Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mitä tänään syötäisiin? Osa 121

Asiahan ei minulle kuulu, mutta pääsinpähän aasinsillan kautta jalustalle.
Mitä tänään syötäisiin? Osa 121

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 66 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Varpaaton hylje 25.6.2024 0:14
   Tulos: +115 (119 ääntä)
   Mirja... Ei noin.

   Lainaa

  2. Aurinkolasiton noita 25.6.2024 0:15
   Tulos: +59 (61 ääntä)
   Teemu ja Tapio on eripuraiset veljekset?

   Lainaa

  3. Kirpeä Ahven 25.6.2024 0:17
   Tulos: +250 (252 ääntä)
   Höpsismi elää ja voi hyvin.

   Lainaa

  4. Immuuni flamingo 25.6.2024 0:51
   Tulos: +27 (73 ääntä)
   Höpsistä. Sähkögrilli sen olla pitää 😆

   Lainaa

  5. syömätön susi 25.6.2024 1:00
   Tulos: +68 (72 ääntä)
   Onkohan Mirja jotain sukua tälle vanhan mokan Pialle? https://www.feissarimokat.com/2024/04/mita-tanaan-syotaisiin-osa-114/

   Lainaa

  6. Vanhentumaton banaani 25.6.2024 1:36
   Tulos: +143 (147 ääntä)
   Varpaaton hylje: Mirja... Ei noin.
   Tämä. Varsinkin kun ensimmäinen koskaan tehty pizza tais olla tehty jämistä, mitä kaapin perukoilta löytyi. Niin kaikki ne on pizzoja, näytti miltä tahansa.

   Lainaa

  7. Enempi orja 25.6.2024 2:20
   Tulos: +39 (87 ääntä)
   Italialainen pitsa ei omasta mielestäni ole mitenkään rrityisen hyvää. Muutaman kerran olen italiassa käynyt, ja tullut tulokseen että kannattaa tilata pastaa. Sieltähän pizza toki on lähtöisin, mutta ruuat, kuten muutkin asiat maailmassa kehittyvät. Aika harva lentomatkustaja haluaisi lentää takamoottorisella potkurikoneella. Näillä on kuitenkin aloitettu.

   Lainaa

  8. Nesteytetty kobra 25.6.2024 2:41
   Tulos: +85 (91 ääntä)
   Kävin eilen syömässä kiinalaisessa suomessa, meni kategoriaan : ruoka. mutta mitäpä se minulle kuuluu.

   Lainaa

  9. Viriili greippi 25.6.2024 3:50
   Tulos: -46 (134 ääntä)
   Ihminen syö muita eläimiä ja tappaa siten itsensä. Karman ironia, on se kaunista. Loislaji vittuun pallolta, iäksi. Itken kyyneliä miljardien menetettyjen lajien vuoksi, mutta ihmisen kohdalla vierii vain ilon kyyneliä. Mitä pikemmin sen parempi.

   Lainaa

  10. Tulos: -25 (71 ääntä)
   Viriili greippi: Ihminen syö muita eläimiä ja tappaa siten itsensä. Karman ironia, on se kaunista. Loislaji vittuun pallolta, iäksi. Itken kyyneliä miljardien menetettyjen lajien vuoksi, mutta ihmisen kohdalla vierii vain ilon kyyneliä. Mitä pikemmin sen parempi.
   Samaa mieltä.

   Lainaa

  11. Tulos: +69 (141 ääntä)
   Viriili greippi: Ihminen syö muita eläimiä ja tappaa siten itsensä. Karman ironia, on se kaunista. Loislaji vittuun pallolta, iäksi. Itken kyyneliä miljardien menetettyjen lajien vuoksi, mutta ihmisen kohdalla vierii vain ilon kyyneliä. Mitä pikemmin sen parempi.
   On tekopyhää väittää toivovansa ihmistä pois pallolta niin kauan kuin itse olet täällä.

