Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia, osa 66

Roni, 39, saattaa etsiä juuri sinua.
Näin saat naisia, osa 66

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 67 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +338 (342 ääntä)
   Voisin parit heittokuutiot halkoja ostaa

   Lainaa

  2. Viheriä mansikka 9.5.2024 1:05
   Tulos: -88 (174 ääntä)
   Itsejän olisin tuohon tyynykysymykseen vastanut että oli kivat "tyynyt" 😉 Ronin koivuklapien hinta ei ole edes kovin paha.

   Lainaa

  3. Järjestyksetön mehiläinen 9.5.2024 1:48
   Tulos: +25 (97 ääntä)
   Maria - anteeks mitä vittua hyi saatana 😬

   Lainaa

  4. Tulos: -11 (139 ääntä)
   Tuosta vatsajutusta en oikein osaa valittaa. Outoa kuin outoa, mutta jos nyt tietää mistä pitää niin ok kai sitten. Onhan sitä porukkaa joille kuppikoko tai mitä nyt keksitäänkään on olennaista, joten massu, epätavallista vaan miksei. Suostuvaiset aikuiset jne. Mutta teini-ikäisen tyttären sängyssä nukkuminen? Joku joka tietää koko nimen, soittakaa lastensuojeluun. Tässä on suostuvaisista _aikuisista_ pula! (Luojan tai jonkun kiitos, että menin naimisiin, ennen kuin "mätsejä" oli keksittykään. Olen vanha, olkoon niin, mutta ei tarvitse tuollaista sekoilua sentään katsoa).

   Lainaa

  5. Sipulinhajuinen aasi 9.5.2024 4:57
   Tulos: +118 (130 ääntä)
   Red flag tehdas tänään

   Lainaa

  6. Lyömätön rätti 9.5.2024 6:23
   Tulos: +73 (83 ääntä)
   Janikan mies on ainakin huolehtivainen.

   Lainaa

  7. Loistelias kesyhanhi 9.5.2024 6:32
   Tulos: -14 (128 ääntä)
   En tiedä olisinko itse Janikan tapauksessa jättänyt treffejä yhteen kertaan. Läheisiä menettäneenä arvostan suuresti jos ikäiseni haluaa haudoista huolehtia, kun huolehdin itsekin.

   Lainaa

  8. Yskivä leopardi 9.5.2024 6:39
   Tulos: +163 (179 ääntä)
   Kerrankin joku etsii mun näköistä naista. Mutta profiiliteksti vois olla sympaattisempi, jos kirjottas vaan olevansa kehopositiivinen ja siitä sit isommatkin naiset rohkaistuis laittamaan viestiä, kun tietävät ettei toinen syrji. Tosta tekstistä tulee mieleen vaan seksifetissi...

   Lainaa

  9. Tukkeutunut näätä 9.5.2024 7:47
   Tulos: +78 (148 ääntä)
   Järjestyksetön mehiläinen: Maria - anteeks mitä vittua hyi saatana 😬
   Sä et sitten ymmärrä nukkumisen ja panemisen eroa?

   Lainaa

  10. Tulos: +143 (151 ääntä)
   Repesin totaalisesti koivuklapeista XD

   Lainaa

  11. Kirjoitettu meduusa 9.5.2024 8:28
   Tulos: -118 (188 ääntä)
   Yskivä leopardi: Kerrankin joku etsii mun näköistä naista. Mutta profiiliteksti vois olla sympaattisempi, jos kirjottas vaan olevansa kehopositiivinen ja siitä sit isommatkin naiset rohkaistuis laittamaan viestiä, kun tietävät ettei toinen syrji. Tosta tekstistä tulee mieleen vaan seksifetissi...
   Eikö sitä nyt miehetkin saa sanua mitä haluaa naiselta. 
   Naisten puolelta on aina vitunmoiset ulkonäkö vaatimukset miehille vaikka oltais minkälaista mätisäkkiä ite.

   Lainaa

  12. Tulos: +84 (96 ääntä)
   Yskivä leopardi: Kerrankin joku etsii mun näköistä naista. Mutta profiiliteksti vois olla sympaattisempi, jos kirjottas vaan olevansa kehopositiivinen ja siitä sit isommatkin naiset rohkaistuis laittamaan viestiä, kun tietävät ettei toinen syrji. Tosta tekstistä tulee mieleen vaan seksifetissi...
   No entä mitä tosta kasuaalista klapien myynti-ilmosta treffi-ilmotuksen yhteydessä tulee mieleen? Mun mielestä se on jopa oudoin osuus tossa. 😂

   Lainaa

  13. Kitulias koira 9.5.2024 8:38
   Tulos: +89 (103 ääntä)
   Mulla on just sellanen maha, mutta jostain syystä ei tee mieli ottaa Roniin yhteyttä...

   Lainaa

  14. Tulos: +47 (55 ääntä)
   Iso Hoo: Repesin totaalisesti koivuklapeista XD
   Oli kyl melko laatu loppu heitto.

   Lainaa

  15. Random krokotiili 9.5.2024 8:49
   Tulos: -96 (154 ääntä)
   Tukkeutunut näätä: Sä et sitten ymmärrä nukkumisen ja panemisen eroa?
   Se on varmaan tyttären kiva herätä siihen että iskä liikkuu unissaan ja vaikka koskettelee, tälläistä tapahtuu nukkuessa, aamustondis on varmasti myös hyvää viihdettä...

