Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Parisuhdeterapiaa, osa 31

No nyt. Mitä.
Parisuhdeterapiaa, osa 31

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Laiska lohikäärme 2.5.2024 0:10
   Tulos: +289 (311 ääntä)
   Siis Veera mitä vittua? Yleensä en kiroile, mutta onhan tämä outoa käytöstä!

   Lainaa

  2. Höpö noita 2.5.2024 0:14
   Tulos: +133 (163 ääntä)
   Veera: Ensi kerralla sitten nimettömästi kun vehtaat varattujen kanssa. Senkin muuten voi kysyä. Eri asia sitten valehteleeko mutta onpa kysytty.

   Lainaa

  3. Valitsematon omena 2.5.2024 0:38
   Tulos: +93 (153 ääntä)
   Mitä mä ehdin seurata tota keskustelua varatun kans vehtaamisesta, niin ”raskaana olevan avovaimon kaveri” vaan huudatti porukkaa.. ja on akkojenhuoneen yp

   Lainaa

  4. Vaikuttava hampurilainen 2.5.2024 0:49
   Tulos: +61 (73 ääntä)
   Noita avainsanoja on kyllä ihan riittävä määrä ja ne kattavat olennaisen, jos siis "ööö" kuvaa sitä faktaa, että Sonja huijaa Veeraa.

   Lainaa

  5. Hoidettu mehiläinen 2.5.2024 1:17
   Tulos: +69 (81 ääntä)
   Luulen kyllä että Veera oli trolli. Seurasin tuota keissiä ja profiili ei ollut kovin vakuuttava.

   Lainaa

  6. Tulos: +264 (272 ääntä)
   Kävi myös ilmi että Veera ja Sonja taisivat olla yksi ja sama henkilö, Sonja on akkainhuoneen yp ja hänellä kävi aika pitkäksi. Päätti tekaistulla profiililla tulla huudattamaan muita naisia sekä samalla tappelemaan itse itsensä kanssa, täysin tekaistun asian takia. 💀

   Lainaa

  7. Laiska kavioeläin 2.5.2024 1:36
   Tulos: +170 (180 ääntä)
   Pompp: Kävi myös ilmi että Veera ja Sonja taisivat olla yksi ja sama henkilö, Sonja on akkainhuoneen yp ja hänellä kävi aika pitkäksi. Päätti tekaistulla profiililla tulla huudattamaan muita naisia sekä samalla tappelemaan itse itsensä kanssa, täysin tekaistun asian takia. 💀
   Kiitos. Mä oon nyt todella tyytyväinen, että tää per$eily ei ole totta.

   Lainaa

  8. Tukkeutunut näätä 2.5.2024 6:20
   Tulos: -2 (36 ääntä)
   Hoidettu mehiläinen: Luulen kyllä että Veera oli trolli. Seurasin tuota keissiä ja profiili ei ollut kovin vakuuttava.
   Ei kaikki, joilla on oudoksuttu mielipide tai kysymys, ole trolleja. Itse en kirjoita outoja haastaakseni riitaa tai hakeakseni reaktiota vaan ilmaistakseni mielipiteeni tai saadakseni vastauksen.

   Lainaa

  9. Suonensisäinen lokki 2.5.2024 6:21
   Tulos: +38 (52 ääntä)
   Laiska kavioeläin: Kiitos. Mä oon nyt todella tyytyväinen, että tää per$eily ei ole totta.
   ...paitsi tuollaisia veeroja kyllä löytyy oikeasti

   Lainaa

  10. Toj Karin 2.5.2024 6:42
   Tulos: +87 (93 ääntä)
   Pompp: Kävi myös ilmi että Veera ja Sonja taisivat olla yksi ja sama henkilö, Sonja on akkainhuoneen yp ja hänellä kävi aika pitkäksi. Päätti tekaistulla profiililla tulla huudattamaan muita naisia sekä samalla tappelemaan itse itsensä kanssa, täysin tekaistun asian takia. 💀
   Mikä helvetti ihmisiä vaivaa. Miten ihmeessä tuollainen voi aiheuttaa niin positiivisia tuntemuksia itsessä että jaksaa vääntää mitään tuollaista? Ei voi muuta sanoa kuin no nyt, mitä?