   Lainaa

  12. Sanoiko joku menninkäinen 25.6.2024 5:01
   Tulos: +75 (81 ääntä)
   Mirja on oppinut mitä ruoka on eikä syö enää väriliituja. 😊

   Lainaa

  13. Tulos: +37 (77 ääntä)
   *Ostaa kesän kunniaksi jäätelön*. Mirja ja Pia: "TUO EI OLE PIZZA!!! EI AINAKAAN NAPOLILAINEN!!!" (Olen muuten eri mieltä siitä, että on tekopyhää toivoa koko lajia pois planeetalta jos itsekin sillä on. Itsensä tappaminen siististi -siis niin, ettei aiheuta jollekin metrokuskille tms elämänikäisiä traumoja, ja niin, että voi olla varma, että tosiaan kuolee eikä vain esim. hanki itselleen neliraajahalvausta tai aivovauriota, ei ole helppoa laisinkaan. Siksihän niitä exitus -tms klinikoita (ulkomailla) on, ei itseään saa rauhaisaan kuolon uneen helpolla, lääkäri tarvitaan avuksi. Ja sitten on sekin, että läheisilleen varmasti aiheuttaa sen trauman. Vanhempiaan voi syyttää siitä, että vaeltelee täällä pitkin. Jos alkaa tehdä ihmisiä lisää, niin sitten vasta ollaan tekopyhyyden puolella). Ihmisille, jotka vastaavat tieteellisiin tutkimuksiin "höpsis" voisi kyllä antaa niiden klinikkojen osoitteen.

   Lainaa

  14. Paineeton banaani 25.6.2024 5:48
   Tulos: +103 (105 ääntä)
   Vanhentumaton banaani: Tämä. Varsinkin kun ensimmäinen koskaan tehty pizza tais olla tehty jämistä, mitä kaapin perukoilta löytyi. Niin kaikki ne on pizzoja, näytti miltä tahansa.
   Höpsistä, minun mies on kokki ja ...

   Lainaa

  15. Tulos: +84 (86 ääntä)
   Paineeton banaani: Höpsistä, minun mies on kokki ja ...
   ...Petran serkku on juristi, että varo vaan, mitä puhut.

   Lainaa

  16. Malttamaton harakka 25.6.2024 6:53
   Tulos: +24 (34 ääntä)
   Viriili greippi: Ihminen syö muita eläimiä ja tappaa siten itsensä. Karman ironia, on se kaunista. Loislaji vittuun pallolta, iäksi. Itken kyyneliä miljardien menetettyjen lajien vuoksi, mutta ihmisen kohdalla vierii vain ilon kyyneliä. Mitä pikemmin sen parempi.
   Minen itke menetettyjen vuoksi vaan meidän takia nyt kärsivien vuoksi. Muuten samaa mieltä.

   Lainaa

  17. Malttamaton harakka 25.6.2024 6:59
   Tulos: -7 (39 ääntä)
   Kyöpeli: On tekopyhää väittää toivovansa ihmistä pois pallolta niin kauan kuin itse olet täällä.
   Ei ole. Kaikilla lajeilla on evoluution myötä itsesäilytysvaisto, ja oman itsen poistaminen ei kokonaistilannetta muuta. Populaation merkittävään vähentämiseen eivät kyenneet edes sellaiset omistautuneet amatöörit kuin Hitler ja Stalin.
   Asia jää aina lähinnä samanlaiseksi toiveajatteluksi kuin lajimme ikiaikainen toive osata lentää kuin taivaan lintu, eikä sekään ole teko-mitään.

   Lainaa

  18. Neuvokas haisunäätä 25.6.2024 7:01
   Tulos: +54 (94 ääntä)
   Kyöpeli: On tekopyhää väittää toivovansa ihmistä pois pallolta niin kauan kuin itse olet täällä.
   Rohkenen väittää toisin. Omalle syntymälleen kukaan ei voi mitään, se ei ole valinta. Se että jättää lisääntymättä taas on oma valinta.

   Lainaa

  19. Sievä sotilas 25.6.2024 7:22
   Tulos: -20 (58 ääntä)
   Eli tutkimuksen mukaan liika syöminen ja siihen päälle muut epäterveelliset elämäntavat aiheuttaa ylipainoa. Wau, jos tällä ei irtoa nobel palkintoa niin millä sitten.

