Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Keikkakuvia!

  "Pari uutta kuvaa Foxmannin keikaltani"
  Suurenna näkymä
  Johanna Tukiainen Lähettänyt: Tuksufani

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 21 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Mr. Mallorca 26.2.2011 14:46
   Tulos: +259 (267 ääntä)
   Owned.. Sweet

   Lainaa

  2. Tulos: +160 (168 ääntä)
   Voi sua, Tuksu....

   Lainaa

  3. Randomtalker 26.2.2011 15:30
   Tulos: -170 (228 ääntä)
   Missä moka?

   Lainaa

  4. Tulos: -43 (69 ääntä)
   No siis... jos siinä on ollu vaan kuvia eikä tekstiä niin toi on kai pala jonkun kommenttia.

   Lainaa

  5. Tulos: +34 (58 ääntä)
   Voihan perhana! Tuo menee nyt häpäisemään kotikuntani koko Suomelle!

   Lainaa

  6. Tulos: -120 (256 ääntä)
   Jo alkaa kyllästyttää tää ihmisten Tuksu-dissaus. Sitä tehään vaan ja ainoastaan siks, ku sitä tekee muutki ja ollaa niin ajan hermoilla ja cool. Hei haloo, omatki mielipiteet sais mielellään olla. Minä olen sitä mieltä, että Tuksu on ihminen niinku me muutki, ja tiedän / olen nähnyt satoja tai tuhansia Tuksua rumempia ihmisiä. Toki tää on vaan mun mielipide... mut jos haluutte viel jatkaa tota ihq TuXu-dizzausth niin eih ziin miTään daah. Lapsellista.

   Lainaa

  7. Tulos: +76 (102 ääntä)
   Aattelin ensin et Tuksu on täällä puolustanut itseään muka kolmantena persoonana "Huhis" nimimerkillä, mutta ei kai Tuksu noin viksua tekstiä saa aikaiseksi? Vaikka onhan hän kyllä blogeja kirjoitellut, mut..

   Lainaa

  8. Tulos: +131 (145 ääntä)
   Huhikselle. Ei kenenkään haukkumisessa ole mitään coolia ja tuskin aikuiset ihmiset sellaista sen takia tekisikään. "Tuksu-dissaus" nyt todennäköisesti johtuu siitä, että nainen on selvästi psyykkisesti aivan ulapalla ja sairas (raukka - kun ei itse sitä tietenkään tajua) ja sitten tekee kaikkensa päästäkseen julkisuuteen ja pitää itseään haluttuna ja kauniina ja muutenkin kuvittelee itsestään liikoja. Normaali-ihmisen silmin se on vaan niin uskomatonta katseltavaa, että ihmetystä ei voi olla jakamatta muiden kesken. Kukaan nyt tuskin Tuksulle mitään pahaa haluaa, hoitoa ennemminkin.

   Lainaa

  9. Tulos: +51 (61 ääntä)
   Huhikselle minäkin osoitan kommenttini, ei tässä Tukiaista vastaan mulla ainakaan mitään ole. Olen vain kyllästynyt kun Tukiaista tungetaan joka lööpistä ja tv:stä ja kaikkialla kun ei voisi vähempää kiinnostaa tuo ihminen tai mitä hän tekee ! Siksi ihmiset siitä pahaa puhuvatkin koska koko aika tunkee ittensä julkisuuteen. Vaikka ketään ei kiinnosta. Henk. kohtaisesti en voi ihmistä arvostella koska en tunne häntä.

   Lainaa

  10. Tulos: +59 (75 ääntä)
   On totta, että löytyy monta yhtä rumaa tai jopa rumempaakin ihmistä, mutta kun ne muut eivät tee itsestään numeroa. Tämä rumilus on joka tuutissa esittelemässä itseään "kauniina" ja kuvittelee olevansa maailman upein glamourmalli ja mielenkiintoisin tyyppi... Ei siinä oikein voi muuten reagoida kuin toteamalla mikä ***vetin oksettava luuska se on. Ja kun noin änkeää väkisin julkisuuteen niin joutuu kyllä kestämäänkin tämän julkisen mielipiteen.

   Lainaa

  11. Tulos: +55 (57 ääntä)
   Dissaan kaikkia tyrkkyjä ja turhia julkkuja tasapuolisesti :)

   Lainaa

  12. Randomtalker 3.3.2011 20:54
   Tulos: -35 (39 ääntä)
   En vieläkään tajua, missä moka. Juu, Tukiainen siellä angstaa, mutta mitäpä siitä? Ei se mikään moka ole O_o

   Lainaa

  13. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Väännetään nyt rautalangasta Randomille, vaikka tuo moka on tuossa jo laitettu punaisella nuolella: Eli siis Tuksu on laittanut blogiinsa "hehkeitä" kuvia itsestään ja sitten ylpeänä jakelee niitä FB:ssä, muttei huomaa, että teksti sanoo tyyliin "Sulla on ruma ja paskanen naama". Tuksu ei siis angstaa, vaan tuo oli yleinen mielipide Tuksun kuvista ja hän sitten huomaamattaan itse levittää sanomaa eteenpäin. Joko nyt?

   Lainaa

  14. Tulos: 0 (22 ääntä)
   Hei, mun screenshotti päätyi kuin päätyikin sivuillenne, kiitos :)

   Lainaa

  15. Tulos: -1 (7 ääntä)
   Sad but true, U got owned.

   Lainaa

  16. Tulos: -8 (12 ääntä)
   voit hitto älkää ihmiset olko noin ärsyttävii!!! mä en jaksa teit!!

   Lainaa

  17. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Huhis: Must se on aina vaa hauskaa.

   Lainaa

  18. Tulos: +4 (10 ääntä)
   siis mun mielestä tässä oli moka siinä et tuksu ihan innoissaan et jee kuvii kiitoskiitos miia ja sit teksti on kunno haukkumist?

   Lainaa

  19. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Tuksu tosiaan luulee itsestään liikoja.

   Lainaa

  20. Tulos: +8 (12 ääntä)
   Randomtalker: Missä moka?
   Sussa.

   Lainaa

  21. Tulos: -1 (1 ääni)
   Mikä moka tämä muka on, totuus ei pala tulessakaan!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tuksu, keikkakuvat, blogi, seiska, kuvat