Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 87

Tervetuloa takaisin! Vantaa ei petä koskaan.
Rakkaat naapurit, osa 87

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 55 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Violetti satuhahmo 25.4.2024 0:12
      Tulos: +191 (197 ääntä)
      Elektroniikka on joskus ihmeellistä. Mulla kaatui ulkoisen kovalevyn päälle salmaria joskus viistoista vuotta sitten, kännissä tuntui hyvältä idealta pestä se ja laittaa astiakaappiin kuivumaan. Se toimi ja toimii vieläkin, tosin pitää ihan hirveetä hurinaa ja yhteys tietokoneeseen onnistuu yleensä vain pitämällä kovalevyä kädessä siirron ajan. Mutta toimii.

      Lainaa

    2. Eloton piirroshahmo 25.4.2024 0:27
      Tulos: +332 (338 ääntä)
      Heippavitunlaput 😆. Vaan kyllähän se niin on että kyllä se alkaa rauhallisempaakin ihmistä vituttamaan jos rappukäytävään tai hissiin on kustu tai paskottu. Ei ole ihmisen hommaa.

      Lainaa

    3. Kykenemätön kivi 25.4.2024 0:35
      Tulos: +17 (73 ääntä)
      Eipä olisi ensimmäinen kerta jos jollakin ketunnokat vilahtaa Teamsissa... 🤣

      Lainaa

    4. Koomimupio 25.4.2024 0:45
      Tulos: -5 (49 ääntä)
      Vantaa on Suomen Soweto.

      Lainaa

    5. Puhas tohtori 25.4.2024 0:46
      Tulos: +54 (60 ääntä)
      Violetti satuhahmo: Elektroniikka on joskus ihmeellistä. Mulla kaatui ulkoisen kovalevyn päälle salmaria joskus viistoista vuotta sitten, kännissä tuntui hyvältä idealta pestä se ja laittaa astiakaappiin kuivumaan. Se toimi ja toimii vieläkin, tosin pitää ihan hirveetä hurinaa ja yhteys tietokoneeseen onnistuu [...]
      Itsellä kaatunut näppäimistön päälle ties mitä litkuja vuosien varrella, jos ei ole pelkkä avaaminen ja kuivaus auttanut niin on vähän vettäkin roiskittu että saanut jotkut kossukolat hinkattua pois. Yllättävän sitkeitä jotkut elektroniikat kestämään nesteitä ilman että tarvii edes kolvia käyttää.

      Lainaa

    6. Eriskummallinen peura 25.4.2024 1:15
      Tulos: +91 (97 ääntä)
      Itsekin olen yhden mekaanisen näppäimistön pelastanut hedelmämehulta kunnolla fairyllä tiskaamalla. 😁 Annoin kuivua viikon ennen virran kytkemistä ja toimii moitteetta yhä. Ledit ei, mutta kuka niitä tarvitsee. Naapuri tiesi mitä teki.

      Lainaa

    7. Tulos: +297 (319 ääntä)
      Huh, nyt rupesi mietityttämään, ollaanko menettämässä "apina"-haukkumasanan jollekin rasisteille. Meilläpäin ainakin on sanottu apinoiksi lapsia, jotka riehuvat ja hölmöilevät. Ja keitä hyvänsä aikuisia, jotka eivät käyttäydy asiallisesti. Ei siinä ole ulkomaalaisperäisiin ihmisiin viitattu.

      Lainaa

    8. Tulos: +46 (52 ääntä)
      Puhas tohtori: Itsellä kaatunut näppäimistön päälle ties mitä litkuja vuosien varrella, jos ei ole pelkkä avaaminen ja kuivaus auttanut niin on vähän vettäkin roiskittu että saanut jotkut kossukolat hinkattua pois. Yllättävän sitkeitä jotkut elektroniikat kestämään nesteitä ilman että tarvii edes kolvia käyttää.
      Apteekista saa puhdistettua bensiiniä jolla olen putsaillut multaisiakaljasiaties mitäisiä piirilevyjä hyvällä menestyksellä. Haihtuu miltei heti, kasettiåesien äänipäät tuli puhtaaksi myös. Kynsilakanpoistoaineet sisältää hoitavia juttuja, öljyjä tms ja siksi ei ei.