   Lainaa

  20. heimosenkeimo 25.6.2024 7:28
   Tulos: -28 (56 ääntä)
   Juhannus meni ja kaikki on grillannut lihaa joten miten olisi pikku pelottelut taas tähän väliin.

   Lainaa

  21. Kynätön kenguru 25.6.2024 8:04
   Tulos: +87 (93 ääntä)
   Väittelen paljon facessa, lähinnä uskiksia, persuja ja foliohattuja vastaan. Se on ehkä pakko lopettaa, käy omalle verenpaineelle se ainainen "höpöhöpö". - lupiini on haitallinen vieraslaji, uskokaa *ttu nyt jo tieteellistä näyttöä! - höpöhöpö. Lupiini on kaunis.

   Lainaa

  22. Tulos: +64 (74 ääntä)
   Sievä sotilas: Eli tutkimuksen mukaan liika syöminen ja siihen päälle muut epäterveelliset elämäntavat aiheuttaa ylipainoa. Wau, jos tällä ei irtoa nobel palkintoa niin millä sitten.
   No ei. Tutkimus ei tutkinut "liikaa syömistä ja muita epäterveellisiä elintapoja", vaan tutkimuksen aihe oli rajattu punaiseen lihaan. Se tiedetään jo faktana että liikaa ruokaa ja liian vähän liikuntaa lihottaa. Sitä ei tarvitse tutkia enempää. Sen sijaan erilaisten tuoka-aineiden yksilöllisiä vaikutuksia on hyvä tutkia sillä ne eivät selviä höpsis-mututuntumalla.

   Lainaa

  23. Tulos: +77 (79 ääntä)
   Sievä sotilas: Eli tutkimuksen mukaan liika syöminen ja siihen päälle muut epäterveelliset elämäntavat aiheuttaa ylipainoa. Wau, jos tällä ei irtoa nobel palkintoa niin millä sitten.
   Ei. Lihansyönti RIIPPUMATTA muista huonoista elintavoista, niinhän tuossa sanotaan.

   Lainaa

  24. Inhottava delfiini 25.6.2024 9:02
   Tulos: -63 (75 ääntä)
   Mimmi: Ei. Lihansyönti RIIPPUMATTA muista huonoista elintavoista, niinhän tuossa sanotaan.
   Eli lihansyöjät ovat kaikki ylipainoisia, koska noilla muilla tekijöillä ei ole merkitystä?

   Lainaa

  25. Toipuva haisunäätä 25.6.2024 9:13
   Tulos: +74 (84 ääntä)
   Inhottava delfiini: Eli lihansyöjät ovat kaikki ylipainoisia, koska noilla muilla tekijöillä ei ole merkitystä?
   Ei, vaan henkilö 1, joka syö lihaa, on todennäköisemmin ylipainoinen kuin henkilö 2, joka elää kaikilta muilta osin täysin samoin kuin henkilö 1, mutta ei syö lihaa.

   Lainaa

  26. Tulos: -43 (59 ääntä)
   Toipuva haisunäätä: Ei, vaan henkilö 1, joka syö lihaa, on todennäköisemmin ylipainoinen kuin henkilö 2, joka elää kaikilta muilta osin täysin samoin kuin henkilö 1, mutta ei syö lihaa.
   Tottakai. Sama juttu kun että ihminen joka syö kaks pullaa on todennäköisemmin ylipainoinen kuin ihminen joka syö yhden pullan.

   Lainaa

  27. Vesisateeton mehiläinen 25.6.2024 9:35
   Tulos: +56 (58 ääntä)
   Vanhentumaton banaani: Tämä. Varsinkin kun ensimmäinen koskaan tehty pizza tais olla tehty jämistä, mitä kaapin perukoilta löytyi. Niin kaikki ne on pizzoja, näytti miltä tahansa.
   Pizza se on uunilevypizzakin, kuten pakastepizzat, mikroroiskeläpät, pizzeriapizzat, ravintolapizzat, artesaanipizzat (monesti niitä napolilaistyylisiä) jne. Laadut ja makutottumukset vaihtelee mikä kellekin kelpaa. Uunilevypizzaan on helppo kerätä pyttipannu jämistä siihen täytteeksi. Ja mikä tärkeintä, eihän tossa edes koitettu väittää että se olisi napolilainen. Ei edes sanottu että se olisi pizzakaan. Mirja tuli sinne jossittelemaan ihan turhaan.

