Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Irtosuhde

"Vapaapäivä... tai siis ei jaksanu lähtee"
Taustatietoja: Tomi ja Minna tapasivat toisensa treffipalstalla ja Minna kävi Tomin luona kylässä. irtosuhde Tomi ja Minna eivät ole enää kavereita Facebookissa.

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 65 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +774 (798 ääntä)
      Enää jäi epäselväksi miksi he alunperin edes viettivät yötä yhdessä.

      Lainaa

    2. Tulos: +134 (146 ääntä)
      No huh huh! =D

      Lainaa

    3. Tulos: -268 (550 ääntä)
      näitä sattuu aina silloin tällöin ku muijii rupee kaduttaa :D

      Lainaa

    4. Tulos: +213 (217 ääntä)
      Ainakaan tämän tarinan kategoriaa ei ole vaikea päättää. Se mainitaan viimeisessä kommentissa kuin valmiiksi feissarimokia varten. :D

      Lainaa

    5. Tulos: +80 (84 ääntä)
      voi luoja

      Lainaa

    6. Tulos: +38 (64 ääntä)
      saahan sitä likapyykkinsä noinkin pestä :))

      Lainaa

    7. Jukka Palmu 12.4.2011 17:27
      Tulos: +152 (182 ääntä)
      Ootteko muuten huomannu, että jokaisella kommentoijalla on oma logo ja se pysyy vaikka vaihtais nimeään tohon missä sitä kysytään. Asiaan: Ei pojalle tullu mieleen puida asia loppuun niin ettei kaikki ole julkista?? Menetti naisen lisäksi kasvonsa aika nätisti.

      Lainaa

    8. Tulos: +127 (135 ääntä)
      tää nykypäivän meininki on ihan ihmeellistä. Enää ei parisuhderiitoja tai muitakaan selvitetä face to face, vaan ollaan siirrytty facebookkiin. IHan tosi idioottimaista. Olen itsekin saanut tällaisia "selvitetään asiat täällä"-viestejä FB:ssä, mutta onneksi pikaviesteinä. Eikö näitä ihmisiä itseään hävetä, että tuollainen keskustelu on julkinen?

      Lainaa

    9. Tulos: -163 (473 ääntä)
      Minnahan tuossa kasvonsa menetti! Ziisus, mikä narttu. Ensin jää yökylään ensitreffeillä, sitten nauttii irtoseksistä, mutta alkaa myöhemmin katua asiaa ja kääntää kaikkea poikaparan syyksi eikä lainkaan ota vastuuta omasta käytöksestään. "Sä raiskasit mut henkisesti!" = "Vaikka paljastuin lutkaksi jäämällä eka treffeillä yöksi, yritin silti esittää siveää, mutta teeskentelyni valui hukkaan, kun en osannutkaan pitää polviani yhdessä. Koska itse olen täysi feikki, aion syyttää ja syyllistää sinua, koska rikoit illuusion, jonka halusin rakentaa itsestäni, senkin sika! "

      Lainaa

    10. Tulos: +42 (50 ääntä)
      "Jukka Palmu": Huomattu on, menee varmaan e-mailin mukaan, kun eri koneillakin lähetetyt viestit näkyvät saman kuvan kanssa. Ja asiasta sen verran, että "Liian julkinen"- kansioon taitaa kuulua :D

      Lainaa

    11. Tulos: +199 (239 ääntä)
      no ei se anna siltikää oikeutta mihinkää vaik nukkuis toisen vieres

      Lainaa

    12. Tulos: +21 (41 ääntä)
      Ei helvetti, tän siitä saa kun päästää pieniaivoiset tyypit FB:iin. :D

      Lainaa

    13. Tulos: +94 (128 ääntä)
      En nyt oikein ymmärrä. Siis miksi nuo viettivät yön yhdessä jos toista ei kiinnostanut ja toisekseen miksi he ovat FB kavereita? Onko se jotenkin tapana lisätä yhden yön panoja Fb kavereiksi ja sitten kirjoitella noinkin avaria kirjoituksia FB seinälle? Multa loppuu jotenkin ymmärrys tähän koko touhuun.. sanatkin loppuu kesken.. uskomattoman lapsellista ja huonoa käytöstä, molemmilta.

      Lainaa

    14. Tulos: +3 (115 ääntä)
      Jos ovat treffisivuilla tavanneet, niin uskoisin että tutustumiseen kuului facekaveriksi alkaminen, se on kuitenkin suht turvallinen keino ja parempi (imo) kuin sähköposteilu. Käytöksestä en osaa oikein sanoa mitään. Naisen on aina helppo jälkeenpäin sanoa, että "en halunnutkaan" ja heti kun mainitaan "raiskaus" ni meno alkaa mennä just tähän tämän tapauksen suuntaan. Vakavuustaso on about samaa luokkaa kuin ala-asteella, kun et enää olekaan kaverisi "bestis" vaan se valitsi jonkun toisen. Aikuistua ei tarvitse (:D) mutta kyllä hieman kypsyyttä tarttis nää ihmiset. Ja jos kyseessä oli joku hiton sormetus ni mitä sitte - facesta kaveri poistoon ja get over it.

