Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tuhis

"Mikä toi on? Yritin googlettaa mut ei sielt tullu mitään."
tuhatjalkainen Lähettänyt: kaikkeus

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 30 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +384 (430 ääntä)
      hahahahahhh tää on hyvä!! :D mato mikä mato, perhosia niistä kaikista tulee.. :D mutta kuka ottaa lemmikiksi (?) tuhatjalkaisen...?? ihmettelen..

      Lainaa

    2. Randomtalker 26.2.2011 15:33
      Tulos: -194 (304 ääntä)
      No, onhan tuo aika yököttävä, mutta jos kaveri on vaikka jonkin sortin gootti...? :D

      Lainaa

    3. Tulos: +440 (472 ääntä)
      miks tarvii olla gootti et voi ottaa tuhatjalkaisen lemmikiks? :D

      Lainaa

    4. Tulos: +173 (181 ääntä)
      Kaikilla on omat suosikkieläimensä, kyllähän jotkut lepakoistakin pitävät :D Mutta on tainnut tämä Niina torkahdella biologian tunneilla...

      Lainaa

    5. Tulos: +123 (173 ääntä)
      tuhatjalkaset on tosi kiehtovia ja omasta mielestäni aivan hemmetin söpöjä otuksia. :D oma toukka ei ole vielä perhoseksi tullut, mutta ehkä jokin kaunis päivä...! ;)

      Lainaa

    6. Tulos: +66 (108 ääntä)
      Voisin kuvitella, että tuhatjalkainen on tosi kiva lemmikki. Voi pitää kerrostalossa ja naapurit ei valita metelistä, menee pieneen tilaan (ei tarvitse maksaa ylimääräistä esim. junalipusta) ja syökin kai ihan siististi jotain kuivajuttua (en ole ihan varma?). Joten miksi. Mielummin minä tuhatjalkaisen ottaisin kuin käärmeen (vaikka ei niissä mitään vikaa olekaan - ehkä vähän liian paljon vaivaa alkaa erikseen kasvattamaan hiiriä niille ruoaksi).

      Lainaa

    7. Tulos: +66 (74 ääntä)
      kasviksia syövät, ite saan aina hyvin otettua madolle ihan jääkaapista kurkkua, salaattia yms. eli ei tuo edes erityisemmin lisäkustannuksia (paitsi ravintolisä mitä pitää antaa). :D

      Lainaa

    8. Tulos: +83 (87 ääntä)
      Niin niin mut perhonen :D

      Lainaa

    9. giant centipede 28.2.2011 1:07
      Tulos: +11 (37 ääntä)
      Hillittömiä petoja ovat. Kurkkaas youtubesta kuin ne syö.. en tykkäis tollasesta lemmikkinä, mut huisia hauskuutta toisten pöljyydet :D

      Lainaa

    10. Tulos: +6 (26 ääntä)
      :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hyvä niina!!!!

      Lainaa

    11. Tulos: +105 (115 ääntä)
      Kyseessä ei ole mainitsemasi centipede(juoksujalkainen), vaan millipede. Juoksujalkaiset saattavat syödä luonnossa jopa jyrsijöitä, mutta tämä kaksoisjalkainen käyttää lähinnä pilaantuvia kasveja ja hedelmiä ravinnoksi. Tämä laji ei ole tappavan myrkyllinen, eikä myöskään pure ja on todella hidasliikkeinen verrattuna juoksujalkaisiin. Jos joku ihmettelee, miksi olen tällaisen hankkinut, niin helppohoitoisuuden ja pienien kustannuksien takia. Menee myös pienehköön terraan, joka olisi ollut matelijalle liian ahdas. Ihan jännä otus ja kiva seurailla, vaikka paljon piileskeleekin turpeen alla. Tuskin sitä viehätystä ymmärtää, jos ei ole valmiiksi jo kiinnostunut terrarioeläimistä. -Jenny :)

      Lainaa

    12. Tulos: -30 (84 ääntä)
      Ei helkkari et pistää vihaseks ihmisten tyhmyys! Tekee mieli heittää koko tietokone seinälle, kun lukee juttuja näistä idiooteista. Ei porukka voi olla oikeesti näin tyhmää, mitä nää "mokat" kerta toisensa jälkeen antaa näyttää!!

      Lainaa

    13. Tulos: +56 (72 ääntä)
      miks ihmeessä sitte luet näitä??? mene jakamaan viisauttas muualle.

      Lainaa

    14. Tulos: +46 (52 ääntä)
      hajosin niin pahasti tuossa "millon siitä tulee perhonen" kohdas et kesti melkein minuutti ennen kun pystyin lukee etiäpäin. 8''''D tää oli kyl loistava.

      Lainaa

    15. Tulos: +8 (34 ääntä)
      aik hupaisa moka mut lukekaapa tähän tulleita kommentteja, hupaisia nekin,
      "No, onhan tuo aika yököttävä, mutta jos kaveri on vaikka jonkin sortin gootti…? :D"
      WTF??
      "Voisin kuvitella, että tuhatjalkainen on tosi kiva lemmikki. Voi pitää kerrostalossa ja naapurit ei valita metelistä, menee pieneen tilaan (ei tarvitse maksaa ylimääräistä esim. junalipusta) ja syökin kai ihan siististi jotain kuivajuttua (en ole ihan varma?). Joten miksi. Mielummin minä tuhatjalkaisen ottaisin kuin käärmeen (vaikka ei niissä mitään vikaa olekaan – ehkä vähän liian paljon vaivaa alkaa erikseen kasvattamaan hiiriä niille ruoaksi)."
      öööö? kuka vittu miettii minkä lemmikin ottaisin ettei tarvitse maksaa ylimääräistä junalipustA?? ja ei niitä käärmeitten ruoka hiiriä itse kasvateta... xDD

