Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mikä ei kuulu joukkoon?

"Äitini polttaa ja juo"
lihava Lähettänyt: lool

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +363 (405 ääntä)
   välimerkit.

   Lainaa

  2. Annikki-Roope 22.3.2011 10:15
   Tulos: +398 (526 ääntä)
   Ikävä fiilis tulee tämmösistä. D: Saattaa olla hyväkin lohkasu tai saattaa olla hyvinkin ilkeä - paha sanoa kun ei paremman asianosaisia tunne. Niin että ei naurattanu.

   Lainaa

  3. Annikki-Roope 22.3.2011 10:27
   Tulos: -39 (145 ääntä)
   Ja jos olisi paremmin lukenut läpi äskeisen kommentin ennen lähettämistä, niin ehkä siinä lukisin paremmin eikä paremman.

   Lainaa

  4. Tulos: +138 (290 ääntä)
   Tätä vitsiä en ymmärtänyt, hei... Onko Jonna lihava? Jos on, niin onko tosiaan hauskaa, että Juuso parjaa häntä feissarissa? Jos Jonna ei ole lihava, miksi Juuso kommentoi, että lihava tytär ei kuulu joukkoon? Onko Jonnalla lihava sisko, joka on niin inhottava, että sitä pitää feissarissa haukkua?

   Lainaa

  5. Tulos: +134 (246 ääntä)
   Jos luulette netissä säästyvänne herjalta, loukkauksilta ja välinpitämättömyydeltä, niin suosittelen kestämään kaukana tietokoneista.

   Lainaa

  6. Tulos: +49 (97 ääntä)
   Minäkään en ihan ymmärtänyt, mikä naurattaa. Edellämainittujen arveluiden lisäksi saattaa olla, että juttu on niin korkealentoinen tai inside, ettei sitä tällaiset normaalit mursut edes voisikaan ymmärtää. o: Joten antaa jäädä Juuson ja Jonnan väliseksi.

   Lainaa

  7. Tulos: +43 (167 ääntä)
   Ite sanon että Juuson heitto oli kaikin puolin osuva ja muutenkin mukava koostumukseltaan. Myös salami maistui seassa. 5/5

   Lainaa

  8. Tulos: -70 (192 ääntä)
   Juusolt hyvä heitto. Veikkaan että ne jotka eivät tajunnu Juuson hyvää heittoa ovat naisia.

   Lainaa

  9. Tulos: +87 (149 ääntä)
   Mies: "Juusolt hyvä heitto. Veikkaan että ne jotka eivät tajunnu Juuson hyvää heittoa ovat naisia."
   Veikkaan, että ne, jotka eivät tajunneet kuinka tökerö ja potentiaalisesti satuttava Juuson heitto oli, ovat miehiä. No joo, saattoi toki olla joku inside-läppä vain (toivottavasti näin), paha mennä ihmisiä tuntematta sanomaan mitään.

   Lainaa

  10. Tulos: +56 (84 ääntä)
   Kyllä sitä itse kukin haukut anonyymeiltä ihmisiltä netissä varmaan kestää, mutta ei mulle kyllä omat feissarikaverit oo vielä ainakaan alkanut v***uilee tohon tyyliin. Ehkä tämä nyt on sitten sukupuolien välinen ero, mutta kundit, kannattaa muistaa, että vaikka teistä tuo voi olla hauskaa, suurin osa naisista on erimieltä. Eli kannattaako ystävyyttä riskeerata tollasella kommentilla? Mutta ehkä tää oli tosiaan inside läppä, ja Juuso ja Jonna naureskelee asialle hyvässä yhteisymmäryksessä. Edelleen mulle tää vitsi ei aukea.

   Lainaa

  11. Tulos: +71 (81 ääntä)
   Hassua lukea kommenteista kuinka toinen puoli sanoo, että hetti oli hauska ja toinen että se on loukkaava. Minusta se oli mitä enemmissä määrin kumpaakin. Todella väärinhän se on tuollaista mennä laukomaan, mutta kyllä se silti minut pisti omassa nasevuudessaan hörähtämään.

   Lainaa

  12. Tulos: +33 (65 ääntä)
   saatan olla paha ihminen mutta naurahdin kovasti juuson kommentille.

   Lainaa

  13. Tulos: +10 (42 ääntä)
   Oletteko ikinä kuulleet joidenkin "haukkuvan" normaalipainoista ystäväänsä lihavaksi, tehden kuitenkin hyvin selväksi, ettei tarkoita sitä. Minä olen, ja hauskuuskin siinä säilyy osapuolten ollessa hyvässä yhteisymmärryksessä.

