Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mielensäpahoittajat, osa 112

Minä en kaipaa opastusta. 😤
Mielensäpahoittajat, osa 112

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Koskematon kärpänen 4.7.2024 0:22
   Tulos: -213 (411 ääntä)
   Stinalta ihan asiallinen kommentti. Joskus aikuiset ihmiset kuulostavat netissä murrosikäisiltä kakaroilta.

   Lainaa

  2. Ärsyttävä muovipussi 4.7.2024 0:36
   Tulos: +318 (328 ääntä)
   Muiden pitää joustaa kyllä aikatauluista, kunhan itse saa juoda kaljansa juuri silloin kun itse haluaa

   Lainaa

  3. Laahaava sitruuna 4.7.2024 0:42
   Tulos: +249 (259 ääntä)
   Kyllä sitä silti saa toivoa paskaa karmaa niille jotka varastavat toisilta. Hajoaisivat vaikka niin että jotain arvokkaampaa menee rikki. Siinäpä saa sitten miettiä että minkä viekkaudella ja vääryydellä vei, kosti.

   Lainaa

  4. Hapero opas 4.7.2024 2:08
   Tulos: -96 (172 ääntä)
   Koskematon kärpänen: Stinalta ihan asiallinen kommentti. Joskus aikuiset ihmiset kuulostavat netissä murrosikäisiltä kakaroilta.
   Vitunko väliä sillä sulle on miten muut aikuiset ihmiset käyttäytyy netissä?

   Lainaa

  5. Tuottoisa mango 4.7.2024 2:44
   Tulos: +31 (115 ääntä)
   Laahaava sitruuna: Kyllä sitä silti saa toivoa paskaa karmaa niille jotka varastavat toisilta. Hajoaisivat vaikka niin että jotain arvokkaampaa menee rikki. Siinäpä saa sitten miettiä että minkä viekkaudella ja vääryydellä vei, kosti.
   Joo paskaa karmaa, mut ei nyt ehkä kuolemaa kuitenkaan arvottomien liuskojen takia.

   Lainaa

  6. Tulos: -44 (164 ääntä)
   Ärsyttävä muovipussi: Muiden pitää joustaa kyllä aikatauluista, kunhan itse saa juoda kaljansa juuri silloin kun itse haluaa
   Ei ehkä tarvitse, mutta miksi muita asiakkaita pitää hätistellä klo 16:45, jos yksityistilaisuus alkaa klo 17? Mielestäni 16:55 olisi sopivampi. Ja mikäli jostain syystä kuitenkin aikoo sulkea paikan selvästi aiemmin kuin on ilmoittanut, reilua olisi huomauttaa siitä kaljan ostajalle ennen kuin myy.

   Lainaa

  7. jukkapalmu 4.7.2024 5:11
   Tulos: -77 (117 ääntä)
   Hapero opas: Vitunko väliä sillä sulle on miten muut aikuiset ihmiset käyttäytyy netissä?
   No ei sillä niin väliä ole, mutta se on sama kuin huono käsiala, eli kertoo heti yleisen älykkyyden tason.

   Lainaa

  8. Kateellinen ananas 4.7.2024 6:22
   Tulos: +155 (179 ääntä)
   Koskematon kärpänen: Stinalta ihan asiallinen kommentti. Joskus aikuiset ihmiset kuulostavat netissä murrosikäisiltä kakaroilta.
   Jos istut rullatuolissa ja joku vie sun rampin, että et pääse kotoa ominavuin pois, niin mitäpä veikkaat kyselisitkö nätisti varkaan perään? kaikki rosvot sais tukehtua leipäänsä ja varsinkin ne jotka varastaa jotain apuvälineitä vois tukehtua todella hitaasti.

   Lainaa

  9. Kateellinen ananas 4.7.2024 6:24
   Tulos: +117 (129 ääntä)
   jukkapalmu: No ei sillä niin väliä ole, mutta se on sama kuin huono käsiala, eli kertoo heti yleisen älykkyyden tason.
   Käsiala kertoo älykkyyden tason? Taisit itse kertoa juuri älykkyytesi tason tällä kommentilla. Pistä käsialanäyte niin nähdään kuinka tyhmä olet. 

