Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ka-ching!

Esikatselu: "Kerrankin pysty lähteen kelasta todellisen yhteisymmärryksen ---"
Sossuvoitto! Lähettänyt: MK

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 13 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +8 (118 ääntä)
      Menkää töihin! Oikeesti!

      Lainaa

    2. Tulos: -27 (47 ääntä)
      joopa: Menkää töihin! Oikeesti!
      niinpä!!! vai onko se niimpä!! ?

      Lainaa

    3. Tulos: -16 (44 ääntä)
      ^oikeesti niinpä, mut itekki kirjotan aina niimpä :)

      Lainaa

    4. ...ääliö 31.7.2012 3:57
      Tulos: +1 (19 ääntä)
      Missä tälläinen ihme sijaitsee?

      Lainaa

    5. Tulos: +49 (69 ääntä)
      Hmm... Ajatellaampa että tuo aloittaja onopiskelija ja halusi hoitaa opintotuet, asumistuet yms. nopeammin kun netin kautta ja päätti mennä paikan päälle. Ymmärrättekö miten raskasta on opiskella samalla ja olla töissä siihen sivuun? Ja loppuen lopuks, miks heidän tarvis mennä töihin, koska opiskelun tulisi olla periaatteessa ilmaista..?

      Lainaa

    6. Tulos: +38 (50 ääntä)
      Alkaa ärsyttää ko feissarimokassa on kyse kelasta tai muista tuista, niin tulee heti joku ah niin nokkela ihminen kommentoimaan "HANKI TÖITÄ!". C'mon! :D Ei oo helppoo olla opiskelija.

      Lainaa

    7. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Tässä on sekä ylläpito että kommentoijat nyt väärässä. Kela on täysin sossusta irrallaan oleva organisaatio. Kelasta ei saa esimerkiksi sitä toimeentulotukea, mitä saa sossusta. Kelasta voi saada esim. työttömyystukea, opintotukea, vanhemmustukia ja eläkettä.

      Lainaa

    8. Tulos: +4 (12 ääntä)
      joopa: Menkää töihin! Oikeesti!
      Jos se hakee kelalta rahaa niin se ettii töitä...

      Lainaa

    9. Tulos: -14 (20 ääntä)
      McKossu: Alkaa ärsyttää ko feissarimokassa on kyse kelasta tai muista tuista, niin tulee heti joku ah niin nokkela ihminen kommentoimaan “HANKI TÖITÄ!”. C’mon! Ei oo helppoo olla opiskelija.
      On sitä ennenkin opiskeltu ja käyty töissä....Samaan aikaan. Jopa!!!!!!

      Lainaa

    10. Tulos: +8 (8 ääntä)
      joopa: Menkää töihin! Oikeesti!
      Niin, töihin tosiaan pääsee ihan vain menemällä... Sama vaikka lähettää 10 hakemusta päivässä, niin siltikään ei todellakaan välttämättä nappaa mistään.

      Lainaa

    11. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Opiskelija: Hmm… Ajatellaampa että tuo aloittaja onopiskelija ja halusi hoitaa opintotuet, asumistuet yms. nopeammin kun netin kautta ja päätti mennä paikan päälle. Ymmärrättekö miten raskasta on opiskella samalla ja olla töissä siihen sivuun? Ja loppuen lopuks, miks heidän tarvis mennä töihin, koska opiskelun tulisi olla periaatteessa ilmaista..?
      Miten niin opiskelun tulis olla periaatteessa ilmaista? Ei se mikään itsestäänselvyys ole. Se että saa opiskella maksutta on etuoikeus. Sitä paitsi se ei ole mitenkään ilmaista. Ainoastaan opiskelijalle maksutonta. Joka tapauksessa joku sen maksaa. Suomessa veronmaksajat.

      Lainaa

    12. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Rock: Miten niin opiskelun tulis olla periaatteessa ilmaista? Ei se mikään itsestäänselvyys ole. Se että saa opiskella maksutta on etuoikeus. Sitä paitsi se ei ole mitenkään ilmaista. Ainoastaan opiskelijalle maksutonta. Joka tapauksessa joku sen maksaa. Suomessa veronmaksajat.
      Kyllä koulutus on osa yleismaailmallista ihmisoikeuksien julistusta, joksi se katsotaan myös Suomessa. Ja osin se katsotaan velvollisuudeksikin; PK on pakko käydä. Veronmaksajat pääsevät itsekin hyödyntämään sitä, ja verotuksella järjestettynä se on mahdollisimman edullinen. Ilmaisen koulutuksen voi nähdä etuoikeutena tiettyihin äärioloihin nähden, mutta niin voisi hanaveden ja orjuuttomuudenkin tarpeeksi isolla historiallisella haarukalla.

      Lainaa

    13. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Niin, kelastahan myös kaikki Suomen lapsiperheet hakevat äitiyspäivärahat ja lapsilisät. Vai jättääkö monikin kommentoija lapsilisät hakematta? Kun ei tarvii mitään yhteiskunnan tukia.. Myös vammaistuet, sairauspäivärahat, lääkkeiden erityiskorvattavuudet hoituu kelan kautta. Tosin varmaan vammaisten lastenkin täytyy mennä hus töihin eikä mitään tukia nostella.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kela, raha, sossu