Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 523

Kokeilu kirpputorilla: 100 % varmat kaupat varausmaksulla?
Kirpputorin löytöjä, osa 523

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tornipöllö 4.6.2024 0:19
   Tulos: +233 (243 ääntä)
   Juonenkäänne: Mika on hankkinut pyöränkumit ihan laillista kautta, on vain iskenyt takapyörään "avaimettoman" lukon kiinni, jotta pääsee samalla kertaa myös rälläkästä eroon.

   Lainaa

  2. Harhaton makkara 4.6.2024 1:49
   Tulos: -77 (83 ääntä)
   Miten menikään sanonta pyörän keksimisestä uudelleen? Pätee vahvasti tässäkin. Mutta kai se on oma vika jos ei käteinen raha kelpaa… 😉😂

   Lainaa

  3. Intiimi peura 4.6.2024 2:12
   Tulos: +140 (142 ääntä)
   Todellakin säännötön, ede lait eivät päde tuossa ryhmässä.

   Lainaa

  4. Ansaittu kani 4.6.2024 5:24
   Tulos: +276 (282 ääntä)
   Mitä nuo varaajat jotka ei sitten koskaan hae oikein voittaa? Kuluuhan siinä omakin aikaa jauhaa paskaa jos ei oo aikomustakaan tehdä mitään asian eteen? Vai onko nää niitä unelmoijia että kaikkea ois kiva hankkia mutta ei ole rahaa, mutta tuntuu kivalta melkein hommata 🤷🏻‍♀️

   Lainaa

  5. Itseasiassa 4.6.2024 5:33
   Tulos: -102 (152 ääntä)
   Siis miksi Johanna on julkaissut tuon keskustelun? Ensin varaa tuotteen, jolla on muitakin ottajia, puhuu varausmaksusta jota nähtävästi ei ikinä suoritettu ja sitten ei edes hae sitä sovittuna päivänä. Jos perjantaina on haku sovittu, niin on aika myöhäistä ilmoittaa klo 20, että tuleekin vasta huomenna. Kyllä ottais myyjänä päähän ihan vain sen säälin haun vuoksi. Jos myyjä joustaa sillä, niin ostaja voisi tehdä myös oman osuutensa.

   Lainaa

  6. Kilokalori 4.6.2024 6:45
   Tulos: +135 (139 ääntä)
   Ansaittu kani: Mitä nuo varaajat jotka ei sitten koskaan hae oikein voittaa? Kuluuhan siinä omakin aikaa jauhaa paskaa jos ei oo aikomustakaan tehdä mitään asian eteen? Vai onko nää niitä unelmoijia että kaikkea ois kiva hankkia mutta ei ole rahaa, mutta tuntuu kivalta melkein hommata 🤷🏻‍♀️
   En todellakaan tiedä. Pari tuollaista mukaostajaa osunut omallekin kohdalle. Ensin himopitkää pälätystä miten on just tarpeellinen esine ja sit kun noudon aika tulee, ei kuulu mitään. Ja aina heille tärkeää että se varataan just hänelle. "Laita sinne että on varattu." Yksikin hoki tuota monta kertaa torissa, oli tulossa 100km päästä tavaraa hakemaan mutta kuskilla oli aina joku yskä tai bensat loppu.

   Lainaa

  7. Karsittu kani 4.6.2024 7:27
   Tulos: +135 (139 ääntä)
   Itseasiassa: Siis miksi Johanna on julkaissut tuon keskustelun? Ensin varaa tuotteen, jolla on muitakin ottajia, puhuu varausmaksusta jota nähtävästi ei ikinä suoritettu ja sitten ei edes hae sitä sovittuna päivänä. Jos perjantaina on haku sovittu, niin on aika myöhäistä ilmoittaa klo 20, että tuleekin [...]
   Johanna on tuossa myyjä.

   Lainaa

  8. Ankara norppa 4.6.2024 7:30
   Tulos: +63 (65 ääntä)
   Joo nykyään torissa ja tietyissä fb:n kirppiksissä on paljon hupivaraajia. Tuhlaavat vain omaa ja myyjän aikaa.