   Lainaa

  10. Esko Ilmari Tuohiruuvi 4.7.2024 6:33
   Tulos: -22 (66 ääntä)
   jukkapalmu: No ei sillä niin väliä ole, mutta se on sama kuin huono käsiala, eli kertoo heti yleisen älykkyyden tason.
   No kertoohan se. Tutkimusten mukaan älykkäämmät taipuu kiroilun voimittamaan viestintään muita enemmän.
   Eli Stiina, Koskematon kärpänen ja sinä voitte syyä vaikka hatulliset paskaa kun sen sortin tuubaa tulee suusta jo muutenkin. Muut aikuiset puhuu sillä välin miten huvittaa.
   Ja koska kyseessä on korrelaatio eikä kausaatio, niin... Terveisin: Esko Ilmari 13 vee.

   Lainaa

  11. Aiempi lihapiirakka 4.7.2024 7:00
   Tulos: +106 (112 ääntä)
   jukkapalmu: No ei sillä niin väliä ole, mutta se on sama kuin huono käsiala, eli kertoo heti yleisen älykkyyden tason.
   No itseasiassa huono käsiala ei korreloi älykkyyden kanssa. Joillakin hyvin älykkäillä ihmisillä voi olla heikko käsiala, koska ne voi kirjoittaa nopeasti ja keskittyä enemmän sisältöön kuin ulkonäköön..

   Lainaa

  12. Painoton patsas 4.7.2024 7:22
   Tulos: +22 (38 ääntä)
   Hapero opas: Vitunko väliä sillä sulle on miten muut aikuiset ihmiset käyttäytyy netissä?
   Sinullekin näyttäisi olevan. Relaa hei, nyt räkä pois menusta!

   Lainaa

  13. Napapiirin suurin ihminen 4.7.2024 8:07
   Tulos: +9 (67 ääntä)
   Kateellinen ananas: Jos istut rullatuolissa ja joku vie sun rampin, että et pääse kotoa ominavuin pois, niin mitäpä veikkaat kyselisitkö nätisti varkaan perään? kaikki rosvot sais tukehtua leipäänsä ja varsinkin ne jotka varastaa jotain apuvälineitä vois tukehtua todella hitaasti.
   Oliko jossain maininta, että kyseessä on joku rullatuolilla kulkevan ramppi? Motonet viittauksesta ainakin itse ensimmäisenä ajattelin moottoriajoneuvojen kyytiin saamiseen tarvittavia ajoramppeja. Ei sillä, että niitäkään tarvitsisi varastaa, mutta asioiden tahallinen vääristelykin saadakseen asian näyttämään vielä pahemmalta kuin onkaan, on vähän tyhmää.

   Lainaa

  14. Jäätynyt sakaali 4.7.2024 8:09
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   jukkapalmu: No ei sillä niin väliä ole, mutta se on sama kuin huono käsiala, eli kertoo heti yleisen älykkyyden tason.
   Itse asiassa käsialalla ei ole mitään korrelaatiota yleiseen älykkyydentasoon.

   Lainaa

  15. Tulos: +36 (80 ääntä)
   Kyllä on rahanahne baarimikko joka myy kaljan ja viiden minuutin päästä alkaa hätyytellä yksityistilaisuuden tai minkä tahansa muun syyn varjolla ulos. On niitäkin, jotka myyvät asiakkaalle lärvilautasen ja myynnin jälkeen ilmoittavat että olet liian kännissä, häivy.

   Lainaa

  16. Luonnoton monni 4.7.2024 8:56
   Tulos: +128 (130 ääntä)
   Kyöpeli: Ei ehkä tarvitse, mutta miksi muita asiakkaita pitää hätistellä klo 16:45, jos yksityistilaisuus alkaa klo 17? Mielestäni 16:55 olisi sopivampi. Ja mikäli jostain syystä kuitenkin aikoo sulkea paikan selvästi aiemmin kuin on ilmoittanut, reilua olisi huomauttaa siitä kaljan ostajalle ennen kuin myy.
   Tuo asiakkaan "5 min" on mitä todennäköisimmin ollut juurikin tuo 15min.

