Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kysy Gigantista

"Android-puhelin vai iPhone?"
Gigantti

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 34 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Miss Nobody 24.5.2011 7:26
      Tulos: +460 (486 ääntä)
      Mitenhän tollanen valopää on sit päässyt Giganttiin töihin? Oon ymmärtänyt, et pitäs olla tekniikka hallussa ja ainakin perustiedot, että osaa asiakkaalle selittää eron esim. iPhonen ja iPadin välillä. Mitähän Janika olisi noiden eroksi sanonut? "En mä tiedä, oon vaan töissä täällä."

      Lainaa

    2. Tulos: +242 (256 ääntä)
      Eihän Janika välttämättä työskentele kännykkäosastolla ollenkaan, ainakin yksi mun tuttu, joka on Gigantissa töissä, myy ymmärtääkseni pelkästään kodinkoneita. Mutta joo, ei kai se ole noloa, ettei tiedä, vaan se, että tulee pätemään asioilla joista ei tiedä. :)

      Lainaa

    3. Tulos: +51 (135 ääntä)
      Miss Nobody ei ilmeisesti ole eläessään tehnyt myyjän työtä. Kun puhutaan vähänkin isommista kaupoista, niin luuletko tosiaan, että jokainen myyjä tietää jokaisesta tuotteesta aivan kaiken? Voisi olla tuolla vaatimuksella aika vaikeaa saada henkilöstöä. Senpä takia kauppa tekee yleensä jaon eri osastoista, joissa jokaisessa on omat myyjänsä (ja jotka tuntevat parhaiten oman osastonsa tuotteet). Jos tuokin on esimerkiksi kodinkone-elektroniikan puolella, niin tuskinpa hänen tarvitsee viihde-elektroniikkaa sen kummemin tuntea.

      Lainaa

    4. Tulos: -38 (142 ääntä)
      No ihan sama vaikka olisi Gigantin siivooja tai varastomies, jos yleensäkään on noin lähellä tietoteknisiä laitteita ja tuossa työympäristössä, moinen tietämättömyys on järkyttävän noloa.

      Lainaa

    5. Tulos: -29 (61 ääntä)
      kyllähän toi android järjestelmä on saatu ahdettua myös iphoneen

      Lainaa

    6. Tulos: -26 (90 ääntä)
      En ymmärrä mitä hauskaa tai noloa tässä on. En minäkään ymmärrä viihde-elektroniikasta tuon taivaallista. En ole kiinnostunut FUL HD tv:stä sen kummemmin kuin ipadistakaan. Saatikaan että tietäisin niiden toimintamalleja tai rakenteita tai käyttöjärjestelmiä, mitä nyt lehdistä lukenut. Eikä se mielestäni tee kenestäkään tyhmää sen enempää kuin se, että ei osaa ulkoa alkuaineita ja niiden merkkejä kemiassa. Itse olen vain niin varovainen, etten ehkä kehtaisi kaikkien nähden "itsestäänselviä" asioita ihmetellä, vaan saattaisin kysyä poikaystiltä ihan kahden kesken, että "mikä androidi häh".. :)

      Lainaa

    7. Tulos: -32 (52 ääntä)
      Väärin piste punaisella tekstillä. Feissarimokat on ku jotku Amishit ois saanu internetin vihdoinki käyttöönsä.

      Lainaa

    8. Tulos: +28 (54 ääntä)
      "No ihan sama vaikka olisi Gigantin siivooja tai varastomies, jos yleensäkään on noin lähellä tietoteknisiä laitteita ja tuossa työympäristössä, moinen tietämättömyys on järkyttävän noloa."
      No nytkö sitten Gigantin siivoojallakin pitäisi olla sadan prosentin tuntemus liikkeen jokaikisestä laitteesta? :D :D Eli tällä periaatteella olisi myös noloa, jos asiakas kyselisi tällaisista asioista elektroniikkaliikkeessä. Ja ei kyllä ole noloa, jos ei tunne kaikkia laitteita. Ihan yhtä hyvin tietämättömyys mistä tahansa asiasta pitäisi silloin olla noloa, vaan ei ole. Kysymällä oppii, ei siitä pitäisi tehdä mitään isoa itsensä häväistyskynnystä.