   Lainaa

  9. Lihava tuhatjalkainen 4.6.2024 7:43
   Tulos: +130 (134 ääntä)
   Sitten vastapainoisesti on myös niitä myyjiä, jotka myy välistä muualle vaikka ensimmäinen ostaja olisi jo matkalla noutamaan, kuten meille kävi. Oltiin onneksi ohikulkumatkalla toisaalle, ettei tullut täysin turha reissu, mutta mitään syytä ei olisi kyllä ollut myydä välissä pois, kun ei yhtään edes veivattu oston ja noudon kanssa vaan sovittiin samantien päivä ja aika ja aamulla lähtiessä vielä sanottiin lähteneemme nyt noutamaan, mutta kun oltiin viimein noin puolen tunnin matkan päässä ja ilmoitettiin olevamme pian perillä niin myyjä ilmoitti sitten myyneensä jo tuotteen pois.

   Lainaa

  10. Toj Karin 4.6.2024 8:39
   Tulos: +95 (103 ääntä)
   Oli kyllä idiootti tuo pyörävaras. Möi kokonaisen pyörän osina täysin alihintaisesti. Ei edes ymmärtänyt pyöristä sen vertaa että olisi osannut myydä voimalinjan yhtenä pakettina. Takarenkaaseen oli jättänyt pakan kiinni ja toinen puoli oli rungossa. Jos pyörä ei ollut varastettu, lupaan syödä hattuni.

   Lainaa

  11. Maidonvalkea paimen 4.6.2024 8:48
   Tulos: +65 (67 ääntä)
   Kilokalori: En todellakaan tiedä. Pari tuollaista mukaostajaa osunut omallekin kohdalle. Ensin himopitkää pälätystä miten on just tarpeellinen esine ja sit kun noudon aika tulee, ei kuulu mitään. Ja aina heille tärkeää että se varataan just hänelle. "Laita sinne että on varattu." Yksikin hoki tuota monta kertaa torissa, oli [...]
   Joo ja vielä selostetaan miten ois lapsille hyvä, mahtava takapihalle, sopisi sisustukseen jne. Mutta onkin sitten pelkkää haavemaailmaa. Tässäkään ei tainnut tili tulla perjantaina.

   Lainaa

  12. Itseasiassa 4.6.2024 8:51
   Tulos: +62 (68 ääntä)
   Karsittu kani: Johanna on tuossa myyjä.
   Ai vittu. Pitää lopettaa yöllä kommentointi mihinkään.

   Lainaa

  13. Jäätynyt sakaali 4.6.2024 8:56
   Tulos: +63 (65 ääntä)
   Ansaittu kani: Mitä nuo varaajat jotka ei sitten koskaan hae oikein voittaa? Kuluuhan siinä omakin aikaa jauhaa paskaa jos ei oo aikomustakaan tehdä mitään asian eteen? Vai onko nää niitä unelmoijia että kaikkea ois kiva hankkia mutta ei ole rahaa, mutta tuntuu kivalta melkein hommata 🤷🏻‍♀️
   Näitä on paljon, itse olen heidän numerot tallentanut puhelimeen. Jos laittavat viestiä johonkin myynnissä olevaan tuotteeseen niin ei tarvitse vaivautua vastaamaan.

   Lainaa

  14. Jäätynyt sakaali 4.6.2024 8:57
   Tulos: +30 (36 ääntä)
   Lihava tuhatjalkainen: Sitten vastapainoisesti on myös niitä myyjiä, jotka myy välistä muualle vaikka ensimmäinen ostaja olisi jo matkalla noutamaan, kuten meille kävi. Oltiin onneksi ohikulkumatkalla toisaalle, ettei tullut täysin turha reissu, mutta mitään syytä ei olisi kyllä ollut myydä välissä pois, kun ei [...]
   Näitä on onneksi harvemmin, mutta perse tapauksia joka tapauksessa.

