Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Piristävä lenkki

Esikatselu: "Kunnon lenkki piristää mieltä kummasti"
Lenkki

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 15 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +423 (497 ääntä)
      Pakko sanoa, aivan loistava.. Ainaki näin ateistisen agnostikon kulmasta katosottuna.. :D

      Lainaa

    2. Tulos: +74 (120 ääntä)
      Loistava! Totat olis moni muukin voinu kommentoida... olis voinu tulla paljon parempikin :D!!

      Lainaa

    3. Tulos: +57 (201 ääntä)
      Ei mulla muuta kuin että ateisti ja agnostikko on kaksi eri asiaa =)

      Lainaa

    4. Tulos: +27 (35 ääntä)
      ooooooowneddd!!!!

      Lainaa

    5. Tulos: -21 (67 ääntä)
      en tajunnu..? [x] Tyhmä :DD

      Lainaa

    6. Tulos: +5 (25 ääntä)
      [x]

      Lainaa

    7. ..,,,,,,,,,,,, 27.7.2011 14:47
      Tulos: +19 (75 ääntä)
      eeswjii: eihä AxZ niin väittänytkään -.- lue uudelleen kommentti ja tuu sitte vasta pätemään vitun idiootti.

      Lainaa

    8. Tulos: +35 (79 ääntä)
      @ eesjwii Agnostikko = Henkilö, joka ehkä on kirkon jäsen mutta ei usko tai ole uskomatta. Voi saada vaikutteita mistä tahansa uskosta ja hypätä toiseen kelkkaan. Ateisti = Ei usko mihinkään. Jos on ateistinen agnostikko (lasken itsenikin siihen kastiin) on enemmänkin uskomatta, mutta on mahdollista vielä saada vaikutteita ja uusia ajatuksia joko ateismista tai mistä tahansa uskosta. Ne ovat kaksi eri asiaa, mutta ensimmäinen kommentoija varmasti tarkoittikin, että on ateistinen agnostikko. =)

      Lainaa

    9. Tulos: -24 (54 ääntä)
      Eli siis ateistinen agnostikko = Ei usko Mihinkään mutta pitää kuitenki sillee jännästi mielen avoimena koska sitä ei tiedä ikinä mitä elämässä sattuu ja vaikka Ajattelee ettei usko mihinkään, uskoo kuitenkin siihen että elämässä voisi sattua käännekohta jolloin saattaisikin alkaa uskomaan johonkin, jolloin enää ei olisi ateisti? Selevä. Ateismi kun on miusta aina aiemmin tuntunut kaikessa uskottomuudessaan niin varmalta asialta..

      Lainaa

    10. JoeyMistake 21.5.2012 9:09
      Tulos: +3 (39 ääntä)
      Hopo: Eli siis ateistinen agnostikko = Ei usko Mihinkään mutta pitää kuitenki sillee jännästi mielen avoimena koska sitä ei tiedä ikinä mitä elämässä sattuu ja vaikka Ajattelee ettei usko mihinkään, uskoo kuitenkin siihen että elämässä voisi sattua käännekohta jolloin saattaisikin alkaa uskomaan johonkin, jolloin enää ei olisi ateisti? Selevä. Ateismi kun on miusta aina aiemmin tuntunut kaikessa uskottomuudessaan niin varmalta asialta..
      Hyvin sanottu. 8D mun mielestä kans ei voi olla ateistinen agnostikko, koska jos päättää olla uskomatta mihinkään niin ei sitten usko. Jos vähänkin ajattelee, no voishan sitä ehkä joskus, nii sitten on agnostikko. Itse olen agnostikko, koska pidän mielen avoimena, mutta en tunne omakseni tätä meidän yleistä "satukirjaa".

      Lainaa

    11. Tulos: +24 (62 ääntä)
      No ei kyllä voi olla olla "ateistinen agnostikko". Ateismi tarkoittaa sananmukaisesti kaikenlaisen jumalopin kieltämistä = jumalaa/jumalia ei absoluuttisesti ole. Agnostisismi (ns. pelkurivaihtoehto) taas on aate, jonka mukaan jumalan/jumalien olemassaolosta ei yksinkertaisesti voida olla varmoja. Kaksi aivan eri aatetta. Pick one. - Naama, ateisti P.S. Nimimerkille asdf: Agnostisismilla ei ole mitään tekemistä kirkkoon kuulumisen kanssa, eikä ateismilla ole mitään tekemistä uskonnon kanssa.

