Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuninkaan paluu

"Miten Michael Jacksonilt voi ilmestyy uusii biisei?"
Michael Jackson

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 27 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -110 (200 ääntä)
      Ymmärsinköhän oikein, että ne luulee Akonin olevan joku 100 -vuotias paappeli?

      Lainaa

    2. Tulos: -53 (145 ääntä)
      Mutta onhan noi kaverit sen verran perillä, että täyttä kusetustahan toi juttu on. Joku muu ne biisit on tehny ja Jacksonilta on ehkä pelkkä runko tai idea saatu. Minulla ei ainakaan riitä luottamus siihen, että ne olisi Jacksonin biisejä. Jos ne olisi tarpeeksi hyviä kappaleita, niin olisihan Jackson ne itse julkaissut.. (Ja vähän samaan juttuu liitty myös ne Larssonin Millenium-kirjat, joista puhutaan. Ei Larsson niitä voi kirjoittaa, kun se on kuollut. Vaikka jotain muistiinpanoja on kotoota löytynytkin.)

      Lainaa

    3. Tulos: +96 (136 ääntä)
      Miks Millennium on niin vaikee kirjottaa oikein?

      Lainaa

    4. Tulos: +58 (86 ääntä)
      Öö, Millennium-sarja kirjoitettiin loppuun juuri ennen Larssonin kuolemaa. Kustannettiin sitten vasta kuoleman jälkeen. :) Sen sijaan tota Jackson-juttua en tajunnut. Jotain levyä on joo mainostettu enkä asiasta ole sen kummemmin perillä, että mistä on kyse.

      Lainaa

    5. Tulos: +155 (161 ääntä)
      kaikkihan sen tietää että jostai niitä projekteja tai julkaisemattomia biisejä aina löytyy vaikka artisti kuoliskin..

      Lainaa

    6. Tulos: +83 (93 ääntä)
      Niin joo. Tuleehan niitä vieläkin Tolkieniltakin uusia kirjoja vaikka onkin ollut kuolleena pian jo 40 vuotta. Siinäkin on kirjailijan poika jatkanut kirjoittelua muistiinpanojen ja valmiiden katkelmien pohjalta tarinaa.

      Lainaa

    7. voielämä 24.1.2011 6:00
      Tulos: +106 (112 ääntä)
      lapset...monilla muusikolla on kaapit täynnä demoja yms. tekeleitä, mitä ei ole syystä tahi toisesta julkaistu. ei ole mitään taikaa kaivaa se kaapista artistin kuoleman jälkeen, ja tuottaa se myynti valmiiksi.

      Lainaa

    8. Tulos: -14 (38 ääntä)
      voielämä: Eihän siinä mitään ihmeellisä olekaan, mutta jos ei Jackson aikoinaan niitä biisejään julkaissut, niin onko kiva, että kuoleman jälkeen kaikki puolivalmiit tekeleet tehdään "loppuun" ja julkaistaan. Jackson esim. tehnyt tosi hyviä biisejä, mutta nämä viimisimmät ovat kaikki olleet ihan kuraa (ja varmaan siksi niitä ei ole aikaisemmin julkaistukaan). Millenniumista, että en ole lukenut niitä kirjoja ja yritin kirjoittaa sanan ruotsiksi, koska se on ruotsinkielisen lehden nimi. (Mutta kai se sielläkin sitten kirjoitetaan kahdella n-kirjaimella.) Joka tapauksessa sen perusteella, mitä minä olen asiasta lukenut on kerrottu, että Stieg Larssonin kätköistä on löytynyt yhteensä n. 400 sivua erilaisia muistiinpanoja ja valmiita tekstinpätkiä. Ne kirjan oikeudet omistaa nykyään Larssonin veljet (jos muistan oikein) ja sen ex-vaimo haluaisi kirjoittaa tuon julkaisemattoman materiaalin perusteella ainakin yhden kirjan lisää. Larsson on itse sanonut ennen kuolemaansa jossain haastattelussa, että aikoo kirjoittaa Millennium-kirjoja 8-10 kappaletta, joten se tarina jäisi kesken joka tapauksessa.

