Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Epäonni onnettomuudessa

"Viesti sille nilkille, joka pisti ---"
gradu

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 42 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +659 (661 ääntä)
      Vituttais.

      Lainaa

    2. Tulos: +370 (382 ääntä)
      ai saatana!

      Lainaa

    3. Tulos: +263 (307 ääntä)
      Jotenkin tuntuu, että tän lähettäjä on ajatellut, että alunperinkin oli vain 2 sivua kirjoitettuna, mutta oikeasti siis hän aloitti nyt alusta ja kirjoittanut kahdewn sivun verran. Vituttais tosiaan ja rankasti.

      Lainaa

    4. Tulos: +106 (160 ääntä)
      Kurjaa, mut seuraavalla kerralla ei ehkä kannata jättää mitään arvokasta näkyville.

      Lainaa

    5. Tulos: -239 (291 ääntä)
      Täytyy myöntää, etten ihan ymmärtänyt tätä juttua. Autoon on murtauduttu ja omaisuutta varastettu. Vielä päälle ylimääräinen työ lopputyötä, mikä ei ole mikään pikkujuttu. Jotenkin tuntuu, ettei tässä jutussa ole mitään mokaa eikä mitään helmeä.

      Lainaa

    6. Tulos: +207 (207 ääntä)
      Auts! Sympatiat multa!

      Lainaa

    7. Tulos: -220 (290 ääntä)
      täysin oma moka. mitäs pitää sekä läppäriä että kovoa samassa paikassa, eikä oo sitten sitä gradua kopioinut vielä useammalle kovolle tms. tyhmyydestä sakotetaan. tottakai varmasti vituttaa. ehkä oppi jotain.

      Lainaa

    8. Tulos: +153 (163 ääntä)
      eikä! sympatiat kyllä tälle :s tosi harmittavaa. tantta: no ehkä kys. henkilö oli menossa johonkin, jossa tarvitsi molemmat mukaan?! eikä kaikilla ole välltämättä yhtä kovoa enempää jos yhellekkin mahtuu. ei todellakaan ole henkilön oma moka, vaan varastajan. toivottavasti siltä joskus varastetaan jotain sille tärkeetä omaisuutta.

      Lainaa

    9. Tulos: +124 (132 ääntä)
      Itse säästin mun gradun koneelle, ulkoiseen kovalevyyn, sähköpostiin sekä koulun tietokoneelle, joo muistitikkuun myös.. Ihan vaan varmuuden vuoksi

      Lainaa

    10. Tulos: -73 (101 ääntä)
      Kertokaa ihmeessä mulle että missä tässä on se moka?

      Lainaa

    11. Tulos: +72 (84 ääntä)
      "Kertokaa ihmeessä mulle että missä tässä on se moka?" Feissarimokat ...ja muut facebookin helmet. eli ei kaikissa välttämättä edes ole mokia.

      Lainaa

    12. Tulos: +31 (37 ääntä)
      Tosi paska juttu, mutta kuten joku jo sanoikin, niin on se vähän hölmöä pitää noin tärkeää tiedostoa vain omalla koneella ja kovalevyllä. Omat vähemmänkin tärkeät koulutyöt löytyvät yleensä omalta koneelta, muistitikulta, sähköpostista ja yliopiston verkkolevyltä. Tärkeitä (esim. keskeneräistä graduani) olen taas ehkä vähän paniikinomaisesti säilönyt vielä useampaan paikkaan...

      Lainaa

    13. Tulos: -28 (54 ääntä)
      @Jere: En kyllä näe mitään helmeäkään siinä, että toisen lopputyö varastetaan. Mikään muu tarinassa ei viittaa siihen, että se kuuluisi tänne kuin, että siitä on kirjoitettu facebookista. Tässä ei ole mitään mokaa, ei mitään helmeä. Ja lisäksi nuo facebook-kommentitkaan eivät ole lainkaan mielenkiintoisia tai edes anna tarinalle mitään lisää.

      Lainaa

    14. Tulos: -40 (52 ääntä)
      kuvitteleeko se, että joku sen feissarikamu on pölliny sen koneen?

      Lainaa

    15. Tulos: -12 (40 ääntä)
      @ J-P Jos vituttaa lukea näitä, niin pysy pois sivuilta. Perusta vaikka oma mokasivusto, minkä sisältöön voit vaikuttaa. Esim. internetin parhaat kommenttimokat. Voisit omia kommenttejasi ainakin sinne laittaa. Ja sitäpaitsi minua ainakin hymyilytti lukea tätä. Vahingonilo paras ilo. Omalla kohdalla vituttais aika paljon :)

      Lainaa

    16. Tulos: -23 (43 ääntä)
      Ja kenen miehen nimi on Karolus?

      Lainaa

    17. komppi luulle 11.4.2011 17:39
      Tulos: +11 (25 ääntä)
      Eli ninkun luu jo kirjoitti, niin varmaan mokan lähettäjä luuli että varastettua gradua oli kirjotettuna vasta kaksi sivua!

