Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Laihdutusvinkki

"- 22 kg..."
laihdutusvinkki

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 35 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +802 (826 ääntä)
      Aika jäätävää...

      Lainaa

    2. Tulos: +735 (759 ääntä)
      todettu toimivaksi, mutta en kuitenkaan suosittele

      Lainaa

    3. Tulos: -166 (406 ääntä)
      nyt nää pastilli päivässä -teinit lopettaa nukkumisenki:)

      Lainaa

    4. Tulos: -134 (206 ääntä)
      jos siis näkevät tän

      Lainaa

    5. Tulos: +151 (217 ääntä)
      Nukkuminenhan on nimenomaan edellytys toimivalle elimistölle... ja unenpuute lihottaa. Osittain toki siksi, että silloin tulee syötyä yölläkin, eli sinä aikana jonka elimistö tarvitsisi lepäämiseen.

      Lainaa

    6. Tulos: -63 (111 ääntä)
      Katos vaan. Pisti vielä paremmaks kun minä :)

      Lainaa

    7. Tulos: +200 (316 ääntä)
      Voitteko kertoo miten sen masennuksen saa hommattuu?? T: pissis

      Lainaa

    8. Tulos: 0 (294 ääntä)
      Ilmeisesti säälipisteitä vailla, kun tuollainenkin asia täytyy jakaa kaikille?

      Lainaa

    9. Tulos: +152 (174 ääntä)
      Anonyyminä nyt mainitsen, että on tuttua, en suosittele... mutta nukkua kannattaa, vaikka on sitä aika vaikeaa masentuneena unta saada, ja Tiinan puolustukseksi, sitä aina välillä tulee olo, että pitäisi jollekkin puhua, itse en kyllä ehkä nettiin... Mutta kukin tyylillään. Joten älkää viitsikö haukkua säälinkerääjäksi, jos oikeasti on ongelmia, on tosi ihnottavaa kun on nälkä eikä voi syödä D: PS: jos ei pysty syömään, niin jotain paljokalorista vähän, niin energia taso ainaki pysyy normina, epäterveellistä ehkä, juu, mutta itse esim; eilen söin rinkelin :D ja nyt kaikki tulee valittaan et oon joko lissu tai sit toi Tiina :D

      Lainaa

    10. Tulos: -16 (110 ääntä)
      just näin. Kukahan valopää tämänkin jakoi?Jos ihminen on oikeasti masentunut,ja ruokahaluttomuuden vuoksi laihtuu,niin onko siinä jotain vitsiä. Vahvuutta on se,että osaa vitsailla omalla kustannuksella,kuten tässä tämä Tiina.

      Lainaa

    11. Tulos: +69 (95 ääntä)
      Ammuu: eiköhän se moka, jolle tässä nauretaan, ole nimenomaan tuo Marikan kommentti.

      Lainaa

    12. Tulos: +115 (141 ääntä)
      No ei tuossa Marikan kommentissa kyllä minusta ole mitään mokaa. Jollei se tiennyt mistään masennuksesta mitään, ja toinen julkisesti mainostaa nimenomaan laihtumistaan, on ihan kohtuullista olettaa, että kyse on laihtumisesta eikä mistään sen taakse kätketystä nyyhkytarinasta. Ihmiset harvemmin on ajatuksenlukijoita.

      Lainaa

    13. Tulos: +55 (63 ääntä)
      Riippuu tietenkin ihan siitä, minkä kokoinen Tiina on ennen ollut. Jos hän on ylipainoinen, niin tietenkin silloin voi ajatella, että kyse on laihdutuksesta. Mutta jos normaalipainoinen kertoo laihtuneensa 20 kiloa niin silloin on yleensä jotain vialla. Jotenkin omien FB-kokemusteni perusteella olettaisin, että Tiina on olis puhunut masennuksestaan jo aikaisemminkin eikä vai heittäisi puskista tuollaista laihtumisstatusta. Mutta ilman kontekstia on paha mennä sanomaan.

      Lainaa

    14. Tulos: +104 (110 ääntä)
      Paska vinkki, mä lihoin 45 kiloa sairastuttuani masennukseen. ;P Ehkäpä tuossa Tiinan vastauksessa Marikalle oli himppunen ironiaa mukana. On aika yleistä masentuneiden piireissä vitsailla paskalle elämällä, ei tästä muuten hengissä selviä. Minuun tämä vitsi upposi kun kuuma veitsi voihin. :D

      Lainaa

    15. Tulos: +63 (69 ääntä)
      Masennus on niin iso elämää, ettei sitä kannata kamalasti salailla kavereiltaan. Joita luulisi Facebook-ystävienkin olevan. Helpottaa huimasti kommunikointia, jos muutki tietää masennuksesta tai vastaavasta sairaudesta. Turhaa sitä on hiljaa vaan hävetä.