      Lainaa

    15. Tulos: -73 (163 ääntä)
      Sympatiat kallistui Tomille. Minna jaksoi jankata irtosuhteista vaikka ainakin omaan silmään näytti siltä että Tomi selvin sanoin ilmaisi ettei ole sellaista etsimässä. Kaikenlaisia.

      Lainaa

    16. Jukka Palmu 14.4.2011 7:23
      Tulos: +93 (99 ääntä)
      Mutta tuo "Ahkerointi ei nostata pankkitilin saldoa"- kohta mua ihmetyttää kanssa. Kyllä mulla pankkitili tykkää kun käyn töissä.

      Lainaa

    17. Tulos: +127 (143 ääntä)
      Jos toi Minna on kieltäny Tomia koskemasta ja on heränny siihen että toinen sormittaa, niin wut? Useampi ois varmaan vetäny hirveen ragen ja alkanu riehumaan ja tavarat ois lentäny. Tää vaan laittelee hymiöitä facessa :D

      Lainaa

    18. AHAHHAHAHAH 14.4.2011 16:21
      Tulos: +48 (60 ääntä)
      Kukahan tässä puhuu totta ?:o

      Lainaa

    19. Tulos: +169 (251 ääntä)
      Siis toi jätkä ei edes kiellä, että hän on luvatta käynyt käsiksi tajuttomana olevaan henkilöön? Ja kun nainen tuo ilmi sen, (mitä jätkä ei tunnu edes häpeävän) on kyseessä TMI???? Onko raiskaus yksityisasia? Olisiko murha yksityisasia, entä kouluammunta? Ja hymiöiden käytöstä: Ottaen huomioon, että elämme kulttuurissa, missä ainoa hyväksyttävä raiskauksen muoto on se, että vierasmusta mies hyppää puskasta ja tappaa ja raiskaa, ei ole mielestöni lainkaan kummallista, että nainen ei tiedä miten käsitellä sitä, että on tullut seksuaalisesti hyväksikäytetyksi. ps. nukkuminen =! seksin harrastaminen. Se että nukkuu vieressä ei tarkoita mitään muuta kuin että nukkuu vieressä. Tää on just sitä samaa paskaa, että jos nainen kulkee kadulla, niin hän muka suostuu seksiin. Jos nainen suostuu seksiin, niin hän sanoo sen! http://shakespearessister.blogspot.com/2009/01/rape-culture-were-soaking-in-it.html http://shakespearessister.blogspot.com/2009/10/rape-culture-101.html http://shakespearessister.blogspot.com/2009/03/natural-allies.html

      Lainaa

    20. Tulos: +11 (55 ääntä)
      Anita: Mutta emme voi kuitenkaan tietää loppujen lopuksi että mikä on totta ja mikä ei... :)

      Lainaa

    21. Tulos: +91 (111 ääntä)
      "Vuonna 2005 toteutetun rikosuhrikyselytutkimuksen mukaan 46 000 suomalaisnaista oli joutunut edeltävän vuoden aikana raiskauksen tai sen yrityksen kohteeksi, kun mukaan luetaan tilanteet, joissa uhri oli nukkunut tai ollut muutoin puolustuskyvytön" http://fi.wikipedia.org/wiki/Raiskaus

      Lainaa

    22. Tulos: +79 (87 ääntä)
      Tästä tuli ihan mieleen eräs poika, joka kuvitteli, että kun tyttö sanoi unissaan "taas", saa ruveta änkemää kuivana kakkoseen toisen nukkuessa. <3

      Lainaa

    23. Tulos: -120 (166 ääntä)
      Nykynaiset on uskomattomia lutkia. Jos hakee rakkautta ja itsetunnonkohotusta yhdenyönjutuista, on lähtenyt liikkeelle vähän väärällä tavalla... itsekin tuli noita harrastettua nuorempana, mutta tiesin ihan tasan tarkkaan mitä tein enkä halunnut sitoutua. Nykyisin parisuhteessa ja yhden miehen nainen. Ei ketään saa hyväksikäyttää, mutta ei kannata myöskään huudella missään jälkeenpäin. Jos mun ex-panoilta kysytään, ne jutut on kyllä tapahtunu mutta niistä ei puhuta. Herrasmies ei huutele omasta parisuhteestaan tai seksikokemuksista ja odottaa, kunnes nainen on valmis seksiin. PAINOSTAMATTA.

      Lainaa

    24. Tulos: +125 (145 ääntä)
      Todellakin, "ei tarkoittaa ei" jne. Jos Minna kielsi koskemasta, niin kyllä se ihan raiskaus oli, eikä pelkästään "henkinen". Mutta valitettavasti on myös niitä naisia, jotka kostoksi väittävät miehen käyneen käsiksi, vaikka mies ei olisi mitään tehnyt. Ja nämä valopäät sitten tekevät oikeiden raiskausten ilmoittamisen paljon vaikeammaksi.