      Lainaa

    18. Tulos: -6 (26 ääntä)
      Ihan oikeasti joo. Jos on koulussa ja tekee gradua, sen voi tosiaan laittaa koulunkin koneille talteen. Ja ilmaiseksi saa erilaisia palveluja joihin tallentaa tiedostoja. Jos oikeasti vielä tänä vuonna on niin ajattelematon ettei pidä varmistuksia useammassa paikassa, on kyllä sen suhteen oma moka. Silti näitä aina vähän väliä näkyy. Ja kouluissakin yleensä toitotetaan, että ottakaa ne varmistukset ja pitäkää useammassa paikassa jne. Mutta ei se silti oikeuta varastamaan toisten omaisuutta tietenkään.

      Lainaa

    19. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Auts :/ Sympatiat kyllä tuolle kaverille.. Täytyy kyllä ihmetellä miten uskaltaa pitää gradua VAAN kahdessa paikassa. Itse vasta viime syksynä kirjotin opparia ja se oli kyllä niin miljoonassa paikassa tallessa ja silti pelkäsin, että kaikki hajois tai häviäis yhtäaikaa.

      Lainaa

    20. Tulos: +26 (36 ääntä)
      Siis mitä v*ttua? Ei se oikeuta siltä viemään toisen omaisuutta vaikka nyt autoon jättäiski.. Etenkin jos auton ovet lukossa... Sama pätee pyöriin, jos sen jättää omalle pihalle lukitsematta, ei oo mikään saatanan selitys viedä sitä, et se oli siinä... >:(

      Lainaa

    21. Tulos: +20 (24 ääntä)
      älillä toivoo, että osalle tänne kommentoijista sattuisi juuri samallalailla ja se päätyisi tänne feissarimokiin. jäisi vahingonilot väliin kerrankin :D

      Lainaa

    22. seppo se tässä taas 12.4.2011 9:41
      Tulos: +11 (23 ääntä)
      Anna: "..menossa johonkin, jossa tarvitsi molemmat mukaan?! eikä kaikilla ole välltämättä yhtä kovoa enempää jos yhellekkin mahtuu. ei todellakaan ole henkilön oma moka, vaan varastajan."
      Ja piti jättää näkyville autoon MOLEMMAT vaikka juuri siitä varoitetaan poliisin tiedotteissa ja ylipäätänsä vähän vaikka ja missä, ettei autoon saa jättää arvotavaraa edes hetkeksi näkyviin? Kyllä se on oma moka kun ei tajua ettei montaa sekuntia tarvita kun ikkuna on lyöty rikki ja kamat kainalossa :D Sitä paitsi tuohon kovo-juttuun: gradu saa olla aikas iso ettei mahdu muistitikulle ja aika monelta löytyy niitä vähintään se 1 kpl vielä sen ulkoisen kovalevyn lisäksi. Itselläni niitä on kertynyt muistaakseni 3 ja lisäksi voisin pistää 2:lle kameran muistitikulle, 2:n mp3-soittimen muistiin jne.. Nykyään vain on ihan älytön määrä elektroniikkaa jota voi käyttää sen "virallisen" käyttötarkoituksen lisäksi tiedostojen säilyttämiseen ja luulisi gradun pistävän talteen jo sen takia ettei se ainoa kappale siitä vaikkapa korruptoituisi! :)
      JJ: "Siis mitä v*ttua? Ei se oikeuta siltä viemään toisen omaisuutta vaikka nyt autoon jättäiski.. Etenkin jos auton ovet lukossa"
      Tosissasi siis ajattelet että rikolliset tarvitsevat oikeutusta? Lueppa ylempään kommentoimani ja ajattele asiaa.

      Lainaa

    23. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Tätä varten kans ihan hyvä säilyttää myös jossain nettipalvelimella tärkeet tiedostot.

      Lainaa

    24. Tulos: -8 (10 ääntä)
      mitäs jätti kamansa näkyville. tommoset kamat on jossain auton etupenkillä enemmän ku näyteikkunassa mitä lukkojen takana

      Lainaa

    25. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Itselläni aikanaan hävisi lopputyöstä 20 sivua (oma moka) ja palautukseen oli aikaa viikko. Lievä paniikki iski! Sympatiat Karolukselle ;)

      Lainaa

    26. Tulos: -7 (15 ääntä)
      seppo se on viisas mies! juurikin samaa mieltä. ehkä gradunsa surkeesti säilönyt kirjoittaja nyt tajuaisi edes virheestään jotain. ei varas kysele. kovo ja läppäri 99% varmuudella pyyhitty jo tyhjiksi. nämä liian ihmisluottavaiset tyypit, kannattaa pysyä kotona eikä lähteä ainakaan suomea pidemmälle. teidäthän puhalletaan heti.