      Lainaa

    9. Riitaisa stalkkeri 25.4.2024 1:43
      Tulos: +59 (63 ääntä)
      Sanmperi: Apteekista saa puhdistettua bensiiniä jolla olen putsaillut multaisiakaljasiaties mitäisiä piirilevyjä hyvällä menestyksellä. Haihtuu miltei heti, kasettiåesien äänipäät tuli puhtaaksi myös. Kynsilakanpoistoaineet sisältää hoitavia juttuja, öljyjä tms ja siksi ei ei.
      Itse olen käyttänyt isopropanolia. Aikoinaan sai apteekista pienen pullon millä juurikin kasettisoittimen äänipäitä putsattiin. Nykyisin saa näppäränä spraypullona ainakin Motonetistä tuota IPA isopropanolia. Haihtuu kyllä nopeasti.

      Lainaa

    10. Laskelmoiva mustikka 25.4.2024 4:13
      Tulos: +104 (110 ääntä)
      Asuin joskus rivitalossa jossa oli 5 huoneistoa. Kolmen huoneiston miehet kävi monesti pihalla kusemas puskiin ja ainaku sanoin,että eikö vois sisälle mennä tekkeen tarpeitaan niin ne vaan tokaasi että niillä on oikeus ku ne on vuokransa maksanu!ÄRSYTTÄVÄÄ!!!

      Lainaa

    11. Tulos: +103 (111 ääntä)
      Laskelmoiva mustikka: Asuin joskus rivitalossa jossa oli 5 huoneistoa. Kolmen huoneiston miehet kävi monesti pihalla kusemas puskiin ja ainaku sanoin,että eikö vois sisälle mennä tekkeen tarpeitaan niin ne vaan tokaasi että niillä on oikeus ku ne on vuokransa maksanu!ÄRSYTTÄVÄÄ!!!
      Ihan elukoita.

      Lainaa

    12. Pilkkottu bataatti 25.4.2024 5:21
      Tulos: +82 (88 ääntä)
      Laskelmoiva mustikka: Asuin joskus rivitalossa jossa oli 5 huoneistoa. Kolmen huoneiston miehet kävi monesti pihalla kusemas puskiin ja ainaku sanoin,että eikö vois sisälle mennä tekkeen tarpeitaan niin ne vaan tokaasi että niillä on oikeus ku ne on vuokransa maksanu!ÄRSYTTÄVÄÄ!!!
      Ulos kuseminen on junttia. Hissiin kuseminen isiotismiä.

      Lainaa

    13. Muikea appelsiini 25.4.2024 6:44
      Tulos: -98 (126 ääntä)
      Onneksi ei tarvitse elää näissä ihmisten päällekkäissäilytysjärjestelmissä, joita kerrostaloiksi kutsutaan, vaan on varaa omakotitaloon. Oma tupa, oma lupa.

      Lainaa

    14. Säpevä alligaattori 25.4.2024 7:01
      Tulos: +105 (117 ääntä)
      Kukakohan se kovin rasisti oli, kun sai heti mielleyhtymän apinasta tummaihoiseen?

      Lainaa

    15. Uneton meduusa 25.4.2024 8:24
      Tulos: -25 (49 ääntä)
      - kirjoita heippalappuun englanniksi, että "ulkomaalaisetkin" ymmärtää - avaudu siitä, että "opetelkaa suomea!!!" Ookei, tämä eteni nopeasti. (joo tiedän että olivat eri hlö, mutta oli kyllä väkinäisin opetelkaa suomea - avautuminen vähään aikaan...ja ensimmäinen englantiin vaihtanut oli kyllä ymmärtänyt suomenkielisen lapun ja saattoipa olla suomenkielinen itsekin)

      Lainaa

    16. Lattiaton lohikäärme 25.4.2024 8:33
      Tulos: -75 (139 ääntä)
      Kyöpeli: Huh, nyt rupesi mietityttämään, ollaanko menettämässä "apina"-haukkumasanan jollekin rasisteille. Meilläpäin ainakin on sanottu apinoiksi lapsia, jotka riehuvat ja hölmöilevät. Ja keitä hyvänsä aikuisia, jotka eivät käyttäydy asiallisesti. Ei siinä ole ulkomaalaisperäisiin ihmisiin viitattu.
      Tarkoitit varmaan suvakeille? Normaalit ihmiset käyttävät sitä sanaa edelleenkin perseilevistä ihmisistä ihonväriin katsomatta, mutta suvakit haluavat vääntää sen rasistiseksi.

