Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kameratyttö

"Onko teillä sellaisia tietokoneita ---"
Taustatietoja: Tämä saattaa olla tekaistu profiili, joten toivomme taas lukijoiden tekevän salapoliisityötä taustojen eteen ja kertovan johtolangoista kommenteissa. Julkaisut ovat julkisesti nähtävillä Gigantin ja Verkkokauppa.comin seinillä. Gigantti

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 19 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +512 (524 ääntä)
      Vai että jokin 'yritys' haluaa neidin olevan webbikameran edessä...

      Lainaa

    2. Tulos: +208 (220 ääntä)
      Eiköhän ole ihan tekaistu profiili... Samana päivänä samoihin aikoihin pistetty pystyyn myös Nataschan "kaverin" Pirittan hyvin samankaltaiset sivut :)

      Lainaa

    3. TotuudenTorvi 17.3.2011 12:08
      Tulos: +87 (103 ääntä)
      Voihan olla että se yritys on Livekamera, missä aika monella suomalaisella on profiili. Ja mistäkö minä tuon sivun tiedän? Etsin oravanpesän livekameraa ja eyksin tuonne ...

      Lainaa

    4. Tulos: -17 (61 ääntä)
      Näin äkkiseltään vaikuttais, ettei oo tekaistu profiili.

      Lainaa

    5. Tulos: -26 (38 ääntä)
      Ensitulkintani on se, että joku provosoi Giganttia saadakseen sen näyttämään anti-abolitionistiselta. Tai välinpitämättömänä sille, että netikettiä huonosti tuntevat ulkomaalaiset eivät tiedä tulevansa kusetetuksi pahan kerran.

      Lainaa

    6. Löytyi muualtakin 17.3.2011 18:11
      Tulos: +44 (50 ääntä)
      riemurasiasta löytyi sama kuva ja joku oli saanut myös selville henkilöllisyyden, kävin itsekkin katsomassa ja vaikuttaa aivan oikealta ihmiseltä

      Lainaa

    7. Tulos: +26 (40 ääntä)
      Vaikuttaa vähän tekaistulta.. Tosin aika monet yritykset haastattelevat ja vaativat työhakemukset web-kameran välityksellä ettei kysymys välttämättä ole mistään pervoilusta..

      Lainaa

    8. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Vaikuttais olevan Superkaupan tai jonkun vastaavan viraalimainontaa.

      Lainaa

    9. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Natacsha ja Piritta hakevat myös Big Brotheriin ja asioista yleensä hyvin perilläolevat tahot epäilevät että kyseessä on osa jonkin BB-sponsorin mainoskampanjaa.

      Lainaa

    10. Tulos: +19 (33 ääntä)
      Näyttää ihan tekaistulta. Toi on jotenkin liian alleviivaava, että karikatyyrisen venäläisperäisen prostituoidun etunimeä käyttävä kyselee webbikameran vaikutusta muotoihin.

      Lainaa

    11. ihmettelevä porista 19.3.2011 8:01
      Tulos: +11 (33 ääntä)
      kaikki mihin liittyy naispuoleinen hlö ja webcam, on pervoa.

      Lainaa

    12. Tippakaveri 19.3.2011 17:14
      Tulos: +2 (12 ääntä)
      Mä löysin tän naisen! se on ihan varmana se!

      Lainaa

    13. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Glamourtanssija väittää olevansa. On kyllä liian idiootti ollakseen todellinen :D

      Lainaa

    14. Tulos: +29 (33 ääntä)
      Tiedän kyseisen henkilön. Kyseessä ei ole itä-eurooppalainen tanssija vaan eräs suhteellisen karvainen mieshenkilö eteläsuomesta. Tekaistu profiili on tekaistu.

      Lainaa

    15. pieni epäkohta 21.3.2011 18:37
      Tulos: +6 (16 ääntä)
      ..nimittäin venäjällä miehen sukunimi päättyy v-kirjaimeen - naisten sukunimi -va. Tekasitulta tämän tytön sukunimi vaikuttaa :)

      Lainaa

    16. Tulos: +19 (29 ääntä)
      Pieni epäkohta: siis väitätkö, että Venäjällä miehen sukunimi päättyy _aina_ v:hen ja naisen va-päätteeseen? Oletko joskus sattunut kuulemaat Putinista tai vaikka Jeltsinistä? ;) Yleensä ne venäläiset sukunimet päättyy miehillä joko v:hen tai n:ään ja naisilla vokaaliin a. Tästäkin on toki poikkeuksia (vaikka nyt esimerkkinä "Tolstoy" tai -enko -päätteiset ukrainalaislähtöiset nimet, jotka eivät myöskään muutu sukupuolen mukaan.)

      Lainaa

    17. Tulos: +7 (9 ääntä)
      http://www.superkauppa.fi/spotify/piritta-ja-natascha/ taitaa olla jokin promoomisjuttu tämä

      Lainaa

    18. Tulos: +3 (11 ääntä)
      Isoveli: Näyttää ihan tekaistulta. Toi on jotenkin liian alleviivaava, että karikatyyrisen venäläisperäisen prostituoidun etunimeä käyttävä kyselee webbikameran vaikutusta muotoihin.
      Tiedätköhän ollenkaan kuinka suosittu (ja tavallinen) etunimi Natasha on Venäjällä? Monet tuntemistani venäläisnaisista ovat nimeltään Natasha (oikealta nimeltään tietysti Natalia - tiesitkö sitäkään?)

      Lainaa

    19. Tulos: +10 (12 ääntä)
      anonyymi: Pieni epäkohta: siis väitätkö, että Venäjällä miehen sukunimi päättyy _aina_ v:hen ja naisen va-päätteeseen? Oletko joskus sattunut kuulemaat Putinista tai vaikka Jeltsinistä? Yleensä ne venäläiset sukunimet päättyy miehillä joko v:hen tai n:ään ja naisilla vokaaliin a. Tästäkin on toki poikkeuksia (vaikka nyt esimerkkinä “Tolstoy” tai -enko -päätteiset ukrainalaislähtöiset nimet, jotka eivät myöskään muutu sukupuolen mukaan.)
      Aina kannattaa päteä vaikkei ymmärtäisikään. Tässä tapauksessa Nataschan sukunimi päättyi v-kirjaimeen, joten asiayhteys huomioiden pitäisi olla selvää mitä kirjoittaja tarkoittaa sanoessaan että miehen sukunimi päättyy v:hen, naisen va:han.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: gigantti, verkkokauppa.com, kamera, webcam