      Lainaa

    27. Tulos: -5 (9 ääntä)
      "älillä toivoo, että osalle tänne kommentoijista sattuisi juuri samallalailla ja se päätyisi tänne feissarimokiin. jäisi vahingonilot väliin kerrankin"
      ei ole sattumassa, koska osaan säilöä tuotokseni ja tavarani paremmin kuin tämä tapaus \o/

      Lainaa

    28. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Sipe, katoppa tuolta.. Karolus nimisiä miehiä kyllä on.. :) http://verkkopalvelu.vrk.fi/Nimipalvelu/default.asp?L=1

      Lainaa

    29. hansibansai 13.4.2011 15:42
      Tulos: +14 (14 ääntä)
      Voi ei. Tuli ihan tosi paska fiilis ku luin tuon. Sympatiat todellakin ja tsemppia gradun uudelleen kirjoittamiseen :(

      Lainaa

    30. umppalumppa 16.4.2011 13:55
      Tulos: +8 (10 ääntä)
      Joo, täällä tilitetään, että mikä tässä on mokana. Mulla ainakin on sellainen olo, että moka on nyt ollut nimenomaan ylläpidon luetun ymmärtämisessä. Gradua ei ollut kaksi sivua kirjoitettuna vaan uutta gradua on kirjoitettu kaksi sivua. Saatan tietysti olla väärässäkin.

      Lainaa

    31. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Olen samaa mieltä umppalumpan kanssa.

      Lainaa

    32. Tulos: +7 (9 ääntä)
      tantta: millä todennäköisyydellä joku päättää murtautua just sun autoon?

      Lainaa

    33. Jallu Rantanen 23.4.2011 21:48
      Tulos: +6 (6 ääntä)
      Osaan samaistua opinnäytetyön tai vastaavan alusta kirjoittamisen vituttavuuteen.

      Lainaa

    34. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Sympatiat Karplukselle! Vituttais itteeki.

      Lainaa

    35. Minäpä minä 11.5.2012 20:46
      Tulos: +7 (7 ääntä)
      Meni hetki, kunnes tajusin, et puhu tennispalatsista eikä kengästä...

      Lainaa

    36. Tulos: -8 (8 ääntä)
      En kyllä tajua, miksi ihmiset eivät tajua tämän jutun vitsiä... Olisiko tässä hauskaa (kaikessa surullisuudessaan) se, että kone ei nyt ole niin iso juttu, mutta se gradu on? Siis tietokone varastetaan, suurin murhe on gradu (joka tietenkin on korvaamaton, mutta silti hauska vertaus).

      Lainaa

    37. Tulos: 0 (0 ääntä)
      meiltä varastettii kerran kunnol hyvä ramppi pihalta

      Lainaa

    38. Tulos: -3 (5 ääntä)
      NINNI: Kertokaa ihmeessä mulle että missä tässä on se moka?
      siinä et toi tyyppi jätti läppärin ja kovon autoo sillee et varas voi viiä ne.. aika iso moka minust..

      Lainaa

    39. Tulos: +2 (4 ääntä)
      anna: eikä! sympatiat kyllä tälle :s tosi harmittavaa. tantta: no ehkä kys. henkilö oli menossa johonkin, jossa tarvitsi molemmat mukaan?! eikä kaikilla ole välltämättä yhtä kovoa enempää jos yhellekkin mahtuu. ei todellakaan ole henkilön oma moka, vaan varastajan. toivottavasti siltä joskus varastetaan jotain sille tärkeetä omaisuutta.
      Anna: Ilaminen ja varma tapa säilöä tärkeitä töitä on myös tallentaa tiedosto omaan sähköpostiin. Sieltä se ei katoo ja kukaan ei voi varastaa sitä sieltä! Sähköposti tilin tekeminen ei maksa mitään!! Ja ei ne muistitikutkaan mitää hurjia maksa, sitä saa helposti liikuteltua mukana vaikka taskus, ellei sitte taskuvarkaita lähettyvillä. Mutta onpa se sit talles sielä sähköpostis.

      Lainaa

    40. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Mun sieluun sattuu kirjottajan puolesta :x

      Lainaa

    41. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Nanna: Itse säästin mun gradun koneelle, ulkoiseen kovalevyyn, sähköpostiin sekä koulun tietokoneelle, joo muistitikkuun myös.. Ihan vaan varmuuden vuoksi
      Paras tapa on tallentaa tärkeät tiedostot pilvisivustolle.

      Lainaa

    42. Tulos: 0 (2 ääntä)
      dropbox yms. on kyllä ohan saatanan kätevä. winks...

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tennispalatsi, tennari, ikkuna, läppäri, tietokone, kovalevy, gradu