      Lainaa

    17. Pelottava ahma 25.4.2024 8:51
      Tulos: +47 (65 ääntä)
      Isällä oli Alzheimer. Isä kusi hissiin yöllä, kun luuli vessaksi. Äiti pesi, mutta voin kuvitella kuinka paha mieli sille olisi tullut heippalapuista jos olisikin joskus nukkunut yöllä isän vahtimisen sijaan. Todennäköisesti kuitenkin tässä tilanteessa tiedetään tai ainakin todennäköisyyksien perusteella vahvasti arvellaan kyseessä olleen ihan vain känninen idiootti, joka on sitten ihan eri asia. Vaikkakaan aamuisen löydön inhottavuuteen se ei vaikuta, kuka asialla on ollut.

      Lainaa

    18. Itseasiassa 25.4.2024 9:01
      Tulos: +65 (71 ääntä)
      Muikea appelsiini: Onneksi ei tarvitse elää näissä ihmisten päällekkäissäilytysjärjestelmissä, joita kerrostaloiksi kutsutaan, vaan on varaa omakotitaloon. Oma tupa, oma lupa.
      Meidän kaupungissa keskustasta ja lähi kaupunginosista kerrostalokämppä maksaa helposti enemmän kuin vähän kauempana olevat omakotitalot.

      Lainaa

    19. Kokematon kettu 25.4.2024 9:54
      Tulos: -19 (37 ääntä)
      Eloton piirroshahmo: Heippavitunlaput 😆. Vaan kyllähän se niin on että kyllä se alkaa rauhallisempaakin ihmistä vituttamaan jos rappukäytävään tai hissiin on kustu tai paskottu. Ei ole ihmisen hommaa.
      On perussuomalaispulin hommaa.

      Lainaa

    20. Tiheä guava 25.4.2024 10:32
      Tulos: +58 (58 ääntä)
      Muikea appelsiini: Onneksi ei tarvitse elää näissä ihmisten päällekkäissäilytysjärjestelmissä, joita kerrostaloiksi kutsutaan, vaan on varaa omakotitaloon. Oma tupa, oma lupa.
      Juu onneksi olkoon sinulle.

      Lainaa

    21. Säädytön lehmä 25.4.2024 10:39
      Tulos: +37 (51 ääntä)
      Eloton piirroshahmo: Heippavitunlaput 😆. Vaan kyllähän se niin on että kyllä se alkaa rauhallisempaakin ihmistä vituttamaan jos rappukäytävään tai hissiin on kustu tai paskottu. Ei ole ihmisen hommaa.
      Pelottava ahma: Isällä oli Alzheimer. Isä kusi hissiin yöllä, kun luuli vessaksi. Äiti pesi, mutta voin kuvitella kuinka paha mieli sille olisi tullut heippalapuista jos olisikin joskus nukkunut yöllä isän vahtimisen sijaan. Todennäköisesti kuitenkin tässä tilanteessa tiedetään tai ainakin [...]
      Itsellä oli aikoinaan koira, jonka sairaus ennen lääkitystä aiheutti ylimääräistä virtsaamista sinne sun tänne. Yleisin oli rappukäytävä/hissi. Hissi oli helpoin siivota, kuin esim. portaat joista pahimmillaan virtsa pääsi tippumaan parikin kerrosta alaspäin. Kyllä vitutti, kun aina sama saatanan valittajanaapuri oli käynyt lätkäisemässä hissiin lapun, jos huomasi että oli taas käynyt vahinko. Joka kerta kuitenkin siis palasin koiran kanssa takaisin ylös, jumitin hissin meidän kerrokseen, koira sisään ja itse siivoamaan ja pesemään hissin lattia. Oisin ymmärtänyt jos oisin vain jättänyt virtsat hissiin tai kuivannut ne pelkästään, mutta jumankauta hissin lattia oli pesun jälkeen aina puhtaampi kuin ennen koiran sinne virtsaamista. 
      Samainen valittaja kyttäsi naapureiden ikkunoita pihalla. Jos ikkunat oli pidempään kuin 12h auki tai sateella raollaan auki, laitteli hän postiluukusta lappusia joissa uhkasi valittaa isännöitsijälle ja hommaavansa häädön. 