      Lainaa

    25. Tulos: +152 (178 ääntä)
      Mitä sen on merkitystä onko jäänyt viereen nukkumaan vai ei. Ehkä Minnan koti oli kaukana ja Tomi tarjosi yösijan kun bussit ei kulkenut/taksiin ei ollut varaa/whatever. Vieressä nukkuminen ei todellakaan tarkoita seksiä, saati oikeutta koskea toisen ruumiiseen ilman lupaa. Miten nainen on huora jos nukkuu miehen vieressä...mikä se mies on? Ei mikään? Kova äijä? Tää on niin tätä taas ja pahimmat huorittelijat on vielä naisia.

      Lainaa

    26. Tulos: +86 (118 ääntä)
      Eikö kukaan huomannut, että Tomi on vähän ristiriitainen? Sormettaa tyttöä ekoilla treffeillä, mutta on muka etsimässä vaimoa? Hienot keinot herralla.

      Lainaa

    27. Tulos: +156 (178 ääntä)
      Miksi Minna leimataan tässä tapauksessa lutkaksi, eikä Tomi? Miksi ylipäätään nainen on yhdenillanjutuissa se "huora" mutta mies käyttäytyy normaalisti. Ja tosiaankin nykyään melkein aina ajatellaan, että jos nukutaan samassa sängyssä se tarkoittaa että saa seksiä.

      Lainaa

    28. Tulos: +118 (126 ääntä)
      Mulla kans särähti korvaan täällä kommenteissa esiintyneet lutkaksi haukkumiset. Emme tiedä miten tämä homma on mennyt ja siksikin on outoa heti pitää Minnaa jotenkin kevytkenkäisenä. Vieressä nukkuminen ei tee kenestäkään jakorasiaa, muistakaa se! Entäpä tuo Tomin laittama 1. kommentti omaan kirjoitukseensa, hän se tavallaan toi keskustelun julkiseksi. Minä käsitin Minnan lähettäneen hänelle yksityisviestiä ja Tomin piti sitten reteenä sällinä laittaa se päivitykseensä...

      Lainaa

    29. Tulos: -26 (48 ääntä)
      Ei helvetti oikeesti mitä juttua :D Feissarimokat sivulle pitäis ite tehä joku feissarimokat sivu jotta porukka pääsis kattomaan miten kaikkitietäviä jotkut jutut on ^^ hauskaa lukea kaikkien kommentteja ja omia analyyseja tosta tapahtumasarjasta xD kyl on kuitenki pakko itekki sanoa et aika hyvä lopetus oli ^^

      Lainaa

    30. Tulos: +77 (91 ääntä)
      AHAHHA, löytyyhän täältäkin tuttuja. :D Ja herrashenkilö tässä on just sellanen kuin juttu antaa ymmärtää, valitettavasti tuli tutustuttua internetin ihmeellisessä maailmassa. Että sympatiat ihan täysin naishenkilön puolella.

      Lainaa

    31. hohoijakkaa 19.4.2011 10:39
      Tulos: +34 (62 ääntä)
      No tässähän on kaksi aikuista (vaikeeta kyllä uskoa...) jotka eivät osaa ottaa vastuuta omasta käytöksestään ja valinnoistaan. Tosi idioottimaista kyllä leimata Minna heti lutkaksi, jne. ja kuten ylhäällä olevassa kommentissa sanottiin kukaan ei tiedä paitsi Tomi ja Minna itse miten homma oikeasti meni. Tomi oli kyllä viesteissään todella ristiriitainen ja Minna olisi voinut kyllä kieltää Tomia tai sitten siirtyä muualle nukkumaan jos Tomi ei osannut pitää näppejään kurissa. Todella idioottimaista Tomilta mennä kirjoittamaan Minnan yksityinen tekstiviesti tilapäivitykseen ja selvittää asiaa julkisesti netissä. Toivottavasti molemmat ottivat opikseen ja tulevaisuudessa osaavat ottaa vastuuta.

      Lainaa

    32. Tulos: -87 (127 ääntä)
      nainen ei kieltänyt koskettamasta. sai lähes orkun tuosta. lisäksi suudeltiin siinä. nainen oli 2 yötä luonani. nainen vissiin itse laittanut tekstin tänne kun tuntuu olevan tylsä elämä. Jos mies ei halua yhden illan juttuja, vaan pysyvää ni minkä takia nainen väittää muuta..

      Lainaa

    33. Tulos: -80 (108 ääntä)
      lisäksi laitoin tilapäivitykseen viestin , mutta en nimiä enkä mitään tietoa kuka nainen kyseessä. itse minna halusi jutun julkiseksi. varmaankin haluaa mollata. etsin pitkäaikaista naista joka ei petä eikä jätä. en mitään yhden illanjuttuja !

      Lainaa

    34. Tulos: -71 (99 ääntä)
      tajuton henkilö ei todellakaan ollut kyseessä. oltiin menossa nukkumaan. nainen ite tuli viereeni. sanoin että sohvapaikka on vapaana toisessa huoneessa. en tosiaa tiiä mitä se muija on selitelly. mut ainakin hyvä että lähti menee. ei muutenkaan näyttänyt mitään sellaisia piirteitä että tyttöystävä haluisi olla. kun jotkut miehet hakevat nimenomaan tyttöystävää. .