   Lainaa

  28. Pilkkottu muovipussi 25.6.2024 9:51
   Tulos: +42 (50 ääntä)
   Toipuva haisunäätä: Ei, vaan henkilö 1, joka syö lihaa, on todennäköisemmin ylipainoinen kuin henkilö 2, joka elää kaikilta muilta osin täysin samoin kuin henkilö 1, mutta ei syö lihaa.
   No ei, vaan "Eniten lihaa syövillä naisilla lihavuuden todennäköisyys on tutkimuksen mukaan yli kolminkertainen verrattuna niihin naisiin, jotka kuluttavat vähiten lihaa. Miehillä vastaava todennäköisyys on puolestaan lähes kolminkertainen." Ei ole tarvetta tehdä tästä vegaani vs. lihansyöjä -keskustelua, kun tutkimuksen osallistujat olivat kaikki lihansyöjiä.

   Lainaa

  29. Korni monni 25.6.2024 10:04
   Tulos: +1 (25 ääntä)
   Kyöpeli: On tekopyhää väittää toivovansa ihmistä pois pallolta niin kauan kuin itse olet täällä.
   Ihmiskunnan katoamisen toivominen sisältää toki toiveen omasta kuolemasta, mutta ei se tekopyhäksi tee.

   Lainaa

  30. Itseasiassa 25.6.2024 10:46
   Tulos: +31 (41 ääntä)
   Kynätön kenguru: Väittelen paljon facessa, lähinnä uskiksia, persuja ja foliohattuja vastaan. Se on ehkä pakko lopettaa, käy omalle verenpaineelle se ainainen "höpöhöpö". - lupiini on haitallinen vieraslaji, uskokaa *ttu nyt jo tieteellistä näyttöä! - höpöhöpö. Lupiini on kaunis.
   Mun mielestä on mahtava kysyä höpöhöpöön perusteluja. Aika harvoin saa mitään tieteelliseen tutkimukseen viittaavaa. Näissä keskusteluissa, joissa on aina niitä terveitä ja kilon lihaa päivässä syöviä ihmisiä, saa usein takaisin meemejä, joissa on "vegaanin ruokavalio" ja kuvassa joku kasa kuivaa heinää. En tiedä miten joku viitsii julkisesti olla niin urpo, että sellaisia jakaa, mutta tutkitusti tunteiden valassa ei järki toimi.

   Lainaa

  31. Harvennettu kiivi 25.6.2024 11:04
   Tulos: -27 (37 ääntä)
   Kynätön kenguru: Väittelen paljon facessa,
   Mitäs jos hankkisit jotain oikeaa tekemistä? Esim. työtä?

   Lainaa

  32. Höpö kirjohylje 25.6.2024 11:20
   Tulos: -20 (26 ääntä)
   Itseasiassa: Mun mielestä on mahtava kysyä höpöhöpöön perusteluja. Aika harvoin saa mitään tieteelliseen tutkimukseen viittaavaa. Näissä keskusteluissa, joissa on aina niitä terveitä ja kilon lihaa päivässä syöviä ihmisiä, saa usein takaisin meemejä, joissa on "vegaanin ruokavalio" ja kuvassa joku kasa kuivaa heinää. En tiedä [...]
   Hieno olkinukke! Eiku... ei ollutkaan hieno.

   Lainaa

  33. Talvehtiva kirahvi 25.6.2024 11:23
   Tulos: -42 (50 ääntä)
   Itseasiassa: Mun mielestä on mahtava kysyä höpöhöpöön perusteluja. Aika harvoin saa mitään tieteelliseen tutkimukseen viittaavaa. Näissä keskusteluissa, joissa on aina niitä terveitä ja kilon lihaa päivässä syöviä ihmisiä, saa usein takaisin meemejä, joissa on "vegaanin ruokavalio" ja kuvassa joku kasa kuivaa heinää. En tiedä [...]
   Ja sitten on ne jotka kertovat olevansa vegaaneja, kun kysytään lempivuodenaikaa.

