Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Suuri heterokysely

Heteroksi ehtii vielä myöhemmin.
Suuri heterokysely

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 39 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tornipöllö 11.6.2024 0:09
   Tulos: +310 (334 ääntä)
   Marjo ja Tapani onnistuivat kyllä hyvin mallikkaasti missaamaan tuon kyselyn pointin.

   Lainaa

  2. Kuulas lohikäärme 11.6.2024 0:18
   Tulos: +252 (276 ääntä)
   Tornipöllö: Marjo ja Tapani onnistuivat kyllä hyvin mallikkaasti missaamaan tuon kyselyn pointin.
   Ne on just tommosia nuo Marjo-Tapanit. Kaikilta ei voi vaatia että ajattelun taso riittäisi "käänteiseen" esimerkkiin. Ei ole helppoa saada ymmärtämään toisen ihmisen näkökulmasta näitä vaikka se käännettäisiin omille silmille.

   Lainaa

  3. Uneton meduusa 11.6.2024 0:31
   Tulos: +361 (389 ääntä)
   11. Mediassa ja viihteessä näytetään todella paljon heteroja nykyään. Voisiko olla, että nyt kuvittelet olevasi hetero ihan sen vuoksi, että on muodikasta ajatella niin?

   Lainaa

  4. Uneton meduusa 11.6.2024 0:32
   Tulos: +27 (41 ääntä)
   Haluaisin tykätä Johannan kommentista.

   Lainaa

  5. Tulos: -24 (114 ääntä)
   Kommenteista huomaa kuinka yhä yhteiskunnassa oletuksena on että valtaosa ihmisistä edustaa heteroita. Muitakin saa olla mutta eivät saisi pitää itsestään mitään meteliä. Itsestänikin oletetaan että olen täysin hetero.(Omasta mielestä enemmän bi mutta en mainosta sitä ääneen.)

   Lainaa

  6. Universaali nektariini 11.6.2024 0:52
   Tulos: +223 (229 ääntä)
   "Ugandaan tai Afrikkaan"... Missäs se Uganda onkaan?

   Lainaa

  7. Sipulinhajuinen aasi 11.6.2024 6:20
   Tulos: +55 (75 ääntä)
   Kaikki ollaan pikkasen homoja, paremmin voidaan kun maassa enemmän rakkautta

   Lainaa

  8. Talvenkestävä panda 11.6.2024 6:23
   Tulos: +236 (246 ääntä)
   Olin kerran porukan kanssa kahvilla ja tuli ilmi, että yhden teinitytär oli ilmoittanut olevansa bi. Siitä tuli yleisesti keskustelua, että mistä sen tietää niin nuorena mistä sukupuolesta tykkää. Sanoin, että minä olen ainakin ollut ihastunut jo ihan päiväkoti-ikäisenä poikiin ja peruskoulussakin ihastuin moneen poikaan, eli olen hetero. Kyllä sen tietää jo pieni lapsi. Eikö ihmettelijät muista omia tunteitaan?

   Lainaa

  9. Tulos: +97 (107 ääntä)
   Universaali nektariini: "Ugandaan tai Afrikkaan"... Missäs se Uganda onkaan?
   No siis ei kai sulle tule yllätyksenä että noin tyhmä ihminen todellakin on noin tyhmä?

   Lainaa

  10. Sankka kiivi 11.6.2024 7:28
   Tulos: +84 (102 ääntä)
   Universaali nektariini: "Ugandaan tai Afrikkaan"... Missäs se Uganda onkaan?
   Samojen ihmisten logiikan mukaan suomalaisten ei tarvitsisi tehdä ilmastotoimia, koska suomalaisia on vähän, mutta afrikkalaisten pitäisi, koska afrikkalaisia on paljon.

   Lainaa

  11. Hemmoteltu viikuna 11.6.2024 8:20
   Tulos: +87 (95 ääntä)
   Tapanilta meni pointti niin lujaa ohi että tais mennä äänivalli rikki.

   Lainaa

  12. Kiistelty aprikoosi 11.6.2024 8:44
   Tulos: -103 (121 ääntä)
   Ihan hyvää pohdintaa tuo heterokysely, mutta muutama kysymys oli kyllä hieman huti. Ainakin 9. ja 10. Niissä nyt on selvästi virheellinen premissi, eikä tuollaisia oletuksia tehdä muidenkaan seksuaalisten suuntautumisten kohdalla. Itse ainakin keksin kaikkiin muihin kohtiin ihan järkevän vastauksenkin.