      Lainaa

    9. Tulos: +34 (38 ääntä)
      no ehkä tossa ei niinkään oo vika se, että tyyppi ei tiedä vaan se, että se itse kommentoi, että "oon sentään gigantissa töissä eli pitäisi kai mun jotain tietääkin". Miks menee pätee sillä, et on gignatissa töissä jos ei sit kerta tiedä? Ehkä sen duunipaikan vois sit mainita, jos tietäiskin. Jotenkin tosta kommentista jotenkin olettaisi, että ko. henkilö työskelee sellaisella osastolla, josta noita härveleitä ostetaan.

      Lainaa

    10. itsestäänselvyys 24.5.2011 13:58
      Tulos: +12 (28 ääntä)
      Mulla ei ainakaan ole mitään havaintoa niiden erolla.. Tai mikä toi android.. Ehkä tarinan opetus tässäki oli, että joset tiedä, älä mene pätemään.

      Lainaa

    11. itsestäänselvyys 24.5.2011 13:59
      Tulos: -6 (18 ääntä)
      siis "mitä toi android on". Vähän jäi lause kesken..

      Lainaa

    12. Tulos: -17 (27 ääntä)
      android järjestelmä on vissiin siis Linuxissa ja google puhelimis.

      Lainaa

    13. Tulos: -16 (24 ääntä)
      thats why i buy my iphone from elisa.

      Lainaa

    14. Tulos: +10 (22 ääntä)
      Eipä mun mielestä tossa mitenkään pädetty sillä, että on Gigantissa töissä, vaan Janika pikemminkin naurahti itselleen kun tajusi olevansa väärässä "hehheh, munhan pitäis vissiin tietää, kun kerran oon semmoses paikas töissä missä noita myydään, mut enpäs tiedä xDxD", eiks jeh? Parempi noin, kun että rupeaisi inttämään.

      Lainaa

    15. Tulos: -37 (85 ääntä)
      Se tunne ku nainen pätee tietoteknisissä asioissa...

      Lainaa

    16. Faktan laita 24.5.2011 23:05
      Tulos: -26 (40 ääntä)
      Android on Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä, jota jokaisen itseään kunnioittavan suomalaisen tulisi välttää nyt kun Nokia on Microsoftin kanssa kimpassa. Suosikaa lähes kotimaista Windowsia!

      Lainaa

    17. Tulos: +24 (32 ääntä)
      Virhehän tässä on se, että ipho on puhelinmalli ja android taas on käyttöjärjestelmä. Siinä ero. Android on siis googlen tekemä käyttöjärjestelmä älypuhelimille ja tablet-tietokoneille. Se perustuu avoimeen lähdekoodiin ja on hyvin muokattavissa. Iphoneissa taas on applen ios-käyttöjärjestelmä joka on applen tapaan hyvinkin rajoitettu ja siksi epäkäytännöllisempi. "android on" oli hieman hakusella. Linux on myös käyttöjärjestelmä joten ei "androidia ole linuxissa", vaan android pohjautuu linuxiin. Android ei siis ole yksittäinen puhelinmalli, vaan useat eri puhelinvalmistajat tekevät lukuisia eri android-puhelinmalleja (erilaisia malleja on kepeästi kolminumeroinen luku). Niinan kysymyksissä ei siis ollut mitään vikaa ja siksi otsikko on kyl kämänen. Janikan jos jonkun pitäis miettiä mitä huutelee kun ei selkeästi mitään asiasta tiedä.

      Lainaa

    18. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Faktan laita: vähän nyt ontuu, minkämaalainen kehitti linuxin? Siksi mieluummin Android kuin elopin microsoft

      Lainaa

    19. Tulos: +14 (14 ääntä)
      mii: good point! Vaikken minäkään paljoa mistään tiedä, niin sen verran tiedän että Linux on suomalaisen kehittelemä käyttöjärjestelmä.

      Lainaa

    20. Tulos: -2 (18 ääntä)
      perus gigantissa työskentelijä. vittuakaan ne ei mistään tiedä, kunhan osaa selittää vaan paljon puuta heinää niin pääsee töihin