   Lainaa

  17. Lunki gaselli 4.7.2024 9:01
   Tulos: +27 (67 ääntä)
   Napapiirin suurin ihminen: Oliko jossain maininta, että kyseessä on joku rullatuolilla kulkevan ramppi? Motonet viittauksesta ainakin itse ensimmäisenä ajattelin moottoriajoneuvojen kyytiin saamiseen tarvittavia ajoramppeja. Ei sillä, että niitäkään tarvitsisi varastaa, mutta asioiden tahallinen vääristelykin saadakseen asian näyttämään vielä pahemmalta kuin onkaan, on vähän tyhmää.
   Sinä oletat että kyseessä on moottoriajoneuvoramppi, ja valitat että on "asioiden tahallista vääristelyä" jos joku toinen olettaa sen olleen rullatuolia varten. Etkö itse muka "vääristele asiaa tahallisesti"?

   Lainaa

  18. Kynnyksetön myyrä 4.7.2024 9:05
   Tulos: +40 (48 ääntä)
   jukkapalmu: No ei sillä niin väliä ole, mutta se on sama kuin huono käsiala, eli kertoo heti yleisen älykkyyden tason.
   2000-luvun länsimaalaisen ihmisen ulostulo joka perustuu mielipiteeseen mutta esitellään faktana. Kaipa sitten muutama sata vuotta sitten n.99% eurooppalaisista oli vähä-älyisiä, kun ei osattu kirjoittaa tai lukea ollenkaan.

   Lainaa

  19. Toj Karin 4.7.2024 9:06
   Tulos: +70 (78 ääntä)
   Jos oletan että kaikki mitä Tomi kertoo pitää paikkaansa, pidän kyllä itsekin kaljan myymistä viiden minuutin varoajalla typeränä, ainakin jos ei asiasta mainitse erikseen. Jos nopeasta aikataulusta on mainittu ennen maksua, silloin asiassa ei pitäisi olla mitään valittamisen aihetta.

   Lainaa

  20. Halukas etana 4.7.2024 9:08
   Tulos: +96 (98 ääntä)
   Kyöpeli: Ei ehkä tarvitse, mutta miksi muita asiakkaita pitää hätistellä klo 16:45, jos yksityistilaisuus alkaa klo 17? Mielestäni 16:55 olisi sopivampi. Ja mikäli jostain syystä kuitenkin aikoo sulkea paikan selvästi aiemmin kuin on ilmoittanut, reilua olisi huomauttaa siitä kaljan ostajalle ennen kuin myy.
   Asiakkaan 5 min on tunnetusti mitä tahansa 1 min ja 30 min väliltä. Luultavasti tosiaan lähempänä 15 min tässä tapauksessa. 
   On kokemusta, onneksi kuitissa lukee tilausaika niin voi tarvittaessa korjata asiakkaan ajantajua. 😇

   Lainaa

  21. Tulos: +49 (53 ääntä)
   Jäätynyt sakaali: Itse asiassa käsialalla ei ole mitään korrelaatiota yleiseen älykkyydentasoon.
   Antakaa ton jukkapalmun olla, lähes traumcitya vastaava typerä provotrolli.

   Lainaa

  22. Tulos: +62 (74 ääntä)
   Lunki gaselli: Sinä oletat että kyseessä on moottoriajoneuvoramppi, ja valitat että on "asioiden tahallista vääristelyä" jos joku toinen olettaa sen olleen rullatuolia varten. Etkö itse muka "vääristele asiaa tahallisesti"?
   Se, että kyseessä on moottoriajoneuvoramppi on kyllä Lauran julkaisusta helposti pääteltävissä, kun siinä sanotaan "Toivottavasti ajat puskurisi paskaks niille noustessas" Itse en ole kertaakaan nähnyt puskurilla varustettua pyörätuolia...

   Lainaa

  23. Inhottava delfiini 4.7.2024 9:50
   Tulos: +35 (41 ääntä)
   jukkapalmu: No ei sillä niin väliä ole, mutta se on sama kuin huono käsiala, eli kertoo heti yleisen älykkyyden tason.
   Kyllä myös älykkäällä ihmisellä voi olla hyvä käsiala.