      Lainaa

    22. Palkaton pohatta 25.4.2024 11:33
      Tulos: -45 (57 ääntä)
      Itseasiassa: Meidän kaupungissa keskustasta ja lähi kaupunginosista kerrostalokämppä maksaa helposti enemmän kuin vähän kauempana olevat omakotitalot.
      Siksipä se juuri niin kummallista onkin, että ihminen oikein isolla rahalla ostaa itselleen kodin, jossa voi kuunnella naapureitten metelöintiä sisälläkin. Omakotitalossa, jos postimerkkitontille sen rakentaa, ulkona kuulee naapurin mölinät, jos huonot naapurit sattuu, itse olen aina ostanut tontin sen verta kookkaan, ettei muitten mölinöitä tarvitse kuunnella. Kukin tyylillään. Joka kerta kun joudun/saan yöpyä kerrostalossa, mietiskelen ihmisen tyhmyyttä. Vanhemmat ihmiset kertovat, että ennen muinoin kerrostaloissa kunnioitettiin naapureita ja elettiin hissukseen, nykyään harvemmin, päätellen katkonaisista yöunista ja nettikeskusteluista joissa käsitellään kerrostalossa elämistä. Helvetin esikartanolta kuulostaa, mutta toisaalta mikäpä minä olen muitten mieltymyksiä arvostelemaan.

      Lainaa

    23. Parrakas orja 25.4.2024 12:25
      Tulos: -10 (56 ääntä)
      Se kuka kirjoitti kommentin rasismista pitää tummaihoisia apinan näköisinä. Kuten jos jalkapallo-ottelussa heitetään kentälle banaani, niin suvaitsevaiset ihmiset ovat heti vetoamamassa rasismiin, että se on tarkoitettu kentän ainoalle mustalle pelaajalle. Ketä tahansa idioottia voi kutsua apinaksi riippumatta ihonväristä.

      Lainaa

    24. Räkäpää 25.4.2024 12:53
      Tulos: +14 (22 ääntä)
      Laskelmoiva mustikka: Asuin joskus rivitalossa jossa oli 5 huoneistoa. Kolmen huoneiston miehet kävi monesti pihalla kusemas puskiin ja ainaku sanoin,että eikö vois sisälle mennä tekkeen tarpeitaan niin ne vaan tokaasi että niillä on oikeus ku ne on vuokransa maksanu!ÄRSYTTÄVÄÄ!!!
      Ainoa miten ymmärtäisin jotenkin ja olisin valmis hyväksymään olisi sellainen että kyseinen kusija olisi alle kouluikäinen ja vessaan ei pääse kun siellä on joku.

      Lainaa

    25. Räkäpää 25.4.2024 12:54
      Tulos: +37 (37 ääntä)
      Muikea appelsiini: Onneksi ei tarvitse elää näissä ihmisten päällekkäissäilytysjärjestelmissä, joita kerrostaloiksi kutsutaan, vaan on varaa omakotitaloon. Oma tupa, oma lupa.
      Itsekin yleensä vähän tuota mieltä, mutta kyllä tässä omakotitalossa on huonojakin puolia. Otetaan nyt esimerkiksi vaikka tämän talven lumimäärä.

      Lainaa

    26. Soinnuton kivi 25.4.2024 13:26
      Tulos: +18 (26 ääntä)
      Räkäpää: Ainoa miten ymmärtäisin jotenkin ja olisin valmis hyväksymään olisi sellainen että kyseinen kusija olisi alle kouluikäinen ja vessaan ei pääse kun siellä on joku.
      Tiedän erään aikuisen miehen, jonka vessahädän iskiessä täytyy päästä max. viidessä minuutissa vessaan tai muuten käy vahinko. Ei hän sentään rappukäytävään kuse, mutta ulos kyllä.

      Lainaa

    27. Tulos: -18 (40 ääntä)
      Kykenemätön kivi: Eipä olisi ensimmäinen kerta jos jollakin ketunnokat vilahtaa Teamsissa... 🤣
      Hyi saasta, "ketunnokat".

      Lainaa

    28. Tulos: +29 (29 ääntä)
      Vesivahingosta elektroniikka useimmiten selviää kun on kuivunut kokonaan, pysyvää vahinkoa aiheuttaa sitte jos siinä nesteessä on jotain muuta. Näköjään auttaa seki ku pesee sen toisen nesteen vedellä pois. Eipä siinä mitään häviäkkään jos ei laite enää muuten toimisi.

      Lainaa

    29. Uhattu kobra 25.4.2024 15:55
      Tulos: +42 (44 ääntä)
      Kyöpeli: Huh, nyt rupesi mietityttämään, ollaanko menettämässä "apina"-haukkumasanan jollekin rasisteille. Meilläpäin ainakin on sanottu apinoiksi lapsia, jotka riehuvat ja hölmöilevät. Ja keitä hyvänsä aikuisia, jotka eivät käyttäydy asiallisesti. Ei siinä ole ulkomaalaisperäisiin ihmisiin viitattu.
      Jenkeissä ainakin on ilmeisesti ihan yleisesti käytetty rasistinen termi tummaihoisista. Tiedän siitä että olen joskus saanut noottia kun olen mennyt somessa kommentoimaan typerästi käyttäytyvää ihmistä apinaksi, ja hän sattui olemaan tummaihoinen. En tiedä onko sama juttu muissa maissa mutta ei se kyllä minusta Suomessa ole ollut mitenkään rasistinen sana. Tietysti jos kaikkia tummaihoisia sanoo apinoiksi niin sitten joo, mutta se on vähän eri konteksti muutenkin.