   Lainaa

  16. Tulos: +163 (167 ääntä)
   Loistelias kesyhanhi: En tiedä olisinko itse Janikan tapauksessa jättänyt treffejä yhteen kertaan. Läheisiä menettäneenä arvostan suuresti jos ikäiseni haluaa haudoista huolehtia, kun huolehdin itsekin.
   No eiköhän sille löydy joku muukin aika kuin ensitreffit. En itsekään haluaisi joko seisoa tumput suorana, kun joku keskittyy johonkin ihan muuhun tai sitten osallistua puolituntemattoman askareisiin, jos olisin valmistautunut tyyliin leffaan ja illalliseen. Vaikka olen menettänyt läheisiä. Ei kerro hyvää henkilön tilannetajusta ja aikataulujen järjestelystä.

   Lainaa

  17. Toj Karin 9.5.2024 9:37
   Tulos: +145 (155 ääntä)
   Loistelias kesyhanhi: En tiedä olisinko itse Janikan tapauksessa jättänyt treffejä yhteen kertaan. Läheisiä menettäneenä arvostan suuresti jos ikäiseni haluaa haudoista huolehtia, kun huolehdin itsekin.
   Jossain toisessa tilanteessa haudoista huolehtimista osaisi kyllä arvostaa paljonkin, mutta ensimmäiset treffit ei missään nimessä ole se tilanne. Saa asian vaikuttamaan enemmän hallitsemattomalta pakkomielteeltä kuin kunnioitukselta menehtyneitä kohtaan.

   Lainaa

  18. Tulos: +77 (91 ääntä)
   Yskivä leopardi: Kerrankin joku etsii mun näköistä naista. Mutta profiiliteksti vois olla sympaattisempi, jos kirjottas vaan olevansa kehopositiivinen ja siitä sit isommatkin naiset rohkaistuis laittamaan viestiä, kun tietävät ettei toinen syrji. Tosta tekstistä tulee mieleen vaan seksifetissi...
   No, vaikka fetissistä olisikin kyse, parempihan se on vääränlaiset karsia heti kättelyssä. Tai siis jo ennen kättelyä. Säästyy molemmin puolin turhilta alkulämmittelyiltä jotka ei johda mihinkään. Kumppanin valinnassa saa olla juuri niin syrjivä tai hyväksyvä kuin itse tahtoo, siinä ei ole mitään tasapuolisuus- tai inklusiivisuusvelvotteita. Sitten onkin eri asia, haluaako joku tuntea itsensä halutuksi vain siksi, että näyttää olevansa viimeisillään.

   Lainaa

  19. Tornipöllö 9.5.2024 10:21
   Tulos: +107 (111 ääntä)
   Yskivä leopardi: Kerrankin joku etsii mun näköistä naista. Mutta profiiliteksti vois olla sympaattisempi, jos kirjottas vaan olevansa kehopositiivinen ja siitä sit isommatkin naiset rohkaistuis laittamaan viestiä, kun tietävät ettei toinen syrji. Tosta tekstistä tulee mieleen vaan seksifetissi...
   Toisaalta ehkä parempi noin, niin molemmat tietävät heti, mikä on homman nimi. Ei sekään varmaan kovin kivaa ole, jos menee treffeille itseään siveästi "kehopositiiviseksi" mainostaneen miehen kanssa ja sitten paljastuukin, että tyyppi haluaakin lähinnä seksiobjektin jonka kanssa toteuttaa fetissiään.

   Lainaa

  20. Vehmas pelikaani 9.5.2024 10:27
   Tulos: +118 (128 ääntä)
   Järjestyksetön mehiläinen: Maria - anteeks mitä vittua hyi saatana 😬
   Minäkin vielä teini ikäisenä saatoin joskus mennä isän viereen nukkumaan jos oli paha mieli 🥺
   Mutta vähän erikoista jos ei ole ollenkaan omaa sänkyä teini-ikäisellä. Tarviihan lapsetkin jo usein omaa tilaa.

   Lainaa

  21. Laiska lohikäärme 9.5.2024 11:24
   Tulos: +106 (108 ääntä)
   Ronille vähän jännitystä elämään, kun ei tiedä koskeeko yhteydenotto deittejä vai klapeja.

   Lainaa

  22. Norja pöllö 9.5.2024 11:30
   Tulos: +147 (173 ääntä)
   Random krokotiili: Se on varmaan tyttären kiva herätä siihen että iskä liikkuu unissaan ja vaikka koskettelee, tälläistä tapahtuu nukkuessa, aamustondis on varmasti myös hyvää viihdettä...
   Näin lapsena pedofiilin uhriksi joutuneena voin sanoa, että mua kyllä ällöttää ihan yhtälailla ihmiset, jotka tuntuvat fantasioivan mielessään noin yksityiskohtaisesti mitä jossain tilanteessa voisi tapahtua. Tiedän, ettei se välttämättä ole reilua esimerkiksi nyt sinua kohtaan, koska eihän se tarkoita sitä, että sinä olisit pedofiili tai jos olisit, että tekisit asialle mitään, mutta en mahda sille mitään, että nämä tällaiset kommentit etoo rajusti eikä todellakaan tunnu siltä että siinä oltaisiin mahdollisten uhrien asialla.

   Lainaa

  23. Matala bataatti 9.5.2024 12:44
   Tulos: +20 (54 ääntä)
   Itse olisin kyllä mennyt toisillekin treffeille hautausmaamiehen kanssa. Olisipahan persoonalliset ensitreffit ja hassu tarina kerrottavaksi, jos juttu etenisi. Ainainen kahville/kaljalle/syömään on vähän tylsää. Ymmärrän toki, ettei tällainen olisi kaikkien mielestä kovin soveliasta treffipuuhastelua. Jos toisetkin treffit olisi osastoa "yks nopee homma lähistöllä", ja päädyttäisiin hakkaamaan halkoja ex-vaimolle, sanoisin jo minäkin heipat.

