Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 302

Asiat tärkeysjärjestykseen... Naistenhuoneen tyyliin!
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 302

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 40 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Pehmeä jänis 27.6.2024 0:16
   Tulos: -101 (131 ääntä)
   Vastaus ensimmäiseen: kyllä voi. Mokan lähettäjä olisi voinut tarkistaa faktat ensin 😁

   Lainaa

  2. Mädäntynyt muovipussi 27.6.2024 0:20
   Tulos: +114 (220 ääntä)
   Siis mitä tuo Naistenhuoneen anonymous member yrittää sanoa? Hänestä oli outoa että pomo pyysi jäämään vetäytymistilaan hänen kanssaan sen sijaan että olisivat siirtyneet neukkariin, minkä täytyy olla todiste siitä että ylemmän tason pomo salakuunteli heidän palaveriaan?

   Lainaa

  3. Leveähkö sorsa 27.6.2024 0:26
   Tulos: +110 (154 ääntä)
   Toisaalta aina jos käy tutkimuksissa, joissa ei löydy mitään, tuntuu, että on tuhlannut omaa ja terveydenhuollon henkilöiden aikaa ja resursseja.

   Lainaa

  4. Tukala lisko 27.6.2024 0:45
   Tulos: +30 (88 ääntä)
   Pehmeä jänis: Vastaus ensimmäiseen: kyllä voi. Mokan lähettäjä olisi voinut tarkistaa faktat ensin 😁
   Ulosottomies ei ole sama asia, kuin Sosiaalitoimi.
   Ymmärrän kyllä vitsin, jota ajoit takaa. 

   Lainaa

  5. Tulos: +131 (135 ääntä)
   Leveähkö sorsa: Toisaalta aina jos käy tutkimuksissa, joissa ei löydy mitään, tuntuu, että on tuhlannut omaa ja terveydenhuollon henkilöiden aikaa ja resursseja.
   Sinänsä totta, mutta tommosissa tarkastuksissa käydään varmaan suhteellisen harvoin (ellei ole huomattavaa oireilua), että ei semmosesta tarvitse tunnontuskia kokea jos vie yhden ajan lääkärin listalta.

   Lainaa

  6. Järjestyksetön mehiläinen 27.6.2024 1:01
   Tulos: +147 (153 ääntä)
   Veikkaisin esimiehen syyn haluta olla omassa tilassaan teams-kokouksen aikana harvinaisen selvä, mutta ilmeisesti anonyymille se syy on nyt siis salakuuntelu…

   Lainaa

  7. Kunnioitettava kuguaari 27.6.2024 1:02
   Tulos: -22 (68 ääntä)
   Katriina varmaan toivoo, että ulosottomies veisi kakarat pois. Äiti ei joskus vaan jaksa.

   Lainaa

  8. Ylittämätön karjalanpiirakka 27.6.2024 1:20
   Tulos: +64 (86 ääntä)
   Katriinan olis varmaan pitäny jo deittailuvaiheessa kysellä onko ulosottomies vai mitenkä toimitaan. Ei olis lapsiongelmia.

   Lainaa

  9. Riskaabeli raadonsyöjä 27.6.2024 3:29
   Tulos: +59 (99 ääntä)
   Jos lapset myymällä saa rahaa velkojen lyhentämiseen, niin todellakin ulosotto vie ne lapset. Niillä on se tarjouskauppa ulosmitatun omaisuuden myyntiä varten. Eikun joo, ei vielä, ootellaan vielä lakiehdotusta ja se menee kaiketi eduskunnassa ja oletettavasti se menee läpi viime metreillä ennen seuraavia vaaleja. My bad! Mahtaakohan ne kirjata asetuksen vähintään 12-vuotiaiden tyttöjen lunastamisesta etuosto-oikeuden kansanedustajille? W.R. varmaan myhäillen tukisi tätä pontta.

