!" Miten niillä ihmisillä on edes aikaa hengailla Facebookissa kesken matsin? :D Todellisia lätkäfaneja. Ja ei, en aio poistaa kavereita listoiltani tapahtuman takia, joka saa suomalaiset sekoamaan kerran vuodessa.

      Lainaa

    30. Tulos: 0 (10 ääntä)
      Onneksi kisat on nyt ohi.

      Lainaa

    31. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Uuno taisi nähdä tässä kuussa ensimmäisen jalkapallomatsinsa, kun Barcelona ja Real Madrid iskivät yhteen. Se ottelupari oli aika pelleilyä, futis noin kokonaisuudessaan ei ole. Tämän on tajunnut myös suurin osa urheilua seuraavasta väestöstä maailmalla. Mene katsomaan vaikka Veikkausliigaa, tulet yllättymään positiivisesti. Futis on parasta paikan päällä ja sama pätee luultavasti myös muuhun urheiluun. Tämä ei ollut yritys aloittaa mitään vastakkainasettelua lajien välillä vaan pikemminkin suomalaisen peruspenkkiurheilijan herättelyä sieltä stereotypioiden ihanasta maailmasta.

      Lainaa

    32. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Ja korjataan nyt vielä faktat. Syy, miksi Suomi ei ole vielä voittanut jalkapallossa mitään, on yksinkertaisesti lajin suosio maailmalla. Vertailun vuoksi voisi todeta, että helppohan kiekossa on menestyä, kun laji ei herätä maailmalla kiinnostusta kuin vähän alusta. Esimerkiksi espanjalaislehti Marcasta löytyi pienenpieni juttu Suomen maailmanmestaruudesta, heti sieltä päivän vesipallotulosten alapuolelta.

      Lainaa

    33. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Kendojanarit taas vauhdissa.

      Lainaa

    34. Huhhhuubusu 18.5.2011 23:34
      Tulos: +6 (12 ääntä)
      En pidä Englannista (tai Iso-Britanniasta), mutta jääkiekon MM-kulta ei ole urheilussa järin suuri saavutus.

      Lainaa

    35. Eijumalauta.... 19.5.2011 1:30
      Tulos: -3 (11 ääntä)
      Maailmalla = Espanjassa? Mutta olet oikeassa, USA:ssa, Kanadassa, Venäjällä ja Keski-Euroopassahan esimerkiksi ei olla missään määrin kiinnostuneita jääkiekosta, päin vastoin.

      Lainaa

    36. Tulos: +6 (12 ääntä)
      Eijumalauta, mainitsemistasi maista tai alueista jääkiekko on jalkapalloa suositumpaa vain Pohjois-Amerikassa. Keskieurooppalaiset ja venäläiset seuraavat enemmän jalkapalloa.

      Lainaa

    37. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Lisättäköön, että eurooppalaisista maista jääkendo on kuningaslajia suositumpaa vain Suomessa ja Latviassa.

      Lainaa

    38. Tulos: -3 (7 ääntä)
      Miksi jääkiekkofanit sitten eivät voi pysyä poissa facebookista sitä paria hehkutuspäivää ja antaa "anti-fanien" olla rauhassa siellä? Kun joku laukaisi että anti-fanit voivat pysyä feisbuukista poissa. Mun kannalta on ihan sama jos hehkuttaa lopputulosta tjtn vaikka niitäkin postauksia on miljoona, mutta kun joka ikisestä maalista piti tehdä oma postauksensa, ja niitä oli yllättävän monta sitten etusivulla. Ja sama rumba seuraavasta maalista.

      Lainaa

    39. Tulos: +1 (7 ääntä)
      Tiesittekö että siellä facebookissa on semmonenki valinta että saatte tiettyjen henkilöiden tilapäivityksen pois näkymästä. Ja tämä on tarkotettu kaikille niin faneille kuin anti-faneillekkin. Itse hehkutin aina kun suomi voitti ja oli paljon jotka tykkäsi. Toisaalta oli myös näitä vähättelijöitä ja ihmisiä jotka meinasi menettää järkensä jääkiekkofanien takia. Itse jätin ne täysin omaan arvoonsa vaikka osa niistä ärsytti minuakin. mutta minulla oli kuitenkin yksi nappi puolellani "piilota julkaisu käyttäjältä ****" Se helpottaa, kokeilkaa tekin ihmeessä.