   Lainaa

  24. Luvaton päärynä 9.5.2024 12:46
   Tulos: +120 (124 ääntä)
   Toj Karin: Jossain toisessa tilanteessa haudoista huolehtimista osaisi kyllä arvostaa paljonkin, mutta ensimmäiset treffit ei missään nimessä ole se tilanne. Saa asian vaikuttamaan enemmän hallitsemattomalta pakkomielteeltä kuin kunnioitukselta menehtyneitä kohtaan.
   Mun mielestä ensitreffit voisivat hyvinkin olla hautakivenpesutalkoot, mutta tämän pitäisi tulla ilmi jo kutsusta. "Hei, mun pitäis siinä teidän tienoilla pestä sukulaisten hautakiviä, haluatko lähteä kaveriksi?" olisi mulle hyvinkin houkutteleva ehdotus, koska se on poikkeuksellinen ja sisältää selkeän aktiviteetin, eli kiusallisia hiljaisuuksia tuskin on tulossa. Toki itse tykkään tutustua ihmisiin nimenomaan puuhastelun lomassa, enkä niinkään illallispöydässä. Mutta tällainen asia kyllä tosiaan pitäisi selkeästi sopia ennen kuin kurvataan sinne hautuumaan parkkiin.

   Lainaa

  25. Tulos: +1 (31 ääntä)
   Loistelias kesyhanhi: En tiedä olisinko itse Janikan tapauksessa jättänyt treffejä yhteen kertaan. Läheisiä menettäneenä arvostan suuresti jos ikäiseni haluaa haudoista huolehtia, kun huolehdin itsekin.
   Että ihan sama vaikka treffeillä mennään drinksujen/sapuskan sijaan pesemään pari hautakiveä? Sillälailla sitten niin..

   Lainaa

  26. Kypsentämätön kotieläin 9.5.2024 14:49
   Tulos: +59 (83 ääntä)
   Norja pöllö: Näin lapsena pedofiilin uhriksi joutuneena voin sanoa, että mua kyllä ällöttää ihan yhtälailla ihmiset, jotka tuntuvat fantasioivan mielessään noin yksityiskohtaisesti mitä jossain tilanteessa voisi tapahtua. Tiedän, ettei se välttämättä ole reilua esimerkiksi nyt sinua kohtaan, koska eihän se tarkoita sitä, että [...]
   Mutta ei sitten tullut mieleen, että niillä "fantasioijilla" voi yhtä lailla olla tausta insestin tai muun hyväksikäytön uhrina ja siksi tuo särähtää pahasti.
   Mielestäni on sairasta ja rajatonta jos ihan kumpaa tahansa sukupuolta oleva teini nukkuu pääsääntöisesti kumman tahansa vanhemman sängyssä. Aivan eri asia jos pelottaa tai on tapahtunut jotain ahdistavaa ja menee hakemaan vanhemmilta lohtua. Mutta että teinin nukkumapaikka olisi vanhemman sänky? Juuei. 
   Kyseessä ei tarvitse olla edes mikään fyysinen insesti vaan tietynlainen sairas rajattomuus, itselläni kokemusta tilanteesta missä vaikeasti epävakaa äiti henkisesti painosti pojan nukkumaan kanssaan koska käytti poikaa henkisenä tukena. 
   Kyllä teinin paikka on jo *pääsääntöisesti* omassa sängyssä. Ja paljon pienemmänkin lapsen. 

   Lainaa

  27. Vaatelias eläin 9.5.2024 15:28
   Tulos: -38 (52 ääntä)
   Kivi: Tuosta vatsajutusta en oikein osaa valittaa. Outoa kuin outoa, mutta jos nyt tietää mistä pitää niin ok kai sitten. Onhan sitä porukkaa joille kuppikoko tai mitä nyt keksitäänkään on olennaista, joten massu, epätavallista vaan miksei. Suostuvaiset aikuiset jne. Mutta teini-ikäisen tyttären [...]
   Tän viestin alapeukutuksista päätellen ihmisille on enemmän ok alistaa lapsiaan seksuaalisesti (jotain sellaista värettähän tuossa haisee) kuin olla outoja fetissejä aikuisten kesken? 
   Vai mikä tässä oikein saa alapeukuttamaan? 

   Lainaa

  28. Tulos: +23 (31 ääntä)
   Eikö ketään ihmetytä miksi välimatka tuon kuvan julkaisijan ja Ronin välillä on suurinpiirtein sama kuin Helsingistä Huippuvuorille tai Helsingistä Tunisiaan?

   Lainaa

  29. Pelkäämätön pupu 9.5.2024 19:00
   Tulos: +70 (70 ääntä)
   Yskivä leopardi: Kerrankin joku etsii mun näköistä naista. Mutta profiiliteksti vois olla sympaattisempi, jos kirjottas vaan olevansa kehopositiivinen ja siitä sit isommatkin naiset rohkaistuis laittamaan viestiä, kun tietävät ettei toinen syrji. Tosta tekstistä tulee mieleen vaan seksifetissi...
   Mä oletin ilman muuta kyseisen henkilön tarkoituksella ilmaisevan asian tuolla tavalla, että kaikki tietää kyseessä olevan seksifetissi.