      Lainaa

    35. Tulos: -77 (105 ääntä)
      muutenkaan kukaan muu kuin minna itse ei tiedä missä tutustuttiin.. joten ainoa henkilö joka on tekstin tänne laittanut on hän itse. ettiikö sympatiaa vai mitä? mua ei ainakaan harmita et se nainen katos. itteasias ihan hyvä kun katos, mitäs jos ois tullutkin jotain ja jos tykkään jostain erikoisemmasta tai käyttäydyn joskus spontaanisti, niin oisiko sekin tullut tänne. kunhan katoais se muija kokonaan eikä mitää huhupuheita heittäis ihmisille. yhtäkään naista en ole pettänyt ja todellakin tyttöystävää etsin. mielellään sellaista joka ei tekstejä tänne laittais :)

      Lainaa

    36. Tulos: -75 (97 ääntä)
      nainen itse on laittanut kommentin tänne koska hän on ainoa joka tietää missä tutustuttiin. sympatiaako ettii vai mitäs.. toivottavasti se nainen pysyykin poissa.

      Lainaa

    37. Tulos: -105 (147 ääntä)
      Jos menisin sänkyyn "nukkumaan" vieraan miehen kanssa, olisin valmis siihen, että siitä seuraa seksi tai edes yritys siihen suuntaan. Tomi teki sen mitä luonto vaatii (ehkä liian rumasti), mutta tytön ois pitänyt nukkua housuissa...

      Lainaa

    38. Tulos: -73 (103 ääntä)
      no miks se ämmä sit sen kanssa nukkus jos kerta ei halunnu edes mitään eikä olla sen kanssa ollenkaan aika outo tapaus :D

      Lainaa

    39. Tulos: +33 (57 ääntä)
      Tomi en ole varma oletko oikeasti tuon tilapäivityksen Tomi vai joku trolli, mutta jokatapauksessa sinun ei ehkä olisi kannattanut tulla selvittää asiaa lisää julkisesti netissä. Haloo? En ota mitään puolia tässä ja toivottavasti tämä auttaa sinua ja myös muita samankaltaisissa tilanteissa olleita.
      "nainen ei kieltänyt koskettamasta. sai lähes orkun tuosta. lisäksi suudeltiin siinä. nainen oli 2 yötä luonani. nainen vissiin itse laittanut tekstin tänne kun tuntuu olevan tylsä elämä. Jos mies ei halua yhden illan juttuja, vaan pysyvää ni minkä takia nainen väittää muuta."
      Ensinnäkin kannattaisi käyttää harkintakykyä mitä kirjoittelet nettiin kaikkien luettavaksi. Mistä tiedät että se oli Minna tai ei joku muu sinun facebook kavereista? Ainakin nyt tuli opittua mitä ei kannata mennä kirjoittelemaan facebookiin kantapään kautta, eikö niin? Toivottavasti tästäkin otat vastuuta.
      "lisäksi laitoin tilapäivitykseen viestin , mutta en nimiä enkä mitään tietoa kuka nainen kyseessä. itse minna halusi jutun julkiseksi. varmaankin haluaa mollata. etsin pitkäaikaista naista joka ei petä eikä jätä. en mitään yhden illanjuttuja !"
      Niin. Sinä laitoit tekstiviestin tilapäivitykseesi tietäen että kyseinen henkilö on sinun kaverina ja lukee sen. Haloo!!! Sinä olit se joka pistit sen julkiseksi ja vielä jatkoit sen Minnan kanssa selvittelyä! Anteeksi mutta henkilö joka tekee tuolla tavalla kyllä kerjää saamaan draamaa tms. Minäkin haluaisin mollata sitä henkilöä joka tekisi samalla tavalla minulle.
      "tajuton henkilö ei todellakaan ollut kyseessä. oltiin menossa nukkumaan. nainen ite tuli viereeni. sanoin että sohvapaikka on vapaana toisessa huoneessa. en tosiaa tiiä mitä se muija on selitelly. mut ainakin hyvä että lähti menee. ei muutenkaan näyttänyt mitään sellaisia piirteitä että tyttöystävä haluisi olla. kun jotkut miehet hakevat nimenomaan tyttöystävää. ."
      No jos oli hyvä että lähti menemään jos ei ollut sitä mitä halusit. Mutta miksi ihmeessä sitten itket asiasta noin paljon? Luulisi että olisit silloin helpottunut siitä että lähti menemään etkä tulisi tänne mussuttamaan asiasta. Kuulostaa kyllä aika paljon siltä että olet katkera etkä ole päässyt siitä yli. Nyt jatkat eteenpäin, unohdat kokonaan tämän naisen ja menet etsimään sen oikean! :) Ei koskaan kannata jäädä jumittamaan.
      "muutenkaan kukaan muu kuin minna itse ei tiedä missä tutustuttiin.. joten ainoa henkilö joka on tekstin tänne laittanut on hän itse. ettiikö sympatiaa vai mitä? mua ei ainakaan harmita et se nainen katos. itteasias ihan hyvä kun katos, mitäs jos ois tullutkin jotain ja jos tykkään jostain erikoisemmasta tai käyttäydyn joskus spontaanisti, niin oisiko sekin tullut tänne. kunhan katoais se muija kokonaan eikä mitää huhupuheita heittäis ihmisille. yhtäkään naista en ole pettänyt ja todellakin tyttöystävää etsin. mielellään sellaista joka ei tekstejä tänne laittais :)"
      Ei kyllä ole hirveesti saanut sympatioita jos lueskelee noita kommentteja. Oikeasti nyt te molemmat otatte vastuuta teidän omista valinnoista ja itsestänne. Edelleen myös kuulostaa hyvin paljon siitä että olet todella katkera siitä Minnasta etkä ole siirtynyt eteenpäin. Oikeasti kannattaa unohtaa se nainen ja lopettaa se katselu menneisyyteen. Mitä mä ymmärsin niin teidän suhde taisi olla todella lyhyt, eli ei pitäisi olla niin vaikeata päästä yli asiasta. Suosittelen myös ettet tämän jälkeen tule lueskelemaan tätä julkaisua tällä sivulla ja lopetat miettimästä sitä että onko se nainen kirjoitellut tänne. Vielä parempi... lopetat kokonaan sen naisen miettimisen! :)
      "nainen itse on laittanut kommentin tänne koska hän on ainoa joka tietää missä tutustuttiin. sympatiaako ettii vai mitäs.. toivottavasti se nainen pysyykin poissa."
      Oikeasti kuulostaa kyllä nyt siltä että olet hyvin HYVIN katkera siitä Minnasta ja siitä mistä hän syyttää sinua.