   Lainaa

  34. It's a deal 25.6.2024 11:37
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   Tosimiehellä on aina mukanaan tiiliä ja laastia, jos tekee mieli grillata reissussa. Mies ei odottele mahdollisuuksia.

   Lainaa

  35. Tulos: +48 (52 ääntä)
   Miksi kaiken pitsan pitäisi olla napolilaista? Tehdään Italiassakin tommosta paksupohjaista ja neliskanttista uunipeltimallia. Roomalaiseksi tai sisilialaiseksi usein väittävät tyyliltään, mutta on sitä pitkin poikin maata tarjolla etenkin katuruokana. Ainakin Roomassa paikallisten suosima työkalu paloitteluun sakset, mutta ei siitä varmaan vähemmän aitoa tule, vaikka rullailisi Matin ja Tepon sinkku-CD:llä.

   Lainaa

  36. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Malttamaton harakka: Minen itke menetettyjen vuoksi vaan meidän takia nyt kärsivien vuoksi. Muuten samaa mieltä.
   Mua kyllä itkettää aina kun mietin dodoja/drontteja. Asuivat rauhassa saarellaan eivätkä olleet oppineet pelkäämään petoja. Ihminen löysi ne ja alkoi tappaa niitä puolihuvikseen, koska se oli niin helppoa. Voi parkoja 😢

   Lainaa

  37. Kamelinruskea kissa 25.6.2024 12:45
   Tulos: -9 (25 ääntä)
   Onhan se sen puolesta ihan loogista, että jos ruokavalio on epäterveellinen, ei ne muutkaan elämän osapuolet välttämättä ole terveellisiä. Ja tämä tulee nimenomaan ihmiseltä, joka yrittää päästä eroon epäterveellisestä elämästä lapsuuden ajoilta asti. Omassa lapsuudessa salaatit ja muut vihannesruoat tuli koulussa tutuksi, ei kotona. Sama homma myös liikunnalle. Ja vaikka lihaa välttäisikin, niin ei se tarkoita, että on terveellinen sen takia. Kyllähän karkit, sipsit, alkoholi, keksit, pullat, ynnä muut ei sisällä lihaa, mutta ruokaahan sitä syödään joka päivä. Jos valitsee sen yhden kaloripitoisen ruoka-aineen ja syö pelkästään sitä, kyllähän se lihottaa. Mutta jos syöt pelkästään salaatinlehtiä, ei sekään ole terveellistä, koska et saa tarpeeksi energiaa tai muita tärkeitä hivenaineita. Kohtuus ja monipuolisuus on se juttu.

   Lainaa

  38. Varastoitu pelikaani 25.6.2024 13:30
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Vesisateeton mehiläinen: Pizza se on uunilevypizzakin, kuten pakastepizzat, mikroroiskeläpät, pizzeriapizzat, ravintolapizzat, artesaanipizzat (monesti niitä napolilaistyylisiä) jne. Laadut ja makutottumukset vaihtelee mikä kellekin kelpaa. Uunilevypizzaan on helppo kerätä pyttipannu jämistä siihen täytteeksi. Ja mikä tärkeintä, eihän tossa [...]
   Levypizza myytynä suorakaiteen muotoisina paloina on yleinen katuruoka Italiassa.
   Eikä tuo peltipizzan tekijä tosiaan väittänyt pizzaansa napolilaiseksi, eikä edes roomalaiseksi. 
   Mistä tunnistaa suomalaisen, joka on käynyt kerran Italiassa, ja pari kertaa suomalaisessa artesaanipizzeriassa? 

   Lainaa

  39. Ajaton persoona 25.6.2024 13:32
   Tulos: +59 (59 ääntä)
   Random henkilö internetissä postaa kuvan lohikeitosta. Minä: "Onneksi et väittänyt että tuo on sushia, nimittäin tuo ei ole sushia nähnytkään. Tiedän, koska veljen kaverin vaimo on japanilainen".