   Lainaa

  11. Tulos: +177 (179 ääntä)
   Tarinan juoni on sinänsä epäuskottava, että Veera tiedä miehen nimeä tai mistä tavoittaa avovaimon, vaikka on ollut näiden kotona.Saanut jostain (mistä?) tietää vasta jälkikäteen miehellä olevan avovaimo. Lisäksi avovaimo näkee netissä jonkun random ihmisen avautumisen ja tietää heti lähteä tämän pohjalta tiukkaamaan puolisoltaan, oliko pettävässä miehessä kyse hänestä.

   Lainaa

  12. Soikea paprika 2.5.2024 7:48
   Tulos: +30 (36 ääntä)
   Vaikuttava hampurilainen: Noita avainsanoja on kyllä ihan riittävä määrä ja ne kattavat olennaisen, jos siis "ööö" kuvaa sitä faktaa, että Sonja huijaa Veeraa.
   Mitä?

   Lainaa

  13. Suomennettu peura 2.5.2024 8:24
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Voi hyvänen aika!

   Lainaa

  14. Taipuisa gorilla 2.5.2024 8:44
   Tulos: +45 (61 ääntä)
   Okei, kiva et oli vaan läppää. MUT siis Veerahan ei tässä tehnyt mitään väärää. Ainoa vastuullinen on se joka siellä parisuhteessa on.

   Lainaa

  15. Tulos: +47 (63 ääntä)
   Öm: Tarinan juoni on sinänsä epäuskottava, että Veera tiedä miehen nimeä tai mistä tavoittaa avovaimon, vaikka on ollut näiden kotona.Saanut jostain (mistä?) tietää vasta jälkikäteen miehellä olevan avovaimo. Lisäksi avovaimo näkee netissä jonkun random ihmisen avautumisen ja tietää heti lähteä [...]
     Aivan samaa mieltä. Yleensä en kuulu "uskopuhetta mutta paskon" porukkaan, koska totuus todella on tarua ihmeellisempää. Itsekään en viitsi monia anekdoottejani jakaa, koska ei kukaan usko kuitenkaan -kaikkea outoa sattuu, jos vähän lähtee kotioven ulkopuolelle. Mutta tämä ei tosiaan mitenkään pidä vettä. Jos Veera on käynyt pariskunnan kotona, niin, no, ensinnäkin kyllä sen näkee jos paikassa asuu nainen myös. Nimikin kävisi helposti selville, kun se lukee ovessa (saati sitten, että koska kyseessä on avoliitto, nimiä olisi kaksi). Mitä tavoittamiseen tulee, käy soittamassa ovikelloa kun kerran tiedät missä asuu? 
     Ja vaihdettiinko niitä nimiä nyt vai ei? Mieshän ei tietäisi Veerasta muuta kuin etunimen -ei missä asuu tms kun kerran ei käyty Veeran kotona -joten ei mitään keinoa huomata, että sama henkilö kyseessä. Enkä muuten usko, että olisi mahdollista harrastaa seksiä vaihtamatta ainakin etunimiä, muuten kuin jossain seksibileissä tai darkroomissa, ja jos on umpituntematon, niin eihän silloin mitenkään voi saada parisuhdestatuksesta jälkeenpäin selville, mistä saisi?
     SonjaVeeran pitäisi nyt vähän omistautua trollaamiselleen, tämä on samaa tasoa kuin se poikaystävä joka kuoli, kun yritti ajaa kahta autoa samaan aikaan. 
     (Varmaan tuollaisia kodinrikkojiksi haluavia on oikeasti olemassa, kuka tietää, mikä heitä riivaa. Heidät voi kuitenkin helposti välttää hankkimalla kumppanin, jonka sanavarastossa on sana "ei"). 