      Lainaa

    40. Tulos: -60 (106 ääntä)
      "Jos menisin sänkyyn “nukkumaan” vieraan miehen kanssa, olisin valmis siihen, että siitä seuraa seksi tai edes yritys siihen suuntaan. Tomi teki sen mitä luonto vaatii (ehkä liian rumasti), mutta tytön ois pitänyt nukkua housuissa…"
      Aivan samaa mieltä. Ensitreffeillä yöksi mukaan, viereen nukkumaan (oletettevasti) vähissä vaatteissa. Itseni kohdalle osuneet naiset ovat käyttäytyneet juuri noin silloin, kun ovat halunneet seksiä. Ne jotka eivät ole halunneet sitä kanssani, ovat joko olleet tulematta yöksi, tai nukkuneet sohvalla. Yksinkertaista.

      Lainaa

    41. Tulos: -47 (67 ääntä)
      yllättävän paljon tekstiä kyllä tullut tänne.. tuo ahkerointi ei kasvata pankkitilin saldoa johtuu siitä kun opiskelen. teen välil pitkii päivii eikä se näy missään. toivottavasti joskus pääsis töihin ja löytäis myös sopivan kumppanin.

      Lainaa

    42. Tulos: +98 (118 ääntä)
      Kyllä olen usein nukkunut tapaamieni miesten vieressä ilman seksiä ihan vain siksi että vieressä on kiva nukkua enkä itsekään ole kiinnostunut yhdenyön jutuista. Ilmeisesti tässä tapauksessa nainen ei osannut arvioida treffikumppaninsa älykkyyttä tarpeeksi, koska törmäsi selvästi mieheen joka tuohon ei kyennyt. Kumma kyllä omalle kohdalle sattuneet miehet ovat tienneet missä mennään kun olen sanonut että tahdon vain nukkua vieressä, en muuta. Myös sana ei olisi tämän Tominkin hyvä oppia. Rasittavaa olisi jos toinen jatkaisi lähentelyä vaikka nainen tekisi selväksi ettei ole seksistä kiinnostunut. Miksi ihmeessä vaivaudun kommentoimaan edes näitä juttuja.

      Lainaa

    43. Tulos: -83 (119 ääntä)
      huomaa, että naiset ovat miinuksia kommenteille heittäneet, joissa puhutaan minnaa vastaan. Minnahan tässä jokatapauksessa on se drama queen vatipaa

      Lainaa

    44. Nainen vai mies 21.4.2011 10:50
      Tulos: +84 (94 ääntä)
      No ainakin nainen sanoo heränneensä, kun kädet vaeltelivat ympäriinsä... Kuka oikeasti kirjottaa jotain facebookiin tyyliin "..ja sulla oli pillu kosteena!" ?!