   Lainaa

  14. Tulos: -52 (84 ääntä)
   Kato. Siitä saatiin heti moraalinen taistelu. Feministit samantien tulee puskista. Kyseessä on kyllä herja ja vittuilua, mutta jos ei perse kestä pientä vittuilua niin vika on kyllä siellä peilissä. Ehkä tosin kyseessä onkin ihan perus fakta, jolloin kannata edes kitistä.

   Lainaa

  15. Tulos: +8 (28 ääntä)
   No kyllähän tää oli hauska! Tuskin oikeasti tässä vittuiltiin ylipainosta, eiköhän kyseessä ollut ihan hupaisa "kettuilu"

   Lainaa

  16. Tulos: -11 (23 ääntä)
   kevyttä kenttävittuilua vaihteeks. Kuten joku aikaisempi sanoi, tää on hauska ja mauton samalla. tän pari vois olla se miinus 22 kiloa syömisen ja nukkumisen lopettamisen takia. Tuli vaan mieleen 8'D

   Lainaa

  17. Tulos: +6 (28 ääntä)
   "saatan olla paha ihminen mutta naurahdin kovasti juuson kommentille." Mäki taidan olla paha ihminen, ku naurahdin. Ja kannattaa muistaa, että tämä ei ole mikään kaskusivusto vaan täällä on mokia. Ja mun mielestä toi oli Moka. Hyvä sellanen.

   Lainaa

  18. Tulos: -1 (41 ääntä)
   ja tämä oli hauska koska................?!!??!!!!!

   Lainaa

  19. Tulos: +4 (22 ääntä)
   minäkin hymähdin ihan vaan vähäsen... Liekkö Jonna oikeasti pyylevä?

   Lainaa

  20. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Juuso, jos luet tätä niin tee meille palvelus ja kerro mitä tarkoitit!

   Lainaa

  21. Tulos: -7 (17 ääntä)
   Aika reilu kaveri :D

   Lainaa

  22. Tulos: -24 (48 ääntä)
   Kumman tiukkapipoista porukkaa, vai lienenkö ainoa jonka kaveripiirissä naureskellaan pullataikinavatsoille, kalliille salikorteille jotka lähinnä koristaa lipastonlaatikon pohjaa ja kaikenlaisille asukokeiluille jotka ei IHAN toimi tai ainakin kiristää epämukavasti... Läskivitsit for the win!

   Lainaa

  23. Tulos: -3 (31 ääntä)
   ja siis olen nainen joka nauroi tälle.

   Lainaa

  24. Tulos: +22 (24 ääntä)
   kommentin saajan tuntien voisin sanoa, että heitto saattaa olla osuva. itse en tuollaisia "ystäviä" pitäisi facebook kavereina, tosin tytöllä on muutenkin yli 500 "kaveria", joten mahtuuhan sinne joukkoon näitäkin aina...

   Lainaa

  25. Tulos: +10 (16 ääntä)
   En vaan ymmärrä tota

   Lainaa

  26. Tulos: -12 (26 ääntä)
   :D Ahaha, minäkin taidan näihin pahoihin kuulua, sillä repesin ja pahasti! Loistava heitto :) Hassua sikäli kun olen nainen ja feministi ja kaiken järjen mukaan ne ei tälläsiä ymmärrä..

   Lainaa

  27. Tulos: -13 (23 ääntä)
   Veikkaan, että ne, jotka eivät tajunneet kuinka tökerö ja potentiaalisesti satuttava Juuson heitto oli, ovat miehiä.
   Tarkoittaako tämä sitä, että minä olen mies?

   Lainaa

  28. Tulos: +15 (33 ääntä)
   Mun mielest toi ei kyl ollu mitenkään hauska. Aika ala-arvosta. Eikä todellakaan tarvi naisen kuunnella kiltisti, jos joku kritisoi aiheetta. Ulkonäkö ei mun mielestä ole niin tärkeä asia ihmisessä kokonaisuutena, et siit tarvis tehä heittoja... Tietenki jos toi oli Jonnastaki hauska ni ei siin mtn. Nykyään ilmesesti kuka tahansa saa sananvapauden ansiosta vittuilla niin paljon kuin sielu sietää ja sitä kutsutaan "rakentavaksi kritiikiksi", jota "tulee kestää". Sitähän se ei ole vaa puhdasta lapsellista vittuilua.