   Lainaa

  10. Itseasiassa 27.6.2024 5:46
   Tulos: +52 (58 ääntä)
   Leveähkö sorsa: Toisaalta aina jos käy tutkimuksissa, joissa ei löydy mitään, tuntuu, että on tuhlannut omaa ja terveydenhuollon henkilöiden aikaa ja resursseja.
   Näin se tuntui omankin persetähystyksen jälkeen. Vaikka oli myös helpottava reissu (muutenkin kun tyhjäyksen osalta), koska sain lähetteen kun lääkäri oli pepäpukamien vuoksi varma, että mulla on syöpä. Tähystyksessä taas ihmeteltiin, mistä se sen syövän oli keksinyt, kun ei lähettessä ollut oikein mitään perusteita vaikka mainittu kyllä.

   Lainaa

  11. Itseasiassa 27.6.2024 5:48
   Tulos: +65 (67 ääntä)
   Mädäntynyt muovipussi: Siis mitä tuo Naistenhuoneen anonymous member yrittää sanoa? Hänestä oli outoa että pomo pyysi jäämään vetäytymistilaan hänen kanssaan sen sijaan että olisivat siirtyneet neukkariin, minkä täytyy olla todiste siitä että ylemmän tason pomo salakuunteli heidän palaveriaan?
   Mä mietin oliko se joku minihuone, jossa voi tehdä yksin töitä? Joissain konttoreissa, joissa ei ole enää virallisia omia paikkoja, on nykyään myös sellaisia tiloja.

   Lainaa

  12. Tunnekylmä myyrä 27.6.2024 6:40
   Tulos: +111 (119 ääntä)
   Mädäntynyt muovipussi: Siis mitä tuo Naistenhuoneen anonymous member yrittää sanoa? Hänestä oli outoa että pomo pyysi jäämään vetäytymistilaan hänen kanssaan sen sijaan että olisivat siirtyneet neukkariin, minkä täytyy olla todiste siitä että ylemmän tason pomo salakuunteli heidän palaveriaan?
   Pomo ilmoitti jäävänsä yksin siihen pikkuhuoneeseen.

   Lainaa

  13. Vastaava lepakko 27.6.2024 7:09
   Tulos: +101 (125 ääntä)
   Teams-palaveria varten on ihan turhaa pakkautua samaan tilaan, kun yhtä hyvin molemmat voivat olla omilta koneeltaan omilla tunnuksillaan mukana etäpalaverissa. Näin kumpikin näkee paremmin jaetut aineistot omalta näytöltään, pystyvät tekemään omia muistiinpanoja tehokkaammin omilta koneiltaan. Lisäksi on kivempi olla rauhassa omalla koneellaan kuin toisen kanssa vierekkäin samalta koneelta. Toki, jos on kunnon neuvottelutaktiikka käytössä (hyvä neuvottelukaiutinmikki ym) niin ei tarvitse olla ihan kiinni. Jos epäilee ylemmän pomon salakuuntelevan, niin kannattaa miettiä, että miksi tällainen epäilys herää? Jos tekee työnsä hyvin, mitä se salakuuntelu edes haittaisi?

   Lainaa

  14. Tulos: +59 (65 ääntä)
   Itseasiassa ulosottomies voi hakea lapset. Toi keskustelu opetti mullekin uutta kun sitä luin https://www.ulosottolaitos.fi/fi/index/tietoaulosotosta/ulosotontehtavat/lapsenhuollontaytantoonpano.html

   Lainaa

  15. jukkapalmu 27.6.2024 7:20
   Tulos: -46 (54 ääntä)
   Toi "ulosottomiehet hakee tavarat" on ihan samaa ihmisten tyhmyyttä kuin "Haastan oikeuteen" eli ei onnistu Suomessa.

   Lainaa

  16. Meikitön persikka 27.6.2024 8:11
   Tulos: +44 (50 ääntä)
   jukkapalmu: Toi "ulosottomiehet hakee tavarat" on ihan samaa ihmisten tyhmyyttä kuin "Haastan oikeuteen" eli ei onnistu Suomessa.
   Ai ei onnistu haastaa oikeuteen? Vai terminologiako tässä vaivasi? Kyllähän siviilikanne / riita-asia on ihan peruskauraa suomalaisessa oikeusjärjestelmässä. 
   Toki riskit on olemassa, ja siksi (onneksi) ei ihan pöljillä ja mitättömillä jutuilla (yleensä) kuormiteta oikeuslaitosta, eikä Suomessa mitkään överit korvaussummatkaan houkuttele oikeusjuttuihin. 