   Lainaa

  30. Tulos: +44 (60 ääntä)
   Norja pöllö: Näin lapsena pedofiilin uhriksi joutuneena voin sanoa, että mua kyllä ällöttää ihan yhtälailla ihmiset, jotka tuntuvat fantasioivan mielessään noin yksityiskohtaisesti mitä jossain tilanteessa voisi tapahtua. Tiedän, ettei se välttämättä ole reilua esimerkiksi nyt sinua kohtaan, koska eihän se tarkoita sitä, että [...]
   Tuosta kommentista johon vastasit, tuli minulle ekana mieleen ne itseään oikein überheteroina pitävät miehet, joille tulee aina ensimmäisenä mieleen siittimet ja anaalit, jos jossain viitataan puolella sanallakaan homoseksuaalisuuteen päin. Tekisi aina mieli kommentoida että onko heillä mitään käsitystä siitä että ihan oikeille heteromiehille ei tule koskaan mieleen tuollaisia ajatuksia. 😆

   Lainaa

  31. Miehittämätön herukka 9.5.2024 19:43
   Tulos: -24 (38 ääntä)
   Vaatelias eläin: Vai mikä tässä oikein saa alapeukuttamaan? 
   Viesti tai sen kirjoittaja on alapeukun arvoinen. Älä turhaan leiki mitään kallonkutistajaa noiden perusteella. Itse peukuttelen pääasiassa enemmistöä vastaan asiasta riippumatta. Tyhmien kirjoittajien kommentit saa aina alapeukun, mukaan lukien omat kommenttini.

   Lainaa

  32. Mairea kivi 9.5.2024 19:47
   Tulos: -32 (44 ääntä)
   Hah: Tekisi aina mieli kommentoida että onko heillä mitään käsitystä siitä että ihan oikeille heteromiehille ei tule koskaan mieleen tuollaisia ajatuksia. 😆
   Sinulla varmaan on lähde tälle hölmölle väitteellesi? Muutenhan viestisi on sisällöltään typerä "ite oot homo!" -tyyppisen näsäviisastelun verhoama mitättömyys.

   Lainaa

  33. Tulos: +37 (43 ääntä)
   Mairea kivi: Sinulla varmaan on lähde tälle hölmölle väitteellesi? Muutenhan viestisi on sisällöltään typerä "ite oot homo!" -tyyppisen näsäviisastelun verhoama mitättömyys.
   Unohtui toki sana "juuri" tuolta kommenttini välistä. Heteromiehet eivät siis juuri koskaan käytä ajatusenergiaansa sen pohtimiseen, mitä toiset miehet vehkeillään tekevät koska useimmat heistä pohdiskelevat mielummin naisten erinäisiä ruumiinosia. Lähteenä voi käyttää biologiaa ja seksuaalisuuden määritelmiä. Olen siis todellakin sitä mieltä että miehet joille tulee ensimmäisenä mieleen toisten miesten sukuelimet kun tätä asiaa sivutaan

   Lainaa

  34. Tulos: +33 (41 ääntä)
   ...eivät kenties ole aivan niin heteroita kuin kenties luulevat olevansa.

   Lainaa

  35. Naimaton karhu 9.5.2024 23:55
   Tulos: +24 (32 ääntä)
   Vaatelias eläin: Tän viestin alapeukutuksista päätellen ihmisille on enemmän ok alistaa lapsiaan seksuaalisesti (jotain sellaista värettähän tuossa haisee) kuin olla outoja fetissejä aikuisten kesken?  Vai mikä tässä oikein saa alapeukuttamaan? 
   Jotkut tarvii alapeukutusta 😉

   Lainaa

  36. Letittämätön sitruuna 10.5.2024 0:25
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Ah, Ronin profiili on tullut Tinderissä vastaan parikin kertaa, mut aiemmin sillä ei ollut koivuklapia myynnissä.

   Lainaa

  37. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Ikikieltoon sana ”mätsi”.

   Lainaa

  38. Viaton huonekalu 10.5.2024 1:52
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Letittämätön sitruuna: Ah, Ronin profiili on tullut Tinderissä vastaan parikin kertaa, mut aiemmin sillä ei ollut koivuklapia myynnissä.
   Ilmeisesti ei kukaan tartu syöttiin niin sama mainostaa klapeja :D Saahan tuosta kerran naurut.

   Lainaa

  39. Pitkänhuiskea nuija 10.5.2024 9:42
   Tulos: -1 (23 ääntä)
   Oonkohan tavannut saman miehen? Tiesin että hänellä on teini-ikäinen tytär joka on hänen luonaan joka toinen vkl. Kun olin käymässä hänen luonaan, missään ei näkynyt tytön tavaroita. Yksi ovi oli suljettu ja ajattelin että onko tytön huone. Kysyin, että missä tyttö nukkuu, ja vastaus olikin että vieressä, vähän närkästyneellä äänellä. Sänky oli kyllä tosi leveä ja no, pari yötä kuukaudessa... mut silti. Ei nähty enää.

   Lainaa

  40. Keskiverto meduusa 10.5.2024 9:44
   Tulos: -36 (56 ääntä)
   Miehittämätön herukka: Viesti tai sen kirjoittaja on alapeukun arvoinen. Älä turhaan leiki mitään kallonkutistajaa noiden perusteella. Itse peukuttelen pääasiassa enemmistöä vastaan asiasta riippumatta. Tyhmien kirjoittajien kommentit saa aina alapeukun, mukaan lukien omat kommenttini.
   Ei se kyllä noin mene. Täällä on vallassa vahva suvakismi ja telaketjufeminismi ja peukutukset menevät sen mukaan. Olen myös huomannut, että täällä on erittäin huumorintajutonta porukkaa peukuttamassa. No oikeastaan nuo kaksi ismiä selittää senkin.