      Lainaa

    45. Tulos: +101 (105 ääntä)
      Niin tosiasiahan on että jos naisen limakalvot tuolla alapääsä olisi ihan kuivat niin siinä vaiheessa on hyvä kääntyä lääkärin puoleen. Ei ole ensimmäinen mies joka kuvittelee että se että sormelle tuntuu kostealta tarkoittaa sitä että nainen on kosteana... tuo kosteana oleminen tarkoittaa omasta mielestäni sitä että sieltä valuu enemmänkin sitä tavaraa ulos :D

      Lainaa

    46. Tulos: -53 (83 ääntä)
      Ei hemmetti tätä!!! Jotkut on vaan lievästi vajaita=D=D En menis kyä miestä siitä syyttään jos se tulis liian liki varsinkaan jos olen itse antanut ymmärtää että anna palaa-tyyliin!! Olisin siirtynyt toiseen huoneeseen jos mies ei olisi uskonut tai lähtenyt menemää!! Ja tosiaan to mutch information!!=D=D

      Lainaa

    47. Tulos: +34 (62 ääntä)
      Ansku: Koska perinteisesti nainen on aina se joka "antaa" kun mies "saa" jos annetaan. Kuvittelisin että nainen on kuin kirstunvartija, joka antaa avaimen aarteeseen jos kokee että toinen on sen ansainnut. Tosin tässä tapauksessa ei ilmeisesti näin ole käynyt ja on kyseessä toinen ääripää eli väkisinmakaaminen. Kun ei saada avainta sovinnolla yritetään lukko murtaa tai saada sitä avainta väkisin tai vähintäänkin likaisilla keinoilla. Ehkä tosi huono vertauskuva ja aika eläimellinen mutta niinhän se on. Mutta myönnän että on ikävää että tälle saralle ei vieläkään ole saatu tasapuolisuutta vaan nainen on tosiaan aina se negatiivisen maineen saaja ko. tapauksissa. Itse vihaan tasapuolisesta kummankin sukupuolen ylityrkyttäjiä, tosin kokemusta on henk.kohtaisesti itsellä vain siitä kauniimmasta sukupuolesta :) Ja vielä tähän loppuun on pakko sanoa että voin kuvitella tapauksen Tomi, ehkä vähän junttura kaveri joka ei tule hienoa naisseuraa tai vaimoa löytämään noilla elkeillä :=) Ja vielä tämä puiminen FB:ssä julkisesti eijei. Ymmärtäis(?) jos ikeioää olisi rutkasti vähemmän mutta jotkut meistä ei koskaan kypsy tarpeeksi.

      Lainaa

    48. Tulos: -77 (97 ääntä)
      No voi jeesus. Jos muija on kerran tullut viereen nukkumaan, ja vielä lähennellyt, niin tuskin on mistään hyväksikäytöstä kyse. Varsinkin jos muija oli vielä ollut kosteena. Todellakin sympatiat Tomille. Jos kyseistä ämmää olisi oikeasti hyväksikäytetty, tuskin hän tuollaiseen sävyyn kirjoittelisi facebookkiin.

      Lainaa

    49. Tulos: +22 (32 ääntä)
      En sitten voi käsittää tuota huorittelu juttua.... Okei ei tarvis julkisesti tämmösiä kirjotella, mutta jos kaks ihmistä sekstailee niin eiköhän ne ole ihan normaaleja ihmisiä :) Paitsi tuo julkisesti kirjottelu ei kyllä normaalia ole :DD

      Lainaa

    50. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Näitä kommentteja on paljon mielenkiintosempi lukea ku varsinaisia mokia :D

      Lainaa

    51. Tulos: -18 (48 ääntä)
      1. en ymmärtäny että mitä toi muija tekee tonkaa samassa sängyssä jossei se tehny häneen vaikutusta 2. Tomi ei taida ymmärtää naisia, että jos toinen on saattanut nähdä märkää unta niin voi olla kosteena, ja tottakai se menee kosteeksi jos sitä sormettaa :D 3. Mutta sitten jos taas toi Minna puhuu totta, se ei mainitse tossa että se ois kieltäny sitä tekemästä niin? Joten aika kaksi puoleinen asia :D

      Lainaa

    52. raiskauksen uhri 25.7.2011 1:00
      Tulos: +72 (94 ääntä)
      Sinulle nimimerkki "joku". 1. Nainen selvästikkin ilmaisi että ei harrasta irtosuhteita vaan haluaa tutustua ko. mieheen ennen mitään vakavampaa. Joten nainen oli vierailulla tutustuakseen mieheen paremmin. Valitettavasti joutui pettymään. 2. Tämä onkin kommentti josta huomaamme sinun olevan mulkullista-sukupuolta. Tiesitkö hyvä Joku että nainen on aina kosteana, ellei hänellä ole hiivatulehdusta tai jotain muuta vakavampaa sairautta. "ja tottakai se menee kosteeksi jos sitä sormettaa", itse asiassa nainen menee kosteaksi jos tilanne kiihottaa häntä. Itse menen täysin kuivaksi väkisin sormettamisesta. Koettu on. 3. Minna sanoo jo illan alussa ettei hän halua irtosuhdetta. (Lue, hän haluaa tutustua ennen seksiä) Lisäksi Minna kertoo ettei ole antanut lupaa tehdä mitään. Jos teidän miesten on niin helvetin hankalaa lukea naisesta että haluaako hän vai ei, niin voisitteko ystävällisesti kysyä että haluatko? Pieni sana, itse asiassa vähän tuhman ja kiihottavan oloinen. Helppo kysyä, helppo ymmärtää, helppo vastata. En voi ymmärtää että miksi miehet raiskaavat naisia eikä toisin päin. Naisen on järjettömän hankala tyydyttää itseään ellei omista 15 senttisiä sormia tai laukea pelkällä klitoriksella. Miehillä on muna ja koura, helppoa kuin mikä. Itse asiassa haistakaa miehet paska. (et sinä rakas avomieheni) Suosittelen naiset kokeilemaan tyttörakkautta, miehet kun eivät ymmärrä edes toisiaan.