   Lainaa

  13. Tulostettu sammakko 11.6.2024 8:52
   Tulos: +112 (128 ääntä)
   Kiistelty aprikoosi: Ihan hyvää pohdintaa tuo heterokysely, mutta muutama kysymys oli kyllä hieman huti. Ainakin 9. ja 10. Niissä nyt on selvästi virheellinen premissi, eikä tuollaisia oletuksia tehdä muidenkaan seksuaalisten suuntautumisten kohdalla. Itse ainakin keksin kaikkiin muihin kohtiin ihan järkevän vastauksenkin.
   Siis hä? Kohtia 9. ja 10. kysytään homoilta jatkuvasti.

   Lainaa

  14. Kärkäs leopardi 11.6.2024 9:12
   Tulos: +74 (80 ääntä)
   "Ei sillä väliä mitä tapahtuu mutta se on näin." Tää jää käyttöön!

   Lainaa

  15. Epämoderni papaija 11.6.2024 9:29
   Tulos: +74 (82 ääntä)
   Talvenkestävä panda: Olin kerran porukan kanssa kahvilla ja tuli ilmi, että yhden teinitytär oli ilmoittanut olevansa bi. Siitä tuli yleisesti keskustelua, että mistä sen tietää niin nuorena mistä sukupuolesta tykkää. Sanoin, että minä olen ainakin ollut ihastunut jo ihan päiväkoti-ikäisenä poikiin ja [...]
   Muistaa varmasti mut noissa on enemmän se että läheisille tulee tarve kieltää se lapsen homous tai epävalidoida sitä "jos se kuitenkin sit isona oiskin hetero kunhan vähän kasvaa". Tiedostamatonta tai ehkä tiedostettuakin homofobiaa siis valitettavasti

   Lainaa

  16. Leso sotilas 11.6.2024 10:11
   Tulos: +78 (90 ääntä)
   Kiistelty aprikoosi: Ihan hyvää pohdintaa tuo heterokysely, mutta muutama kysymys oli kyllä hieman huti. Ainakin 9. ja 10. Niissä nyt on selvästi virheellinen premissi, eikä tuollaisia oletuksia tehdä muidenkaan seksuaalisten suuntautumisten kohdalla. Itse ainakin keksin kaikkiin muihin kohtiin ihan järkevän vastauksenkin.
   Tuleehan noita. Varsinkin kymppiä. Kyseessä on juurikin tuo ilmiö, missä on ok olla queer kunhan et näy, kuulu, tai herranjestas iske ketään heteroa. Edes kun he ovat homobaarissa.

   Lainaa

  17. Itseasiassa 11.6.2024 10:30
   Tulos: +68 (74 ääntä)
   Kuulas lohikäärme: Ne on just tommosia nuo Marjo-Tapanit. Kaikilta ei voi vaatia että ajattelun taso riittäisi "käänteiseen" esimerkkiin. Ei ole helppoa saada ymmärtämään toisen ihmisen näkökulmasta näitä vaikka se käännettäisiin omille silmille.
   Näiden ihmisten vuoksi itsekin tunnen pariskuntia, jotka menevät jo siitä hämilleen, jos joku heidät esittelee pariskuntana tai edes viittaa siihen suuntaan uusille ihmisille. Jotkut ihmiset kun katsovat oikeudekseen hyökätä toisia kohtaan, vähätellä parisuhdetta tai kysellä typeriä, kun tapaavat jossain seksuaalivähemmistöjen edustajia. 
   Itselläkin on lähipiirissä mm. ihminen, jonka vuoksi homous on valinta ja kun tuttu homo tuli pahoinpidellyksi, hänen kommenttinsa oli, että hän oli ansainnut sen, koska on valinnut olevansa homo. Toinen tuttu taas suunnitteli kieltävänsä lukiota käyvän lapsensa seurustelun, koska seurustelukumppani oli väärää sukupuolta. En pysty välttämään näitä ihmisiä kokonaan, mutta eiväthän hekään ole minun kanssani mielellään tekemisissä, kun kerroin kyllä oman mielipiteeni näistä. Tiedän myös ihmisiä, jotka eivät uskalla olla edes omissa perheissään omia itsejään, koska vanhempien kanta on selvä. Jotkut ihmiset todella voisivat miettiä, mikä on tärkeää elämässä. 

   Lainaa

  18. Tulos: +4 (18 ääntä)
   Sattuiskohan Marjo olemaan yksi kuuro joka on aika aktiivinen monessa eri ryhmissä, ihan vaan kirjoitusasusta päätellen, koska hänellä on tapana kirjoittaa vähän "hankalasti".