      Lainaa

    30. Mietitty peruna 25.4.2024 16:02
      Tulos: +31 (31 ääntä)
      Soinnuton kivi: Tiedän erään aikuisen miehen, jonka vessahädän iskiessä täytyy päästä max. viidessä minuutissa vessaan tai muuten käy vahinko. Ei hän sentään rappukäytävään kuse, mutta ulos kyllä.
      Toisilla on (suolisto)sairauksia. Semmoinen korttikin on millä saa etuilla wc-jonossa.

      Lainaa

    31. Vanhurskas kesyhanhi 25.4.2024 16:03
      Tulos: +21 (33 ääntä)
      Palkaton pohatta: Siksipä se juuri niin kummallista onkin, että ihminen oikein isolla rahalla ostaa itselleen kodin, jossa voi kuunnella naapureitten metelöintiä sisälläkin. Omakotitalossa, jos postimerkkitontille sen rakentaa, ulkona kuulee naapurin mölinät, jos huonot naapurit sattuu, itse olen aina ostanut tontin sen verta [...]
      Samalla logiikalla jos asuu omakotitalossa ja naapurissa asuu joku vittumainen tyyppi niin oot pakotettu kuuntelemaan sen metelöintiä. Ellet asu jossain ihan keskellä ei-mitään, mutta se kyllä on minusta ihan perseestä. En ikinä haluaisi asua jossain korvessa mistä kestää puoli tuntia autolla päästä ihmistenilmoille.

      Lainaa

    32. Tulos: +20 (44 ääntä)
      Palkaton pohatta: Siksipä se juuri niin kummallista onkin, että ihminen oikein isolla rahalla ostaa itselleen kodin, jossa voi kuunnella naapureitten metelöintiä sisälläkin. Omakotitalossa, jos postimerkkitontille sen rakentaa, ulkona kuulee naapurin mölinät, jos huonot naapurit sattuu, itse olen aina ostanut tontin sen verta [...]
      Ja rivitalo on talotyyppi, jossa on onnistuttu yhdistämään kerrostaloasunnon ja omakotitalon kaikki huonot puolet muttei yhtäkään hyvää puolta.

      Lainaa

    33. Tulos: +24 (26 ääntä)
      Soinnuton kivi: Tiedän erään aikuisen miehen, jonka vessahädän iskiessä täytyy päästä max. viidessä minuutissa vessaan tai muuten käy vahinko. Ei hän sentään rappukäytävään kuse, mutta ulos kyllä.
        Jos on ihan vihonviimeinen pakko kusta puskaan niin sitten on. Mutta jos asutetuilla alueilla sattuu vahinko (itselleni ei satu, lapsi sen sijaan...) niin sitten rätti yhteen käteen ja pesuaineämpäri  toiseen, ei sellaista voi ihmisten asuinalueilla jos on edes jotenkin sisäsiisti.
        Kerrostalossa täytyy sietää naapurit, mutta eipä tarvitse heråtå aamuviideltä auraamaan pihaa tai leikkaamaan ruohoa tai häätämään muurahaisia tai mitä keksitään. Huolto hoitaa, minä nukun. Molemmissa asuneena, ette saa minua irti kerrostalosta kuin vakavalla pakolla. (Tämä kun on kunnon alueella ja hyvin rakennettu, en seurustele naapurieni kanssa muuten kuin "no moi!"). 

      Lainaa

    34. Alempi oppilas 25.4.2024 18:45
      Tulos: +17 (17 ääntä)
      Pelkkää kusta vantaalaishissin lattialla? Vanhaan hyvään aikaan siellä ei voinut mennä hissiin, kun lattia lainehti ripulia.