      Lainaa

    9. Tulos: +17 (19 ääntä)
      Ei nyt liity varsinaiseen asiaan, mutta käsittääkseni tuo Millennium-sarja jäi oikeasti kesken. Muistaakseni Larssonilla oli tarkoitus kirjoittaa 10 kirjaa ja kolmehan hän vain ehti saada valmiiksi. Mutta eikös jokunen aika sitten puhuttu et hänen leskensä kirjoittaisi loppuun? Tai kirjoittaisi ainakin jonkun kirjan, kai sillä jäi sitten joku kirja kesken..? Kun ilmeisesti tämä hänen leskensä osallistui näihin kirjoituspuuhiin aikoinaan.

      Lainaa

    10. Tulos: +6 (14 ääntä)
      Jeps.. Se leski (niissä artikkeleissa, joita minä olen lukenut niin ex-vaimo - eli puhumme samasta henkilöstä) on sanonut, että Larsson monesti kirjoitti niitä kirjoja, kun hän oli samassa huoneessa, joten hänellä on jonkin verran käsitystä siitä, että miten niitä muistiinpanoja tulkitaan. Mutta omasta mielestäni 400 sivua muistiinpanoja ja valmiita tekstejä on tosi vähän. Siellä on varmasti moni asia kerrottuna useampaan kertaan ja lisäksi paljon kohtia missä ei ole lainkaan tekstiä. Se, että tämä ex-vaimo kirjoittaisi kirjansa loppuun, julkaisisi sen omalla nimellään ja sitä markkinoitaisi Larssonin Millennium-kirjojen jatkona on minusta ihan ok. Mutta jotenkin minusta tuntuu, että sitä kirjaa tullaan myymään Larssonin nimellä eikä sillä vaimolla taida olla mitään tekemistä kirjan markkinoinnin kanssa, kun on tekstinsä saanut valmiiksi. Toivottavasti näin ei siis kävisi. (Ei minua tosin haittaisi, vaikka se sarja jäisikin kesken. Onhan sitä moni muukin kirjasarja jäänyt kesken ihan vastaavalla tavalla.) Niitä Jacksonin uusia biisejähän markkinoidaan juuri näin. Isolla nimellä lukee Micheal Jackson ja sitten pienellä jossain ilmoitettu että niin biisin muuten laulaa joku ihan muu artisti.

      Lainaa

    11. Tulos: -10 (18 ääntä)
      musta tuntuu että tää kysymys on esitetty ns. retorisena kysymyksenä, en usko että kukaan OIKEESTI luulee michaelin laulavan haudasta tai joitain... eiköhän kirjoittaja ole kysynyt tätä ihan läpällä, siltä ainakin vaikuttaa :D lapsuus ei mun mielestä liity tähän mitenkään, kuten on todistettu, myös AIKUISET ovat vähän hassuja joskus..

      Lainaa

    12. Tulos: +25 (29 ääntä)
      Michael Jacksoniltahan on jäänyt monia biisejä julkaisematta ja nyt niitä on alettu kuoleman jälkeen julkaisemaan ja miksailemaan..

      Lainaa

    13. LOOOOOOOOOLLLLL 27.1.2011 18:55
      Tulos: -1 (17 ääntä)
      VOI V¡TTTU TOI TYKKÄÄ NAPPULA EI TOIMI

      Lainaa

    14. Tulos: -15 (17 ääntä)
      "Jackson elää taas!" Täällä meillä nimittäin tämä 100% jackson-fani nimittäin. Mä en ymmärrä, miten joku jaksaa esittää sitä pöpiä koko ajan... -.-

      Lainaa

    15. Tulos: -11 (15 ääntä)
      Nimittäin nimittäin, hehe... Tulee taas akoilta sanomista

      Lainaa

    16. Kaivosukeltaja 29.1.2011 17:42
      Tulos: +10 (16 ääntä)
      Itsekin olen ihmetellyt, miksi artistin kuoltua pitää kaivaa tämän pöytälaatikosta kaikki julkaisukynnyksen alle jääneet räpellykset ja myydä UUSINA biiseinä hyväuskoisille faneille jotka ostavat levyn odottaen uutta Billie Jeaniea.