   Lainaa

  17. Tulos: +87 (89 ääntä)
   Leveähkö sorsa: Toisaalta aina jos käy tutkimuksissa, joissa ei löydy mitään, tuntuu, että on tuhlannut omaa ja terveydenhuollon henkilöiden aikaa ja resursseja.
   Poissulku on todella tärkeä osa diagnoosien määrittelyä. Eli ei kannata harmitella.

   Lainaa

  18. Kirpeä Ahven 27.6.2024 8:34
   Tulos: +4 (28 ääntä)
   jukkapalmu: Toi "ulosottomiehet hakee tavarat" on ihan samaa ihmisten tyhmyyttä kuin "Haastan oikeuteen" eli ei onnistu Suomessa.
   Kyllä sinä voit käräjille viedä asian kuin asian Suomessakin. Tuohan on ihan perusasia oikeusvaltiossa. Se että tuleeko siitä mitään muuta kuin iso lasku on sitten eri asia. Viisaasti Suomessa kuitenkin pääosin oikeuskäytännöt on selkeitä ja häviäjä maksaa selvissä tapauksissa, eli ei toimi kuten Yhdysvalloissa, missä voi viedä käräjille asian ja ajaa toisen konkurssiin, kun vain itsellä raha riittää. Ulosottovirastokin kyllä hakee omaisuutta jos sitä realisoitavaksi on. Huutokaupat.comista voit selata ja hankkia kaikenlaista ulosmitattua omaisuutta.

   Lainaa

  19. Kaiteeton ämpäri 27.6.2024 9:38
   Tulos: +30 (38 ääntä)
   No siis jos jätät maksamatta ne osamaksut millä lapsesi ostit niin ulosottomies tulee ja palauttaa lapset takaisin Hyvinvointialueen hoiviin. Itse en sen takia ikinä osta lapsia osamaksulla, helpompi vaikka ottaa kulutusluotto ja sillä maksaa koska pankki ei voi viedä lapsia vaikka jokin lasku unohtuisikin maksaa, ja yleensä pankin kanssa voi sopia suoraveloituksesta joten raha lähtee automaattisesti tililtä. Osamaksuissa se ei jostain syystä aina ole mahdollista.

   Lainaa

  20. Kolesteroliton viikinki 27.6.2024 9:59
   Tulos: +20 (32 ääntä)
   Ylittämätön karjalanpiirakka: Katriinan olis varmaan pitäny jo deittailuvaiheessa kysellä onko ulosottomies vai mitenkä toimitaan. Ei olis lapsiongelmia.
   Juuri tämä. Se ulosotto on mieheltä unohtunut aikanaan, eli tässä asiassa ollaan pahasti myöhässä 😆.

   Lainaa

  21. Kiistelty aprikoosi 27.6.2024 10:04
   Tulos: +21 (27 ääntä)
   Pehmeä jänis: Vastaus ensimmäiseen: kyllä voi. Mokan lähettäjä olisi voinut tarkistaa faktat ensin 😁
   Ulosottomies hoitaa lapsiongelman jo ennen hedelmöittymistä.

   Lainaa

  22. Kiistelty aprikoosi 27.6.2024 10:08
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   jukkapalmu: Toi "ulosottomiehet hakee tavarat" on ihan samaa ihmisten tyhmyyttä kuin "Haastan oikeuteen" eli ei onnistu Suomessa.
   Täh? Onko tämä nyt jotain saivartelua siitä että se ulosottomies ei itse fyysisesti kanna niitä tavaroita, vaan varsinaisen kantamisen hoitaa todennäköisesti joku muu taho sen jälkeen kun ulosottoviranomainen on päätöksen antanut? En edes tiedä että mikä vika on "oikeuteen haastamisessa". Riita-asiassa jätetään haastehakemus, eli "haastetaan oikeuteen". Tästä en edes keksi vastaavaa saivartelun aihetta kuin ulosottomiehestä.

   Lainaa

  23. Muodikas noita 27.6.2024 10:11
   Tulos: +45 (47 ääntä)
   Leveähkö sorsa: Toisaalta aina jos käy tutkimuksissa, joissa ei löydy mitään, tuntuu, että on tuhlannut omaa ja terveydenhuollon henkilöiden aikaa ja resursseja.
   Poissulkemallahan se homma hoidetaan. Se vasta oiskin jos kaikki tapaukset selviäis aina heti ekassa tutkimuksessa.