   Lainaa

  41. Itseasiassa 10.5.2024 10:45
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Loistelias kesyhanhi: En tiedä olisinko itse Janikan tapauksessa jättänyt treffejä yhteen kertaan. Läheisiä menettäneenä arvostan suuresti jos ikäiseni haluaa haudoista huolehtia, kun huolehdin itsekin.
   Olen minäkin läheisiä menettänyt, ihan viimeisen puolen vuoden aikana, mutta ensitreffeillä halutaan yleensä tehdä jonkinlainen vaikutus siihen vastapuoleen. Tuosta ei tullut kuin kuva, että tyyppi on saanut tuon pesun tehtäväkseen, eikä ole saanut sitä suoritettua muutoin. Lisäksi (jopa kuolleet) sukulaiset menevät jo tässä vaiheessa sen kumppanin edelle, joten tulevaisuus ei varmasti näyttäsi yhtään helpommalta. Tuskin tuo tyyppi pitää muista hirveästi huolta, ei osaa tuon vertaa ottaa huomioon käytännössä tuntematonta ihmistä, jota on mennyt ensi kertaa tapaamaan.

   Lainaa

  42. Itseasiassa 10.5.2024 10:53
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Yskivä leopardi: Kerrankin joku etsii mun näköistä naista. Mutta profiiliteksti vois olla sympaattisempi, jos kirjottas vaan olevansa kehopositiivinen ja siitä sit isommatkin naiset rohkaistuis laittamaan viestiä, kun tietävät ettei toinen syrji. Tosta tekstistä tulee mieleen vaan seksifetissi...
   Yksi sairaalan naisten osastolla työskentelevä kertoi, että siellä sairaalan liepeillä joskus pyörii joku tai jotkut, jotka ovat kiinnostuneita raskaana olevista naisista. En sitten tiedä onko kyseessä seksifantasiat tai ihan vain ahdistelu, mutta ei olisi kiva tilanne jos sairaalalla käydessä joku vieras tulisi vähän liian innokkaasti iholle.

   Lainaa

  43. Itseasiassa 10.5.2024 10:57
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Kypsentämätön kotieläin: Mutta ei sitten tullut mieleen, että niillä "fantasioijilla" voi yhtä lailla olla tausta insestin tai muun hyväksikäytön uhrina ja siksi tuo särähtää pahasti. Mielestäni on sairasta ja rajatonta jos ihan kumpaa tahansa sukupuolta oleva teini nukkuu pääsääntöisesti kumman tahansa vanhemman sängyssä. Aivan eri asia jos [...]
   Komppaan tätä. Oma isäni on pedofiili, itse en joutunut sen uhriksi, mutta väkivallan monella muulla tavalla. Aikuisena tunnen pahoinvointia jo jos joku aikuinen tai teini esim. istuu isänsä sylissä samassa paikassa jossa olen (on nähty). Tiedän että on terveempiäkin isä-tytärsuhteita, mutta itseltä näitä on vaikea hoitaa pois päästä, koska tilanteet eivät enää onneksi oe toistuvia. Tietysti on varmasti ymmärrettävää nukkua yhdessä, jos teini esim. pelkää yöllä eikä saa sen vuoksi muuten nukuttua.

   Lainaa

  44. Poissulkeva dinosaurus 10.5.2024 11:09
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Hah: Olen siis todellakin sitä mieltä että  [...]
   Olisit laittanut heti aluksi että kyseessä on sinun mielipiteesi eikä mikään fakta.

   Lainaa

  45. Arkkienkeli 10.5.2024 15:41
   Tulos: -26 (34 ääntä)
   Roni, näitähän löytyy kotimaisista naisista ihan huoletta. Sen verran hyvin on pikaruokapaikoissa syöneet.

   Lainaa

  46. Eleetön albatrossi 10.5.2024 17:01
   Tulos: +19 (31 ääntä)
   Kivi: Tuosta vatsajutusta en oikein osaa valittaa. Outoa kuin outoa, mutta jos nyt tietää mistä pitää niin ok kai sitten. Onhan sitä porukkaa joille kuppikoko tai mitä nyt keksitäänkään on olennaista, joten massu, epätavallista vaan miksei. Suostuvaiset aikuiset jne. Mutta teini-ikäisen tyttären [...]
   No itse suunnilleen vastaan tuota vatsakuvausta, mutta en näe tuossa ilmoituksessa mitään miksi vastaisin siihen. Mitä minä saan siitä että satun olemaan jonkun fantasian mallinen?

   Lainaa

  47. Spesiaali koira 10.5.2024 20:02
   Tulos: +42 (44 ääntä)
   Eleetön albatrossi: No itse suunnilleen vastaan tuota vatsakuvausta, mutta en näe tuossa ilmoituksessa mitään miksi vastaisin siihen. Mitä minä saan siitä että satun olemaan jonkun fantasian mallinen?
   Koivuklapeja edullisesti?

   Lainaa

  48. Kuminakirppu 10.5.2024 21:12
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Vaatelias eläin: Tän viestin alapeukutuksista päätellen ihmisille on enemmän ok alistaa lapsiaan seksuaalisesti (jotain sellaista värettähän tuossa haisee) kuin olla outoja fetissejä aikuisten kesken?  Vai mikä tässä oikein saa alapeukuttamaan? 
   Oksettava teksti ja oksettavat kuvailut?

   Lainaa

  49. Jämpti preeriasusi 10.5.2024 22:28
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   Eleetön albatrossi: No itse suunnilleen vastaan tuota vatsakuvausta, mutta en näe tuossa ilmoituksessa mitään miksi vastaisin siihen. Mitä minä saan siitä että satun olemaan jonkun fantasian mallinen?
   Kyllä minäkin vastaan vaikka mitä treffi-ilmoitusten kuvauksia, mutta en niihin kaikkiin vastaa. Mutta en myöskään koe tarvetta julistaa sitä. Mua ei kiinnosta, jotakuta toista vastaavaa saattaa kiinnostaa. Mikäs siinä.

