Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kaikkien kaveri

"Kuka olet?"
kaikkien kaveri Lähettänyt: Kutikuti

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 28 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Jukka Palmu 14.4.2011 7:28
      Tulos: +739 (769 ääntä)
      Ei Vähän kaikkia", vaan ainoastaan naisia... ;)

      Lainaa

    2. Tulos: -307 (553 ääntä)
      Naiset on vaan (tyhmyyttään?) ainoita jotka hyväksyvät tuntemattoman kaveripyynnöt. Itselläni ei tulisi mieleenkän.

      Lainaa

    3. Tulos: +300 (338 ääntä)
      kyryb: käsittääkseni facebookissa on mahdollista kirjoittaa toisen seinälle, vaikkei olisikaan hyväksynyt kaveriksi, riippuen ko. henkilön yksityisyysasetuksista.

      Lainaa

    4. Tulos: +175 (193 ääntä)
      Pönkittääköhän iso fb-kaverimäärä näiden tyyppien itseluottamusta jotenkin vai mikä siinä on, että aletaan pyytää kavereiksi sellaisiakin, joita ei olla ikinä edes nähty...?

      Lainaa

    5. Tulos: +34 (100 ääntä)
      Ei mokaa tai helmeä tässä. Monetkin pyytelee ties ketä kavereiksi. Ärsyttävintä on se, kun sellainen sattuu olemaan itsellä kaverina ja hetken päästä tulee kyselyjä kavereilta, että miksiköhän tämä pyysi kaveriksi. Käyvät toisten kaverilistoja läpi ja heittävät vaan kaveripyyntöjä kun oli kivannäköinen tyyppi. Huoh.

      Lainaa

    6. Tulos: -72 (124 ääntä)
      Siis kyseessähän on tälläinen maaseudun jätkä, hieman ehkä "jälkeenjäänyt"..

      Lainaa

    7. Tulos: +141 (151 ääntä)
      Jätkällähän on haku päällä.

      Lainaa

    8. Tulos: +91 (103 ääntä)
      Onko jälkeenjäänyt nykyään joku muotisana, kun sitä käytetään joka toisessa jutussa?

      Lainaa

    9. Tulos: +91 (113 ääntä)
      mun mielestä tyhmä olettaa et ainoastaan naiset hyväksyy tuntemattomia kavereiksi. Itse en ainakaan koskaan ole näin tehnyt vaikka pyyntöjä tuntemattomilta sateleekin. tässä mokassa perjaatteessa oli huvittavaa tuo ketjureaktio minkä yhden tytön kommentti sai aikaan.

      Lainaa

    10. Jukka Palmu 14.4.2011 19:28
      Tulos: +40 (72 ääntä)
      Kattelin kerran talvella kun joku oli kävelly puhtaalla lumella niin oli yhteen jälkeenjäänyt sellanan kivi.

      Lainaa

    11. Tulos: +50 (70 ääntä)
      Kutikuti: miksi maaseudun jätkä on yhtäkuin jälkeenjäänyt? Eikö maaseudulla voi asua älykkäitä ja normaaleja ihmisiä? kyryb: itse en ole koskaan hyväksynyt kavereikseni täysin tuntemattomia, enkä edes useita sellaisia "puolituttuja", joiden kanssa olen ehkä kerran elämässäni satunnaisessa tilanteessa jutellut tai jonkun kaverin kautta "tutustunut"... Ärsyttää tuollainen yleistys. Onneksi kaikki miehet on niin viksuja ja älykkäitä AINA. Ja itse asiaan, onhan tuo huvittavaa kun lähettelee satunnaisille naisihmisille (tai tässä tapauksessa vissiin tytöille) kaveripyyntöjä, ja todennäköisesti jos tuollainen "julkisuudenhakuinen" ja "kaverihakuinen" henkilö on kyseessä niin varmaan sen seinä ja kaikki tiedot on julkisia että voi kuka tahansa kommentoida sinne. Eli epäilen että ainakaan kaikki nuo tytöt olisivat sitä kaveriksi hyväksyneet.

      Lainaa

    12. Tulos: -12 (36 ääntä)
      ei saatana, tunnen tän :D

      Lainaa

    13. Tulos: +46 (58 ääntä)
      @ kyryb: Olen nainen ja kaveripyyntöjä on tullut usein tuntemattomilta. Ainuttakaan en ole hyväksynyt. Toisaalta ystäväpiirissäni on montakin miespuolista, jotka ovat hyväksyneet tuntemattomia kavereikseen. Et varmaankaan kovin montaa naista tunne kun noin yleistät.

      Lainaa

    14. Tulos: +22 (42 ääntä)
      Haahaa, vaikuttaa siltä että jäbät ottanu kisan "kuka saa eniten naisia kaveriksi?" :DD

      Lainaa

    15. Tulos: +16 (48 ääntä)
      Kutikuti: miksi maaseudun jätkä on yhtäkuin jälkeenjäänyt? Eikö maaseudulla voi asua älykkäitä ja normaaleja ihmisiä?
      Jätkä asuu maalla ja on jälkeenjäänyt. Ja tunnen tämän kyseisin tyypin, en kai mä ny tuntemattomia ala analysoimaan. Hohhoijaa taas!!

      Lainaa

    16. Rosenttiina 15.4.2011 15:11
      Tulos: -10 (22 ääntä)
      Voin myöntää että pari vähän tuntemattomampaa pyyntöä olen hyväksynytm fb:ssä mutten ole pyytäny kaverikseni edes niitä tosikavereita, ei mun face kuulu niille. Pyytäkööt itte.