   Lainaa

  19. Kamelinruskea kissa 11.6.2024 12:48
   Tulos: +101 (123 ääntä)
   Työkaverini Timo mainitsi tuossa käyneensä viikonloppuna vaimonsa kanssa mökillä saunassa, kun heillä on uusi, hieno laituri sekä mahtava hellekelikin. Totesin vain "jaahas" hieman kiusaantuneena, en oikein tiedä miten olisin vastannut hänelle ja yritin vaihtaa puheenaihetta. Onko pakko tuoda sitä heteroseksuaalisuutta joka käänteessä? Ei taida olla ihan asiallista työpaikalla tuoda esille.

   Lainaa

  20. Tulos: -3 (23 ääntä)
   Sipulinhajuinen aasi: Kaikki ollaan pikkasen homoja, paremmin voidaan kun maassa enemmän rakkautta
   Jokainen on vähäsen hetero

   Lainaa

  21. Tulos: +60 (72 ääntä)
   Uneton meduusa: 11. Mediassa ja viihteessä näytetään todella paljon heteroja nykyään. Voisiko olla, että nyt kuvittelet olevasi hetero ihan sen vuoksi, että on muodikasta ajatella niin?
   Sanopa muuta! Ei voi enää telkkariakaan katsoa, kun kiintiöheteroita on tungettu jokaiseen ohjelmaan!

   Lainaa

  22. Tulos: +69 (83 ääntä)
   Uusi peura: Sanopa muuta! Ei voi enää telkkariakaan katsoa, kun kiintiöheteroita on tungettu jokaiseen ohjelmaan!
   Ja heterot lukee lapsille satuja esim päiväkodeissa! Eikö tähän groomaamiseen pitäisi puuttua?!

   Lainaa

  23. Tulos: +41 (49 ääntä)
   Väestöliiton "Oikeus rakkauteen "-kampajaan viitaten. Saitilla lukee ensimmäisenä: "Auta vahvistamaan naisten ja tyttöjen, vammaisten henkilöiden ja sateenkaari-ihmisten seksuaalioikeuksia kehittyvissä maissa". Listan alussa ovat naiset ja tytöt, koska heidän seksuaalioikeutensa voivat olla hyvin heikolla tasolla. Ryhmä on hyvin laaja, luonollisesti likimain puolet väestöstä. Tietenkin juhamaisten silmiin osuvat kampanjan tunnuksen kädet, joissa on sateenkarilipun väreissä oleva rannenauhat, ja sitä myöten ajatukset mm. homoihin ja lesboihin.

   Lainaa

  24. Metsätön seuraeläin 11.6.2024 17:19
   Tulos: +73 (97 ääntä)
   Ihmisten asenteet ja mielikuvat on kyllä jänniä. Ja se miten vähän ihmiset itse oikeasti tiedostaa niitä. Esimerkki: Nainen: "Tulin juuri uuden aviomieheni kanssa häämatkalta. Meillä oli aivan ihana hotelli Kreikassa ja tosi lähellä rantaa! Vaikka eipä me sitä rantaa juuri nähty, kun oltiin hääsviitissä koko loma. Nyt ollaan ostamassa asuntoa, koska yritetään kovasti laittaa jälkikasvua alulle. Itse asiassa mullahan on ovulaatio tänään, pitääkin laittaa miehelle viestiä että tulee aikaisemmin töistä." Muut: "Ihanaa, onneksi olkoon! Kannattaa muuten sänkytouhujen jälkeen nostaa jalat ylös ja laittaa tyyny pepun alle, niin se parantaa raskaaksi tulemisen mahdollisuuksia." Toisaalla: Mies: "Tulin juuri uuden aviomieheni kanssa häämatkalta. Meillä oli aivan ihana hotelli Kreikassa ja.." Muut: "Pitääkö sitä omaa suuntautumista julistaa niin kovaan ääneen kaikille? Siis ihan sama minulle, olkaa mitä olette, mutta se mitä te teette keskenänne makuuhuoneessa on teidän välinen asia. Ei sitä tarvi koko maailmalle kuuluttaa. Ei kukaan halua ajatella kahta miestä touhuamassa keskenään." Ja vielä toisaalla.. Nainen: "Tulin juuri uuden vaimoni kanssa häämatkalta. Meillä oli aivan ihana hotelli Kreikassa ja.." Miehet: "Aijaa? Olitteko hääsviitissä yötä? Oliko siellä iso sänky? Otitteko yläosattomissa aurinkoa ja kävittekö alasti uimassa? Vai touhusitteko vaan keskenänne hotellissa koko loman wink wink? Niin, mites muuten lesbot niinku tekee sen? Ku eihän kummallakaan ole värkkiä, niin eihän sitä sillon voi tehdä sillai ihan oikeasti. Vai oliko teillä iso laukullinen leluja mukana? Otitteko kuvia? Saisko niitä nähdä? Kaverin puolesta kysyn, hehheh." Erityisesti jos on nainen joka seurustelee toisen naisen kanssa, niin näitä kaikkia tilanteita tulee elämässä hämmästyttävän usein vastaan.