   Lainaa

  16. Liittoutumaton taikuri 2.5.2024 11:05
   Tulos: +35 (59 ääntä)
   Taipuisa gorilla: Okei, kiva et oli vaan läppää. MUT siis Veerahan ei tässä tehnyt mitään väärää. Ainoa vastuullinen on se joka siellä parisuhteessa on.
   Mielenkiintoinen käsitys oikeasta ja väärästä. Toki hän ei ole tiennyt avopuolisosta etukäteen, mutta toisen parisuhteen rikkominen ihan vaan siksi, että voi hyvällä omalla tunnolla jatkaa säätämistä, ei kyllä kuulosta kovin oikealta.

   Lainaa

  17. Tarpeeton mango 2.5.2024 11:08
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Veerasta ja Sonjasta huokuu tämä klassinen "Kiitos Alex" Ettei olisi kahdella profiililla liikenteessä, jotta saisi hölskytettyä draamaa, tai yrittää saada itselleen paremman olon, kun "Alex" kommpaamassa.

   Lainaa

  18. Tulos: +27 (43 ääntä)
   Liittoutumaton taikuri: Mielenkiintoinen käsitys oikeasta ja väärästä. Toki hän ei ole tiennyt avopuolisosta etukäteen, mutta toisen parisuhteen rikkominen ihan vaan siksi, että voi hyvällä omalla tunnolla jatkaa säätämistä, ei kyllä kuulosta kovin oikealta.
   Ulkopuolinen ihminen ei pysty parisuhdetta rikkomaan, kyllä se on aina se parisuhteen toinen osapuoli joka päättää lähteä seikkailemaan.

   Lainaa

  19. Itseasiassa 2.5.2024 12:37
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   Kivi:   Aivan samaa mieltä. Yleensä en kuulu "uskopuhetta mutta paskon" porukkaan, koska totuus todella on tarua ihmeellisempää. Itsekään en viitsi monia anekdoottejani jakaa, koska ei kukaan usko kuitenkaan -kaikkea outoa sattuu, jos vähän lähtee kotioven ulkopuolelle. Mutta tämä ei tosiaan mitenkään pidä vettä. Jos Veera [...]
   Voin luvata, että seksi onnistuu varsin hyvin ihan omassa kodissakin ilman etunimiä. Tai ainakin niin ettei muista sitä jälkikäteen. Muuten tuo tarina haiskahti kyllä jo kaukaa, Veeran olisi pitänyt unohtaa pullonpohjalasinsa johonkin matkan varrelle, jotta ei näe että asunnossa asuu nainen ja sinne on tulossa vauva.

   Lainaa

  20. Intiimi peura 2.5.2024 13:16
   Tulos: +23 (29 ääntä)
   Pompp: Kävi myös ilmi että Veera ja Sonja taisivat olla yksi ja sama henkilö, Sonja on akkainhuoneen yp ja hänellä kävi aika pitkäksi. Päätti tekaistulla profiililla tulla huudattamaan muita naisia sekä samalla tappelemaan itse itsensä kanssa, täysin tekaistun asian takia. 💀
   Sairasta

   Lainaa

  21. Intiimi peura 2.5.2024 13:17
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Niina ei ole hyvä ihminen.

   Lainaa

  22. Kypsä kani 2.5.2024 13:45
   Tulos: +39 (41 ääntä)
   Pompp: Kävi myös ilmi että Veera ja Sonja taisivat olla yksi ja sama henkilö, Sonja on akkainhuoneen yp ja hänellä kävi aika pitkäksi. Päätti tekaistulla profiililla tulla huudattamaan muita naisia sekä samalla tappelemaan itse itsensä kanssa, täysin tekaistun asian takia. 💀
   Toivottavasti toinen YP potki perseilijän pihalle?

   Lainaa

  23. Rivo hyönteinen 2.5.2024 17:50
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Onko tämä julkaisu poistunut? Jäi kiinnostamaan loppu.