   Lainaa

  15. Kiistelty aprikoosi 4.6.2024 9:58
   Tulos: 0 (46 ääntä)
   Lihava tuhatjalkainen: Sitten vastapainoisesti on myös niitä myyjiä, jotka myy välistä muualle vaikka ensimmäinen ostaja olisi jo matkalla noutamaan, kuten meille kävi. Oltiin onneksi ohikulkumatkalla toisaalle, ettei tullut täysin turha reissu, mutta mitään syytä ei olisi kyllä ollut myydä välissä pois, kun ei [...]
   Hanuristahan tuo on asialliselle ostajalle, mutta luultavasti vaan sattunut liian monta veivaajaa kohdalle. Helpoimmalla pääsee kun myy sille, joka on ensimmäisenä oven takana rahat kourassa.

   Lainaa

  16. Tulos: +16 (20 ääntä)
   Toj Karin: Oli kyllä idiootti tuo pyörävaras. Möi kokonaisen pyörän osina täysin alihintaisesti. Ei edes ymmärtänyt pyöristä sen vertaa että olisi osannut myydä voimalinjan yhtenä pakettina. Takarenkaaseen oli jättänyt pakan kiinni ja toinen puoli oli rungossa. Jos pyörä ei ollut varastettu, lupaan syödä hattuni.
   Joskus pyörät on napakasti rungosta lukittuna, mutta kohtuullisella vaivalla saa osia irti

   Lainaa

  17. Tulos: +42 (46 ääntä)
   Kiistelty aprikoosi: Hanuristahan tuo on asialliselle ostajalle, mutta luultavasti vaan sattunut liian monta veivaajaa kohdalle. Helpoimmalla pääsee kun myy sille, joka on ensimmäisenä oven takana rahat kourassa.
     Nojoo, mutta sitten voi sanoakin sen. "Ensimmäinen hakija saa" ei ole vaikea lause kirjoitettavaksi. Kyllä itseäni nyppisi aika huolella jos järjestäisin kuljetuksen ja muut (en omista autoa, viimeksi kävin ostamassa lapselleni pyörän, piti saada kuski pyydetyksi) ja sitten se ei olekaan siellä. Jos on lähistöllä tai muuten menossa siihen suuntaan niin ei kai sitten mitään, mutta en ala järjestää autoa ja lupaa lapselle pyörää jos kyseessä onkin "first come, first served". (Ei sillä, pyörä oli sovitunlainen ja kaikki meni putkeen, joten en siitä valita).

   Lainaa

  18. Tulos: +57 (59 ääntä)
   Näistä selviää helpolla toteamalla että "asia selvä, otahan yhteyttä tilipäivänä niin tehdään kaupat mikäli tuote on jostakin syystä silloin vielä myymättä" ja myy saman tien ensimmäiselle jolla on meriselitysten sijaan fyrkkaa lyödä kouraan.

   Lainaa

  19. Korkea herne 4.6.2024 15:20
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   Iso Hoo: Näistä selviää helpolla toteamalla että "asia selvä, otahan yhteyttä tilipäivänä niin tehdään kaupat mikäli tuote on jostakin syystä silloin vielä myymättä" ja myy saman tien ensimmäiselle jolla on meriselitysten sijaan fyrkkaa lyödä kouraan.
   Juuri näin. Eikä todellakaan kannata kirjoittaa esim Torin ilmoitukseen varattu. Näitä näkee paljon. En katso itsekään katso sellaisia kohteita ja jää odottamaan vapautuuko varaus. Eli normaalisti jatkaa myyntiä niin kauan kuin joku on sen hakenut/maksanut.

   Lainaa

  20. Tulos: -6 (6 ääntä)
   Perseestä nää myyntisekoilut. Aina saman kaavan kautta eikä ketään naurata, paitsi mukanokkelaa lähettäjää...