   Lainaa

  25. Järjestyksetön mehiläinen 11.6.2024 18:07
   Tulos: +16 (34 ääntä)
   Metsätön seuraeläin: Ihmisten asenteet ja mielikuvat on kyllä jänniä. Ja se miten vähän ihmiset itse oikeasti tiedostaa niitä. Esimerkki: Nainen: "Tulin juuri uuden aviomieheni kanssa häämatkalta. Meillä oli aivan ihana hotelli Kreikassa ja tosi lähellä rantaa! Vaikka eipä me sitä rantaa juuri nähty, kun oltiin hääsviitissä koko loma. [...]
   Hauskinta on se, että jos näille heteroille sanoo niiden panokertomusten kaikkien yksityiskohtien kohdalla, ettei nyt aivan kaikkea kuitenkaan tarvitse kertoa kaikille niiden sänkypuuhien ulkopuolisillekin (ihan jo sen kumppanin tunteita suojellakseen), niin harvemmin se vastapalaute on mitenkään positiivista ja ymmärtäväistä.

   Lainaa

  26. Neuvokas manaatti 11.6.2024 18:51
   Tulos: +33 (41 ääntä)
   Luulen että Marjo tarkoittaa hyvää, tai ei ainakaan tarkoituksella ole ilkeä tai vähättele ketään. Mutta onhan se nyt ihan järjetöntä olettaa että jos joku tulee kaapista viiskymppisenä niin tyyppi on yhtäkkiä, tyyliin yön aikana, päättänyt ruveta homoksi. Samalla tavalla on järjetöntä olettaa että jos lapsen elämässä on kaksi samaa sukupuolta olevaa vanhempaa niin lapsesta jotenkin automaattisesti tulisi homo, koska se "kasvaa siihen". Tiedän että ihmisen typeryys on ääretön mutta silti nämä tyypit aina turhauttaa ihan yhtä paljon.

   Lainaa

  27. Kiistelty aprikoosi 11.6.2024 19:41
   Tulos: -45 (55 ääntä)
   Tulostettu sammakko: Siis hä? Kohtia 9. ja 10. kysytään homoilta jatkuvasti.
   Joko liikutaan eri piireissä tai sitten tunnet homoja, jotka jollain tapaa antavat aihetta noihin kysymyksiin.

   Lainaa

  28. Reiätön kala 11.6.2024 19:58
   Tulos: -6 (12 ääntä)
   Clown World.

   Lainaa

  29. Tahdikas tomaatti 11.6.2024 21:48
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Unis: Sattuiskohan Marjo olemaan yksi kuuro joka on aika aktiivinen monessa eri ryhmissä, ihan vaan kirjoitusasusta päätellen, koska hänellä on tapana kirjoittaa vähän "hankalasti".
   Sama tuli mieleen. Näyttää tosi tutulle kirjotustyylille.

   Lainaa

  30. Taitava papukaija 11.6.2024 23:08
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Kuulas lohikäärme: Ne on just tommosia nuo Marjo-Tapanit. Kaikilta ei voi vaatia että ajattelun taso riittäisi "käänteiseen" esimerkkiin. Ei ole helppoa saada ymmärtämään toisen ihmisen näkökulmasta näitä vaikka se käännettäisiin omille silmille.
   Tällaisia arkipäivän sankareita tulee jokapaiväisessä elämässä eri tilanteissa vastaan. Edes vertauskuvat ja esimerkit eivät auta, koska takertuvat niihin(kin): "mutta eihän minulla ole.."

   Lainaa

  31. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Ugandaan tai Afrikkaan? Tai vaikka Kiinaan tai Aasiaan.

   Lainaa

  32. Tyytyväinen aprikoosi 12.6.2024 4:04
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Universaali nektariini: "Ugandaan tai Afrikkaan"... Missäs se Uganda onkaan?
   Uganda-niminen saari löytyy Dubaista. Siellä on kokonainen keinotekoinen saaristo The World. https://en.wikipedia.org/wiki/The_World_(archipelago)

   Lainaa

  33. Kokematon kettu 12.6.2024 9:05
   Tulos: +13 (19 ääntä)
   Tornipöllö: Marjo ja Tapani onnistuivat kyllä hyvin mallikkaasti missaamaan tuon kyselyn pointin.
   Maailman marjot ja tapanit missaavat hyvin paljon.
   Heidän kommenttinsa naurattaisivat, elleivät ne olisi osoitus erittäin kankeasta, suorastaan puuttuvasta älystä.