      Lainaa

    35. Puhas kotieläin 25.4.2024 19:32
      Tulos: +10 (20 ääntä)
      kekkers: Hyi saasta, "ketunnokat".
      Parhaat! Tötteröt 😍

      Lainaa

    36. Tulos: +27 (27 ääntä)
      Itsehän kutsun omia lapsiani apinoiksi. Kaikella rakkaudella.

      Lainaa

    37. Nuutunut pehmelö 25.4.2024 22:15
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Säädytön lehmä: Itsellä oli aikoinaan koira, jonka sairaus ennen lääkitystä aiheutti ylimääräistä virtsaamista sinne sun tänne. Yleisin oli rappukäytävä/hissi. Hissi oli helpoin siivota, kuin esim. portaat joista pahimmillaan virtsa pääsi tippumaan parikin kerrosta alaspäin. Kyllä vitutti, kun aina sama saatanan valittajanaapuri [...]
      Samainen valittaja kyttäsi naapureiden ikkunoita pihalla. Jos ikkunat oli pidempään kuin 12h auki tai sateella raollaan auki, laitteli hän postiluukusta lappusia joissa uhkasi valittaa isännöitsijälle ja hommaavansa häädön

      Lainaa

    38. Nuutunut pehmelö 25.4.2024 22:17
      Tulos: +20 (20 ääntä)
      Menipäs taas hienosti. Tarkoitus oli ihmetellä miksi pitää valitta jos jollain on ikkuna auki yli 12h.

      Lainaa

    39. Nuutunut pehmelö 25.4.2024 22:19
      Tulos: +16 (18 ääntä)
      Mietitty peruna: Toisilla on (suolisto)sairauksia. Semmoinen korttikin on millä saa etuilla wc-jonossa.
      Ja pääsee (pitäisi päästä) myös liikkeen henkilökunnan vessaan jos asiakasvessaa ei ole.

      Lainaa

    40. Robusti kani 25.4.2024 22:31
      Tulos: +7 (39 ääntä)
      Oon asiakaspalvelussa töissä (joo, tiedän, oma vika). Tänään tuli luullakseni joku jenkki asiakkaaksi. Aloitin hänelle suomeksi, kuten tapana on. Hän tokaisi englanniksi, ettei ymmärrä, mitä puhun. Jos en olisi ollut töissä, olisin saattanut sanoa jotain asiasta. Hän sanoi asian kuin olisi ollut minun vikani, että hän ei ymmärrä. Hänen asiastaan johtuen tiedän, että hän on asunut Suomessa jo hyvän aikaa. Olisi tosiaan saanut opetella edes alkeet. Tiedän kolme syytä, miksi ihminen ei opettele asuinmaansa kieltä: -Hän on tyhmä -Hän on ylimielinen -Hän on vihamielinen Muita ei tule mieleen. Tyhmyyden vielä annan anteeksi, kun ihminen ei voi sille mitään - mutta kukaan normaaliälyinen ei ole niin tyhmä. Noita kahta muuta en oikein jaksa, enkä ymmärrä, miksi minun pitäisikään.

      Lainaa

    41. Typötyhjä maksamato 25.4.2024 22:33
      Tulos: +6 (16 ääntä)
      Vanhurskas kesyhanhi: Samalla logiikalla jos asuu omakotitalossa ja naapurissa asuu joku vittumainen tyyppi niin oot pakotettu kuuntelemaan sen metelöintiä. Ellet asu jossain ihan keskellä ei-mitään, mutta se kyllä on minusta ihan perseestä. En ikinä haluaisi asua jossain korvessa mistä kestää puoli tuntia autolla päästä ihmistenilmoille.
      Ei se vielä korpea ole, jos puoli tuntia riittää...

      Lainaa

    42. Pöykäri ylioppilas 25.4.2024 22:41
      Tulos: +32 (48 ääntä)
      Lattiaton lohikäärme: Tarkoitit varmaan suvakeille? Normaalit ihmiset käyttävät sitä sanaa edelleenkin perseilevistä ihmisistä ihonväriin katsomatta, mutta suvakit haluavat vääntää sen rasistiseksi.
      Vuosi 2024 ja jotkut vieläkin kuvittelee, että heidät voi ottaa vakavasti vaikka puhuvat "suvakeista". Lähtökohtaisesti niin naurettava lähestyminen mihinkään asiaan, että mielipiteet voi jättää omaan arvoonsa ihan rauhassa.

      Lainaa

    43. Löyhä haltija 25.4.2024 23:07
      Tulos: +16 (18 ääntä)
      Typötyhjä maksamato: Ei se vielä korpea ole, jos puoli tuntia riittää...
      Kun tarvitaan oikea nelivetomaastoauto, moottorikelkka tai mönkkäri että pääsee perille niin sitten. Ja tietty kännykkä ei saa kuulua. Mökissä ei myöskään saa olla sähköjä ja vesi kannetaan kaivosta. Sitten alkaa olla korpimenoa.