   Lainaa

  24. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Kypsä kani: Toivottavasti toinen YP potki perseilijän pihalle?
   Ei kai sieltä oo ketään potkittu ulos, taitaa olla yp:t ryhmässä niitä, joihin ei säännöt päde. Jossain ryhmässä joku yp paljasti anonyymin koska hänen mielestään se ei ollu niin salaista etteikö sitä olis voinu tehdä 🤷🏻‍♀️

   Lainaa

  25. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Pompp: Kävi myös ilmi että Veera ja Sonja taisivat olla yksi ja sama henkilö, Sonja on akkainhuoneen yp ja hänellä kävi aika pitkäksi. Päätti tekaistulla profiililla tulla huudattamaan muita naisia sekä samalla tappelemaan itse itsensä kanssa, täysin tekaistun asian takia. 💀
   Täh? Nyt menee jo draaman kaipuu niin pahasti yli, ettei voi käsittää.

   Lainaa

  26. Punerva pelikaani 2.5.2024 19:56
   Tulos: +30 (36 ääntä)
   MiQ: Ulkopuolinen ihminen ei pysty parisuhdetta rikkomaan, kyllä se on aina se parisuhteen toinen osapuoli joka päättää lähteä seikkailemaan.
   Aivan roskaa toimintaa on silti edes yrittää hajottaa muiden suhdetta. Ei se, että minä minä minä haluan tarkoita että voi toimia miten vain. Ei silloinkaan, jos parisuhteen loppumisesta voi syyttää vain parisuhteen osapuolia. On epäkunnioittavaa yrittää tunkea siihen väliin ja on lähinnä trendikäs hokema sanoa, että kolmas osapuoli on puhdas pulmunen. Ei ole, jos toiminta on tietoista saalistamista ja suunnitelmallista houkuttelua, tyrkyttämistä ja draamanhakua.  

   Lainaa

  27. Ymmärrettävä raataja 2.5.2024 23:20
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Pompp: Ei kai sieltä oo ketään potkittu ulos, taitaa olla yp:t ryhmässä niitä, joihin ei säännöt päde. Jossain ryhmässä joku yp paljasti anonyymin koska hänen mielestään se ei ollu niin salaista etteikö sitä olis voinu tehdä 🤷🏻‍♀️
   VMP. Eikö porukka tajua poistua ja perustaa jotain vähemmän perseileviä YP olevaa NH? Vai onko tuo tietoisesti NH missä trollataan ja perseillään ja ovat väärässä paikassa? 🤷🏻‍♂️

   Lainaa

  28. Lyömätön rätti 3.5.2024 6:49
   Tulos: +10 (16 ääntä)
   Pompp: Kävi myös ilmi että Veera ja Sonja taisivat olla yksi ja sama henkilö, Sonja on akkainhuoneen yp ja hänellä kävi aika pitkäksi. Päätti tekaistulla profiililla tulla huudattamaan muita naisia sekä samalla tappelemaan itse itsensä kanssa, täysin tekaistun asian takia. 💀
   Ymmrtäisin tommoisen leikkimisen teininä...

   Lainaa

  29. Komia hanhi 3.5.2024 10:27
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Laiska kavioeläin: Kiitos. Mä oon nyt todella tyytyväinen, että tää per$eily ei ole totta.
   Mun mielestä toi oli vielä pahempaa perseilyä.

   Lainaa

  30. Parrakas orava 3.5.2024 11:05
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Komia hanhi: Mun mielestä toi oli vielä pahempaa perseilyä.
   Ryhmän nimeksi pitäisi muuttaa "Teinityttöjen mielikuvitushuone (Sensuroimaton)"

   Lainaa

  31. Eriskummallinen dinosaurus 3.5.2024 22:46
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Hupaisita tässä oli tuo aikajana. Että tunnissa selvinnyt kaverin tilanne? Juuhhh

   Lainaa

  32. Häiritsevä kilpikonna 3.5.2024 22:53
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Tuli hämärästi mieleen joku outo kirppisryhmäjuttu, missä uusi ja vanha yp ottivat yhteen ja vanha vaikutti ihan enkelipyhimykseltä ja uusi tärähtäneeltä Stalinilta, mutta olivatkin sitten ehkä sama ihminen. Oliko se täällä jossain? "Veera" kirjoittaa "...tavattiin kans as...". Onko tuo as hutinäppäilyä vai joku uusi nuorisolaislyhenne?