   Lainaa

  24. Saatanan vajaaälyinen lehmä 4.7.2024 9:54
   Tulos: +7 (25 ääntä)
   Haista paska,Stina

   Lainaa

  25. Lumisateessa kastunut puhveli 4.7.2024 9:56
   Tulos: +33 (39 ääntä)
   jukkapalmu: No ei sillä niin väliä ole, mutta se on sama kuin huono käsiala, eli kertoo heti yleisen älykkyyden tason.
   Auuuuts nyt iski syvälle. Onneksi minulla on heti vastakommentti valmiina: lienet kuullut vitsejä ”lääkärin käsialasta”. Ovatko maamme lääkärit idiootteja, lääkärien käsialan suttuisuus myytti, vai kenties korrelaatio käsialan ja älykkyyden suhteesta silkkaa puppua? Ps. Huomasitko miten montaa hienoa sanaa sain käytettyä, älykäs kuin mikä *hehkuu*

   Lainaa

  26. Silmälasiton norsu 4.7.2024 10:12
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Napapiirin suurin ihminen: Oliko jossain maininta, että kyseessä on joku rullatuolilla kulkevan ramppi? Motonet viittauksesta ainakin itse ensimmäisenä ajattelin moottoriajoneuvojen kyytiin saamiseen tarvittavia ajoramppeja. Ei sillä, että niitäkään tarvitsisi varastaa, mutta asioiden tahallinen vääristelykin saadakseen asian näyttämään vielä pahemmalta kuin onkaan, on vähän tyhmää.
   Ensimmäisenä tuli mieleen, että kyseessä on rampit, joilla autoa saa nostettua esim. alustan rassausta varten.

   Lainaa

  27. Juoppo piirroshahmo 4.7.2024 10:21
   Tulos: -32 (54 ääntä)
   Ärsyttävä muovipussi: Muiden pitää joustaa kyllä aikatauluista, kunhan itse saa juoda kaljansa juuri silloin kun itse haluaa
   Klo oli 1640, joten varmaan ajattelivat että olis 20 min aikaa juoda kaljat. Heitettiin kuitenkin ulos jo viiden minuutin jälkeen. Baarimikko olis kyllä voinut sanoa jo ennen myymistä, että teidän pitää poistua jo viiden minuutin päästä vaikka yksityistilaisuus alkaa vasta 20 min päästä.

   Lainaa

  28. Juoppo piirroshahmo 4.7.2024 10:23
   Tulos: +55 (67 ääntä)
   Kateellinen ananas: Jos istut rullatuolissa ja joku vie sun rampin, että et pääse kotoa ominavuin pois, niin mitäpä veikkaat kyselisitkö nätisti varkaan perään? kaikki rosvot sais tukehtua leipäänsä ja varsinkin ne jotka varastaa jotain apuvälineitä vois tukehtua todella hitaasti.
   Se ei ole rullatuoli, vaan pyörätuoli. Rullatuoli on se sellanen toimistotuoli korkeintaan, mutta ei ole synonyymi pyörätuolille.

   Lainaa

  29. Tulos: +31 (45 ääntä)
   KL: Kyllä on rahanahne baarimikko joka myy kaljan ja viiden minuutin päästä alkaa hätyytellä yksityistilaisuuden tai minkä tahansa muun syyn varjolla ulos. On niitäkin, jotka myyvät asiakkaalle lärvilautasen ja myynnin jälkeen ilmoittavat että olet liian kännissä, häivy.
   Itse olen eräässä yökerhossa todistanut tapahtuman jossa känninen heitettiin ulos heti sen jälkeen kun oli maksanut useamman kympin juomatilauksen. Tiedän että näin tapahtui koska minä vinkkasin tarjoilijalle tiskillä että viereinen kaveri alkaa olla hieman riidanhakuinen ja vastaus oli että myyjä oli katsellut samaa ja lentää pihalle jahka on maksanut. Eipä tarvinnut pariin vuoteen käydä kyseisessä paikassa.

   Lainaa

  30. Tulos: +42 (46 ääntä)
   Onko tuo Tomin teksti Kiira Korven runo?

   Lainaa

  31. Avoin hirmulisko 4.7.2024 12:08
   Tulos: -69 (77 ääntä)
   Juoppo piirroshahmo: Se ei ole rullatuoli, vaan pyörätuoli. Rullatuoli on se sellanen toimistotuoli korkeintaan, mutta ei ole synonyymi pyörätuolille.
   Nypytitkö hieman nänniäsi kun pääsit pätemään. Puhekielessä rullatuoli on pyörätuoli hyvinkin usein ja sinä tiedät kyllä sen.