      Lainaa

    17. Tulos: +11 (15 ääntä)
      Niin siis Jacksonilta jäi kuollessa levynteko kesken... ei ne mitään pöytälaatikkobiisejä ole, vaan artisti kuoli levynteon viime metreillä. Biisit on vaan miksattu ja julkastu kuoleman jälkeen.

      Lainaa

    18. Mr. Mallorca 2.2.2011 10:46
      Tulos: +4 (10 ääntä)
      Eli siis, Sonyhan on ilmoittanut että julkaisee ainakin 2-3 "uutta" materiaalia eli albumia Michael Jacksonin nimissä, että vähän raha haiskahtaa kyllä..

      Lainaa

    19. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Nuo MJ:n biisit on tehty niistä demoista mitä se äänitti ennen kuolemaansa mut mitä ei ikinä julkassu

      Lainaa

    20. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Hold my hand on Jackon alkuperäne iha ollu CD levylki meiksi mukaan. Akon + hänen työryhmä on vaa muokannu sitä Akonillekki sopivaks...

      Lainaa

    21. Tulos: +4 (10 ääntä)
      niin siis millenniumistahan piti tulla 10-osainen, mutta sit se typistyi trilogiaks ku larsson tosiaankin potkas tyhjää

      Lainaa

    22. Carlos M. Jackson 20.4.2011 22:17
      Tulos: 0 (16 ääntä)
      MJ on elossa, tulee takaisin kai kesällä... ja ne jotka ei usko et MJ on elos nii venatkaa vaa pikkase viel..

      Lainaa

    23. Appelsiini 10.7.2011 9:05
      Tulos: +4 (12 ääntä)
      Se on JACKSON eikä mikkää Wacko Jacko :<

      Lainaa

    24. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Mikkehän rakasti biisien säveltämistä, joten niitä löytyy useita satoja julkaisemattomia. Vain äärimmäisen pieni osa niistä lopulta tuli julkaistuksi. Michael-albumilla Michael itse taitaa laulaa kolmessa tai neljässä kappaleessa, ainakin Hold My Hand'issa ja olisiko ollut Hollywood Tonightissa. En nyt muista tarkalleen. Nyt taas Bad25-albumin mukana on julkaistu pari kolme uutta kappaletta, joissa minun tietojen mukaan kaikissa laulaa Michael ja on ilmeisesti äänitetty tuolloin 80-luvulla. Tästä en ole sata varma. Periaatteessa voisi sanoa, ettei albumilla Michael ole paljoa tekemistä artistin Michael Jackson kanssa. Eikä se täten olekkaan 'Michael Jacksonin uusi levy' (vaikka onhan se nyt jo pari vuotta vanha)... Ja ei ollut This Is It -elokuvan yhteydessä julkaistu This Is It -kappale tekemisissä tuon TII-elokuvan kanssa, vaan Michael on sen jo säveltänyt ja laulanut joskus 80-90 -luvulla.

      Lainaa

    25. Tulos: -7 (13 ääntä)
      Jotenki osasin TAAS varauta siihen,että täällä kaikkitietävät pellet taas väittelee kyseisestä asiasta helvetin pitkään mitään päätöstä asialle saamatta :) ja on olevinaan niin fiksuja ihmisiä ku taistellaan siitä kenellä on mukamas paras kommentti :D

      Lainaa

    26. veetinaattori 21.10.2013 21:01
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      michael jacson on herännyt kuolleista! (thriller alkaa soimaa)

      Lainaa

    27. Lateksirunkkari 14.12.2013 16:51
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Voi penteleen ääliöt, ottakaa asioista selvää, ennen kuin teette itsestänne idiootteja!!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Michael Jackson, akon, albumi, musiikki, biisi, kappale, hold my hand, huijaus