      Lainaa

    53. OLEN HÄN, HÄN ON MIES 22.9.2011 1:38
      Tulos: -89 (99 ääntä)
      Raiskauksen uhrin piti varmaan kirjoittaa "rakas avovaimoni", koska niin stereotyyppistä rekkalesbofeministipaskaa suolsi! :D

      Lainaa

    54. Tulos: -12 (16 ääntä)
      hah :D

      Lainaa

    55. Tulos: +21 (25 ääntä)
      Ile: Siis toi jätkä ei edes kiellä, että hän on luvatta käynyt käsiksi tajuttomana olevaan henkilöön? Ja kun nainen tuo ilmi sen, (mitä jätkä ei tunnu edes häpeävän) on kyseessä TMI???? Onko raiskaus yksityisasia?Olisiko murha yksityisasia, entä kouluammunta? Ja hymiöiden käytöstä: Ottaen huomioon, että elämme kulttuurissa, missä ainoa hyväksyttävä raiskauksen muoto on se, että vierasmusta mies hyppää puskasta ja tappaa ja raiskaa, ei ole mielestöni lainkaan kummallista, että nainen ei tiedä miten käsitellä sitä, että on tullut seksuaalisesti hyväksikäytetyksi. ps. nukkuminen =! seksin harrastaminen. Se että nukkuu vieressä ei tarkoita mitään muuta kuin että nukkuu vieressä. Tää on just sitä samaa paskaa, että jos nainen kulkee kadulla, niin hän muka suostuu seksiin. Jos nainen suostuu seksiin, niin hän sanoo sen! http://shakespearessister.blogspot.com/2009/01/rape-culture-were-soaking-in-it.html http://shakespearessister.blogspot.com/2009/10/rape-culture-101.html http://shakespearessister.blogspot.com/2009/03/natural-allies.html
      Ne jotka EIVÄT TUOSTA TYKÄNNEET taitavat olla näitä puutteessa olevia pojankolttiaisia. :'D

      Lainaa

    56. Tulos: +30 (44 ääntä)
      Anita: Minnahan tuossa kasvonsa menetti! Ziisus, mikä narttu. Ensin jää yökylään ensitreffeillä, sitten nauttii irtoseksistä, mutta alkaa myöhemmin katua asiaa ja kääntää kaikkea poikaparan syyksi eikä lainkaan ota vastuuta omasta käytöksestään. “Sä raiskasit mut henkisesti!” = “Vaikka paljastuin lutkaksi jäämällä eka treffeillä yöksi, yritin silti esittää siveää, mutta teeskentelyni valui hukkaan, kun en osannutkaan pitää polviani yhdessä. Koska itse olen täysi feikki, aion syyttää ja syyllistää sinua, koska rikoit illuusion, jonka halusin rakentaa itsestäni, senkin sika! ”
      Onko sulla sormi pehvassa vai mikä sua riipoo?

      Lainaa

    57. Tulos: -29 (39 ääntä)
      Huhis: Eikö kukaan huomannut, että Tomi on vähän ristiriitainen? Sormettaa tyttöä ekoilla treffeillä, mutta on muka etsimässä vaimoa? Hienot keinot herralla.
      Pitäähän sitä vaimokokelasta hieman kokeilla ensin...

      Lainaa

    58. Tulos: +53 (53 ääntä)
      muutenkaan kukaan muu kuin minna itse ei tiedä missä tutustuttiin.. joten ainoa henkilö joka on tekstin tänne laittanut on hän itse.
      Tomi olet väärässä, minä sen tänne laitoin (se, jonka kommentit näkyy keltaisena). Kerroit minulle tavanneesi Minnan siellä samalla sivustolla missä minutkin? Kerroit mulle ettet sillä hetkellä jutellut kenellekään muulle kuin mulle ja halusit tavatakki ja kaikkee. Sit sun status paljastikin vähän enemmän enemmän susta. Pakko se oli mun tänne jakaa. Onneksi ehdin tallentamaan koneelle ennen ku kävit poistamassa statuksen ja minnan kavereistas. Ei tarvi lisätä varmaan että poistin sut mun kavereista aika nopsaan myös?