   Lainaa

  24. Muodikas noita 27.6.2024 10:18
   Tulos: -16 (30 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Kyllä sinä voit käräjille viedä asian kuin asian Suomessakin. Tuohan on ihan perusasia oikeusvaltiossa. Se että tuleeko siitä mitään muuta kuin iso lasku on sitten eri asia. Viisaasti Suomessa kuitenkin pääosin oikeuskäytännöt on selkeitä ja häviäjä maksaa selvissä tapauksissa, eli ei toimi kuten Yhdysvalloissa, [...]
   Ei Suomessa voi viedä käräjille asiaa kuin asiaa. Voi kyllä yrittää, mutta typerimmät jutut tyssää syyttäjään, syyttäjä kun voi tehdä syyttämättäjättämispäätöksen. Harmi vaan, että sen se voi tehdä ihan oikeissakin asioissa, jotka olis todellakin syytä viedä eteenpäin.

   Lainaa

  25. Kiistelty aprikoosi 27.6.2024 10:37
   Tulos: +33 (39 ääntä)
   Muodikas noita: Ei Suomessa voi viedä käräjille asiaa kuin asiaa. Voi kyllä yrittää, mutta typerimmät jutut tyssää syyttäjään, syyttäjä kun voi tehdä syyttämättäjättämispäätöksen. Harmi vaan, että sen se voi tehdä ihan oikeissakin asioissa, jotka olis todellakin syytä viedä eteenpäin.
   Sekoitat nyt keskenään rikos- ja riita-asiat. Rikosasioissa asian eteenpäin viemisestä päättää syyttäjä. Riita-asian voi nostaa vireille kuka vain ja se käsitellään käräjäoikeudessa.

   Lainaa

  26. Tulos: +47 (49 ääntä)
   Moneen otteeseen töissä on todettu että jos osa osallistujista on paikalla ja osa etänä niin on kätevintä että jokainen osallistuja on yksin omassa tilassa kuin että puolet jossain neukkarissa ja puolet etänä. Mutta jesus kiitos nyt vasta tajusin mistä tässä oikeasti on kyse. Luulin että se on kätevyys, mutta ei, se onkin salakuuntelu.

   Lainaa

  27. Kirpeä Ahven 27.6.2024 12:14
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Kiistelty aprikoosi: Sekoitat nyt keskenään rikos- ja riita-asiat. Rikosasioissa asian eteenpäin viemisestä päättää syyttäjä. Riita-asian voi nostaa vireille kuka vain ja se käsitellään käräjäoikeudessa.
   Juuri näin. Kun uhataan poliisilla/rikosilmoituksen tekemisellä, niin silloin puhutaan rikosasioista, ja kun syyttäjä katsoo ettei rikosoikeudellisille toimenpiteille ole perustetta, jätetään syyte nostamatta. Rikosilmoituksen tekijällä ei ole taludellista vastuuta, vaan kulut jää yhteiskunnalle. Kun "haastetaan oikeuteen", niin silloin joutuu myös kantamaan riskin siitä, että itse joutuu vastaamaan oikeuskuluista.

   Lainaa

  28. Kahvia juova metso 27.6.2024 12:50
   Tulos: +36 (44 ääntä)
   Vastaava lepakko: Teams-palaveria varten on ihan turhaa pakkautua samaan tilaan, kun yhtä hyvin molemmat voivat olla omilta koneeltaan omilla tunnuksillaan mukana etäpalaverissa. Näin kumpikin näkee paremmin jaetut aineistot omalta näytöltään, pystyvät tekemään omia muistiinpanoja tehokkaammin omilta [...]
   "Jos tekee työnsä hyvin, mitä se salakuuntelu edes haittaisi?"
   Jos et tee mitään laitonta, mitä se edes haittaisi jos poliisi tulisi satunnaisesti kollaamaan asuntosi läpi?
   Provot sikseen, itseäni kyllä kyrpisi saada tietää, että joku salakuuntelee palaverejani. Ihan jo sen vuoksi, että se kertoo äärimmäisestä luottamuspulasta. Jos jonkun on tarve tulla seuraamaan työskentelyäni, voi sen ilmoittaa vaikka pari minuuttia ennen palaveria, että syystä X tai Y hyppään mukaan.