   Lainaa

  34. Kokematon kettu 12.6.2024 9:06
   Tulos: -6 (10 ääntä)
   Ville: Ugandaan tai Afrikkaan? Tai vaikka Kiinaan tai Aasiaan.
   Tai vaikka Suomeen, jossa edelleen riittää alkukantaisia änkyröitä.

   Lainaa

  35. Mukava Norppa 12.6.2024 12:47
   Tulos: +24 (32 ääntä)
   Mua on aina eniten hämmästyttänyt esim samaa sukupuolta olevien avioliitto-oikeudesta aikanaan keskusteltaessa, miten ihmeessä joidenkin mieli tuottaa tästä uhkakuvia tyylillä "seuraavaksi ne varmaan halua oikeuden naida hevosensakin". Tai sitten rinnastetaan homous pedofiliaan. Kyllä kertoo kyseisten henkilöiden omasta poikkeavasta ajattelustaan tämä, eikä yhtään mitään seksuaalivähemmistöistä. Mutta oli kyllä hienosti käännetyt nuo kysymykset ja anto aihetta ajatteluun ihan minullekin, vaikkei minulla olekaan mitään ollut koskaan seksuaali- tai sukupuolivähemmistöjä vastaan. Silti olen oman kulttuurini kasvatti ja tiettyjä oletuksia tulee tehtyä ihan huomaamatta, ihan jopa näin homon tyttärenä. Silmiäavaavaa.

   Lainaa

  36. Tulos: -3 (7 ääntä)
   Järjestyksetön mehiläinen: Hauskinta on se, että jos näille heteroille sanoo niiden panokertomusten kaikkien yksityiskohtien kohdalla, ettei nyt aivan kaikkea kuitenkaan tarvitse kertoa kaikille niiden sänkypuuhien ulkopuolisillekin (ihan jo sen kumppanin tunteita suojellakseen), niin harvemmin se vastapalaute on mitenkään positiivista ja ymmärtäväistä.
   Minkä helvetin junttien kanssa te oikein liikutte, jos useinkin tulee vastaan että joku kertoo sänkypuuhistaan muille? Ei tarvii kertoa (ainakaan pyytämättä) sänkypuuhistaan kenellekään, ihan sama kuka, ketkä tai mikä siellä on kumppanina ollut.

   Lainaa

  37. moka-addikti 13.6.2024 16:09
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Kiistelty aprikoosi: Ihan hyvää pohdintaa tuo heterokysely, mutta muutama kysymys oli kyllä hieman huti. Ainakin 9. ja 10. Niissä nyt on selvästi virheellinen premissi, eikä tuollaisia oletuksia tehdä muidenkaan seksuaalisten suuntautumisten kohdalla. Itse ainakin keksin kaikkiin muihin kohtiin ihan järkevän vastauksenkin.
   Ootko lukenu näitä Feissarimokia? :D

   Lainaa

  38. aka-moddikti 13.6.2024 19:13
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   moka-addikti: Ootko lukenu näitä Feissarimokia? 😁
   Luutko okenu feitä Näissärimokia?

   Lainaa

  39. Tulos: +2 (6 ääntä)
   GPT: Minkä helvetin junttien kanssa te oikein liikutte, jos useinkin tulee vastaan että joku kertoo sänkypuuhistaan muille? Ei tarvii kertoa (ainakaan pyytämättä) sänkypuuhistaan kenellekään, ihan sama kuka, ketkä tai mikä siellä on kumppanina ollut.
     Ei tarvitse ei, mutta heti jos kommenteissa tms joku esim. mies kertoo menneensä miehensä kanssa häämatkalle, niin joku alkaa heti änkyröidä, että mitä te sänkypuuhistanne kaikille leveilette! Ihan kuin häämatkalla ei voisi mennä katsomaan Angkor Watia tai jotain. Ei kukaan siinä sänkypuuhia maininnut muu kuin nettiänkyrä. 
     Olen kuitenkin sitä mieltä, että heteroiden lastenteko pitäisi kieltää. Mistäköhän ne homolapset tulevat? Nii-ih.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: afrikka, heterot, homot, kysely, oikeus rakkauteen, pride, uganda, väestöliitto