   Lainaa

  33. Särötön sitruuna 4.5.2024 2:43
   Tulos: +20 (24 ääntä)
   Täytyy kyllä sanoa, että vaikka usein tunnen oloni vähän laiskaksi ja aikaansaamattomaksi, en sentään ala itsekseni haastamaan riitaa facebookissa eri profiileilla.

   Lainaa

  34. Höhlä mansikka 4.5.2024 15:50
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Häiritsevä kilpikonna: Tuli hämärästi mieleen joku outo kirppisryhmäjuttu, missä uusi ja vanha yp ottivat yhteen ja vanha vaikutti ihan enkelipyhimykseltä ja uusi tärähtäneeltä Stalinilta, mutta olivatkin sitten ehkä sama ihminen. Oliko se täällä jossain? "Veera" kirjoittaa "...tavattiin kans as...". Onko tuo as hutinäppäilyä vai joku uusi nuorisolaislyhenne?
   As = Alastonsuomi.com

   Lainaa

  35. Tulos: -3 (11 ääntä)
   Valitettavasti tiedän tän Veeran yläasteelta ja on ihan oikea henkilö eikä kenenkään feikkitili. Sonjaa en tunne niin en tiedä mitä se on saanu tosta omasta huudatuksestaan, Veeralla ainakin oli tapana hakea kaikella paskalla ja valheilla huomiota jo teininä, näemmä ei oo kasvanu siitä vaiheesta eroon vieläkään.

   Lainaa

  36. Kaikkea sitä 4.5.2024 18:28
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   En tiedä miksen nää aiempaa kommenttia minkä pistin, mutta valitettavasti tosiaan tiedän Veeran yläasteelta ja on oikea ihminen. Sillon jo selitti ties mitä kaikkea valheitaan saadakseen huomiota ja näemmä sama meno jatkuu yli kakskymppisenä. Toki jutut nykyään uskottavampia eikä enää sitä "mun koira polttaa röökiä" tai "mä haistan sukupuolitaudit" mitä aikoinaan kuuli :D Sonjan roolia en osaa kommentoida mitenkään, mitähän lie se on saanu tosta irti sit.

   Lainaa

  37. Häiritsevä kilpikonna 4.5.2024 20:19
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Höhlä mansikka: As = Alastonsuomi.com
   Aivan.
   Kiitos:) 

   Lainaa

  38. Tulos: +8 (16 ääntä)
   Särötön sitruuna: Täytyy kyllä sanoa, että vaikka usein tunnen oloni vähän laiskaksi ja aikaansaamattomaksi, en sentään ala itsekseni haastamaan riitaa facebookissa eri profiileilla.
   Juuri laiskuutta ja aikaansaamattomuuttahan se on, ettet ole viitsinyt tehdä feikkiprofiileja ja riitaa niiden välille.

   Lainaa

  39. Holtiton kilpikonna 5.5.2024 23:58
   Tulos: -13 (19 ääntä)
   Vain alle keskiverto älykkyyden omaavat henkilöt harrastavat yhden illan juttuja, kyllä näin on jämpti.

   Lainaa

  40. Jännä menninkäinen 7.5.2024 16:49
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Kivi:   Aivan samaa mieltä. Yleensä en kuulu "uskopuhetta mutta paskon" porukkaan, koska totuus todella on tarua ihmeellisempää. Itsekään en viitsi monia anekdoottejani jakaa, koska ei kukaan usko kuitenkaan -kaikkea outoa sattuu, jos vähän lähtee kotioven ulkopuolelle. Mutta tämä ei tosiaan mitenkään pidä vettä. Jos Veera [...]
   Ei mun ovessa oo koskaan lukenut mun nimeä, koska en oo asunut kerrostalossa enkä hommannu ovikylttiä/postilaatikkoon nimeä. Eli ihan mahollista.

   Lainaa

  41. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Laiska lohikäärme: Siis Veera mitä vittua? Yleensä en kiroile, mutta onhan tämä outoa käytöstä!
   No näinpä. Haluaa selvittää asian, mitä se kenellekään kuuluu ketä panee.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: edelleen sanaton, erota, joku muu saa tehdä avainsanat, nimetön, pettää, ööö