   Lainaa

  29. Ajaton persoona 27.6.2024 14:40
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Muodikas noita: Poissulkemallahan se homma hoidetaan. Se vasta oiskin jos kaikki tapaukset selviäis aina heti ekassa tutkimuksessa.
   Lääkärikin on varmasti helpottunut aina kun tutkimuksissa selviää, ettei ole mitään vakavampaa. Olen itsekin tehnyt omassa mielessäni jo kuolemaa. Lääkärikin sanoi, että pitää tutkia, ja tutkimuksissa selvisi, ettei mitään vakavaa tai hoitoa vaativaa ole. Maksoin mielelläni laskut kun sain mielenrauhan.
   Toisaalta, tiedän myös tapauksia, että on menty lievien oireiden vuoksi lääkäriin, ja onkin löytynyt jotain vakavaa. 
   Jos on jotain huolestuttavaa, niin hakekaa hoitoa mieluummin kuin että ette hae. 

   Lainaa

  30. Tulos: +28 (34 ääntä)
   Vastaava lepakko: Teams-palaveria varten on ihan turhaa pakkautua samaan tilaan, kun yhtä hyvin molemmat voivat olla omilta koneeltaan omilla tunnuksillaan mukana etäpalaverissa. Näin kumpikin näkee paremmin jaetut aineistot omalta näytöltään, pystyvät tekemään omia muistiinpanoja tehokkaammin omilta [...]
   Lisäksi on ihan älyttömän ärsyttävää kuunnella sitä, kun ääni joko kiertää kahden mikrofonin kautta tai kuuluu huonosti, jos molemmat käyttää yhtä mikkiä. Kukaan ei kuitenkaan muista joka kerta laittaa itseään mutelle.

   Lainaa

  31. Liittoutumaton taikuri 27.6.2024 17:35
   Tulos: +20 (24 ääntä)
   Leveähkö sorsa: Toisaalta aina jos käy tutkimuksissa, joissa ei löydy mitään, tuntuu, että on tuhlannut omaa ja terveydenhuollon henkilöiden aikaa ja resursseja.
   Omasta kokemuksesta lääkäristä saa tuollaisen olon, vaikka mitään ei ole edes tutkittu.

   Lainaa

  32. Parrakas marja 27.6.2024 17:59
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   Ulosottomies kävi hakemassa lapseni äidiltään ja luovutti lapsen sitten minulle. Tämä tapahtui koska äiti ei vapaaehtoisesti luovuttanut lasta vaikka olin saanut lapsen yksinhuoltajuuden ja lapsen oli aika muuttaa luokseni. Ulosottomies voi kuin voikin tulla hakemaan lapsen kun kyse on huoltajuusasioista.

   Lainaa

  33. rottanpää 28.6.2024 0:11
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   Tunnekylmä myyrä: Pomo ilmoitti jäävänsä yksin siihen pikkuhuoneeseen.
   Tämä ei kyllä kauheesti vähentänyt päivityksen aiheuttamaa hämmennystä

   Lainaa

  34. Lannistava nektariini 28.6.2024 3:31
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Kiistelty aprikoosi: Sekoitat nyt keskenään rikos- ja riita-asiat. Rikosasioissa asian eteenpäin viemisestä päättää syyttäjä. Riita-asian voi nostaa vireille kuka vain ja se käsitellään käräjäoikeudessa.
   Ja voi sitä rikossyytettäkin ajaa asianomistaja itse, jos syyttäjä ei syytä. Silloin toki omalla kuluriskillä. Harvemmin tapahtuu, mutta on näitäkin aina välillä. Tietysti jutun menestykselle ei lupaa kovin hyvää se, että syyttäjän mielestä ei kannattanut syyttää.