      Lainaa

    16. Tulos: +32 (40 ääntä)
      Ite laihduin pahimman masennuksen kohdalla ~10kg, ja olin kyllä siihen ihan tyytyväinen. Piristi oikein muuten ahdistunutta oloa kun katteli peilistä että hei, nyt näkyy poskipäät oikein kivasti ja mahakaan ei pömpötä.

      Lainaa

    17. ppiitteerr 2.4.2011 14:49
      Tulos: -54 (68 ääntä)
      Kukaan ei kerro, masennuksesta missään facebookissa, jos sellaista oikeasti sairastaa, harva edes viettää aikaa missään FBssä sosiaalisenmedian parissa. Itse masennuttuani en kyennyt katsomaan muiden onnea.. painoa ei pudonnut, päinvastoin lihosin reilu 5kg. Nyt onneksi elämä raiteillaan ja kaksi ihanaa poikaa leikkii vieressä. :)

      Lainaa

    18. Tulos: +67 (67 ääntä)
      ppiitter (tai jotain sinne päin). Ei sinä voi arvioida toisten tekemisiä vain oman kokemuksesi mukaan. Kaikki eivät toimi niin kuin sinä. Jotkut lihoo, jotkut laihtuu. Jotkut puhuu ja laskee leikkiä masennuksesta, toiset vaan makaavat. Ihmiset kun ovat erilaisia.

      Lainaa

    19. jeesuslapsipienoinen 11.4.2011 13:27
      Tulos: -42 (50 ääntä)
      "saanut vakavan masennuksen" lol se tarttuu varmaa niinku kuume :D

      Lainaa

    20. Tulos: -47 (59 ääntä)
      Pitää vielä naamakirjaan tulla kerjäämään sääliä

      Lainaa

    21. Tulos: +16 (24 ääntä)
      Oma samainen diagnoosinii ei laihduttanut, pisti vaan ryyppäämään enemmän. Että sinänsä "onnekas" tuo Tiina.

      Lainaa

    22. Tulos: -15 (43 ääntä)
      aloittajalla on ollut tarkoituskin johtaa lukijat harhaan, ja saada just tuollaisia kommentteja, että pääsee sitten vinkumaan kurjuuttaan, ja muut syyllistyy.

      Lainaa

    23. Tulos: +17 (29 ääntä)
      Marika ei mielestäni tässä mokannut, hänen kommenttinsa kuulostaa aidosti siltä ettei hän tiennyt mistä laihtuminen johtuu.

      Lainaa

    24. I, me and myself 17.6.2012 21:41
      Tulos: -35 (37 ääntä)
      Katariina: Marika ei mielestäni tässä mokannut, hänen kommenttinsa kuulostaa aidosti siltä ettei hän tiennyt mistä laihtuminen johtuu.
      Mielestäni kyllä siinäkin on mokaa ihan riittävästi; jos pitää 22kg:n painoa tavoiteltavana ja kehujen arvoisena

      Lainaa

    25. Tulos: -35 (43 ääntä)
      Tilkkasen huomiota hakeva tyyppi. Kuka vittu leveilee masennuksellaan fapossa?

      Lainaa

    26. Tulos: -18 (26 ääntä)
      "Öö saanu vakavan masennuksen ja lopettanu nukkumisen" Mistäköhän pitäs sitten tietää, että olet masentunut, jos et fb ystäviesi kanssa ole niin hyvä ystävä, että kommunikoisit ulkomaailmassa. Öö..vähän niinku DAAAH no vittu etsä muka tiijä että oon masentunut. Ei sillä, itsekin olen ollut joskus erittäin masentunut, että en puutu tässä siihen, vaan lähinnä tuohon säälittävään itsetuhoiseen säälin kalasteluun. Oikeasti jos olet niin kamalan masentunut, et siitä tee mitään numeroa laihtumillasi kiloilla..

      Lainaa

    27. Tulos: -25 (29 ääntä)
      Millaista masennus on? Näkyykö se konkreettisesti jossain? Vai voiko jokainen vain väittää, että on masentunut. Kuka määrittelee masennusken?