   Lainaa

  29. Tulos: -11 (27 ääntä)
   Oon nainen, en mikään maailman laihin ihminen ja kaiken lisäks vielä feministi ja nauroin ääneen. En tiedä tajusinko juttua mutta hyvät naurut tuli.

   Lainaa

  30. Tulos: +2 (16 ääntä)
   Joo joo ehkä se nyt ei ollut niin korrektia kun ehkä voisi, se ei olisi voinut kuitenkaan olla yhtään hauskempaa. Jos ihmisten puheet järkyttää niin sairaasti, voisko vaikka sammuttaa ruudun.

   Lainaa

  31. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Jos minuun verrataan niin Jonna on laiha... (Kyllä olen nähnyt pari kertaa kyseisen Jonnan.)

   Lainaa

  32. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Nojoo...selvä vitsihän tuo Juuson juttu oli...(toivottavasti/luulisin),mutta vitsit voi kyllä sattua, joten tollasta läpän heittoo en suosi

   Lainaa

  33. Tulos: -14 (24 ääntä)
   Lihavana naisihmisenä, joka useasti kuullut vastaavia heittoja itsestään, voin kertoa: Läppä oli ihan hauska. Älkää nillittäkö turhia, tuskin tuosta kukaan ranteitaan alkaa auki viiltelemään.

   Lainaa

  34. Tulos: -10 (16 ääntä)
   moi olen nainen ja nauroin kyllä makeasti :D meillä ainakin on kavereiden kanssa tapana naureskella kaikelle ja kääntää kaikki ylösalaisin... itse olen taistellut alipainoa vastaan ja siksi muakin usein läpällä sanotaan läskiks vaikka itekki tiedän etten sitä ole :D "hei läski mä istun sun vieressä" ja siis mun mielestä ihan harmitonta, eikä kiusallista tms. Kyllä mä siitä sanoisin jos haittais. Ja hyvin voin kuvitella, että Jonna ois joku ei todellakaan läski ja Juuson kommentistakin tykänneet ois sitä mieltä että joo juuripa näin :3 mutta en tiedä kun en asianomaisia tunne.

   Lainaa

  35. Tulos: +18 (18 ääntä)
   ... /mika-ei-kuulu-joukkoon/ Mika ei kuulu joukkoon.

   Lainaa

  36. Tulos: -8 (8 ääntä)
   jaa meikä päässy tänne vuan

   Lainaa

  37. Tulos: -7 (15 ääntä)
   Juuso on hieno mies, arvostan herran filosofiaa, elämänkatsomusta ja rohkeutta ilmaista taiteellista puoltaan itsestään!

   Lainaa

  38. ...ääliö 21.6.2012 20:48
   Tulos: -9 (9 ääntä)
   On olemassa sellainen ironiaksi kutsuttu outo abstrakti käsite, joka saattaa liittyä Juuson kommenttiin...

   Lainaa

  39. Tulos: +13 (23 ääntä)
   kyseinen juuso on ehkä maailman ärsyttävin ihminen joka ei välitä muista yhtään, ja kyseinen tokaisu ei ollut vitsi. mutta mikä pahinta jonnalle tuli masennuslääkityksen takia monta kymmentä kiloa lisää joten tämä ''vitsi'' ei ollut millään tavalla hauska.. ja ei, kyseessä EI ole mikään inside läppä..

   Lainaa

  40. Tulos: -7 (15 ääntä)
   miksi jonnalla sitten on juuson kaltaisia ihmisia kavereinaan facebookissa jos kerran tämä kyseinen henkilö on niin rasittava ja tuottaa jonnalle niin paljon tuskaa? itse ainakin nauroin tälle mokalle melkoisesti :)

   Lainaa

  41. Miss Obvious 19.6.2013 10:00
   Tulos: -8 (8 ääntä)
   Kai ymmärrätte statuksen vitsin? Kauhea prätkämimmi ja kukkakaupan kanta-asiakas kortti. Ja vähän hymähdin, mutta eiköhän mene vähän yli tuo vitsi? Don't eat me.

   Lainaa

  42. hahahahahah 8.11.2013 14:48
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   ihan sama onko tyttö läski vai ei. helvatan hauska

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: juoda, polttaa, kalja, olut, nahkatakki, moottoripyörä, maiharit, kukkakauppa, kanta-asiakaskortti