      Lainaa

    16. Tulos: +22 (28 ääntä)
      :DD no hei, kyllähän kastemadotkin muuttuu perhosiksi... ja imho, kyllä mä voisin pitää tuhatjalkaista, tai siis että mitkään hyönteiset ei inhota tms. myös käärme olisi aika siisti kaveri, ehkä joskus :) tohon yhteen aiempaan kommenttiin viitaten, että pitää olla gootti jos omaa jonkun vähän erikoisemman lemmikin? :D

      Lainaa

    17. Tulos: +24 (24 ääntä)
      Haha, niin tuttua. Tollasia kommentteja sitä saa kuulla harva se päivä, jos sattuu olemaan tuhatjalkaisystävä ynnä muita ötököitä xD

      Lainaa

    18. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Mielummin minä tuhatjalkaisen ottaisin kuin käärmeen (vaikka ei niissä mitään vikaa olekaan – ehkä vähän liian paljon vaivaa alkaa erikseen kasvattamaan hiiriä niille ruoaksi). <--- pakko viilata pilkkua, Suomessa on kiellettyä syöttää käärmeille eläviä hiiriä, se on eläinrääkkäystä. Eläinkaupoista saa ostettua pakastettuja.

      Lainaa

    19. Tulos: -6 (10 ääntä)
      Mä oon aina vihannu joitain hämähäkkejä ja juoksujalkaisia..Niin ja kirjottakaa googlekuvahakuun wolf spider..aika ruma otus

      Lainaa

    20. Tulos: +32 (32 ääntä)
      Niinan viimonen kommentti on ihana! =D Ja Jenny on mukavan kärsivällinen ja ymmärtäväinen toisen tietämättömyydelle. =) Ei turhaa haukkumista ja mollaamista, pientä piikittelyä vaan, jonka Niinakin näyttää ottavan huumorilla. Kaikkea ei voi yksi pieni ihminen tietää... Lisää tällaista! =)

      Lainaa

    21. Tulos: -16 (16 ääntä)
      Ei voi 18v. olla noin idiootti!!! XD

      Lainaa

    22. Tulos: -21 (25 ääntä)
      Ihmettelin vain mite toi pitää kädessä tuota. Eikös nuo ole helvetin myrkyllisiä?

      Lainaa

    23. Tulos: -28 (28 ääntä)
      no hyi v*ttu D: astukaa sen päälle!!!!!

      Lainaa

    24. Tulos: +13 (15 ääntä)
      ohno..: hahahahahhh tää on hyvä!! mato mikä mato, perhosia niistä kaikista tulee.. mutta kuka ottaa lemmikiksi (?) tuhatjalkaisen…?? ihmettelen..
      Esimerkiksi mina. Meillä on noita kaksi. Löytyy myös käärme, hämähäkki ja anolis liskoja. Nuo on tosi symppiksiä veitikoita. Kasvavat noin 30cm pitkiksi ja ovat hyvällä hoidolla tosi pitkäikäisiä. Olen harrastanut matelioita ja hyönteisiä jo 30 vuotta, että ihan poikanen en enää ole.

      Lainaa

    25. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Seuraavaksi varmaan väitellään kastemadoista?

      Lainaa

    26. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Randomtalker: No, onhan tuo aika yököttävä, mutta jos kaveri on vaikka jonkin sortin gootti…?
      Itseäni monesti luonnehditaan pukeutumistyylin ja musiikkimaun takia gootiksi, mutta multa löytyy erittäin vahva ötökkä- ja matokammo. Eikä kyllä löydy samanhenkisestä kaveripiiristäkään ketään, joka tuhatjalkaisen voisi lemmikikseen ottaa (yhdeltä löytyy käärme tosin). Your argument is invalid.

      Lainaa

    27. irokeesiankka 21.9.2014 10:53
      Tulos: +17 (17 ääntä)
      Vähän samanlainen keskustelu käytiin taannoin mun tulipuikkokalasta. ''Eikö toi käden veteen laittaminen pelota jos se antaa sähköiskun?'' Kai sekin on sitten ankerias mikä ankerias. :)

      Lainaa

    28. Tulos: +14 (14 ääntä)
      "bilsan tunnille vois kyl mennä" No ainaki myönsi :D

      Lainaa

    29. Erkki-sedän tarina 5.10.2015 15:59
      Tulos: -5 (7 ääntä)
      J-P: Voisin kuvitella, että tuhatjalkainen on tosi kiva lemmikki. Voi pitää kerrostalossa ja naapurit ei valita metelistä, menee pieneen tilaan (ei tarvitse maksaa ylimääräistä esim. junalipusta) ja syökin kai ihan siististi jotain kuivajuttua (en ole ihan varma?). Joten miksi. Mielummin minä tuhatjalkaisen ottaisin kuin käärmeen (vaikka ei niissä mitään vikaa olekaan – ehkä vähän liian paljon vaivaa alkaa erikseen kasvattamaan hiiriä niille ruoaksi).
      Jättiläistuhis tietääkseni syö ainakin luonnossa mm. hiiriä, linnunpoikasia ym. pikkueläimiä.

      Lainaa

    30. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Oi haluan tuommoisen :o

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tuhatjalkainen, perhonen, toukka