      Lainaa

    28. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Jos itse olisitte samassa tilanteessa, kuin Tiina, että joku kysyy "miten olet laihtunut?" niin miten vastaisit :) Siis jos olisi masentunut, ei syö eikä unikaan tule. Tuntuu hassulta alkaa valehtelemaan sairaudestaan sanomalla vaikkapa "juu, käyn viitenä päivänä viikossa kuntosalilla, heh heh" tai yhtä hölmöltä kuulostaa "en ole tehnyt laihtumiseni eteen mitään". Siinähän tuo Marika alkaisi helposti vänkäämään asiasta. Itse samassa tilanteessa sanoisin ihan kuin asia on. Tosin tuo Tiinan viimeisen kommentin "öö" aloitus kertoo siitä, että Tiina on hyvinkin mahdollisesti puhunut asiasta aikaisemmin fb:ssä statuksissaan. Tiedän monta masentunutta, jotka eivät sano juuri mitään asiasta fb:ssä. Sinänsä se tuntuu itsestäni hassulta, koska olen itse avoin ihminen ja kun olin aikoinani masentunut 8 vuotta eli koko teini-iän, niin netissä puhuminen oli henkireikäni. Silloin tosin ei ollut vielä facea, vaan puhuin avoimesti irc-galleriassa asioistani. Siellä se tuntui silloin yhtä julkiselta kuin fb on ihmisille nyt.

      Lainaa

    29. jonttu_bou 10.6.2013 3:10
      Tulos: +3 (13 ääntä)
      Paras lääke masennukseen on toinen ihminen. Musta kaikki riippuu just siitä, siis läheisyydestä.

      Lainaa

    30. Tulos: +18 (18 ääntä)
      swow: “Öö saanu vakavan masennuksen ja lopettanu nukkumisen” Mistäköhän pitäs sitten tietää, että olet masentunut, jos et fb ystäviesi kanssa ole niin hyvä ystävä, että kommunikoisit ulkomaailmassa. Öö..vähän niinku DAAAH no vittu etsä muka tiijä että oon masentunut. Ei sillä, itsekin olen ollutjoskus erittäin masentunut, että en puutu tässä siihen, vaan lähinnä tuohon säälittävään itsetuhoiseen säälin kalasteluun. Oikeasti jos olet niin kamalan masentunut, et siitä tee mitäännumeroa laihtumillasi kiloilla..
      Heh, luulisi että jokainen joka on sairastanut masennusta tietäisi, kuinka tärkeää lähipiirin huolenpito tässä vaiheessa on. 22kg:n putoaminen vahingossa ei ole normaalia, riippumatta siitä mikä lähtöpaino on ollut. Miksi sairaus pitäisi kieltää? Toki en itsekään olisi halunnut aiheuttaa ylimääräistä vaivaa lähipiiriini silloin kun itse masennusta sairastin, mutta tiesin myös sen että tarvitsin, ihan oikeasti, apua. Ei masennus ole asia joka pitäisi piilottaa tai jota tulisi hävetä, siitä on ihan ok puhua. Itse postaus on kylläkin harvinaisen jäätävä kokonaisuus..

      Lainaa

    31. Tulos: +5 (9 ääntä)
      jeesuslapsipienoinen: “saanut vakavan masennuksen” lol se tarttuu varmaa niinku kuume
      Kuume ei tartu, vai tarttuuko muka?

      Lainaa

    32. Tulos: -16 (18 ääntä)
      Sori vaan, mutta Antero ei ainakaan usko masennukseen. Kuitenkaan ei syö, koska kuvittelee olevansa masentunu, joka ei oikeasti ole mitään.

      Lainaa

    33. Tulos: -2 (2 ääntä)
      J: Ilmeisesti säälipisteitä vailla, kun tuollainenkin asia täytyy jakaa kaikille?
      Joo sitähän se ehdottomasti on. Hohhoijaa.

      Lainaa

    34. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Minä se tämän aikanaan postasin.Ironista siinä oli se että.olin ylipainoinen ja olin yrittänyt vuosia laihtua vaikka millä.Sit kun sairastuin masennunseen josta todellakin olin oikeastikkin avoimesti puhunut,alkoi paino tippua koska mikään ei mennyt alas..Joka asiassa tapana on ettiä himpun mustaa huumoria..

      Lainaa

    35. Palloton eläin 14.10.2022 22:00
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Hei tärkeintä on vaan aina laihtua vaikka se tapahtuisi millä tavalla tahansa. Eikö? Jos tää henkilö oli ylipainoinen nii kaikki kyllä onnittelee. Itse sain 40kg laihdutettua anoreksialla. Varmasti hienompaa kuin olla terve! Edelleenkin sairastan ja en kyllä ikinä tule terveeksi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: laihduttaa, vinkki, laihduttaminen