   Lainaa

  32. Kirpeä Ahven 4.7.2024 12:56
   Tulos: -16 (32 ääntä)
   Koskematon kärpänen: Stinalta ihan asiallinen kommentti. Joskus aikuiset ihmiset kuulostavat netissä murrosikäisiltä kakaroilta.
   Olet oikeassa ja olen aivan samaa mieltä. Miinusta jakaneiden kannattaa vähän miettiä omaakin asennoitumista ja ulosantia. Vaikka vituttaisi niin kyllä aikuisen ihmisen pitäisi silti osata käyttäytyä.

   Lainaa

  33. Kokematon kettu 4.7.2024 13:39
   Tulos: +16 (38 ääntä)
   Ärsyttävä muovipussi: Muiden pitää joustaa kyllä aikatauluista, kunhan itse saa juoda kaljansa juuri silloin kun itse haluaa
   Jos vika on aina muissa, ihminen on persu.

   Lainaa

  34. Ylipitkä simpanssi 4.7.2024 13:59
   Tulos: +27 (35 ääntä)
   Ainoa joka voi vetää herneen nokkaan varkaiden ripittämisestä on tyyppi joka itse varastelee.

   Lainaa

  35. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Pluri: Itse olen eräässä yökerhossa todistanut tapahtuman jossa känninen heitettiin ulos heti sen jälkeen kun oli maksanut useamman kympin juomatilauksen. Tiedän että näin tapahtui koska minä vinkkasin tarjoilijalle tiskillä että viereinen kaveri alkaa olla hieman riidanhakuinen ja vastaus oli että myyjä oli katsellut samaa [...]
     Ihme, että tuota on miinustettu: en minäkään kävisi. Ei päihtyneelle saa myydä, häiritsevästi päihtyneelle senkään vertaa. On toki ihan eri tason vittuilua myydä juomia, joita ei aio antaa nauttia, mutta olisi sen alun perinkin voinut jonnekin vinkata, että myyjä toteaa "tiedän, että se on häiritsevästi päihtynyt, myyn tässä sille" -laitonta se on, kävi niiden juomien sitten miten tahansa. 
     "Julkisen puskaradion" Mikaelin kysymykseen olivatko juojat huomanneet lapun yksityistilaisuudesta vastataan selkeästi, että kyllä olivat, joten en ymmärrä mikä tässä on ongelma, olisi yksi asia, jos ei olisi tiennyt ja sitten jää kalja kesken, mutta kun tiesi, niin miksei voinut alun perin suunnata jonnekin jossa ei hengitetä niskaan?

   Lainaa

  36. Kova unikeko 4.7.2024 14:43
   Tulos: +45 (55 ääntä)
   Avoin hirmulisko: Nypytitkö hieman nänniäsi kun pääsit pätemään. Puhekielessä rullatuoli on pyörätuoli hyvinkin usein ja sinä tiedät kyllä sen.
   Pyörätuolin kutsuminen rullatuoliksi tulee ruotsin kielestä, ja sinne sen saisi myös jättää. Suomessa ja suomeksi rullatuoli on ihan eri asia kuin pyörätuoli.
   En nöpöttänyt nänniäni tätä kirjoittaessani.

   Lainaa

  37. Sanoiko joku paarma 4.7.2024 15:25
   Tulos: -30 (48 ääntä)
   Kova unikeko: Pyörätuolin kutsuminen rullatuoliksi tulee ruotsin kielestä, ja sinne sen saisi myös jättää. Suomessa ja suomeksi rullatuoli on ihan eri asia kuin pyörätuoli. En nöpöttänyt nänniäni tätä kirjoittaessani.
   Se ei muuta lainaamasi kommentin pointtia miksikään. Pyörätuolia kutsutaan monesti rullatuoliksi puhekielessä ja kaikki tietävät mitä tarkoitetaan. Minä nypyttelin hieman, kun kirjoitin.

