Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Peräkammarin poika

"Äiti alkaa suunnittelemaan hääkakkua"
muutto Lähettänyt: huvittunut

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 27 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. TotuudenTorvi 15.3.2011 0:37
      Tulos: +556 (572 ääntä)
      Sympaattista, toi äiti ainakin.

      Lainaa

    2. Tippakaveri 15.3.2011 13:24
      Tulos: +182 (254 ääntä)
      Viesti tolle pojalle: Pakene!

      Lainaa

    3. Tulos: -128 (194 ääntä)
      Otsikko liittyy miten?

      Lainaa

    4. Tulos: +222 (240 ääntä)
      Huhis, liittyisköhän siten, että peräkammarin poika tarkoittaa kotona asuvaa aikuista miestä..

      Lainaa

    5. Tulos: +75 (103 ääntä)
      Noh olis silti mukava tietää miten vanha jantteri on kyseessä :P Ku joku parikymppinen ei oikeen viel käy tost peräkammarin pojasta...

      Lainaa

    6. Tulos: +13 (85 ääntä)
      No ei voi kyl 20v kutsua muutenkaan viel aikuiseks et jos siitä lähetään....

      Lainaa

    7. Tulos: +91 (113 ääntä)
      Nimimerkin "Huhis" takana lymyilevän henkilön likainen mieli ilmeisesti ajatteli tosta PERÄkammarin pojasta jotain itselleen mielekkäämpää.

      Lainaa

    8. F'ing Sheida 16.3.2011 21:08
      Tulos: +37 (71 ääntä)
      Peräkammaripoika tarkoittaakin yli 40-vuotiasta aikamiespoikaa, joka asustelee vanhenevan äitinsä kanssa. Kun äiti joutaa mullan alle, niin poika joutaa palvelukotiin.

      Lainaa

    9. Tulos: +77 (99 ääntä)
      Ai miten niin yli 40-vuotiasta? Kyllä ne kolmekymppiset ja vielä nuoremmatkin äidin nurkkiin jääneet jo "peräkammarin poikia" on. Tarkkaa ikärajaa toki hankalaa asettaa, riippuu niin tilanteesta. (Ihan henk.koht. mielipiteenä yli 25-v. vanhempien nurkissa asuvat ovat jo outoja, ellei sitten ole erittäin hyvää syytä.)

      Lainaa

    10. Tulos: +49 (55 ääntä)
      ahahhahaha tää näemmä joutunu tänne, satun tietämään kys. henkilön. 18-vuotiaasta kyse, en sitte tiiä voiko kutsuu peräkammarinpojaks mutta samapa tuo : D

      Lainaa

    11. Tulos: -43 (59 ääntä)
      Itse en montaa kuukautta asunut porukoilla sen jälkeen, kun tuo "maaginen" 18 vuotta tuli täyteen. Näihin perusteluihin nojaten käyttäisin ko. tapauksesta ilmausta 'peräkamarin poika'. Ja etenkin kun äityli vielä "vihjailee" muutosta :d

      Lainaa

    12. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Tai viittaisko se otsikointi ihan vaan vaikka tuohon äidin reagointitapaan? Varsinkin kun siitä näyttäis koostuvan suurin osa koko julkaisusta? Ettei tässä nyt sittenkään olis kyse peräkammarin poika -määritelmän ikähaarukan ilmeisestä väärinymmärtämisestä, ja näin ollen koko käsitteen suoranaisesta väärinkäytöstä otsikoinnin yhteydessä.

      Lainaa

    13. Seppo taas tervehdys 17.3.2011 9:05
      Tulos: +24 (48 ääntä)
      Joku tuossa ylempänä meinasi että 25 vuotta olisi raja, jonka jälkeen olisi outoa asua kotona. Itse en taas ymmärrä miksi ei asua, jos ei ole töitä (jolloin vara omaan asuntoon) tai koulua kauemmalla paikkakunnalla. Kaikilla ei sitä massia ole maksaa omaa asuntoa. Niin, ainahan on tietenkin tuet siihenkin asumiseen (jne) mutta edelleenkin mielestäni tarvittaisiin se oma elämä ensin, elikäs nyt lähinnä se työpaikka tai koulupaikka (ja lähinnä kauempaa, muuten melkein sama näillä koulutuilla asua kotona jos mahdollista muuten) tai sitten vain halu asua omassa rauhassa. Tärkein on varmaan aina se henkilön oma tahto muuttaa, syystä tai toisesta.