      Lainaa

    12. Ratiritiralla 15.11.2012 15:28
      Tulos: -6 (16 ääntä)
      Olipa taas niin nokkela kommentti.

      Lainaa

    13. Lady Gargoyle 5.5.2013 1:27
      Tulos: -12 (34 ääntä)
      Naama: No ei kyllä voi olla olla “ateistinen agnostikko”.Ateismi tarkoittaa sananmukaisesti kaikenlaisen jumalopin kieltämistä = jumalaa/jumalia ei absoluuttisesti ole.Agnostisismi (ns. pelkurivaihtoehto) taas on aate, jonka mukaan jumalan/jumalien olemassaolosta ei yksinkertaisesti voida olla varmoja.Kaksi aivan eri aatetta. Pick one.- Naama, ateistiP.S. Nimimerkille asdf: Agnostisismilla ei ole mitään tekemistä kirkkoon kuulumisen kanssa, eikä ateismilla ole mitään tekemistä uskonnon kanssa.
      Jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin ateismikin on eräänlaista uskoa. Uskoa siihen, ettei jumalaa tai yliluonnollista ole. Osa tieteen "faktoista" pohjautuu melko hatarille oletuksille, joiden täytenä totena pitämiseen vaaditaan uskoa. Tietenkin, usko ja uskonto on eri asia. No, mä oon aina nähnyt ateisminkin uskontona, ilman rituaaleja ja sen sellasta.

      Lainaa

    14. Raakakauppa 30.11.2015 21:58
      Tulos: +15 (19 ääntä)
      Naama: No ei kyllä voi olla olla “ateistinen agnostikko”. Ateismi tarkoittaa sananmukaisesti kaikenlaisen jumalopin kieltämistä = jumalaa/jumalia ei absoluuttisesti ole. Agnostisismi (ns. pelkurivaihtoehto) taas on aate, jonka mukaan jumalan/jumalien olemassaolosta ei yksinkertaisesti voida olla varmoja. Kaksi aivan eri aatetta. Pick one. - Naama, ateisti P.S. Nimimerkille asdf: Agnostisismilla ei ole mitään tekemistä kirkkoon kuulumisen kanssa, eikä ateismilla ole mitään tekemistä uskonnon kanssa.
      Ateismi tarkoittaa ettei usko jumalaan/jumaliin tai muuhun vastaavaan. Agnostismi tarkoittaa ettei voi olla varma. Agnostinen ateisti on henkilö joka ei usko että jumalia olisi olemassa, useimmiten todisteiden puuttuessa, muttei sulje ulos ettäkö saattaisi olla. Ei voi olla niin vaikeaa, suht. yksinkertaiset sanat kuitenkin.

      Lainaa

    15. Raakakauppa 30.11.2015 22:00
      Tulos: +9 (13 ääntä)
      Lady Gargoyle: Jos nyt ihan tarkkoja ollaan, niin ateismikin on eräänlaista uskoa. Uskoa siihen, ettei jumalaa tai yliluonnollista ole. Osa tieteen “faktoista” pohjautuu melko hatarille oletuksille, joiden täytenä totena pitämiseen vaaditaan uskoa. Tietenkin, usko ja uskonto on eri asia. No, mä oon aina nähnyt ateisminkin uskontona, ilman rituaaleja ja sen sellasta.
      Ateismi on nimenomaan uskonnon vastakohta. Ei uskota, koska todisteita ei ole. Uskonto on todisteitta, ainakin riittävän hyviä, uskomista, koska asiaan nyt vaan uskoo. Tieteessä toki on puutteita, mutta ilman tukevia todisteita ja hyvin perusteltuja hypoteeseja asioihin ei uskota.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: lenkki, raamattu, laki, profeetta jesaja, tieliikennelaki