   Lainaa

  50. Hiuksenhieno pulu 10.5.2024 22:56
   Tulos: -9 (19 ääntä)
   Siis miten missä maailmassa on ok teini-ikäisen tytön jakaa sänky isänsä kanssa? Todella kyseenalaista ja monesta syystä, hyi.

   Lainaa

  51. Mukava Norppa 11.5.2024 0:38
   Tulos: +19 (31 ääntä)
   Surullista, miten monien ajatukset menee heti johonkin kauheuksiin, kun puhutaan tyttärensä kanssa nukkuvasta isästä. Ymmärrän, jos omakohtaisten kokemusten takia aihe nostaa vanhoja traumoja pintaan, mutta silti tuntuu tosi ikävältä, että täälläkin näin monien mielestä läheisyys oman tyttären kanssa on jollain lailla sairasta. Mikä meidän kulttuurissa on vialla? Muistuttaisin, ettei siitä nyt niin kamalan kauaa ole, kun oli ihan tavallista, että koko perhe nukkui samassa sängyssä ja siinä pantiin alulle myös uusia sisaruksia olemassa olevien läsnäollessa. Tämä on vain nykyisen kulttuurin tuotosta, että lapset halutaan usein jo vauvoina laittaa omiin huoneisiinsa nukkumaan, mutta luonnollisempaa on nukkua jälkikasvunsa kanssa. Tämä takasi joskus muinoin myös turvallisuutta. Jokin pieni marginaalinen osa iseistä on hyväksikäyttäviä hirviöitä. Kuitenkaan ylivoimaisesti suurin osa ei ole ja nukkuminen oma lapsi vaikka kainalossakin on ihan sallittua, eikä millään tavalla sairasta. Tämäkin mokassa esiintynyt mies nyt tuskin on siihen marginaaliin kuuluva, kun avoimesti kertookin näistä nukkumisjärjestelyistä. Olisiko saman kauhistelun aiheuttanut äitinsä vieressä nukkuva poika? Tai isän vieressä nukkuva poika tai äidin vieressä nukkuva tytär? Kamalia johtopäätöksiä täällä vedetty niin yksinkertaisesta asiasta kuin nukkuminen.

   Lainaa

  52. Tiheä guava 11.5.2024 9:58
   Tulos: +15 (23 ääntä)
   Mairea kivi: Sinulla varmaan on lähde tälle hölmölle väitteellesi? Muutenhan viestisi on sisällöltään typerä "ite oot homo!" -tyyppisen näsäviisastelun verhoama mitättömyys.
   Homofoobisuus on tutkimusten mukaan selvästi yhteydessä piilohomouteen. Lähteitä löytyy googlaamalla englanniksi. Ja kuka muu toitottaisi kaikille olevansa umpihetero kuin joku homofoobikko. :)

   Lainaa

  53. Esteetön maito 11.5.2024 11:49
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   foo: Eikö ketään ihmetytä miksi välimatka tuon kuvan julkaisijan ja Ronin välillä on suurinpiirtein sama kuin Helsingistä Huippuvuorille tai Helsingistä Tunisiaan?
   Ei. Ihmisiä sielläkin asuu. Jopa suomalaisia ihmisiä.

   Lainaa

  54. Tulos: 0 (6 ääntä)
   Eleetön albatrossi: No itse suunnilleen vastaan tuota vatsakuvausta, mutta en näe tuossa ilmoituksessa mitään miksi vastaisin siihen. Mitä minä saan siitä että satun olemaan jonkun fantasian mallinen?
     No en tiedä. Olen itse ajatellut että makuja on aika monia -itse lyhyenä pikkulintuna en yritäkään katsella miehiä jotka tykkäävät ennen kaikkea pitkistä sääristä. Ei onnistuisi kuitenkaan, joten anti olla. Toisaalta miehille joiden mielestä pieni nainen on juurikin suloinen, kelpaan kuin lämmin leipä. Olen aina vastustanut "markkina-arvo" meuhkausta, en vain siksi että se on seksististä, vaan siksi, että se on järjetöntä. Kauneus todella on katsojan silmässä. On turhanaikaista väittää, että olisi olemassa joku yleinen kauneusstarndardi, jokaisella on omansa. Toisaalta turhanaikaista on sekin, että väittäisi ettei ulkomuoto merkitse mitään (mieluummin tappaisin itseni kuin naisin Alexander Stubbia, mutta hänen vaimollaan varmaan on ihan ok. Makueroja). 
     Joten en tiedä, mitä sinä saisit, koska kukin tyylillään, mutta itse pyrin "tekemään vaikutuksen" (silloin kun sillä oli vielä väliä, nyt tämä on kaukaista historiaa tietysti) -miehiin jotka, tottakai, miellyttivät minua, mutta oli myös jotain toivoa että minunkin olemukseni vetoaisi heihin.Muuten olisin aika aikaa haaskaamassa. Menin onnellisesti naimisiin, joten en kai ihan hukassa ollut.