      Lainaa

    14. I have seen it all 17.3.2011 10:19
      Tulos: +85 (93 ääntä)
      Tiedän tapauksen 50v poika asuu edelleen äitinsä luona. Äiti ei halua kuullakkaan että hänen poikansa muuttaisi omilleen, sehän sopii pojalle. Aamu lähtee käyntiin aamiaisella: mahtava gourmee aamiainen pekoneineen ja hedelmineen. Välipalaa tarjotaan kolmasti päivässä, diabetestä sairastavanhan tarvii syödä säännöllisesti. Lounaaksi taas kuin ammattikokin loihtima ja aikaa vievä makuhermoja kutkutteleva ateria. Päivällisenä tarjotaan yleensä jotain eilisen päivän ruokaa, jotta ehti käymään kaupassa ja hoitamaan muut askareet. Päivän aikana on pyykkäystä ja imurointia sekä pölyjen pyyhkimistä, sillä holhottavalla on pölyallergia. Telkkari tietty on päällä lähes kokoajan, jollei se niin radio sitten. Tässä kohtaan varmaan tarvii mainita että hoidettava on äiti, poika on hoitanu häntä jo 30-vuotta. Ja hän pitää itseään peräkammarinpoikana. Sanoi joskus, että jollei äitinsä olisi joutunut onnettomuuteen olisi hän luultavasti silti asunut äitinsä kanssa. :)

      Lainaa

    15. Tulos: +39 (47 ääntä)
      Se on aina niin mukava kuulla olevansa epänormaali. 8I T: 26v vanhempien vintistä.

      Lainaa

    16. Tulos: -21 (29 ääntä)
      Ei taida äitikään mikään maailman viisain olla kun ei osaa käyttää edes alkaa + verbimuotoa oikein.

      Lainaa

    17. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Seppo: itse asiassa nimenomaan en sanonut, että se tasan 25v olisi joku maaginen ikä, jolloin yhtäkkiä muututaan peräkammarin pojiksi ja tytöiksi, vaan se oli suuntaa-antava luku ja sellaisenaankin täysin subjektiivinen mielipiteeni. Kuten itsekin sanoin, tarkkaa rajaa on mahdoton asettaa, tilanteita kun on monenlaisia ja on olemassa hyviä syitä asua vielä aikuisenakin kotona, mm. omaan tai perheenjäsenten terveyteen (ml. mielenterveyteen) liittyvät seikat - tai miksei vaikkapa maalaispojan tai -tytön halu jäädä jatkamaan sukutilaa. Sitten on niitä, joilla täyspalvelu pelaa vanhempien nurkissa eikä sieltä vetelyyttään viitsitä lähteä sekä niitä, joilla ei vaan joko kyvyt tai henkinen kantti riitä itsenäiseen elämään, ja nämähän nyt juuri ovat niitä peräkammarin poikia (tai tyttöjä). Aikuistumiseen kuitenkin kuuluu _minun_mielestäni_ olennaisena osana itsenäistyminen ja halu itsenäistyä. 25-vuotias ei ole nuori, 25-vuotias on aikuinen - tai ainakin pitäisi olla.

      Lainaa

    18. Tulos: +4 (18 ääntä)
      mua alkaa pakostikki aina hymyilyttää tää:D mutta niih asiasta toisee miten te jaksatte aina tulla pätee tänne:D? siis oikeesti.. sillä ei oo mitää välii millo ja kenestä voi käyttää nimitystä "peräkammarin poika". jaa nää kielioppitieteilijät:D "Ei taida äitikään mikään maailman viisain olla kun ei osaa käyttää edes alkaa + verbimuotoa oikein." siis mitä helvetin väliä jossai fbssä. suurin osa ei netissä mieti oikeinkirjotusta, mutta se ei tarkota etteikö sitä osais. Te märisijät oikeesti hankkikaa parempaa tekemistä :F ei mulla muuta tänään.:)

      Lainaa

    19. Tulos: -16 (24 ääntä)
      En menisi koskaan miehen kanssa naimisiin joka on ollut peräkammaripoika hyi hyi

      Lainaa

    20. Tulos: +12 (16 ääntä)
      “Ei taida äitikään mikään maailman viisain olla kun ei osaa käyttää edes alkaa + verbimuotoa oikein.”
      Nää on just näitä maailman raskaimpia tyyppejä. Jos naamakirjas ei oo kirjootettuna ku äirinkielen tunnilla niin ihminen on tyhmä, osaamaton ym. T: Tyhymä pohojalaanen :P

      Lainaa

    21. päläpälä 19.7.2011 23:10
      Tulos: +24 (28 ääntä)
      mitenköhän paljon ton tyttöystävä säikähti?

      Lainaa

    22. Tulos: -1 (1 ääni)
      hmmm.. Vuokravälitysvirman mainosken paikka tässä!

      Lainaa

    23. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Hah, alla Sampo Pankin mainos "Tiedätkö, millaiseen asuntoon sinulla on varaa?" :D

      Lainaa

    24. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Aiti on vaan innoissaan kun on jonku muun vuoro passata poikhaa!

      Lainaa

    25. aasipalvelija 2.12.2012 18:13
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      Halusin tykätä äidin viimeisestä kommentista :DD

      Lainaa

    26. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Ihana toi äiti. :)

      Lainaa

    27. Tulos: 0 (0 ääntä)
      juup: Se on aina niin mukava kuulla olevansa epänormaali. 8I T: 26v vanhempien vintistä.
      Asutko vieläkin vanhempien luona?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: parisuhde, häät, vihjailua

  • Uusimmat

  • Kategoriat