      Lainaa

    44. Rehevä tohtori 26.4.2024 0:54
      Tulos: -8 (10 ääntä)
      Violetti satuhahmo: Elektroniikka on joskus ihmeellistä. Mulla kaatui ulkoisen kovalevyn päälle salmaria joskus viistoista vuotta sitten, kännissä tuntui hyvältä idealta pestä se ja laittaa astiakaappiin kuivumaan. Se toimi ja toimii vieläkin, tosin pitää ihan hirveetä hurinaa ja yhteys tietokoneeseen onnistuu [...]
      Suojakuori hieman tahriintui, mutta toimii silti. No huh huh.

      Lainaa

    45. Tyydyttynyt kavioeläin 26.4.2024 1:34
      Tulos: +9 (17 ääntä)
      Muikea appelsiini: Onneksi ei tarvitse elää näissä ihmisten päällekkäissäilytysjärjestelmissä, joita kerrostaloiksi kutsutaan, vaan on varaa omakotitaloon. Oma tupa, oma lupa.
      Ilmankos teillä haisee joka huoneessa kusi ja paska.

      Lainaa

    46. Säädytön lehmä 26.4.2024 8:39
      Tulos: +11 (13 ääntä)
      Nuutunut pehmelö: Menipäs taas hienosti. Tarkoitus oli ihmetellä miksi pitää valitta jos jollain on ikkuna auki yli 12h.
      Sateella meni kuulemma laminaatti pilalle (vaikka ikkuna oli maksimissaan ihan vain raollaan) ja kuivalla kelillä yli 12 tuntia auki oleva ikkuna aiheutti hänen mukaansa kosteusvaurioita rakenteisiin. 
      Virtsaamisen osalta valitti, että koirat kuuluu käyttää tarpeillaan ulkona eikä hississä ja miten on törkeää kun kaiken lisäksi jätän hissin lattian siivoamatta. Ilmeisesti oletti (ja jaksoi sen verran vain kytätä), ettei koira olisi päässyt hissin siivoamisen jälkeen lenkille. 

      Lainaa

    47. Soinniton menninkäinen 26.4.2024 9:05
      Tulos: -4 (20 ääntä)
      Robusti kani: Oon asiakaspalvelussa töissä (joo, tiedän, oma vika). Tänään tuli luullakseni joku jenkki asiakkaaksi. Aloitin hänelle suomeksi, kuten tapana on. Hän tokaisi englanniksi, ettei ymmärrä, mitä puhun. Jos en olisi ollut töissä, olisin saattanut sanoa jotain asiasta. Hän sanoi asian kuin olisi ollut minun vikani, että hän [...]
      Miten olisi neljas syy: ei ole aikaa. Oma mieheni muutti Suomeen lauantaina ja aloitti  tyot maanantaina(vaativan asiantuntijatyon, tyoajat venyivat ja paukkuivat iloisesti, varsinkin kun oli liian kiltti, ja vastasi tyosahkoposteihin vaikka perjantaiyona jos oli joku tilanne). Sunnuntait reporaatona nukkui. Ihme kun valitetaan etta maahanmuuttajat eivat tyollisty, mutta jos hypertyollistyy koko valveillaoloajakseen, niin ei sekaan kay. Oppi toki ihan osmoosilla sen verran, etta sai itsensa ruokituksi, mutta ei voinut sujuvaksi sanoa.

      Lainaa

    48. Rapea viikuna 26.4.2024 11:47
      Tulos: +13 (17 ääntä)
      Muikea appelsiini: Onneksi ei tarvitse elää näissä ihmisten päällekkäissäilytysjärjestelmissä, joita kerrostaloiksi kutsutaan, vaan on varaa omakotitaloon. Oma tupa, oma lupa.
      🎼🎶Eipä mun tarvitse lehtiä haravoida, eikä lunta kolata. Ei tule ärsyttävät virpojat ovelle 🎶🎵eikä tarvitse olla kaikesta vastuussa. 🎵🎵 Tilulilulii