      Lainaa

    59. Tulos: +26 (40 ääntä)
      raiskauksen uhri: En voi ymmärtää että miksi miehet raiskaavat naisia eikä toisin päin. Naisen on järjettömän hankala tyydyttää itseään ellei omista 15 senttisiä sormia tai laukea pelkällä klitoriksella. Miehillä on muna ja koura, helppoa kuin mikä.
      Uskomatonta. Miksi miehet raiskaavat naisia eikä toisinpäin? Kysyitkö tuota oikeasti? Oletko sinä nyt ihan tosissasi sitä mieltä, ettei nainen voi raiskata miestä? Tämän takia raiskatun miehen kynnys kertoa asiasta on paljon korkeampi kuin naisen. suhtautuminen on aivan liian todennäköisesti "sait pillua, mikä ongelma", "ai muija pystyi selättämään sut, vitun nynny", "mistä lähtien nainen on voinu raiskata" tai jotain yhtä älykästä. HÄPEÄ.

      Lainaa

    60. Tulos: +11 (15 ääntä)
      On se ny prkl kun näitä pitää julkisesti huudella. Se on YKSITYISasia. Nimikin jo sanoo, ettei tarvi kaikille kälätellä. Ja toisen nukkuminen ei millään oikeuta mitään hipelöimistä, vaikka ois märkänäkin. Sitä meinaan unissa sattuu.

      Lainaa

    61. No eikai siinä 24.2.2018 13:28
      Tulos: +5 (9 ääntä)
      "Vapaapäivä tai siis ei huvittanu lähtee... Ahkeroint ei kuitenkaa nosta pankkitilin saldoa" Kertoo paljon tomin maailmasta.. ellei hän sitte tee vapaaehtoistyötä ;)

      Lainaa

    62. Paskamyrsky 17.7.2019 7:36
      Tulos: +11 (13 ääntä)
      Kyllä minä olen aina saanut rauhassa nukkua, kun olen nettideiteillä käynyt. On aina olleet toisessa kaupungissa, joten siksi jäänyt yöksi. On sitä seksiäkin harrastettu, mutta kyllä se pitää ekana yönä testata uskooko mies, kun sanoo "tänä yönä vain nukutaan". Ja tyypit "pitäähän se testata", eivät he olleet menossa seuraavana päivänä naimisiin. Kyllä sitä treffeillä käyntien jälkeen molemmat testailee toisiaan. Älä nuolaise ennen kuin tipahtaa. Ainiin, nukuttiinhan me nykyisen kanssa monta yötä vierekkäin ennen kuin seksiä harrastettiin. Ja ihan kiinni toisissamme, eikä mies yrittänyt mitään. Siitä näkee mitä mies on miehiään, uskooko siihen mitä nainen sanoo. Ps. Tottakai nainen pystyy raiskaamaan miehen.

      Lainaa

    63. Typerä gaselli 5.7.2020 16:47
      Tulos: +11 (11 ääntä)
      haha: no miks se ämmä sit sen kanssa nukkus jos kerta ei halunnu edes mitään eikä olla sen kanssa ollenkaan aika outo tapaus :D
      Mitäpä lottoat, voisiko olla sellainen harvinainen ihminen että olisi halunnut nukkua? Voisiko olla näin?

      Lainaa

    64. Hikoileva majava 3.4.2021 12:07
      Tulos: +7 (7 ääntä)
      Tomi antaa itsestään jo heti alussa hienon kuvan. Päivittelee Faceen siitä, miten ei jaksanut lähteä töihin, koska ahkerointi ei kasvata pankkitilin saldoa. Kertoo jo hyvin paljon tästä herrasta, mutta kukaan kommentoijista ei välitä. Selkeästi hienoa ja normaalia toimintaa. Lisäksi Tomi kertoo Minnan laittamasta yksityisviestistä julkisesti, vaikka ovat vielä ystäviä Facessa ja tietää Minnan luultavasti näkevän tämän päivityksen. Jos olisi selkärankaa, niin tämä jätkä puhuisi yksässä asian halki Minnan kanssa, eikä piilovittuilevasti paljasta koko hommaa Facessa. Ja muutenkin tuo tapa, miten Tomi kirjoittaa. "Pillukin kosteena". Jos joku kirjottaa noin alhaista settiä nii joutaa pää pölkylle jo pelkästään siitä. Eikö kukaan oikeasti kiinnitä huomiota Tomin ala-arvoiseen käytökseen ja siihen, miten kusipään kuvan antaa itsestään?? Ei ihme, ettei löydy vaimoa, kun jätkä ei laiskuuttaan käy töissä, kertoo yksityisviesteistä julkisesti tilassaan ja puhuu kosteista pilluista. Ainiin muuten. Jos jätkä ei kerta etsi yhden illan juttuja, miksi suostuu sormettamaan naista huvikseen? :) Miten kukaan ei kiinnitä näihin asioihin huomiota vaa alkaa heti huorittelee Minnaa.

      Lainaa

    65. Uusiutuva norppa 17.7.2022 13:36
      Tulos: -1 (5 ääntä)
      Tomi: nainen itse on laittanut kommentin tänne koska hän on ainoa joka tietää missä tutustuttiin. sympatiaako ettii vai mitäs.. toivottavasti se nainen pysyykin poissa.
      Eiköhän nuo naiset pysykin raiskaajan luota poissa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tapaaminen, yö, riita, suhde, seurustelu, irtosuhde, sänky