   Lainaa

  21. Tulos: +40 (46 ääntä)
   Minulla oli aikanaan ulkomailla asuva vuokranantaja, jonka puolesta näytin asuntoa potentiaalisille uusille vuokralaisille muutettuani itse pois. Oli hämmentävää, kuinka muutamalla oli olevinaan kiire saada uusi asunto, mutta sovituilla näyttöajoilla olin asunnolla yksin ihmettelemässä. Seuraavana päivänä tuli sitten viestiä että hups, tuli pari muuttujaa, näyttö unohtui ja että voisiko näyttö olla jonain toisena päivänä kello sitä ja tätä. Muuan oharikuningatar närkästyi verisesti kun ilmoitin, että asunto ehti mennä jo ja kiittää kiinnostuksesta. Olin kuulemma vedättänyt häntä, kolmen lapsen yksinhuoltajaa, ja nyt hän ja hänen lapsensa jäävät kadulle ja toivottavasti minulla oli nyt hyvä mieli kun vuokrasin asunnon jollekin joka tarvitsi sitä vähemmän kuin hän. :(

   Lainaa

  22. Tulos: -4 (10 ääntä)
   tumis80: Joskus pyörät on napakasti rungosta lukittuna, mutta kohtuullisella vaivalla saa osia irti
   Siis oli myymässä kokonaista pyörää osa kerrallaan. Ei ollut siis vain irroitellut satunnaisia osia kiinni olevasta pyörästä.

   Lainaa

  23. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Jäätynyt sakaali: Näitä on paljon, itse olen heidän numerot tallentanut puhelimeen. Jos laittavat viestiä johonkin myynnissä olevaan tuotteeseen niin ei tarvitse vaivautua vastaamaan.
   Ite estän kaikki tuollaiset. Sekä profiilit että numerot. Ei onnistu hupikaupantekemiset toista kertaa ohareiden jälkeen.

   Lainaa

  24. Kalastava piikkisika 5.6.2024 10:31
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Iso Hoo: Näistä selviää helpolla toteamalla että "asia selvä, otahan yhteyttä tilipäivänä niin tehdään kaupat mikäli tuote on jostakin syystä silloin vielä myymättä" ja myy saman tien ensimmäiselle jolla on meriselitysten sijaan fyrkkaa lyödä kouraan.
   Tämä. "Tilipäivän" mainitseminen on jotenkin varma merkki siitä, että kaupat eivät tule tapahtumaan. Pahimmillaan johonkin 1,50e hintaisen/postikulujen hinnalla myytävään tuotteeseen on tullut kyselyjä, että onnistuuko maksu ensi kuussa. Hämmentävä netti-ilmiö.

   Lainaa

  25. It's a deal 5.6.2024 10:36
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Siitake: Olin kuulemma vedättänyt häntä, kolmen lapsen yksinhuoltajaa, ja nyt hän ja hänen lapsensa jäävät kadulle ja toivottavasti minulla oli nyt hyvä mieli kun vuokrasin asunnon jollekin joka tarvitsi sitä vähemmän kuin hän. 😒
   Ja koska piti kiireellä hankkia ylihintainen asunto, kesän huvipuistoreissu ja joulu jouduttiin perumaan.

   Lainaa

  26. Tainionkosken tähystäjä 5.6.2024 12:15
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Siitake: Minulla oli aikanaan ulkomailla asuva vuokranantaja, jonka puolesta näytin asuntoa potentiaalisille uusille vuokralaisille muutettuani itse pois. Oli hämmentävää, kuinka muutamalla oli olevinaan kiire saada uusi asunto, mutta sovituilla näyttöajoilla olin asunnolla yksin ihmettelemässä. Seuraavana päivänä tuli sitten [...]
   Joo, itseänikin ihmetytti että sovittuun vuokra-asuntonäyttöön jätettiin tyystin saapumatta. Pari kertaa opetti.

   Lainaa

  27. Kokematon kettu 12.6.2024 9:30
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Ansaittu kani: Mitä nuo varaajat jotka ei sitten koskaan hae oikein voittaa? Kuluuhan siinä omakin aikaa jauhaa paskaa jos ei oo aikomustakaan tehdä mitään asian eteen? Vai onko nää niitä unelmoijia että kaikkea ois kiva hankkia mutta ei ole rahaa, mutta tuntuu kivalta melkein hommata 🤷🏻‍♀️
   Elämänhallintaongelmia.
   Niitä on myös myyjällä, joka ei heti sanele aikarajaa ym. 

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: allas, haku, kirppari, kirppis, kirpputori, kumit, lukko, nouto, pyörä, renkaat, uima-allas, varastettu, varausmaksu