   Lainaa

  55. Vastikkeeton kani 12.5.2024 11:11
   Tulos: -6 (12 ääntä)
   Kivi:   On turhanaikaista väittää, että olisi olemassa joku yleinen kauneusstarndardi, jokaisella on omansa.
   Höpsis. Aivan selvä enemmistö noudattaa tiettyjä ulkonäköön liittyviä kriteereitä, jos nyt pelkästä ulkonäöstä puhutaan. Joitain vivahde-eroja voi olla, ja onkin, mutta pääasiassa ulkonäköä arvioidaan aika suppein kriteerein. Useassakin asiassa on se n. kaksi vaihtoehtoa, joista valitaan: pitkä-lyhyt, hoikka-läski, tumma-vaalea... Harvassa on ne ihmiset, jotka noiden ulkopuolelta valitsevat. Ja nyt siis puhutaan siitä että vain ulkonäköä arvioidaan, ja jätetään nämä "normaali", "kunhan on terve", "sisäinen kauneus", "ei saa tupakoida" jne... pois. Poikkeuksiakin on, mutta ei niin paljoa mitä sinä annat ymmärtää. Oma stoori, vaikkei se ketään kiinnostakaan, menee niin että kaunuesihannetyyppi olisi pitkä, hoikka, punapäinen ja perinteisen naisellisesti pukeutuva. Kumppanini on jo vuosia olluta sama lyhyenläntä, pyylevä, tummahiuksinen ja farkkuihin pukeutuva ihminen, jota en ikinä vaihtaisi mihinkään enkä keneenkään muuhun, enkä haluaisi hänen muuttuvan miksikään.

   Lainaa

  56. Painettu hevonen 12.5.2024 15:15
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   Vastikkeeton kani: Höpsis. Aivan selvä enemmistö noudattaa tiettyjä ulkonäköön liittyviä kriteereitä, jos nyt pelkästä ulkonäöstä puhutaan. Joitain vivahde-eroja voi olla, ja onkin, mutta pääasiassa ulkonäköä arvioidaan aika suppein kriteerein. Useassakin asiassa on se n. kaksi vaihtoehtoa, joista valitaan: pitkä-lyhyt, hoikka-läski, [...]
   Toivottavasti kumppanillesi selviää tuo asia, tai ehkä tietää sen jo? 
   Aika julmaa, että on noin tarkka kuva omasta ihanteesta, ja samassa yhteydessä kuvailee omaa kumppaniaan noin julkeasti - vaikkakin varmasti rehellisesti. 
   Tietysti jos kyseessä on molemminpuolisen rehellinen hyötysuhde, niin mikäpä siinä sitten. Käyhän se. Itse en tuollaisessa haluaisi olla. 

   Lainaa

  57. Raivostuttava kotieläin 12.5.2024 18:28
   Tulos: +4 (14 ääntä)
   Mä olen pienenpienen fetisistiporukan märkä päiväuni. Mun mielestä se on vaan tosi kiehtovaa. Ulkona liikkuessa näkee vastaantulijan naamasta, jos kuuluu tuohon porukkaan. Hymyilen aina nätisti. Oma puoliso kuuluu myös tähän porukkaan. Loput ihmiset kiertääkin sitten todella kaukaa ja haukkuu. Kukaan ei ole kuitenkaan yrittänyt muuttaa mua, koska se olisi mahdotonta. Nimimerkillä Amatsoni (hypernaisellinen 190+ cm nainen jolla rinnat ja persaus mallia jättiläismäinen + ampiaisvyötärö)

   Lainaa

  58. Myyty oliivi 12.5.2024 19:24
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Raivostuttava kotieläin: Mä olen pienenpienen fetisistiporukan märkä päiväuni. Mun mielestä se on vaan tosi kiehtovaa. Ulkona liikkuessa näkee vastaantulijan naamasta, jos kuuluu tuohon porukkaan. Hymyilen aina nätisti. Oma puoliso kuuluu myös tähän porukkaan. Loput ihmiset kiertääkin sitten todella kaukaa ja [...]
   ...pienenpienen porukan... Tässä asiayhteydessä oiva ja monimerkityksellinen asia :D

   Lainaa

  59. Yliherkkä karhu 12.5.2024 19:29
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Painettu hevonen: Toivottavasti kumppanillesi selviää tuo asia, tai ehkä tietää sen jo?  Aika julmaa, että on noin tarkka kuva omasta ihanteesta, ja samassa yhteydessä kuvailee omaa kumppaniaan noin julkeasti - vaikkakin varmasti rehellisesti.  Tietysti jos kyseessä on molemminpuolisen rehellinen hyötysuhde, niin mikäpä siinä sitten. Käyhän se. Itse en tuollaisessa haluaisi olla. 
   Eiköhän se puoliso tiedä itsekin että millainen on. Ja siitähän tässä ei nyt ollut kysekään.

   Lainaa

  60. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Yliherkkä karhu: Eiköhän se puoliso tiedä itsekin että millainen on. Ja siitähän tässä ei nyt ollut kysekään.
     Ehkä tietää, mutta voi olla parempi jos ei tiedä, mitä puoliso on siitä mieltä. Itse toki olen jo keski-iässä, joten mieheni ei näytä siltä miltä kerran näytti (enkä minä), mutta katselen edelleen nuoruuskuviamme, ja ihmettelen, miten ihmeessä tähdet menivät siihen asentoon että pokasin täydellisyyden. Jos olisin kirjoittanut jonkun listan siitä, millainen miehen pitäisi olla (en tietenkään ollut niin sekaisin, että olisin niin tehnyt, mutta kaikkihan me unelmoimme), niin olisi sopinut kohta kohdalta. Silmien värikin oikein. Olin itsekin kyllä että "jopas nyt".

   Lainaa

  61. Punasteleva herukka 13.5.2024 12:00
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Esteetön maito: Ei. Ihmisiä sielläkin asuu. Jopa suomalaisia ihmisiä.
   Mutta saako Huippuvuorilta tai Tunisiasta edullisia koivuklapeja?