      Lainaa

    17. Tulos: +20 (28 ääntä)
      Facebook kaverit ovat jänniä. Mm. South Parkissakin oli tästä jakso (You Have 0 Friends). Minä olen mies ja olen hyväksynyt tuntemattomia. Tietysti kysyn heiltä myös, että miksi kummassa ovat minut lisänneet.

      Lainaa

    18. Tulos: +22 (32 ääntä)
      pikku aa: "Kutikuti: miksi maaseudun jätkä on yhtäkuin jälkeenjäänyt? Eikö maaseudulla voi asua älykkäitä ja normaaleja ihmisiä?" Öö, missä kohdassa Kutikutin kommenttia sanottiin, että maaseudun jätkät ovat yhtäkuin jälkeenjääneitä? Minäkin olen esim. sekä espoolainen että vaaleatukkainen, mutta en minä tarkoita sitä, että kaikki espoolaiset ovat vaaleatukkaisia... o_O

      Lainaa

    19. Tulos: +16 (24 ääntä)
      No perkele tollaset on niin idiootteja. Munki pikkubroidin luokkakaveri on kahesti lähettäny kaveripyynnön. Mä en oo koskaa ees nähny koko tyyppii ja se on kuulemma monille mun kavereillekki lähettäny pyyntöi

      Lainaa

    20. Tulos: +2 (12 ääntä)
      Aivan mahtava! xD hihihi Näyttää siltä, että kaveri on vain ryhtynyt tuumasta toimeen. Totta kai voihan sitä ensin henkilökohtaisen viestin lähettää ja tutustua sitä kautta ennemmin, mutta ei kai kukaan kiellä ketään kutsumasta ketään toinen toistensa kavereiksi suoraan. Voihan siihenkin lisätä tervehdystekstin "to break the ice" mikäli jotkut sitä lukee. Tuleehan sitä joidenkin ihmisten mentyä kihloihin yhden illan jälkeen joten miksei näin voisi tehdä?. Pienempi paha tämä "kaveripyyntö" on kuitenkin, kuin kihlaus vai mitä? (-_^=) Mie en tunne (yllätys) häntä, mutta ootteko miettinyt, että moniko alle 20 vuotias tekee ihan sponttaanisesti ylipäänsä missä vain kaikkea tuosta vain? He vain ajattelevat niin yksinkertaisesti ja imevät mallia tuohon ikävuoteen asti muilta. Esimerkiksi tämä jj kaveri kutsuu idiooteiksi sellaisia ihmisiä, joiden kanssakäymistaidot eivät vielä ole hioutuneet (tai hioutuvat hitaammin), mutta hän itse voisi näyttää esimerkkiä siinä sen sijaan, että tyytyy vain valittamaan kaveripyynnöistä joltain henkilöltä joka sattuu olemaan hänen pikkuveljen kaveri. Todennäköisesti tämä jj itse on myös ottanut mallia tai tehnyt jotain toisin, että hänelle on kehittynyt hieman offensiivinen reagointikyky vastaavia tilanteita varten. Hmm... eli suoraan sanoen kannattaako pistää vahinko kiertämään vai pitäisikö sittenkin näyttää mukavaa esimerkkiä? <(-_^) hihihi

      Lainaa

    21. Tulos: +11 (19 ääntä)
      Jos kaveri on vaikka juuri vapautunut vankilasta ja haluaan vaihtelua seksielämäänsä :)

      Lainaa

    22. Tulos: +2 (10 ääntä)
      Ite hyväksyn kaikkien kaveripyynnöt..tai siis en facebookissa, mutta mesessä kylläkin.Onhan kiva saada tuntemattomia kavereiks. Ja voihan aina estää sen kaverin ja poistaa, ettei voi enään puhua sulle

      Lainaa

    23. Tulos: +9 (11 ääntä)
      tuän kaverin, vähä semmone reppana :P

      Lainaa

    24. EpäkohteliasÄrsyttäjä 30.11.2011 19:41
      Tulos: +5 (9 ääntä)
      Kalle näyttäälis olevan ihan kaikkien kaveri, mikäpä siinä? Jos järkevä ja asiallinen tyyppi on, niin samapa tuo.

      Lainaa

    25. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Pönkittääköhän iso fb-kaverimäärä näiden tyyppien itseluottamusta jotenkin vai mikä siinä on, että aletaan pyytää kavereiksi sellaisiakin, joita ei olla ikinä edes nähty…?
      Selvästi. Ilmeisesti ajatellaan, että jos on paljon kavereita FB'ssä, on suosittu. Minäkin kuulen paljon sitä "Montax kamuu sul on faces? Mul on 467, D44." Ja arvatkaapa, onko ärsyttävää >:p

      Lainaa

    26. Tulos: +4 (6 ääntä)
      -: Onko jälkeenjäänyt nykyään joku muotisana, kun sitä käytetään joka toisessa jutussa?
      Ei. Täällä niitä on vain keskimääräistä enemmän.

      Lainaa

    27. jfasdifsipafsjfaspasi 27.6.2013 3:16
      Tulos: +8 (14 ääntä)
      Mr Ällön oikea nimi on siispä Kalle

      Lainaa

    28. Tulos: 0 (2 ääntä)
      2009

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kaveri, kaveripyyntö, tuntematon