      Lainaa

    21. Faktan laita 26.5.2011 0:46
      Tulos: -22 (22 ääntä)
      mii: Windows tuo vuosittain kymmeniä tuhansia uusia työpaikkoja Suomeen ja Windows 7 ja Office 2010 julkaisun avulla IT-sektori yksinomaan pelastui taantumasta. Linuxin kehitti alunperin suomenruotsalainen (nykyisin USA:n kansalainen) Linus Torvalds, mutta nykyisin Linux on lähinnä hakkereiden ja peräkamarin nörttien pilakäyttöjärjestelmä jolla ei oikeasti tee mitään kun on niin vaikeakäyttöinen ja yhteensopimaton standardilaitteiden kuten mokkula kanssa. Huolestuttavampaa ovat kuitenkin lukuisat patentit, joita Linuxin lähdekoodissa rikotaan tietoisesti ja tämä on uhka nimenomaan pienille ohjelmistotaloille, jotka eivät näin kykene hyödyntämään etuoikeuttaan keksinnöstään saamiinsa tuloihin ennen kuin hakkerit julkaisevat luvattoman version ilmaiseksi. Tietotekniikan maailma ei aina ole niin mustavalkoista miltä näyttää! Lukekaa rohkeasti asioista netistä ja ajatelkaa omilla aivoillanne! Ja muistakaa äänestää ohjelmistopatenttien puolesta vaikka ette tietäisikään niistä aivan kaikkea yksityiskohtaista.

      Lainaa

    22. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Tuo oikeesti käy pikkasen v*tuttaa, Ne jotka tietävät enemmän elektroniikasta jotka yrittävät kovaa saada duunia, ei saa. Mutta taas joku joka on elektroniikka kaupassa ei tiedä tollaista perusasiaa.

      Lainaa

    23. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Komppaan edellistä. Nimim. asiantunteva gigantista töitä hakenut.

      Lainaa

    24. Tulos: -1 (9 ääntä)
      Tohon oli pistetty punasella väärin. No shit genius?

      Lainaa

    25. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Android on ihan oma käyttöjärjestelmänsä, iPod Touch ja iPhone taas omaavat iOs käyttiksen.

      Lainaa

    26. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Itse hain muutama vuosi sitten Giganttiin töihin, ja silloin vaadittiin ainakin hyvää perustietämystä etenkin viihde-elenktroniikan suhteen, sillä niistä mitä luultavimmin kysellään eniten, on melko eri asia ostaa kahvinkeitin kuin älypuhelin. Ja ei siinä auta olla duunissa pääasiassa esimerkiksi kodinkoneiden kanssa, koska ei ne asiakkaat pysy kiltisti siellä viihde-elektroniikan puolella kyselemässä niitä sinne kuuluvia kysymyksiä. Kyllä käyttöliittymä tuo on minusta sen verran perusjuttu, menee jo melkeinpä yleissivistykseen, että kyllä Gigantissa työskentelevän luulisi sen tietävän, ellei ole siivooja tms, jolloin olisi kannattanut jättää pätemiset muille.

      Lainaa

    27. Tulos: +6 (8 ääntä)
      J, kyllä nyt kuitenkin pitäis perustietämys olla jo ihan yleissivistyksen kannalta. Eihän kännykkäosastonkaan myyjät mene kodinkoneosastolle kutsumaan hellaa pesukoneeksi.

      Lainaa

    28. Tulos: -1 (1 ääni)
      tömpsa, good point :D:D

      Lainaa

    29. Pätevämpi 16.6.2011 22:43
      Tulos: -7 (13 ääntä)
      Zukkeli väärässä olet. Käyttöjärjestelmän virallinen nimi on Apple iOS, ei suinkaan iOs.

      Lainaa

    30. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Feissarimokien kommentit - se nyt vaan on tyhmää päteä liikaa...

      Lainaa

    31. Tulos: -2 (2 ääntä)
      mä en ookaan ihan heti menossa Giganttiin, jos siellä saa tollasta "tietoa"... :O

      Lainaa

    32. Tulos: +1 (9 ääntä)
      Tämän takia fb käyttö tulisi kieltää keittiössä.

      Lainaa

    33. Tulos: -3 (3 ääntä)
      Faktan laita: Android on Linux-pohjainen käyttöjärjestelmä, jota jokaisen itseään kunnioittavan suomalaisen tulisi välttää nyt kun Nokia on Microsoftin kanssa kimpassa. Suosikaa lähes kotimaista Windowsia!
      Ongelma on vaan siinä, että Linuxin on kehittänyt jenkeissä asuva suomenruotsalainen, joten linux on lähempänä suomalaisuutta ku wintoosa... tosin itse molempia kokeilleena täytyy kyllä sanoa, että Wp on paljon parempi... varsinki Lumiassa

      Lainaa

    34. Tulos: +1 (1 ääni)
      Zukkeli: Android on ihan oma käyttöjärjestelmänsä, iPod Touch ja iPhone taas omaavat iOs käyttiksen.
      Ja iOS perustuu Darwin BSD käyttikseen...

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: iPhone, Apple, Android, Google, ios, gigantti, puhelin, kännykkä