   Lainaa

  62. rottanpää 13.5.2024 16:54
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Loistelias kesyhanhi: En tiedä olisinko itse Janikan tapauksessa jättänyt treffejä yhteen kertaan. Läheisiä menettäneenä arvostan suuresti jos ikäiseni haluaa haudoista huolehtia, kun huolehdin itsekin.
   Juu minä kyllä olisin jättänyt. Vaikka haudoista huolehtiminen voisi vedota muhunkin (koska arvostan tietynlaista kunnioittavaa läheisyyttä kuolemaan, kuolevaisuuteen ja kuolleisiin, mitä muistopaikoistakin huolehtiminen voi olla), niin se EI ole treffiaktiviteettia sen enempää kuin joku veneen tervauskaan tai taloyhtiön pihatalkoot. Jossain vaiheessa deittailua, kun ollaan jo jonkin verran tutustuttukin, voisin hyvin lähteä mukaan pesemään niitä hautakiviä, jos tyyppi sitä pyytäisi. Mutta se, että lähtee pesemään niitä "yhtenä hommana, kun on lähellä", kun tarkoitus olisi mennä *treffeille*, osoittaa vain aivan käsittämätöntä tilannetajuttomuutta. Ihan kuten pihatalkoisiinkin osallistuminen voi olla yleisesti ottaen plussa, mutta ei silloin, jos niihin käyttää treffeille kuuluvan ajan. Ja vaikka kyky optimoida ajankäyttöä onkin usein hyvä asia, niin ymmärrys siitä, milloin se ei ole tarkoituksenmukaista on myös tärkeää.

   Lainaa

  63. rottanpää 13.5.2024 17:39
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Kivi: Tuosta vatsajutusta en oikein osaa valittaa. Outoa kuin outoa, mutta jos nyt tietää mistä pitää niin ok kai sitten. Onhan sitä porukkaa joille kuppikoko tai mitä nyt keksitäänkään on olennaista, joten massu, epätavallista vaan miksei. Suostuvaiset aikuiset jne. Mutta teini-ikäisen tyttären [...]
   Mun korvaan toi kuulostaa siltä, että Ronilla on raskausfetissi. Kai meitä on moneen junaan, mutta en ainakaan itse tahtoisi, että treffikumppanini olisi kiinnostunut musta ensisijaisesti fetissinsä tyydyttäjänä. Se tuntuisi esineellistävältä. Toisekseen Roni ei myöskään kerro itsestään mitään (muuta) sellaista, jonka perusteella ilmoituksen lukija pystyisi arvioimaan, voisiko itse olla kiinnostunut Ronista.

   Lainaa

  64. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Punasteleva herukka: Mutta saako Huippuvuorilta tai Tunisiasta edullisia koivuklapeja?
   Niin että kuvakaappaaja ei voi olla jommassa kummassa, tai jossain kolmannessa paikassa?
   rottanpää: Mun korvaan toi kuulostaa siltä, että Ronilla on raskausfetissi. Kai meitä on moneen junaan, mutta en ainakaan itse tahtoisi, että treffikumppanini olisi kiinnostunut musta ensisijaisesti fetissinsä tyydyttäjänä. Se tuntuisi esineellistävältä. Toisekseen Roni ei myöskään kerro itsestään mitään (muuta) sellaista, [...]
   Tuossa kun ei nyt tarkemmin eritellä yhtään mitään muita toivomuksia, niin eiköhän kyse ole ihan vain seksitreffiseuran etsinnästä. Sitäkin varmaan tehdään alustalla kuin alustalla.

   Lainaa

  65. Kopioitu Metsätonttu 17.5.2024 3:04
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Keskiverto meduusa: Ei se kyllä noin mene. Täällä on vallassa vahva suvakismi ja telaketjufeminismi ja peukutukset menevät sen mukaan. Olen myös huomannut, että täällä on erittäin huumorintajutonta porukkaa peukuttamassa. No oikeastaan nuo kaksi ismiä selittää senkin.
   Kielletään ismit.

   Lainaa

  66. Kopioitu Metsätonttu 17.5.2024 3:14
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Itseasiassa: Olen minäkin läheisiä menettänyt, ihan viimeisen puolen vuoden aikana, mutta ensitreffeillä halutaan yleensä tehdä jonkinlainen vaikutus siihen vastapuoleen. Tuosta ei tullut kuin kuva, että tyyppi on saanut tuon pesun tehtäväkseen, eikä ole saanut sitä suoritettua muutoin. Lisäksi (jopa kuolleet) sukulaiset menevät [...]
   Luulen, että oli niin pihi tyyppi, että ajatteli säästävänsä bensakuluissa, kun käy samalla reissulla hautakivet pesemässä. Tiedän ainakin pari tämäntyyppistä kuivaa ja tylsää insinöörityyppiä, jotka suunnittelevat kaikki menemisensä juuri tuolla tavoin tarkkaan kuluja laskemalla vaikka rahasta ei oikeasti ole edes pulaa. Jonkinlainen luonteenpiirre ellei peräti jo -häiriö. Näkevät maailman erilaisina kaavioina, tilastoina tai piirustuksina, jota pitää suunnitella ja laskeskella koko ajan.

   Lainaa

  67. Kopioitu Metsätonttu 17.5.2024 3:16
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Eleetön albatrossi: No itse suunnilleen vastaan tuota vatsakuvausta, mutta en näe tuossa ilmoituksessa mitään miksi vastaisin siihen. Mitä minä saan siitä että satun olemaan jonkun fantasian mallinen?
   Heittokuution koivuklapeja?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: deitti, hauta, hautausmaa, koristetyynyt, maha, nukkua, raskaus, seuranhaku, sinkut, sisustus, sohvatyynyt, tinder, treffit, tyynyt, vatsa