   Lainaa

  38. Hästäg whatabout 4.7.2024 16:50
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Lunki gaselli: Sinä oletat että kyseessä on moottoriajoneuvoramppi, ja valitat että on "asioiden tahallista vääristelyä" jos joku toinen olettaa sen olleen rullatuolia varten. Etkö itse muka "vääristele asiaa tahallisesti"?
   Siinä kyl lukee esim. että "Toivottavasti ajat puskuris paskaks" ja harvemmin pyörätuoleissa on puskureita tai ylipäänsä millään laitteella, missä on puskuri voisi ajaa pyörätuoliramppia pitkin.

   Lainaa

  39. Kilokalori 4.7.2024 17:39
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   On kyllä aina kunnollista kun joku vetää kortin "toivottavasti ei ole äiti". Suomalaisia uusia lapsia syntyy ihan liikaa joka vuosi, joten hyvä että Stina paimentaa mahdollisia tulevien veronmaksajien äitiehdokkaita kriteereihinsä sopiviksi. Valtiovarainministeriön tileille ei 20 vuoden kuluttua kaivata lievän nettiärsytystä kokeneen naisen lasten verorahoja. Pitäkää lapsenne ja ikävät keskustelutapanne! Nih!

   Lainaa

  40. Itseasiassa 4.7.2024 18:24
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Juoppo piirroshahmo: Klo oli 1640, joten varmaan ajattelivat että olis 20 min aikaa juoda kaljat. Heitettiin kuitenkin ulos jo viiden minuutin jälkeen. Baarimikko olis kyllä voinut sanoa jo ennen myymistä, että teidän pitää poistua jo viiden minuutin päästä vaikka yksityistilaisuus alkaa vasta 20 min päästä.
   Tuolla vieressä kyllä kuppiloita riittää, joten outoa että piti juuri siihen mennä, jossa ei saa istua rauhassa. Koska tuo on keilahalli, niin varmaankin jo ennen tasaa alkaa valua porukka sisään, tilata juomia ja odotella radalle pääsyä. Joten ravintolan on hyvä varmaan varmistaa, että muut ihmiset ovat ajoissa ulkona, jonka varmaan Tomikin ymmärsi tai tiesi, koska sulki keskustelun.

   Lainaa

  41. Pöllö norsu 4.7.2024 20:15
   Tulos: -10 (12 ääntä)
   Gilla Svara

   Lainaa

  42. Tulos: -8 (16 ääntä)
   Kokematon kettu: Jos vika on aina muissa, ihminen on persu.
   Ja vastavuoroisesti jos vika on aina persuissa, ihminen on muu.

   Lainaa

  43. Sadetta_sataa 5.7.2024 1:03
   Tulos: -7 (9 ääntä)
   Kateellinen ananas: Käsiala kertoo älykkyyden tason? Taisit itse kertoa juuri älykkyytesi tason tällä kommentilla. Pistä käsialanäyte niin nähdään kuinka tyhmä olet. 
   Käsiala on älykkyyden määritelmä 😅 Varsinkin kun nykyään ei lapsille enää opeteta kaunista kaunokirjoitusta.

   Lainaa

  44. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 5.7.2024 2:55
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Sanoiko joku paarma: Se ei muuta lainaamasi kommentin pointtia miksikään. Pyörätuolia kutsutaan monesti rullatuoliksi puhekielessä ja kaikki tietävät mitä tarkoitetaan. Minä nypyttelin hieman, kun kirjoitin.
   Kaikki tietää mikäli asiayhteydestä (tai ko. ihmisen tunnettuudesta) käy ilmi, että kyseessä on pyörätuoli eikä rullatuoli. Jos kertoisin, että minun toimistolla eräs Arvi menee rullatuolilla ruokalaan, et voisi tietää onko Arvi kävelykyvytön pyörätuolissa vai hiukan erikoinen tyyppi, joka ei jaksa nousta työtuolistaan lounaalle siirtyessään. Toki termit saattaa puhekielessä mennä sekaisin, mutta nyt ainakin kaikki mokien kommenttien lukijat tietävät kiinnittää asiaan huomiota. 😊

   Lainaa

  45. Järkkymätön ahma 5.7.2024 3:35
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Ylipitkä simpanssi: Ainoa joka voi vetää herneen nokkaan varkaiden ripittämisestä on tyyppi joka itse varastelee.
   No tuo Stina saa usein "nyt se korkki kiinni" kommentteja ja jutut on välillä sitä tasoa että luultavasti syystä.