   Lainaa

  35. Viinaton tonttu 28.6.2024 8:57
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   just: Lisäksi on ihan älyttömän ärsyttävää kuunnella sitä, kun ääni joko kiertää kahden mikrofonin kautta tai kuuluu huonosti, jos molemmat käyttää yhtä mikkiä. Kukaan ei kuitenkaan muista joka kerta laittaa itseään mutelle.
   On olemassa ihan hyvälaatuisia konferenssimikkejä, joiden avulla kyllä kuuluu hyvin koko huoneen äänet. Silti toki henkilökohtaisella mikrofonilla paremmin. 
   Mutta tuossa yhteisessä tilamikissä on se huono, että tuntemattomampien kanssa pitäisi ensin muistaa ennen joka puheenvuoroa esitellä itsensä. Jos kaikki puhuu omalta koneeltaan, niin tämäkin ongelma poistuu. 
   Toki joskus se yhteinen tila on kivempi, etenkin jos on myös kamera päällä. Silloin saa jo kohtalaisesti livepalaverin tunnetta. 

   Lainaa

  36. Tulos: -4 (18 ääntä)
   Järjestyksetön mehiläinen: Veikkaisin esimiehen syyn haluta olla omassa tilassaan teams-kokouksen aikana harvinaisen selvä, mutta ilmeisesti anonyymille se syy on nyt siis salakuuntelu…
   Minusta Teamsissä kyllä näkee, ketä kokouksessa on mukana. Kaikki, jotka linjoille tulevat näkyvät kyllä listalla joko omalla kuvallaan tai sitten kuvattomana, mutta en usko, että siellä kovin helposti pystyy salakuuntelemaan mitään. Muuten kuin olemalla hiljaa ja toivomalla, että muut kokoukseen osallistuvat eivät tarkista vaikkapa kokoukseen osallistuvien listaa.

   Lainaa

  37. Kivulias matelija 28.6.2024 11:22
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Leveähkö sorsa: Toisaalta aina jos käy tutkimuksissa, joissa ei löydy mitään, tuntuu, että on tuhlannut omaa ja terveydenhuollon henkilöiden aikaa ja resursseja.
   Tossa kohtaa perumalla tuhlaa vielä enemmän resursseja. Tähystyksen valmistelu muistaakseni vei pari viikkoa, joten parin päivän varoitusajalla peruutettua aikaa ei voi antaa kenellekään. Parempi käyttää se ja katsoa ainakin tuo yksi peräpää.

   Lainaa

  38. Liittoutumaton taikuri 28.6.2024 22:03
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   MerryXmas: Minusta Teamsissä kyllä näkee, ketä kokouksessa on mukana. Kaikki, jotka linjoille tulevat näkyvät kyllä listalla joko omalla kuvallaan tai sitten kuvattomana, mutta en usko, että siellä kovin helposti pystyy salakuuntelemaan mitään. Muuten kuin olemalla hiljaa ja toivomalla, että muut kokoukseen osallistuvat eivät tarkista vaikkapa kokoukseen osallistuvien listaa.
   Kai se tarkoitti, että pomon pomo tunkee palaveriin kutsutun pomon kanssa sinne pikkukoppiin salakuuntelemaan, jolloin vain palaveriin kutsuttu on linjoilla. Sitä en ihan ymmärrä, miksi sen pomon pomon pitäisi salakuunnella. Kai hän voisi vain pyytää kutsun palaveriin tai kysyä siltä pomolta mitä on puhuttu. Mitä sellaista aloittaja edes puhuu pomonsa ja asiakkaansa kanssa, että se olisi erityisen kiinnostavaa salakuunneltavaa.

   Lainaa

  39. Paineeton banaani 30.6.2024 10:58
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Pehmeä jänis: Vastaus ensimmäiseen: kyllä voi. Mokan lähettäjä olisi voinut tarkistaa faktat ensin 😁
   Oman kokemuksen mukaan ulosotto pitää suorittaa aiemmin jos ei halua lapsia,

   Lainaa

  40. Pesemätön rakki 2.7.2024 13:57
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Pehmeä jänis: Vastaus ensimmäiseen: kyllä voi. Mokan lähettäjä olisi voinut tarkistaa faktat ensin 😁
   Jep, ulosottomiehet arvioivat samalla lasten rahallisen myyntiarvon

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: salakuuntelu, pomo, tähystys, ripset, ripsiaika, ulosotto, lapset, prioriteetit