   Lainaa

  40. Itseasiassa 25.6.2024 14:05
   Tulos: +5 (19 ääntä)
   Talvehtiva kirahvi: Ja sitten on ne jotka kertovat olevansa vegaaneja, kun kysytään lempivuodenaikaa.
   Haluatko yllättyä? Mä en ole vegaani. Mutta ymmärrän heidän ruokavaliosta enemmän kuin lihaa syövä rivikansalainen.

   Lainaa

  41. Urbaani fretti 25.6.2024 14:44
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Huom, tuo ei ole myöskään lasagne!

   Lainaa

  42. Tahditon soturi 25.6.2024 15:07
   Tulos: -10 (20 ääntä)
   Itseasiassa: Haluatko yllättyä? Mä en ole vegaani. Mutta ymmärrän heidän ruokavaliosta enemmän kuin lihaa syövä rivikansalainen.
   Miksi kerrot tämän?

   Lainaa

  43. Niin sanottu peruna 25.6.2024 15:11
   Tulos: -30 (36 ääntä)
   Varastoitu pelikaani: Levypizza myytynä suorakaiteen muotoisina paloina on yleinen katuruoka Italiassa. Eikä tuo peltipizzan tekijä tosiaan väittänyt pizzaansa napolilaiseksi, eikä edes roomalaiseksi.  Mistä tunnistaa suomalaisen, joka on käynyt kerran Italiassa, ja pari kertaa suomalaisessa artesaanipizzeriassa? 
   Sen tunnistaa siitä että se tulee pätemään ja kertomaan siitä, millaisina paloina pizzaa myydään katuruokana Italiassa, vaikka siitä ei ole ollut edes kyse.

   Lainaa

  44. Tullivapaa raparperi 25.6.2024 15:36
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   Enempi orja: Italialainen pitsa ei omasta mielestäni ole mitenkään rrityisen hyvää. Muutaman kerran olen italiassa käynyt, ja tullut tulokseen että kannattaa tilata pastaa. Sieltähän pizza toki on lähtöisin, mutta ruuat, kuten muutkin asiat maailmassa kehittyvät. Aika harva lentomatkustaja haluaisi lentää [...]
   "Italialainen pizza" tarkoittaa ainakin satoja, ehkäpä tuhansia, erilaisia variantteja ja mukaelmia tuosta ruuasta. Vähän sama kuin kertoilisit että et pidä kastikkeesta.

   Lainaa

  45. Tulos: -20 (20 ääntä)
   Noh.. onhan tuo nyt täyttä paskaa. ihan höpsistä.

   Lainaa

  46. Tolkuton paarma 25.6.2024 16:37
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Mirja melkein pääsi avautumaan kuinka hän on käynyt Napolissa ja syönyt siellä paikallisessa pitseriassa aivan autenttista napolilaista pitsaa ja hän on lukenut kaiken napolilaisesta pitsasta ja sen historiasta Wikipediasta, joten on kokemusasiantuntija. Ikävä kyllä ketään ei nyt sattunut kiinnostamaan, mutta ehkäpä ryhmässä jo piankin joku menee ja tekee sen virheen että väittää Suomessa suomalaisessa keittiössä normaalissa sähköuunissa valmistettua "pitsaa" pitsaksi, ja Mirja pääsee oikaisemaan tätä onnetonta kulinaristia järkyttävästä ja sivistymättömästä virheestään. Siihen asti hyvää kesää :)

   Lainaa

  47. Vakavarainen menninkäinen 25.6.2024 16:43
   Tulos: -19 (25 ääntä)
   Viriili greippi: Ihminen syö muita eläimiä ja tappaa siten itsensä. Karman ironia, on se kaunista. Loislaji vittuun pallolta, iäksi. Itken kyyneliä miljardien menetettyjen lajien vuoksi, mutta ihmisen kohdalla vierii vain ilon kyyneliä. Mitä pikemmin sen parempi.
   Niin, koska ihminen onkin ainoa eläin tai eliö tällä planeetalla joka syö muita eläimiä :D Tällä logiikalla toivot jokaikisen lihaasyövän eläimen kuolemaa. Vihaa vain ihmisiä, ei se kai väärin ole. Mut jännästi myös ne jotka toivovat ihmisten kuolemaa eivät ikinä aloita itsestään. "Mitä pikemmin ihmislaji häviää sen parempi!" ja sitten täällä kuitenkin elellään vanhaksi asti. Et ole sen parempi kuin muutkaan lajimme edustajat.