      Lainaa

    40. Tulos: -7 (7 ääntä)
      Kaitse noit hikisia futareit vituttaa ku eivät koskaan mitään hienoa voita, kun toisaalla taas mestareiden ja todellisten urheilijoiden lajissa jääkiekossa syntyy tulosta vuodesta toiseen. (ei ehkä sitä kirkkainta mitallia mutta mitalleja silti, toisinkun hikipallossa)

      Lainaa

    41. Tulos: +3 (9 ääntä)
      sa: just siksi ettei tarvitse aina lietsoa negatiivisia ajatuksia, kun kerrankin on aihetta iloon ja juhlaan. JOO on turhaa, että jokasesta maalista ilmotetaan tuhat kertaa, mutta se yhdistää monia ihmisiä, mun mielestä ainakin on kivaa iloita yhdessä : ) itse mielummin kuitenkin luen facebookistani "JEE MAALI IHANAA!"-kommentteja kuin "Vittu ootte pellei ja jääkiekko on iha turhaa"-kommentteja.

      Lainaa

    42. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Nimim. sam: totta, Suomi voittaa jääkiekossa, koska siellä ovat ne oikeat urheilijat. Eikä esim. sen takia että jääkiekko on marginaalilaji joka ei oikeastaan kiinnosta paljon ketään.

      Lainaa

    43. Tulos: +5 (7 ääntä)
      John kuulostaa ihan suomalaiselta :D Jalat maahan, ettei ylpistytä turhaan

      Lainaa

    44. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Ai vitsi tänne kommentteihinkin on eksyny näitä normisuomalaisia joilla on aina lasi puolityhjänä (tosin siitä mangutaan sellasella asenteella että luulis että on ihan tyhjänä). Positiivisuus kunniaan! Omalla pällikirjasivullaan saa olla niin negatiivinen kun itseään lystättää eikä kaikkia tartte juhlimisen kiinnostaa, mutta tartteeko tulla pissimään toisten booliin, niinkun tämä John näyttää tässä tekevän? Siis että jos meikä iloitsee jostain omalla sivullani niin siihen ei tartte tulla toitottamaan kuinka oikeestaan mun pitäis olla hirveen häpeissäni/surullinen/apaattinen/negatiivinen. Vastapalveluksena me positiiviset sitten voitais luvata ettei tulla pilaamaan kenenkään päivää iloisilla ajatuksilla!

      Lainaa

    45. Yli öpistö hörhö 14.9.2011 23:33
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Vähän sama mitä eräskin kanadalainen kaverini sanoi kun hehkutin mm-kultaa: "meillä kanadassa ei oteta jääkiekkoa niin vakavasti, voitetaan tai ei".. Ja mitä kävikään kun kanadalainen joukkue ei voittanut nhl-kisoja? Helvetilliset mellakat kaduilla, autoja poltettiin ja kauppoja ryöstettiin.. :D Happamia sanoi kettu...

      Lainaa

    46. Tulos: +3 (5 ääntä)
      gdöliktlditi: Saahan sitä iloinen olla, mut itteeni ei kiinnosta lätkä ollenkaa, eli samalla tavalla voisin sanoa, että ei teidänkää tarvii tuputtaa jokaista maalia kaikkialle. jos minua ois kiinnostanu, oisin kattonu sen enkä lukenu jostain feisbuukista montako maalia on missäkin vaiheessa.
      Sitten ei varmaan kannata käydä feispuukissa jos on liian kova pala se että kerran vuodessa mahdollisesti hehkutetaan. Ja ei hätää, tuskin Suomi voittaa monena vuotena putkeen. Odotetaan seuraavaa riehaa taas noin 10 vuotta. Eniten vituttaa just tollaset kitisijät.

      Lainaa

    47. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Nyt o 2019 ja suomi voitti eile lätkä mm kultaa

      Lainaa

    48. 2023 soittaa 22.2.2023 8:48
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Ja nyt on vuosi 2023 ja Suomi voitti viime vuonna myös sen olympiakullan. Niin ja neljännen maailmanmestaruuden.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: suomi, Britannia, mm-kisat, jääkiekko, maailmanmestari, mm-kulta