      Lainaa

    49. Välttämätön kantojuhta 26.4.2024 16:16
      Tulos: +18 (24 ääntä)
      Soinniton menninkäinen: Miten olisi neljas syy: ei ole aikaa. Oma mieheni muutti Suomeen lauantaina ja aloitti  tyot maanantaina(vaativan asiantuntijatyon, tyoajat venyivat ja paukkuivat iloisesti, varsinkin kun oli liian kiltti, ja vastasi tyosahkoposteihin vaikka perjantaiyona jos oli joku tilanne). Sunnuntait reporaatona nukkui. Ihme kun [...]
      Viides syy: ei tarvitse opetella. Täällä pärjää ihan liian hyvin englannilla. On jopa paikkoja, joissa ei voi puhua suomea (ravintolat ja kahvilat, jotka ovat olleet otsikoissakin).
      Kuudes syy: arjessa tapahtuvasta harjoittelusta tehdään mahdotonta, eikä kielitaito saa harjoitusta. Suomalaiset vaihtavat liian helposti englantiin, jos keskustelun toinen osapuoli ei ole suomalainen. Myös töissä.
      Oma ulkkispuolisoni ihmetteli ja ihmettelee englannin roolia Suomessa. Olen itsekin alkanut nähdä sen eri tavalla, kun se aiemmin tuntui luontevalta. Hän opetteli suomen ja opetti minut puhumaan ensisijaisesti suomea ulkkiksille.

      Lainaa

    50. heimosenkeimo 26.4.2024 21:06
      Tulos: -6 (12 ääntä)
      Eli hissiin saa kusta jos olet ulkomaalainen, ja jos tästä huomauttaa kusijalle niin on rasisti.

      Lainaa

    51. Säpevä alligaattori 27.4.2024 13:22
      Tulos: +2 (8 ääntä)
      Pöykäri ylioppilas: Vuosi 2024 ja jotkut vieläkin kuvittelee, että heidät voi ottaa vakavasti vaikka puhuvat "suvakeista". Lähtökohtaisesti niin naurettava lähestyminen mihinkään asiaan, että mielipiteet voi jättää omaan arvoonsa ihan rauhassa.
      Juu ei ne ainakaan kovin avarakatseisia tai suvaitsevaisia ole jotka rinnastaa apinan neekeriin.

      Lainaa

    52. Puuhakas vadelma 28.4.2024 22:23
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      Eloton piirroshahmo: Heippavitunlaput 😆. Vaan kyllähän se niin on että kyllä se alkaa rauhallisempaakin ihmistä vituttamaan jos rappukäytävään tai hissiin on kustu tai paskottu. Ei ole ihmisen hommaa.
      Eikä muuten ole sekään et hissihuolto hälytetään viikonloppuna yöllä katsomaan tätä tapahtunutta ja oletetaan et se hissimies hakee mopin…

      Lainaa

    53. Kuuma kavioeläin 29.4.2024 13:36
      Tulos: -9 (11 ääntä)
      Voi teitä vassareita...

      Lainaa

    54. Ehompi ilves 30.4.2024 13:01
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Minä aloitan asiakaspalvelussa aina suomeksi, joskus pyydetään english please. Ei ihmisen ulkonäöstä voi olettaa osaavatko he suomea vai ei, tai jos olettaa sehän vasta rasistista onkin

      Lainaa

    55. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Eriskummallinen peura: Itsekin olen yhden mekaanisen näppäimistön pelastanut hedelmämehulta kunnolla fairyllä tiskaamalla. 😁 Annoin kuivua viikon ennen virran kytkemistä ja toimii moitteetta yhä. Ledit ei, mutta kuka niitä tarvitsee. Naapuri tiesi mitä teki.
      Itselläkin, useammin kuin kerran kahvit ja kaljat mekaanisen näppäimistön päälle kaatunut, napit pesty ja hieman hapettumaa löytyy piirilevyltä. Mutta ihme kyllä laite toiminut kuin uusi ja ikää näppäimistöllä jo 5 vuotta 
       Ja viime kerrasta kun jotain kaatui päälle on puolivuotta, silloin onneksi oli vain hieman roiskeita. Parhaimmillaan kuppi kahvia kaatunut ja kun on pesuhuoneessa sitten heilutellut sai puol kupillista takaisin, jonka jälkeen avasin ja kuivasin sekä pesin koko homman. Lukuunottamatta page up nappi, jota en koskaan käytä. Toimii mutta todella hitaasti palautuu ylös, varmaan jos sinne vedellä huiskisi niin saattaisi korjaantua, mutta kun ei kyseistä nappia käytä niin parempi jättää vesileikit odottamaan kunnes seuraavan kerran jotain kaatuu päälle. 

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: apinat, hissi, kerrostalo, kolvata, korjata, kuva, modeemi, naapurit, poliisit, rasismi, sälekaihtimet, vantaa, vessa, wc