   Lainaa

  48. Tulos: +22 (24 ääntä)
   syömätön susi: Onkohan Mirja jotain sukua tälle vanhan mokan Pialle? feissarimokat.com/2024/04/mita-tanaan-syotaisiin-osa-114
   Olin just tulossa huikkaamaan että TÄMÄ EI OLE LASAGNE!!
   :D

   Lainaa

  49. Tulos: -1 (9 ääntä)
   syömätön susi: Onkohan Mirja jotain sukua tälle vanhan mokan Pialle? feissarimokat.com/2024/04/mita-tanaan-syotaisiin-osa-114
   Höpsistä.

   Lainaa

  50. Kunnioitettava kuguaari 26.6.2024 1:38
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Viriili greippi: Ihminen syö muita eläimiä ja tappaa siten itsensä. Karman ironia, on se kaunista. Loislaji vittuun pallolta, iäksi. Itken kyyneliä miljardien menetettyjen lajien vuoksi, mutta ihmisen kohdalla vierii vain ilon kyyneliä. Mitä pikemmin sen parempi.
   "Humanity is overrated"?

   Lainaa

  51. Kahvia juova metso 26.6.2024 9:29
   Tulos: +12 (18 ääntä)
   Inhottava delfiini: Eli lihansyöjät ovat kaikki ylipainoisia, koska noilla muilla tekijöillä ei ole merkitystä?
   Pelottavaa, miten Suomessakin on sinunlaisia ihmisiä, jotka eivät näemmä omaa edes peruskoulutasoista ymmärrystä oikein mistään. Enkä edes puhu siitä, että olisit oppinut mitään, vaan siitä, ettet tunnu omaavan niitä alyllisiä ominaisuuksia, mitä peruskoululaiselta odotetaan. Esim. luetun ymmärtäminen tai minkään tason looginen ajattelu.

   Lainaa

  52. Tukala lisko 26.6.2024 10:49
   Tulos: -9 (17 ääntä)
   Viriili greippi: Ihminen syö muita eläimiä ja tappaa siten itsensä. Karman ironia, on se kaunista. Loislaji vittuun pallolta, iäksi. Itken kyyneliä miljardien menetettyjen lajien vuoksi, mutta ihmisen kohdalla vierii vain ilon kyyneliä. Mitä pikemmin sen parempi.
   Sellainen ekofasisti sieltä.

   Lainaa

  53. Aiempi huonekalu 26.6.2024 17:53
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   Huh, onneksi saatiin LGBTQIA+ tähänkin riitaan mukaan!

   Lainaa

  54. Alava kameli 26.6.2024 19:50
   Tulos: -8 (16 ääntä)
   Kahvia juova metso: Pelottavaa, miten Suomessakin on sinunlaisia ihmisiä, jotka eivät näemmä omaa edes peruskoulutasoista ymmärrystä oikein mistään. Enkä edes puhu siitä, että olisit oppinut mitään, vaan siitä, ettet tunnu omaavan niitä alyllisiä ominaisuuksia, mitä peruskoululaiselta odotetaan. Esim. luetun ymmärtäminen tai minkään tason looginen ajattelu.
   Hyvä kommentoida tuollaista kun oma kommenttisi ei liippaa käsiteltävää asiaa edes läheltä.

   Lainaa

  55. Kuriton mäyrä 26.6.2024 21:18
   Tulos: -6 (16 ääntä)
   Viriili greippi: Ihminen syö muita eläimiä ja tappaa siten itsensä. Karman ironia, on se kaunista. Loislaji vittuun pallolta, iäksi. Itken kyyneliä miljardien menetettyjen lajien vuoksi, mutta ihmisen kohdalla vierii vain ilon kyyneliä. Mitä pikemmin sen parempi.
   Liha on helvetin hyvää, kannattaa nauttia niin kauan kuin täällä on. 
   Ja jos haluat eroon ihmisistä niin aloita itsestäs 😘

   Lainaa

  56. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Aurinkolasiton noita: Teemu ja Tapio on eripuraiset veljekset?
   Tapiohan on tunnettu homppeli, joka yrittää pysyä kaapissa ja todistella heterouttaan runkkaamalla julkisilla paikoilla, kuten somessa.