   Lainaa

  46. Neuvoton laama 8.7.2024 9:33
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Sanoiko joku paarma: Se ei muuta lainaamasi kommentin pointtia miksikään. Pyörätuolia kutsutaan monesti rullatuoliksi puhekielessä ja kaikki tietävät mitä tarkoitetaan. Minä nypyttelin hieman, kun kirjoitin.
   Kutsuttiin joo joskus ysärillä, mutta ei enää vuosikausiin. Pyörätuoli on pyörätuoli.

   Lainaa

  47. Neuvoton laama 8.7.2024 9:34
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Esko Ilmari Tuohiruuvi: No kertoohan se. Tutkimusten mukaan älykkäämmät taipuu kiroilun voimittamaan viestintään muita enemmän. Eli Stiina, Koskematon kärpänen ja sinä voitte syyä vaikka hatulliset paskaa kun sen sortin tuubaa tulee suusta jo muutenkin. Muut aikuiset puhuu sillä välin miten huvittaa. Ja koska kyseessä on korrelaatio eikä kausaatio, niin... Terveisin: Esko Ilmari 13 vee.
   Älykkäämmät siis kiroilevat enemmän, yrititkö sanoa myös sitä, että älykkäämmillä on huonompi käsiala?

   Lainaa

  48. Yskivä taikuri 9.7.2024 6:15
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Neuvoton laama: Kutsuttiin joo joskus ysärillä, mutta ei enää vuosikausiin. Pyörätuoli on pyörätuoli.
   Ja puhekielessä usein rullatuoli. Ja kaikki tietävät mitä tarkoitetaan.

   Lainaa

  49. Neuvoton laama 9.7.2024 15:00
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   Yskivä taikuri: Ja puhekielessä usein rullatuoli. Ja kaikki tietävät mitä tarkoitetaan.
   Kaikki tietävät, mitä hitaalla ihmisellä tarkoitetaan.

   Lainaa

  50. Virheetön hedelmä 9.7.2024 20:27
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Neuvoton laama: Kaikki tietävät, mitä hitaalla ihmisellä tarkoitetaan.
   Joo. Mm. sellaista joka ei ymmärrä mistä keskustellaan vaan alkaa sekoilemaan jotain hitaista ihmisistä kun puhutaan rullatuoleista.

   Lainaa

  51. Uhkaava ankerias 10.7.2024 0:53
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Rullatuoli on oikeastaan vähän halventava kun tarkoittaa pyörätuolia.

   Lainaa

  52. Obskuuri hai 10.7.2024 19:37
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Uhkaava ankerias: Rullatuoli on oikeastaan vähän halventava kun tarkoittaa pyörätuolia.
   No, tuskin se pyörätuoli siitä on moksiskaan, vaikka sitä väärällä termillä puhuttelisikin.

   Lainaa

  53. Neuvoton laama 10.7.2024 22:33
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Virheetön hedelmä: Joo. Mm. sellaista joka ei ymmärrä mistä keskustellaan vaan alkaa sekoilemaan jotain hitaista ihmisistä kun puhutaan rullatuoleista.
   Väärin, vaihteeksi

   Lainaa

  54. Laaja norsu 11.7.2024 21:53
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Neuvoton laama: Väärin, vaihteeksi
   Todistit juuri itseäsi vastaan. Ja se pyörätuoli on puhekielessä edelleen rullatuoli. Taisit tajuta sen hieman ennen kuin aloit sönköttämään ihan muita asioita.

   Lainaa

  55. Tulos: -1 (1 ääni)
   jukkapalmu: No ei sillä niin väliä ole, mutta se on sama kuin huono käsiala, eli kertoo heti yleisen älykkyyden tason.
   Olenkin aina miettinyt, miksi Stephen Hawkinilla oli niin loistava käsiala.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ajorampit, f1, kielenkäyttö, kurkku, kurkut, kuva, motonetti, pölytys, ravintola, varastaa, varastettu, yksityistilaisuus