   Lainaa

  57. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Viriili greippi: Ihminen syö muita eläimiä ja tappaa siten itsensä. Karman ironia, on se kaunista. Loislaji vittuun pallolta, iäksi. Itken kyyneliä miljardien menetettyjen lajien vuoksi, mutta ihmisen kohdalla vierii vain ilon kyyneliä. Mitä pikemmin sen parempi.
   "Säästä luontoa, minimoi kulutus ja kuole!" Stam1na

   Lainaa

  58. Suomalainen 27.6.2024 15:08
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Minnan mukaan juhannus maistuu taas ruokien jälkeen. :D

   Lainaa

  59. Alennettu patsas 27.6.2024 16:24
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Sikoja lihotetaan hiilareilla eli lähinnä perunoilla ja vehnällä, kyllä ne lihottavat.

   Lainaa

  60. Alennettu patsas 27.6.2024 16:25
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   Kunnioitettava kuguaari: "Humanity is overrated"?
   Sama tuli mieleen..pelottava tyyppi.

   Lainaa

  61. Noheva metsämarja 27.6.2024 18:51
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Kivi: *Ostaa kesän kunniaksi jäätelön*. Mirja ja Pia: "TUO EI OLE PIZZA!!! EI AINAKAAN NAPOLILAINEN!!!" (Olen muuten eri mieltä siitä, että on tekopyhää toivoa koko lajia pois planeetalta jos itsekin sillä on. Itsensä tappaminen siististi -siis niin, ettei aiheuta jollekin metrokuskille tms elämänikäisiä traumoja, ja [...]
   Ihminen saa kyllä itseltään hengen pois, jos tosissaan kuolla haluaa. Siihen kategoriaan ei kuulu se porukka joka kiipeää johonkin sillan kaiteelle ja empii siinä kunnes poliisi pelastaa tjms, eikä "no ehkä haluaisin mutta se ei saa sattua eikä kellekkään saa tulla paha mieli" -pohtijat. Oikeasti ne koko lajin pois toivojat haluavat kuitenkin pois vain ne omasta mielestään väärät ihmiset. Ja sehän ei ole mitään uutta.

   Lainaa

  62. Pesemätön rakki 1.7.2024 11:16
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Viriili greippi: Ihminen syö muita eläimiä ja tappaa siten itsensä. Karman ironia, on se kaunista. Loislaji vittuun pallolta, iäksi. Itken kyyneliä miljardien menetettyjen lajien vuoksi, mutta ihmisen kohdalla vierii vain ilon kyyneliä. Mitä pikemmin sen parempi.
   Mee teini muualle edgyilemään :D

   Lainaa

  63. Humaani lokki 1.7.2024 18:50
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Pesemätön rakki: Mee teini muualle edgyilemään 😁
   Kas tuossa lainauksessa esimerkki siitä miten kerrot olevasi teini kertomatta että olet teini.

   Lainaa

  64. Pesemätön rakki 2.7.2024 13:54
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Humaani lokki: Kas tuossa lainauksessa esimerkki siitä miten kerrot olevasi teini kertomatta että olet teini.
   Nauran

   Lainaa

  65. Työkyvytön varis 10.7.2024 13:48
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Kuriton mäyrä: Liha on helvetin hyvää, kannattaa nauttia niin kauan kuin täällä on.
   Korjattuna: "Liha on helvetin hyvää, kannattaa nauttia niin kauan kuin sitä täällä on."

   Lainaa

  66. Painoton lihapulla 13.7.2024 0:37
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Työkyvytön varis: Korjattuna: "Liha on helvetin hyvää, kannattaa nauttia niin kauan kuin sitä täällä on."
   Ei voi, koska kuolen vanhuuteen ennen kuin liha loppuu.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aito pizza, grillata, grilli, höpsistä, kaasugrilli, kuva, liha, lihottaa, napolilainen, neiti, ole kuin erkki, pitsa, pizza, ruoka, voimasana, ylipaino